🔰 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى و جمعی از مسئولان نظام:
🔻عظمت حادثهی ولادت پیغمبر(ص) به قدر علوّ مرتبهی پیغمبر است. همان رتبهی عظیمی که در عالم وجود از اول خلقت تا آخر با این عظمت خدای متعال موجودی نیافریده است و عظمت امانتی که خداوند بر دوش او گذاشته است.
خداوند متعال کتاب مکنون را بر قلب مقدس پیغمبر نازل کرد. بر زبان مطهر و پاک آن بزرگوار جاری کرد. برنامهی سعادت بشر را به طور کامل به او سپرد، بر دوش او گذاشت و او را مأمور کرد که این برنامه را هم عمل کند، هم ابلاغ کند، هم از پیروان خود مطالبه کند.
ولادت پیامبر در واقع شروع یک دورهی جدید در زندگی بشر است. بشارتی است برای اینکه یک دورهی تازهای از ارادهی الهی و تفضّلات الهی بر بشریت آغاز شد.
🔻 #وحدت و اتحاد مسلمانها یک امر تاکتیکی نیست که بعضی خیال کنند حالا به خاطر شرائط خاصی ما بایستی باهمدیگر متحد باشیم، نه یک امر اصولی است. همافزایی مسلمانها لازم است؛ اگر مسلمانها متحد باشند همافزایی میکنند، همهشان قوی میشوند. اتحاد مسلمانان یک فریضهی قطعی قرآنی است.
🔻 علت اینکه ما در جمهوری اسلامی بر وحدت مسلمین زیاد تأکید میکنیم، این است که امروز مرتّباً تلاش میشود که بین فِرق مسلمین، بین شیعه و سنی اختلاف ایجاد بشود، شما ملاحظه کنید در ادبیات سیاسی آمریکا مسئلهی سنی بودن و شیعه بودن چند سال است که وارد شده؛ با اینکه آنها با اصل اسلام مخالفند، دشمنند. اما مسئلهی شیعه و سنی را رها نمیکنند.
ملاحظه هم میکنید دستآموزهای آمریکا در هر جای دنیای اسلام بتوانند فتنه ایجاد میکنند. نزدیکترین نمونهاش همین حوادث تأسفبار و گریهآور افغانستان در این دو جمعهی گذشته است که مسجد مردم و مسلمان را، در حال نماز را، منفجر کردند. چه کسی منفجر میکند؟ داعش. داعش کیست؟ داعش همان مجموعهای است که آمریکاییها - همین گروه دموکرات آمریکا - صریحاً گفتند که این را ما به وجود آوردیم، البته حالا نمیگویند و انکار میکنند.
@qurantehran
🔸#مقام_معظم_رهبری:
🔻توصیهی ما این است که به همهی آیات دربارهی #پیامبر(ص) مراجعه کنید؛ این یک مجموعهی کامل است.
🔹اشکال کار ما این است که از مجموعهی تعالیم الهی به پيامبر غفلت میکنیم. اگر به این مجموعهی کامل توجه کنیم، آنوقت راهِ درست ظاهر میشود.
🗓 ۹۵/۹/۲۷
🔻 بردباری پیامبر(ص) به این اندازه بود که چیزهایی که دیگران از شنیدنش بیتاب میشدند، در آن بزرگوار بیتابی بهوجود نمیآورد.
🔹گاهی دشمنان آن بزرگوار در مکه رفتارهایی با او میکردند که وقتی جناب ابیطالب در یک مورد شنید، به قدری خشمگین شد که شمشیرش را کشید و با خدمتکار خود به آن جا رفت و همان جسارتی را که آنها با پیامبر کرده بودند، با یکایکشان انجام داد و گفت هرکدام اعتراض کنید، گردنتان را میزنم؛ اما پیامبر همین منظره را با بردباری تحمّل کرده بود.
🔹در یک مورد دیگر با ابیجهل گفتگو شد و ابیجهل اهانت سختی به پیامبر کرد؛ اما آن حضرت سکوت پیشه نمود و بردباری نشان داد.
یک نفر رفت به حمزه خبر داد که ابیجهل اینطور با برادرزاده تو رفتار کرد؛ حمزه بیتاب شد و رفت با کمان بر سر ابیجهل زد و سر او را خونین کرد. بعد هم آمد و تحت تأثیر این حادثه، اسلام آورد.
