961007-Panahian-Gomnam-TarikhTahlili-j98-18k.mp3
7.94M
🔰 تاریخ تحلیلی اسلام 🔰
✳️ جلسه 98 (1396/10/07): ضرورت تحلیل سیاسی برای درک حوادث بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص)
http://panahian.ir/post/864#p1&gsc.tab=0
🌸🌸🌸🌹🌸🌸🌸
@tarikhe_tahlili_panahian
🌹 سهم من و شما در اعتلای ایران اسلامی: رأی درست 🌹
✨🌺✨✨🌺✨✨🌺✨
قرائت دسته جمعی
📿 *دعـــــــــــای فـــــــــــرج* 📿
(الهی عَظُم البلاء...)
به یاد شهیدوالامقام
( *گودرز اکبری فر*)
شهدای ترور
همه با هم برای
🤲 *ظهور منجی* 🤲
💝 *همدل* 💝
باشيم
@rahi_besoye_noor
هدایت شده از نو+جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی | *پهلوی بیغیرت*
🤔 رضا و محمدرضا رو کی سر کار آورد؟!
😐 اگر یه جو غیرت داشتی نمیرفتی!
🤕 #بیچارگی_وابستگی
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
*سلام* ✋🏻
به یکشنبه *۱۹* بهمن ماه روز نیروی هوایی خوش آمدید✈️
*صبح زیباتون بخیر* 🌹🍃🌹
زنده بودن، حرکتی است افقی
از گهواره تا گور ......
اما زندگی کردن، حرکتی است عمودی
از فرش تا عرش...
زندگی یک تداوم بی نهایت اکنون هاست.
ماموریت ما در زندگی
بی مشکل زیستن نیست
با *انگیزه* زیستن است ....
پروفسور حسابي👆🏻
🌹 *یا ذَالجلال و الاِکرام* 🌹
@rahi_besoye_noor
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
کارگاه انصاف_11.mp3
11.6M
#کارگاه_انصاف ۱۱
▪️برای رعایت #انصاف ، مسلّح بودن به یک واعظ درونی بیدار، ضروری است.
نفس لوّامه (واعظ درونی) در همهی انسانها وجود دارد، اما در بسیاری از انسانها، بدلیل عدم توجه به آژیر خطرهای آن، کم کم حساسیت خود را از دست داده، و دیگر بیداری لازم را ندارد.
✓ چه کنیم برای رعایت انصاف، از این واعظ درونی بهره بگیریم؟
#استاد_شجاعی 🎤
@Ostad_Shojae
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
تـربیت اسـلامی
💠 مقدمه :
در دنیایی که همه ی مردم از تاثیر بد و مخرب انواع رسانه ها، دوستان، همسالان و در یک کلام اجتماع بر کودکان و نوجوانان خود شکایت می کنند و بسیار ناراحتند از این که تاثیر این عوامل مانع تربیت مطلوب فرزند آن ها می شود؛
نیاز به یک راهکار و برنامه ی تربیتی کارآمد و مفید بیش از پیش احساس می شود. برنامه ای که تمام جوانب زندگی آن ها و تمام مسائل را شامل شود و با ثبات و انعطاف پذیری خود ضمن تامین نیازهای روز فرزندان و والدین این امکان را به والدین بدهد که با هماهنگی اجتماع و نهادهای تربیتی فرزندان خود را آن گونه که می خواهند و به صلاح فرزندانشان است تربیت کنند.
بدون تردید این برنامه ی منظم و مدون که با گذشت قرن ها علاوه بر آن که تازگی خود را از دست نداده است، بلکه با پیشرفت علوم تربیتی و روان شناسی مصادیق فراوانی از آن تائید شده است؛
همان برنامه ی تربیت اسلامی است که به وفور و به شکل پنهان و آشکار در آیات قرآن کریم و احادیث آمده است ولی متاسفانه امروزه در قالب کلمات ، عبارات وجملات دیگر همان برنامه ها و دستورات به خورد خود ما داده می شود ؛ چون یافته های جدید علوم نیز آن ها را به خوبی تایید می کند.
