#آیات_نور
#حزب نود و چهارم
پیامهای آیه فوق ⇧⇩:
1- به هنگام مجازات مجرمان، دليل سقوط آنها و علت قهر خود را بيان كنيد.
ذلِكُمْ بِأَنَّهُ إِذا ...
2- كفر، دليل عذاب دائمى است. فَهَلْ إِلى خُرُوجٍ مِنْ سَبِيلٍ ذلِكُمْ بِأَنَّهُ ... كَفَرْتُمْ
3- شرك، كفر است. «دُعِيَ اللَّهُ وَحْدَهُ كَفَرْتُمْ»
4- داورى در قيامت از آنِ خداوند است. «فَالْحُكْمُ لِلَّهِ»
5- هرگز موجوداتى را كه شريك او مىدانيد قابل مقايسه با او نيستند، زيرا او «الْعَلِيِّ الْكَبِيرِ» است.
6- فكر نكنيد شرك به خدا ضررى مىزند. إِنَّ الشِّرْكَ ... فَالْحُكْمُ لِلَّهِ الْعَلِيِّ الْكَبِيرِ
#استاد_قرائتی
@quranekarim1398
●➼┅═❧═┅┅───┄
✍آیت الله فاطمی نیا
علت خیلی از مشکلاتی که ما تو خونه هامون داریم، درگیری ها، بداخلاقی ها، عصبانیت ها، بی حوصلگی ها، غرغرها، دل شکستن ها و ... اینه که فرشته ها تو خونه مون نیستن. تو خونه مون پَر نمیزنن... ذکر نمیگن. خونه ای که توش پر فرشته باشه میشه خود بهشت. پر از لطف و صفا و شادی و یاد خدا. حالا چیکار کنیم که فرشته ها مهمون خونه مون بشن؟ چه کارایی نکنیم که فرشته ها رو پَر ندیم؟
1⃣ حدیث کسا زیاد بخونیم.
2⃣ سعی کنیم نمازها تا جای ممکن اول وقت باشه.
3⃣ نماز قضا داشتن خیییلی اثر بدی داره.
4⃣ چیز نجس تو خونه نگه نداریم. همه جای خونه مون همیشه پاک پاک باشه.
5⃣ توی خونه داد نزنیم. حتی با صدای بلند هم حرف نزنیم. فرشته ها از خونه ای که توش با صدای بلند صحبت بشه میرن.
6⃣ حرف زشت و غیبت و دروغ و مسخره کردن و اینا هم که مشخصه.
7⃣ سعی کنیم طهارت چشم و گوش و زبان و شکممون رو تا جای ممکن تو خونه حفظ کنیم.
8⃣ وقتی وارد خونه میشیم با صدای واضح سلام کنیم. حتی اگه هیچ کس نیست.
@quranekarim1398
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرازی از تلاوت #شهید_منا حاج محسن حاجیحسنی کارگر
#تلاوت_قرآن
#انس_با_قرآن
#حفظ_قرآن
@quranekarim1398
┄┅─✵💝✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
خــدایا شروع سـخن نامِ توست
وجودم به هر لحظه آرامِ توست
دل از نام و یادت بگـیـــرد قـرار
خوشمچون که باشی مرادر کنار
سلاااام
الهی به امیدتو
صبحتون بخیر💖
@quranekarim1398
┄┅─✵💝✵─┅┄
صفحه ۵۱۳ مصحف شریف
سوره مبارکه فتح
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5785323314238982121.mp3
897K
🔸ترتیل صفحه ۵۱۳ با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : حجاز
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
قرآن ترجمه المیزان
سوره 48
سوره مبارکه الفتح
صفحه 513
قُلْ لِلْمُخَلَّفِينَ مِنَ الْأَعْرَابِ سَتُدْعَوْنَ إِلَىٰ قَوْمٍ أُولِي بَأْسٍ شَدِيدٍ تُقَاتِلُونَهُمْ أَوْ يُسْلِمُونَ ۖ فَإِنْ تُطِيعُوا يُؤْتِكُمُ اللَّهُ أَجْرًا حَسَنًا ۖ وَإِنْ تَتَوَلَّوْا كَمَا تَوَلَّيْتُمْ مِنْ قَبْلُ يُعَذِّبْكُمْ عَذَابًا أَلِيمًا (16)
