فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرفروشترین کتاب روسیه، نوشتهٔ دیمیتری ژوکوف، نویسنده فقید روسیه کتاب «از خمینی تا خامنهای» است.
همسرش میگوید: "همسرم بین تمامی آثارش بیشتر از همه به این کتاب دلبستگی داشت و هر کسی این کتاب را بخواند ایران را دوست خواهد داشت و رهبران حکیم ایران را تکریم خواهد کرد"
@resalathozehenghelabi
💢مسئولیت روحانیت بازگو کردن مسائل تکراری که هزار بار زیر رو شده نیست!
🔲شهید مطهری:
🔸روحانيت ما خيال مى كند مسئوليتش فقط ابلاغ چند مسأله فرعى است! آنهم مسائلى كه هزارها بار زير و رو شده و فقط به شكل سنتى و تكرار مكرر است و از باب اينكه تعبداً تقليد ميت جايز نيست و مردم تعبداً بايد از سلفى به خلفى مراجعه كنند.
🔸مسئوليت اصلى اش ايجاد رشد و لياقت و اعطاى شناخت اسلام و فرهنگ اسلامى و سرمايه هاى اسلامى و تاريخ اسلام و معرفى مكتب اسلام به صورت يك مكتب و يك ايدئولوژى و جهان بينى اسلام است.
📚 يادداشت های استاد مطهرى، ج ۴، ص ۴۸۱
@resalathozehenghelabi
💢نماز جمعه جای لالایی خواندن نیست!/نماز جمعه محل پاسخگو کردن حوزه های علمیه است.
🔲استاد رحیم پورازغدی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه تهران:
🔸نماز جمعه جای لالایی خواندن و تکرار نیست، بلکه تریبونی برای پاسخگو کردن رؤسای سه قوه و سایر مسؤولان، شفاف سازی بیت المال، شفاف سازی بودجه و خدمات دانشگاه، پاسخگو کردن حوزه علمیه، مرکز مدیریت، مدرسان و حتی مراجع تقلید است.
🔸 نماز جمعه محل پاسخگو کردن حوزههاست، مدیریتهای حوزههای علمیه، مدرسین تا مراجع تقلید.
🔸 همه باید پاسخگوی مسئولیت های معرفتی خودشان باشند دوره کلیات و مکررات گذشت، از این عصر باید عبور کنیم، در متن جامعه باشید، جامعه رفت و شما جا ماندید، دوران استثنایی تشیع است و شما در دنیا و آخرت مسئولید که چرا از دشمنان ملت عقب ماندید.
🔸امام(ره) گفت که مراقب خطر نفوذ در حوزه تا حد مرجعسازی باشید، امام راحل فرمودند «مرجعیت پاپ و نمایشی و ارثی نیست»، بر این اساس حوزه علمیه محافظه کار و بدون درد را نمی توان حوزه علوی نامید؛ امروز یک عده معدودی به جای همه روحانیت پاسخگو هستند و از دو طرف هم فحش می خورند، پس قشر روحانیت کجا هستند؟
📅۲۳ آذر ۱۳۹۷
@resalathozehenghelabi
#عالم_به_زمان فقط این نیست که انسان با تعدادی از مردم ارتباط دوستانه داشته باشد، یا خبرهایی از اینجا و آنجا به گوش او برسد. عالمِ به زمان کسی است که بداند در کجای دنیا زندگی میکند؛ صفبندیهای مقابل او چیست؛ انگیزههای مخالفت با او کدام است؛ طرحهایی که این انگیزهها به وسیلهی آنها تحقّق پیدا میکند، چیست؟ این عالم ِ به زمان است.79/07/14
#امام_خامنه_ای
@resalathozehenghelabi
🔻رهبری نباید پاسخگوی وظایف بر زمین مانده صدها هزار مسئول در حوزهها مختلف باشد.
رهبری هم باید پاسخگوی وظایف خود باشد که پاسخگوست، اما نباید کاری کرد که #رهبری مجبور باشد پاسخگوی کوتاهیهای ما و از جمله قصوری باشد که از سوی سه قوه و مخصوصاً رئیسجمهور صورت میگیرد.
