🔶 #احکام |دسترسیِ موضوعی به سوالات شرعی مطابق با فتاوای حضرت آیتالله العظمی خامنهای
📝 تعدادی از پرسش و پاسخهای #فقهی که در سالهای اخیر از دفتر رهبر انقلاب اسلامی پرسیده شده، به عنوان «پرسش و پاسخ منتخب فقهی» و به صورت موضوعی با قابلیت جستجو در متن سؤالات، در پایگاه اطلاعرسانیِ leader.ir منتشر شده است.
مجموع این محتوا برای استفادهی کارشناسان، مبلغان و عموم مقلدان در این نشانی قابل دسترسی است.
@rahbari_plus
🔰 #روایت | تحلیلِ مهم آیتالله خامنهای از مرکزیّت فتنه ۸۸ چه بود؟
⏪ در یکی از روزهایی که #فتنه همچنان ادامه داشت، جلسهای با حضور سران قوا و برخی دیگر از مسئولین مرتبط با موضوع در حضور رهبر انقلاب تشکیل میشود؛ در آن جلسه آیتالله خامنهای رخدادهای پس از انتخابات را اینطور تحلیل مینمایند: این یک فتنهی عمیق است که توسّط یک مرکز فعّال و هوشمند هدایت میشود؛ این مرکز از گذشته وجود داشته و با نظام و انقلاب مشکل دارد؛ این مرکزیّت دنبال ضربه زدن بوده و از مسائل انتخابات حدّاکثر استفاده را هم کرده است. مسئلهی اینها، دولت و رئیسجمهور نیست، بلکه #نظام است. این جریان میخواهد با نظام درافتد و نظام را به زانو درآورد.
⏪ در این جلسه که رئیسجمهور هم حضور داشته، یکی دیگر از حاضران در جلسه که مواضع مناسبی نیز در آن ایّام نداشت، از دو حزب و سازمان #ساختارشکن و منحلشده نام میبرد و میگوید: اینها مرکزیّت حوادث پس از انتخابات هستند؛ اگر با اینها برخورد شود قضیّه تمام میشود.
آقا در پاسخ تأکید میکنند اینطور نیست که مرکزیّت جریان مقابله با نظام، این دو حزب و سازمان باشند؛ اینها حدّاکثر میتوانند پیادهنظام آن مرکزیّت باشند؛ طرّاحی، خیلی ریشهدارتر از این بحثها است؛ بخش عمدهی این مرکزیّت در خارج از کشور است؛ این مرکزیّت توانست حرفهای خود را از زبان بعضی چهرهها بزند، از زبان آقای ...، از زبان آقای ...، و تا حدودی از زبان آقای ... ؛ این افراد و مجامعشان بلندگوی مرکزیّت فوق شدند. اگر این افراد و گروهها داخلِ کار نبودند مسائل تا این حد گسترش پیدا نمیکرد.
#خط_رهبری
📚 منبع: کتاب «فتنه تغلب» - انتشارات دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی
@rahbari_plus
🔰 #روایت | شبیه آسیه و مریم
❇️ حاشیههای شیرین و جذابِ دیدار بانوان با رهبر انقلاب
🔸تهرانیها مسیر خانهی بزرگشان را خوب بلدند. پرسشها و چشمهای گردشده از کنجکاوی و قلب بهتپشافتاده از شوق مال آنهاست که ساعتها چشم به جاده دوختهاند تا برج و باروی پایتخت را ببینند. کارت را همراه توصیههایی برای هماهنگی قلم و کاغذ تحویل گرفتم. شمرده شمرده تا کوچه پایینتر رفتم. در حالی که خیالم بود آن روز سحرخیزترین زن تهران و حومه هستم با صف آنسرشناپیدایی مواجه شدم. اینجا در حسینیه امام خمینی-رحمه الله علیه- در روز وفات امالبنین و چند روزی مانده به ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) و روز زن، منتظر بودیم که دیدار هزاران نفر (با حساب سرانگشتی من) از اقشار مختلف بانوان سرزمینم و تعدادی از بانوان سراسر جهان با رهبر معظم انقلاب آغاز شود.
🔹خواستم سری بکشم در قسمت جایگاه ویژه که با نرده جدا شده بود. یکی از خادمها ابرو در هم کشید و صدا بلند کرد و گفت راه ندارد. گفتم خبرنگارم. گفت #خبرنگار که باید در میان مردم باشد! در لحظه متقاعد شدم و به روی خودم نیاوردم که در جامعه مطلوب خبرنگار از مسئولین بریده نیست و حرف مردم را به گوش آنها می رساند.