به اعرابِ بر جا گذاشته شده بگو: به زودى به سوى مردمى که سخت جنگ آورند دعوت مى شويد که با آنان بجنگيد يا تسليم شوند; پس اگر اطاعت کنيد خداوند اجر خوبى به شما مى دهد و اگر روى بگردانيد ـ چنان که پيشتر روى گردانديد ـ به عذابى دردآور عذابتان مى کند. (16)
لَيْسَ عَلَى الْأَعْمَىٰ حَرَجٌ وَلَا عَلَى الْأَعْرَجِ حَرَجٌ وَلَا عَلَى الْمَرِيضِ حَرَجٌ ۗ وَمَنْ يُطِعِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ يُدْخِلْهُ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ ۖ وَمَنْ يَتَوَلَّ يُعَذِّبْهُ عَذَابًا أَلِيمًا (17)
بر نابينا و بر لنگ و بر مريض گناهى نيست [اگر در جهاد شرکت نکنند] و هر کس خدا و رسولش را اطاعت کند او را به باغ هايى در مى آورد که از پايين آنها نهرها جريان دارد و هر کس روى بگرداند به عذابى دردآور عذابش مى کند. (17)
۞ لَقَدْ رَضِيَ اللَّهُ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ إِذْ يُبَايِعُونَكَ تَحْتَ الشَّجَرَةِ فَعَلِمَ مَا فِي قُلُوبِهِمْ فَأَنْزَلَ السَّكِينَةَ عَلَيْهِمْ وَأَثَابَهُمْ فَتْحًا قَرِيبًا (18)
همانا خدا از مؤمنان آن گاه که زير آن درخت با تو بيعت مى کردند خشنود شد و آنچه را در قلب هايشان بود دانست; پس آرامش را بر آنان نازل کرد و به ايشان فتحى نزديک پاداش داد. (18)
وَمَغَانِمَ كَثِيرَةً يَأْخُذُونَهَا ۗ وَكَانَ اللَّهُ عَزِيزًا حَكِيمًا (19)
و [نيز] غنيمت هاى بسيارى که آنها را خواهند گرفت و خدا عزّتمند و حکيم است. (19)
وَعَدَكُمُ اللَّهُ مَغَانِمَ كَثِيرَةً تَأْخُذُونَهَا فَعَجَّلَ لَكُمْ هَٰذِهِ وَكَفَّ أَيْدِيَ النَّاسِ عَنْكُمْ وَلِتَكُونَ آيَةً لِلْمُؤْمِنِينَ وَيَهْدِيَكُمْ صِرَاطًا مُسْتَقِيمًا (20)
خداوند غنيمت هاى بسيارى را به شما وعده داده است که آنها را خواهيد گرفت پس اين [غنايم خيبر] را زودتر به شما داد و دست آن مردم را از تعرّض به شما بازداشت [تا آسيبى به شما نرسد] و تا نشانه اى براى مؤمنان باشد [که بدانند وعده خدا حقّ است] و تا شما را به راهى راست هدايت کند. (20)
وَأُخْرَىٰ لَمْ تَقْدِرُوا عَلَيْهَا قَدْ أَحَاطَ اللَّهُ بِهَا ۚ وَكَانَ اللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرًا (21)
و غنيمت هاى ديگرى که به آنها ظفر نيافته ايد و خداوند حتماً به آنها احاطه دارد و خدا بر هر چيزى توانا است. (21)
وَلَوْ قَاتَلَكُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوَلَّوُا الْأَدْبَارَ ثُمَّ لَا يَجِدُونَ وَلِيًّا وَلَا نَصِيرًا (22)
و اگر آنان که کفر ورزيده اند با شما جنگيده بودند پشت [به جنگ] مى کردند، سپس دوست و يارى کننده اى نمى يافتند. (22)
سُنَّةَ اللَّهِ الَّتِي قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلُ ۖ وَلَنْ تَجِدَ لِسُنَّةِ اللَّهِ تَبْدِيلًا (23)
سنّت خدا است که از پيش گذشته است و براى سنّت خداوند هرگز دگرگونى نخواهى يافت. (23)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷 نکته تفسیری صفحه ۵۱۳🌷