#ازغدی
#حوزه_انقلابی
#ائمه_جمعه
#پاسخگویی
@resalathozehenghelabi
♻️ جهش علمی بعد از انقلاب
#انقلاب_خمینی_با_ایران_ما_چه_کرد
🔰 جهش ۱۸۰ برابری تولید علم در ایران / بر اساس آمارهای بین المللی پایگاه اسکوپوس و ISI، امروز ایران از نظر تولید علم در جایگاه شانزدهم جهان قرار دارد. این درحالیست که تا قبل از انقلاب، ایران در رتبه بندی این پایگاه های بین المللی، هیچ جایگاهی نداشت.
طبق آمار این پایگاه های استنادی، سهم ایران در تولید علم جهانی، از یک صدم درصد در سال ۱۳۵۷ به ۱/۸۱ درصد در سال های اخیر رسیده است.
این افزایش ۱۸۰ برابری و رشد ۵۵ برابری تولید مقاله محققان ایرانی، طی ۴۰ سال گذشته، نشان از حرکت شتابان ایران در مسیر پیشرفت علمی دارد.
یکی از شواهد این رشد علمی، پیشرفت های چشمگیر در زمینه پزشکی است. درحالی که قبل از انقلاب، پزشکان خارجی از جمله پزشکان هندی، حضور بسیار پر رنگی در ایران داشتند، امروز ایران قطب پزشکی منطقه است و از بسیاری کشورهای همسایه برای مداوا به ایران سفر می کنند.
@resalathozehenghelabi
اَشِدّاءُ عَلَی الیَمَن!
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار خانوادههای شهدا (۲۱آذر۹۷) با اشاره به جنایات رژیم سعودی در #یمن:
🔍 چطور میشود یک دولتی که بر یک کشور اسلامی حکومت میکند، بشود عامل دست دشمنان اسلام، عامل دست آمریکا؟ خادم حرمین شریفین باید «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار» باشد؛ اینها «اشدّاء علی المؤمنین» هستند، «اشدّاء علی الیمن» هستند. این خشم الهی را برمیانگیزد.
#روحیه_انقلابی
@resalathozehenghelabi
🔴میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است!
🔻اخیرا برخی از روحانیون لیبرال مسلک اقدام به حضور در جمع سلبریتی های بی حجاب و بد حجاب نموده اند و تصاویری که در شان روحانیت نیست را در سطح فضای مجازی منتشر نموده اند به استناد اینکه امام موسی صدر هم با زنان بی حجاب عکس داشته است پس ما اشتباه نکرده ایم!
🔻ابتدا این تشبیه مع الفارق العظیم با امام موسی صدر را باید تبیین کرد که شرایط جمعیتی لبنان و مواجهه ایشان با ادیان و مذاهب مختلف و اعتقاد شخصی وی بر اصلاح پوشش در جامعه چیزی است که در نوع رفتار ایشان حتما باید ملاحظه گردد. در کنار نیت حفظ احترام لباس روحانیت و شان اسلام و ترغیب مخاطب به دستورات اسلامی.
🔻اما اتفاقی که در علمکرد این روحانیون تازه به دوران رسیده ی لیبرال مسلک مشاهده می شود، آن هم در یک جامعه ی اسلامی_شیعی و در بین کسانی که عنوان مسلمان و شیعه را یدک می کشند، نه ترغیب به اسلامیت است، نه مخاطبین خارج از دین اسلام یا مذهب رسمی کشور هستند و نه رفتار و موضع این شخص روحانی گویای جذب مخاطبین به اسلام ناب است و نه تاثیری در رفتار مخاطبین وجود دارد که گویای یک جهت مثبتی در راستای منویات دین اسلام باشد.
🔸چرا در این معاشرت ها حضرت امام خمینی (ره) را مبنا و الگو قرار نمی دهیم که حتی در دیدار با اوریانا فالاچی روزنامه نگار مشهور ایتالیایی نه تنها حسرت یک نگاه را به دل او می گذارد بلکه به محض رفتار خارج از عرف این خبرنگار ، حضرت امام اتاق را ترک میکند!
