هدایت شده از فانوس قرن
⭕️ سیاست دینی یا دین سیاسی!؟
🔹امام راحل در عصر حاضر و در میان ادعاهای پرطمطراق غرب و شرق، معجزه ای رقم زد، معجزه ای از جنس مدیریت و سیاست، معجزه ای که همه کهنه کاران و متخصصان علم سیاست و مدیریت انگشت به دهان ماندند، معجزه ای که سیاستمداران قدرت های به ظاهر برتر دنیا اعتراف کردند که یک ساعت سخنرانی امام راحل و یا مقام معظم رهبری، تدابیری که حاصل ماهها برنامه ریزی و بحث کارشناسی است را نقش برآب می کند.
🔸رقم زدن این رنسانس حاصل سیاستی برآمده از آموزه ها و معارف دینی، و حکومت مؤمنانه است، حکومتی که تمامی مسائل خرد و کلان آن برآمده از آموزه های قرآن و روایات و سیره سیاسی و اجتماعی اهل بیت علیهم السلام می باشد.
🔺اما نکته ای مطرح است و آن اینکه اگر حکومت ما اسلامی و برگرفته از منابع توحیدی است بنابراین نباید گرفتار مشکلاتی باشیم که امروز گریبانگیر ما شده است!
⏮ پس مشکل کجاست؟!
🔰مشکل این است که برخی متأسفانه عوض اینکه سیاست شان دینی باشد، دینشان سیاسی شده است، در واقع ایمان آنها گرفتار سیاسی کاری شده است، به این معنا که دینداری این افراد در جهت اهداف حقیر و پست سیاسی قرار گرفته است و در مسیر دشمن حرکت می کنند، مقام معظم رهبری میفرمایند:
《آن کسانی که کار دشمن را دارند در داخل انجام میدهند تقوا ندارند؛ دین اینها سیاسی است، بجای اینکه سیاستشان دینی باشد؛ دینشان سیاسیکاری است. سیاست ما باید دینی باشد، نه اینکه دینداریمان را در جهت سیاسیکاری، در جهت اهداف پست و حقیر سیاسی حرکت بدهیم؛ اینها تقوا ندارند؛ همان کار دشمن را میکنند برای اینکه فلان جناح را تقویت کنند، فلان جناح را بکوبند؛ اینها کارهایی است که متأسّفانه در داخل انجام میگیرد》.۱۳۹۶/۱۰/۰۶
🔺این افراد در واقع سیاسی کاری و جناح بازی خود را در پس پرده دینداری پنهان کرده اند، متأسفانه منافع جناحی و شخصی برخی را به جایی رسانده که از همه ظرفیت ها و فرصت های ایجاد شده سوء استفاده می کنند و کارهایی را رقم می زنند که دشمن شادکن است، رهبر معظم انقلاب در این زمینه می فرمایند:
《بعضیها حرف میزنند، [امّا] بیملاحظه؛ نه خدا را، نه دین را، نه انصاف را رعایت نمیکنند؛ همان کاری که دشمن میخواهد [میکنند]. دشمن هم با شوق و ذوق تمام، بمجرّدی که میبیند در داخل یک چنین چیزهایی وجود دارد، امروز که اینها میگویند، امشب شما میبینید در رادیوی انگلیس و رادیوی آمریکا، همینها بازتاب وسیعی پیدا میکند. اینها دشمن را شاد میکنند، اینها دشمن را علیه ملّت و علیه نظام اسلامی شاد میکنند》.۱۳۹۶/۱۰/۰۶
🔘 اگر محور فعالیت کارگزاران نظام، #منافع_شخصی شد، به سهولت #برجام در بیست دقیقه به تصویب می رسد، اگر محور فعالیت کاگزاران نظام، منافع حزبی و جناحی شد، لوایح چهارگانه #FATF بدون توجه به نظر ملت به تصویب میرسد و وقتی سؤال می شود که چرا شما اصرار دارید این لوایح را که خسارت های آن بدیهی است، تصویب کنید آقایان در پاسخ می گویند ما تصویب می کنیم شورای نگهبان رد کند!!
