فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تقابل جالب سربازان روس با ریز پهپاد اوکراینی
🔘 نیم نگاهی به اخبار
1️⃣ آمریکا به رژیم صهیونیستی درباره وقوع جنگ گسترده با لبنان هشدار داد.
2️⃣ ادعای اتحادیه اروپا: پیشرفتهای هستهای ایران بازگشت به برجام را دشوار کرده است.
3️⃣ منابع خبری از دیدار و گفت وگوی شیخ الازهر با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در قاهره درباره آخرین تحولات غزه خبر دادند.
4️⃣ منابع امنیتی در پاکستان مدعی شدند که طی سه روز از درگیریهای شدید مرزی با افغانستان، دستکم ۱۶ نفر از نیروهای طالبان کشته و ۲۶ نفر دیگر زخمی شدند.
5️⃣ نیروی دریایی فیلیپین از حضور ۲۰۷ کشتی چینی در آبهای اطراف فیلیپین و ثبت رکورد جدیدی خبر داد که قدرت نمایی بیسابقه پکن در آبهای مورد مناقشه را نشان میدهد.
6️⃣ باکو: ارمنستان از ادعای ارضی علیه جمهوری آذربایجان دست بردارد.
⭕️گزارش: اوکراین قرارداد «پهپاد برای تروریست» را به گروه افراطی سوری پیشنهاد می کند
🗞روزنامه آیدینلیک ترکیه گزارش داد که دولت اوکراین اخیراً با اعضای گروه تروریستی حیات تحریر الشام در إدلب سوریه برای بحث در مورد قرارداد پهپاد در برابر جنگنده ملاقات کردند.
🔹این روزنامه افزود که اوکراین در ازای آزادی جنگجویان - که کی یف قصد دارد در نبرد با روسی استفاده کند - ۷۵ پهپاد به هیئت تحریر الشام بدهد.
🔸در این گزارش همچنین آمده که اوکراین با گروه تروریستی «پکک» و گروههای وابسته به آن در سوریه «برای انجام عملیاتهای مخفیانه علیه سربازان ایرانی و روسی در سوریه» همکاری میکند.
🔹در ژوئیه ۲۰۲۲، اسپوتنیک به نقل از یک منبع گفت که سازمان سیا در حال جذب جنگجویان داعش و آموزش آنها برای آماده سازی برای اعزام به اوکراین است.
🔸پیش از انتشار این گزارشها، بشار جعفری سفیر سوریه در روسیه گفت: «ما شواهدی داریم که نشان میدهد آمریکا در سوریه تروریستها را از نقطهای به نقطه دیگر منتقل میکند، بهویژه اعضای داعش و جبهة النصرة... بنابراین، نباید تعجب کرد که فردا تروریست های داعش به اوکراین اعزام شوند.»
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای توهین به رهبری در دانشگاه!
🔹مقایسه اختیارات #رهبری با رئیسجمهور آمریکا و فرانسه
🔸۹ نکته جالب درباره حاشیههای عجیب زندگی ملکه الیزابت!!!
👤برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🔘11 سپتامبر 2001
رویای وارونه کاخ سفید
💬حملات ۱۱ سپتامبر، جهان را برای روزهای متمادی در شوک فرو برد و تحلیلگران آن را با حملاتی مانند، بمباران بندر پرل هاربر توسط ژاپنیها در جنگ جهانی دوم مقایسه کردند. در این حمله بزرگ تروریستی ۱۵ تبعه سعودی، دو تبعه اماراتی، یک تبعه مصری و یک لبنانی شرکت داشتند که بنابر ادعای مقامات کاخ سفید همگی عضو شبکه تروریستی القاعده بودند. کشتهشدگان این دو حمله، دو هزار و ۹۷۴ تن بودند که با در نظر گرفتن ۱۹ هواپیماربا، شمار کشتههای این حملات به دو هزار و ۹۹۳ نفر رسید. حوادث فاجعه بار ۲۰۰۱ باعث شد که جورج دبلیو بوش رئیس جمهوری وقت آمریکا از حکم بحث برانگیز مبارزه علیه تروریسم به عنوان دستاویزی برای توجیه مداخلات واشنگتن در افغانستان و عراق استفاده کند. یک تحقیق دانشگاه براون می گوید که ارتش آمریکا از زمان وقوع حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر، تاکنون بیش از ۱۴ تریلیون دلار برای طرح موسوم به «مبارزه با تروریسم جهانی» هزینه کرده که ۴.۴ تریلیون دلار آن عاید شرکتهای اسلحهسازی این کشور شده است.