دراین نوشتار سعی شده به صورت بسیار مختصر به مراحل تربیت و عوامل موثر بر آن بر اساس آیات و روایات پرداخته شود که تاکید زیاد آن ها نیز به:
🔹 تربیت غیر تعمدی وپنهان
(که از طریق عمل اتفاق می افتد نه از طریق حرف زدن و نصیحت کردن)
🔹 رعایت تناسب میان توانایی های فرد مقابل با موارد تربیتی وآموزشی،
🔹 تعامل ورابطه ی عاطفی عمیق،
🔹 همکاری و تعاون،
🔹 احترام متقابل وتشویق است.
♦️ تعریف، اهداف، اهمیت
تربیت یک فرایند مستمر و پیوسته است، به منظور تزکیه وتهذیب فرد یا افراد مقابل، آموزش آنها و پرورش استعدادهای آنهابرای رسیدن به هدف کمال نهایی که این کمال در جهانبینی ومکتب ماهمان قرب الهی می باشد.
هدفی که در بالا ذکر شد یک هدف نهایی غایی است حال آن که عاملان تربیت هرکدام اهدف موردنظرخودرادنبال می کنندکه متناسب باعلایق ونگرش های آنها متفاوت است و کارهای آنهاممکن است به منظور تربیت پاک کودکان،مفیدواقع شدن آنها برای جامعه، خیر دنیا و آخرت خود و آنها صورت گیرد.
اهمیت فرزند
فرزند موجب تعادل بهتر درخانواده، نزدیکی اعضا به یکدیگر، گرمی کانون خانواده،استحکام وبقای نهاد خانواده وکارو تلاش بیشتراعضای خانواده می شود.
اهمیت تربیت :
کودک بعد از تولد مانند موم نرمی است که می توان آ ن را به هرشکلی درآورد. یعنی هم می توان او را طوری تربیت کرد که به خلیفه الله روی زمین تبدیل شود و هم می توان به وسیله ی تربیت بد او را پست تر از حیوان بار آورد.
بنابراین تربیت یک مقوله ی بسیار مهم است بطوری هیچ کسی منکر اهمیت آن نیست و نمی تواند باشد و وجود آن برای جامعه پذیری وتحقق سایر اهداف انسانی لازم است.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
نرگس محمدی فشارکی؛
کارشناس ارشدروانشناسی تربيتی
@rahi_besoye_noor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢هشدار حجت الاسلام عالی به انقلابیها🍃🌸
⭕️ روز های بحرانی در پیش است پشت رهبری رو خالی نکنیم🍃🌸
⛔️ از شیعیانی که هنگام شبهات پشت امامشان را خالی کردند، عبرت بگیریم.🍃🌸
@rahi_besoye_noor
🌷🌷🇮🇷🌷🌷🌷🇮🇷🌷🌷
روزی نیروی هوایی گرامی باد.
💠 خاطره رهبر انقلاب از بیعت همافران با امام خمینی/ اعتمادی که خیلی زود پاسخ داده شد.
بیعت همافران با امام خمینی، بهانهای برای حمله گارد شاهنشاهی به مقر نیروی هوایی شد اما یک درخواست باعث شد تا این حمله ناکام بماند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ مقام معظم رهبری در خاطرات خود که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی ثبت و ضبط شده است درباره بیعت همافران نیروی هوایی با امام خمینی میفرمایند: «خاطره نوزده بهمن، یک خاطره افتخار برانگیز است. جوانان نیروی هوایی - چه همافران، چه افسران و چه درجهداران - آن روز یک کار عاشورایی کردند. آن روز که جوانان نیروی هوایی در خیابان ایران کارتهای شناساییشان را بر سر دست گرفته بودند و به طرف بیت امام میرفتند، خود من شاهد و ناظر بودم. از قبل از ورود به مقر امام بزرگوار، تا وقتی که وارد شدند و آن طومار را خدمت امام آوردند و بقیه اموری که انجام دادند، یا آن نمایش عجیب، همه و همه کار آسانی نبود. در همان کار رژه همافران، شاید صد شهید خوابیده بود؛ آری، احتمال داشت که نیمی از همان جمعیت، یا درصد مهمی از آن، به خاطر این اقدام، جان ببازند؛ اما هراسی به دل راه ندادند و این کار را کردند.