🔻نکته قابل توجه این است که ذوق زدگی در ارتباط با فرهنگ غرب و یا سیاست مداران غرب در رفتار لیبرال ها به خوبی قابل مشاهده است. که این ذوق زدگی نه تنها در رفتار و منش امام موسی صدر نیست بلکه سیره عملی ایشان بیانگر ایستادگی در مقابل فرهنگ لیبرالی و غربی است.
🔻به نظر می رسد جامعه روحانیت برای جلوگیری از استثمار لباس روحانیت خود باید در مقابل این حرکت ها و جریانات بایستد تا خوی و منش سلبریتی گری و لیبرال مسلکی در رفتار برخی، اشاعه پیدا نکند.
#حوزه_انقلابی
#نه_به_روحانیت_لیبرال
علی نیشابوری/حوزه علمیه قم
@resalathozehenghelabi
🔔#هشدار ما به #هدایت_شدگان از جریان انحرافی غفاری
#بازنشر
افراد حق طلبی که پیش از این در حلقه ارادتمندان جناب غفاری بوده اند اما در اثر مشاهدات خود یا شنیدن #منطق و #استدلال_منتقدان از وی جدا شده اند را می توان به دو دسته تقسیم کرد.
▪️دسته اول آنها که در اثر فریبی که از این جریان خورده اند، از پیمودن مسیر #سلوک به کلی #سرخورده شده، حتی اعتمادشان به اساتید با صلاحیت نیز با مشکل مواجه می شود. برخی از آنها حتی به ضدیت با اصل #عرفان روی می آورند. این بزرگترین ضربه ای است که افراد بی صلاحیت به #مریدان سابق خود و بالاتر از آن به جریان اصیل #عرفان_شیعی وارد کرده و می کنند.
عجیب آنکه برخی از افراد علی رغم آنکه به اشکالات #مراد خود پی برده اند از #ترس گرفتار شدن به این حالت، خود را از شنیدن و خواندن اشکالات منتقدان دور نگه می دارند تا بتوانند ولو با #شک و #تردید، خویشتن را در حلقه مرادشان نگه دارند اما واضح است که بهره برداری از مسیر سلوک، جز با #یقین به صلاحیت استاد و کامل بودن او امکان پذیر نیست.
▪️دسته دوم آنها هستند که چون تسلیم حق و حقیقتند، لحظه به لحظه هدایت را از خداوند متعال طلب می کنند. آنها این #شکست_ظاهری را مقدمه #پیروزی_واقعی خود قرار می دهند. به #شیطان فرصت نمی دهند تا آنها را از طی مسیر بازدارد. بلکه با #سعی، #تلاش، #دعا و #توسل به دنبال یافتن #چشمه_ای_زلال سر از پا نمی شناسند.
ما حکایت های زیبایی از برخی افرادی شنیده ایم که مثلا به عشق #آیت_الله_بهجت در حلقه مریدان جناب غفاری گرفتار شده بودند اما با دعا و توسل از هدایت #روح_آزاد آیت الله بهجت برخوردار شده، به چشمه زلالی متصل شدند.
والعاقبه للمتقین
@resalathozehenghelabi
⚠️ مدیران در قیامت دست بسته محشور میشوند
🔻 رهبرانقلاب، در ابتدای درس خارج فقه:
🔹 [رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله] فرمود هیچ کس نیست که بر ده نفر یا بیشتر ریاست داشته باشد [مگر اینکه] این آدمِ رئیس را در روز قیامت وقتی که میآورند، دست او را به گردنش بستهاند؛ اگر او آدم خوب و درستکار بود و تقصیر و گناهی متوجّه او نبود، رها میکنند او را. امّا اگر آدم بدکار و بدعملی بوده است، اینجا آن گرفتاری و آن غل و زنجیری که به او بسته شده است، افزایش پیدا میکند.
۱۳۹۷/۰۹/۲۷
@resalathozehenghelabi
🚩افاضه ای جدید از دارنده علم بی پایان!
