بسمهتعالی
کارنامه کرونا (۵)
https://twitter.com/rahimpourazqadi
همه در اضطرار و رنج، تا اطلاع ثانوی، مذهبی یا دستکم معنوی میشوند اما اغلب آیینها نمیتوانند "بهداشت و پیشگیری و معالجه" را در کنار "صبر و استغفار و توسل"، بیتناقض بفهمند.
پیامبری که گفت فقر، بیماری و صدای پای مرگ، آدمها را کمی آدم میکند و گفت بدون اراده خداوند، همه و هیچ، مساوی است و ما از اساس، مال اوییم و به آغوش او باز خواهیم گشت و "مرگ" را دیدار دوست خواند، همو زندگی را از "مقدسات" و جان آدمی را "خط قرمز" خداوند خواند. ایمان بدون "الاهیات منسجم"، در بحرانها، آچمز شده و بیچارگی انسان، نشان بیمعنایی زندگی میشود. اما سخنگوی خداوند که از توکل و توحید میگفت، باز چرا به رسالت عقل و تجربه، توجه میداد؟
خواندهاید که چگونه از الاهیات "بدن بهمثابه امانت" میگفت که لباسها را گاه بگاه در آب بجوشانید، مسواک را قانون، "بهداشت" را حقالناس و "سلامت" را مقدس، و طبابت را "عبادت" خواند وهمه بیماریها مگر اجل قطعی را قابل درمان دانست؟
در هزاره پیش، از استنشاق و قرقره و تغذیه سالم، مبارزه با "همهچیزخواری"، حفظ فاصله اجتماعی با حیوانات از خوک تا خفاش، و البته رعایت حقوق حیوان، تعادل در سبک زندگی و پرهیز از مواد مخدر و الکل و از روابط جنسی بدون کنترل و از غسل و شستشوهای روزانه و هفتگی و ازطهارت ونجاست و ضرورت معطر بودن گفت در عصری که حمام هم رسم نبود؟ و در جهانی که هنوز در قرن ۲۱، میلیاردها انسان، مشکل توالت دارند و سازمان ملل، روز جهانی توالت! اعلام کرده و اینک در سال ۲۰۲۰ آمار میدهد که سه میلیارد انسان حتی به آب و صابون در خانه دسترسی ندارند و چهارونیم میلیارد نفر از توالت بهداشتی محرومند! بگذریم از خو گرفتگان با نجاست و آنانکه طهارت نمیدانند و پاکی را نمیشناسند.
🆔 @rahimpoor_azghadi
ee07cf43070fb594e3a7b36dd720ebef474b46ba.mp3
21.12M
🔉 #صوت_کامل
🔰سخنرانی استاد حسن رحیمپور ازغدی با موضوع: "فقه" در مصاف "سکولاریزم" ("نظام سازی" و ضرورت استخراج قواعد"فقه تمدن ساز")
نشست بررسی ( رسالت دروس "خارج فقه" در فقه حکومتی)_ معاونت شورای مدیریت حوزه علمیه قم _ ۱۳۹۱
#طرحی_برای_فردا
#شبکه_چهار
📅 پخش: ۹۹/۰۸/۳٠
🆔 @rahimpoor_azghadi
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
🔹 چه کاری لغو محسوب میشود ؟
🔹آیا بازی در #اسلام حرام است؟
⬅️ گاهی برخی کارهای ظاهراً علمی هم لغو است !
🔹 منبع : فرهنگ نوشتاری ، عقل مکتوب و تمدن سازی
استاد #حسن_رحیم_پور_ازغدی
#انقلاب_اسلامی
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@rahimpoor_azghadi
2435540.mp3
22.27M
#صوت_کامل
🔹 #قانون_اساسی و پاسخ گویی #ولی_فقیه
#نظام سازی در عصر #غیبت ، "بدعت" یا سنت ؟
🔹 نشست " تفکر #بسیجی و #ولایت فقیه "
چهل و یکمین سالگرد تصویب قانون اساسی - هفته بسیج آذر ۹۷
سخنرانی استاد #حسن_رحیم_پور_ازغدی
تاریخ پخش: ۹۹/۹/۷
#طرحی_برای_فردا
#شبکه_یک
#انقلاب_اسلامی
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@rahimpoor_azghadi
2435016.mp3
20.23M
#صوت_کامل
🔹 حوزه های علمیه،تداوم خط انبیا سلام الله علیهم
( از شیخ مفید تا مدرس و میرزا کوچک)
هفته بسیج ، بسیج طلاب، نشست روحانیت ، فرصت ها و تهدید ها ، ۱۳۹۸
سخنرانی استاد #حسن_رحیم_پور_ازغدی
تاریخ پخش: ۹۹/۹/۶
#روشنا
#شبکه_افق
#انقلاب_اسلامی
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@rahimpoor_azghadi
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
استاد #رحیم_پور_ازغدی:
🔹بچه های #هسته_ای خونشون رو دادن و این جامعه چند قدم جلو رفت ...
