دیدن این تعداد حلقه گفتگو و پرسش و پاسخ در قالب یک هیئت واقعا احساس خوبی در دل دوستان ایجاد می کند
الحمدلله گروه های تبلیغی امسال خیلی عالی عمل کردند و خوش درخشیدند.
#کاشمر
●◎ تبلیغ دانش آموزی ◎●
🌱___-کلیک کنید☝️-___🌱
راهبر مربی
خوب ببینیم دوستان از کجا و چطور کار را شروع کردند...
کار از این جا شروع شد که:
موسسه علمی فرهنگی امت که متشکل از 6 طلبه کاشمری است سعی کرده است در امور تشکیلاتی و تربیتی ورد پیدا کند. این هیئت را ابتدا دو سال قبل در کاشمر برگزار کردیم. اما امسال از طرف آموزش و پرورش درخواست شد تا مجدد برگزار کنیم.
هیئت نوجوانان باید کاملا با روحیات و ویژگی های شخصیتی نوجوانان هماهنگ باشد که از فضاسازی، برنامه، محتوا، مداح، و شعرهای مداحی سعی شده است متناسب با روحیه های اونها باشه.
بیشترین دغدغه، مسئله محتوای هیئت بود تا صرفا یک مجمع دانش آموزی نباشد و لذا دو سال گذشته موضوع دشمن شناسی را داشتیم و امسال با توجه به تاکیدات حضرت آقا و مسئله اغتشاشات موضوع «هویت» را انتخاب کردیم. از حدود یک ماه به محرم دغدغه اصلی و هر روز ما مسئله محتوا بود که ابتدا چه مطلبی بیان شود و دوم اینکه چگونه محتوا را به نوجوان منتقل کنیم؟....
این محتوا در قالب حلقه به نوجوان منتقل می شود و یک سیر مفصل داره که مربیان طی 10 روز محرم این سیر را تکمیل کردند.
در همین حلقات هم سعی کردیم به نوجوون هویت بدیم و لذا کار عملی هم میخواستیم یادداشت، مصاحبه، تکمیل جدول و... از نمونه کارهای عملی بود که هر روز از بچه ها می خواستیم و این کارهای عملی امتیاز داشت که در نهایت روز 11 محرم از افراد برتر حلقات تقدیر کردیم.
بازخوردی که از خود بچه ها و خانواده و حتی مسئولین شهری گرفتیم بسیار خوب بود و همه روی یک نکته تاکید داشتند و اون اینکه: ای کاش در طول سال استمرار می داشت....
دو نکته مثبت داشتیم:
1. ارتباط با نوجوان ها که از فضا سازی تا رسانه و تدارکات و.... دست خود بچه ها بود.
2. تشکیل حلقه منسجم از مربیانی که از طلاب کاشمر، مشهد و قم شکل گرفت و تقریبا امسال حدود 20 مربی داشتیم که میتونه خودش نمونه تشکیلات باشه.
پ.ن: بخش خواهران هم فعال بود.
🔹تبلیغ دانش آموزی🔹
راهبر مربی
خوب ببینیم دوستان از کجا و چطور کار را شروع کردند... کار از این جا شروع شد که: موسسه علمی فرهنگی ا
چندتا نکته در کار تیمی این دوستان جلب توجه می کند:
✅تیم با سواد و قوی:
اکثر اعضای تیم دارای مدرک تحصیلی سطح ۳ و ۴ حوزه و مشغول درس خارج هستند در کنار آن بیشتر دوستان کار تخصصی هم انجام دادند مثلا آقا محسن دانش پژوه دکتری علوم سیاسی هستند، آقا مهدی سطح ۴ حوزه و ارشد علوم سیاسی هستند، آقا رسول سطح ۴ حوزه و فارغ التحصیل ارشد فلسفه دین هستند و بقیه دوستان هم به همین صورت کار تخصصی کردند مثل آقا احسان که ارشد فلسفه دین هستند. حضور یک تیم با سواد و قوی واقعا برای نوجوانان جذاب است و می تواند پاسخگوی عطش علمی نوجوانان باشد.
