02.Baqara.261.mp3
1.75M
🌸 تفسیر صوتی سوره مبارکه #بقره
آیه ۲۶۱ - استاد #قرائتی
🍃 مَثَلُ الَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوالَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنْبَتَتْ سَبْعَ سَنابِلَ فِي كُلِّ سُنْبُلَةٍ مِائَةُ حَبَّةٍ وَ اللَّهُ يُضاعِفُ لِمَنْ يَشاءُ وَ اللَّهُ واسِعٌ عَلِيمٌ
⬅️ مثل كسانى كه اموال خود را در راه خدا انفاق مىكنند، همانند بذرى است كه هفت خوشه بروياند و در هر خوشه يكصد دانه باشد و خداوند آن را براى هر كس بخواهد (و شايستگى داشته باشد،) دو يا چند برابر مىكند و خدا (از نظر قدرت و رحمت) وسيع و (به همه چيز) داناست.
🔹سفارش به انفاق و منع از اسراف و تبذير، بهترين راه براى حلّ اختلافات طبقاتى است.
🔹همچنان كه پيدايش و گسترش ربا، زمينه ساز و بوجود آورندهى طبقات است. لذا در قرآن آيات لزوم اتفاق و تحريم ربا در كنار هم آمده است.
🔹هر دانهاى، در هر زمينى، هفت خوشه كه در هر خوشه صد دانه باشد نمىروياند، بلكه بايد دانه، سالم و زمين، مستعد و زمان، مناسب و حفاظت، كامل باشد. همچنين انفاق مال حلال، با قصد قربت، بدون منّت و با شيوهى نيكو آن همه آثار خواهد داشت.
https://eitaa.com/qurantehran
🔰 رهبر فرزانه انقلاب (مد ظله العالی):
🔹 عزیزان من! این تلاوت که ما این قدر بر آن اصرار داریم، قدم اوّلِ لازم است. قرآن، خودش را به زبان های مختلف تعریف می کند؛ از جمله این که می فرماید: « إِنَّ هذَا الْقُرْآنَ یهْدی لِلَّتی هِی أَقْوَم»
🔸 یعنی قرآن، انسان را به بهترین راه، بهترین کار، بهترین نظام، بهترین شیوه، بهترین اخلاق و بهترین روش های عمل فرد و جامعه هدایت می کند. امروز همه بشر محتاج قرآنند؛ اما ما مسلمانان اگر به قرآن عمل نکنیم، خسارتمان، بیشتر از دیگران است؛ چون ما این نسخه و این دستورالعمل را داریم، تجربه تاریخی آن را هم داریم.
🔹 بشریت در صدرِ اوّل به برکت عمل به قرآن، در علم، در اخلاق، در عمل و در پیشرفت های گوناگون مادّی و معنوی، اوج پیدا کرد. قرآن، همیشه زنده است. قرآن، نیازهای انسان را مورد توجّه قرار می دهد. قرآن در هر عصری می تواند بهترین نسخه سعادت انسان ها باشد.
🔰بیانات مقام معظم رهبری ۷۷/۰۹/۰۱
https://eitaa.com/qurantehran
#سلام_امام_زمانم
🔅 السَّلَامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُؤَمَّلُ لِإِحْیَاءِ الدَّوْلَةِ الشَّرِیفَةِ...
🌱سلام بر تو و بر امید فرح بخش آمدنت، آنگاه که حکومت خدا را نشانمان میدهی و خشکسال آرزوهای ما را با باران مهربانی ات سیراب میکنی؛
آنگونه که بعد از آن هیچ عطشی، هرگز بی تابمان نکند.
📚 صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس
ای فاطمه را شمیـــــم! کی میآیی؟
جانبخشتر از نسیــم! کی میآیی؟
«یَابنَ الشُّهُبِ الثاقِبَه» کی میتابی؟
«یَابنَ النَّبَاءِ العَظیـــم» کی میآیی؟
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#انتظار قیام است نه قعود
🔻 امام خمینی(ره) : ما #تکلیف داریم آقا! این طور نیست که حالا که ما #منتظر ظهور امام زمان- سلام الله علیه- هستیم پس دیگر بنشینیم تو خانههایمان، تسبیح را دست بگیریم و بگوییم «عَجّلْ عَلی فَرَجِهِ».
