☀️ویژگی های رهبری(۴۹)
📍پای کار مردم
پادشاهان ایران در عیدها سراغ خوشگذرانی و جشن برای لذت بردن خودشان میرفتند و از مردم، تنها کوتولهها و رقاصه هایی را انتخاب میکردند که مایه تفریح شان باشند!
اما ولی فقیه در روز عید پس از عبادت ایزد منان با عموم مردم سخن میگوید، از حقوق مردم دفاع و برای دشمنان این سرزمین رجز میخواند.
#رهبری_فرزانگی
#ولایت_فقیه
💥 مدرسه انقلاب
🆔 @darseenghelab🔹
باز نشر
@Rahbarifarzanegi
https://eitaa.com/rahbarifarzanegi
15.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔊 بیانات رهبری(۵۷)
این رفتار آمریکائیها در برخورد با دانشجویان، حقانیت موضع جمهوری اسلامی رو در بدبینی به آمریکا نشان داد یعنی در واقع شد پشتوانه مرگ بر آمریکا که شما می گوئید
#رهبری_فرزانگی
#بیانات_رهبری
@Rahbarifarzanegi
رهبری و فرزانگی
📝پندهای اخلاقی(۳۴) ✅ راهکارهای ترویج حجاب از منظر رهبری 📍۱. خانمها را باید با حجاب و فوائد آن آشنا
📝پندهای اخلاقی(۳۵)
✅ راهکارهای ترویج حجاب از منظر رهبری
📍۱. خانمها را باید با حجاب و فوائد آن آشنا کنید.
📍۲. حجاب، عامل امنیت است.
📍۳. حجاب، مایه تشخص و آزادی زن است.
📍۴. حجاب، کرامت زن مسلمان است.
📍۵. حجاب، به معنای انزوای زنان نیست.
📍۶. بحث ها در باره پوشش از هجوم تبلیغاتی غرب متاثر نباشد.
📍۷. زنان آگاه، الگوی زن مسلمان را نشان دهند.
📍۸. برای ترویج حجاب، کار تحقیقی و تبلیغی کنید
📍۹. اهميت شرعی و منطقی حجاب را تبیین کنید.
📍۱۰. احساس آسایش از حجاب را بیان کنید.
📍۱۱. مشکل بدحجابی در ادارات را حل کنید.
📍۱۲. اجازه ندهید توهین کنندگان به حجاب جولان دهند.
📍۱۳. با محبت و مدارا نهی از منکر کنید.
#رهبری_فرزانگی
#پندهای_اخلاقی
@Rahbarifarzanegi
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗣رهبری در کلام دیگران(۴۳)
🎥مرحوم علامه حسن زاده: خامنه ای رهبری عزیز؛ نعمت ویژه خداست که باید قدرش را دانست.
______________________________________
💠کانال علامه حسنزاده💠
♦️●@alame_Hasanzade●♦️
#رهبری_فرزانگی
#رهبری_در_کلام_دیگران
http://eitaa.com/Rahbarifarzanegi
http://eitaa.com/Rahbarifarzanegi
🔸🌷🌷🔸☘☘🔸🌷🌷🔸
_____________________________________
14.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️منظومه فکری رهبری(۵۴)
🔸اطلاع جامع بر سیره و تاریخ معصومین (علیهم السلام)
🌹کارِ بزرگ امام صادق (علیهالسلام): زمینهسازی برای تشکیل نظام اسلامی
♦️رهبر معظم انقلاب :«ائمه (علیهمالسّلام)، مبارزهی بسیار پُررنج و پُرتلاش و پُرمحتوا و فراگیری را میکردند؛ هم در زمینهی معنوی و فرهنگی؛ برای حفظ پایههای اعتقاد اسلامی و جلوگیری از انحرافی که در جهت بنای حکومت سلطنتی ممکن بود بهوجود بیاید، که بهوجود آمده بود؛ هم در جهت مبارزهی سیاسی. اوج این حرکت در زمان امام صادق بود
♦️نمیشود گفت در زمانهای دیگر، این حرکت اوج نداشت؛ چرا، در زمان امام رضا (علیهالسّلام) و در زمانهای دیگر هم همینطور بود؛ منتها زمانه در دوران #امام_صادق (علیهالسّلام) یک فرصت و فسحتی را در اختیار گذاشت و این بزرگوار توانستند کاری بکنند که با پایههای معرفت اسلامىِ صحیح در جامعه، آنچنان مستحکم بشود که تحریفها دیگر نتواند این پایهها را از بین ببرد.
♦️ایشان این کار را کرد، تا این زمینه بماند و در هر دورهیی از دورههای تاریخ، کسانی که لایق هستند، بتوانند از این زمینه استفاده کنند و #نظام_اسلامی و مبنای مبتنی بر ارزشهای اسلامی را بهوجود بیاورند و این بنای رفیع را بسازند. این، کارِ امام صادق (علیهالصّلاةوالسّلام) است.»
#رهبری_فرزانگی
#منظومه_فکری_رهبری
باز نشر:
http://eitaa.com/Rahbarifarzanegi
🔸🌷🌷🔸☘☘🔸🌷🌷🔸
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢فوق العاده(۹۵)
🖤 قربان آن دل...