این کار، یک حرکت رمزی و به اصطلاح نمادین و نشاندهنده حضور نیرو بود. معنایش این شد که ما این لباس و یراق و نشان و واکسیل و این ظواهر را برای خودش نمیخواهیم، بلکه اینها را برای حقیقت و هدفی میخواهیم و حاضریم در راه آن هدف جانمان را هم مایه بگذاریم. آنها عملاً هم نشان دادند. «ان الذین قالوا رینا الله ثم استقاموا»" در میانه راه متزلزل نشدند.
🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🛩️
آن روز احساسات ما اگر بخواهد در یک جمله خلاصه بشود، این طوری می شود که احساس کردیم که ما پیروز شدیم. یعنی بزرگترین سدی که تصور میشد در مقابل انقلاب مانعی ایجاد خواهد کرد، آن روز احساس شد که دیگر وجود ندارد. قبلاً تصور میشد که ارتش با خونریزی، انقلاب را عقب خواهد انداخت؛ هم دشمن تصورش این بود، هم خود ما این بیم را داشتیم. علت هم این بود که کسانی بر ارتش مسلط بودند که جز این، از آنها چیزی انتظار نمیرفت. وقتی که دیدیم جوانهای ارتش که نشاندهنده بدنه اصلی ارتشاند، آنطور در مقابل مظهر انقلاب، یعنی امام رژه رفتند و اظهار همراهی کردند و شعار دادند و بعد پرچمشان را آوردند بالا، دادند خدمت امام که امام امضا کنند؛ احساس کردیم که این سد و این مانع وجود ندارد.
این حرکت روز نوزدهم بهمن سال 57، از سوی نیروی هوایی، بلافاصله از سوی مردم پاسخ داده شد. این هم یک درسی است؛ یعنی شب بیستویکم و بیستودوم بهمن، وقتی که مقر نیروی هوایی از طرف لشکر گارد، مورد تهدید قرار گرفت، حمله کردند. قصدشان هم این بود که نیروی هوایی به تعبیر آنها متمرد را تنبیه کنند. اینجا مردم به کمک نیروی هوایی شتافتند...من یادم نمیرود، نیمههای آن شب - ماها در خیابان ایران در منزلی شبها میرفتیم و متفرقاً بیتوته میکردیم - شنیدم صدای افرادی از داخل خیابان ایران میآید که مردم را به کمک میطلبیدند، برای خیابان پیروزی، که بیایید آنجا، لشکر گارد حمله کرده؛ این را من به چشم خودم دیدم. یعنی یک عدهای همانجا رفته بودند برای کمک به نیروی هوایی؛ عدهای هم راه افتاده بودند در سطح شهر، آن بخشی که من بودم، خیابان ایران بود؛ بقیه جاها هم حتماً رفته بودند و مردم را صدا میکردند و طلب میکردند که بیایید به نیروی هوایی کمک کنید. مردم هم میشتافتند و میرفتند و کمک میکردند.»
🇮🇷🌷🌷🌷🇮🇷🌷🌷🌷🇮🇷
هدایت شده از 🥀شرح خطبه فدک🥀
کتاب خطبه فدکیه حضرت زهرا سلام الله علیها/ مرحوم حاج آقا تهرانی ره
🌿 بخش سوم: روی سخن با حاضران
🌿معرفی خویشتن
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
🌿فَآن تَعزُوهُ وَ تَعرِفُوهُ تَجِدُوهُ ابي دُونَ نِسائِکُم وَ اخَاابنِ عَمّي دُونَ رِجالِکُم
و اگر به نسبت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم مراجعه کنید و او را بشناسید، می فهمید که پدر من است نه پدرزن های شما و او برادرِ پسر عموی من است نه برادرِ مردان شما. با این نحو استدلال همه ی حاضران در مجلس غافلگیر، زیرا می گوید: شما معتقدید که پدر من پیامبر ص است ، من هم فرزند او هستم و او ، برادر همسر من است. چقدر زیبا است! بدون اینکه اسم علی علیه السلام را ببرد می گوید: پیامبر خدا برادرِ پسرعموی من است و بدین ترتیب به ماجرای عقد اخوّت اشاره می کند. همه می دانستند که پیامبر ص پس از ورود به مدینه بین مهاجرین و انصار عقد اخوت و برادری بستند، امّا طرف عقد اخوت خودشان را حضرت علی علیه السلام قرار داد. این یک اخوت حساب شده و معنوی بود.