غزوه ی خیبر:
هنگامی که پیامبر از حدیبیه بازگشت، تمام ماه ذی الحجه و مقداری از مُحرّمِ سال هفتم هجری را در مدینه توقّف کرد؛ سپس با هزار و چهارصد نفر از یارانش که در حدیبیه همراه او بودند، به سوی «خیبر» ـ یعنی مرکز فعّالیّت های ضد اسلامیِ یهودیانِ اطراف مدینه ـ حرکت کرد؛ جایی که پیامبر برای برچیدن آن روزشماری می کرد. خیبر، سرزمینی با قلعه های محکم بود. هنگامی که لشکر اسلام به نزدیکی خیبر رسید، پیامبر سر به آسمان بلند کرد و از خدا خواست که آن ها را در جنگ یاری فرماید. شب هنگام، مسلمانان به کنار خیبر رسیدند و صبحگاهان که اهل خیبر از ماجرا باخبر شدند، خود را در محاصره ی سربازانِ اسلام دیدند. لشکر اسلام به فرماندهی شخص پیامبر، قلعه ها را یکی پس از دیگری فتح کرد؛ تا این که به آخرین قلعه رسید که از همه محکم تر بود. فرمانده آن قلعه، «مَرحَب» نام داشت؛ فردی جنگاور که در میان یهودیان بسیار پرآوازه بود. در آن ایّام، حالت سردرد شدیدی که گاه سراغ پیامبر می آمد، به او دست داد؛ به گونه ای که یکی دو روز نتوانست از خیمه بیرون آید. در این هنگام، ابوبکر پرچم را به دست گرفت و مسلمانان به سوی لشکر یهود تاختند؛ امّا بی آن که نتیجه ای بگیرند، بازگشتند. بار دیگر، عمر پرچم را به دست گرفت و مسلمانان، شدیدتر از روز قبل جنگیدند؛ ولی بدونِ گرفتنِ نتیجه بازگشتند. این خبر به گوش پیامبر رسید. آن حـضرت فرمود: «به خدا سوگند، فردا پرچم را به دست مردی می سپارم که او خدا و پیامبرش را دوست دارد و خدا و پیامبر نیز او را دوست دارند و او قلعه را مقتدرانه فتح خواهد کرد.» همه دوست داشتند منظور پیامبر را بدانند و برخی نیز حدس هایی زدند که منظور پیامبر، حضرت علی است؛ ولی حضـرت علی هنوز در آنجا حضور نداشت؛ زیرا چشم درد شدیدی، او را از حضور در لشکر بازداشته بود. صبحگاهان امّا امام علی سوار بر شتری وارد شد و در حالی که از درد چشم ناراحت بود، نزد پیامبر آمد. پیامبر اندکی از آب دهان مبارکش را بر چشمان امام مالید و چشم آن حضرت، معجزه آسا شفا پیدا کرد. سپس پیامبر پرچم را به او داد. علی با لشکر اسلام به سوی قلعه ی خیبر حرکت کرد. هنگامی که یهودیان، فرمانده لشکر را شناختند، مطمئن شدند که به پایان مقاومت خود نزدیک شده اند. مرحب از قلعه بیرون آمد و در جنگی تن به تن به دست حضرت علی کشته شد. جنگ شدیدی بین مسلمانان و یهودیان درگرفت و علی با حرکتی پرقدرت، درِ قلعه را از جا کند. به این ترتیب، قلعه گشوده شد و مسلمانان، آن را فتح کردند. یهودیان تسلیم شدند و از پیامبر خواستند که در برابر این تسلیم، خون آنها حفظ شود. پیامبر نیز پذیرفت. غنیمت فراوانی به سپاهیان اسلام رسید و پیامبر، اداره ی زمین ها و باغ های آنجا را به دست خود یهودیان سپرد؛ مشـروط به این که نیمی از درآمد آن را به مسلمانان بپردازند .
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