هدایت شده از تحلیل سیاسی منطقه و جهان
بخش اول:
مرور خلاصه ای از جنگ شناختی علیه اسرائیل از زبان نهادهای امنیتی اسرائیل:
تهدید مشروعیت زدایی از کشور اسرائیل
مطالعه موردی یک کمپین شناختی
بر خلاف کمپین ها علیه کشورهای دیگر که بُعد شناختی به عنوان مکمل تلقی می شود، کمپین مشروعیت قبل از هرچیز در بعد شناختی است و همه اقدامات در آن حتی تحریم اسرائیل نیز برای از بین بردن وجهه و جایگاه دیپلماتیک این کشور است.
ریشه های پدیده مشروعیت زدایی از کشور اسرائیل
این کمپین توسط کشورهای عربی، پیش از تاسیس دولت اسرائیل آغاز شد و به صورت گسترده در رسانه ها بازتاب یافت.
کنفرانس دوربان در سال 2001 در آفریقای جنوبی نقطه عطف این کمپین بود بیش از 1500 سازمان جامعه مدنی اسرائیل به به عنوان یک کشور استعمارگر که رژیم آپارتاید ایجاد کرده و حقوق فلسطینی ها را نقض کرده و به انجام جنایت علیه بشریت و نقض قوانین بین المللی مبادرت کرده است، معرفی کردند.
یکی از نهادهای پیشرو جنبش BDS (بایکوت - واگذاری - تحریم) بود.که شامل 170 سازمان بود که تحریم اسرائیل را پذیرفته بودند . بصورت غیرمتمرکز و یکپارچه عمل می کردند.
کمپین مشروعیت زدایی یک تخاصم دو طرفه نیست بلکه بین دو اردوگاه آبی (طرفدار اسرائیل) و قرمز (ضد اسرائیل) است.
مخاطبان هدف (برای هر دو اردوگاه) همگن نیستند و نگرششان به اسرائیل تحت تاثیر جهان بینی ها و چارچوب های سیاسی اجتماعی و تحصیلات و فرهنگ و .. است و تاثیرگذاری بر آنها مستلزم شناخت ویژگی های هرکدام از آنهاست.
محیط کمپین مشروعیت زدایی
در واقع می توان گفت که امروزه فراروایت غالب در بسیاری از جمعیت های لیبرالی و مترقی غربی با بسیاری از فرهنگ های غربی و نظم جهانی موجود مخالف است و گفتمان های پسااستعمار و پسا ملی گرایی و پساصهیونیسم با هم ترکیب شده و اسرائیل هرچند فقط جزئی از این نظم است ولی تبدیل به بز طلیعه(گوشت قربانی) شده است. لذا اسرائیل تبدیل به ظالم شده و با عنوان استعمارگر امپریالیست نژاد پرست شناخته می شود . سازمان های مشروعیت زدا روایت فلسطینی را بر روایت اسرائیلی ترجیح می دهند و آن را می پذیرند.
گرورهای مشروعیت زدا با هم افزایی کاملی که انجام دادند توانستند به قدرت بالایی دست پیدا کنند و اسرائیل را که خود همواره در کنار حق خواهی و تظلم خواهی گروههای تحت ستم بود در جایگاه ظالم بنشانند (!!)
به سبب گسترش فضای مجازی، حقیقت دستخوش تغییرات شده و با عقاید و نظرات و ..آمیخته شده و مرزهای بین حقیقت و داستان تار شده است و لذا قدرت آن کاهش پیدا کرده است .
تضاد سیاسی در آمریکا و اختلاف بین دمکرات ها و جمهوریخواهان نیز بعضا بر این کمپین تاثیر گذاشته و موجبات جدایی جامعه آمریکا از اسرائیل را فراهم کرده است.
کمپینی برای مشروعیت زدایی از اسرائیل
پدیده مشروعیت زدایی، امنیت ملی و آزادی تصمیم گیری و اقدام ، همبستگی جامعه اسرائیل و احساس امنیت یهودیان مقیم را به شدت مورد تهدید قرار می دهد.