⏺ این طیف از کارگزاران دینشان سیاسی شده، فعالیت شان سیاسی به معنای حزبی و منفعت طلبانه شده و حتی از ارکان حکومت نیز در مسیر منافع خود هزینه می کنند، و کار را به جایی می رسانند که امام امت از خود هزینه کند و آنها این هزینه را سهمگین تر کرده و بیان می کنند که ما لوایح چهارگانه را طبق نظر رهبر معظم انقلاب تنظیم خواهیم کرد!
⚠️ پیامد این نوع دینداری چند چیز است:
1⃣ منافع ملی و مصالح کشور هزینه خودخواهی و قدرت طلبی افراد وجناحها خواهد شد.
2⃣ حکومت دینی و سیاست دینی ناکارآمد و بدنام جلوه خواهد کرد!
3⃣ ارکان نظام اسلامی و ولی فقیه در مسیر خودکامگی ها هزینه خواهد شد!
4⃣ انتقادهای اجتماعی به سمت رهبری نظام گسیل خواهد شد به این معنا که اینچنین القاء خواهد شد که ما قصد داشتیم مسیر مورد نظر را پیش برویم اما با مخالفت رهبری مواجه شد!
5⃣ ناکامی های مدیریتی، به مدیریت عالی نظام گره زده خواهد شد.
⛔️ در طی چهار دهه گذشته، مدیریت منافقانه و دینداری سیاسی بزرگترین آفت این انقلاب بوده و هست.
✅ ملت عزیز ایران باید به این نکته دقت داشته باشند که کارگزار با ظاهر موجه و فریبنده نمیتواند عامل خوشبختی کشور باشد بلکه این سیاست دینی است که اگر به کار گرفته شود رسیدن به سعادت اجتماعی و سیاسی با وجود همه کارشکنی های بیرونی قطعی خواهد بود.
حمید قدیری.
ارتباط با ادمین:
@hamid_ghadiri60
🌐فانوس قرن:
⏭ eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🚩آملی لاریجانی: رسیدگی ۱۶ میلیون و ۳۰۰ هزار پرونده در دستگاه قضایی در سال ۹۶/ افزایش ۹۰۰ هزار پرونده/ افزایش دو برابری سرقت و توهین
رئیس قوهقضاییه درگفتگوی زنده تلویزیونی_1:
🔹️در دادگستریها در سال 96، 12 میلیون و 300 هزار پرونده تقریب رسیدگی شده و این غیر از پروندههای شورای حل اختلاف است که تقریبا سه میلیون و 500 هزار رسیدگی شده و جمعاً 16 میلیون و 300 هزار میشود
🔹️فقط در سازمان ثبت حدود 85 میلیون خدمت ارائه شده است. در سال 96 نسبت به سال 95، حدود 900 هزار افزایش پرونده داشتیم.
🔹️بحث اطاله دادرسی باید با ملاحظه محدویتها و در نظر گرفتن افزایش پروندهها باشد و گاهی هم که متاسفانه غوغاسالاریهایی که در یک یا دو پرونده دیده میشود، این حجم عظیم کار دیده نمیشود
🔹️گاهی افزایش پرونده را اشکالی به دستگاه قضایی میبینند و میگویند اگر دستگاه قضایی به عدالت عمل میکرد، افزایش پرونده نبود.
🔹️وضعیت ورود پرونده به دستگاه قضایی در اختیار ما نیست. مثلاً در برخی جرایم مثل سرقت از سال 92 تا 96 تقریبا دو برابر شده است. توهین از 92 تا 94 دو برابر شده است.