🔹بعد از اسلام، گاهی مسلمانان سر قضیهای، از روی غفلت و یا جهالت، جمله اهانتآمیزی به پیامبر میگفتند؛ حتی یک وقت یک نفر از همسران پیامبر - جناب زینب بنت جحش که یکی از امّهات مؤمنین است - به پیامبر عرض کرد که تو پیامبری، اما عدالت نمیکنی! پیامبر لبخندی زد و سکوت کرد. او توقّع زنانهای داشت که پیامبر آن را برآورده نکرده بود.
🔺گاهی بعضی افراد به مسجد میآمدند، پاهای خودشان را دراز میکردند و به پیامبر میگفتند ناخنهای ما را بگیر! - چون ناخن گرفتن وارد شده بود - پیامبر هم با بردباریِ تمام، این جسارت و بیادبی را تحمل میکرد.
🗓 ۱۳۷۹/۰۲/۲۳
@qurantehran
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کسانی که دعوت حادثهها و فتنهها و امتحانها رو نمیشنوند
نمیتوانند مستجیب دعوت رسول باشد!
🎙: استاد صفایی حائری
@qurantehran
🌺زاد روز فرخنده امام جعفر صادق (علیه السلام)🌺
❣امام صادق علیهالسلام در روز جمعه به هنگام طلوع فجر و به روايتى در روز دوشنبه، هفدهم ربيع الاول سال ۸۳ قمرى ديده به جهان گشود و عالم انسانى را با انوار طيبه خويش تابناك نمود.
✨پدرش امام باقر علیهالسلام وى را به نام عموى نياكانش جعفر طيار، "جعفر" نام نهاد.
✳️حضرت جعفر بن محمد علیهالسلام داراى يك كنيه معروف به نام "ابوعبدالله" و دو كنيه غيرمعروف به نام هاى "ابواسماعيل" و "ابوموسى" بود.
✳️ همچنين داراى القابى چند بود كه معروف ترين آن ها عبارت است از: صادق، صابر، طاهر و فاضل.[۱]
🌹شيعيان و محبان اهل بيت علیهمالسلام وى را به "صادق آل محمد صلی الله علیه و آله" مى شناسند. زيرا آن حضرت هرگز سخنى جز راست و درست، چيزى نفرمود.
✨ پدر ارجمندش، امام محمدباقر علیهالسلام است كه نَسَب وى با دو واسطه به اميرمؤمنان حضرت امام علی علیهالسلام و با سه واسطه به پيامبر اكرم صلی الله علیه و آله منتهى مى گردد.
✨مادر گرامى امام جعفرصادق علیهالسلام فاطمه، معروف به "اُمفروه" از زنان نيكوسرشت، نيكوكار و نيكورفتار عصر خويش بود. اين بانوى باتقوا و متدين از جهت فضيلت و منقبت، سرآمد زنان روزگار خود بشمار مى آمد و امام صادق علیهالسلام در شأن و مقام وى فرمود: مادرم از زنانى بود كه ايمان داشت، تقوا پيشه كرده و نيكوكارى مى نمود و خدا، نيكوكاران را دوست دارد.[۲]
❣امام جعفرصادق علیهالسلام به مدت دوازده سال، حيات بابركت جد گرامى اش امام زين العابدين علیهالسلام را درك كرد و از مكتب تربيتى و علمى وى بهره وافر يافت. همچنين آن حضرت به مدت ۳۲ سال از وجود شريف پدرش امام محمدباقر علیهالسلام برخوردار بود و در تمام رويدادهاى مهم در كنار پدر ارجمندش قرار داشت.
💠 مدت امامت امام جعفرصادق علیهالسلام ۳۳ سال و ده ماه بود.
❣آن حضرت با تشكيل حوزه علميه و تعليم شاگردانى مبرز چون هشام، زراره و محمد بن مسلم تحول شگرفى در جهان اسلام و مذهب شيعه پديد آورد و جهانيان را با اسلام ناب محمدى صلی الله علیه و آله و مكتب حيات بخش اهل بيت علیهمالسلام آشنا ساخت.
👈🏼به همين جهت، وى را پايهگذار مذهب "اماميه" دانسته و شیعيان امامى اثناعشرى را "شیعه جعفری" مى گويند.
🔳سرانجام اين امام همام در ۶۵ سالگى به وسيله زهرى كه منصور دوانقی به واسطه عوامل و مزدوران خود در مدينه به آن حضرت خورانيد، مسموم شد و به خاطر شدت زهر به شهادت رسيد.
🏴 تاريخ شهادت وى ۲۵ شوال سال ۱۴۸ قمرى مى باشد.