✅همراه کردن مربیان دیگر:
فعالیت همزمان ۲۰ مربی در یک هیئت واقعا شگفت انگیز است و در عکس تعداد حلقه ها میتوانید مشاهده کنید.
✅وقت گذاشتن برای تهیه محتوای واحد:
این مسئله خیلی مهم است که تمام اعضای تیم در یک چارچوب حرکت کنند و بتوانند گفتمان مورد نظر گروه را تبیین و تثبیت کنند. متاسفانه ما در بعضی از گروه ها شاهد وحدت گفتمان در فعالیت تبلیغی نیستیم.
✅در عکس بعدی
🔹تبلیغ دانش آموزی🔹
راهبر مربی
چندتا نکته در کار تیمی این دوستان جلب توجه می کند: ✅تیم با سواد و قوی: اکثر اعضای تیم دارای مدرک تح
برقراری ارتباط بین دو نسل
تقدیر از پیرغلامان و اعطای شال نوکری به نوجوانان دهه هشتادی خادم هیئت حرکت قشنگی بود که دوستان انجام دادند.
#پیرغلام
#نسل_پنجم
●◎ تبلیغ دانش آموزی ◎●
🌱___-کلیک کنید☝️-___🌱
هدایت شده از هیئت نو+جوانان«اِلَیٰ الْمَهْدِیْ»
21.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_تصویری
هیئت نوجوانان / روز هفتم محرم
تجلیل پیرغلامان از خادمان نوجوان
راهبر مربی
خوب ببینیم دوستان از کجا و چطور کار را شروع کردند... کار از این جا شروع شد که: موسسه علمی فرهنگی ا
اما ملاحظات کار دوستان چه مواردی هست؟
ای کاش در طول سال استمرار داشت...
دوران کار تشکیلاتی دیگر به سر آمده است و باید برویم سراغ کار جبهه ای تا بتوانیم تمام ظرفیت های موجود را فعال کنیم.
یک اشکالی که شاید به خیلی از ماها وارد باشد این است که از دیگر مجموعه های فعال خبر نداریم لذا این دوستان اگر بتوانند ساختار انجمن اسلامی شهرشان را فعال کنند و با مشارکت هم کار را پیش ببرند یک پایگاه ثابت و همیشگی در شهر دارند.
پ.ن۱: آقا رضا عرب روحانی فعال مسجد جامع ظرفیت خوبی دارد.
پ.ن۲: اقای کاردانی از شاگردان آقای پناهیان به همراه خانواده ی فرهنگیشون ظرفیت فوق العاده ای هستند که طی سال می توانند پرچم گروه را بالا نگهدارند.
پ.ن۳:عَنْهُ قَالَ لِأَصْحَابِهِ: اِتَّقُوا اَللَّهَ وَ كُونُوا إِخْوَةً بَرَرَةً مُتَحَابِّينَ فِي اَللَّهِ مُوَاصِلِينَ مُتَرَاحِمِينَ تَزَاوَرُوا وَ تَلاَقَوْا وَ تَذَاكَرُوا أَمْرَنَا وَ أَحْيُوهُ.
امام صادق عليه السّلام به اصحاب خود فرمود:پرهيزگار باشيد و با هم برادرى نيكو باشيد،در راه خدا با يك ديگر دوستى كنيد،و پيوستگى داشته باشيد،و به يك ديگر مهر ورزيد، به ديدار و ملاقات يك ديگر رويد،و در مورد(ولايت)ما سخن بگوييد،و آن را زنده نگهداريد.
🔹تبلیغ دانش آموزی🔹
راهبر مربی
چندتا نکته در کار تیمی این دوستان جلب توجه می کند: ✅تیم با سواد و قوی: اکثر اعضای تیم دارای مدرک تح
شرط تاثیر گذاری خوب در تبلیغ سواد است
بعضا شاهد هستیم که بعضی از دوستان طلبه ی جوان بعد از پایان سطح یک وارد فضای تبلیغ می شوند یا دنبال استخدام و ... می روند و از فضای درس و بحث خارج می شوند اما بعد از مدتی می بینند که نتوانستند آنطور که شایسته است تاثیر گذار باشند.