🔸در اولین نگاه خانم آفریقاییتباری با ماسک مشکی از کنارم رد شد. پریدم جلو اسم و ملیت را پرسیدم. با لهجه شیرینی به فارسی گفت زینب ذکریا هستم از نیجریه. در فکر سوژه ناب دشت اول بودم که چشمم به قلم و کاغذش خشک شد. پرسیدم خبرنگار کجایید؟ بخش انگلیسی سایت خامنهای دات آی آر. دنبال مصاحبه بود و وقتش را نگرفتم. کمی آن طرفتر دو دختر نوجوان و خوشقامت در اواسط #حسینیه ایستاده بودند و بلاتکلیف به نظر میرسیدند. به حدس نخستم بها دادم و پرسیدم ورزشکارید؟ پاسخ مثبت بود. سارینا و نگینکاراته کار بودند. سارینا دری پانزده سال بیشتر نداشت. گفتند قرار بوده ردیف جلو بنشینند و هنوز منتظر دوستانشان هستند.
🔸حسینیه مثل ساعت شنی آرام آرام پر میشد. از نوزاد تا کهنسال، از بانوان پوشیهدار تا خانمهای با ناخنهای کاشت مخفی شده زیر دستکش مشکی. از هودی و شلوار تا لباس سنتی زنان قشقایی. سیل جمعیت نظم ردیفها را بهم ریخته، جلویم خالی شده بود و دو خانم روی زمین نشسته بودند. از خانم کنار دستی برای مسئولیتپذیریاش تشکر کردم. پرسیدم شما از کجا آمدهاید؟ گفت مشاور رئیس سازمان اداری استخدامی در امور #زنان است. از کجا آمدهاید هم از آن سوالات بیاساس است. مثلا نمیشود خانمی بگوید از آشپزخانه؟ پای گاز؟ صبح قرمه سبزیام را بار گذاشتم و لقمه بچهها را پیچیدم و شال و کلاه کردم. ولی امروز جواب این سوالم یا سازمان و نهادی بوده یا نام شهری. گویا عناصر غالب هویتساز و معرف #هویت در آن محیط از این دو حالت خارج نبودند.
🔹قرار بود تعدادی از خانمها احتمالا به نمایندگی از جامعه زنان و باز هم بر حسب احتمال حرفهای آنها را به گوش شخص اول مملکت برسانند. مطلع صحبتهای خانمها زینب ابراهیم زکزاکی بود که مادر شش شهید بودنش به تنهایی برای جایگاه والایش کافی است، چه رسیده به آنکه همدوش و همسر مبارزی چون شیخ زکزاکی باشد.
🔸دیگر همه سراپاگوش شدند برای شنیدن پاسخها و بیانات رهبر انقلاب. همهمهای که داشت بالا میگرفت بدل شد به سکوتی دلخواه که با وجود چنان جمعیت متراکمی از زنان و کودکان اتفاق نادری بود! تأکید رهبر بر آن بود که گرچه ما صد در صد اسلامی نشدهایم اما باز هم پیشرفتهای زنان در مقایسه با غرب و پیشرفتهای زنان بعد و قبل از انقلاب اسلامی ایران قابل مقایسه نیست.
🔹فراز آخر این قسمت از بیانات به قلب بسیاری از زنان حاضر در جمع رسوخ کرد. آنجا که رهبری گفتند #کار_خانه مطلقا وظیفه زن نیست و خیلی کارها با تفاهم است. یک بلندگو قورت دادهی خدا آمرزیدهای از آن وسط $تکبیر غرایی سر داد. نفهمیدیم چه شد که مابقی تکبیرها آمیخته به خنده و مشت گره کرده، پیوند خورد با برائت از آمریکا و اسرائیل و استکبار جهانی!
➕متن کاملِ روایت #خط_رهبری از دیدار بانوان با رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) به قلم خانم «عطیه کشتکاران» را اینجا بخوانید.
@rahbari_plus
🖼 #اطلاع_نگاشت | احیاگر جبهه مقاومت
«خدمات فراوان شهید سلیمانی به ملت ایران و امت اسلامی» به روایت رهبر معظم انقلاب اسلامی
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | بردهداری مدرن زنان در آمریکا
@rahbari_plus