🌿وَلَنِعمَ المَعزِيُّ الَیهِ
و چه سعادتمند است کسی که به او نسبت داده شود، یعنی کسی که به پدرم ، پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم نسبت معنوی و روحی داشته باشد سعادتمند است.منظور حضرت علی علیه السلام است که شایستگی اخوت معنوی با رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم را یافت.حضرت علیها السلام چه بسا عظمت همسر خود را بیان میکند که او در سطح روحیات و معنویات پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم است و دارای همان مرتبه و عظمت می باشد، چون حقیقت عقد اخوت بر اساس یک نوع هماهنگی روحی است. حضرت باز هم نمی گوید: او همسر من است.بلکه می گوید: او پسرعموی من است.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
https://eitaa.com/sharhekhotbefadak
961021-Panahian-Gomnam-TarikhTahlili-j99-18k.mp3
6.17M
🔰 تاریخ تحلیلی اسلام 🔰
✳️ جلسه 99 (1396/10/21): نقش امیرالمؤمنین(ع) در حفظ آرامش جامعه
http://panahian.ir/post/864#p1&gsc.tab=0
🌸🌸🌸🌹🌸🌸🌸
@tarikhe_tahlili_panahian
🌹 سهم من و شما در اعتلای ایران اسلامی: رأی درست 🌹
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز: اگر میخواهند ایران به تعهدات برجامی برگردد، آمریکا باید همه تحریمها را لغو کند.
👈 این سیاست قطعی جمهوری اسلامی است. ۹۹/۱۱/۱۹
💻 @Khamenei_ir
✨🌺✨✨🌺✨✨🌺✨
قرائت دسته جمعی
📿 *دعـــــــــــای فـــــــــــرج* 📿
(الهی عَظُم البلاء...)
به یاد شهیدوالامقام
( *غلامعلی اکبری کدسرایی*)
شهدای ترور
همه با هم برای
🤲 *ظهور منجی* 🤲
💝 *همدل* 💝
باشيم
@rahi_besoye_noor
*سلام* 😊
صبح بخیر🌨️
روزتون پر از لطف خـــــ❤️ــــدا🌷
خدایا
یاریم کن تا دلی را شاد کنم
به پاس شکرانه بیداریم!
دستم را رها مکن تا به امید تو،
دست افتاده ای را بگیرم.🤲🏻
✨ *یا قاضِیَ الحاجات* ✨
@rahi_besoye_noor
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
کارگاه انصاف_12.mp3
10.54M
#کارگاه_انصاف ۱۲
▪️کسانی میتوانند خود را به زیور #انصاف ، آذین ببندند که؛ #مهربان اَند.
- آنان که میتوانند دیگران را بدون توقع، دوست بدارند، و بی منت به آنان مهرورزی کنند؛
برای دریافت صفت انصاف، آمادهترند!
#استاد_شجاعی 🎤
@Ostad_Shojae
راهی به سوی نور
┄─┅─✵💟✵──┅─┄
*همراه با یار مهربان*
┄─┅─✵💟✵──┅─┄
📚 معرفی کتاب
═✼ *کتاب آینده انقلاب اسلامی* ✼═
کتاب آینده انقلاب اسلامی ایران، این کتاب شامل مجموعه سخنرانیها و مصاحبههای استاد شهید مطهری درباره انقلاب اسلامی ایران است که بخش اعظم آن در فاصله زمانی پیروزی انقلاب اسلامی تا شهادت آن عالم ربانی (یعنی دو ماه و بیست روز) انجام شده است.
