💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 از بخشش كم حيا مكن، زيرا محروم كردن، از آن هم كمتر است.
🔹 لا تَسْتَحِ مِنْ إِعْطَاءِ الْقَلِيلِ، فَإِنَّ الْحِرْمَانَ أَقَلُّ مِنْهُ؛
📚 نهج البلاغه حکمت 67
📎 #اعتقادات
📎 #اخلاق
📎 #امامت
📎 #نهجالبلاغه
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید
〰〰〰〰〰〰
@quranekarim1398
@taqvim_shia
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۱۰مرداد ۱۴۰۱
میلادی: - 1اوت 2022
قمری: السبت، 3 محرم 1444
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹رسیدن عمر بن سعد لعنة الله علیه به کربلا، 61ه-ق
📆 روزشمار:
▪️7 روز تا عاشورای حسینی
▪️22 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
▪️31روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها
▪️46 روز تا اربعین حسینی
▪️54 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
✅ با ما همراه شوید...
@quranekarim1398
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 راهکار حفظ خانواده در #آخرالزمان
🌺 استاد #عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
٠•[▪️🏴▪️]•٠
*آن دخترى كه قبله ارباب حاجت است*
*حاجت رواست هر كه بدین قبله رو كند*
«شب سوم محرم»
مداحی آنلاین - کاروان غمت کاروان خداست - میثم مطیعی.mp3
4.84M
🔳 #زمینه #روز_دوم #محرم
کاروان غمت کاروان خداست
زائران توایم کربلا شهر ماست
🎤 #میثم_مطیعی
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
@quranekarim1398
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 حجاب در زمان پیامبر چگونه بود؟
یکی از توجیهات جدید افرادی که مایل به بی حجابی هستند، درباره پوششان، این است که در زمان مثلا حکومت امام علی (ع) حجاب اجباری نبوده است. برخی سوال میکنند که آیا در زمان پیامبر اکرم (ص) حجاب اجباری بوده است یا نه. آیا آن زمان برخوردی با بی حجابان صورت میگرفته است؟
در پاسخ به این شبهه باید گفت: شما یک مورد بی حجابی در آن زمان بیاورید که ما بگوییم با بی حجابی برخورد شده است یا نشده است. وقتی در جامعهای مردهای غیور باشند و گاهی یک نگاه از مرد کافی بوده که اختلافات عمیق شکل بگیرد، آیا زمینه بی حجابی وجود داشته است؟
آنگونه که پیامبر اکرم (ص) برنامه ریزی کرده بودند، زمانی که خانمها به سن ازدواج میرسیدند، همه شوهردار میشدند. هر زنی که بیوه میشد، بیوه نمیماند و بلافاصله همسردار میشد. در جامعهای که مردها غیور هستند و خانمهای بی سرپرست و بی همسر وجود ندارند، وقتی این دو موضوع رعایت شود، آیا در این جامعه بی حجابی وجود خارجی دارد؟ آن زمان این موضوعات نبوده که برخوردی با بی حجابی صورت گیرد.
