✨این کلاغ، آن قناری موعود نیست!
🔹یک جریان رسانهای خاص، بدون اینکه اشاره کند با راهاندازی اینستکس دقیقا چه اتفاقی خواهد افتاد، درباره راهاندازی این سامانه تبلیغات گستردهای آغاز کرده است تا القا کند اروپاییها به تعهدات خود در برجام عمل کردهاند.
🔹در این جنجال تبلیغاتی، جالب ترین نکته این است که گفته میشود "نخستین انتقال بانکی توسط اینستکس انجام شد"، در حالی که این سامانه، هیچ ارتباطی به مکانیسمهای بانکی ندارد، صرفا یک سامانه تهاتری محدود به غذا و داروست و تحریمهایی که اروپاییها در برجام متعهد به برداشته شدن آنها شدهاند، با وجود این سامانه همچنان پابرجا خواهند بود.
🔹نکته بسیار جالبتر اینکه این تصور اشتباه است که ایران از اروپا اقلام کشاورزی وارد میکند و اینستکس، این یک قلم مشکل را حل خواهد کرد! در واقع، شرکتهای اروپایی، دلال و واسطه فروش هستند و اقلام کشاورزی که به ایران صادر میکنند، خودشان فیالمثل از آمریکای لاتین خریداری کردهاند! به عبارت روشنتر، اگر سامانه اینستکس با کشورهای مبدا اقلام کشاورزی ایجاد میشد، برای ما حتما به صرفهتر بود!
🔹کشورهای اروپایی با راهاندازی اینستکس نباید انتظار این را داشته باشند که ایران، وعده خود را برای ادامه کاهش تعهدات برجامی عملیاتی نکند، چراکه اینستکس همان "تقریبا هیچ" است که نه خرید نفتی بر اساس آن در کار است، نه تجارت اقلامی که آمریکا تحریم کرده(نظیر قطعات خودرو)، و نه عادی شدن روابط بانکی.
🔹راهاندازی اینستکس در روزهای آینده توسط جریان لیبرال در بوق و کرنا خواهد شد تا به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره تصویب لوایح تکلیفی FATF فشار بیاورند. بعید نیست تیتر بزنند که "اینستکس راهاندازی شد، حال نوبت مجمع تشخیص است!"
🔹اعضای محترم مجمع باید عنایت داشته باشند که این سامانه، اولا به هیچ عنوان ارتباطی به مناسبات بانکی ندارد که به FATF ربط پیدا کند، ثانیا محدود به غذا و داروست، ثالثا حتی نفت در برابر غذا هم نیست، چرا که اروپاییها از طریق این سامانه از ایران نفتی نخواهند خرید. هشیار باشیم که این کلاغ سیاه آن قناری موعود برجام نیست. طعمهای است که ما را در دام خودتحریمی بیندازد.
سید یاسر جبرائیلی
@raahenejat
14 میلیارد دلار، تقریبا معادل یک سوم کل بودجه یک سال کشور ماست.
این رقم سال گذشته به بهانه کاهش فشار اقتصادی بر مردم به واردات کالا اختصاص داده شد.
دوباره امسال نیز 14 میلیارد دلار از منابع ارزی کشور به واردات کالاهای اساسی تخصیص داده شد.
در حالیکه سفره مردم هر روز کوچک تر می شود، رانت ارزی حساب واردکنندگان را پر تر می کند.
پیشنهاد ما اختصاص این مبلغ به خود مردم و افزایش یارانه نقدی است.
با حمایت خود از کمپین افزایش یارانه نقدی مقدمات این امر را فراهم کنید.
👇 👇 👇 👇
❇️ https://my.farsnews.com/c/9195
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ هاشمی رفسنجانی : اگر مبادله نفت با کالا ( بخوانید #اینستکس ) در ایران انجام میشد، مردم ما تحقیر میشدند و فاتحه همه چیز خوانده میشد!
@raahenejat
#موسسه_فرهنگی_هنری_تربیت_اقتصاد_حکیم(#مفتاح) برگزار می کند:
#پیش_ثبت_نام کارگاه #تربیت_مربی_اقتصاد (#کودک و #نوجوان )
مدرس: #دکتر_مهدی_طغیانی
📝همراه با ارائه #گواهی_معتبر در پایان دوره
زمان:۱۵ و ۱۶ مرداد ماه
مکان: دانشگاه اصفهان
#با_تخفیف_ویژه_برای_دانشجویان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@raahenejat
هدایت شده از اصفهان - خبرگزاری فارس
✅✅ دانشجویان اصفهانی پیگیر مطالبات مردم از ادارات میشوند
کریمی دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان اصفهان :
🔸شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان اصفهان با هدف کمک به بهبود روندها در ادارات و طرح مسائل و مشکلات مردم به بحث و تبادل نظر با مسؤلان میپردازند.
