☀️ به نام داناترین راه نمای توانا
سلام
ان شاءالله صبح تون پر از شادى های بي دلیل
دلتون گرم از آفتاب دلخوشی
ذهنتون پر از افکار پاک
قلبتون مملو از مهربانی
صبح زيباتون به خیر و سلامت و شادکامی
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز شنبه زیبایتان به خیر
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز شنبه :
یا رب العالمین ( ای پروردگار جهانیان )
100 مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(326)🌹را تلاوت کرده و
به پیامبران، اماممان، خانم فاطمه الزهرا(س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_انبیا
بگو: جز اين نيست كه من شما را به وسيله وحى الهى كه در هدايتآفرينى آن هيچ ترديدى نيست هشدار مىدهم، ولى گوشهايتان ناشنواست، و ناشنوايان هنگامى كه هشدارشان دهند، ندايى نمىشنوند. (45)
فقط عذاب آنان را با حقيقت آشنا مىكند. به يقين اگر دمى از عذاب پروردگارت به آنان برسد، مىگويند: اى واى بر ما، كه ما در اثر كفر و شرك راه ستم در پيش گرفته بوديم. (46)
و روز قيامت ترازوهاى عدالت را [براى سنجش باورها و اعمال مردمان] در ميان مىنهيم و به هيچكس اندك ستمى نخواهد شد. و اگر عملى كه سنجيده مىشود هموزن دانه خردلى باشد آن را به حساب مىآوريم و همين بس كه ما حسابرس باشيم. (47)
و همانا ما به موسى و هارون تورات را كه جداكننده حق از باطل و براى تقواپيشگان روشنگر راه سعادت و مايه يادآورى خدا بود، عطا كرديم. (48)
تقواپيشگان همان كسانىاند كه از كيفر پروردگارشان با اينكه از ديدشان نهان است مىترسند و خود از برپايى قيامت هراسانند. (49)
و اين قرآن يادآورى است پرخير و بركت كه ما آن را فروفرستادهايم؛ آيا باز هم شما آن را انكار مىكنيد؟ (50)
و همانا ما، پيش از موسى و هارون به ابراهيم رهنمودى درخور استعدادش عطا كرديم كه حقايق و معارف الهى را به وسيله آن درك كند، و ما به شايستگىهاى او آگاه بوديم. (51)
آنگاه كه به پدر و قوم خود- در نخستين بارى كه با جامعه شركآلود روبرو شد- گفت: اين تنديسها چيست كه شما بدانها روى آورده و بزرگشان داشته و به خدمت آنها ايستادهايد؟ (52)
گفتند: پدران خود را پرستشكننده آنها يافتيم. (53)
گفت: قطعا شما و پدرانتان در گمراهى آشكارى بودهايد. (54)
گفتند: آيا حق را براى ما آوردهاى و بجد سخن مىگويى يا از بازىكنندگانى و اين سخنان را به شوخى بر زبان مىآورى؟ (55)
گفت: اين معبودانى كه برگرفتهايد پروردگار شما نيستند، بلكه پروردگار شما پروردگار آسمانها و زمين است، همان كسى كه آنها را پديد آوردهاست، و من بر اين حقيقت از گواهانم و خود آن را باور كردهام، پس چگونه ممكن است سخن به جد نگويم و از بازيگران باشم؟ (56)
و با خود گفت: به خدا سوگند، پس از آنكه پشت كرديد و از اين شهر بيرون رفتيد، براى بتهاى شما چارهاى خواهم كرد. (57)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۲۶🌷
کتابی پربرکت:
آفریدگار هستی، کتاب خود یعنی قرآن را با ویژگی های گوناگونی توصیف کرده است؛ ویژگی هایی مانند مبین(روشنگر) ، مجید(باشکوه) ، عظیم(بزرگ) ، حکیم(پرحکمت) ، ذی الذّکر(پندآموز) و مبارک(پربرکت) . «مبارک» به معنای «پدیده ی پر خیر و برکت» است. در قرآن، پدیده های متعددی با کلمه ی مبارک توصیف شده اند. کعبه، حضرت عیسی(ع) و باران ، نمونه هایی از این پدیده ها هستند. هر یک از این سه، هدیه های خدا به جهانیان هستند که زندگی و حیات را به جسم و جان آنان می بخشند. در این میان، هر پدیده ای که سودش برای مردم بیشتر باشد، مبارک تر است و بدون شک هیچ چیزی مانند قرآن به انسان ها سود نرسانده و نخواهد رساند؛ کتابی که مستقیماً از سوی پروردگار جهان برای بشر فرستاده شده و انسان ها را از جهل و تاریکی خارج کرده، در آسمان نور و سعادت به پرواز در می آورد. نگاهی به حال و روز مردمِ زمان پیامبر(ص) پیش از نزولِ قرآن و مقایسه ی آنان با پس از دوران پیامبر(ص)، این حقیقت را به روشنی ثابت می کند. مردمی که در توحّش و فقر و جنگ و خونریزی به سر می بردند، در پرتو این کتابِ مقدّس، به انسان هایی خداشناس، ایثارگر و حقجو تبدیل شدند، و این دلیل روشنی برای مبارک بودن قرآن است. قرآن به انسان ها می آموزد که برای چه منظوری به دنیا آمده اند و مقصدشان کجاست. به آنان می آموزد که آفریدگارشان کیست و برای رسیدن به سعادت باید چه برنامه ای را در زندگی به کار بندند. قرآن به زندگی فردی و اجتماعی انسان ها نظم و ترتیب می بخشد و آنان را به همکاری، رفاقت، ایثار، کوشش و دوری از غرور و خودپسندی و خیانت دعوت می کند. به راستی که هزاران کتاب تألیفی انسان ها نیز اثر بی نظیر این کتابِ تک جلدی را ندارد. البته شرط تأثیرگذاری قرآن، پیروی ما از اوست؛ و اگر آن را در کتابخانه ای قرار دهیم و از دستورهایش پیروی نکنیم، مانند شخص بیماری خواهیم بود که نسخهی پزشک ماهری را در گوشه ای قرار داده است و به آن عمل نمی کند. بدون شک اگر امّت اسلامی به معنای حقیقی از قرآن پیروی کرده بودند، هم اکنون حال و روز دیگری داشتند. برترین قرآن شناس جهان یعنی امیر مؤمنان علی(ع)فرموده است: «در پیروی از قرآن، خدا را در نظر بگیرید. مبادا دیگرانی غیر از شما، در عمل به آن از شما سبقت بگیرند.» همان پیشوای بزرگ چه زیبا فرموده است: «بدانید که این قرآن، خیرخواهی است که خیانت نمی کند، و راهنمایی است که گمراه نمی کند، و سخنگویی است که دروغ نمی گوید. هیچ کس با قرآن نمی نشیند مگر اینکه هدایت اش افزون و کوردلی اش کم می شود.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
326_parhizgar.mp3
954.2K
📖صفحه ۳۲۶
👤️استاد #شهریار_پرهیزگار
#تحلیل_تلاوت :
سوره انبیاء آیات ۴۵ تا ۵۷ مقام رست
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
326.mp3
312.4K
🎙ترجمه گویای فارسی
📖صفحه ۳۲۶
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
326_menshavi.mp3
1.14M
📖صفحه ۳۲۶
👤️استاد #محمد_صدیق_منشاوی
#تحلیل_تلاوت :
سوره انبیاء آیات ۴۵ تا ۵۵ مقام چهارگاه
سوره انبیاء آیات ۵۶ تا ۵۷ مقام رست
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
326-menshavi-tah.mp3
9.15M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۳۲۶
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم اکنون برگزاری مسابقات مقدماتی قرآن کریم در پایگاه هوایی شهید لشکری
@quranekarim1398