#خطرانقلابزدایی
🔴"نشست دوره ای اساتید" نیز نتوانست انتقادات عالم انقلابی را تحمل نماید!
🔸این نشست با این توجیه که چون مرجعیت دارای جایگاه ابوت و پدری بر جامعه هست پس می تواند با هر جناح و شخصی نیز دیدار داشته باشد-بخوانید حتی با براندازان نظام اسلامی-
🔸نشست دوره ای تذکر خیرخواهانه به آیت الله شبیری را نیز برنتابید و آن را ناشی از نابخردی و موجب شکاف بین حاکمیت و مرجعیت برشمرد.
@resalathozehenghelabi
💢نامه آیتالله یزدی در دفاع از نظام و انقلاب بود!
💢حضور در هیئت مرجعیت باعث نمی شود که از قداست نظام و انقلاب بگذریم!
🔲آیت الله حیدری عضو مجلس خبرگان رهبری
🔹 آیت الله یزدی بنا به لحاظ موقعیتهای خاصی تشخیص دادند این مسئله به صورت علنی باشد و یک تذکری از دبیرکل یک نهاد حوزوی بنام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به یکی از مراجع محترم در خصوص مسائل مربوط به نظام و انقلاب داده شود.
🔹اگرچه مرجعیت را باید محترم بدانیم و جایگاهی مقدس است، اما مسئله نظام و انقلاب که اسلام و تشیع به آن بستگی دارد، اهمیتش بسیار بیشتر از مقدسات دیگر است.
🔹بحث دفاع از انقلاب و نظام شوخی بردار نیست و اگر به واسطه شخص محترمی بنا است ضربهای به اسلام و انقلاب وارد شود، دلیلی نمیشود بخاطر اینکه آن شخص در هیئت مرجعیت قرار گرفته است، از حیثیت و قداست نظام و انقلاب گذشت.
@resalathozehenghelabi
🔶دیدار با فتنه گران مناسب شأن آیت الله شبیری نیست!
🔶کسانی که اعتقادی به تقلید ندارند داعیهدار دفاع از مرجعیت شدهاند!
🔲حجت الاسلام شبستری عضو مجلس خبرگان رهبری:
🔸آیتالله یزدی بعنوان یک شخصیت تاثیرگذار حوزوی، نامهای را از موضع ناصحانه، خیرخواهانه و مشفقانه برای حفظ حریم مرجعیت به محضر آیتالله شبیری زنجانی نوشتند و حتی ایشان این نامه را با سلام و عرض ارادت آغاز کردهاند.
🔸کسانی که اساسا اعتقادی به تقلید ندارند و آن را زیر سوال میبرند، امروز داعیه دفاع از مرجعیت تقلید را دارند.
🔸آیتالله شبیری زنجانی یک چهره شناختهشده و از مراجع تقلید هستند، اما دیدار ایشان با بعضی از چهرههایی که امروز به معاندین و فتنهگران تبدیل شده اند و از نظام و رهبری نظام فاصله گرفتهاند، برای ایشان مناسب نیست و نباید اجازه دهند حریم مرجعیت مخدوش شود.
🔸آیتالله یزدی نیز به آیتالله شبیری زنجانی تذکر دادند مراقب باشند حریم مرجعیت خدشهدار نشود و این از باب دلسوزی و خیرخواهی است.
@resalathozehenghelabi
⭕️حمله به آیت الله یزدی بهانه ای است برای پوشاندن افتضاحاتی مثل سوء مدیریت تکنوکرات های مدعی اعتماد به غرب، به غارت دادن 18 میلیارد دلار از ذخایر محدود ارزی، ایجاد تورم 80 تا 150 درصدی اقلام مختلف، ابقای وزیر ناکارآمد صنعت و تجارت در وزارت کار و رفاه، و خیانت FATF.
⭕️پولهای حرامی که در فساد 16 هزارمیلیاردی صندوق فرهنگیان، رانت 150 هزار میلیاردی ناشی از واگذاری ارز 4200 تومانی، واردات رانتی و غیرقانونی خودرو و... از بیت المال غارت شد، در حمله رسانه ای سازمان یافته به آیت الله یزدی بازنمایی شد.