توصیه حضرت آقا را در این زمینه جدی بگیریم:
درس خواندن را دستِ کم نگیرید. این حرفهایی که شما زدید، این عبارات خوب، این مطالب خوب، معنایش این نیست که شما خوب درس خواندهاید؛ معنایش این است که شما خوشفکرید، خوشبیانید؛ امّا آیا درس هم خوب خواندهاید؟ از این حرفها نمیشود فهمید که شما خوب درس خواندهاید. باید خوب درس بخوانید.
من مشهد درس رسائل و مکاسب میگفتم، هر چند وقت یکبار هم ما را می گرفتند، زندان می بردند، شاگردهای ما متفرّق می شدند؛ بعد که از زندان میآمدیم، درس را شروع میکردیم، باز جمع میشدند میآمدند؛ شوق مبارزه و ملاحظهی حال بنده -آن کتکخوریِ ویژهای که ما آن روز از دستگاه داشتیم- گاهی آنها را نسبت به این درسی که ما به آنها می دادیم، دچار تردید میکرد؛ حالا جزئیّات فرمایش شیخ در مکاسب یا مثلاً کفایه که مراد از عبارت این است [را وقتی میگفتم]، من می دیدم دچار تردیدند؛ همیشه من به اینها میگفتم: بچّههای عزیز من! بدانید اگر درس نخوانید نمیتوانید تأثیرگذار خوبی باشید؛ به اینها میگفتم بیمایه فطیر است،(۶) باید درس بخوانید.
اگر میخواهید افکارتان، پیشنهادهایتان، خصوصیّات برجستهای که روحیّهی شما بحمدالله از آن برخوردار است، در جامعه تأثیر بگذارد، باید باسواد باشید، باید درس بخوانید، باید ملّا باشید. درس را جدّی بگیرید؛ نگویید حالا دنیا دارد براساس پیشرفتهای فنّی و فنّاوری و مانند اینها اداره میشود، ما نشستهایم داریم مثلاً فرض کنید حاشیهی ملّاعبدالله میخوانیم یا فرض کنید منطق مظفّر میخوانیم! نه، این منطق مظفّر را باید بخوانید؛ این کتاب نحو را یا کتاب صرف را بهعنوان مقدّمه باید بخوانید؛ این کتاب فقه را و کتاب اصول را باید بخوانید تا بتوانید بهعنوان یک روحانی -که حالا عرض خواهم کرد روحانی یعنی چه- اثرگذار باشید. باید درس خواند. ما در بین روحانیّون کسانی را داشتیم که ازلحاظ مبارزه چیزی کم نداشتند، امّا ازلحاظ علمی، نصاب لازم را نداشتند؛ اینها نتوانستند تأثیر قابل توجّهی در پیشرفت این مبارزه یا در ایجاد این حرکت عظیم بگذارند. آن کسی توانست که -مثل امام- در حدّ نصاب کامل بود. درس بخوانید! این توصیهی اوّل من است؛ درس را جدّی بگیرید.
#نصاب_علمی
#تبلیغ
🔹تبلیغ دانش آموزی🔹
راهبر مربی
انسان شناسی با شیوه ایت الله حائری #ارسالی 🔹تبلیغ دانش آموزی🔹
پاسخ برادر عزیزمون جناب اقای افروغ
✍وقتی میگیم کار تبلیغی باید پشتوانه ی مطالعاتی و مبنایی داشته باشه منظورمون همچین چیزی هست.
#تجربه_نگاری
🔹تبلیغ دانش آموزی🔹
هدف ما از تجربه نگاری تکثیر الگوها و ایده های خوب کار فرهنگی هست شما هم می توانید با بیان تجربیات و مدل های تبلیغی خود به نشر خوبی ها کمک کنید.
🔹تبلیغ دانش آموزی🔹