⭕️ ۶ بانک خصوصی با بیشترین زیان انباشته‼️
🔴 بر اساس آخرین اطلاعات ارائه شده در سامانه کدال سازمان بورس، ۶ بانک خصوصی آینده، سرمایه، شهر، ایران زمین، پارسیان و دی، بیشترین زیان انباشته را ثبت کردهاند که در مجموع به نزدیک ۱۸۰ هزار میلیارد تومان میرسد.
❌ در بین بانکهای خصوصی کشور بیشترین زیان انباشته نزدیک به ۸۲ هزار میلیارد تومان مربوط به بانک آینده است. بعد از بانک آینده، بانک سرمایه با ۳۸ هزار میلیارد تومان زیان انباشته، در رتبهبندی زیاندهترین بانکهای خصوصی رده دوم را به خود اختصاص داده است؛ بانک شهر با نزدیک به ۲۴ هزار میلیارد تومان در رده سوم است؛ بانک ایران زمین با ۲۰ هزار میلیارد تومان زیان در رتبه چهارم قرار دارد؛ بانک پارسیان ۱۱ هزار میلیارد تومان زیان انباشته ایجاد کرده و در رتبه پنجم است؛ و در نهایت بانک دی با نزدیک به ۸ هزار میلیارد تومان زیان در رتبه ششم زیاندهترین بانکهای خصوصی قرار دارد.
✳️ افزایش زیان انباشته ۶ بانک خصوصی آینده، سرمایه، شهر، ایران زمین، پارسیان و دی به حدود ۱۸۰ هزار میلیارد تومان درحالی رخ داده است که وظیفه این بانکها جذب سرمایههای مردم و هدایت آنها به سمت فعالیتهای تولیدی است؛ اما این بانکها نه تنها در تامین مالی تولید نقش آفرینی مطلوبی ندارند، بلکه در فعالیت بانکی نیز زیانده هستند.
✅ در این شرایط از بانک مرکزی انتظار میرود هرچه سریعتر تکلیف زیان دهی این بانکها را مشخص کند و از تحمیل زیان بیشتر این بانکها به اقتصاد کشور جلوگیری نماید. منبع: مسیراقتصاد
#تولیدـزدایی
#زیانـزایی
#خصوصی_خواری
#پول_خواری
#فتنه_بانک_خصوصی
💠 @QasdWay
⚜️ بانک اسلامی؛ دولتی، خصوصی یا ملی؟ (۱)
✍️ پروفسور مسعود درخشان
🔸 از آغاز انقلاب اسلامی تاکنون تصمیمها و اقدامات مدیران ارشد نظام فقط و فقط در حوزههایی موفق بوده است که چارچوبهای به ارث رسیده از رژیم سلطنتی و وابسته به نظام سلطه را تغییر دادهاند و در جاهایی شکست خوردهاند که در همان چارچوبها بهدنبال اصلاحطلبی رفتهاند. #راهبرد_امام راحل قَدَسَالله روحه برای اقامۀ حکومت اسلامی این نبود که اصلاحاتی را «در چارچوب» نظام سیاسی شاهنشاهی انجام دهند بلکه ارادۀ ایشان این بود که «چارچوب» نظام شاهنشاهی را تغییر دهند. به همین دلیل با عنایات حضرت حق سبحانه و تعالی موفق شدند. اگر ایشان میخواستند در همان چارچوب رژیم شاهنشاهیِ وابسته به آمریکا و انگلیس اصلاحاتی را انجام دهند آنگاه قطعاً سرنوشت دکتر محمد مصدق را میداشتند همچنان که امیرکبیر نیز سرنوشت مشابهی داشت.
✅ فرضیۀ بنده این است که #ربا به صورت کامل قابل حذف است به شرط آنکه مدیران ارشد نظام با روحیه و تفکر انقلابی و اقدام جهادی تصمیم بگیرند که در گام نخست همۀ بانکها اعم از خصوصی و دولتی را در یک بانک فراگیر دولتی به نام #بانک_ملی_اسلامی ادغام کنند.
✳️ در عصر انقلاب تجاری در اروپا یهودیان برای نخستین بار بانکداری به سبک نوین را بنیانگذاری کردند. با ظهور انقلاب صنعتی ثروتهای افسانهای در دست بانکهای خصوصی تجمیع شد و شکاف طبقاتی در جامعه شکل گرفت...دولتها بهتدریج کوشیدند با تأسیس بانکهای دولتی مانع عمیقتر شدن شکاف طبقاتی شوند اما...
🔰ادامه مطلب:
🔗http://profderakhshan.qasd.ir/articles/611#start
#پروفسورـدرخشان
💠 @QasdWay
پژوهشکدۀ مطالعات اسلامی در علوم انسانی با همکاری دانشکدۀ اقتصاد و مدیریت دانشگاه قم برگزار میکنند:
🔆 نقش تعاون در مردمیسازی اقتصاد
پیشنشست علمی همایش مردمیسازی اقتصاد
با ارائۀ:
🔸 حجتالاسلام یوسفی، مدیر مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی
🔸دکتر زریباف، مدیر مؤسسه مبانی و مدلهای اقتصادی بومی
🔸حجتالاسلام قنبریان، استاد حوزۀ علمیه قم
🔸مهندس مسکنی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
شنبه، ۱۶ بهمن
ساعت ۱۵ تا ۱۸
دانشکدۀ اقتصاد و مدیریت دانشگاه قم
🔗 http://vroom.um.ac.ir/iish
🆔 @QasdWay
⭕️ تاریخچه ایجاد بانک های خصوصی : از خیانت های پهلوی تا خیانت های دولت سازندگی
👤پروفسور مسعود درخشان :
🔸 سوابق تاریخی نشان میدهد که بخش خصوصی با حمایت دربار سلطنتی بهویژه در دورۀ پهلوی دوم در سطح گسترده وارد حوزههای پول و بانک شد و شبکههای بانکی و مالی منسجمی برای چپاولگری ایجاد کرد. با پیروزی انقلاب اسلامی و بر اساس مصوبۀ شورای انقلاب در خرداد 1358 همۀ بانکهای خصوصی و مشترک ایرانی و خارجی ملی شد و ادغامهای بزرگی صورت گرفت. برای نمونه در مهرماه همان سال بانک تجارت با ادغام یازده بانک تأسیس شد و دو سال بعد با ادغام ده بانک دیگر بانک ملت شکل گرفت و از مؤسسههای مالی و اعتباری هم هیچ خبری نبود. منطقاً صاحبان این بانکها ثروتهای عظیم ربوی خویش را که حاصل چپاول تودههای مردم بود به خارج منتقل کردند و بانکهای ورشکستهای برای جمهوری اسلامی به ارث گذاشتند.