✅هیات را اصحاب ائمه تشکیل دادند
▪️ رهبر انقلاب: امام صادق (علیه السّلام) از راوی سؤال میکنند: تَجلِسونَ وَ تُحَدِّثون؟ مینشینید دُور هم، صحبت میکنید، حرف میزنید؟ یعنی مسائل ما را مطرح میکنید؟ او جواب میدهد که بله، این کار را میکنیم؛ یعنی همین مجموعهی هیئات.
✏️بعد حضرت میفرمایند: اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ اُحِبُّها؛ من دوست میدارم این مجالس را. قربان آن دل!
✏️میفرماید مجالس شما را دوست میدارم. اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ اُحِبُّها و اَحیوا اَمرَنا؛ مسئلهی ما را زنده نگه دارید. ۱۴۰۰/۱۱/۳
#رهبری_فرزانگی
@Rahbarifarzanegi
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝پندهای اخلاقی(۳۶)
🔸خطر گمراهی بعد از هدایت و ضلالت بعد از سلامت
☝️روایتی تکان دهنده از نهج البلاغه با توضیحات هشدار دهنده و بیدار کننده
مقام معظم رهبری مدظلهالعالی
#رهبری_فرزانگی
#پندهای_اخلاقی
http://eitaa.com/Rahbarifarzanegi
🔸🌷🌷🔸☘☘🔸🌷🌷🔸
💠استفتائات و فتاوای رهبری(۱۶)
‼️ «مرور رسالۀ نماز و روزه»
این قسمت 👈 «قیام (۱)»
#رهبری_فرزانگی
#استفتائات_و_فتاوای_رهبری
@Rahbarifarzanegi
38.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝پندهای اخلاقی(۳۷)
🎥 🔹"عوامل قبول نشدن اعمال (۱)"
#رهبری_فرزانگی
#پندهای_اخلاقی
#حلاوت_روایت
🔸شرح حدیث اخلاقی توسط مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)
کانال رهبری و فرزانگی👇
@Rahbarifarzanegi
💬خاطرات رهبری(۷)
📍قرار بود من هشت سال در زندان بمانم...
🔹آسیدعلی ما هشت ماه زندان بود و بعد از اینکه آزاد شد گفتم «مادر من خیلی دعا کردم و ختمها گرفتم و کارها کردم و خواب عجیبی دیدم؛ حضرت رضا را به خواب دیدم که ایشان دست خود را به روی سینهام کشیدند و قلبم آرام گرفت»؛ گفت: «مادر جان از همین دعاهای شما بود که هشت ماه طول کشید قرار بود من هشت سال در زندان بمانم.»
📗راوی: بانو خدیجه میردامادی، مادر گرامی حضرت آیتالله خامنهای
#رهبری_فرزانگی
#خاطرات_رهبری
پرونده ویژه «عصر روحالله»ـ ۲۰| اختصاصی خبرگزاری فارس
💠farsnews.ir
باز نشر:
@Rahbarifarzanegi
🔹مختصری در زندگینامه والده مکرم رهبر معظم انقلاب(ره)
📍بانو خدیجه میردامادی فرزند آیتالله سید هاشم نجفآبادی؛ وی در 16 اردیبهشت 1293 در نجف اشرف به دنیا آمد.
⬛️مادرش بی بی سکینه زود از دنیا رفت و این کودک در آستان فقدان محبت مادر از چشمه مهر مادر بزرگ سیراب شد. به احتمال زیاد خدیجه خانم در 15 سال نخست زندگی از محضر علمی پدر بهره برده و غیر از سواد معمول با برخی متون نیز آشنایی یافت.
🔹وی همراه پدر به ایران مهاجرت کرد و در 20 سالگی به عقد سید جواد خامنهای در آمد. او زبان عربی و فارسی را به موالات هم آموخته بود و رفته رفته زبان ترکی را نیز فرا گرفت. اندوخته علمی بانو خدیجه با مطالعات در تفاسیر قرآن و کتب تاریخی چون "روضه الصفا" به جایی رسید که زندگی انبیا معصوم و شخصیت های قرآن را در قالب داستان ها و روایت های شنیدنی برای فرزندانش باز می گفت.
📍بانو خدیجه با دعا و مستحبات مانوس بود از اعمالی چون ام داوود، ادعیهای مانند عرفه و نمازهایی چون جعفر طیار غفلت نمیورزید. او فرزندان خود را نیز در این مناسک شریک میکرد. ایشان قرآن را با صدایی خوش تلاوت می کرد، به ویژه در دوران جوانی گوش فرزندانش را از این نوا حظ میبرد.
🔹بانو خدیجه در گفتار و رفتار عوام گریز بود. حشر و نشری گزیده داشت و ترجیح می داد با زنانی نشست و برخاست کند که شبیه او باشند. وقتی قرآن میخواند لهجهای از گویش اهالی نجف داشت.
