🚩افاضه ای جدید از دارنده علم بی پایان!
« #محمد_موسوی_بجنوردی »، پدر همسر #حسن_خمینی و عضو مجمع اصلاحطلب روحانیون مبارز به تازگی طی اظهاراتی در مراسم تجلیل از خود در جایی به نام پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی گفته است:
«ما نقص تبلیغات داریم و فقط فحش میدهیم، که بهترین سخنان را هم از بین میبرد. به جای فحش مسائل اسلام و تشیع را بگوییم. چرا مرگ؟
ما برای زندگی آمدهایم؛ با مرگ چیزی درست نمیشود. باید این فرهنگ را عوض کنیم. اگر میخواهیم آمریکا را زمین بزنیم مسائل خود را مطرح کنیم. شعار اگر مقرون به شعور باشد ارزش دارد. اما نوعا شعارهای ما مقرون به شعور نیست.»
سید محمد موسوی بجنوردی که « در خاطرات خود به نقل از یک کف بین لبنانی قائل به این مطلب است که دریا پایان دارد و علم ایشان پایان ندارد!» در مراسم نکوداشت خودش در پژوهشگاهی که مزین به نام امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی است، یکی از مهمترین شعار انقلاب اسلامی و حضرت امام خمینی (ره) که مرگ بر مستکبرین جهانی و بالخصوص آمریکای ظالم می باشد را زیر سوال برده و با لحنی توهین آمیز بیان کرده که چنین شعارهایی مقرون به شعور نیست . در حالی که هم طبق دین مبین اسلام تبری از دشمنان دین از ضروریات دین ما می باشد و هم طبق دیدگاه حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی ، شعار مرگ بر آمریکا دارای پشتوانه منطقی و قوی می باشد.
رهبر انقلاب اسلامی در همین زمینه در دیدار با دانش آموزان و دانشجویان در تاریخ 12/8/94 می فرمایند :
«ملّتها تحت تأثیر حرکت ملّت ایرانند و این در دنیا مشهود است؛ بالخصوص در دنیای اسلام مشهود است؛ برای ملّت ایران، برای بزرگان انقلاب، برای شخص امام بزرگوار ما آنچنان تکریمی و احترامی قائلند که برای هیچکس دیگر قائل نیستند؛ این بهخاطر این است که این صدای رسا به گوش آنها میرسد؛ این صدای رسا را از دست ندهید. و این را بدانید که این شعار شما، «مرگ بر آمریکا»ی شما، این فریادی که ملّت ایران می کشند، این دارای یک پشتوانه و عقبهی منطقی و قوی است؛ دارای پشتوانهی عقلانی است. معلوم هم هست که مراد از «مرگ بر آمریکا»، مرگ بر ملّت آمریکا نیست، ملّت آمریکا هم مثل بقیّهی ملّتها [هستند]، یعنی مرگ بر سیاستهای آمریکا، مرگ بر استکبار؛ معنایش این است، این دارای پشتوانهی عقلانی است؛ قانون اساسی ما به این ناطق است، تفکّرات اصولی و عمیق و منطقی بر این ناطق است و این را برای هر ملّتی که تشریح بکنیم، آن را میپسندند و می پذیرند و قبول می کنند.»
حسین کاظمی
حوزه علمیه قم
@resalathozehenghelabi
🔴حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی از شما بیش از این انتظار می رود
حسن رحیم پور ازغدی در سخنان پیش از خطبههای نماز جمعه تهران، اظهار کرد: رصد مستمر تحولات در زمینه علمی، فرهنگی و فناوری و حمایت از نظریه پردازی و مناظره در حوزه و دانشگاه بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی است، شما باید از مدیریت حوزه ها جواب بخواهید که با کرسی های مناظره و نظریه پردازی چه کردید؟ با مواردی که تصویب شد و اجرایی نشد چه کردید؟ اکنون دهها هزار طلبه شفاف و خالص در اختیار مدیران حوزه علمیه است، نباید ما حرف های چهل سال پیش را تحویل مردم بدهیم.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی امروز 28 / 9/ 97 در ابتدای درس خارج خود در باب مسائل روز، به سخنرانی پیش از خطبه های این هفته نمازجمعه تهران اشاره کرد و گفت:
«هفته گذشته در سخنرانی قبل از خطبه های نمازجمعه تهران، ضد حوزه های علمیه صحبت کردند، عجیب است نمازجمعه ای که ائمه جمعه فرزندان حوزه هستند، پایگاهی برضد حوزه شود. چطور می شود شما به فردی اجازه دهید ضد حوزه حرف بزند و دروغ بگوید.»