@quranekarim1398
برادر ارجمند جناب سرگرد مصطفی تاج
مدیر محترم قرآن اداره قرآن،عترت و نماز سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران
بدینوسیله درگذشت پدر بزرگوارتان را به حضرتعالی و خانواده محترم و سایر بستگان معزز تسلیت گفته
و از خداوند متعال برای آن مرحوم غفران و علو درجات و حشر با ائمه معصومین و برای جنابعالی و عموم مصیبت دیدگان، صبر و اجر جزیل مسئلت میکنیم. مرکز قرآن ،عترت ونماز ا ع س نهاجا
🌸به نام خدایی که باقیست
✨و همه چیز، غیر او فانیست
🌸شروع کارها با نام مشکل گشایت:
✨یاٰ مَنْ هُوَ یَبقیٰ وَ یَفنیٰ کُلُّ
🌸بسم الله الرحمن الرحیم
✨الهی به امید لطف و کرمت
🌸🍃
@quranekarim1398
قرآن ترجمه المیزان
سوره 39
سوره مبارکه الزمر
صفحه 460
قُلْ إِنِّي أُمِرْتُ أَنْ أَعْبُدَ اللَّهَ مُخْلِصًا لَهُ الدِّينَ (11)
بگو: همانا من مأمور شده ام خدا را پرستش کنم در حالى که عبادتم را براى او خالص کرده باشم. (11)
وَأُمِرْتُ لِأَنْ أَكُونَ أَوَّلَ الْمُسْلِمِينَ (12)
و مأمور شده ام که اوّلين فرد از اهل تسليم و طاعت باشم. (12)
قُلْ إِنِّي أَخَافُ إِنْ عَصَيْتُ رَبِّي عَذَابَ يَوْمٍ عَظِيمٍ (13)
بگو: همانا من اگر نافرمانى پروردگار خود کنم، از عذاب روزى بزرگ مى ترسم. (13)
قُلِ اللَّهَ أَعْبُدُ مُخْلِصًا لَهُ دِينِي (14)
بگو: فقط خدا را پرستش مى کنم در حالى که عبادتم را براى او خالص کرده ام. (14)
فَاعْبُدُوا مَا شِئْتُمْ مِنْ دُونِهِ ۗ قُلْ إِنَّ الْخَاسِرِينَ الَّذِينَ خَسِرُوا أَنْفُسَهُمْ وَأَهْلِيهِمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۗ أَلَا ذَٰلِكَ هُوَ الْخُسْرَانُ الْمُبِينُ (15)
پس آنچه را غير از او مى خواهيد بپرستيد، بگو: همانا خسارت ديدگانِ واقعى کسانى اند که سرمايه [عمر ]خود و خانواده شان را [در] روز قيامت تباه شده مى بينند، هان! اين است آن خسارت نمايان. (15)
لَهُمْ مِنْ فَوْقِهِمْ ظُلَلٌ مِنَ النَّارِ وَمِنْ تَحْتِهِمْ ظُلَلٌ ۚ ذَٰلِكَ يُخَوِّفُ اللَّهُ بِهِ عِبَادَهُ ۚ يَا عِبَادِ فَاتَّقُونِ (16)
براى آنان از بالاى سرشان خيمه هايى از آتش و از زيرشان نيز طبقاتى از آتش است، اين است [آن عذاب] که خدا بندگان خود را با آن مى ترساند، پس اى بندگانم! از من پروا داشته باشيد. (16)
وَالَّذِينَ اجْتَنَبُوا الطَّاغُوتَ أَنْ يَعْبُدُوهَا وَأَنَابُوا إِلَى اللَّهِ لَهُمُ الْبُشْرَىٰ ۚ فَبَشِّرْ عِبَادِ (17)
و کسانى که از پرستش طاغوت اجتناب کنند و به سوى خدا بازگردند مژده باد آنان را، پس به بندگانم مژده بده. (17)
الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ ۚ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ ۖ وَأُولَٰئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ (18)
همانان که سخن را مى شنوند و از بهترين آن پيروى مى کنند، اينان اند که خداوند هدايتشان کرده است و اينان اند همان صاحبان خرد. (18)
أَفَمَنْ حَقَّ عَلَيْهِ كَلِمَةُ الْعَذَابِ أَفَأَنْتَ تُنْقِذُ مَنْ فِي النَّارِ (19)
پس آيا کسى که کلمه عذاب بر او محقّق شده است [مى توانى هدايتش کنى]؟ پس آيا کسى را که در آتش است تو نجات مى دهى؟ (19)
لَٰكِنِ الَّذِينَ اتَّقَوْا رَبَّهُمْ لَهُمْ غُرَفٌ مِنْ فَوْقِهَا غُرَفٌ مَبْنِيَّةٌ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ ۖ وَعْدَ اللَّهِ ۖ لَا يُخْلِفُ اللَّهُ الْمِيعَادَ (20)
ليکن کسانى که از پروردگارشان پروا دارند براى آنان غرفه هايى است که از بالاى آنها غرفه هايى بنا شده و از پايين آنها نهرها جارى است، وعده خداوند است، خدا وعده اش را خلاف نمى کند. (20)
أَلَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ أَنْزَلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَسَلَكَهُ يَنَابِيعَ فِي الْأَرْضِ ثُمَّ يُخْرِجُ بِهِ زَرْعًا مُخْتَلِفًا أَلْوَانُهُ ثُمَّ يَهِيجُ فَتَرَاهُ مُصْفَرًّا ثُمَّ يَجْعَلُهُ حُطَامًا ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَذِكْرَىٰ لِأُولِي الْأَلْبَابِ (21)
آيا نديده اى که خدا آبى از آسمان نازل کرد، پس آن را به صورت چشمه هايى در دل زمين راه داد، سپس به وسيله آن کِشته اى بيرون مى آورد که رنگ هاى آن مختلف است، آن گاه به هيجان بلوغ مى رسد که آن را زرد شده مى بينى، سپس آن را خُرد و کاه مى گرداند، همانا در اين جريان تذکارى است براى صاحبان خرد. (21)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحه ۴۶۰ مصحف شریف
سوره مبارکه زمر
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۶۰🌷
درود بر آزاداندیشان:
یکی از انتقادهای قرآن از مخالفان خود این است که آنان حتّی حاضر نمی شوند پیام قرآن را بشنوند و آن را بررسی کنند؛ چنانکه در آیه ی 5 سوره ی هود می فرماید: «آگاه باشید که مشـرکان سر در گریبان فرو می برند تا در هنگام تلاوتِ قرآن توسّط پیامبر، خود را پنهان کنند(و آیات قرآن را نشنوند).» یا در آیهی 7 سوره ی نوح می خوانیم که حضرت نوح به خدا عرض میکند: «من هرگاه آنان را دعوت کردم تا ایشان را بیامرزی، انگشتان خود را در گوش هایشان کردند و جامه هایشان را به سر کشیدند و بر انکار خود پافشاری کردند و به شدّت تکبّر ورزیدند.» از نظر اسلام، انسان باید چنان آزاداندیش باشد که سخنان دیگران را با صبر و تحمّل فراوان بشنود و در آن¬ها بیندیشد و آنگاه با فکری خالی از تعصّبات کورکورانه، آن سخنان را تحلیل کند و راه حق را برگزیند. آیه ی مورد بحث که به صورت یک شعار اسلامی درآمده، آزاداندیشی مسلمانان و انتخاب گری آن ها را به خوبی نشان می دهد و می فرماید: «به بندگان خاص من بشارت ده؛ همان¬ها که سخنان [مختلف] را می شنوند و از بهترین آن ها پیروی می کنند.»
همچنین در آیه ی 49 سوره ی قصص می خوانیم که خدا به پیامبر خود دستور می دهد که در برابر کافرانی که تورات و قرآن را رد می کنند و آن ها را جادو می خوانند، بفرماید: «بگو: اگر راست می گویید، کتابی از جانب خدا بیاورید که از این دو کتاب بهتر هدایت کند تا من نیز از آن پیروی کنم.» آری، اسلام با هر نوع تعصّب بیجا و انتخاب کورکورانه مخالف است و از پیروان خود می خواهد که به خوبی در باره ی اسلام تحقیق کنند و آن را با چشمانی باز بپذیرند. از این رو هر مسلمانی وظیفه دارد اصول دین خود را با تحقیق و مطالعه باور کند؛ نه با تقلید از آباء و اجداد خود. این مطلب چنان مهم است که خداوند در آیه ی 6 سوره ی توبه به پیامبر خود دستور می دهد که اگر یکی از مشرکان از او تقاضای پناهندگی کرد تا در باره ی اسلام تحقیق کند، به او پناه دهد تا با خیال آسوده سخن خدا را بشنود و در آن اندیشه کند، و در هنگام بازگشت نیز او را به محلّی امن برساند تا کسی در راه مزاحم او نشود. بررسی سخنان و عملکرد پیشوایان ما به خوبی نشان می دهد که ایشان نیز طرفدار آزاداندیشی و مطالعه ی نظریات مختلف بوده اند. از امیر مؤمنان علی نقل شده است: «دانش و حکمت، گم شده ی مؤمن است؛ پس به دنبال آن بروید؛ هرچند نزد مشرکان باشد.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