4_5771616720682747353.mp3
2.79M
دعای هفتم صحیفه سجادیه
با نوای حاج صادق آهنگران
٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫
کانال ره پویان ولایت 👇👇👇
┏⊰✾🎀✾⊱━━━━━┓
🆔 @rahpoyane
┗━━━━━⊰✾🎀✾⊱┛
امام علي - عليه السلام - در سفارشي به فرزندشان (امام) حسن - عليه السلام
- فرمود: بدان که آن کسي که خزانه هاي آسمانها و زمين در دست اوست به تو اجازه دعا
کردن داده است و اجابت نمودن آن را ضمانت کرده است ... پس، مبادا تأخير در اجابت
او تو را نوميد گرداند؛ زيرا که بخشش به قدر نيّت بستگي دارد.
نهج البلاغه نامه ۳۱
@rahpoyane
#شهادت_آیتالله_مدرس و روز مجلس
10 آذر 1316
شهید آیت الله سیدحسن مدرس در سال 1287 قمری به دنیا آمد.
او تحصیل خود را در علوم دینی در اصفهان، سامرا و نجف در محضر بزرگانی چون #آیت_الله_میرازی_شیرازی، صاحب فتوای تحریم تنباکو و ... تا درجه #اجتهاد ادامه داد؛
آنگاه به #اصفهان مراجعت کرده و مشغول تدریس فقه و اصول شد.
ایشان در جریانات مربوط به نهضت مشروطه به سمت سیاست روی آورد.
مرحوم مدرس در این باره گفته است: «بعد از مراجعت از عتبات، در اصفهان فقط از امورات اجتماعیه، مباحثه و تدریس اختیار کرده بودم، تا زمان انقلاب استبداد به مشروطه، مجبورا اوضاع دیگری پیش آمد».
فعالیت سیاسی ایشان با عضویت در انجمن ایالتی اصفهان آغاز می شود و با انتخاب او به عنوان یکی از 👈پنج تن علمای منتخب، برای #دوره_دوم_قانون_گذاری_مجلس، در تاریخ 1289 شمسی، چهره سیاسی او شناخته تر می شود. مدرس در این #مجلس نقش خود را به خوبی ایفا کرد.
وی در دوره #سوم نیز از طرف مردم #تهران به 👈نمایندگی انتخاب شد؛
ولی این مجلس به علت فشار خارجی و آغاز جنگ اول جهانی یکسال بیشتر دوام نیاورد.
مدرس از چهره های سرشناس #کمیته_دفاع_ملی بود که جهت جلوگیری از پیشرفت نیروهای #روسیه تزاری به سمت پایتخت به قم مهاجرت کردند.
او سپس عازم اصفهان، کرمانشاه، عراق، ترکیه و سوریه گردید و پس از دو سال به ایران بازگشت.
با امضای #قرارداد1919وثوق_الدوله، مدرس به مخالفت برخاست و با این قرارداد ننگین به شدت مخالفت کرد و اجازه نداد ایران بین اجانب تقسیم شود.
✍،پس از #کودتای_رضاخان و #سید_ضیاءالدین_طباطبایی در سوم اسفند 1299، 👈مدرس همراه بسیاری از ملیون و مبارزان دستگیر شد و تا پایان عمر کابینه سیاه سید ضیاءالدین طباطبایی در #قزوین زندان بود.
پس از آزادی به نمایندگی مردم👈 تهران در #مجلس_چهارم انتخاب شد و به عنوان #نایب_رییس_مجلس و رهبری اکثریت مجلس برگزیده شد.
#دوره_پنجم مجلس در سال 1302 افتتاح شد و در این دوران پر اهمیت تاریخ #مشروطه که با تغییر سلسله قاجاریه و روی کار آمدن رضاخان همراه بود، مدرس رهبری اقلیت مجلس را بر عهده داشت.
رضاخان که به دنبال حذف قاجار و حاکمیت خود بود، طرح جمهوری را مطرح کرد اما وجود مدرس و رفقای او در مجلس که فراکسیون اقلیت را تشکیل می دادند، مانع از به سرانجام رسیدن طرح #جمهوری_رضاخانی گردید.
یکی از وقاع مهم مجلس پنجم #استیضاح_رضاخان، توسط 👈مدرس بود؛ اما، رضاخان توانست با فریب و نیرنگ، مقدمات تصویب #انقراض_قاجاریه را فراهم کند و در تاریخ 9 آبان 1304 این کار را عملی کرد و خود به پادشاهی ایران رسید.
رضاخان در طی برگزاری انتخابات #مجلس_هفتم، ❌اجازه نداد مدرس به مجلس راه یابد و ابتدا مدتی او را خانه نشین کرد و سپس در 16 مهر 1307 دستگیر و به دامغان و مشهد و سپس به خواف تبعید کرد.