او خطاب به طلاب حاضر در درس عنوان کرد:
«شما می دانید که در دروس حوزه، مرتب حرف های تازه و مطابق نیازهای روز زده می شود، اما این فرد عنوان می کند ۴۰ سال است حرف های تازه در حوزه زده نشده است، اینجا برخی گمان پیدا کردند که درون نظام هم افرادی بر ضد حوزه هستند.»
در زمینه سخنان و مواضع آیت الله مکارم شیرازی، به نکاتی اشاره می شود :
1 – حضرت آیت الله مکارم شیرازی که پیشتر آقای رحیم پور ازغدی را فردی کاملا بی اطلاع از حوزه علمیه و و دروغگو عنوان کرده بود، این بار نیز به ایشان انتساب دروغ داده و متهم به ضدیت با حوزه علمیه کرده است. در حالیکه اولاً آقای رحیم پورازغدی سالها طلبه حوزه علمیه قم و مشهد بوده و تحصیلات سطوح عالی را پشت سر گذرانده و کامل به فضای حوزوی مسلط می باشد و ثانیاً ایشان حرف کذب و دروغی بیان نکرده است. ایشان به صورت باید ها و نبایدهایی که سزاوار حوزه علمیه می باشد گفته اند که « نباید ما حرف های چهل سال پیش را تحویل مردم بدهیم»، سوال این است که از کجای این سخن دروغ بیرون می آید؟ آیا واقعا حوزه علمیه پاسخگوی همه نیازهای فعلی بوده است ؟ آیا فضای حوزه علمیه کاملا به روز و امروزی می باشد ؟ آیا به دغدغه های مقام معظم رهبری در مورد فقه حکومتی ، کارآمد بودن حوزه ، خطر سکولاریسم در حوزه و ... اهمیت واقعی داده شده است ؟ آیا سخن رحیم پورازغدی غیر سخنان رهبر انقلاب به زبان عامیانه می باشد ؟ بله ما انکار نمی کنیم که برخی از نیازهای علمی و مسائل مستحدثه ی روز در حوزه مورد بررسی قرار گرفته است. اما روی سخن، جایگاه حوزه و استفاده از ظرفیت های حوزه های علمیه است.
2 – هجمه ای همه جانبه توسط بعضی از آقایان علما و فضلا بر علیه رحیم پور ازغدی که فردی انقلابی و سینه چاک برای انقلاب اسلامی می باشد، شروع شده و به صورت ناجوانمردانه ای ایشان را مورد هدف قرار داده است . سخنان شیخ جواد فاضل لنکرانی و آیت الله غروی و بسیاری از کسانی که رویکرد اعتدالی و اصلاح طلبی و سکولاری دارند بر علیه ایشان شاهد این مطلب می باشد، که همراهی آیت الله مکارم شیرازی با این افراد قابل توجیه نمی باشد .
3 - به نظر می رسد مانند بار اول این بار نیز منابع خبری حضرت آیت الله مکارم شیرازی به صورت کانالیزه شده و خاص اخبار مورد نظر خود را تحت اختیار ایشان قرار داده که باعث بوجود آمدن چنین مواضع و رویکردی از ایشان می باشیم، که در این صورت باید ایشان در این زمینه تجدید نظر کرده و منابع خبری خود را مستقیماً یا از افراد مورد اعتماد و انقلابی اتخاذ کنند .
4 – علی رغم اینکه بارها گفته شده در حوزه علمیه فضای نقد بین استاد و شاگرد و بین علما و روحانیون برقرار می باشد، اما اینک واقعیت خود را جور دیگری نشان می دهد. چرا که اگر یکی از فرزندان حوزه نقدی به حوزه وارد کرد چنان به او حمله کرده و او را دروغ گو و بی اطلاع و ... می نامند که در تاریخ حوزه کم سابقه می باشد! بعضی از آقایان علما وقتی که در اعتراضات دی ماه سال گذشته در همین شهر قم و شهرهای دیگر به مقام شامخ اهل بیت (علیهم السلام ) ، انقلاب اسلامی ، حضرت امام خمینی و رهبر انقلاب و شهدای انقلاب توهین و فحاشی شد، صدایی از آنان بلند نشد اما به محض وارد کردن کوچکترین نقد به حوزه یا علما، سریعاً وارد میدان شده و تمام قد و نامتعارف در مقابل آن می ایستند!