اسرائیل و حامیانش در صددند تا حقوقشان از جمله زندگی در صلح و امنیت و ... به رسمیت شناخته شودو بتوانند در رفاه شخصی و ملی و جمعی زندگی کنند.
کمپین مشروعیت زدایی چند بعدی است(ابعاد شناختی و عاطفی را با گام های مشخص در حوزه دیپلماتیک ، حقوقی و اقتصادی و فرهنگی و ..ترکیب می کند.)
این کمپین هرچند هنوز به موفقیت چشمگیری دست پیدا نکرده اما به نظر هنوز در مرحله بتن ریزی است و می تواند درآینده بر تصمیمات قانونی و بین المللی و فعالیت های سیاسی و .. تاثیر بگذارد.
این کمپین از وقایع در سطح عملیاتی-تاکتیکی برای بهره گیری از اهداف راهبردی برای دستیابی به مشروعیت و پشتیبانی استفاده می کند. (تطبیق مواد اولیه به ویژه در زمینه درگیری اسرائیل با فلسطین و تطبیق آن با سیستم ارزشی مخاطبان در سراسر جهان)
این کمپین برای موفقیت بیشتر بر نمادها و برندها متمرکز است و سلسله کمپین هایی علیه شرکت های بزرگ و مشهور بین المللی به اتهام فعالیت به نفع اسرائیل انجام داده اند . توجه به رویدادهای فرهنگی و ورزشی که مخاطبان میلیونی دارد نیز از جمله اقدامات کمپین هاست که منجر به فشار بر روی هنرمندان بین المللی برای عدم حضور در اسرائیل شده است.
هرچند نسل فعلی سیاستمداران و نخبگان تغییری در رفتارخود با اسرائیل نداده اند اما شکاف بین نسلی تضمین نمی کند که نسل بعد نیز همین نگاه را داشته باشند. تهدید مشروعیت زدایی، یک جنگ فرسایشی است که اهداف بلند مدت دارد. هرچند اهداف کوتاه مدت را نیز دنبال میکند که البته با مقاومت و اقدام متقابل اردوگاه طرفدار اسرائیل روبرو می شود.
✍️ادامه دارد...
https://eitaa.com/tahlilrahbordi_mantaghe
هدایت شده از تحلیل سیاسی منطقه و جهان
بخش دوم
مرور خلاصه ای از جنگ شناختی علیه اسرائیل از زبان نهادهای امنیتی اسرائیل
پاسخ اردوگاه طرفدار اسرائیل
کمپین مشروعیت زدایی گستردگی جهانی دارد . طرفداران آن در یک ساختار شبکه ای پویا و غیرسلسله مراتبی سارمان یافته اند. لذا پاسخ به این کمپین نیز باید یکپارچه بوده و کنار تلاش برای پیشبرد اهداف کشور_جعلی_ اسرائیل صورت بگیرد.
سوال مهم در تدوین پاسخ اینست که چه کسی مسئول تدوین پاسخ و اجرای آن است؟ بسیاری از سازمان های جامعه مدنی به طور خاص برای مقابله با تهدید مشروعیت زدایی تاسیس شده اند و درک خوبی از وقایع موجود دارند و در خارج از کشور مستقر هستند و به همین سبب فرهنگ و ارزشهای مخاطبان هدف را می شناسند.
به نظر می رسد حضور دولت در خط مقدم این کمپین با وجود امکانات و منابع و ابزارهایی که در اختیار دارد، به سبب عدم همراهی بسیار از اعضای اردوگاه طرفدار اسرائیل در خارج کشور با سیاست های دولت، مانع پیشبرد اهداف کمپین مقابله با تهدید مشروعیت زدایی است.
لذا بهترین پاسخ، یک پاسخ غیرمتمرکز است. شبکه طرفدار اسرائیل باید ضمن حفظ آزادی عمل و استقلال سازمان های مختلف ، مطابق دیدگاه مشترک و راهبرد کلی عمل کند. ( مانند یک شبکه عمل کند = به کارگیری قابلیت ها و مزایای اجزای شبکه ، اشتراک گذاری اطلاعات و دانش ، توسعه قابلیت ها و ...)