🔹️اگر کسی برای توهین یا سرقت مراجعه میکند ما نمیتوانیم تشکیل پرونده ندهیم. قوهقضاییه وظیفه دارد رسیدگی کند
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🚩آملی لاریجانی: افزایش قضات به ۱۱ هزار و ۳۰۰ قاضی/ تشدید نظارتها بر روی قضات
رئیس قوهقضاییه در گفتگو تلویزیونی_2:
🔹️بخشی از این پروندهها ناشی از فقر، ابتلا به مواد مخدر و حاشیهنشینی است و ربطی به رسیدگیهای دستگاه قضایی ندارد. بنابراین این ادعا را که میزان ورودی به دستگاه قضا را ناشی از فشل بودن قوهقضاییه میدانند، 100 درصد نادرست میدانم.
🔹️نفس مراجعههای فزاینده به دستگاه قضایی خود نشان دهنده اعتماد به قوهقضاییه است.
🔹️در دو الی سه نوبت از رهبر انقلاب که جا دارد تشکر کنم، با حمایت ایشان توانستیم به قوهمجریه و مجلس بقبولانیم اجازه بدهند هر سال 800 قاضی را جذب کنیم و جذب دستگاه قضایی شدن آسان نیست زیرا معیارها را بسیار سختگیرانه کردیم. ما نمیتوانیم دست یک لیسانس حقوق را بگیریم و بگوییم یک سال کارآموزی کند و قاضی بشود.
🔹️سال گذشته 40 هزار شخص امتحان دادند و از این میان بعد از گزینشهای متعدد و معیارهای متعدد جذب، حدود 300 نفر انتخاب شدند. یعنی جذب در دستگاه قضایی در سنوات اخیر یک ضابطهمندیهای خاصی پیدا کرده است.
🔹️امروز از 7 هزار قاضی به 11 هزار و 300 قاضی رسیدیم
🔹️ برای اینکه به اتقان آرا برسیم، نظارتها را برای سالمت و کارآمدی دستگاه قضایی بسیار تشدید کردیم. یک نظارت نوبهای داریم که توسط معاونت راهبردی انجام میشود و یک مجموعه کامل از ارزیابی را به مدیران ارشد دستگاه در استانها و مرکز ارائه میکنند.
🔹️البته دایره مسئله تشویق را فراتر بردیم اما تا یک تحول نهایی هنوز فاصله داریم و به تدریج این کارها را پیش میبریم تا چهره قوهقضاییه چهره دیگری شود.
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🚩آملی لاریجانی: تخلفات گسترده در آزادراه قزوین صورت میگرفت/ تشکیل پرونده قضایی/ توقیف ۷۰ میلیارد تومان از اموال اخلالگران بازار ارز
رئیس قوهقضاییه در گفتگو تلویزیونی_۳:
🔹️در بحث حقوق عامه در دستگاه قضایی کارهای خوبی میشود که از آن جمله میتوان به بحث ورود به موضوع گوشتهای آلوده و تاخیرهای پروازهای هواپیماها اشاره کرد
🔹️ در بحث آزادراه قزوین تخلفات گسترده صورت میگرفت. اصلاحاتی باید در آزادراه صورت میگرفت اما متولی نداشت. زمان قراردادها تمام شده بود اما کسی توجه نیمکرد که چرا از این بعد عوارض میگیرند و حسابهایی که عوارض وارد میشد، مورد بررسی قرار گرفت که الان به عنوان یک پرونده قضایی در حال بررسی است
🔹️وضعیت موتورهای خودروها را میدانید که باید یک معیارهایی را رعایت میکردند. سازمان بازرسی کل کشور ورود کرد. دادستانها در حال ورود به موضوع هستند.
🔹️ اگر کسی در بازار ارز اخلال میکند، هم جرم است و هم حقوق عامه را خدشهدار میکند.
🔹️دولت در مسئله ارز از قوهقضاییه استمداد کردند و ما هم با استعداد خودمان در خدمت دولت بودیم. پروندههای متعددی برای دلالها که اخلال میکردند تشکیل شده است.
