به میزبانی اداره عقیدتی سیاسی نهاجا؛
کوهیپمایی سالروز تشکیل سازمان عقیدتی سیاسی با حضور کارکنان سازمان عقیدتی سیاسی اجا و ادارات تابعه برگزار شد
به مناسبت سالروز تشکیل سازمان عقیدتی سیاسی ارتش مراسم کوهپیمایی در ارتفاعات سوهانک به میزبانی اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی و با حضور کارکنان این نهاد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی نهاجا، به مناسبت سالروز تاسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، مراسم کوهپیمایی با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید احمد قاضی رییس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ دوم امیر اکرمی نیا معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، سرهنگ علی سورانی جانشین و معاون هماهنگ کننده اداره عقیدتی سیاسی نهاجا و جمعی از کارکنان سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و ادارات تابعه و به میزبانی اداره عقیدتی سیاسی نهاجا در ارتفاعات سوهانک برگزار شد.
حجت الاسلام قاضی در این مراسم اظهار کرد: حضور مجموعهای به نام عقیدتی سیاسی در نیروهای مسلح، یکی از الهامات الهی و از برکات پروردگار بر امام بزرگوار ما و مجموعهی دستاندرکار امور کشور بود و امروز پس از گذشت چهاردهه از تاسیس این نهاد مقدس، آثار، برکات و ضرورت وجود آن بیش از پیش بیشتر مشخص شده است.
وی در ادامه ضمن اشاره به حدیث پیامبر (ص) که فرموده پروردگارت بر تو حقی دارد، و بدنت بر تو حقی دارد، و خانواده ات بر تو حقی دارد افزود: رسول گرامی اسلام(ص) توجه بسیاری به سلامت جسم است که حق بدن را در کنار حق خداوند بیان می کند و زمانی انسان می تواند حق پروردگار و خانواده اش را به بهترین صورت ادا کند که از بدنی سالم و نیرومند برخوردار باشد و در حدیثی دیگر پیامبر(ص) شخص با ایمان، قوی و نیرومند را از شخص با ایمان ولی ضعیف، بهتر و دوست داشتنی تر می داند.
رییس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا خاطرنشان کرد: ارتقا آمادگی جسمانی یکی از مؤلفههای اصلی قدرت در نیروهای مسلح است و ورزش کمک بسیاری به سلامت جسم و روان می کند و افرادی که با روش صحیح ورزش می کنند، سالم ترند و عمرشان از دیگر افرادی که تحرک ندارند بیشتر است و هم چنین تأثير عامل معنوي، در كسب موفقيت ها، بسيار زياد است و در امر ورزش نيز نبايد خود را از اين عامل مهم محروم كنيم.
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
📲 @seyedahmadghazi
صفحه اینستاگرام
📲 https://instagram.com/seyedahmad_ghazi
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرا رسیدن سالروز شهادت امام حسن عسکری علیه السلام را همه مشتاقان و رهروان آن امام همام تسلیت عرض مینمائیم
هدایت شده از کانال جامع حفظ قرآن
امام حسن عسکرى(ع) در سال ۲۶۰ ه.ق بعد از شش سال امامت در سن ۲۸ سالگى به دست معتمد عباسى به شهادت رسید.
امام زمان(عج) بر پدر بزرگوارش نماز خواند و ایشان را نزد قبر امام هادی(ع) دفن نمود.
