51.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 ویژگیهای منحصر بهفرد دختران از نگاه #امام_صادق(ع)
💐 ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و #روز_دختر مبارک
#علیرضا_پناهیان
🆔 @rafigha
https://eitaa.com/rafigha
✳ شرط تشکیل #حکومت_دینی
🔻 #امام_علی علیه السلام: کسانی میتوانند حکومت دینی تشکیل دهند که:
۱ـ سازشکار نباشند
۲ـ همرنگ با دیگران نشوند
۳ـ هیچگونه خواسته و خواهانی برای خود و فرزندان و نزدیکان خود نداشته باشند.
📚 #کتاب
#منهای_فقر ص ۱۵۷
استاد #محمدرضا_حکیمی
👈 #برداشت_انتخاباتی:
برای داشتن یک حکومت دینی علاوه بر اینکه خودمان باید به این سفارش مولا ملتزم باشیم، لازم است به کسی رأی داده و او را بهعنوان رئیس جمهور انتخاب کنیم که این ویژگیها در او باشد؛ البته بدیهی است که اینها شرط لازم است، نه کافی.
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_اصلح
#انتخابات
🆔 @rafigha
https://eitaa.com/rafigha
🔹رفیق
🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 📌امروز(۱۴خرداد ۱۴۰۰)؛ تشریح فلسفه نقش مردم در حکومت اسلامی توسط #رهبر_معظم_انقلاب: 🔸مسئولی
🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷
🔰 اهم بیانات امروز #رهبر_معظم_انقلاب در آستانه #انتخابات (۲۶ خرداد)
🔸اهمیت اصل مشارکت در انتخابات ۲۸ خرداد و همچنین نوع انتخاب در آن
🔸ریشه داشتن حضور مردم در جمهوری اسلامی براساس یک سند و فلسفه متقن فکری و نه فقط جنبه سیاسی
📌در اسلام #مردم یک رکن مشروعیتند(..)
🔸اشاره به اثبات پشتوانه مردمی نظام توسط حضور مردم در انتخابات و در نتیجه اقتدار کشور
🔸پشتیبانی محکم رئیس جمهور در صورت انتخابات با رای بالای مردم
📌اساسا #دولت_اسلامی، #دولت_مردمی
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_اصلح
🆔 @rafigha
https://eitaa.com/rafigha
✳ از چمرانِ بازرگان تا چمرانِ خمینی!
🔻 #دکتر_چمران پس از حماسهی پاوه به واقع چمران #امام_خمینی شد. یادداشتها و مکتوبات وی پس از آن واقعه که در کتابی به نام «کردستان» جمعآوری شد و به چاپ رسید، مصاحبههای متعددش چه دربارهی کردستان و چه دربارهی جنگ تحمیلی که تصاویرش نیز موجود است و قطعات عارفانهاش، همه و همه نشان از همان دکتر چمرانی دارد که لحظهبهلحظه بیشتروبیشتر در مسیر «شدن» قدم برداشت، او به فرمان حضرت امام به وزارت دفاع و سپس نمایندگی ایشان در شورای عالی دفاع منصوب شد. در همین حال با آغاز #جنگ_تحمیلی ستاد جنگهای نامنظم را تشکیل داد و فراتر از عمق جبهه به جنگ با دشمن بعثی رفت و چندین بار زخمی شد تا در ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ که در جبههی #دهلاویه به شهادت رسید...
🔻 متن کامل این گزارش خواندنی را میتوانید در لینک زیر بخوانید:
http://fna.ir/1yy3m
#رهبر_معظم_انقلاب: «مرحوم شهید چمران حقاً یک نمونه و مظهری بود از آن چیزی که انسان دوست میدارد تربیت جوانان ما و دانشگاهیان ما به آن سمت حرکت بکند... در دانشگاه پرورش انسانِ در تراز #شهید_چمران لازم است» ۱۳۸۹/۰۴/۰۲
📅 امروز ۳۱خرداد چهلمین سالگرد شهادت دکتر مصطفی #چمران
🆔 @rafigha
https://eitaa.com/rafigha
🔴 لزوم #تهذیب ... و الّا «ظلمات بعضها فوق بعض»
🔰 #استاد_مطهری:
🔸آقای #طباطبایی میفرمودند: من اوایل که #اسفار میخواندم خیلی کار میکردم و خیلی فکر میکردم و خیلی هم تجزیه و تحلیل میکردم. بعد کم کم در من این غرور پیدا شده بود که خود آخوند [ #ملاصدرا ] هم اگر بیاید دیگر بهتر از این نمیتواند این مطالب را تجزیه و تحلیل کند.
🔹تا بعد میروند نزد استادشان مرحوم آقای قاضی که استاد سیر و سلوک و معنویت بوده است. آقای طباطبایی میفرمودند وقتی که ایشان وارد بحث مسائل وجود شد یکمرتبه معتقد شدم که من تا به حال یک کلمه از اسفار نمیفهمیدم.
🔸اگر کسی بخواهد واقعاً #حکمت_متعالیه را بخواند باید زمینه قلبی و روحی و زمینه معنوی آن را هم فراهم کند و الّا «ظلمات بعضها فوق بعض» میشود.