⬅️اونها میفهمن چه چیزی داره در جهت #تمدن_سازی اسلامی خط قرمزهاشون رو میشکنه ...
#ترور
#ترور_دانشمندان_هسته_ای
#اسراییل
#آمریکا
#غرب_وحشی
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@rahimpoor_azghadi
1276705.mp3
21.37M
#صوت_کامل
🔹فلک را سقف بشکافیم ...
اضلاع علمی حقوقی سیاسی در نهضت ملی #انرژی_اتمی
نیروگاه اتمی نطنز ، در جمع #دانشمندان_هستهای، ۳۰ اسفند ۹۱
سخنرانی استاد رحیم پور ازغدی
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@rahimpoor_azghadi
99-09-07_sh4.mp3
22.91M
🔉 #بشنوید
🔰سخنرانی استاد حسن رحیمپور ازغدی با موضوع: پدران دموکراسی از ولایت مطلقه می گویند(۱)
(فراقانون "قانونی" ، "دیکتاتوری خوب" نیست)
نشست ( "ولایت مطلقه فقیه" و "دولت مدرن")_بمناسبت سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی_ ۱۳۹۵
#طرحی_برای_فردا
#شبکه_چهار
📅 پخش: ۹۹/٠۹/۷
🆔 @rahimpoor_azghadi
⭕️ فلسفه فیزیک از منظر شهید محسن فخریزاده (۱)
بسمهتعالی
یادداشت جدید حسن رحیم پور(ازغدی) نخستین بخش از چند یادداشت است که در روزهای آینده منتشر و به نظریات مجاهد شهید محسن فخری زاده از پدران تکنولوژی هستهای و بنیانگذاران صنعت هوافضا و موشکی ایران در حوزه فیزیک و فلسفه علم می پردازد :
https://twitter.com/rahimpourazqadi
دیشب به لطف یکی از دوستان، یادداشتهایی از شهید بنیانگذار، استاد فخریزاده را دیدم. پیشتر ندیده و نخوانده بودم. دیشب هم نخواندم، بلعیدم و افسوس خوردم بر بزرگمردی که جلوی بتهای ما زانو نزد، بزرگ در «فیزیک» و «فلسفۀ علم» و بزرگ در انسانیت و معنویت، مجاهدی ناشناخته برای ما و کاملا شناخته برای واشنگتن و لندن و تلآویو که او را پدر "تکنولوژی هستهای" و مغز متفکر "هوافضا" نامیدند و کشتند. دهها نقشه ترور او نقش بر آب شده بود. روشن است که چرا مردم آن نظریهپرداز عملگرا را قاسم سلیمانی «فیزیک هستهای» خواندند. شهادت فخریزاده، برای او «خیر» و برای ما «شر» بود، برای او قصۀ «پیله و پروانه» و برای ما غصۀ «ماندن میان درودیوار» است، و محرومیت از مردی که ندانستیم چه حقی بر امنیت و پیشرفت ایران دارد و اینک چون شهید تهرانیمقدم، شهدای هستهای و شهیدانی که پس از این خواهیم داد، دیگر از تاریخ ایران تفکیک نخواهد شد؛ چه خورشیدهای درخشان به تاریخ ما سنجاق نشدهاند بلکه خود تاریخ ما هستند.
ضمن آنکه اهل تعارف نیستم و اگر برادر قاآنی فرمانده من در سالهای جنگ، ما را به عضویت سپاه قدس بپذیرد در هر عملیات انتقامی در هر جای عالم که باشد شرکت میکنم بویژه اینک که گرفتار کوتولههایی هستیم که هوسی جز مذاکره با شیطان ندارند و نمیدانیم به کدام خدا نماز میبرند اما نقدا حیف است اگر با چند یادداشت به افکار شهید فخریزاده در حوزه فلسفه و علوم پایه اشاره نکنم:
۱. امکان و ضرورت احیای فلسفۀ اسلامی را به حوزه ودانشگاه یادآوری کرده و آنان را به ظرفیتهای احیا نشده فلسفه اسلامی برای فلسفه علم توجه داده است. حیات فلسفه، قدرت تعامل با محیط و رشد یافتن و رشد دادن است؛ بهنحوی که با پرسشهای فلسفی اکنون رویارویی داده شود، چالشپذیر باشد و از مسیر فلسفۀ علم، تاثیر ملموس بر جهتگیری علم داشته باشد. فلسفه اسلامی هم نوع زنده و مرده دارد.