شبکه به این معنا نیست که اردوگاه باید با یک صدا صحبت کند. بلکه باید ضمن حفظ نظرات متنوع ، رابطه بین مولفه های آن را تقویت کند تا حربه و تهمت غیردموکراتیک بودن از دست مشروعیت زدایان گرفته شود که می گویند اسرائیل می خواهد منتقدین را سرکوب کرده و جلوی آزادی بیان را بگیرد.
سه اقدام اصلی :
✅جذب بی طرف ها و جلوگیری از مسموم شدنشان با کمپین مشروعیت زدایی
✅تقویت و گسترش حلقه حامیان
✅خنثی کردن فعالیت کمپین مشروعیت زدایی و کاهش توانایی آن در تاثیرگذاری
پاسخ اردوگاه طرفدار اسرائیل باید ترکیبی از دانش عمیق از واقعیت اسرائیل -فلسطین و مخاطبان هدف مختلف ، همچنین توانایی تحلیل آنها باشد.
✍️ادامه دارد...
https://eitaa.com/tahlilrahbordi_mantaghe
هدایت شده از تحلیل سیاسی منطقه و جهان
بخش سوم:
مرور خلاصه ای از جنگ شناختی علیه اسرائیل از زبان نهادهای امنیتی اسرائیل:
ذهنیت و تاب آوری اجتماعی در مواقع اضطرار امنیتی در اسرائیل
کمپین شناختی نوعی رقابت است که موفق می شود روی شیوه درک مخاطبان هدف از «واقعیت» تاثیر بگذارد و آن را بر طبق منافع طرف های تاثیر گذار تغییر دهد. در واقع مبارزه ای در مورد نحوه درک روایت و نحوه بیان آن در فضای ذهنی مخاطبان گوناگون صورت می گیرد. هر طرف برای توجیه اهداف و اقدامات خود در نزاع از روایت استفاده می کند. برای دستیابی به تاثیر بر مخاطبان هدف مختلف لازم است با بعد مفهومی ارتباط برقرار شود که نحوه درک واقعیت در ذهنیت افراد و جوامع را شکل می دهد.
عوامل شکل دهنده آگاهی غیرنظامیان در مواقع درگیری با اهمیت است.اولین و مهم ترین آنها تهدیدات فیزیکی خارجی است که دشمن در پشت جبهه اسرائیل ایجاد می کند. میزان تهدید نظامی در زمینه آگاهی با توجه مدت زمان تهدید و عواقب آن بسیار قابل توجه است.
هدف این اقدامات تقویت فشار عمومی بر تصمیم گیرندگان برای تغییر سیاست های خود نسبت به عاملان است. ترس و اضطراب شخصی و اجتماعی کلیدهایی در شکل گیری آگاهی غیرنظامیان در شرایط استرس ناشی از ناامنی است.
تاثیر رفتار عمومی بر آگاهی
سطح بالای همبستگی اجتماعی ، سطح بالاتری از تاب آوری اجتماعی در باب تهدیدات خارجی را بوجود می آورد.
مردم اسرائیل یکپارچه نیستندو در همه موضوعات پراکندگی ذهنیت وجود دارد. لذا شکل دادن به ذهنیت عمومی در یک جامعه دمکراتیک پرجنب و جوش دشوار است.
گروههای مقاومت هم همواره در پی این هستند که با ابزار مختلف بر روی آگاهی عمومی جامعه اسرائیل تاثیربگذارند.
آگاهی و تاب آوری ملی - اجتماعی
تهدید نظامی حزب الله و حماس یک چالش شناختی برای تاب آوری اجتماعی اسرائیل ایجاد می کند که موجب تضعیف احساس امنیت غیرنظامیان با ایجاد ترس و مختل کردن زندگی روزمره اتفاق می افتد.
تاب آوری اجتماعی : ظرفیت هر سیستم برای مقابله منعطف با یک اختلال شدید و سریع عقب راندن آن است.
در دودهه گذشته چالش های فراوانی بر تاب آوری مردم اسرائیل وارد شده است ( جنگ های مختلف با حماس و حزب الله) و تحقیقات نشان می دهد که مردم اسرائیل میزان بالایی از تاب آوری را نشان داده اند.