#پول_کثیف
@resalathozehenghelabi
به دنبال ملاقات آیت الله #شبیری_زنجانی با سران فتنه، و نقد آیت الله یزدی از اقدام ایشان، رادیو آمریکا هم نگران جایگاه مقام مرجعیت در ایران شده است، احتمالا باید منتظر حمایت ترامپ و نتانیاهو هم باشیم
خط و ربطها را باید جست....
سرمایه های رژیم صهیونیستی در ایران...
@resalathozehenghelabi
از صدای آمریکا گرفته تا رادیو فردا و بیبیسیفارسی همه نگران شان مرجعیت شدهاند ...
یادمان نمیرود همین جلبکهای سبز سال ۸۸ عکس امام خمینی(ره) را پاره کردند و هیچ کدام از این اصلاحاتیها کَکِشان نگزید...
#نفاق
@resalathozehenghelabi
#حمایتاساتیدانقلابی
🔲بیانیه مهم «تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم» در حمایت از" آیت الله یزدی"
🔶این دیدار می تواند حاشیه امنی برای فتنه گران تفسیر شود!
🔶دفاع از مرجعیت، آن هم از کسانی که تا دیروز تقلید را کار میمون می دانستند، بسیار عجیب است!
🔶متاسفانه افراد ظاهر الصلاح حوزوی که از فقدان شناخت کافی برخوردارند، با فتنه گران 88 و براندازان نظام هم نوا شدند!
🔶تذکرات آیت الله یزدی هیچگونه منافاتی با استقلال حوزه نداشته!
🔲بخش های مهم بیانیه "تشکل اساتید سطوح عالی حوزه علمیه قم":
🔹با کمال تأسف ملاحظه میشود که نامه آیت اللّه یزدی، رئیس محترم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، به مرجع گرامی آیت اللّه شبیری(دام ظله)، بهانهای شده برای غوغای تازه جریان حامی فتنه 88، نسبت به نظام و تفکر انقلابی حوزه.
🔹جانمایه نامه رئیس محترم جامعه مدرسین تذکر این نکته آشکار است که؛ احترام و سربلندی و مجد امروز حوزه و روحانیت و مرجعیت در سایه نظامی است که پیروان مکتب اهل بیت(علیهمالسلام) و بهویژه علمای فداکار این مکتب، برای تحقق آن رنجها بردهاند و خونها نثار کردهاند. یادآوری این نکته، آن هم از جانب فقیهی که خود از پیشگامان این نهضت است، کجا و چگونه میتواند اهانت تلقی شود؟!
🔹این دیدار که معنا و مفهوم آن بر کسی پوشیده نیست میتواند به ایجاد حاشیه امن برای چنین افرادی تفسیر شود و صرفاً در چارچوب دیدار با چند شاگرد قدیمی قابل تفسیر نیست!
🔹عجیب است که ادعای دفاع از مرجعیت از جانب کسانی مطرح میشود که سابقه آنان مشحون از بی اعتنایی بلکه اهانت به مقدسات دینی و مرجعیت و اجتهاد و تقلید است. کسانی که تقلید را کار میمون میدانستند امروز به یکباره مدافع مرجعیت شدهاند.
🔹مانند هر فتنهای در این صحنه نیز برخی افراد ظاهر الصلاح به دلیل فقدان شناخت کافی از ریشههای ماجرا وارد شدهاند و با اظهار و اقدام خویش، به جای دفاع از حق، به انتقاد از فقیهی غیور پرداختهاند که با رعایت آداب لازم، نقدی مشفقانه بر اقدامی قابل نقد وارد ساخته است. جای تأسف است که این افراد هم ناخواسته با کسانی چون حامیان فتنه 88 و رسانههایی چونBBC و VOA همنوا گشتهاند.
🔹لازم به ذکر است که دعوت به نگاهداشت جایگاه نظام و حاکمیت اسلامی، هیچ گونه منافاتی با استقلال حقیقی حوزه از جناحبندیها و قبیلهگراییهای سیاسی ندارد.
🔹 تاسف انگیز آن است که کسانی به نام دفاع از استقلال حوزه و حرمت نهادهای آن، چنان نسبت به حاکمیت و نظام اسلامی بی مهری روا میدارند که گویی هیچ نسبتی میان حوزه و نظام نیست.
