🗓سهشنبه، ١۴٠٠/١١/١٢
مناسبت روز: امروز دوازده بهمن، روز ورود امام راحل به ایران اسلامی و بیعت میلیونی همه اقشار مردم با رهبر کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (ره) است.
🔻ساعت ٣/٣٠ صبح به وقت تهران، در فرودگاه شارل دوگل فرانسه، مردی سوار بر هواپیما میشود که هیچکس فکر نمیکند بهسلامت از این هواپیما پیاده شود، چراکه دولت بختیار و ارتش ایران، فرودگاهها را بسته و تهدید کرده بودند که هر هواپیمایی را که به حریم هوایی ایران وارد شود با موشک خواهند زد!
🔷هواپیمای امام خمینی (ه) غرشکنان به سوی آسمان پرواز کرد؛ اما همه مسافرین سراسر اضطراب و تشویش بودند!
🔶در این میان، تنها کسی که با آرامش تمام، نماز شب خود را به جای آورده و در کف هواپیما با راحتی و آسودگی میخوابد حضرت امام (ره) است!
🔹مهماندار هواپیما که از آرامش ایشان، به وجد آمده بود، نقل میکند: در حالی که آیتالله بر روی دو پتو خوابیدند، خبرنگاران با همراهان ایشان مصاحبه میکردند، هر کس سخنی میگفت، و برخي از آنها احتمال برگرداندن و برخی دیگر احتمال سرنگونکردن هواپیما را میدادند! ولی همگی در یک چیز همانند هم بودند و آن، نگرانی شدید و اضطراب بیوصف بود!
🔸ساعت نزدیک هشت صبح به وقت ایران بود که مهماندار پشت بلندگو اعلام کرد، هم اکنون به آسمان ایران وارد شدیم، همهی مسافرین از شدت استرس، حال خود را نمیفهمیدند، اما امام (ره) با شنیدن این جمله، لبخندی بر لبانشان نقش بست، گویی این مرد الهی، آرامشی جاودانه دارد!
🔹 بالاخره هواپیما برخلاف تصور همه، به سلامت به زمین نشست و امام امت، دست در دست مهماندار هواپیما با همان آرامش و صلابت، پای در خاک ایران گذاشتند!
❓اما بهراستی، این آرامش وصف ناشدنی از کجا نشأت گرفته است؟!
✅ خداوند در آیه ٢٨ سوره رعد، وعده داده که با ياد او دلها آرام مىگيرد: «أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ»
🔶 به راستی، انسان در پرتو ایمان و اعتماد به خداوند متعال، آرامش روحی و اطمینان خاطر پیدا میکند، چرا که اعتقاد به قدرت لایتناهی الهی، آدمی را به قدرتی مافوق همه قدرتهای بشری متکی مینماید!
🔷 در آن وقت سکینهی الهی نیز نازل میشود؛ چنانچه قرآن میفرماید: «هُوَ الَّذِی أَنْزَلَ السَّكِينَةَ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ»؛ (فتح/۴) و بالاخره، نتیجهی این سکینهی الهی و آرامش روحی، میشود: «لِيَزْدَادُوا إِيمَانًا مَعَ إِيمَانِهِمْ»؛ (همان) یعنی بذر ایمان در دل آنها عمیقتر میشود، چنانچه اصل واژه «ایمان» از کلمه «اَمن» گرفته شده و به معنای آرامش، اطمینان قلب و نبود هیچگونه ترس و وحشت در برابر غیر خداست!
✍️ در این زمینه، خداوند در قرآن به برخی از شخصیتهای ویژه نیز اشاره نموده است که در این مجال کوتاه، تنها به دو نمونه از آنها اشاره مینمائیم:
1️⃣ یکی از شاخصترین انسانهای مؤمن که خداوند در آیه ۸۱ سوره انعام، به ایشان اشاره مینماید، حضرت ابراهیم (ع) است که با ایمان و توکل و اعتماد به حضرت حق، یک تنه در برابر نمرود و تمام بتپرستان میایستد و خطاب به آنان میگوید: «وَكَيْفَ أَخَافُ مَا أَشْرَكْتُمْ...»، چگونه ممکن است من از بتهای شما بترسم و در برابر تهدیدهای شما وحشتی به خود راه بدهم.