🔹️قریب 70 میلیارد تومان توقیف اموال اینها شده است
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🚩آملی لاریجانی: ۳۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به سپردهگذاران موسسات مالی تزریق شده است
رئیس قوهقضاییه در گفتگو تلویزیونی_۴:
🔹️در یک پرونده اخیری ادعا میشد که در یک خلع یدی دستگاه قضایی مماشات میکند در صورتی که هیچ مراجعه یا درخواستی به قوهقضاییه نشده بود.
🔹️قوهقضاییه یک نهاد فصلالخصومتی است و باید دعاوی را تمام کند و با حل دعاوی به عدالت نزدیک شود بنابراین نمیتواند در یک نزاع رسانهای با دستگاههای دیگر باشد.
🔹️اختاپوس رسانهای بیگانه وجود دارد و در داخل نیز مطالب حق یا ناحق درباره قوهقضاییه میگویند و اگر قرار باشد به همه اینها پاسخ بدهد، از وظیفه خود عقب میماند.
🔹️اگر یک فضای رسانهای سنگین ایجاد کنیم، امکان دارد در رسیدگی متقن قاضی خلل ایجاد شود
🔹️اطاله دادرسی ریشههای متعدد دارد که در صدر آن کمبود نیروی انسانی است. محدودیتهایی به لحاظ کثرت ورودی پروندهها و تخلفات از دیگر دلایل اطاله دادرسی است.
🔹️در حوزه موسسات مالی قبول داریم نظارت حاکمیت باید قوی باشد اما مردم هم باید توجه میکردند. دولت تا همین جا 30 هزار میلیارد تومان تزریق کرده است و قوهقضاییه همه اموال را توقیف کرده است. قوه مجریه واقعا به میدان آمده و قوهقضاییه هم سهم خود را خوب ادا کرده است.
🔹️امروز تا سقف یک میلیارد را تصویب کردیم که میتوانند پرداخت کنند اما قوه مجریه زیر بار میرود و ما باید اموال توقیفی را باید به بانک مرکزی بدهیم.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| رهبرانقلاب: بلای اشرافیگری، بلای بزرگی است.
⚠️ برای بنده تصویر یک ساختمانی را که با پول #بیت_المال در یک نقطهای ساخته شده است آوردند، من حیرت کردم واقعاً که چطور جرئت شده است، چطور دست و دل کسی به او اجازه داده است که پول بیتالمال را صرف یکچنین چیزی بکند. ۹۷/۳/۳۰
✨﷽✨
🌷حکایت
✨مرد فقیرى بود که همسرش از ماست کره مى گرفت و او آنرا به یکى از بقالى های شهر مى فروخت، آن زن کره ها را به صورت توپ های یک کیلویى در می آورد. مرد آنرا به یکى از بقالى های شهر مى فروخت و در مقابل مایحتاج خانه را مى خرید. روزى مرد بقال به اندازه کره ها شک کرد و تصمیم گرفت آنها را وزن کند. هنگامى که آنها را وزن کرد، اندازه هر کره ۹۰۰ گرم بود. او از مرد فقیر عصبانى شد و روز بعد به مرد فقیر گفت: دیگر از تو کره نمى خرم، تو کره را به عنوان یک کیلو به من مى فروختى در حالى که وزن آن ۹۰۰ گرم است. مرد فقیر ناراحت شد و سرش را پایین انداخت و گفت: ما ترازویی نداریم، بنابراین یک کیلو شکر از شما خریدیم و آن یک کیلو شکر شما را به عنوان وزنه قرار دادیم. مرد بقال از شرمندگی نمیدانست چه بگوید.
✨یقین داشته باش که: به اندازه خودت برای تو اندازه گرفته می شود…!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢آیت الله العظمی بهجت(ره):
👌بهترین دعا و ذکر برای
*رفع مشکلات اقتصادی*
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹از کجا بفهمم خدا من رو بخشیده و از من راضی است؟
🔻از کجا بفهمم مشکلاتم، امتحان هستند یا مجازات الهی؟
#تصویری
@Panahian_ir