دست هاے کوچکش را ببین..
مے دانے چہ گره هاے بزرگے با
این دستان کوچک باز شده..
#خانوم_سه_ساله
33.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 جلسه دوم - حجاز ( بخش دوم)
🆔https://eitaa.com/quranlandir
🍃🌸✨﷽✨🌸🍃
💠 اوصاف و شان امام حسین (ع) در قرآن 💠
1⃣ هدایتگر مردم به امر الهی در پرتو صبر و یقین و عبادت :🌼
«وَ جَعَلْناهُمْ أَئِمَّةً یهْدُونَ بِأَمْرِنا وَ أَوْحَینا إِلَیهِمْ فِعْلَ الْخَیراتِ وَ إِقامَ الصَّلاةِ وَ ایتاءَ الزَّکاةِ وَ کانُوا لَنا عابِدینَ» (أنبیاء۷۳)
«وَجَعَلْنا مِنْهُمْ أَئِمَّةً یهْدُونَ بِأَمْرِنا لَمّا صَبَرُوا وَ کانُوا بِایاتِنا یوقِنُونَ» (سجده۲۴)
امام حسین علیه السلام مظهر این وصف برجسته انبیای الهی است. از این رو، پیامبر اکرم او را مصباح و چراغ فروزان هدایت معرفی کرده است.
2⃣ امر به معروف: 🌼
قرآن می فرماید: شما بهترین امّت هستید، در صورتی که امر به معروف و نهی از منکر کنید:«کُنْتُمْ خَیرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ تَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ» (آل عمران۱۱۰)
حضرت سیدالشهدا نیز در هدف از قیام خود می فرماید: من برای احیای امر به معروف و نهی از منکر خروج کردم.
3⃣ معلّم عزّت و عمل صالح: 🌼
قرآن مجید می فرماید: هر کس خواهان عزّت است، عزّت در پرتو ایمان و عمل صالح پدید می آید: «مَنْ کانَ یریدُ الْعِزَّةَ فَلِلّهِ الْعِزَّةُ جَمیعًا إِلَیهِ یصْعَدُ الْکَلِمُ الطَّیبُ وَ الْعَمَلُ الصّالِحُ یرْفَعُهُ»(فاطر۱۰)
امام حسین علیه السلام در قیام خود در کربلا، طالب عزّت بود و گریزان از ذلّت: «هَیهاتَ منِّی الذّلّة».
4⃣ معلّم ایثار و انفاق:🌼
«لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ حَتّی تُنْفِقُوا مِمّا تُحِبُّونَ»(آل عمران۹۲) به مقام نیکان نایل نمی شوید، مگر با انفاق برخی چیزهایی که دوست دارید. امام حسین علیه السلام در روز عاشورا تمام آنچه را که در اختیار داشت و همه آنها محبوب او بود، در راه خدا انفاق کرد.
5⃣ صاحب نفس مطمئنّه: 🌼
« یا ایتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ؛ ارْجِعی إِلی رَبِّکِ راضِیةً مَرْضِیةً؛ فَادْخُلی فی عِبادی؛ وَ ادْخُلی جَنَّتی» (فجر30-27)
امام حسین علیه السلام صاحب نفس مطمئنّه بود که خداوند از او راضی و او از خداوند راضی بود. (و یکی از مصادیق بارز این آیه شریف، امام حسین علیه السلام است)
6⃣خوف و خشیت الهی:🌼
قرآن مجید در وصف انبیا می گوید: پیامبران پیشین کسانی بودند که در تبلیغ رسالت الهی، از خدا می ترسیدند و از هیچ کس دیگر هراسی نداشتند:
«الَّذینَ یبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللّهِ وَ یخْشَوْنَهُ وَ لا یخْشَوْنَ أَحَدًا إِلاَّ اللّهَ» (أحزاب۳۹)
امام حسین علیه السلام نیز دارای این دو خصیصه برجسته است:
🔹️تنها از خداوند می ترسید. در دعای عرفه می فرماید: «اللهم اجْعلنی أَخشاکَ کَأنّی أراک»؛ خدایا! مرا آن گونه قرار ده که از تو بترسم، آن سان که گویی تو را می بینم.
🔸️از غیر خدا نمی ترسید. امام حسین علیه السلام می فرماید: اگر در دنیا، هیچ پناهگاهی نداشته باشم و کسی مرا حمایت نکند، من با یزیدبن معاویه بیعت نخواهم کرد.
📣 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣
🟢 آغاز دوره رایگان و آفلاین حفظ موضوعی ۳۰ آیه از آیات قرآن کریم
از امروز مصادف با سوم محرم الحرام
🆔️https://eitaa.com/quranlandir
#حفظ_سی_آیه_موضوعی
#آیه_اول
۱. آوارگان از وطن
سوره حج آیه 40 : اَلّذِینَ اُخْرِجُوا مِنْ دِیَارِهِمْ بِغَیْرِ حَقّ…
آنانكه به ناحق از خانههاشان آواره شده (و) جز آن كه مىگفتند پروردگار ما خداى یكتاست (جرمى نداشتند)، و اگر خدا رخصت جنگ ندهد و دفع شرّ بعضى از مردم را به بعض دیگر نكند، همانا صومعهها و كلیساها و كِنِشتها و مساجدى كه در آنها نماز و ذكر خدا بسیار مىشود، همه خراب و ویران مىشد و هر كه خدا را یارى كند البته خدا او را یارى خواهد كرد، كه خدا را منتهاى اقتدار و توانایى است. قال أبوجعفر(ع): نزلت فى على وحمزة وجعفر علیهم السلام ثم جرت فى الحسین(ع). حضرت باقر(ع) فرمود: این آیه درباره على و حمزه و جعفر علیهم السلام نازل شد و در مورد امام حسین(ع) به وقوع پیوست.(بحار الانوار، ج 24 ص 227 ح24 )
🆔️https://eitaa.com/quranlandir
#ضرب_المثل_های_قرآنی
🔹رَبُّنَا الَّذی اَعطیٰ کُلَّ شَیءٍ خَلْقَهُ
پروردگارما همان کسی است که به هر موجودی آنچه رالازمه آفرینش اوبوده داده است
💌 سوره مبارکه طه آیه۵۰
💎و اما مصداق آن در فارسی
🔸از آن روزی که عالم رانهادند
به هرکس هرچه لایق بود دادند
📚 گلستان ضرب المثلهای قرآنی