✍خدایا رییسجمهور شایسته را به ما بشناسان به حق عرفه و عرفات.زمان و زمین معرفت وعرفان.🤲🤲
@qavami
✍توفیق شد ساعتی پیش در مجلس ترحیم مرحوم حجةالاسلام قائمی امیری رض در مسجد امام حسن عسکری پردیسان شرکت کنم بعد از جماعت نماز لیلة الدفن خواندم و از وعظ واعظ وقرائت قاری هم استفاده کردم دوستان زیادی را هم زیارت کردم .خداوند این مرحوم را که انقلابی استوار ومومنی بودغریق دریای کرمش بفرماید.و ما راهم عاقبت بخیر کند .عید قربان را هم مایه آسانی قبر و قیامت آن مرحوم بگرداند. افتخارم این بود که مدتی درس فقه الاداره را شرکت مینمود.
@qavami
✍انتخابات به ایستگاه مناظرات رسید.امید است نامزد مطلوب من مشخص شود
@qavami
از سال ۱۹۹۵ تاکنون روز جهانی مبارزه با بیابانزایی در ۱۷ ژوئن هرسال برگزار میشود. هدف سازمان ملل متحد از برگزاری این روز توجه هرچه بیشتر عموم مردم به معضل گسترش فزاینده بیابانزایی در سراسر جهان است.
عید قُربان یا عید الأضحی روز دهم ذیالحجة از اعیاد بزرگ اسلامی به شمار میرود که در چنین روزی ابراهیم(ع)، فرزندش اسماعیل(ع) را به قربانگاه برد که جبرئیل به همراه «قوچی» بر او نازل شد و ابراهیم(ع)را مأمور به ذبح آن کرد. قربانی کردن در این روز بر حاجیانی که در سرزمین منا حضور داشته باشند واجب و برای سایر مسلمانان مستحبّ مؤکد است.
در منابع دینی اعمالی برای شب و روز عید قربان ذکر شده که شبزندهداری،زیارت امام حسین(ع)، غسل، دعای ندبه و نماز عید قربان از جمله آنهاست. روزه گرفتن در این روز حرام است.
امام صادق(ع) در روایتی در باره قربانی در روز عید قربان فرمود: خداوند قربانی را برای این قرار داده که مساکین و نیازمندان از گوشت قربانی سیر شوند و انسان نعمت های الهی را که از آنها بهرهمند شده در اختیار خانواده و همسایگان و نیازمندان و فقیران قرار بدهد.
طبق روایتی از امام صادق(ع) مستحبّ است هنگام قربانی این دعا خوانده شود: «وَجَّهْتُ وَجْهِی لِلَّذی فَطَرَ السَّمواتِ وَ الارْضَ، حَنیفاً مُسْلِماً وَ ما أنَا مِنَ الْمُشْرِکینَ، إنَّ صَلاتی وَ نُسُکی وَ مَحْیای وَ مَماتی لِلهِ رَبِّ الْعالَمینَ، لا شَریک لَهُ، وَ بِذلِک أُمِرْتُ وَ أَنَا مِنَ الْمُسْلِمینَ. اَللّهُمَّ مِنْک وَلَک، بِسْمِ الله وَاللهُ اَکبَرُ. اَللّهُمَّ تَقَبَّلْ مِنّی»