30تیر محرم شهداد.MP3
17.82M
✍️قیام 30 تیر نسبت به قیام لله - آیه 46سوره سباء- منبر سوم تکیه خضریها - شهدادسوم محرم
سکینه.MP3
13.69M
سکینه - آیه 59 نحل - منبر سوم منزل امینی نژاد شام سوم محرم (جمعه)
✍️30تیر 57 مرحوم شیخ احمد کافی به شهادت رسیده است او که نمادی از منبر تبلیغ بود معروف و محبوب بود مردم کوچه وبازار را به شکل فراوان به خود چذب میکرد و به واقع یک هنرمند مبللغ منبری بود و در ترویج مهدویت و تاسیس مهدیه نمونه بود صوتی دلربا و حزین ،ذوقی سرشار و بلیغ ،حافظه ای قوی و... را خدا به او داده بود از نوجوانی منبر رفت 30 سال از 43 سال عمر شریفش به منبر میرفت و به منبر آبرو میداد . هوادار امام راحل بود از پایه گذاران انقلاب اسلامی به شمار میرود من منبر او را درک کرده بودم و در نوع خود بی بدیل بود هنوز در سبک خود جایگزینی ندارد . شاه او را تحمل نکرد . البته در زمان او مطهری ، شریعتی ،فلسفی و... هم بودند هرکدام در سبک خود و نوع مخاطب ممتاز و مرکز بودند و لی کافی عام ترین مخاطب را داشت و در تولید اشک کاملا بی نظیر بود. طوبی له و حسن مآب .
@Qavami
✍️22ژوییه 1914 درگذشت جرجی زیدان است که در تاریخ تمدن اسلام آثار متنوعی در 52 سال عمر خود به جای گذاشت او لبنانی و لی دل بسته امپراطوری عثمانی بود در کتاب تاریخ ادبیات عرب مدعی شد که شیعیان، آثار مکتوب قابل توجّهی در تاریخ عرضه نکردهاند و نقش مؤثّری در پیشرفت علوم اسلامی نداشتهاند.
سه دوست جوان که از دانش آموختگان حوزه علمیه نجف و تربیت یافته فرهنگ شیعه بودند و عمیقاً جریان فرهنگی شیعه را میشناختند و این ادعا را خلاف واقع میدانستند، با یکدیگر هم پیمان شدند که هر کدام به گونهای به آن پاسخ دهند و زیدان را متوجه خطای تاریخی بزرگش بنمایند.
یکی از آن سه تن، علامه شیخ محمدحسین کاشفالغطا (درگذشته ۱۳۷۳ قمری) بود که به نقد روش تحقیق این کتاب پرداخت و خطاهای متعدّد آن را برشمرد و حاصل کار خود را به صورت کتابی به نام النقود و الردود (نقدها و پاسخها) منتشر ساخت.
دومین دوست، علامه سید حسن صدر بود که کتابی با نام تاسیس الشیعة الکرام لعلوم الاسلام (بنیانگذاری علوم اسلامی به دست شیعه) منتشر شد و محقّقان را متوجّه جنبههای ناگفته تاریخ علوم اسلامی نمود. امّا سومین دوست که علامه شیخ آقابزرگ تهرانی بود که با کوششی زیاد، کتابخانههای سراسر کشورهای اسلامی را کاوید و از میان کتابهای آنها نزدیک به شصت هزار کتاب شیعی را شناسایی کرد و بدین ترتیب، توانست (کتابشناسی بزرگ شیعه) را از آغاز تاریخ اسلام تا عصر خویش تدوین کند. این کتابشناسی که نگاهی به هزار و سیصد سال فعالیت علمی شیعه دارد، طی حدود سی جلد و با عنوان الذریعة الی تصانیف الشیعة (راهنمای آثار مکتوب شیعه), پاسخ مشروحی بود به ادّعای جرجی زیدان. بعدها این اثر، منشأ تحقیقات تازهای در باب مکتوبات شیعه گشت و آثار فراموششده را بازشناساند.
@Qavami
✍️👆👆تاکنون نویسندگان مسلمان و غیرمسلمان کتب و مقالات زیادی در مورد اوصاف امام علی (ع) و ذکر وقایع دوران حیات او نگاشته اند. از مشهورترین نویسندگان غیرمسلمان می توان به جرج جرداق و جرجی زیدان دو نویسنده مشهور معاصر لبنانی اشاره نمود جرجی زیدان در رمان «عذرا قریش» با دقت و اهتمام ویژه ای, مسایل و حوادث مختلف را به تصویر کشیده و از آن میان, چهره ای کاملا منطبق با انتظارات شیعیان از امام علی (ع) را نشان داده است.
@Qavami
✍️قبل از ظهر شورای فرهنگ عمومی شهداد مصوب ومصرح کرد که هفت محله شهداد کادر و ساختار خود را اعم از پارلمان ،کابینه و شورای صلح یاری تکمیل نمایند ،تابلوی امامت و امارت به عنوان نماد مدیریت شهری محله محور و امام محور در ورودی شهر نصب شود و دفتر امامت و امارت با مسئولیت آقای عباس دژالون به طور کامل تجهیز و راه اندازی گردد و اولین نشست شورای عالی امامت و امارت در همین هفته در آن تشکیل شود .این شورا مرکب از امام جمعه،بخشدار، شهردار، رییس دادگاه،رییس شورای شهر و فرمانده سپاه میباشد.
@Qavami
👇👇👇
ش . ف . عمومی -شهداد - تیر 1402.MP3
30.12M
شورای فرهنگ عمومی شهداد - موضوع جایگاه امام در الگوی اجتهاد بنیان اتحاد امامت و امارت
هدایت شده از متین
با عرض سلام و ادب خدمت اهالی محله الرسول .عصر گذشته جلسه ای با حضور آیت الله قوامی واقای حاج علی احسان در مسجدالرسول برگزار ودر طی آن مشکلات اهالی وهمچنین طرح ها و ایده های آن ها پیرامون اشتغال جوانان و کار آفرینی مورد بررسی قرار گرفت .ودر انتها بعد از نماز جماعت از آقای حاج علی احسان بخاطر خدمات ارزنده ای که به محله پدری خود داشته اند.قدر دانی بعمل آمد.