2️⃣ همچنین خداوند در آیه ۴۷ سوره طه، به حضرت موسی (ع) اشاره مینماید که با لباس ساده و عصای چوپانی، در برابر فرعون با آن جاه و جبروت و خدم و حَشَم، که چشم هر بینندهای را خیره میکند و هر دلی را میلرزاند! با کمال آرامش و طمأنینه میایستد و به دستور الهی از فرعون میخواهند که از اذیت و آزار بنیاسرائیل دست بردارد و آنها را با ایشان همراه کند: «فَأَرْسِلْ مَعَنَا بَنِی إِسْرَائِیلَ وَلَا تُعَذِّبْهُمْ»
✍️ بیشک امام خمینی (ره) نیز یکی از مصادیق بارز این آرامش و سکینه الهی بودهاند که با ایمان و اعتماد به وعدههای الهی: «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ» (محمد/٧)، «وَلَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ» (حج/۴٠)؛ در برابر حکومت ٢۵٠٠ ساله ستمشاهی ایستاده و مکتبی را بنا نمودند که تربیتشدگان این مکتب نیز با پیروی از امام و مقتدای خود، با آرامش و صلابت در تمامی دورانهای سخت، از دوران انقلاب گرفته تا دفاع مقدس، و دفاع از حرم اهلبیت عصمت و طهارت (ع) و... در برابر دشمنان تا دندان مسلح ایستاده و هرگز ترسی به دل راه ندادند! افراد شجاعی همچون شهید محسن حججی (ره) که حتی در هنگامی که تکفیریها او را ذبح میکردند، کوچکترین آثاری از خوف و ترس در چهرهی آرام او، دیده نمیشد!
#دهه_فجر مبارک
@qurantehran
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | سخنرانی حاج قاسم سلیمانی به مناسبت آغاز #دهه_فجر💐
رهبرانقلاب:
«شهید سلیمانی، هم قهرمان ملّت ایران و هم قهرمان امّت اسلامی شد.»
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را با چشم یک مکتب ، یک راه، یک مدرسهی درسآموز، نگاه کنیم.
او نمونهی برجستهای از تربیتشدگان اسلام و مکتب #امام_خمینی بود، او همهی عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید.
شهادت پاداش تلاش بیوقفهی او در همهی این سالیان بود، با رفتن او به حول و قوّهی الهی کار او و راه او متوقّف و بسته نخواهد شد...
🔻راه شهدا ادامه دارد...
@qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوی گل وسوسن و یاسمن آید
عطر بهاران کنون ازسفر آید
دیو چوبیرون رود
فرشته درآید
@qurantehran
#قرائت_روزانه_قرآن_کریم
🌺صفحه ۱۸۵ مصحف شریف
🌸 سوره مبارکه #انفال
━═🌸━⊰🍃💔🍃⊱━🌸═━
🔹#اندکی_تأمل
پس خدا تو را بس است و کفایتت می کند.
خداى سبحان فرموده: اینکه ما تو را امر به توکل کردیم براى همین بود که بدانى اگر دشمن بخواهد به این وسیله به تو نیرنگ بزند خدا نگهدار تو است. و در جاى دیگر هم فرموده: «وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ- هر که به خدا توکل جوید (خدا کار او را کار خود دانسته) و خدا به کار خود مى رسد».
🔸و این بیان به خوبى دلالت دارد بر اینکه غیر آنچه از اسباب طبیعى و عادى که ما به آن اطلاع پیدا مى کنیم اسباب دیگرى در کار است که بر وفق صلاح بنده متوکل در جریان است، هر چند اسباب طبیعى و عادى به او خیانت کرده و او را در راه رسیدن به مطلوب حقش مساعدت نکنند.