ان شاالله خداوند عاقبت همه ما را ختم به خیر نماید.
حسین کاظمی
28/9/97
حوزه علمیه قم
@resalathozehenghelabi
#حوزه_سکولار
🔴حوزه ی مشهد، قم و سایر شهرها سکولار هستند./حوزه های علمیه ضعیف هستند و قدرت دفاع از دین را ندارند.
♨️استاد رحیم پور ازغدی باردیگر به انتقاد از حوزه پرداخت!
🔲حسن رحیمپور ازغدی در نشست روز چهارشنبه با موضوع «سکولاریسم در حوزه و دانشگاه»:
🔸در پایان دهه چهارم قضاوتهای سطحی، ادبیات خشن، تکفیر، نبود اخلاق، ادب، منطق و پرخاشگری وجود دارد. اگر امثال مطهری، بهشتی و مفتح بودند و همان حرفها را میزدند امکان ترور آنها وجود داشت. هنوز این سخنان بعد از یک دوره و رفت و برگشت غریب است. در دهه 60 ابتدا این افراد را با توهین و تکفیر با زبان مذهبی و غیرمذهبی ترور شخصیت میکردند. بهشتی را که یکی از باسعهصدرترین علما بود را به این متهم کردند که فاشیسم و رهبر خشونتطلبان است. به مفتح نیز اتهامات زیادی وارد کردند.
🔸حوزه نیز در مشهد، قم، نجف و شهرهای دیگر سکولار هستند که حوزه دین، تمدن، سیاست و غیره را تفکیک کردند، سواد این کار و قدرت اجتهاد ندارند، ضعیف هستند و به تدریج هدفشان به جای دفاع از دین، دفاع از خودشان میشود.
🔸بارها مشاهده کردیم که به دین حملات سنگینی شده و آنها سکوت و توجیه کردند. از دهه ۷۰ که جریانهایی در قم، مشهد و شهرهای دیگر نفوذ کرده و سکولاریزه کردند، مقاله مینویسند و حقوق بشر سکولار را به جای حقوق بشر اسلامی بیان میکنند.
🔸در حال حاضر نیز درون حوزهها جریانهایی به طور علنی حضور دارند که طلبهها نیز به دنبال آنها بوده و تبلیغ میکنند. برخی جریانها همچون حجتیه مدرن به شدت فعال هستند و توهین میکنند اما هیچ کس اعتراضی نمیکند اما اگر نقدی به کسی وارد شود آتشفشان میشود.
📅۲۸ آذر 97
@resalathozehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دولت تضعیف میشه!
دستورامیرالمومنین(ع) به کارگزار حکومتی که اطرافیانش مرتکب تخلف شدند/ او را با شلاق کیفر کن، اموالش را بگیر، خوارش کن، او را به عنوان خیانتکار معرفی کن و طوق بدنامی به گردنش بیاویز
و حال امروزه عده ای خیانت میکنند، طرح استیضاح انها مطرح میشه! وبعضی از روحانیون پیام میدن نباید استیضاح بشه دولت تضعیف میشه! ایا در حکومت امیر المومنین (ع)که بصورت قاطع با متخلفین برخورد میشد دولت تضعیف میشد؟! که امروزه این روحانیون این را میگن!؟ اگر قرار است بخاطر اجرای عدالت دولت تضعیف بشه و عدالت اجرا نشه نام جمهوری اسلامی بر کشور برداشته بشه بهتره!!
@resalathozehenghelabi
🔴 آقای #مکارم! استاد #رحیم_پور #صدای_انقلاب است؛ صدای انقلاب اسلامی را خفه نکنید!!
آن #مرجع_تقلید که استیضاح #ظریف را #حرام اعلام کرده بود، بستن دهان یک #انقلابی را #حلال کرد!!
به جرم گفتن حرفهای #امام.. به جرم یادآوری #اسلام فراموش شده! به جرم نقد خواب آلودگی #حوزه..
