▪️ بصیرتبخشی امیرالمؤمنین در همه ادوار
▫️ آن چیزی که در میان رفتارهای امیرالمؤمنین - که شامل همهی خصلتهای نیک یک انسان و یک زمامدار است - انسان مشاهده میکند و برترینِ این خصوصیات برای امروز ماست، مسئلهی بصیرتبخشی و بصیرتدهی به کسانی است که نیاز به بصیرت دارند؛ یعنی روشن کردن فضا. در همهی ادوار، این شجاعت بیپایان، این فداکاری عظیم، در خدمت آگاه کردن مردم، عمق دادن به اندیشهی مردم و ایمان مردم به کار رفته است... امیرالمؤمنین اهل بصیرت دادن است.۱۳۸۹/ ۴/۵
▪️یاور مظلومان و خصم ظالمان
▫️مدارا نکردن با ظالم، همدلىِ با مظلوم و کمک برای گرفتن حق مظلوم از ظالم، چیزهائی است که در زندگی امیرالمؤمنین، در کلمات امیرالمؤمنین و در خطب نهجالبلاغه، به وضوح در صدها نقطه، قابل ملاحظه است.۱۳۸۷/۴/۲۶ حکومت امیرالمؤمنین در زمینه اقامه عدل، حمایت از مظلوم، مواجهه با ظالم و طرفداری از حق در همه شرایط، الگویی است که باید از آن تبعیّت شود. این کهنگی بردار هم نیست و در همه شرایط گوناگون علمی و اجتماعی دنیا، میتواند برای خوشبختی و سعادت انسانها الگو باشد. دفاع از مظلوم، همیشه یک نقطه درخشان است. کنار نیامدن با ظالم، رشوه نپذیرفتن از زورمند و زرمند و پا فشردن بر حقیقت، ارزشهایی است که هیچ وقت در دنیا کهنه نمیشود... اتّفاقاً زورگوها و قلدرهای دنیا از همین پایبندی ناراحتند. آنها هم از همین خشمگین میشوند که چرا حکومت اسلامی در ایران طرفدار مظلومان فلسطین... است یا با فلان دولت قلدر و ظالم در دنیا سازش نمیکند... این اصول، همان چیزهایی است که قلدرها و زورگوهای دنیا از آن متضرّر میشوند و با آن مخالفند. آن روز با امیرالمؤمنین هم بر سر همین چیزها جنگیدند. تلاش ما به عنوان حکومت باید این باشد. ۱۳۸۰/۹/۱۶
▪️عطوفت همیشگی نسبت به ضعفاء
▫️ در امیرالمؤمنین عطوفت و ترحّم و رقّت قلب در حدّ اعلاست که واقعاً برای انسانهای معمولی، چنین حالتی کمتر پیش میآید... اما آن کسی که اولاً این کار را در دوران حکومت و قدرت خود انجام دهد، ثانیاً کار همیشهی او باشد ثالثاً به کمک کردن مادّی اکتفا نکند، برود با این خانواده، با آن پیرمرد، با این آدم کور و نابینا، با آن بچههای صغیر بنشیند، مأنوس شود و البته کمک هم بکند و بلند شود، فقط امیرالمؤمنین است.۱۳۷۵/۱۱/۱۲
▪️طلب کننده شهادت در راه خدا
▫️ پیغمبر [به حضرت علی] فرمودند: فَکَیفَ صَبرُکَ اِذاً؟ وقتی شهادت نصیبت بشود، چه جوری صبر خواهی کرد بر شهادت؟ فَقُلتُ یا رَسولَ اللهِ لَیسَ هذا مِن مَواطِنِ الصَّبر؛ این جای صبر نیست؛ صبر بر امرِ تلخ است، بر امرِ نامطلوب انسان صبر میکند. وَ لکِن مِن مَواطِنِ البُشری وَ الشُّکر؛ این از جاهایی است که انسان باید برای آن به خودش مژده بدهد و شکر کند خدا را. این طلب شهادت خصوصیّت امیرالمؤمنین است.۱۴۰۰/ ۲/۱۲
┏⊰✾✾⊱━━─»»»━┓
┄┅═✧☫ https://eitaa.com/raheamin/49742
┗━─»»»━━⊰✾✾⊱┛
🔰ظریف هم به پای نظام سوخت
🔸بالاخره ظریف از دهانش در رفت و در مصاحبه تازهاش با سایت جماران گفت جایزه صلح نوبل را به خاطر دفاع از مواضع جمهوری اسلامی از دست داده.
🔸تصور کنید، وزیر خارجه با نظام مسئولیت نگرفته و مطرح نشده، انگار شخصیتی مستقل و بینالمللی بوده که ایرانیها با رجوع به او تقاضا دادهاند بیا و پرونده هستهای ما را حل و فصل کن، فقط تو میتوانی!