Eitaa.com/hefzequranchan
هدایت شده از مصباح حدیث
1_34653031.mp3
3.29M
از ما زمینیان به شما آسمان سلام
مولای دلشکسته امام زمان سلام
این روزها هزار و دو چندان شکستهای
حالا کجای روضه بابا نشستهای
رخت سیاه داغ پدر کردهای تنت
Eitaa.com/hefzequranchannel
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_زمر
6 - آفرید شما را از یک تن پس قرار داد از آن جُفتش را و فرستاد برای شما از دامها هشت جُفت میآفریند شما را در شکمهای مادرانتان آفرینشی پس از آفرینشی در تاریکیهای سهگانه این است خدا پروردگار شما وی را است پادشاهی نیست خدائی جز او پس به کجا گردانیده میشوید
7 - اگر کفر ورزید همانا خدا بینیاز است از شما و نپسندد برای بندگان خود کفر را و اگر سپاسگزارید پسنددش برای شما و برندارد هیچ گنهباری بار گناه دگری را سپس بسوی پروردگار شما است بازگشت شما تا آگهیتان دهد بدانچه بودید میکردید همانا او دانا است بدانچه در سینهها است
8 - و گاهی که رسد انسان را رنجی خواند پروردگار خویش را زاریکنان بسویش سپس هنگامی که دهدش نعمتی از خویش فراموش کند آنچه را بود میخواند بسوی آن از پیش و قرار دهد برای خدا همتایانی تا گمراه سازد از راهش بگو بهرهمند باش به کفر خویش اندکی که توئی از یاران آتش
9 - آیا آنکه او فروتن است گاههای شب سجدهکنان و ایستاده میترسد از آخرت و امید دارد رحمت پروردگار خویش را بگو آیا یکسانند آنان که میدانند و آنان که نمیدانند جز این نیست که یادآور میشوند خردمندان
10 - بگو ای بندگان من که ایمان آوردید بترسید پروردگار خویش را آنان را که نکوئی کردند در این دنیا خوبی است و زمین خدا است پهناور جز این نیست که پاداش داده شوند شکیبایان مزد خویش را بیشمار
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۵۹🌷
آیا کسانی که می دانند، با کسانی که نمی دانند، برابرند؟:
یکی از نقاط روشن و درخشان دین اسلام، توجّه ویژه به علم و تجلیل از عالمان و دانشمندان است. قرآن کریم در اوضاعی نازل شد که در میان مردم مکّه و اطراف آن، جز اندکی، بقیه حتّی توانایی خواندن و نوشتن هم نداشتند. با این همه، در هیچ یک از مکاتب آسمانی، به اندازه ی اسلام، مردم به کسب علم و دانش تشویق نشده اند. این جمله از آیه یعنی «هَل یَستَوِی الَّذینَ یَعلَمونَ وَ الَّذینَ لایَعلَمون» (آیا کسانی که می دانند، با آنان که نمی دانند، برابرند؟) به شکل یک شعار اسلامی درآمده است و با صراحت بیان می کند که هرگز افراد دانا و نادان برابر نیستند؛ نه در پیشگاه خدا، نه در نزد مردم، و نه در زندگی دنیا و آخرت. در آموزه های پیشوایان دین نیز تعبیراتی در باره ی اهمّیّت علم و دانش دیده می شود که برتر از آن تصوّر نمی شود. در حدیثی از پیامبر می خوانیم: «زندگی جز برای دو کس فایده ای ندارد؛ عالمی که از او پیروی شود و دانش طلبی که به سخن دانشمندی گوش کند.»
در حدیثی از امام باقر آمده است: «دانشمندی که از علم او استفاده شود، از هفتاد هزار عابد [که برای مردم سودی نداشته باشند] بهتر است. » البتّه از نظر اسلام، علم و دانش با داشتن دو شرط اساسی ارزشمند است:
1ـ رنگ توحیدی داشته باشد و در راه اثبات مهم ترین واقعیّت جهان یعنی خدای بزرگ قرار گیرد. آری، اگر فیزیک، شیمی، علوم پزشکی، زیست شناسی، جانورشناسی، ستاره شناسی و ... به گونه ای طرح شود که هر یک، از پدیدآورنده ی دانا و توانای اشیاء سخن بگوید و علم و قدرت او را به یاد انسان بیاورد، علمی است که حق مطلب را ادا کرده، و در عین رسیدن به هدف مشخّص خود در هر رشته ی علمی، با حقیقت اصلی جهان هم صدایی داشته است؛ ولی اگر کسب این علوم، به شناخت خدا منتهی نشود و از پدیدآورنده ی تمامی موجودات غفلت کند، به بزرگ ترین جهل و نادانی تبدیل می شود؛ درست مانند کسی که وارد باغ سرسبزی شود و از گل های رنگارنگ و میوه های خوشمزه ی آن لذّت ببرد؛ ولی هیچ یادی از صاحب باغ نکند. به راستی آیا می توان برای چنین شخصی ارزشی قائل شد؟ از نظر اسلام، علمی ارزش دارد که انسانیّت انسان را از جهات گوناگون رشد دهد و او را به خدا نزدیک تر کند؛ رفتار بدش را اصلاح کند و بذر گفتار و کردار پسندیده را در وجودش برویاند. اگر امّا حافظه ی شخصی پر از معلومات و اصطلاحات شود، و در عین حال، وجودش پر از صفات ناپسند باشد، نمی توان او را عالم حقیقی نامید. امیر مؤمنان علی چه زیبا فرموده است: «دانشی که تو را اصلاح نکند، گمراهی است.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
4_5908765759567300887.mp3
970.8K
🔸ترتیل صفحه ۴۵۹ با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : بیات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