در تحقیقی که بر روی مردم غزه انجام شده است نشان می دهد که آنها به سبب اینکه از تهدیدهای امنیتی و پیامدهایش مطلع هستند و در واقع «ذهنیت شرایط اضطرار» یک عنصر اساسی در زندگی روزمره آنهاست ، دارای سطح بالایی از تاب آوری اجتماعی هستند. از طرفی رهبری محلی با گفتگوهای مداوم بر اساس اعتماد متقابل ، تاب آوری اجتماعی مردم را تقویت می کند.
لذا مردم غزه یک «آگاهی پیشرفته مواقع اضطرار» دارند.و این امکان را برایشان فراهم می کند که زیر فشار تهدیدهای مداوم زندگی معقولانه داشته باشند.
این سطح تاب آوری اجتماعی در بین اسرائیلی ها بسیار کمتر است زیرا آنها آمادگی اضطراری را بر عهده دولت می گذارند و دولت نیز از ایجاد احساس تهدید جدی در مواقع آرامش نسبی خودداری می کند تا از هراس و ترس جلوگیری کند.(این اتفاق تاثیر منفی بر روی انعطاف پذیری جامعه و تاب آوری اجتماعی آن در مواقع بحران دارد)
هرچه ذهنیت مواقع اضطرار واضح تر باشد و هرچه بصورت گسترده تر و قانع کننده تر در بین مردم القاء شود سطح انعطاف پذیری بالاتر خواهد رفت و میزان موفقیت در برخورد با چالش ها را افزایش می دهد و ظرفیت بازیابی سریع و برگشت به حالت مشابه قبل و و حتی بالاتر از آن را ایجاد می کند.
سایر عوامل توانمندساز که باعث تقویت ذهنیت تاب آوری می شود :
✅آماده سازی جبهه نظامی از قبل
✅موفقیت ارتش در مواجهه با دشمن (چه دفاع و چه تهاجم)
✅آماده کردن پاسخ ها به سوالات محتمل قبل از درگیری
✅راهنمایی های سازمان های مواقع بحران و رسانه های محلی
برای نتیجه گیری سه توصیه سیستمی در دستور کار است :
✅رفع نیاز به شکل گیری و حفظ یک ذهنیت عمومی مستحکم و قابل اعتماد که منعکس کننده ظرفیت برای حفظ روال اضطراری در مواقع اختلالات شدید است.
✅اتخاذ الگوی تاب آوری که طی یک دهه گذشته در سراسر اسرائیل به کارگرفته شده است. اتخاذ این مدل کمک می کند تا با چالش های امنیتی بهتر مقابله کنند.
✅تغییر کامل رویکرد فعلی نسبت به تلقین عمومی در مورد عواقب درگیری آینده است.تا کنون بنا بر این بوده که مردم با عدم اطلاع در مورد جزئیات و عواقب مشوش نشوند. پیشنهاد می شود سیاست غالب « کبک سر در زمین» با افشای عمومی و منظم و روشمند عناصر مهم یک تهدید جایگزین شود تا به طور مناسب با آن مقابله شود.
✍️فعالان رسانه ای با توجه به این گزارش اسرائیلی ها راحت تر می توانند محور فعالیت و سوژه های خود را انتخاب کنند.
#اسرائیل
#جنگ_شناختی
https://eitaa.com/tahlilrahbordi_mantaghe
راهبر مربی
بخش سوم: مرور خلاصه ای از جنگ شناختی علیه اسرائیل از زبان نهادهای امنیتی اسرائیل: ذهنیت و تاب آوری
تحلیل و بررسی اسرائیلی ها را از فضای رسانه ای علیه خودشان را بخوانید تا بدانید دقیقا در محورهایی فعالیت کنید و چه سوژه هایی را انتخاب کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معلم به حبیبة میگه گریه نکن عزیزم اخرین کلاسه اخر زندگی که نیست
حبیبة این روزها شهید شد
معلمش نوشت ببخشید حبیبة، اخر زندگی هم بود😭😭😭😭😭
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسرائیل همون آمریکاست!