۲. شهید نظریهپرداز، ریشۀ چالش بزرگ فیزیک جدید را در "فلسفۀ فیزیک"میبیند و اصل "عدم قطعیت" را کاملا ادامۀ نظریۀ معرفتشناختی امتناع در شناخت ذات واقعیات طبیعی با روشهای فیزیک میداند چه برخلاف ادعا کمیات وابسته به هم برای یک ذره فیزیکی بهطور همزمان با دقت صفر، همچنان غیرقابل اندازهگیری است. همچون اندازهگیری تکانه با دقت بالا در الکترون که سبب میشود نتوانیم اطلاعاتی روشن از مکان بدهیم و بهعکس. فیزیک کلاسیک در مورد انرژی و زمان با همین مشکل مواجه است. اندازهگیری دقیق یک کمیت، سبب عدم دقت در بینهایت کمیت وابسته دیگر میشود و تلاشهایی چون نظریه «متغیرهای پنهان» نتوانسته خطر ظاهری این اصل را جبران کند.
۳. ایشان اصل «عدم قطعیت» در فیزیک را اگر نفی علیت به مفهوم نیوتونی آن باشد، معقول وحتی عامل پیشرفت علم میشمارد اما این اصل نمیتواند نفی «علیت» با تبیین فلسفی باشد مگر کسانی به دلایل ایدئولوژیک و غیرفلسفی چنین استنتاج نادرستی بر آن تحمیل کنند.
( ادامه دارد)
🆔 @rahimpoor_azghadi
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
🔹 آیا #ولایت_فقیه اختراع #امام خمینی ره بود ؟ یا دستوری الهی است که وظیفه فقهاست؟
⬅️ وظیفه #مردم چیست؟
منبع: #قانون_اساسی و پاسخ گویی #ولی_فقیه
سخنرانی استاد #حسن_رحیم_پور_ازغدی
#انقلاب_اسلامی
#جمهوری_اسلامی
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@rahimpoor_azghadi
⭕️ "فلسفه فیزیک" از منظر "شهید رابع هسته ای"، دکتر محسن فخری زاده(۲)
بسمه تعالی
حسن رحیم پور ( ازغدی ) در دومین یادداشت پس از ترور شهید دکترمحسن فخری زاده به مظلومیت شهدای هستهای در داخل و خارج کشور و به دیدگاه شهید محسن در بیان ارتباط درست و نادرست میان فیزیک و متافیزیک پرداخته است:
از همسر شهید نقل شد که وقتی در خون خود دست و پا میزده، بیشتر نگران محافظانش بوده و با فریاد از آنان خواسته جلو نیایند تا آسیب نبینند. همکارانش گفتند گر چه دو نخستوزیر رذل صهیونیست علنا نام دکتر فخریزاده را به عنوان هدف اعلام کرده بودند و آمریکاییها و کارگزارانشان تشنه به خون او بودند در داخل کشور نیز تحت فشار و ایذا بود. به نام برجام دستهایش را بستند و با دست بسته، هدف مسلسل تروریزم دولتی غرب قرار گرفت و مخالفان داخلی پروژه او نه حاضر به مناظره بودند و نه مسئولیت تصمیمهای خود را میپذیرند.
شهید فخریزاده در نقاط ربط فیزیک با فلسفه و در حلقه وصل "فلسفه علم" و معرفتشناسی با مشکلات انسان و نیازهای حیات، درگیر تالیف کتابهایی بود و میپرسید چرا نهاد فلسفه اسلامی در صحنه نیست و تفریع فروع نو نمیکند؟ چرا تاثیر آن در علوم تجربی و علوم انسانی به درستی برای دانشجویان "فلسفه علم"، تبیین نشده و فیلسوفان این عصر، تن به رویارویی جدی با مسائل بنیادین علم نمیدهند؟ کجایند مقالاتی که با مبانی فلسفه اسلامی به نقد تفسیرهای فلسفی ناشی از علوم بپردازند؟ چرا فیلسوفان امروز غالبا به ذکر مصادیق و مثالهای تازه، اکتفا کرده و مثلا در تدقیق و تجزیه روایت فلسفی از هستی نکوشیدند؟ حال آنکه فلسفه غرب با مبانی متشتت معرفتشناختی در معرکه، حاضر و با علوم، در تعامل زنده و با هر چالشی، نحلهای زاده و صاحب اولاد مشروع و نامشروع بسیاری شد و بر روند علوم و تطبیق یافتهها با سبک زندگی، ایفای نقش کرد؟ انیشتین گفت نظریه "نسبیت"، آنقدر میوه میدهد که خود دیگر آن را نمیفهمم.