🔹اینان که خود در سایه عزت و عظمت نظام اسلامی از امنیت و احترام برخوردارند آن گونه ناسپاسانه سخن میرانند که مصداق روشن بر شاخ نشستن و بن بریدن است. گویی نمیدانند که در فقدان نظام اسلامی، هیچ شأن و جایگاهی برای آنان و نهادهای حوزوی سنتی و غیر سنتی باقی نخواهد ماند. اینجا است که باید پرسید أین تذهبون؟
▪️تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم
@resalathozehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر امام در مورد سیاست و روحانیت
@resalathozehenghelabi
فضای مجازی میدان جهاد است:
🔵نامه آیت الله یزدی در راستای صیانت از جایگاه مرجعیت و دفاع از نظام بود!
🔵دفاع تمام قد "مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم" از آیت الله یزدی:
در این نامه آمده است:
🔹ظلم است که نامه مذکور را با کلماتی مانند؛ تحکم آمیز، آمرانه و…رمی کرد و مرقومهای که روح و جسم آن پاسداری از حریم مرجعیت است را با تعابیر، تفاسیر و تحلیلهای بیپایه و اساس وزن کِشی کرد.
🔹به راستی آیا موضوع این نامه به اندازهای بود که برخی صدای ”وااسلاما، وامرجعا و برخی استرجاع خوانند؟ گویی در همین چند روز قبل نبود که پیش نویس تساوی دیه زن و مرد در مجلس شورای اسلامی تهیه و جهت تصویب آماده شد، امری که در حیطه وظایف حوزه و حوزویان بود و باید اقدامی شایسته صورت میگرفت که فقط یکی از بزرگان حوزه بصورت جدّی ورود پیدا کردند. آری آن زمان نفسی نبود تا صدایی بلند شود و حتی اخمی در برابر آن کنند چه رسد به وااسلاما و…
@resalathozehenghelabi
⭕️ #آیت_الله_در_دام_فتنه
🔻 حجت الاسلام و المسلمین سالک: آیت الله شبیری زنجانی نباید در برخی مسائل دخالت کند
💠 نامه آیت الله یزدی بجا بود.
💠 تذکر او به این منظور است که آیت الله شبیری بداند در دام راس و عناصر فتنه ۸۸ افتاده
@resalathozehenghelabi
علیرغم گذشت دو،سه روز از کشتار فجیع شیعیان در اربعین نیجریه هنوز خبری از
وزارت خارجه ایران
مراجع معظم تقلید
سازمانهای حقوق بشری
سلبریتی های ایرانی
شخصیت های غربی
رسانه های غربی
روشنفکران ایرانی
جریان دانشجویی و...
نیست
و اما
#خاشقجی
@resalathozehenghelabi
🔴 احترام به مرجعیت و سخنی با مدافعان آیتالله
۱-احترام به مرجعیت، همواره یکی از ارکان حوزههای علمیه بوده است و خودداری از پذیرش زعامت و مرجعیت در هنگام حیات علمای بزرگ یکی از مصادیق بارز این سنت حسنه محسوب میشده است. نقل میکنند که مرحوم آیت الله بروجردی، آن فقیه بزرگ و زبردست، تا زمان حیات آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی از انتشار رساله عملیه خودداری کرد. آخوند همدانی، از شاگردان برجسته حاج شیخ عبدالکریم حائری نیز همواره از پذیرش منصب مرجعیت سرباز میزد و مکرر میفرمود: «به هرکدام از این رسالههای عملیه موجود که منتشر شدهاند، عمل کنید، مبرء از تکلیف و مسقط ذمه است و نیازی به چاپ رساله دیگر نیست.». آیتالله سید احمد زنجانی و آیت الله سید محمد محقق داماد نیز در زمان مرجعیت آیتالله بروجردی و بعد از آن همین مشی و شیوه را در پیش گرفتند.
۲-این رفتار گذشتگان تنها از منظر احترام به بزرگان حائز اهمیت نبود، بلکه از منظر قدرت سیاسی و اجتماعی مرجعیت بسیار قابل توجه بود چرا که تمرکز مرجعیت، این نهاد را به قدرتی بی بدیل و غیر قابل چشمپوشی در مدیریت تحولات اجتماعی تبدیل میکرد. نفوذ فتاوای مراجع گذشته همچون فتوای تحریم تنباکوی مرحوم میرزای شیرازی از همین امر، نشأت میگرفت. امری که در دهههای اخیر و با تشتّت و پاره پاره شدن مرجعیت به سختی شاهد آن هستیم.