#شهیدمدرس 7 سال در خواف توسط مأموران تحت نظر بود و در 22 مهر 1316 از خواف به کاشمر منتقل شد.
در این زمان #رضاخان دستور #قتل_مدرس را به رییس شهربانی کاشمر داد ولی او به این کار تن نداد و در نتیجه این مأموریت به جهانسوزی، متوفیان و خلج واگذار شد.
آنها در شب #دهم_آذر1316 برابر با 27 رمضان 1356 قمری به سراغ آن عالم ربانی رفتند و او را به #شهادت رساندند و جنازه را مخفیانه به خاک سپردند.😥
قبر شهید مدرس پس از شهریور 1320 و خروج رضاخان از ایران، توسط اهالی محل شناسایی و مشخص گردید.
🕊🥀🕊🥀🕊🥀🕊🥀🕊🥀🕊🥀🕊🥀🕊🥀🕊🥀🕊
صلوات
@rahpoyane
اول شهریورماه ۱۳۳۶ در یکى از محلههاى مستضعفنشین شهر شهیدپرور اصفهان بنام کوى کلم بدنیا آمد. در سال ۱۳۵۵ پس از اخذ دیپلم طبیعى به سربازى اعزام شد. در مشهد ضمن گذراندن دوران سربازى، فعالانه به تحصیل علوم قرآنى در مجامع مذهبى مبادرت ورزید. در سال ۱۳۵۷ به دنبال صدور فرمان حضرت امام مبنى بر فرار سربازان از پادگانها و سربازخانهها، او و برادرش هر دو از خدمت سربازى فرار کردند و به خیل عظیم امت اسلامى پیوستند. شهید خرازى از همان آغاز پیروزى انقلاب، درگیر فعالیت در کمیته انقلاب اسلامى، مبارزه با ضد انقلاب داخلى و جنگهاى کردستان بود و لحظهاى آرام نداشت. شهید خرازى در اوج درگیریها، زمانى که به کردستان رفت، بعد از رشادتهایى که در زمینه آزاد کردن شهر سنندج از خود نشان داد در سمت فرماندهى گردان ضربت وارد عمل شد. با شروع جنگ تحمیلى بنا به تقاضاى همرزمان خود پس از یک سال خدمت صادقانه در کردستان راهى خطه جنوب شد و سمت فرماندهی اولین خط دفاعى را از آن خود کرد. در عملیاتهاى مختلف همچون رمضان، والفجر ۴ و خیبر در سمت فرماندهى لشکر امام حسین (ع) رشادتهاى بسیارى از خود نشان داد. در عملیات خیبر 1 دست او در اثر اصابت ترکش قطع و پیکر زخم خورده اش به عقب فرستاده شد. در بسیار از عملیاتها حاج حسین مجروح شد، اما براى جلوگیرى از تضعیف روحیه همرزمانش حاضر نمىشد به پشت جبهه انتقال یابد. این سردار بزرگ در روز هشتم اسفندماه ۱۳۶۵ شهید شد. رهبر معظم انقلاب در مورد ایشان مىفرمایند: «او (حسین خرازى) سردار رشید اسلام و پرچمدار جهاد و شهادت بود که با ذخیرهاى از ایمان و تقوا و جهاد و تلاش شبانهروزى براى خدا و نبرد
سال ۱۳۴۰ در روستای علیشار از توابع زرند ساوه بدنیا آمد. او بیسیمچی لشکر ۲۷ محمد رسولالله (ص) بود. خستگی نداشت. میگفت: «من حاضرم تو کوه با همه شما مسابقه بذارم، هر کدام خسته شدین، بعدی ادامه بده...» اینقدر بدن آمادهای داشت که در جبهه شد بیسیم چی لشکر. شهید بزرگوار در دهم اسفندماه سال ۱۳۶۵ در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمد. عکس معروف شهید امیر حاج امینی بهعنوان سمبل شهید و شهادت در جمهوری اسلامی ایران معروف شد. همیشه وقتی میخواهند تصویری از شهید را به نمایش بگذارند، تصویر زیبای امیرحاج امینی با آن عروج ملکوتی و آرامش در چهره و لبخند ملایم و زیبا بیش از هرچیز جلوهگر میشود.
@rahpoyane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌈راه فوق العاده......🌾
🌴@rahpoyane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
:
🔹 فاجعه ای که بی حجابی و بی بند و باری جنسی بر سر زن و خانواده می آورد...
⬅️ بلایی که #غربزده ها بر سر کشور آوردند ...
استاد #حسن_رحیم_پور_ازغدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻🍃
💔التماسش کن .......🍂
🌼🍁@rahpoyane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای حضرت ابراهیم (ع) برای مردم اصفهان از زبان آقای کافی