تربیت قرآنی 19.mp3
2M
#والدین_قرآنی
#سلام_زندگی
🌼تربیت قرآنی فرزند
🎤استاد قاسمی
🔹جلسه نوزدهم
🔸آموزش های قرآنی را با آموزش کدام مهارت آغاز کنیم❓
@quranekarim1398
╭❁━═━⊰✼❆🍃🌹🍃❆✼⊱━═━❁╮
✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨
🌹شرح #حکمت42 (3)
🔹 بیماری و پاک شدن گناهان
🔻مورد بعدی شکایت از شرایط و اوضاع زمانه است.
مولا علی (علیه السلام) در نامه ۱۵ در قالب مناجات به درگاه خدا اینگونه عرضه می دارد :
«اللَّهُمَّ إِنَّا نَشْكُو إِلَيْكَ غَيْبَةَ نَبِيِّنَا وَ كَثْرَةَ عَدُوِّنَا وَ تَشَتُّتَ أَهْوَائِنَا»؛ خدایا ما به تو شکایت می کنیم از فقدان پیامبر (صلوات الله علیه) و کثرت دشمنان و متشدّد بودن خواسته هایِ مردممان.
البته شکوه های مولا از دست خواص و عوام جامعه و دوست و دشمن فصل مفصلی از نهج البلاغه را تشکیل می دهد که در این مجال کوتاه فرصت بیان آن ها نیست .
نکته آخر در بحث شکایت به درگاه خدا
اثرِ شکوه مؤمن است.
مولا علی (علیه السلام) در همین حکمت ۴۲ که موضوع بحث ماست اثر صحیح شکوه از درد و بیماری به درگاه خدا را ریزش گناهان و اثر نادرست و غیر واقعی را اجر بردن معرفی می کنند .
از طرفی می فرمایند:
«جَعَلَ اللَّهُ مَا كَانَ مِنْ شَكْوَاكَ حَطّاً لِسَيِّئَاتِكَ»؛
خدا این شکوه و شکایتی که از درد و بیماری دارید باعث ریزش گناهانت قرار داده است. بعد می فرمایند :
«فَإِنَّ الْمَرَضَ لَا أَجْرَ فِيهِ»
البته اینجور نیست که بیماری ثواب داشته باشه چون ثواب دائر مدار عمل است .
این بحث اول در بحث موضع شکوا که شکایت به خداست.
اما موضع دوم شکوا و شکایت ، شکایت به مومن است. از نگاه مولا علی (علیه السلام) اگر کسی دردش ، حاجتش ، مشکلش را به مؤمنی بگوید و شکوه بکند، گویا به خداوند رفته و به درگاه خدا شکایت می کند . شما در حکمت ۴۲۷ می خوانید، کسی که حاجتش را به مؤمنی شکوه کند گویا آن حاجت را به درگاه خدا برده و شکوه کرده است.
مصادیقی هم برای این شکوه به مؤمن هست که مصداق اصلیش در نهج البلاغه شکوه مردم به کارگزاران حکومت اسلامی است.
در نهج البلاغه گله و شکوه مردم از مشکلات و ناراحتی هایشان به کارگزاران حکومت اسلامی، مصادیق متعددی دارد که به چند دسته تقسیمش کردند:
اول شکوه به امیرالمؤمنین (علیه السلام) به عنوان رهبر جامعه از دست مسؤولین زیر دست. نمونه اش در نامه ۱۹ هست.
حضرت در نامه به حاکم فارس نوشتند: « همانا دهقانان سرزمین تو از دست تو به خاطر غلظت و خشونت و قساوت و تحقیر مردم و سختگیری شکوه و شکایت به من کردند.»
🎙 حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
@quranekarim1398
رئیس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا:
♦️امر به معروف و نهی از منکر، پشتوانه محکمى براى تثبیت ارزش ها و ریشه کنى مفاسد اجتماعى است.
همزمان با پنجمین روز از ماه محرم حجتالاسلام والمسلمین قاضی در جمع فرماندهان، مسئولین و کارکنان این نیرو :
🔺️حادثه کربلا پیامد های مهم و قابل توجهی برای جهانیان دارد که این پیامد ها تا روز قیامت ماندگار هستند.
🔺️امام حسین(ع) و یارانش برای امر به معروف و نهى از منکر قیام کردند و بر همگان نیز لازم است تا این راه را ادامه دهند.
🔺️در طول تاریخ پر نشیب و فراز اسلام، هرگاه مسلمانان نسبت به هم احساس مسئولیت کنند، یکدیگر را به اعمال شایسته دعوت و از بدیها باز بدارند، دستورات الهى ارزش واقعى خود را در متن جامعه پیدا مى کنند
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
📲 @seyedahmadghazi
صفحه اینستاگرام
📲 https://instagram.com/seyedahmad_ghazi
با سلام
برگزاری بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم خانواده های نهاجا از مورخه ۱ لغایت ۷ شهریور ماه در ستاد نهاجا بصورت غیر حضوری در بستر فضای مجازی برگزار میگردد .