🔸فرزندانش در وصف او میگویند که زنی خوشسخن، سختهگو، حافظ آیاتی از قرآن، صریحاللهجه، بدخط، بسیار تأثیرگذار در تربیت و بالندگی فرزندان بود.
📘او به دیوان حافظ تسلط داشت و ضمیر خود و کودکانش را با اشعار خواجه صیقل میداد. خدیجه جوان، وقتی به خانه سید جواد خامنهای آمد، در میان جهیزیه خود یک دیوان حافظ، چاپ بمبئی، آورد.
♨️بانو خدیجه زنی شجاع بود و این خصلت در همه امور زندگی او نمود مییافت. «در منزل ما معروف بود که اگر پدرم مرد محجوب و دور از غوغایی هست، مادرم زنی است که در آنجایی که لازم باشد در مسائل غوغایی وارد میشود، اظهارنظر میکند.»
🔅این ویژگی در دوره مبارزه پسرانش با حکومت پهلوی، بارها، چه در برخورد با مأموران دستگاه امنیتی و چه در ملاقات با پسران زندانیاش بروز داشت. میگویند در این موارد دیده نشد که زبان التماس به کار برد و در برابر اهانت یا درشتگوییهای مأموران کوتاه بیاید.
◀️کسی یاد ندارد بانو خدیجه در میان خانواده یا نشستهای خویشاوندی از زندان رفتن فرزندان خود شکوه کرده باشد. او در برابر اظهار ترحم دیگران میایستاد و به آنان گوشزد میکرد که این اقدام دلسوزی ندارد؛ مبارزه کرده، در راه خدا زندان رفته؛ اگر افتخار نمیکنید، به ترحم شما هم نیازی نیست.
♨️رهبر انقلاب درباره این رفتار مادر میگویند: «هر بار از زندان میآمدم بیرون، میشنیدم که مادرم برخوردهایش اینطوری بوده، مقدار زیادی از خستگی من درمیآمد.»
⏺خانم میردامادی وقتی برای دیدار پسرانش به زندان میرفت، مادرانه حرف نمیزد و از رنجی که میکشید واگویه نمیکرد. آنان را به کوتاه آمدن در فعالیتهای سیاسی تشویق نمینمود. کلمهای نمیگفت که روحیه پسرانش را بلرزاند.با مأموران زندان در بیرون یا درون اتاق ملاقات بیاعتنا رفتار میکرد و زبانش تند و تیز بود. پسر کوچکش، سید محمد حسن، میگوید: «شیری که مادرمان به ما داد با نفرت از پهلوی عجین بود.»
↙️بانو خدیجه در قبال پدیدههای سیاسی، منشی روشنبینانه داشت؛ زمانی که پسرش، سیدعلی خامنهای، مباحثی را در سخنرانیهای خود آغاز کرد که طرفداران زیادی از جوانان، روشنفکران و دیگر طبقات مردم پیدا کرد، بانو خدیجه نیز به پای سخنان پسر مینشست و با چشم قبول به آن مینگریست. بی آنکه از حضور هزاران نفر در پای منبر فرزندش هیجانزده شود، حرفهای او را تصدیق میکرد و از این بابت تشویقش میکرد.
↙️خانم میردامادی چندین بار به عتبات سفر کرد در آخرین سفر (1336ش) سیدعلی نیز همراه او بود. وی دو بار به سفر حج رفت. بار نخست، با ارثیهای که از ماترک پدر دریافت کرد (حدود 3500 تومان) در اواسط دهه چهل راهی خانه خدا شد. دیگر بار، پس از انقلاب در 1361ش به مدینه و مکه مشرف گردید.
↙️حاجیه خدیجه میردامادی مرجع برخی از زنان محل یا شهر بود. برای حل اختلاف تا پرسش از مسائل شرعی، و طلب استخاره تا درخواست دعا برای گشایش مشکلات به او مراجعه میکردند. وی با گشادهرویی آنان را میپذیرفت. این مراجعات پس از انقلاب بیشتر شد. زنها با این امید که پسران خانم میردامادی توان حل مشکلات آنان را دارند، پیش او میآمدند. وی، گاه به زبان خوش و گاه با عتاب از پسران دستاندرکارش خواستار گشایش امور مراجعین میشد.
◀️حاجیه خدیجه میردامادی در 15 مرداد 1368 بر اثر سکته قلبی درگذشت و در حرم امام رضا(ع)، کنار همسرش مدفون گشت.
#رهبری_فرزانگی
#ویژگیهای_رهبری
#والده_رهبری
@Rahbarifarzanegi
رهبری و فرزانگی
📝پندهای اخلاقی(۳۷) 🎥 🔹"عوامل قبول نشدن اعمال (۱)" #رهبری_فرزانگی #پندهای_اخلاقی #حلاوت_روایت 🔸ش
34.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝پندهای اخلاقی(۳۷)
🎥 🔹"عوامل قبول نشدن اعمال (۲)"
#رهبری_فرزانگی
#پندهای_اخلاقی
#حلاوت_روایت
🔸شرح حدیث اخلاقی توسط مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)
کانال رهبری و فرزانگی👇
@Rahbarifarzanegi