بلند بخوانید #فاتحه را
#مکارم #مکارم_شیرازی #مرجعیت #مرجع #نماز_جمعه #جمعه #کارگران #اشرافیت
#حوزه_انقلابی
#حوزه_سکولار
@resalathozehenghelabi
رهبرمعظم انقلاب
خدمت به #نماز_جمعه، خدمت به دین و تقواست؛ چون نماز جمعه برای گسترش #تقوا و روح دینی در مردم است؛ همچنان که خدمت به نماز جمعه، خدمت به آگاهىِ سراسری ملت #ایران است؛ چون نماز جمعه یک عملِ صرفاً عبادی نیست؛ عملی است که در ذات و ترکیب خود، آگاهی بخش است؛ هم اجتماع عظیم مسلمانان را هر هفته تشکیل میدهد و به رخ دوست و دشمن میکشد و هم به وسیله خطیب جمعه، اوضاع و احوال سیاسی برای آنها تشریح و تبیین میشود.
حقیقتاً نماز جمعه در اسلام ترکیب عجیبی است؛ از یک طرف، توصیه مردم به تقوا و پاکدامنی و اعراض از هواهای نفسانی است و از طرف دیگر، آگاه کردن مردم از جریانهای سیاسی و توطئههای دشمنان و نیازهای دوستان و اوضاع دنیای اسلام است. قدر این #فریضه_عظیم را باید خیلی دانست.
(بیانات در دیدار اعضای ستادهای نمازجمعه81/5/5)
#امام_خامنه_ای
#نماز_جمعه
#ائمه_جمعه
@resalathozehenghelabi
#خاک_بر_سر_من_اگر ...
🔰 از 15 خرداد تا حالا كه آمديم، خون داديم يعنى شما خون داديد، من كه نشسته ام اينجا. من هم هيچ حقى ندارم. شما خون داديد. شماها به ميدان رفتيد؛ شماها مبارزه كرديد؛
🔰 ماها هيچ حقى نداريم. ما بايد براى شما خدمت كنيم. خودمان نبايد استفاده كنيم. نه استفاده عنوانى.
❌خاك بر سر من كه بخواهم استفاده عنوانى از شما بكنم! خاك بر سر من كه بخواهم خون شما ريخته بشود و من استفاده اش را ببرم.
#امام_خمینی
@resalathozehenghelabi
💠رویکرد تربیتی در #امامت_جمعه
✅رهبر انقلاب:
🔸برای ایجاد یک تمدّن اسلامی - مانند هر تمدّن دیگر - دو عنصر اساسی لازم است: یکی تولید فکر، یکی پرورش انسان.( 14 مهر79)
🔸بعثت در واقع دعوت مردم به عرصهی تربیت عقلانی و تربیت اخلاقی و تربیت قانونی بود... در درجهی اول، تربیت عقلانی است... اولین کار پیامبر مکرم اثارهی(تحریک کردن) عقل است، برشوراندن قدرت تفکر است؛ قدرت تفکر را در یک جامعه تقویت کردن.(29 تیر 88)
🔸یکی از بایسته های ائمه ی جمعه، داشتن رویکرد تربیتی در انجام وظیفه ی خود می باشد و مهم ترین مقدمه ی این امر ارتباط با حوزه های علمیه و داعیان الی الله، معلمان عزیز و اساتید محترم دانشگاه به عنوان مربیان جامعه می باشد.
🔸 برای توفق در امر تربیت و پرورش، بهترین و مهمترین مکان، مسجد است.
مسجد میتواند پایگاه همهی کارهای نیک باشد؛ پایگاه خودسازی، انسانسازی، تعمیر دل و تعمیر دنیا و مقابلهی با دشمن و زمینهسازی برای ایجاد تمدّن اسلامی و بصیرتافزاییِ افراد.
مسجد پایگاه بزرگ بسیج فرهنگی و حرکت فرهنگی است؛ [مسجد] هستهی مقاومت است، منتها مقاومت بِاَنواعه؛مقاومت فرهنگی، مقاومت سیاسی، و درجای خود هم مقاومت امنیّتی و نظامی؛ 31/۰۵/95
ارتباط با ائمه جماعات و نماز گزاران مساجد، یکی از مهم ترین اقدامات در زمینه تربیت اسلامی می باشد، هم چنین ارتباط با سیل عظیم دانش آموزان و تعامل قوی با انجمن اسلامی دانش آموزان در شهرها، از جمله الزامات تربیت اسلامی می باشد.
#امام_خامنه_ای
#ائمه_جمعه
@resalathozehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رحیم پور ازغدی-امام گفت: تمام فرقه های فاسد از داخل روحانیت بیرون آمده است...