تاریخ آزمون مفاهیم هفتم شهریور راس ساعت ۱۰ در بستر فضای مجازی برگزار میگردد
مرکز قرآن،عترت و نماز اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
┄┅─✵💔✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
اِلهی
یا حَمیدُ بِحَقِّ مُحَمَد
یا عالی بِحَقِّ علی
یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه
یا مُحْسِنُ بِحَقِّ الحسن
یا قدیمَ الاِ حسان بِحَقِّ الحُسَیْن
عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجَ صاحبَ العصرِ والزَّمان
@quranekarim1398
┄┅─✵💔✵─┅┄
صفحه ۱۴۰ مصحف شریف
سوره مبارکه انعام
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5778313777288054485.mp3
1.04M
🔸ترتیل صفحه ۱۴۰ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : رست
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
قرآن ترجمه المیزان
سوره 6
سوره مبارکه الانعام
صفحه 140
۞ إِنَّ اللَّهَ فَالِقُ الْحَبِّ وَالنَّوَىٰ ۖ يُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَمُخْرِجُ الْمَيِّتِ مِنَ الْحَيِّ ۚ ذَٰلِكُمُ اللَّهُ ۖ فَأَنَّىٰ تُؤْفَكُونَ (95)
همانا خدا شکافنده دانه و هسته است. زنده را از مرده پديد مى آورد و پديد آورنده مرده از زنده است. اين است خدا [ى شايسته پرستش ]پس چگونه منحرف مى شويد؟ (95)
فَالِقُ الْإِصْبَاحِ وَجَعَلَ اللَّيْلَ سَكَنًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ حُسْبَانًا ۚ ذَٰلِكَ تَقْدِيرُ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ (96)
شکافنده صبح است، و شب را [براى ]آرامش و خورشيد و ماه را وسيله حساب قرار داد. اين است اندازه گيرى خداى عزّتمند و دانا. (96)
وَهُوَ الَّذِي جَعَلَ لَكُمُ النُّجُومَ لِتَهْتَدُوا بِهَا فِي ظُلُمَاتِ الْبَرِّ وَالْبَحْرِ ۗ قَدْ فَصَّلْنَا الْآيَاتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ (97)
و او است کسى که ستاره ها را براى شما قرار داد تا در تاريکى هاى خشکى و دريا هدايت يابيد. همانا اين آيات را براى مردمى که دانايند شرح داده ايم. (97)
وَهُوَ الَّذِي أَنْشَأَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ فَمُسْتَقَرٌّ وَمُسْتَوْدَعٌ ۗ قَدْ فَصَّلْنَا الْآيَاتِ لِقَوْمٍ يَفْقَهُونَ (98)
و او است آن که شما را از يک تن پديد آورد، پس براى شما قرارگاه و وديعتگاهى خواهد بود. همانا ما اين آيات را براى مردمى که مى فهمند شرح داده ايم. (98)
وَهُوَ الَّذِي أَنْزَلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَأَخْرَجْنَا بِهِ نَبَاتَ كُلِّ شَيْءٍ فَأَخْرَجْنَا مِنْهُ خَضِرًا نُخْرِجُ مِنْهُ حَبًّا مُتَرَاكِبًا وَمِنَ النَّخْلِ مِنْ طَلْعِهَا قِنْوَانٌ دَانِيَةٌ وَجَنَّاتٍ مِنْ أَعْنَابٍ وَالزَّيْتُونَ وَالرُّمَّانَ مُشْتَبِهًا وَغَيْرَ مُتَشَابِهٍ ۗ انْظُرُوا إِلَىٰ ثَمَرِهِ إِذَا أَثْمَرَ وَيَنْعِهِ ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكُمْ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ (99)
و او است کسى که آبى از آسمان نازل کرد، پس به وسيله آن هر گونه روييدنى بيرون آورديم و از ميان آنها سبزه هايى خارج ساختيم که از آنها دانه هايى روى هم چيده بيرون مى آوريم; و از درختان خرما، از شکوفه هاى آنها خواسته هايى است در دسترس. و [نيز ]بوستان هايى از انگور و زيتون و انار، همانند و ناهمانند [پديد مى آوريم]. به ميوه آنها وقتى که بار مى دهند و به رسيدنشان [با نظر عبرت ]بنگريد. همانا در اين ها براى مردمى که ايمان دارند نشانه هايى [عظيم از قدرت خدا ]است. (99)
وَجَعَلُوا لِلَّهِ شُرَكَاءَ الْجِنَّ وَخَلَقَهُمْ ۖ وَخَرَقُوا لَهُ بَنِينَ وَبَنَاتٍ بِغَيْرِ عِلْمٍ ۚ سُبْحَانَهُ وَتَعَالَىٰ عَمَّا يَصِفُونَ (100)
و جنّيان را [در عبادت ]شريکانى براى خدا قرار دادند در حالى که او آنها را خلق کرده است; و از روى نادانى براى او پسران و دخترانى ساختند. منزّه است او و برتر است از آنچه او را بدان وصف مى کنند. (100)
بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۖ أَنَّىٰ يَكُونُ لَهُ وَلَدٌ وَلَمْ تَكُنْ لَهُ صَاحِبَةٌ ۖ وَخَلَقَ كُلَّ شَيْءٍ ۖ وَهُوَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ (101)
[او] پديد آورنده آسمان ها و زمين است; چگونه وى فرزند دارد در حالى که همسرى نداشته است؟ و او همه چيز را خلق کرده، و به هر چيزى داناست. (101)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