🔸اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان اصفهان تاکنون جلساتی با رئیس صدا و سیمای استان اصفهان، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان، تعدادی از اعضای مجمع نمایندگان استان و رئیس کل دادگستری داشتهاند.
🔸شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی این آمادگی را دارد تا مطالبات صنوف مختلف، کارگران، فرهنگیان و بازنشستگان را تا زمان رسیدن به نتیجه پیگیری کند.
http://fna.ir/dar3cl
📌سرخط رویدادهای اصفهان👇
@IsfFarsna
⚠️ خنجری جدید بر کمر تولید
🔻 در حالی که آمریکا و برخی کشورهای دیگر به خاطر حمایت از تولید و دوری از مقررات سخت گیرانه سازمان تجارت جهانی با نادیده گرفتن قوانین این سازمان عملا از آن خارج شده اند، در ایران اما ستاد الحاق به سازمان تجارت جهانی(WTO) دوباره فعال شده است!!!
🔻 سازمان تجارت جهانی محلی برای کمک به صادرات کشورهای صنعتی پیشرفته است. با عضویت در این نهاد باید دروازه های کشور را بروی کالاهای خارجی باز کنیم و این یعنی #تضعیف_تولید_ملی و #رکود_تولید.
#رونق_تولید‼️‼️
@raahenejat
دهن کجی انگلیس به برجام
فراموشی ضرب شست سال ۸۶
✍️ نیروی دریایی انگلیس، دیروز یک نفتکش حامل نفت ایران را در سواحل تنگه جبل الطارق توقیف کرد. بهانه این اقدام، نقض تحریم های اروپا علیه سوریه عنوان شده است. وزیر خارجه اسپانیا اعلام کرد این اقدام انگلیس به درخواست آمریکا بوده است.
🔹در بیانیه دولت محلی جبلالطارق آمده «نفتکش گریس ۱، محموله نفت خام را به پالایشگاه بانیاس در سوریه میبرد.». این نفتکش در مالکیت یک شرکت مستقر در سنگاپور بوده و با پرچم پاناما حرکت میکرد. به گزارش بیبیسی، ۲۰ تفنگدار و ۴۲ کماندوی نیروی دریایی انگلیس در عملیات توقیف نفتکش شرکت کردند!
♦️این اقدام را باید شلیک دیگری بر پیکر برجام توصیف کرد. سه دولت اروپایی از جمله انگلیس، در برجام متعهد شده بودند ضمن مقابله با تحریم های بانکی و مالی، از ایران نفت بخرند اما نه تنها به این تعهد خود اقدام نکردند، بلکه انگلیس حتی علیه صادرات و فروش نفت ایران به دیگر کشور ها نیز کارشکنی می کند.
🔹این البته یک خبط آشکار است. چه این که نمی شود بزن در رویی عمل کنند. بله اگر انگلیسی ها دیگر کاری با خلیج فارس و تنگه هرمز و نفت تجارت آن کاری نداشتند، می توانستند در تنگه جبل الطارق (که بر سر آن هم با اسپانیا اختلاف دارند) گردنه گیری کنند. اما طبیعتا گذر پوست به دباغ خانه می افتد و دست انگلیسی ها زیر ساطور ما در خلیج فارس است.
♦️حداقل واکنش، مقابله به مثل و توقیف کشتی های تجاری و نفتکش های متعلق به انگلیس یا حامل نفت برای آن در خلیج فارس است. اما الزامی ندارد که پاسخ، متقارن و مساوی و به اندازه باشد. ضمن این که تولید نا امنی برای تردد امن کشتی های غیر نظامی می تواند دامن انگلیسی ها را دریای عمان و غیر آن بگیرد؛ شبیه بلایی که سر برخی نفتکش ها در سواحل امارات آمد.
🔹و بالاخره این که گویا دولت انگلیس فراموشکار شده و تحقیر مارس ۲۰۰۷ را از یاد برده است. سوم فروردین
♦️آنها ۱۱ روز در بازداشت بودند و پس از عذرخواهی دولت انگلیس، در حالی که به جای لباس نظامی کت و شلوار هدیه شده را بر تن داشتند، آزاد شدند. اما این بار می تواند اتفاقات تلخ تر و تحقیر آمیز تری برای نیروها و کشتی های انگلیس در منطقه بیفتد.
محمد ایمانی
@raahenejat
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ باشرایط تحمیلی اروپا و شرط غذا و دارو در #اینستکس، از چاله برجام به چاه میافتیم!
✳️ سیدمصطفی #خوش_چشم؛ تحلیلگر مسائل سیاسی
@raahenejat