« #محمد_موسوی_بجنوردی »، پدر همسر #حسن_خمینی و عضو مجمع اصلاحطلب روحانیون مبارز به تازگی طی اظهاراتی در مراسم تجلیل از خود در جایی به نام پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی گفته است:
«ما نقص تبلیغات داریم و فقط فحش میدهیم، که بهترین سخنان را هم از بین میبرد. به جای فحش مسائل اسلام و تشیع را بگوییم. چرا مرگ؟
ما برای زندگی آمدهایم؛ با مرگ چیزی درست نمیشود. باید این فرهنگ را عوض کنیم. اگر میخواهیم آمریکا را زمین بزنیم مسائل خود را مطرح کنیم. شعار اگر مقرون به شعور باشد ارزش دارد. اما نوعا شعارهای ما مقرون به شعور نیست.»
سید محمد موسوی بجنوردی که « در خاطرات خود به نقل از یک کف بین لبنانی قائل به این مطلب است که دریا پایان دارد و علم ایشان پایان ندارد!» در مراسم نکوداشت خودش در پژوهشگاهی که مزین به نام امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی است، یکی از مهمترین شعار انقلاب اسلامی و حضرت امام خمینی (ره) که مرگ بر مستکبرین جهانی و بالخصوص آمریکای ظالم می باشد را زیر سوال برده و با لحنی توهین آمیز بیان کرده که چنین شعارهایی مقرون به شعور نیست . در حالی که هم طبق دین مبین اسلام تبری از دشمنان دین از ضروریات دین ما می باشد و هم طبق دیدگاه حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی ، شعار مرگ بر آمریکا دارای پشتوانه منطقی و قوی می باشد.
رهبر انقلاب اسلامی در همین زمینه در دیدار با دانش آموزان و دانشجویان در تاریخ 12/8/94 می فرمایند :
«ملّتها تحت تأثیر حرکت ملّت ایرانند و این در دنیا مشهود است؛ بالخصوص در دنیای اسلام مشهود است؛ برای ملّت ایران، برای بزرگان انقلاب، برای شخص امام بزرگوار ما آنچنان تکریمی و احترامی قائلند که برای هیچکس دیگر قائل نیستند؛ این بهخاطر این است که این صدای رسا به گوش آنها میرسد؛ این صدای رسا را از دست ندهید. و این را بدانید که این شعار شما، «مرگ بر آمریکا»ی شما، این فریادی که ملّت ایران می کشند، این دارای یک پشتوانه و عقبهی منطقی و قوی است؛ دارای پشتوانهی عقلانی است. معلوم هم هست که مراد از «مرگ بر آمریکا»، مرگ بر ملّت آمریکا نیست، ملّت آمریکا هم مثل بقیّهی ملّتها [هستند]، یعنی مرگ بر سیاستهای آمریکا، مرگ بر استکبار؛ معنایش این است، این دارای پشتوانهی عقلانی است؛ قانون اساسی ما به این ناطق است، تفکّرات اصولی و عمیق و منطقی بر این ناطق است و این را برای هر ملّتی که تشریح بکنیم، آن را میپسندند و می پذیرند و قبول می کنند.»
حسین کاظمی
حوزه علمیه قم
@resalathozehenghelabi
🔴حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی از شما بیش از این انتظار می رود
حسن رحیم پور ازغدی در سخنان پیش از خطبههای نماز جمعه تهران، اظهار کرد: رصد مستمر تحولات در زمینه علمی، فرهنگی و فناوری و حمایت از نظریه پردازی و مناظره در حوزه و دانشگاه بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی است، شما باید از مدیریت حوزه ها جواب بخواهید که با کرسی های مناظره و نظریه پردازی چه کردید؟ با مواردی که تصویب شد و اجرایی نشد چه کردید؟ اکنون دهها هزار طلبه شفاف و خالص در اختیار مدیران حوزه علمیه است، نباید ما حرف های چهل سال پیش را تحویل مردم بدهیم.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی امروز 28 / 9/ 97 در ابتدای درس خارج خود در باب مسائل روز، به سخنرانی پیش از خطبه های این هفته نمازجمعه تهران اشاره کرد و گفت:
«هفته گذشته در سخنرانی قبل از خطبه های نمازجمعه تهران، ضد حوزه های علمیه صحبت کردند، عجیب است نمازجمعه ای که ائمه جمعه فرزندان حوزه هستند، پایگاهی برضد حوزه شود. چطور می شود شما به فردی اجازه دهید ضد حوزه حرف بزند و دروغ بگوید.»
