11.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 زیـرَکانِ تـاریـخ انـقـلـاب
- عده ای هم هستند که میدانند که انقلاب
- آبستن چه تحول عظیمی است و سعی دارند
تا در این تاریخ سهمی داشته باشند ....
🎙 حجت الاسلام #مهدوی_رافع
🗓 بزرگداشت علامه مصباح ۹۹/۱۰/۲۳
🆔 @mahdavi_arfae
🔷۱۰۳ خصلت مؤمن از نظر پیامبر (ص)
🔹خصلت هفدهم
════════
🌸 بَرِیئاً مِنَ الْمُحَرَّمَاتِ 🌸
از کارهای حرام بیزار است.
════════
کانال راهی به سوی نور
@rahi_besoye_noor
راهی به سوی نور
کتاب خطبه فدکیه حضرت زهرا سلام الله علیها/مرحوم حاج آقا تهرانی ره 🌿بخش سوم :روی سخن با حاضران
💠 کتاب خطبه فدکیه حضرت زهرا سلام الله علیها/
مرحوم حاج آقا مجتبی تهرانی (ره)
❤️ معرفی حضرت زهرا س توسط خودشان
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
🌿 ثُمَّ قٰالَتْ: اَيُّهَا النّاسُ، اِعْلَمُوا أنّی فاطِمَةُ و أبی مُحَمَّدٌ
ای مردم بدانيد من فاطمه ام و پدرم محمد ص است. اينجا آدمی به فكر میرود كه مگر او را نمیشناختند كه دوباره خود را معرفی میكند امّا دقت در عبارات بعدی مسئله را روشن میسازد.
🌿 أقُولُ عَوْداً وَ بَدْءاً وَ لاأقُولُ ماأَقُولُ غَلَطاً و لا اَفعَلُ ما أفْعَلُ شَطَطاً
میگويم آنهم نه يكبار بلكه تكرار میكنم و هيچگاه در گفتارم اشتباه ندارم و كارهايی كه انجام میدهم بر خلاف حقّ نيست. يعنی پس از معرفی خود كه من فرزند چنان پدری هستم تأكيد میكند كه همۀ گفتار و كردارم صحيح و درست است و بلافاصله اين آيه را قرائت میكند:
🌿 لَقَدْ جٰائَكُمْ رَسُولٌ مِنْ اَنْفُسِكُمْ عَزيزٌ عَلَيْهِ ما عَنِتُّمْ حَريصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمؤمنينَ رَؤوُفٌ رَحيمٌ
هر آينه رسولی آمد از خودتان برای شما، وقتی بر شما سختی و فشار وارد میشد برای او سخت و ناگوار بود. در هر چه كه خير شما در آن قرار داشت او حريص بود يعنی میخواست به شما خير برساند و نسبت به مؤمنين مهربان بود.
حضرت زهرا(س) در اين عبارات میخواهد بگويد رسول خدا اينقدر غمخوار و دلسوز شما بود و همواره میخواست به شما خير برساند. من دختر چنين كسی هستم. آيا رفتاری كه با من كرديد سزاوار بود؟! آيا صحيح بود؟... آدمی خيلی بايد نفهم و دور از انصاف باشد كه منظور اين عبارات را درك نكند.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
https://eitaa.com/sharhekhotbefadak
961007-Panahian-Gomnam-TarikhTahlili-j98-18k.mp3
7.94M
🔰 تاریخ تحلیلی اسلام 🔰
✳️ جلسه 98 (1396/10/07): ضرورت تحلیل سیاسی برای درک حوادث بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص)
http://panahian.ir/post/864#p1&gsc.tab=0
🌸🌸🌸🌹🌸🌸🌸
@tarikhe_tahlili_panahian
🌹 سهم من و شما در اعتلای ایران اسلامی: رأی درست 🌹
✨🌺✨✨🌺✨✨🌺✨
قرائت دسته جمعی
📿 *دعـــــــــــای فـــــــــــرج* 📿
(الهی عَظُم البلاء...)
به یاد شهیدوالامقام
( *گودرز اکبری فر*)
شهدای ترور
همه با هم برای
🤲 *ظهور منجی* 🤲
💝 *همدل* 💝
باشيم
@rahi_besoye_noor
هدایت شده از نو+جوان
10.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تماشایی | *پهلوی بیغیرت*
🤔 رضا و محمدرضا رو کی سر کار آورد؟!