📚 #کتاب
#شهید_مطهری
#درسهای_اسفار، ج۱، ص۱۳۷
🆔 @rafigha
https://eitaa.com/rafigha
📚 🧠 📚
✳ چرا بیشتر کتابهایی را که میخوانیم فراموش میکنیم؟
🔻 شکی نیست که بعضی افراد میتوانند یکبار کتابی را بخوانند یا فیلمی را ببینند و پیرنگ آن را بهخوبی به حافظه بسپارند. اما برای بسیاری از افراد، تجربهی مصرف کالای فرهنگی مثل پر کردن وان حمام است؛ در آن غوطهور میشوند و بعد تماشا میکنند که با برداشتن درپوش خروجی تا قطرهی آخر آب تخلیه میشود.
🔸 آنچه «منحنی فراموشی» نام دارد در ۲۴ ساعت اول پس از یادگیری تندترین شیب را دارد. اینکه دقیقاً چقدر فراموش میکنید، از نظر درصدی متغیر است. اما اگر آن را مرور نکنید، بخش زیادی از مطلب در گذر از روز اول جان سالم به در نمیبرد و روزهای بعد بخشهای بیشتری از دست میروند...
📄 ادامهی این مقالهی مفید را میتوانید در لینک زیر بخوانید.
http://fna.ir/1yqf8
📖 #کتاب
🆔 @rafigha
https://eitaa.com/rafigha
39.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظههایی از دیدار و گفتوگوی چندساعته استاد #سیدمحمدمهدی_میرباقری با استاد سید احمد مددی در باب «حدیثشناسی، تاریخ فقه و روش تفقه» (۴ تیرماه ۱۴۰۰)
🆔 @rafigha
https://eitaa.com/rafigha
🔶🌷 #کاروان_غدیر با #قدمت بیش از هزار سال
🔹🌸 نخستین گزارشهای تاریخی از دسته جات عزای #سیدالشهداء علیهالسلام مربوط به محرم سال 352 هجری قمری است. حاکمان #آل_بویه متأثر از علمای بزرگ شیعه دستهجات عزای سیدالشهدا علیهالسلام را در عاشورای آن سال در خیابانهای بغداد به راه انداختند. حرکت #عاشورا الگو از #غدیر گرفته بود؛ چند روز پیش از عاشورا یعنی در ۱۸ ذی حجه همان سال، روز غدیر را #جشن گرفتند و دستهجات شادی را در کوی و برزن #بغداد به حرکت درآوردند.
🔹🌸 #مورخین تاریخ اسلام، جریانات مهم در سالهای ۳۵۰ هـ.ق از سنتهای #تشیع را اینچنین نوشتهاند:
« #شیعیان در شب ۱۸ ذیحجه مشعلها را روشن کردند و طبل ها و شیپورها به صدا درآمد و مردم صبح زود به سمت مقابر قریش به راه افتادند و شهر زینت شد و بازارها در شب باز بود مانند شبهای عید و روز اجتماع مردم بود».[1]
🔹🌸 حال پس از قرنها میتوانیم تا از احیاکنندگان آن سنت زیبا باشیم و جلوۀ شادی فاخرمان در شادی اهلبیت علیهمالسلام در عید غدیر را به رخ جهانیان بکشیم و بگوییم همچنان وفادار به بیعت با آن خورشیدی هستیم که بر دستان رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم بالا رفت تا ظهور خورشید دوازدهم... .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[1] « في ليلة الخميس الثامن عشر من ذي الحجة وهو يوم عيد غدير خم أشعلت النيران، وضربت الدبادب والبوقات، وبكر الناس إلى مقابر قريش، وأظهرت الزينة في البلد، وفتحت الأسواق بالليل كما يفعل في ليالي الأعياد، وكان يوما مشهودا»(الكامل في التاريخ،ج ۸ ص ۵۵۰)
💐 🌹 💐 🌹 💐
◀️ روزشمار مناسبتهای «ایام غدیریه ۱۰ تا ۲۵ ذیحجّه»
🌸 فقط ۱۹ روز مانده تا «۱۵ روز شادیِ غدیری در ایام غدیریه»
🌸 و ۲۷ روز تا «عید غدیر و برپایی کاروان غدیر»
🌸 و ۳۳ روز تا «عید بزرگ مباهله»
🆔 @rafigha
https://eitaa.com/rafigha
34.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ مردی از تبار آفتاب
🎥 10 نکته در مورد صاحب کتاب #الغدیر
📅 ۱۲ تیر ماه روز بزرگداشت #علامه_امینی(ره)
سالگرد عروج غمبار مردیاست از تبار آفتاب؛ او که در طول عمر با برکت خویش در دفاع از ولایت #امیرمومنان علی علیهالسلام کوشید. او که پرندهعمر خویش را قربانی راه حقیقتی به وسعت غدیر و به بیکرانگی دریای #ولایت_علی(ع) نمود.
🆔 @rafigha
https://eitaa.com/rafigha