هدایت شده از خبرگزاری(مردمی)شهرستان شهداد🇮🇷
اقدام ارزشمند شهردار محله، مسجد جامع آقای وحید مومنی در خصوص نصب پارچه نویسی رعایت حال همسایگان با همکاری با شهرداری شهداد در قالب طرح امامت و امارت
✍خبرگزاری شهرستان شهداد
📸اخبار مربوط به شهداد
https://eitaa.com/shahdade_man🇮🇷
پیام جامعه مدرسین در آستانه ماه رمضان و سال نو/ طلاب و فضلا به صورت ویژه حکم دینی حجاب را تبیین کنند.
متن کامل پیام:
https://hawzahnews.com/xc9Bh
هدایت شده از حافظه تاریخی
نقشه ایران در 286 سال قبل
شامل گرجستان،
ارمنستان،
آران،
بحرین،
مناطق شیعه نشین عربستان،
بلوچستان
پاکستان و افغانستان
@tarikhnegar
https://eitaa.com/joinchat/125435956Ce83ee09e10
هدایت شده از مدیریت در اسلام
▪️پرسش: در الگوی محلۀ فاضله برای رفع فقر چه ساختاری پیشبینی شده است؟
مسئول مستقیم مبارزه با فقر در جامعه اسلامی امام محله و روستا است. در واقع تحقق رؤیای تاریخی شیعه با وجود امامی که شبانه همیان بر دوش میکشد و نان و طعام به فقرا میرساند، در شهرهای پرجمعیت امروز نه از عهدۀ امام جامعه و نه حتی از عهدۀ امام جمعه بر نمیآید. لذا این مسئولیت یعنی شناسائی، کمکرسانی و سرکشی مستمر به نیازمندان، تنها از عهدۀ امام محله برمیآید.
ساختار اداری و مالی مطلوب در جامعۀ اسلامی باید به شکلی طراحی شود که تمام صدقات، وجوهات شرعی و درآمد موقوفات و همچنین بودجههایی که از ناحیۀ نهادهایی چون کمیتۀ امداد برای رفع فقر اختصاص داده میشود در نهایت به امام محله رسیده و با نظارت شرعی دقیق او به نیازمندان برسد.
همچنین بخشی از فقرزدایی نیز از طریق فعالسازی ظرفیت خیرین محلی در مرکز نیکوکاری محله و کارآفرینی و توانمندسازی از طریق ایجاد چرخۀ تولید و توزیع درونمحلهای انجام میشود.
سومین و مهمترین راهبرد فقرستیزی نیز فرهنگسازی است. خواندن مکرر روایات معصومین در خصوص اهمیت رسیدگی به نیازمندان و همسایگان برای مردم، به تقویت فرهنگ مواسات و انگیزه کمک به نیازمندان در جامعه کمک خواهد کرد.
#محله_فاضله
#اتحاد_امامت_و_امارت
#نیکوکاری #امداد_اقتصادی
@madineyefazele
هدایت شده از مدیریت در اسلام
▪️پرسش: با توجه به وجود سازمانها و ارگانهای متعدد که با مسجد در ارتباطاند، همکاری این نهادها و تعاون و بهرهبرداری از ظرفیتهای آنها درجهت نیل به محله فاضله چگونه صورت میگیرد؟
اصلیترین راه استفاده از ظرفیت نهادهای مرتبط با مساجد تشکیل کابینۀ محلی در قالب سه شورای مجزا از سوی امام محله است. امام افرادی از ساکنان محله که توانمند، دغدغهمند و متخصص در یکی از حوزههای مورد نیاز هستند را شناسایی و نصب میکند و این افراد به واسطۀ بین محله و نهادهای رسمی تبدیل میشوند.
در این الگو هر نهاد ملی، استانی یا شهری موظف است نمایندۀ طرف تعامل خود را از بین یاران محله شناسایی کند. مثلاً شهرداری با معرفی و هماهنگی امام محله شخصی را بعنوان محلهیار، فراجا شخصی را بعنوان پلیسیار و قوۀ قضائیه شخصی را بعنوان صلحیار بعنوان نمایندۀ خود در محله به رسمیت میشناسند. این افراد هم مجری برنامهها و کمککار نهادهای رسمی در محله هستند، و هم از طرف مردم و امام محله مطالبهگر کمبودها و کاستیهای محله در حوزههای مسئولیت خود میشوند. تمام نهادها باید یکی از یاران محله را بعنوان نمایندۀ خود شناسایی و نصب کنند.
یاران محله به تعداد وزارتخانهها انتخاب میشوند و یک دولت کامل محلی را شکل میدهند. فهرستی از برخی از این مسئولیتها اینجا احصا شده است.
#محله_فاضله
#اتحاد_امامت_و_امارت #یاران_محله
#مدیریت_محله
@madineyefazele
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍۲۹ اسفند۱۳۲۹ سالروز ملی شدن نفت است در پی نهضت مردم و روحانیت دو مجلس سنا و شورای ملی آن را تصویب و شاه مجبور به امضا شد و انگلیس عقب نشست مقاومت اثر کرد حدود سال ۳۲ بود مصدق هم نقش داشت حال ما وارث این ثروت هستیم که برای ساختن است نه سوختن. نفت سوخت تمدن وحشی غرب است لذا به کشورهای صاحب نفت طمع میورزد خون میریزد استثمار میکند دشمن انقلاب و ایران ماست ذاتا .ولی با ادامه مقاومت ما شکست میخورد ما نفت را تبدیل به ثروت برتر میکنیم و سوخت تمدن نوین اسلامی قرار میدهیم.
@qavami
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍۲۹ اسفند۱۲۶۸ سالروز امضای قرارداد واگذاری امتیاز توتون و تنباکو به تالبوت انگلیس توسط ناصر الدین شاه است که منجر به نهضت تنباکو شد. براستی چقدر نهضت شد مثل نفت و تنباکو تا انقلاب شد و حالا آقاشدیم و برپا گشتیم .
@qavami
✍در این سفر آزمونه های امامت و امارت کما و کیفا افزایش خواهد یافت انشا لله