در این لحظه به یاد آوردم اینها بخشی از سوالاتی بود که سال گذشته در فیضیه و در دانشگاه تهران پرسیدیم و یکی در قم آن را دروغ و تضعیف حوزه خواند و دیگری در تهران، آن را خارج از محدوده علم! و دانشگاه دانست.
همچنین شهید محسن، فیزیک و فلسفه را به نحوی مرتبط میدید که اگر مرز آنها رعایت شود یکدیگر را خوراک داده و حتی اصلاح میکنند گر چه ابزارهایی کاملاً متمایز و حیطهای مستقل دارند.
در رمزگشایی شهید دکتر فخریزاده، وقتی "ایدئولوژی" بر "جهان بینی" و جهان بینی بر "شناخت"، مبتنی است و وقتی موثرترین ابزار شناخت، تجربه حسی است(از تعبیر تعمیم یافته "مشاهده" برای حس بهره میبرد)، چرا نقش فیزیک در "شناخت"، دست کم گرفته شود؟ فیزیک، دریچهای راهگشا بسوی چشماندازی بینظیر در مشاهده آفاق است چنانچه زیستشناسی و علومشناختی که توسعهیافتهی علمالنفس است، شانی چون فیزیک دارند و البته این ارتباطها نباید مرز و وظایف علوم را در هم ریزد و نسبیتزدگی به معنای نادرست آن، مایه اغتشاش در علم و فلسفه شود. شهید محسن، دیدگاه امثال پوپر و پیروان ایرانیش را نه تنها غیر فلسفی بلکه منجر به فروپاشی علم میداند و تداخل بیمنطق و افراطی علوم و فلسفه در یکدیگر را اخلال در هردو میشمارد و مینویسد گرچه هرگز نخواستهام با فیزیک به خدا برسم اما مگر با فلسفه(بدون نبوت) میتوان جز به خدایی ناقص رسید؟ او قاطعانه، فیزیک را بستری کارآمد(نه بیشتر و نه کمتر) برای عرفانی مستظهر به "طبیعتشناسی" میخواند و میگوید فیزیک در اندازه خود، جلوههایی زیبا و باشکوه از حضرت حق به نمایش میگذارد و من شخصا از فیزیک نه تنها لذت حل مسئله، بلکه لذت معنوی بردهام و بر ایمانم افزوده است. شهید محسن در شگفت است که چگونه کسانی در اروپا توانستند از یک "جهان منسجم" و "مکانیک معنادار" به الحاد یا بیمعنا دیدن هستی برسند؟ و چرا به سهمیه تجربی و ریاضی از ذهن خود بسنده کردند؟ مگر عقل، به ویژه وقتی مویدات علم، پشت آن میایستد، راهی برای "الحاد" یا "شکاکیت"(که دشمن خونی "عقل"است) بازگذارده است؟ اینان از کدام بیراهه رفتند که به بیغوله رسیدند؟
🆔 @rahimpoor_azghadi
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
🔹 چرا #رهبری ،شورایی نشد ؟
⬅️ قوه قضاییه هم زمانی شورایی بود، به هزار تا مشکل برخوردیم !
منبع: #قانون_اساسی و پاسخ گویی #ولی_فقیه
سخنرانی استاد #حسن_رحیم_پور_ازغدی
#انقلاب_اسلامی
#شورای_رهبری
#جمهوری_اسلامی
#استادحسن_رحیمپورازغدی
#رحیمپورازغدی
#رحیم_پور
#رحیمپور
#رحیمپور_ازغدی
#رحیم_پورازغدی
#رحیم_پور_ازغدی
#استادرحیمپورازغدی
#دکتررحیمپورازغدی
#حسن_رحیمپورازغدی
#دکترحسن_رحیمپورازغدی
#حسن_رحیم_پورازغدی
#دکتر_پورازغدی
#دکتر_حسن_رحیم_پور_ازغدی
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@rahimpoor_azghadi