او خطاب به طلاب حاضر در درس عنوان کرد:
«شما می دانید که در دروس حوزه، مرتب حرف های تازه و مطابق نیازهای روز زده می شود، اما این فرد عنوان می کند ۴۰ سال است حرف های تازه در حوزه زده نشده است، اینجا برخی گمان پیدا کردند که درون نظام هم افرادی بر ضد حوزه هستند.»
در زمینه سخنان و مواضع آیت الله مکارم شیرازی، به نکاتی اشاره می شود :
1 – حضرت آیت الله مکارم شیرازی که پیشتر آقای رحیم پور ازغدی را فردی کاملا بی اطلاع از حوزه علمیه و و دروغگو عنوان کرده بود، این بار نیز به ایشان انتساب دروغ داده و متهم به ضدیت با حوزه علمیه کرده است. در حالیکه اولاً آقای رحیم پورازغدی سالها طلبه حوزه علمیه قم و مشهد بوده و تحصیلات سطوح عالی را پشت سر گذرانده و کامل به فضای حوزوی مسلط می باشد و ثانیاً ایشان حرف کذب و دروغی بیان نکرده است. ایشان به صورت باید ها و نبایدهایی که سزاوار حوزه علمیه می باشد گفته اند که « نباید ما حرف های چهل سال پیش را تحویل مردم بدهیم»، سوال این است که از کجای این سخن دروغ بیرون می آید؟ آیا واقعا حوزه علمیه پاسخگوی همه نیازهای فعلی بوده است ؟ آیا فضای حوزه علمیه کاملا به روز و امروزی می باشد ؟ آیا به دغدغه های مقام معظم رهبری در مورد فقه حکومتی ، کارآمد بودن حوزه ، خطر سکولاریسم در حوزه و ... اهمیت واقعی داده شده است ؟ آیا سخن رحیم پورازغدی غیر سخنان رهبر انقلاب به زبان عامیانه می باشد ؟ بله ما انکار نمی کنیم که برخی از نیازهای علمی و مسائل مستحدثه ی روز در حوزه مورد بررسی قرار گرفته است. اما روی سخن، جایگاه حوزه و استفاده از ظرفیت های حوزه های علمیه است.
2 – هجمه ای همه جانبه توسط بعضی از آقایان علما و فضلا بر علیه رحیم پور ازغدی که فردی انقلابی و سینه چاک برای انقلاب اسلامی می باشد، شروع شده و به صورت ناجوانمردانه ای ایشان را مورد هدف قرار داده است . سخنان شیخ جواد فاضل لنکرانی و آیت الله غروی و بسیاری از کسانی که رویکرد اعتدالی و اصلاح طلبی و سکولاری دارند بر علیه ایشان شاهد این مطلب می باشد، که همراهی آیت الله مکارم شیرازی با این افراد قابل توجیه نمی باشد .
3 - به نظر می رسد مانند بار اول این بار نیز منابع خبری حضرت آیت الله مکارم شیرازی به صورت کانالیزه شده و خاص اخبار مورد نظر خود را تحت اختیار ایشان قرار داده که باعث بوجود آمدن چنین مواضع و رویکردی از ایشان می باشیم، که در این صورت باید ایشان در این زمینه تجدید نظر کرده و منابع خبری خود را مستقیماً یا از افراد مورد اعتماد و انقلابی اتخاذ کنند .
