💢غنيمت شمردن عمر
#نهج_البلاغه
⏱ما أسرَعَ السّاعاتِ فِي اليَومِ ، و أسرَعَ الأيّامَ فِي الشَّهرِ ، و أسرَعَ الشُّهورَ فِي السَّنَةِ ، و أسرَعَ السّنينَ (السَّنَةَ) فِي العُمرِ !
🌐 چه زود مى گذرد ساعات روز و روزهاى ماه و ماههاى سال و سالهاى عمر!
📘#خطبه_188
@quranekarim1398
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📒9313- آن وجود مبارکی که اول است بدون ...
📌 دعای1/ صحیفهسجادیه /قسمت3
🎤صوتی استاد دکترمحمدعلی انصاری
⏰ مدت: 12:44
💾حجم: 7.3 MB
@quranekarim1398
Part28_علی از زبان علی.mp3
11.21M
به وقت کتاب📚📚📚🕘
علی از زبان علی(علیه السلام)📖
..........دوران جنگ نهروان.............
✅خطبه امیرالمومنین(علیه السلام) درباره خیانت ابوموسی اشعری و عمر بن عاص
✅فرار ابوموسی اشعری به مکه
✅نامه امام به ابوموسی اشعری
✅آمادگی مجدد برای جنگ با معاویه
✅خروج از کوفه و خطبه میان لشکریان
✅موعظه دوباره خوارج و دعوت به جنگ با معاویه
✅تغییر مسیر جنگ از شام به نهروان
#امام _علی(علیه السلام)
#پیامبر_اکرم(صلی الله علیه و آله)
#کتاب
✍مصباح قرآنیان ۳
@quranekarim1398
پيامبر صلى الله عليه و آله :🌹❤️
اَلرَّجُلُ راعٍ عَلى اَهْلِ بَيْتِهِ وَ هُوَ مَسؤُولٌ
عَنْهُمْ وَ الْمَرْاَةُ راعيَةٌ عَلى بَيْتِبَعْلِها وَ
وُلْدِهِ وَ هِىَ مَسْؤُولَةٌ عَنْهُمْ ؛
مرد، سرپرست خانواده است و درباره
آن ازاو سئوال مىشود و زن،سرپرست
خانه شوهرش و فرزندان اوست و
درباره آنان از وى سئوال مىشود.
صحيح بخارى، ج ۳
#سبک زندگی علوی(خانواده)
#پیامبر_اکرم(صلی الله علیه و آله)
✍مصباح قرآنیان ۳
@quranekarim1398
#حدیث روز(خوش قولی)
قالَ رَسُولُ اللهِ(صَلَّي اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِه):
اَحِبُّوا الصِّبْيانَ وَ ارْحَمُوهُمْ وَ اِذا وَعَدْتُمُوهُمْ فَفُوا لَهُمْ فَاِنَّهُمْ لايَرَوْنَ اِلّا اَنَّكُمْ تَرْزُقُونَهُمْ.
رسول خدا(صلي الله عليه و آله) فرمود:
كودكان خود را دوست بداريد و با آنان مهربان باشيد، وقتي به آنها وعدهاي ميدهيد حتماً وفا كنيد زيرا كودكان،
شما را رازق خود ميپندارند.
وسائل الشيعه، ج 5، ص 126
#سبک زندگی علوی( تربیت فرزند)
#امام _علی(علیه السلام)
#پیامبر_اکرم(صلی الله علیه و آله)
✍مصباح قرآنیان ۳
@quranekarim1398
#حجاب
🌗در وجوب عفاف اختلاف نظری نیست!
🎤حجتالاسلام دکتر محمدهادی منصوری؛ استادیار گروه معارف قرآن و حدیث دانشگاه معارف اسلامی
🔸استعفاف با عفت و حجاب مرتبط است. در ادیان و مکاتب مختلف چند نظریه در مورد مهار غریزه جنسی وجود دارد که گرفتار افراط و تفریط است؛ مسیحیت رهبانی بر عزلت و ترک این غریزه تاکید دارد، لیبرالیسم و فمنیسم و ماتریالیسم هم بر آزادی بی حد و حصر آن تاکید دارد ولی اسلام دو راهکار ارائه کرده است1. استعفاف 2. نکاح.