⭕️ آخوندی که سطح زندگیاش، بالاتر از متوسط جامعه است، وجودش برای تشیع ضرر دارد
🔺 #رحیمپور: #حوزه_انقلابی اهل چاپلوسی نیست و به طور منطقی از همه #انتقاد می کند
@resalathozehenghelabi
◼️◾️▪️إنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ ▪️◾️◼️
▪️ آیت الله هاشمی شاهرودی ساعت ۲۲ و ۳ دقیقه امشب به لقاء الله پیوست.
قرار است پیکر ایشان در حرم حضرت معصومه(س) خاکسپاری شود.
ایشان عضو فقیه شورای نگهبان، رئیس اسبق قوه قضائیه، نائب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بود.
ما طلاب انقلابی «گروه رسالت حوزه انقلابی» درگذشت این عالم وارسته و خدوم به نظام اسلامی را به مقام معظم رهبری،عموم مردم انقلابی و مسئولین نظام اسلامی و طلاب حوزه های علمیه تسلیت عرض می نماییم.
@resalathozehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش رحیم پور ازغدی: درباره اظهارات اخیر وزیر خارجه ؛ ظریف؛ مبنی بر اینکه امام نگفته اسرائیل را باید از بین برود، این حرفها دروغ و تحریف است، امام (ره) گفت اسرائیل باید از بین برود.
@resalathozehenghelabi
✅«بصیرت انقلابی داشته باشید»
🔶تحلیل سخنان آیت الله مکارم شیرازی در انتقاد از استاد رحیم پورازغدی
آیت الله مکارم شیرازی در باب مسائل روز به سخنرانی پیش از خطبه های نمازجمعه تهران اشاره کرد و گفت:
هفته گذشته در سخنرانی قبل از خطبه های نمازجمعه تهران، ضد حوزه های علمیه صحبت کردند، عجیب است نمازجمعه ای که ائمه جمعه فرزندان حوزه هستند، پایگاهی برضد حوزه شود. چطور می شود شما به فردی اجازه دهید ضد حوزه حرف بزند و دروغ بگوید.او خطاب به طلاب حاضر در درس عنوان کرد: شما می دانید که در دروس حوزه، مرتب حرف های تازه و مطابق نیازهای روز زده می شود،اما این فرد عنوان می کند ۴۰ سال است حرف های تازه در حوزه زده نشده است، اینجا برخی گمان پیدا کردند که درون نظام هم افرادی بر ضد حوزه هستند.
تحلیل
🚩خدمت آیت الله مکارم شیرازی عرض می کنیم که برخی از مواضع شما را (مثل موضع اخیر در برابر آقای ازغدی) همه سایتهای اصلاح طلب بعد منتشر کرده اند! و به نحوی از موضع شما حمایت کرده اند.
🚩حضرت آیت الله مکارم ؛ سخنان استاد ازغدی به استناد سخنان امام و رهبری درست و در راستای اهداف انقلابی است. عجیب و دور از انتظار است که بدون بررسی کامل سخنان و معنا و مفاهیم آن اقدام به موضع گیری و نقد بشود. این در حالی است که حتی طلبه بودن و فرزند حوزه علمیه بودن آقای ازغدی هم لحاظ نگردیده است.
🚩نگرانی و هشدار ما این است که اهداف اصلاح طلبان وسکولارهای حوزوی را به صورت ناخودآگاه تایید شده و در زمین آنان بازی بشود.
این موضع که درنمازجمعه از حوزه علمیه انتقاد نکنید! چه مبنایی دارد؟ چرا نباید ازحوزه علمیه انتقاد بشود؟ مگرحوزه علمیه فراتر از دیگرنهادهاست؟ انتقاد سازنده آن هم از طرف کسی که خود فرزند حوزه علمیه است و با مبنای امام و رهبری انتقاد می کند ، چرا باید اشکال داشته باشد؟ قطعا قابل قبول نیست که هیچ انتقادی به عملکرد مجموعه حوزه علمیه وارد نباشد. البته مراد ما نیز انتقاد سازنده و با حفظ شئونات است نه تعطیل کردن آن.