4 – علی رغم اینکه بارها گفته شده در حوزه علمیه فضای نقد بین استاد و شاگرد و بین علما و روحانیون برقرار می باشد، اما اینک واقعیت خود را جور دیگری نشان می دهد. چرا که اگر یکی از فرزندان حوزه نقدی به حوزه وارد کرد چنان به او حمله کرده و او را دروغ گو و بی اطلاع و ... می نامند که در تاریخ حوزه کم سابقه می باشد! بعضی از آقایان علما وقتی که در اعتراضات دی ماه سال گذشته در همین شهر قم و شهرهای دیگر به مقام شامخ اهل بیت (علیهم السلام ) ، انقلاب اسلامی ، حضرت امام خمینی و رهبر انقلاب و شهدای انقلاب توهین و فحاشی شد، صدایی از آنان بلند نشد اما به محض وارد کردن کوچکترین نقد به حوزه یا علما، سریعاً وارد میدان شده و تمام قد و نامتعارف در مقابل آن می ایستند!
ان شاالله خداوند عاقبت همه ما را ختم به خیر نماید.
حسین کاظمی
28/9/97
حوزه علمیه قم
@resalathozehenghelabi
#حوزه_سکولار
🔴حوزه ی مشهد، قم و سایر شهرها سکولار هستند./حوزه های علمیه ضعیف هستند و قدرت دفاع از دین را ندارند.
♨️استاد رحیم پور ازغدی باردیگر به انتقاد از حوزه پرداخت!
🔲حسن رحیمپور ازغدی در نشست روز چهارشنبه با موضوع «سکولاریسم در حوزه و دانشگاه»:
🔸در پایان دهه چهارم قضاوتهای سطحی، ادبیات خشن، تکفیر، نبود اخلاق، ادب، منطق و پرخاشگری وجود دارد. اگر امثال مطهری، بهشتی و مفتح بودند و همان حرفها را میزدند امکان ترور آنها وجود داشت. هنوز این سخنان بعد از یک دوره و رفت و برگشت غریب است. در دهه 60 ابتدا این افراد را با توهین و تکفیر با زبان مذهبی و غیرمذهبی ترور شخصیت میکردند. بهشتی را که یکی از باسعهصدرترین علما بود را به این متهم کردند که فاشیسم و رهبر خشونتطلبان است. به مفتح نیز اتهامات زیادی وارد کردند.
🔸حوزه نیز در مشهد، قم، نجف و شهرهای دیگر سکولار هستند که حوزه دین، تمدن، سیاست و غیره را تفکیک کردند، سواد این کار و قدرت اجتهاد ندارند، ضعیف هستند و به تدریج هدفشان به جای دفاع از دین، دفاع از خودشان میشود.
🔸بارها مشاهده کردیم که به دین حملات سنگینی شده و آنها سکوت و توجیه کردند. از دهه ۷۰ که جریانهایی در قم، مشهد و شهرهای دیگر نفوذ کرده و سکولاریزه کردند، مقاله مینویسند و حقوق بشر سکولار را به جای حقوق بشر اسلامی بیان میکنند.
🔸در حال حاضر نیز درون حوزهها جریانهایی به طور علنی حضور دارند که طلبهها نیز به دنبال آنها بوده و تبلیغ میکنند. برخی جریانها همچون حجتیه مدرن به شدت فعال هستند و توهین میکنند اما هیچ کس اعتراضی نمیکند اما اگر نقدی به کسی وارد شود آتشفشان میشود.
📅۲۸ آذر 97
@resalathozehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دولت تضعیف میشه!
دستورامیرالمومنین(ع) به کارگزار حکومتی که اطرافیانش مرتکب تخلف شدند/ او را با شلاق کیفر کن، اموالش را بگیر، خوارش کن، او را به عنوان خیانتکار معرفی کن و طوق بدنامی به گردنش بیاویز
و حال امروزه عده ای خیانت میکنند، طرح استیضاح انها مطرح میشه! وبعضی از روحانیون پیام میدن نباید استیضاح بشه دولت تضعیف میشه! ایا در حکومت امیر المومنین (ع)که بصورت قاطع با متخلفین برخورد میشد دولت تضعیف میشد؟! که امروزه این روحانیون این را میگن!؟ اگر قرار است بخاطر اجرای عدالت دولت تضعیف بشه و عدالت اجرا نشه نام جمهوری اسلامی بر کشور برداشته بشه بهتره!!
@resalathozehenghelabi