🔸 بعد از جنگ تحمیلی و روی کار آمدن دولت سازندگی و بر طبق دستورالعملهای صندوق بینالمللی پول که نمایندگانش به تهران آمدند، بانکهای خصوصی نخست به تدریج و سپس به سرعت شکل گرفتند و تا به امروز همچنان رشد کرده و تعدادشان از 20 بانک هم تجاوز کرده است. نکتۀ جالب اینکه بانک تجارت و بانک ملت که در سالهای نخست انقلاب اسلامی با ادغام بیش از 20 بانک خصوصی ایجاد شدند هماکنون بار دیگر در زمرۀ بانکهای خصوصی قرار گرفتند.
🔰 مطلب کامل:
🔗http://profderakhshan.qasd.ir/articles/611#start
🌐 @jahanepasakorona
💠 @QasdWay
نشست علمی «نگاهی به تاریخ ایجاد و گسترش زبان و ادبیات فارسی در آسیای جنوبی»
سخنران: دکتر ابوموسی محمد عارف بالله
سهشنبه ۱۹ بهمن ساعت ۱۸
لینک ورود:
https://www.usb.ac.ir/meet
💠 @QasdWay
🇮🇷ده شب ده مسجد
🇮🇷سلسله نشستهای دهه مبارکه فجر
🔸شب هشتم :
خیابان ۱۹ دی/ مسجد محمدیه
🆔https://eitaa.com/hamafzaii
💠 @QasdWay
امام خمینی (رضواناللهتعالیعلیه):
این یک وابستگی فکریست که انسان ازمکتب خودش دست بردارد برود سراغ مکتب دیگران. ازاقتصاد خودش دست بردارد برود سراغ اقتصاد دیگران، اقتصادخودش را اصلًا نظر نکند، نفهمدکه چیست،مثلًا #اقتصاد_اسلامی چیست اینها اصلًا نمیدانند،ازشان بپرسید که اقتصاد دراسلام چیست اصلًا نمیدانند!
—-
امروز كه به اصطلاح عصر تمدن و ترقى و عصر پيشرفت است، #عصر_شيطانها ست. شما در سرتاسر دنيا اگر چنانچه ملاحظه كنيد، دنيا در دست شياطين است، استثنايش بسيار كم است. اينها با آن حيله هاى شيطانى و با آن ابزار شيطانى كه دارند، همه جا را قبضه كرده اند و در مقام پيشرفت هم هستند
درمقابل يك همچه توطئه عظيم و يك همچه شيطانهاى تعليمديده و شيطانهاى عصرتمدن، بايد انسانها قيام كنند بايد انسانها همانطورى كه انبياى عظام و اولياى خدا قيام كردند و جانفشانى كردند، در اين عصر هم شما، ما، روحانيون، ملتها، ستمديده هاى تاريخ بايد قدعلم كنند و جلوى اين شياطين بايستند
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
💠 @QasdWay
🔸 پیشنشست علمی همایش مردمیسازی اقتصاد با عنوان «نقش تعاون در مردمیسازی اقتصاد» از سوی دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه قم و به سفارش پژوهشکده مطالعات اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
🔰 به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه قم، این نشست به ریاست دکتر حمیدرضا مقصودی عضو هیئت علمی دانشگاه قم و با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدعلی یوسفی مدیر مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی، دکتر سیدمهدی زریباف مدیر مرکز مبانی و مدلهای اقتصادی بومی، حجت الاسلام محسن قنبریان استاد حوزه علمیه قم و مهندس مهدی مسکنی معاون امور تعاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی عصر شنبه شانزدهم بهمن ماه در سالن جلسات دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه قم برگزار شد.
🔸 در ابتدای جلسه حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدعلی یوسفی با بیان اینکه مسئله تعاونیها در کلام مقام معظم رهبری دارای اهمیت فراوانی است، گفت: مقام معظم رهبری به مناسبتهای مختلف و در سالهای متمادی در خصوص تعاونی و اینکه لازم است مسئولین به جریان تعاونی اهمیت دهند، مطالبی را بیان داشتهاند.
✅ توزیع ثروت در جامعه بدون تعاونی امکانپذیر نیست
🔸 مدیر مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه مقام معظم رهبری، تعاونی را بنبست شکن اقتصاد ایران میداند، ادامه داد: بنیانیترین نظریه که نظام جمهوری اسلامی بر آن بنا نهاده شده است، نظریه مردمسالاری دینی است و مقام معظم رهبری در 14 خرداد سال جاری مبانی مختلف این نظریه را به بهترین نحو ممکن ارائه دادند. اگر مبنا نظریهی مردمسالاری دینی باشد، پس باید دید که این نظریه با کدام ساختار محقق میشود.
💠 @QasdWay