😐 اگر یه جو غیرت داشتی نمیرفتی!
🤕 #بیچارگی_وابستگی
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
*سلام* ✋🏻
به یکشنبه *۱۹* بهمن ماه روز نیروی هوایی خوش آمدید✈️
*صبح زیباتون بخیر* 🌹🍃🌹
زنده بودن، حرکتی است افقی
از گهواره تا گور ......
اما زندگی کردن، حرکتی است عمودی
از فرش تا عرش...
زندگی یک تداوم بی نهایت اکنون هاست.
ماموریت ما در زندگی
بی مشکل زیستن نیست
با *انگیزه* زیستن است ....
پروفسور حسابي👆🏻
🌹 *یا ذَالجلال و الاِکرام* 🌹
@rahi_besoye_noor
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
کارگاه انصاف_11.mp3
11.6M
#کارگاه_انصاف ۱۱
▪️برای رعایت #انصاف ، مسلّح بودن به یک واعظ درونی بیدار، ضروری است.
نفس لوّامه (واعظ درونی) در همهی انسانها وجود دارد، اما در بسیاری از انسانها، بدلیل عدم توجه به آژیر خطرهای آن، کم کم حساسیت خود را از دست داده، و دیگر بیداری لازم را ندارد.
✓ چه کنیم برای رعایت انصاف، از این واعظ درونی بهره بگیریم؟
#استاد_شجاعی 🎤
@Ostad_Shojae
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
تـربیت اسـلامی
💠 مقدمه :
در دنیایی که همه ی مردم از تاثیر بد و مخرب انواع رسانه ها، دوستان، همسالان و در یک کلام اجتماع بر کودکان و نوجوانان خود شکایت می کنند و بسیار ناراحتند از این که تاثیر این عوامل مانع تربیت مطلوب فرزند آن ها می شود؛
نیاز به یک راهکار و برنامه ی تربیتی کارآمد و مفید بیش از پیش احساس می شود. برنامه ای که تمام جوانب زندگی آن ها و تمام مسائل را شامل شود و با ثبات و انعطاف پذیری خود ضمن تامین نیازهای روز فرزندان و والدین این امکان را به والدین بدهد که با هماهنگی اجتماع و نهادهای تربیتی فرزندان خود را آن گونه که می خواهند و به صلاح فرزندانشان است تربیت کنند.
بدون تردید این برنامه ی منظم و مدون که با گذشت قرن ها علاوه بر آن که تازگی خود را از دست نداده است، بلکه با پیشرفت علوم تربیتی و روان شناسی مصادیق فراوانی از آن تائید شده است؛
همان برنامه ی تربیت اسلامی است که به وفور و به شکل پنهان و آشکار در آیات قرآن کریم و احادیث آمده است ولی متاسفانه امروزه در قالب کلمات ، عبارات وجملات دیگر همان برنامه ها و دستورات به خورد خود ما داده می شود ؛ چون یافته های جدید علوم نیز آن ها را به خوبی تایید می کند.
دراین نوشتار سعی شده به صورت بسیار مختصر به مراحل تربیت و عوامل موثر بر آن بر اساس آیات و روایات پرداخته شود که تاکید زیاد آن ها نیز به:
🔹 تربیت غیر تعمدی وپنهان
(که از طریق عمل اتفاق می افتد نه از طریق حرف زدن و نصیحت کردن)
🔹 رعایت تناسب میان توانایی های فرد مقابل با موارد تربیتی وآموزشی،
🔹 تعامل ورابطه ی عاطفی عمیق،
🔹 همکاری و تعاون،
🔹 احترام متقابل وتشویق است.
♦️ تعریف، اهداف، اهمیت
تربیت یک فرایند مستمر و پیوسته است، به منظور تزکیه وتهذیب فرد یا افراد مقابل، آموزش آنها و پرورش استعدادهای آنهابرای رسیدن به هدف کمال نهایی که این کمال در جهانبینی ومکتب ماهمان قرب الهی می باشد.