*در این کتاب موضوعاتی از قبیل آزادی، دموکراسی، عدالت اجتماعی، استقلال فرهنگی و ولایت فقیه مطرح و به بهترین نحو ممکن تحلیل شده است، به طوری که میتوان ادعا کرد در خصوص مسائل فکری مربوط به انقلاب اسلامی کتابی به جامعیت و عمق این کتاب یافت نمیشود.*
البته استاد تأکید میکند ملت ایران، جان بر کف در انتظار فرمان رهبر عظیمالشأن خویش است و تا برقراری جامعه توحیدی، جامعهای که در آن، انسان از قید بندگی انسان آزاد باشد و بهرهکشی انسان از انسان ملغی گردد و از ناهمواریها و نابرابریهای مصنوعی اثری نماند و بتهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی یکسره سرنگون گردند و مساوات، برابری و برادری به معنی واقعی کلمه برقرار شود و آثار استبداد ۲۵۰۰ ساله و استعمار ۴۰ ساله محو گردد و در یک کلمه، بندگی از آنِ خدا و حکومت، حکومت الهی باشد، از پای نخواهد نشست.
جای چندین هزار شهید، شهیدان ۱۵ ساله اخیر که حرکت انقلاب مقدس اسلامی ما را با خون خود سرعت بخشیدند، خالی است که بازگشت مظفرانه رهبر خود و شکوفههای به ثمر رسیده نهال انقلاب را به چشم خود ببینند.
اگر امروز در میان ما نیستند ارواح پاکشان ناظر و شاهد خواهد بود. وَ السَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بفِنائِکَ وَ رَحْمَةُ اللّهِ وَ بَرَکاتُه. برقرار باد جامعه توحیدی و جمهوری اسلامی به رهبری امام خمینی.
این اثر استاد نیز همچون دیگر آثار آن شهید بزرگوار از *غنای محتوا و سلاست بیان* برخوردار میباشد و توسط انتشارات صدرا به نشر رسیده است.
@rahi_besoye_noor
🎋🍃🌹🎋🍃🌹
*رهبر معظم انقلاب*، *امام خامنهای* از کجا می دانند که آمریکا با ایران جنگ نخواهد کرد و جنگ نخواهد شد؟
مرحوم حاج سید احمد خمینی نقل کرده اند:
آن روزی که *حکومت نظامی شاه اخطار داده بود* از ساعت ۴ بعد از ظهر در تهران حکومت نظامی است و کسی در سطح شهر حق ندارد حرکت کند...
امام با ناراحتی قدم می زدند و مرتب می گفتند؛ *ای امام زمان این کشور و این انقلاب مال شماست خودتان محافظتش کنید...*
این جمله را مرتب تکرار می کردند...
چند دقیقه گذشت ناگهان برگشتند و گفتند بگویید مردم همه ساعت ۴ به خیابانها بریزند...*
آن روز همه مسولان قیام، نگران بودند و از امام می خواستند این دستور را لغو کند...
*امام با قاطعیت می گفتند:*
_*دستور همین است...*_
آیت الله طالقانی نقل کردند: دوستان اصرار کردند که اقای طالقانی شما به امام بگویید کوتاه بیاید...
آن روز به امام تلفن زدم گفتم: *آقا اوضاع خطرناک است* بفرمایید مردم به خیابان نیایند...
*امام فرمود:* به خیابان بریزید؛ چند بار گفتم همین جواب را شنیدم...
عرض کردم آقا مگر دستور, *دستور حضرت حجت (ع)* هست؟؟!!
*امام لحظه ای جواب ندادند* و سپس بدون آن که انکار کنند، *فرمودند :*
*دستور همین است!!!*
*من قلبم آرام گرفت* و سپس آن روز با هجوم مردم به خیابان حماسه پیروزی انقلاب رقم خورد...