🔸چند سال پیش در توییتی نوشتم که هر موجودی میتوانست بفهمد «تلاشهای ظریف به درد مطرح کردن خودش میخورد که مثلا نامزد صلح نوبل شود یا آینده و شهرتی در سازمان ملل پیدا کند. اگر از طرز مذاکره و قرارداد بستنش ملتفت نمیشد از نمایشهای مسخرهاش با حمایلِ قهرمانی و مجسمه ساختن و جایزه گرفتن از خودشان حتما باید میفهمید.»
🔸ظریف هم میخواست با عقبنشینی در خارج نامآور شود هم در داخل مثل یک سردارِ فاتح ازش تقدیر کنند. حمایلِ «قهرمان دیپلماسی» بیش از همه این تناقض را به رخ میکشید.
🔸اگر هدف کوتاه آمدن باشد «قهرمانِ سازش» زوال معنا دارد. پدیدهای ساختند که خودش خودش را نقض میکند. قهرمان چیزی به دست میآورد، از خودش میگذرد و آوردهای به کشور اضافه میکند، نه برعکس.
🔸در جهان بیرونی «دیپلمات موفق» زیاد داریم اما قهرمان شدن با چیزی مثل برجام را فقط ظریف و اصلاحطلبها میفهمند.
🔸اینها کسانی هستند که همه چیز (از سازش تا افتخار) را با هم میخواهند. حتی به سردار سلیمانی که چهره ملی داشت و نفوذ اجتماعی پیدا کرد حسادت ورزیدند. بارها از دوستی با او گفتند اما نگاه منفی (در حد خرابکار و پادوی پوتین) را خودشان در حرفهایشان لو دادند.
🔸ظریف بلافاصله پس از امضای برجام حرص عجیبی برای تشکر از خودش نشان داد، از فراستی تا فردوسیپور همه را برای تمجید ردیف کرد و هنوز از کلابهاوس تا توییتر مجیزگویانش مشغول کارند.
🔸«قهرمان دیپلماسی» از نقد و سوالهای چالشی، یا از هر نوع مواجهه با مخالف فراری است اما به ستایش «نه» نمیگوید. از کسانی استقبال میکند که نقدشان «چرا بیشتر ظریف نبودی؟» است.
🔸این حالتِ حریصانه برای خودستایی از ابتدا شائبه ایجاد کرد که سودای شخصی در کار است. نه تنها جایزهها و تقدیرها، حتی توهماتِ خفتبار بعد از پاره شدن برجام همین شائبه را پررنگ کرد. چون به حیثیتشان گره خورد و همه آرزوهایشان را خلاصه کرد آنطور دودستی بهش چسبیدند.
🔸حالا این لحنِ با منت که من به پای نظام سوختم (نه اینکه هر چه دارد از نظام است) جایی برای شک و شبهه باقی نمیگذارد.
┏⊰✾✾⊱━━─»»»━┓
┄┅═✧☫ https://eitaa.com/raheamin/49743
┗━─»»»━━⊰✾✾⊱┛
شبڪہانتشار محتواے بصیرت افزایـےفرهنگےسیاسےاجتماعـےراه امین
🔰ظریف هم به پای نظام سوخت 🔸بالاخره ظریف از دهانش در رفت و در مصاحبه تازهاش با سایت جماران گفت جا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خداحافظ ای نخل ها، چاه ها
دگر نشنوید از علی آه ها
خداحافظ ای کوچه های خموش
نیاید علی نان و خرما به دوش
📝 #گزیده_بیانات | امیرالمومنین، یاور مظلومان و خصم ظالمان
🔍 مروری بر صفات و ویژگیهای امیرالمؤمنین حضرت علی در بیانات رهبر انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/raheamin/49741
شبڪہانتشار محتواے بصیرت افزایـےفرهنگےسیاسےاجتماعـےراه امین
خداحافظ ای کوفه، ای شهر غم
که در کام من کرده ای زهر غم
خداحافظ ای سجده گاه علی
که چشم تو مانده به راه علی
خداحافظ ای شهر لب دوخته
خداحافظ ای خانه ی سوخته
رساندی تو ای کوفه جان بر لبم
مدارا کن ای کوفه با زینبم
خداحافظ ای بی وفا دوستان
خداحافظ ای آتش و ریسمان
خداحافظ ای نان خشک و نمک
خداحافظ ای ماجرای فدک
خداحافظ ای آستان درم
خداحافظ ای مقتل همسرم
خداحافظ ای نخل ها، چاه ها
دگر نشنوید از علی آه ها
خداحافظ ای کوچه های خموش
نیاید علی نان و خرما به دوش
خداحافظ ای انتظار اجل
خداحافظ ای زانوی در بغل
غم و دردم آخر به پایان رسید
به زهرا بگویید مهمان رسید
https://eitaa.com/raheamin/49753
خداحافظی می کنم با همه
کشد انتظار مرا فاطمه....