@qurantehran
مؤسسهٔ قرآن و عترت علی بن موسی الرضا(ع)
#قرائت_روزانه_قرآن_کریم 🌺صفحه ۱۸۵ مصحف شریف 🌸 سوره مبارکه #انفال ━═🌸━⊰🍃💔🍃⊱━🌸═━ 🔹#اندکی_تأمل
#ترجمه (بهرامپور)
62 - و اگر بخواهند تو را بفریبند خداوند تو را بس است او کسی است که تو را به نصرت خویش و به مؤمنان نیرو بخشید
63 - و دلهایشان را الفت داد، که اگر تو دارایی زمین را یکجا هزینه میکردی نمیتوانستی دلهایشان را الفت دهی، و این خدا بود که میان آنان الفت انداخت، [و] او شکستناپذیر حکیم است
64 - ای پیامبر! خداوند و مؤمنانی که پیرویت کردند تو را بس است
65 - ای پیامبر! مؤمنان را به جهاد برانگیز اگر از شما بیست نفر صابر باشند بر دویست نفر غالب میشوند، و اگر از شما صد نفر باشند بر هزار نفر از کافران پیروز میگردند، زیرا آنها قومی هستند که نمیفهمند
66 - اکنون خدا به شما تخفیف داد و معلوم داشت که در شما ضعفی هست، پس اگر از شما صد نفر با استقامت باشند بر دویست نفر پیروز میگردند، و اگر از شما هزار نفر باشند به خواست خدا بر دو هزار غلبه میکنند، و خداوند با صابران است
67 - هیچ پیامبری مجاز نیست اسیر داشته باشد [و نیروی خود را مشغول اسیران کند] تا آن وقت که سیطرهی خود را در منطقه تثبیت کند شما دنیای عرضی را میخواهید و خدا [برای شما] آخرت را میخواهد، و خداوند شکستناپذیر حکیم است
68 - اگر پیشتر حکم [مهلت] صادر نشده بود، مسلما در آنچه [از اسیران] گرفتهاید، بر شما عذابی بزرگ میرسید
69 - اینک، از آنچه به غنیمت بردهاید، حلال و پاکیزه بخورید و از خدا پروا دارید که خداوند آمرزندهی مهربان است
@qurantehran
#سلام_امام_زمانم
خواهـد آمد
اے دل ديوانہ ام
او کہ نامش بالبانم آشناست
من گل نرگس برايش چيده ام
خواهـد آمد
باورم ڪن
با وفـاست...
#اللّٰھُمَعجلْلِّوَلیڪَالفࢪَج
@qurantehran
✅ #جهاد_تبیین(۲)
👈وقتی جهاد تبیین انجام میدهید یک جبهه ی دشمن در مقابل شما صف آرایی می کند
✅ [سوره المائدة، آيه ۶۷]
يا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ ما أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ وَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَهُ وَ اللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكافِرِينَ
اى پيامبر! آنچه را از سوى پروردگارت به تو نازل شده است (در مورد ولايت و جانشينى حضرت على) اعلام كن و اگر چنين نكنى، رسالت الهى را نرساندهاى و (بدان كه) خداوند تو را از (شرّ) مردم (و كسانى كه تحمّل شنيدن اين پيام مهم را ندارند) حفظ مىكند. همانا خداوند گروه كافران را هدايت نمىكند.
🌟✨امام خامنه ای در دیدار اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ۱۳۹۶/۱۰/۰۶
آیهی شریفهی «بَلِّغ ما اُنزِلَ اِلَیکَ مِن رَّبِّکَ وَ اِن لَم تَفعَل فَما بَلَّغتَ رِسالَتَهُ وَ اللهُ یَعصِمُکَ مِنَ النّاس» که [میفرماید] خدا تو را حفظ میکند، نگران نباش، دغدغه نداشته باش از دشمن، پیدا است که در مقابل تبلیغ پیغمبر، صف دشمنان است، جبههی دشمنان است. برادران عزیز، خواهران عزیز! معنای این چیست؟ معنایش این است که شما آنوقتی که تبلیغ میکنید، تبلیغ اساسی میکنید، تبلیغ اسلامی میکنید، در مقابل این تبلیغ شما یک جبههی دشمنی صفآرایی میکند؛ این را باید بدانید
@qurantehran
1_824195339.mp3
3.98M
🔻توصیهها و دستورات ویژه ماه #رجب
🎙استاد #فیاض_بخش
❇️ کشیک قلبمان را بکشیم
📣 پنجشنبه اولین روز ماه #رجب
🔹یک ماه رجب امتحان کنیم و کشیک قلبمان را بکشیم و هر کسی را می خواهیم دوست داشته باشیم به خاطر خدا دوست داشته باشیم، از هر کس بخواهیم بدمان بیاید به خاطر خدا بدمان بیاید،
🔸در زیارت عاشورا همین را می گوید: من در صلح و سلامتم با کسی که با شما در صلح است و دشمنم با کسی که با شما دشمن است. فرقی ندارد آن دشمن خدا فامیل، همسایه، شوهر یا زن من باشد. لااقل قلباً نباید کسی را که با خدا و پیامبر صلی الله علیه و آله در تعارض است، دوست داشته باشم، حال مامور به ظاهر هستیم عیبی ندارد مثلا اگر آدم بی دین بچه ی من است باید ناراحت باشم که بی دین است اما عیب ندارد حالا سر سفره ی من باشد.
@qurantehran