🔹مخاطبان گرامی برای مشاهده کلیپ به آدرس ذیل مراجعه نمائید:👇👇👇
https://aparat.com/v/dof0318
⭕️ناترازی بنزین؛ از اشکال تا راهکار
🔹ناترازی بنزین در کشور دلایل متعددی دارد که کارشناسان امر مهمترین دلیل آن را خودروهای فرسوده عنوان میکنند، خودروهایی که علاوه بر آلودگی هوا بر اقتصاد کشور هم لطمه میزند؛ زیرا احتراق نا مناسب منجر به مصرف این خودروها میشود که این افزایش مصرف منجر به واردات بنزین هم شده است. اگرچه مسئولان برای جلوگیری از این ناترازی راهکارهای مختلفی نظیر ساخت پالایشگاه، محدودیت کارت سوخت جایگاه، کاهش سهمیه آزاد کارتهای سوخت و حتی افزایش سهم سی ان جی در سبد سوخت را در نظر گرفتند اما به نظر میرسد که این راهکارها پاسخگو نبوده و اکنون باید راهکارهای دیگری را برای جبران این خسارت سوختی در نظر گرفت. دولت باید طبق رهنمود رئیسجمهور محترم برای کاهش تبعات اجتماعی و فرهنگی از شوکدرمانی پرهیز کند و به دنبال راهکارهای زیرساختی باشد.
🔸چالش ناترازی بنزین در ایران، مسئلهای پیچیده و چندوجهی است که ازعوامل متعددی چون فرسودگی ناوگان حملونقل، کیفیت پایین خودروهایداخلی، مدیریت ناکارآمد مصرف و قاچاق سوخت نشأت میگیرد. برای غلبه بر این چالش، مجموعهای از راهکارهای هماهنگ پیشنهاد شده است، از جمله نوسازی ناوگان حملونقل عمومی، ارتقای استانداردهای تولید خودرو، اصلاح الگوی مصرف سوخت، مبارزه با قاچاق، حرکت به سمت خودروهای برقی، و نوسازی پالایشگاهها و احداث پتروپالایشگاههای نسل سوم.
⭕️ضرورت اصلاح ساختار بانکی، حل دست و دلبازی بانکها برای کارکنان
🔹گاهی که از اشکالات نظام بانکی سخنی به میان میآید، همه از ضرورت نظارت و حکمرانی قانونمند بانک مرکزی و ارتقای جایگاه و استقلال آن بهعنوان راهحل یاد میکنند. این البته نکته درستی است، اما در سال ۱۴۰۱ علاوه بر بانکها، بانک مرکزی نیز وامهای کلانی برای کارمندانش اختصاص داد، بهطوریکه در فصل آخر سال ۱۴۰۱، بانک مرکزی به هر کارمندش حداقل یکمیلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان وام قرضالحسنه با مدت بازگشت بیش از ۳۰ سال پرداخت کرده است.
🔸نظام بانکی مرتباً از تسهیلات تکلیفی نالان است و تا جایی که بتواند زیر بار پرداخت آنها نمیرود. ازجمله این تسهیلات تکلیفی به بانکها، وام ازدواج است. جالب است که همین امروز، حدود ۳۰۰ هزار نفر در صف وام ازدواج هستند و مجموع وامی که به آنها تعلق میگیرد تقریبا همین عددی است که بانکها در سال ۱۴۰۲ به کارکنان خود وام داده اند. شفاف شدن فرایند پرداخت وام، تنها از مسیر اصلاح نظام بانکی و پاسخگو شدن آن به نظام نظارتی بودجهای میگذرد.