آیا چنین مواضعی از شما در راستای حوزه انقلابی است؟آیا تقویت سکولاریسم نیست؟ مگرمقام معظم رهبری در تاریخ ۲۵ /اسفند/ ۱۳۹۴ نفرموده که حوزه باید انقلابی بماند؟
وقتی این خطر وجود دارد که جریان و افرادی در حال تلاش هستند تا از حوزه علمیه قم انقلابزدایی کنند، هشیاری و بصیرت بیشتری در مواضع و دریافت و تحلیل اطلاعات را میطلبد و این بصیرت و آگاهی در سطح مرجعیت قطعا خیلی باید فراتر از حد فعلی باشد.
🚩 پیشنهاد دغدغه مدارانه ما این است :
زیبنده مرجعیت نیست که بازی سکولارها و اصلاح طلبان را بخورد و نا خودآگاه به نفع آنان موضع گرفته و حرکتی نماید. چه بسا برخی از مشاورین و کسانی که با بیت حضرتعالی در ارتباط هستند وابسته به احزاب خاص باشند. انتظار این است که افراد انقلابی و دلسوز نظام و مردم، در مقام مشاور و درگاه اطلاعاتی و تحلیلی حضور داشته باشند تا نسبت به اوضاع جاری کشور بی تفاوت نبوده و با اتخاذ مواضع درست و اصولی و مطالبه از مسئولین امر پیگیر مطالبات مردم بوده و مواضع حضرتعالی نیز همچون گذشته، یاری کننده جبهه انقلاب و نظام اسلامی باشد.
اگر مرجعیت محترم در اتخاذ مواضع اصول انقلاب و ارزشهای اسلامی را همیشه مد نظر داشته و گرفتار بازی های مستقیم و غیر مستقیم احزاب و جریانات غیر انقلابی و سکولار و اصلاح طلب نشود، دلگرمی مردم به مرجعیت بیشتر شده و دشمن قادر به سو استفاده از احساسات مردم بر علیه نظام، مراجع و حوزه علمیه نخواهد بود.
ومن الله توفیق
علی ابراهیمی
28/09/97
@resalathozehenghelabi
🏴 رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت فقیه عالیقدر و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام آیتالله #هاشمی_شاهرودی را تسلیت گفتند.
بسم اللّه الرحمن الرحیم
انا للّه و انّا الیه راجعون
با تأسف و اندوه خبر درگذشت فقیه عالیقدر و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیةالله آقای حاج سیدمحمود هاشمی شاهرودی رضوان الله علیه را دریافت کردم.
این ضایعهی اسفبار که پس از حدود یک سال بیماری سخت و دردناک واقع شده است، مایهی تالّم همهی کسانی است که به مقام علمی و خدمات باارزش ایشان به نظام اسلامی و نیز به مجموعههای فقهی و اصولی و حقوقی حوزههای علمیه آشنا میباشند. ایشان استادی بزرگ در حوزه علمیه قم و کارگزاری باوفا در مهمترین تشکیلات نظام جمهوری اسلامی، عضو مؤثری در شورای نگهبان و رئیس موفقی در مجمع تشخیص مصلحت بودند و آثار و برکات علمی بسیاری از خود بر جای نهادند.
ایشان همچنین برادر سه شهید و از یاران و شاگردان و همراهان شهید نامآور و بزرگوار سیدمحمدباقر صدر بود. اینجانب مصیبت درگذشت این عالم برجسته را به خاندان مکرم، همسر گرامی و فرزندان محترم و همه وابستگان و نیز به حوزهی علمیه قم و شاگردان و همکاران علمی و ارادتمندان ایشان تسلیت میگویم و رحمت و مغفرت الهی و علوّ درجات ایشان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
@resalathozehenghelabi
♦️حوزه علمیه از زمان خودش خیلی عقب است؛ حساب یک ذرّه و دو ذرّه هم نیست!
🔲رهبر معظم انقلاب:
🔺 حوزهى علميه از زمان خودش خيلى عقب است. حساب يكذرّه و دو ذرّه نيست. مثل اين است كه دو نفر سوار بر اسب، در وادى اى همراه يكديگر بروند و يكى اسبش از ديگرى تندروتر باشد و آنكه اسبش كندروتر است، بعداً به اتومبيل دست پيدا كند. طبيعى است آنكه اسبش تندروتر است، به گرد او هم نمىرسد.
🔺الآن وضعيت اينگونه است. در حال حاضر، امواج فقه و فلسفه و كلام و حقوق، دنيا را فراگرفته است. ما وقتى به خودمان برگرديم، خيلى فاصله داريم.
▪️نرم افزار حوزه و روحانیت ص 668
@resalathozehenghelabi