آری امام گوشش *به کلام امام زمان (ع) بود...*
*امام خامنه ای گوشش به کیست؟؟*
*از کجا میگفت* امریکایی ها وقتی خرشان از پل گذشت به ریش شما می خندند؟؟
*از کجا می دانست بشار اسد* می ماند؟
*از کجا می داند* آمریکا از ایران مایوس می شود؟؟
*از کجا به سید حسن نصرالله* در نبرد ۳۳ روزه پیام داد بجنگید که شما پیروزید؟
*از کجا می داند* اسراییل ۲۵ سال دیگر وجود ندارد؟؟
*با چه حسابی می گوید من آرامم!!؟؟*
*ازکجا می گوید* هر کس از قطار نظام پیاده شود ضرر کرده؟
*از کجا میداند* بزودی در قدس نماز جماعت برگزار خواهد شد؟
*از کجا میداند سلاح های عربستان بدست مجاهدین خواهد افتاد؟*
*از کجا میداند* که شیطان کبیر قابل اعتماد نیست و *مذاکره با امریکا خسارت محض است؟*
*از کجا میداند* تحقق وعده الهی نزدیک است؟
*از کجا میداند* آمریکا مانند کشتی تایتانیک غرق خواهد شد؟
*مطمئن هستیم کلام رهبری بالاتر از یک بصیرت انسان معمولی است.*
*بنابراین با او می مانیم تا آخر هم می مانیم، و پرچم را به مولا و صاحبمان مهدی فاطمه می دهیم*
ان شـــــــــــــــــاء الله
__
اللهم_ عجل_ لولیک_ الفرج
🇮🇷( صعود )🇮🇷
کانال رسمی حجت السلام سید محمود نبویان
لینک پیوستن به کانال ایتا
https://eitaa.com/nabavian
┄┄┅━⊹🌸⊹━┅┄┄
*سبک زندگی مؤثرتراز آگاهی وایمان*
ازسری بیانات معنوی استادپناهیان
┄┄┅━⊹ک🌸⊹━┅┄┄
*بسم الله الرحمن الرحیم*
👈ادامه مطلب بحث:
⭕️ قدیمها در حوزه یکطور دیگری درس میخواندند (نه بهصورتِ سالی و ترمی) مثلاً میگفتند «تو باید کتاب سیوطی را بخوانی» و این کار هم دو سال طول میکشید. الان هم بعضی از درسهای حوزه همینطوری است. و هنوز همۀ درسهای حوزه «ترمی،واحدی» نشده؛ اگر همه «ترمی،واحدی» بشود دیگر به سختی میتوان انتظار پرورش «مجتهد» داشت!
⭕️ قطعیبودنِ اثر عمل را در این روایت ببینید. خداوند در حدیث معراج میفرماید: «إِنَّ الْعَبْدَ إِذَا أَجَاعَ بَطْنَهُ وَ حَفِظَ لِسَانَهُ عَلَّمْتُهُ الحِكْمَة...» وقتی بندۀ من شکم خودش را گرسنه نگه دارد و زبان خودش را کنترل کند به او حکمت یاد میدهم (یعنی اگر کسی همین دو رفتار را انجام دهد، قطعاً به او حکمت میدهم) اگر کافر هم باشد به او حکمت میدهم اما این حکمت در روز قیامت، وبال گردنش و حجتی علیه خودش میشود (به او میگویند: تو که میفهمیدی، چرا؟)
⭕️ بعد میفرماید: «و اگر مؤمن باشد، حکمتش نور و برهان میشود... بینا و بصیر میشود و اولین چیزی که به او یاد میدهم عیبهای خودش است» یعنی به خودش آگاه میشود و میتواند از بالا به خودش نگاه کند. و بعد میفرماید: «وقتی او را آگاه به عیوب خودش کردم او را نسبت به عیوب دیگران، بیتوجه میکنم!» یعنی روابط اجتماعیاش را اصلاح میکنم؛ با همه مهربان میشود، غیبت نمیکند، از کسی کینه به دل نمیگیرد، ناراحت نمیشود، میگوید «بگذار مشغول خودمان باشیم»
⭕️ همۀ آثاری که در این روایت ذکر شده، از نوع «بینش» است(حکمت، بصیرت و...) یعنی اگر دو تا رفتار خودت را کنترل کنی، اینهمه آثارِ بینشی دارد. اصلاً لازمۀ دانشمندشدن کنترل رفتار است! حالا اگر جرأت کردی، این حرف را در دانشگاهها مطرح کن! چرا نمیتوانی؟ بهخاطر سلطۀ فرهنگ مبتذل صهیونیستی که میخواهد انسانها را «برده» بار بیاورد؛ البته در ظاهر، یک «پوزیشن علمی» هم به آن میدهند! یک سلطۀ متعصبانۀ کورکورانۀ جاهلانهای وجود دارد که نمیگذارد برخی از علوم تجربی، رو بیایند؛ چه برسد به علوم دینی!