🔹انواع عفتورزی متفاوت است و گاهی سخن از مهار و مدیریت غریزه جنسی است و یکی عفت اقتصادی است که در آیه ۶ سوره نساء فرموده است، برخی آیات قرآن به ما میآموزد که عفت را رعایت کنیم مثلا در آیه ۴۳ نساء و ۶ مائده از واژه «لامستم النساء» استفاده شده و این تعبیر بسیار عفیفانه است.
🔸یکی دیگر از مباحث مرتبط با استعفاف، بلوغ نکاح است که در قرآن چند بلوغ داریم؛ بلوغ نکاح، بلوغ اَشُد و بلوغ حلم. مفسران بلوغ اشد را هم بلوغ جنسی و یا بلوغ عقلی دانستهاند ولی برخی آن را مرحلهای از بلوغ میدانند و در مورد بلوغ حلم هم گفته شده است که همان بلوغ شرعی است. به تعبیری بلوغ نکاح، جنسی، اشد، بلوغ عقلی و حلم هم بلوغ شرعی است.
مفسران در مورد وجوب فلیستعفف اختلافی ندارند زیرا خویشتنداری از محرمات الهی را امری واجب میدانند ولی در زمینه «انکحوا» اختلاف نظر وجود دارد.
🔹بنده معتقدم که نکاح و عفاف دو مقوله جداست زیرا اگر کسی توان نکاح نداشت باید عفت بورزد از اینرو چنین روایاتی با آیه ناسازگار است و باید توجیه درستی برای آن بیابیم. البته قاعده عرضه روایت بر قرآن را هم داریم یعنی اگر روایت ناسازگار با قرآن بود روایت کنار گذاشته میشود. بنابراین استعفاف در این آیه از طریق ازدواج نیست.
🔸اگر نمیتوانید ازدواج دائمی بکنید ازدواج موقت بکنید و مؤید آن هم روایاتی است که در باب کراهت متعه برای کسی داریم که ازدواج دائمی دارد؛ البته این هم با آیه ناسازگار است و دلیلی برای این تفسیر هم نداریم زیرا ازدواج موقت، نوعی ازدواج و نکاح است و نمیتوان آن را از انکحوا جدا کرد.
🔹راهکارهای عفاف عبارت است از: بینشی، انگیزشی و کنشی. وقتی خداوند دستور نکاح داده باید زمینههای آن هم مهیا باشد از این رو جامعه، خانواده و متولیان امور فرهنگی و اقتصادی جامعه موظفند امر ازدواج را تسهیل کنند؛ برای استعفاف هم باید بسترسازی داشته باشیم از جمله اینکه به راحتی سایتها و فضای مجازی ناپاک در اختیار جوانان و نوجوانان قرار نگیرد و کشورهای دیگر این کار را کردهاند و میطلبد ما هم دقیقتر این مسئله را مورد توجه قرار دهیم.
🔸مسئله دیگر انتخاب بینش و جهانبینی درست است یعنی انسان بداند لذت جنسی برای چه آفریده شده و یا اینکه ماتریالیستها و مادیگرایان چه نگاهی به شهوت جنسی دارند.
🔹موضوع دیگر اینکه انسان کرامت برای خود قائل باشد از این رو در روایات فرمودهاند: اگر کسی برای نفس خود کرامت قائل باشد شهوات را پست خواهد شمرد و در روایت دیگری بیان شده است: غیرتمند هرگز زنا نمیکند، این ربطی به مسلمانی هم ندارد بلکه انسان آزاده و غیور سراغ زنا نمیرود و به آن نزدیک هم نمیشود.
🔸بحث دیگر الگوپذیری از الگوهای قرآنی است؛ در ماجرای یوسف(ع)، وقتی زلیخا از او درخواست کرد او ندای «معاذ الله» سر داد و این حجت را بر همگان تمام کرده است؛ یا پاکدامنی مریم قدیسه هر بهانهای را از دختران جهان گرفته است، لذا قرآن از بین صدها صفت نیکوی مریم پاکدامنی او را پررنگ کرده است.
ادامه متن در لینک:
https://iqna.ir/fa/news/4173323/%D9%85%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%A8-%D8%B9%D9%81%D8%A7%D9%81-%D9%87%DB%8C%DA%86-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%81-%D9%86%D8%B8%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF
✍مصباح قرآنیان ۳
@quranekarim1398
🔹️گزارش تصویری برگزاری آزمون جشنواره حدیث آجـا
🔹️ ویژه کارکنان وظیفه (مرحله مقدماتی)
🔹️در محل نمازخانه قرارگاه سربازی پايگاه
قرآن، عترت و نماز پایگاه هوایی شهید بابایی