۳-ماجرای نامه اخیر آیتالله یزدی به حضرت آیتالله شبیری زنجانی (دامت برکاته)، زمینهای را ایجاد کرد تا صدق نیت مدافعان آیتالله مورد راستیآزمایی قرار گیرد، چرا که شماری از افرادی که به تفقد و دلجویی از آیتالله شتافتند و نامه رئیس جامعه مدرسین را برنتافتند و اگرچه به درستی از آیتالله شبیری، به عنوان استوانهای برای حوزههای علمیه نام بردند، لکن برخلاف ادعایشان در عمل احترام آن بزرگوار و چندین مرجع بزرگ دیگر(از جمله مقام معظم رهبری وهمچنین آیات عظام صافی، وحید خراسانی، سیستانی، مکارم شیرازی، نوری همدانی، و سبحانی) را آنگونه که باید پاس نداشته اند چراکه با پهن کردن سفره مرجعیت خویش ، فتاوا و نظرات فقهی خود را برای عموم مردم ارائه و حتی در مواردی رسالهعملیه خود را نیز عرضه کردهاند. لذا از آقایان #علوی_برجردی #یثربی #هادوی_تهرانی و#جواد_فاضل_لنکرانی و #میلانی (اگرچه دو شخصیت اخیر درباره این نامه تاکنون اظهار نظری نکرده اند) تقاضا میشود به منظور حفظ حرمت مرجعیت و به جهت جلوگیری از پراکندگی و تضعیف قدرت مرجعیت، تا زمانی که مراجع بزرگوار تقلید در قید حیات هستند و یا در میان همنسلان خود فقهای بزرگوار دیگری همچون آیات عظام هاشمی شاهرودی ، جوادی ، مظاهری و شبزندهدار وجود دارند که در فضل و علم وتقوا سرآمدند و با وجود مثل آنان قطعاً حاجتی به وجود دیگران نیست- از انتشار آراء و فتاوای فقهی خود در فضای مجازی و حقیقی خودداری کنند تا احترام خود به مرجعیت را عملاً ثابت کنند.
@resalathozehenghelabi
⭕️ غرویان: حوزه جای اخلاق است نه سیاست!!!!!!!!
🔻 امام خمینی(ره):
💠 واللَّه اسلام تمامش سیاست است! اسلام را بد معرّفی کردهاند!
🔺 منبع: صحیفه امام
💠 واللَّه اسلام تمامش سیاست است! اسلام را بد معرّفی کردهاند. (ج۱، ص۲۷۰)
💠 اسلام دین سیاست است قبل از اینکه دین معنویات باشد. (ج۶، ص۴۶۷)
💠 انبیا- علیهم السلام- شغلشان سیاست است. (ج۱۳، ص۴۳۳)
💠 اصولًا اساس اسلام از سیاست است. (ج۱۸، ص۷۲)
💠 دین اسلام یک دین سیاسی است. یک دینی است که همه چیزش سیاست است، حتی عبادتش. (ج۱۰، ص۱۵)
💠 اسلام دین سیاست است اصلش. اسلام یک دینی است که احکام عبادیاش هم سیاسی است. (ج۱۱، ص۴۶۳)
💠 اسلام، احکام اخلاقیاش هم سیاسی است.(ج۱۳، ص۱۳۰)
💠 بیشتر کتب فقه، کتب سیاست است. (ج۱۳، ص۱۳)
💠 در روایاتِ ما برای نبّی اکرم با لفظ «سیاست» ثابت شده است. و در دعای، در زیارت جامعه ظاهراً هست که «ساسَةُ العباد» هم هست. در آن روایت هم هست که پیغمبر اکرم #مبعوث شد که سیاست امت را متکفّل باشد. (ج۱۳، ص۴۳۱)
💠 مسئله دخالت در سیاست در رأس تعلیمات انبیاست. ما همه تعلیمات انبیا را کنار گذاشتیم، فقط به آن تعلیماتی که دخالت نکردن در سیاست و دخالت نکردن در جامعه و اینها [مرتبط است] فقط همینش را گرفتهایم. (ج۱۵، ص۲۱۴)
💠 آنقدر آیه و روایت که در سیاست وارد شده است، در عبادات وارد نشده است...اسلام را همچو بد معرفی کردهاند به ما که ما هم باورمان آمده است که اسلام [را] به سیاست چه! (ج۶، ص۴۳)
@resalathozehenghelabi