⭕️ اولین چیزی که در مدرسه باید کنترل شود «رفتار» است. شخصیتدادن به دانشآموز این نیست که بگویید «برو هرکاری دلت میخواهد انجام بده!» اتفاقاً این یعنی حیوان بار آوردن! مگر نمیخواهی دانشمند بار بیاید؟ خُب رفتارش باید کنترل بشود! حالا رفتار را باید با آئیننامه کنترل کنیم؟ نه؛ با فرهنگ و رعایت ادب، باید کنترل کنیم! بنده زیاد به آئیننامه هم معتقد نیستم، چون تشویق و تنبیه فوری، خودش ضرر دارد، قانون و مقرراتِ زیادی هم ضرر دارد.
⭕️ عمل که اینقدر قدرتمند و تأثیرگذار است، اصلش «عمل مدوام» است. چون ما از عمل، در دراز مدت تأثیر میپذیریم، پس باید اعمالمان مداوم باشد، پس باید به اعمال خوب، عادت کنیم، پس باید برای رفتارها و سبکزندگیمان برنامه داشته باشیم! از صبح که بلند میشوی، رفتارهایت را یکی یکی بشمار، ببین به چه سبکی رفتار میکنی؟ ببین عروسیها و عزاهای شما چگونه است؟ «هُرهُریمسلک بودن» یعنی مثل حیوان زندگیکردن، یعنی هرکاری دلمان بخواهد انجام دهیم.
⭕️ دین به ما سبک زندگی یاد میدهد. مثلاً اینکه در مراسم ختم، صاحبعزا دمِ در میایستد و سلام و علیک میکند، در واقع سفارش دین است. طبق روایت، هرموقع کسی از دوستانت عزادار شد، باید بروی خودت را به او نشان بدهی(كَفَاكَ مِنَ التَّعْزِيَةِ بِأَنْ يَرَاكَ صَاحِبُ الْمُصِيبَةِ؛ منلایحضرهالفقیه /1/174) قدیمیها این روایت را بلد بودند و اجرا میکردند. یعنی صاحبعزا دم در میایستد و همه میآیند خودشان را نشان میدهند و این ادب، اجرا میشود.
⭕️ چرا هر رفتاری را انجام میدهی؟! این سؤال کلیدی بحث ماست. چرا طرز لباسپوشیدن خودت را عوض کردی؟ چرا لباس خودت را کوتاه کردی؟ آفرین به برخی از اقوام ایرانی که هنوز لباسهای خودشان را حفظ کردهاند، آفرین به برخی از کشورهای همسایه که لباس خود را حفظ کردهاند (مثلاً در شرق، هنوز لباسهای خودشان را حفظ کردهاند) این یعنی آدمیت! یعنی کسی حق ندارد لباس ما را عوض کند.
⭕️ چرا باید اجازه بدهیم غذاهای ما را عوض کنند؟ چرا باید از سبک غذاخوردن و لباسپوشیدن دیگران تقلید کنیم؟ چرا اسم غذاهای خارجی را به در و دیوار میزنیم؟ چرا کسی اینجاها تعصب ندارد؟ این چه تناسبی با فرهنگ ما دارد؟!
⭕️ سبک زندگی یعنی «ببین کدام رفتارها را معمولاً انجام میدهی؟ برای دانهدانۀ این رفتارها باید برنامهریزی کنی!» در مملکت ما-در اثر تعلیمات غلطی که حوزه و آموزشوپرورش و دانشگاه به جامعه میدهد و در اثر تعلیمات و تبلیغات غلط دینی و غیردینی- چیزی به نام «سبک زندگی» مهم نیست.