💢 عجّل، با کار شما باید تعجیل بشود، شما باید زمینه را فراهم کنید برای آمدن او. و فراهم کردن اینکه مسلمین را با هم مجتمع کنید و همه با هم باشید.
ایشان در مجلس دیگری گفتند:
«همه ما انتظار فرج داریم و باید در این انتظار خدمت کنیم. انتظار فرج، انتظار فرج قدرت اسلام است و ما باید کوشش کنیم تا قدرت اسلام در عالم تحقق پیدا کند و مقدمات ظهور انشاءالله تهیه شود» (صحیفه نور، ۱۳۶۹، ص ۱۹۶-۱۹۷)
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
36.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حدیث_کسا
▪️
🔸قصّهای که خوندنش حاجت میده!
🌹شرکت در پویش همگانی حدیث کساء به نیت فرج
عمریست رهین منت زهرائیم
مشهور شده به عزت زهرائیم
مُردیم اگر به قبر ما بنویسید
ما پیر غلام حضرت زهرائیم
سی و سومین روز #چله_حدیث_کسا
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
89-06-31_0.mp3
11.36M
✳️ جهاد، عزت بخش اسلام؛
#شرح_خطبه_فدکیه
🎙: آیتالله مصباح یزدی (رحمتاللهعلیه)
❇️ جلسه ۲۸
https://eitaa.com/qurantehran
89-07-07_0.mp3
12.49M
✳️ صبر، راز رسيدن به پاداش؛
#شرح_خطبه_فدکیه
🎙: آیتالله مصباح یزدی (رحمتاللهعلیه)
❇️ جلسه ۲۹
https://eitaa.com/qurantehran
■ ای بانی اشک و روضه های سقا
■ ای فاطمه ی دوّم بیت مولا
■ از دامن تو روح ادب را آموخت
■ آن تشنه ی بی دست کنار دریا
🏴 سالروز وفات حضرت ام البنین (سلام الله علیها) مادر فضل و ادب، علمدارکربلا، حضرت عباس (علیه السلام) تسلیت باد
🔰نکاتی در مورد حضرت ام البنین(س)
✅ اساس ازدواج حضرت علی (ع) با حضرت فاطمه بنت حزام (ام البنین) برای تولد و پرورش انسانهایی بود شجاع، وفادار، با بصیرت و هوشیار، تا همگی در راه خدا و در رکاب ولایت برای حفظ دین، جان فشانی کنند. چنانچه امام علی(ع)، برادرش عقیل را مامور کرد تا زنی از قبیله ای شجاع عرب، برای او برگزیند تا با او ازدواج نموده و فرزندانی متولد شوند که همگی شجاع و دلیر باشند.
✅ همانگونه که حضرت زهراء (س) بعد از شهادت رسول الله(ص)، با سخنرانی و خطبه خوانی، راه ندادن آنها برای عیادت، منع از حضور در مراسم تشییع جنازه خود و وصیت به مخفی نگه داشتن قبر، تا امروز پتک سنگینی بر سر غاصبانِ حکومتِ امام علی (ع) فرود آورد و آنها را تا همیشه تاریخ رسوا کرد، حضرت ام البنین نیز بعد از واقعه کربلا شکل دیگری از مبارزه را آغاز نمود. همان مبارزه منفی! که از حضرت فاطمه(س) آموخته بود. لذا با وجود شرایط خفقان، از مرگ نهراسید و جلسات روضه مستمر برپا کرد. این جلسات نه در خانه که در جلوی چشم مردم، در قبرستان بقیع بود.
حضرت ام البنین هر روز دست عبیدالله فرزند حضرت عباس را می گرفت و به بقیع می آمد و خودش با شعرهای جانسوزی که خود سروده بود مرثیه خوانی می نمود و مردم جمع می شدند و گریه می کردند.
https://eitaa.com/qurantehran