هدفی که در بالا ذکر شد یک هدف نهایی غایی است حال آن که عاملان تربیت هرکدام اهدف موردنظرخودرادنبال می کنندکه متناسب باعلایق ونگرش های آنها متفاوت است و کارهای آنهاممکن است به منظور تربیت پاک کودکان،مفیدواقع شدن آنها برای جامعه، خیر دنیا و آخرت خود و آنها صورت گیرد.
اهمیت فرزند
فرزند موجب تعادل بهتر درخانواده، نزدیکی اعضا به یکدیگر، گرمی کانون خانواده،استحکام وبقای نهاد خانواده وکارو تلاش بیشتراعضای خانواده می شود.
اهمیت تربیت :
کودک بعد از تولد مانند موم نرمی است که می توان آ ن را به هرشکلی درآورد. یعنی هم می توان او را طوری تربیت کرد که به خلیفه الله روی زمین تبدیل شود و هم می توان به وسیله ی تربیت بد او را پست تر از حیوان بار آورد.
بنابراین تربیت یک مقوله ی بسیار مهم است بطوری هیچ کسی منکر اهمیت آن نیست و نمی تواند باشد و وجود آن برای جامعه پذیری وتحقق سایر اهداف انسانی لازم است.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
نرگس محمدی فشارکی؛
کارشناس ارشدروانشناسی تربيتی
@rahi_besoye_noor
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢هشدار حجت الاسلام عالی به انقلابیها🍃🌸
⭕️ روز های بحرانی در پیش است پشت رهبری رو خالی نکنیم🍃🌸
⛔️ از شیعیانی که هنگام شبهات پشت امامشان را خالی کردند، عبرت بگیریم.🍃🌸
@rahi_besoye_noor
🌷🌷🇮🇷🌷🌷🌷🇮🇷🌷🌷
روزی نیروی هوایی گرامی باد.
💠 خاطره رهبر انقلاب از بیعت همافران با امام خمینی/ اعتمادی که خیلی زود پاسخ داده شد.
بیعت همافران با امام خمینی، بهانهای برای حمله گارد شاهنشاهی به مقر نیروی هوایی شد اما یک درخواست باعث شد تا این حمله ناکام بماند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ مقام معظم رهبری در خاطرات خود که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی ثبت و ضبط شده است درباره بیعت همافران نیروی هوایی با امام خمینی میفرمایند: «خاطره نوزده بهمن، یک خاطره افتخار برانگیز است. جوانان نیروی هوایی - چه همافران، چه افسران و چه درجهداران - آن روز یک کار عاشورایی کردند. آن روز که جوانان نیروی هوایی در خیابان ایران کارتهای شناساییشان را بر سر دست گرفته بودند و به طرف بیت امام میرفتند، خود من شاهد و ناظر بودم. از قبل از ورود به مقر امام بزرگوار، تا وقتی که وارد شدند و آن طومار را خدمت امام آوردند و بقیه اموری که انجام دادند، یا آن نمایش عجیب، همه و همه کار آسانی نبود. در همان کار رژه همافران، شاید صد شهید خوابیده بود؛ آری، احتمال داشت که نیمی از همان جمعیت، یا درصد مهمی از آن، به خاطر این اقدام، جان ببازند؛ اما هراسی به دل راه ندادند و این کار را کردند.
این کار، یک حرکت رمزی و به اصطلاح نمادین و نشاندهنده حضور نیرو بود. معنایش این شد که ما این لباس و یراق و نشان و واکسیل و این ظواهر را برای خودش نمیخواهیم، بلکه اینها را برای حقیقت و هدفی میخواهیم و حاضریم در راه آن هدف جانمان را هم مایه بگذاریم. آنها عملاً هم نشان دادند. «ان الذین قالوا رینا الله ثم استقاموا»" در میانه راه متزلزل نشدند.
🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🛩️
آن روز احساسات ما اگر بخواهد در یک جمله خلاصه بشود، این طوری می شود که احساس کردیم که ما پیروز شدیم. یعنی بزرگترین سدی که تصور میشد در مقابل انقلاب مانعی ایجاد خواهد کرد، آن روز احساس شد که دیگر وجود ندارد. قبلاً تصور میشد که ارتش با خونریزی، انقلاب را عقب خواهد انداخت؛ هم دشمن تصورش این بود، هم خود ما این بیم را داشتیم. علت هم این بود که کسانی بر ارتش مسلط بودند که جز این، از آنها چیزی انتظار نمیرفت. وقتی که دیدیم جوانهای ارتش که نشاندهنده بدنه اصلی ارتشاند، آنطور در مقابل مظهر انقلاب، یعنی امام رژه رفتند و اظهار همراهی کردند و شعار دادند و بعد پرچمشان را آوردند بالا، دادند خدمت امام که امام امضا کنند؛ احساس کردیم که این سد و این مانع وجود ندارد.
این حرکت روز نوزدهم بهمن سال 57، از سوی نیروی هوایی، بلافاصله از سوی مردم پاسخ داده شد. این هم یک درسی است؛ یعنی شب بیستویکم و بیستودوم بهمن، وقتی که مقر نیروی هوایی از طرف لشکر گارد، مورد تهدید قرار گرفت، حمله کردند. قصدشان هم این بود که نیروی هوایی به تعبیر آنها متمرد را تنبیه کنند. اینجا مردم به کمک نیروی هوایی شتافتند...من یادم نمیرود، نیمههای آن شب - ماها در خیابان ایران در منزلی شبها میرفتیم و متفرقاً بیتوته میکردیم - شنیدم صدای افرادی از داخل خیابان ایران میآید که مردم را به کمک میطلبیدند، برای خیابان پیروزی، که بیایید آنجا، لشکر گارد حمله کرده؛ این را من به چشم خودم دیدم. یعنی یک عدهای همانجا رفته بودند برای کمک به نیروی هوایی؛ عدهای هم راه افتاده بودند در سطح شهر، آن بخشی که من بودم، خیابان ایران بود؛ بقیه جاها هم حتماً رفته بودند و مردم را صدا میکردند و طلب میکردند که بیایید به نیروی هوایی کمک کنید. مردم هم میشتافتند و میرفتند و کمک میکردند.»
🇮🇷🌷🌷🌷🇮🇷🌷🌷🌷🇮🇷
هدایت شده از 🥀شرح خطبه فدک🥀
کتاب خطبه فدکیه حضرت زهرا سلام الله علیها/ مرحوم حاج آقا تهرانی ره
🌿 بخش سوم: روی سخن با حاضران
🌿معرفی خویشتن
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
🌿فَآن تَعزُوهُ وَ تَعرِفُوهُ تَجِدُوهُ ابي دُونَ نِسائِکُم وَ اخَاابنِ عَمّي دُونَ رِجالِکُم
و اگر به نسبت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم مراجعه کنید و او را بشناسید، می فهمید که پدر من است نه پدرزن های شما و او برادرِ پسر عموی من است نه برادرِ مردان شما. با این نحو استدلال همه ی حاضران در مجلس غافلگیر، زیرا می گوید: شما معتقدید که پدر من پیامبر ص است ، من هم فرزند او هستم و او ، برادر همسر من است. چقدر زیبا است! بدون اینکه اسم علی علیه السلام را ببرد می گوید: پیامبر خدا برادرِ پسرعموی من است و بدین ترتیب به ماجرای عقد اخوّت اشاره می کند. همه می دانستند که پیامبر ص پس از ورود به مدینه بین مهاجرین و انصار عقد اخوت و برادری بستند، امّا طرف عقد اخوت خودشان را حضرت علی علیه السلام قرار داد. این یک اخوت حساب شده و معنوی بود.
🌿وَلَنِعمَ المَعزِيُّ الَیهِ
و چه سعادتمند است کسی که به او نسبت داده شود، یعنی کسی که به پدرم ، پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم نسبت معنوی و روحی داشته باشد سعادتمند است.منظور حضرت علی علیه السلام است که شایستگی اخوت معنوی با رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم را یافت.حضرت علیها السلام چه بسا عظمت همسر خود را بیان میکند که او در سطح روحیات و معنویات پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم است و دارای همان مرتبه و عظمت می باشد، چون حقیقت عقد اخوت بر اساس یک نوع هماهنگی روحی است. حضرت باز هم نمی گوید: او همسر من است.بلکه می گوید: او پسرعموی من است.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
https://eitaa.com/sharhekhotbefadak