🔹نوام چامسکی، فیلسوف و اندیشمند آمریکایی، علت حمایت های گستردهی آمریکا از اسرائیل را اشتراکات وجودی و تاریخی آنها میداند!
🔹فیلم را ببینید تا متوجه شوید که چرا کمک های آمریکا به رژیم صهیونسیتی با جابجایی رئیس جمهورها هیچ تغییری نمیکنه!
بهروز باش | زبدهترین اخبار فلسطین، تحلیل و پاسخ به شبهات 👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
راهبر مربی
سلام عزاداری های همگی قبول باشد الحمدلله امسال برنامه های خوبی ویژه نوجوانان و جوانان در نقاط مختلف
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
ضمن عرض خیرمقدم خدمت دوستان جدیدی که تازه به ما ملحق شدند
تجربه نگاری فعالیت تبلیغی محرم را از اینجا👆 می توانید دنبال کنید.
هدایت شده از تحلیل سیاسی منطقه و جهان
#اطلاعیه
💫نشست بصیرتی افزایی 💫
🔰باموضوع : تحلیل مسائل روز منطقه با محوریت استکبار ستیزی
📌سخنران: حجت الاسلام و المسلمین درخشانی (پژوهشگر مسائل سیاسی- راهبردی)
🗓زمان : سه شنبه 9 آبان ماه 1402
⏰ساعت : 11 الی 12
⬅️مکان : آمفی تئاتر طبقه سوم ، ساختمان شهید بهشتی (ره)
#استکبار_ستیزی
#غزه
#فلسطین
┄┄┅═✧❁✧═┅┄┄
🇮🇷کانال بسيج اساتيد و نخبگان جامعه الزهراء(سلام الله علیها) وحوزه های علمیه خواهران قم
B2n.ir/n56337
نرم افزار | بلاغ
https://www.balagh.ir/software
در این سایت نرم افزار های کاربردی وجود داره که می توانید استفاده کنید
📌بازنشر
📻 دوره مدیریت و تشکیلات اسلامی «فتح الفتوح»
🎙 ارائه دهنده: استاد مطلبی پور
📆 آذرماه ۱۴۰۰
✅ صوت های دوره👇👇👇
1⃣ ضرورت کار تشکیلاتی
2⃣ اصول مدیریت، تربیت و تشیکلات اسلامی
3⃣ ویژگی های تشکیلات اسلامی
4⃣ شیوه شناسی فعالیت های فرهنگی
5⃣ اسلام حداکثری
6⃣ نظام تربیت و هویت بخشی
7⃣ دانشگاه جنگ
8⃣ اعتبار فردی
9⃣ بایدها و نبایدهای تشکیلاتی
🔟 ارتقاء اعتبار تشکیلاتی
#مدیریت
#فتح_الفتوح
#مدیریت_و_تشکیلات_اسلامی
موسسه #میقات جوانان انقلاب اسلامی
#پیشنهاد_ویژه
امام خامنه ای: "باید تربیت دینی فرزندان به عنوان نمونههایی از فرهنگ غنی اسلامی در میان مردم گسترش یابد.» (۱۳۸۷/۰۷/۲۲)
💎 دوره رایگان تربیت دینی 💎
🔰 ویژه والدین، طلاب، معلمان، فعالان فرهنگی و عموم علاقه مندان حوزه تعلیم و تربیت
🔹 مدرس: استاد علیرضا پناهیان
⏰ شروع دوره: از سه شنبه 9 آبان
🔻همراه با اعطای مدرک (بعد از ارسال خلاصه مطالب)
❣️شرایط شرکت در دوره رایگان:
➖بنر دوره را برای ده نفر از دوستانتون ارسال کنید
➖و ده تا صلوات برای سلامتی امام زمان(عج) و پیروزی جبهه مقاومت بفرستید
⭕️ نیازی به ثبت نام نیست ⭕️
📌دوره در کانال سخن سدید برگزار می شود
#دوره_رایگان
#تربیت_دینی
#تربیت_کودک
@sokhanesadid
01-Panahian-TarbiateDini.mp3
9.65M
🔰 دوره رایگان "تربیت دینی"
🎙مدرس: استاد پناهیان
💎 جلسه اول: تعریف تربیت دینی
➖ تعریف تربیت
➖ تعریف دین
➖ نقش پدر و مادر در تربیت
#تربیت_دینی
#دوره_رایگان
#استادپناهیان
🔺سخن سدید؛ مرجع دوره های رایگان تربیتی
@sokhanesadid
💠تا اصلاح نکنید #نفوس خودتان را دیگران را نمی توانید #تصحیح کنید.