🔅 امام کاظم علیهالسلام به همراه ساير فرزندان امام جعفرصادق علیهالسلام بدن مطهر پدر را پس از غسل، كفن و نماز در جوار قبر پدر و جدش و عموى پدرش در قبرستان بقيع به خاك سپردند.[۳]
📚پانویس
۱- تاج المواليد (از مجموعه نفيس)، ص۴۳؛ الارشاد، ص ۵۲۵ و كشف الغمة، ج ۲، ص ۳۶۹.
۲- همان.
۳- نك: الارشاد، ص ۵۲۵؛ كشف الغمة، ج ۲، ص ۳۶۹؛ زندگانى چهارده معصوم علیهمالسلام (ترجمه اعلام الورى)، ص ۳۷۶؛ منتهى الآمال، ج ۲، ص ۱۲۱و موسوعة الامام الصادق علیهالسلام، ج ۱-۲
❣الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج
@qurantehran
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️کسیکه امام صادق علیه السلام آرزو داشت خدمتگزارش باشد!
━═━🍃❀🌺❀🍃━═━
🌺سه بُعد زندگی امام صادق(علیه السلام)
♦️مقام معظم رهبری :«امام صادق(ع) مرد مبارزه بود، مرد علم بود و مرد تشکیلات بود.اما مرد علم بودنش را همه بسیار شنیدهاند. میدان آموزشی آن بزرگوار در تاریخ زندگی امامان شیعه بی نظیر بود.
♦️اما مرد مبارزه بودنش را کمتر شنیدهاید. امام صادق(ع) مشغول یک مبارزهٔ دامنهدار بود؛ مبارزه برای قبضه کردن حکومت و قدرت، و بوجود آوردن حکومت اسلامی و علوی(به جای حکومت بنیامیه).
♦️اما بُعد سوم را اصلا بسیاری نشنیدهاند، مرد تشکیلات. ایشان یک تشکیلات عظیمی از مؤمنانِ به خود و طرفداران جریان حکومت علوی در سراسر عالم اسلام، از اقصای خراسان و ما وراءالنهر تا شمال آفریقا، بوجود آورده بود.تشکیلات یعنی وقتی امام صادق اراده میکند آنچه را که او میخواهد بدانند، نمایندگان او در سراسر آفاق عالم اسلام، به مردم میگویند تا بدانند.»
#اللهمعجللولیکالفرج
@qurantehran
👆👆صلوات خاصه امام صادق علیه السلام
استاد الهی: ما از [آثار و برکات] صلوات تقریبا هیچچیز نمیدانیم!؛ اگر یک درک صحیحی از این ذکر پیدا میکردیم، روزگارمان به اینجا نمیرسید!
باید [بر این ذکر] مداومت کنیم تا صلوات جزئی از وجود ما شود.
اینقدر مهم است، که خودِ خدا و ملائکه و پیامبر مشغول صلوات هستند...
🌺 آیتالله بهجت قدسسره میفرمودند:
🔸«به قصد همه آثار و برکات صلوات، از جمله عشق به اهلبیت علیهمالسلام بسیار صلوات بفرستید. عشق به آنهاست که علاقه به لذتجوییهای مادی را از بین میبرد».
🔸همچنین با اشاره به حدیث نبوی میفرمودند: خدا میداند چه آثاری در ذکر صلوات هست،
✨«مَنْ صَلّی عَلَيَّ مَرَّةً، لَمْ یَبْقَ لَهُ مِنْ ذُنُوبِهِ ذَرَّةٌ؛ هر کس یک بار بر من صلوات بفرستد، یک ذره از گناهانش باقی نمیماند».
📚 بهجتالدعاء، ص٣۵۶
@qurantehran
#قرائت_روزانه_قرآن_کریم
🌺صفحه ۸۵ مصحف شریف
🌸 سوره مبارکه #نساء
━═🌸━⊰🍃💔🍃⊱━🌸═━
#اندکی_تأمل
🔹ایه ۳۸: شیطان، گاهى از دور چیزى را به افراد القا و وسوسه مى کند و گاهى از نزدیک همدم آنان مى شود. مؤمنان از وسوسه ها و القائات شیطان مى گریزند، امّا آنگونه که در آیه ۳۶ سوره ى زخرف مى خوانیم: «من یعش عن ذکر الرّحمان نقیّض له شیطاناً فهو له قرین» هرکه از یاد خدا رخ برتافت، شیطانى براى او برمى انگیزیم تا یار و همنشین دائمى او باشد.
@qurantehran