👈 ادامه مطلب در پست بعد👇👇
@Panahian_text
کتاب خطبه فدکیه حضرت زهرا سلام الله علیها/مرحوم حاج آقا تهرانی ره
🌿بخش سوم روی سخن با حاضران
🌿توصیف پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم
🌿فَبَلَّغَ الرِّسالَةَ صادِعاََ بِالنِّذارَةِ
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم رسالتش را در حالی ابلاغ کرد که مردم صاداََ انذار می نمود. صَدع به معنای شکافتن است و برای سخن گفتن بلند و اظهار کردن کلام همراه با اجهار به کار می رود. منظور حضرت این است که پدرم در جمعی مبعوث شد که سکوت و خاموشی، همه ی آن ها را فراگرفته بود. پدرم آن جوّ را شکست و این شکست اثر آهنگ توحید بود که از حلقوم پدر من در آمد. انذار هم یعنی اعلام خطر .
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم جوّ غالب آن روز را که شرک و جاهلیت بود شکست و حق را که همان توحید است اظهار نمود.
🌿مائلاََ عَن مَدرَجَةِ المُشرِکین
در حالی که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم به راه و روش مشرکین پشت پا زده بود، یعنی حضرت به جوّ شرکی که در آن جامعه غلبه داشت اصلاََ توجّه نکرد. او بدون توجّه به آن ها و برخلاف طریق آن ها راه خدا را پیمود، مردم را به توحید دعوت کرد و از بت پرستی و شرک انذار داد.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
https://eitaa.com/sharhekhotbefadak
961105-Panahian-Gomnam-TarikhTahlili-j100-18k.mp3
9.26M
🔰 تاریخ تحلیلی اسلام 🔰
✳️ جلسه 100 (1396/11/05): عوامل دوری مردم از امیرالمؤمنین(ع)
http://panahian.ir/post/864#p1&gsc.tab=0
🌸🌸🌸🌹🌸🌸🌸
@tarikhe_tahlili_panahian
🌹 سهم من و شما در اعتلای ایران اسلامی: رأی درست 🌹
✨🌺✨✨🌺✨✨🌺✨
قرائت دسته جمعی
📿 *دعـــــــــــای فـــــــــــرج* 📿
(الهی عَظُم البلاء...)
به یاد شهیدوالامقام
( *فرامرز اکوان*)
شهدای ترور
همه با هم برای
🤲 *ظهور منجی* 🤲
💝 *همدل* 💝
باشيم
@rahi_besoye_noor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ امام روح الله(ره) فرمودند:
« یک نفر را مثل آقای خامنه ای پیدا نمی کنید ... »
خدایا ما را قدردان این نعمت بفرما🤲
@rahi_besoye_noor
سلاااام🌹
صبح سه شنبه تون بخیر🍃😊
خوشبختی خانه در خدا پرستی است.
پاکی خانه در تقوا است.
گرمی خانه در محبت است.
پیشرفت خانه در قناعت است.
ارزش خانه در اعتماد و امنیت است.
آرامش خانه در انصاف و گذشت است.
شرافت خانه در لقمه حلال است.
زینت خانه در ساده بودن است.
✨برای درست کردن این👆🏻خانه همین امروز اقدام کنید✨
💞 یا اَرحَمَ الرّاحِمین 💞
@rahi_besoye_noor
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
کارگاه انصاف_13.mp3
11.19M
#کارگاه_انصاف ۱۳
▪️مهربانترین انسانها ؛
دستگیرترینشان هستند از دیگر بندگان خدا!
-آنان که فقر بندگان خدا،
چه فقر مادی و چه فقر روحی، برایشان ساده نیست، و برای رفع آنها، با تمام وُسعِشان، به میدان میآیند؛
میتوانند در دریافت صفت #انصاف موفق باشند.
#استاد_شجاعی 🎤
@Ostad_Shojae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹حکمت 34 نهج البلاغه🌹