تااصلاح نکنید نفوس خودتان را،ازخودتان شروع نکنید و خودتان را تهذیب نکنید ، شما نمی توانید دیگران را تهذیب کنید. #آدمی_که_خودش آدم صحیحی نیست نمیتواند دیگران را تصحیح کند هر چه هم بگوید فایده ندارد.
📚صحیفه نور ، جلد ۱۳ ، صفحه ۲۱۱
👈بیانات امام خمینی(ره) در جمع اعضای دفتر تحکیم وحدت حوزه و دانشگاه
🗓مورخ: ۱۳۵۹/۰۹/۲۷
@sahifeh_noor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخوند آچار فرانسه
راهبر مربی
آخوند آچار فرانسه
سلام خوبید؟
شبتون بخیر
چهارشنبه داشتم یادداشت هایم درباره ی عملیات روانی را برای کلاس مرور می کردم یک مطلب جالبی دیدم که توجه به آن برای ما ضروری است.
ادامه پست بعدی...
راهبر مربی
سلام خوبید؟ شبتون بخیر چهارشنبه داشتم یادداشت هایم درباره ی عملیات روانی را برای کلاس مرور می کردم
الگوهای تغییر نگرش (در عملیات روانی):
۱. الگوی مشاهده ای : مشاهده، تقلید
به هر میزان مشاهده خوب انجام شود مخاطب همراه می شود.
در الگوی مشاهده ای پیشران نیاز داریم، یک خط شکن لازم است . در موارد ناهنجاری یکی باید قبح شکنی کند.
مثلا در ماجرای حجاب و امثال آن پیشران و خط شکن لازم است.
۲. الگوی کارکردی:
اگر می خواهید چیزی در جامعه رشد نکند کارکردش را کم کنید و اگر چیزی را می خواهید رشد کند کارکردش را بالا ببرید مثل گوشی و ...
بعد از کارکرد دین در ماجرای تنباکو دشمن متوجه کارکرد دین شد و به سمت بی اثر کردن آن رفت در نتیجه مسجد و نمادهای دینی کم اثر شدند و در دوران پهلوی از تعداد کارهایی که توسط روحانیت انجام می شد کاسته شد در حالیکه در دوران قاجار وقتی روحانیون اعتصاب می کردند امورات جامعه مختل می شد.
الان برای خیلی ها سوال است کارکرد روحانیت و طلبه ها چیست؟ یک جوان چه ارتباطی با روحانیت دارد؟ کدام نیازهایش را روحانیت پاسخ می دهد؟
با گذر زمان کارکرد متولیان دین کاهش پیدا کرده است بنابراین اگر بخواهیم همچنان نگرش مثبت نسبت به متولیان دین بالا برود باید کارکردشان افزایش بیابد.
بخش زیادی از عموم مردم یا قشر خاکستری که ارتباط مستقیم با متولیان دین ندارند تصورات اشتباه زیادی نسبت به روحانیت دارند و به نحوی دچار خطای شناختی هستند لذا وقتی با یک طلبه ی خوب ارتباط می گیرند و رفیق می شوند می گویند شما با بقیه فرق دارید در حالیکه این اولین تجربه ی ارتباط گیری با روحانیت است و اساسا با دیگران ارتباطی نداشته است و تصور دقیقی از این قشر نداشته است.
کارکرد دین و مسجد و روحانیت را افزایش دهید اقبال مردمی هم افزایش می یابد.
#روحانیت
#ارتباط_گیری
#نهاد_دین
#گره_گشایی
#تغییر_نگرش
#عملیات_روانی
https://eitaa.com/tablighdaneshamozi