10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یادتونه یه سردار سرش رو جلوی مردم کج کرد و عذرخواهی کرد قبل از اینکه مشخص بشه مقصرن یا نه؟!
⭕️ حالا بعد از حدود ۵ ساااال، دادگاه عالی اونتاریو کانادا اعلام کرده:
😶 مقصر حادثه سال ۹۸، خطوط هوائی بین المللی اوکراینی شناخته شده، و باید به خانوادگان جانباختگان غرامت بده!!!
#هواپیمای_اوکراینی
#سردار_حاجی_زاده
⁉️ جلیلی اجماع ساز نیست؟! (سوال سوم)
✍️محمدحسین ابوطالبی
🔰 این هم یکی دیگر از پیشفرض های غلط و غیرواقعی است که رسانهها برای ما درست میکنند! و ما هم با همین عینک غلط به کاندیداها نگاه میکنیم.
🔹 دلیل مطرح کردن این شاخص غلط هم این است که با استدلال و تبیین نمیتوانند کاندیدای اصلح را کنار بزنند و مجبورند «شرایط حساس» دروغین ترسیم کنند تا به تب راضی شویم.
🔻مگر در سال 84 اجماع بر گزینه واحد داشتیم که پیروز شدیم؟؟ مگر در سال 88 اجماع داشتیم؟؟ مگر در سال 92 اگر اجماع میکردیم پیروز میشدیم؟؟
🔸 در همان سال 92 اگر تمام آرای جلیلی و رضایی و ولایتی و غرضی هم میرفت در سبد رای قالیباف، بازهم روحانی رئیس جمهور میشد!
🔰تازه اگر دوقطبی قالیباف-روحانی شکل میگرفت، فقط آرای سعید جلیلی به طور کامل به نفع قالیباف میشد و خیلی از آرای سنتی دوستداران هاشمی به ولایتی و رضایی، سهم روحانی میشد! بعلاوه اینکه آرای سیاه هم به میدان میآمدند و به قصد تضعیف نظام به روحانی رای میدادند و شکست سنگینتری رخ میداد.
🔹 فارغ از همه اینها، از دهه شصت تا کنون، رهبری اینهمه درباره شاخص های اصلح صحبت کردند! کجا قابلیت اجماعسازی را از شاخصهای اصلح مطرح کردهاند؟ چرا انقدر راحت رسانهها به ذهن ما جهت میدهند؟؟
🔸 بعلاوه اینکه انتخابات مجلس امسال در قم و تهران و خوزستان و مشهد و تبریز و یزد و... خیلی از شهرها نشان داد آن 40 درصدی که رای دادند، دیگر پذیرش تصمیمات از بالا به پایین پدرخواندهها را ندارند...! بلکه دیگر «میسنجند و انتخاب میکنند».
🔰 در این فضای فکری «سنجش و انتخاب» هیچکس به اندازه جلیلی مورد اتفاق عموم حزباللهیهای مصطلح نخواهد بود! حتی اگر پدرخواندهها از بالا دستور بدهند و رسانهها را بهخط کنند و شخصیتهایشان را وارد کارزار کنند.
🔻بنابراین گزاره «جلیلی اجماعساز نیست» نه واقعی است! نه مطابق مبانی است، نه از جهت تجربه تاریخی، ضرورت دارد.
#شبهه
#اصلح
#مردمی
#مقبولیت
#تعامل
💢 جلیلی مگه کار اجرایی کرده؟ (سوال اول)
✍️ محمدحسین ابوطالبی
🔻 این سوال مانند همان سوال است که میگوید «رئیس فدراسیون فوتبال مگه عکس با شورت ورزشی داره؟»
به همان اندازه غیردقیق و بسیط است.
مگر رئیس فدراسیون فوتبال، سرمربی است؟؟
مگر رئیس جمهور، پیمانکار است؟؟
🔹 رئیس جمهور، مغز متفکر راهبردی جمهوری اسلامی است که میخواهد دولت اسلامی را در راستای تمدن نوین اسلامی محقق کند و دستگاه اجرایی را در مقیاس کلان، #مدیریت کند!
🔸 برای این امر باید:
🔻 اولا پروژه انقلاب اسلامی و اندیشه رهبری را فهم کرده باشد.
💢 به پیام آقای میرباقری دقت کنید: «جوانان با افقی تمدنی، در پی آن دسته از کاندیداها باشند که ظرفیت فکری و توان اجرایی لازم را برای پیشبرد آرمانهای تمدنی انقلاب اسلامی و عبور از الگوهای توسعۀ غربی را دارا باشند.»
🔹 برای تحقق این مساله، رئیس جمهور باید «اندیشمند و مدیر راهبردی» هم افق با رهبری باشد که فرق توسعه و پیشرفت را درک کند!
تصور برخی این است که حتی اگر رئیس جمهور ژاپن هم بیاید و گوش به فرمان رهبری باشد، کار تمام است!!
🔰 در این اتمسفر است که این سخن رهبری «اگر شهید مطهری زنده بودند، بهترین جایگاه برایشان ریاست جمهوری بود» قابل فهم میشود.
🔻 ثانیا احاطه به مسالههای کشور در عرصههای مختلف داشته باشد و «راهحل» و «فرایند» ارائه کند، نه وعده و وعید و عددی که از اندیشکدههای پروژهبگیر بیرون آمده.
🔸 #دولت_سایه کارگروهی است که سالهاست توسط سعید جلیلی در موضوعات مختلف مسکن و نفت و کشاورزی و... تشکیل شده و با استفاده از نخبگان هر موضوع، مسالهها و مشکلات، شناسایی میشوند و برای حل آنها به «طرح و برنامه» میرسند.
🔻 ثالثا برای تحقق این اندیشه و راهحل و فرایند، توانایی تنظیم روابط درون دولت و تعامل با نهادهای مختلف کشور در سایه #اقتدار_و_قاطعیت داشته باشد.
🔹نه باید اهل تسامح و کوتاهآمدن باشد، نه یکدندگیهای احمدینژادی داشته باشد و دعوا راه بیندازد.
🔰 بنابراین چون اسم دولت، قوه مجریه است، نباید بین «مدیر» و «مجری» خلط کرد. بله! دولت یک «کنندهی کار» میخواهد که پروژه را تحویل بگیرد و برود و بدود و بجنگد برای تحقّقش.
🔹اما طراح و مدیر این پروژه، رئیس جمهور است و آن شخصی که باید بدود و بجنگد، حتی وزیر هم نیست! بلکه در جایگاه معاون وزیر و معاون اول رئیس جمهور است.
🔸 لذا شخصیتهای مغتنم و ارزشمند و متعهد و متخصصی چون مخبر و قالیباف و فتاح و وحیدی و... با تمام نقاط قوتشان، ویژگی اساسی رئیس جمهوری اسلامی را ندارند و شبیه همان رئیس جمهور ژاپن هستند که گوش به فرمان رهبری است! البته اگر فرصت کند فرامین رهبری را در تمام مسائل ریز و درشت ببیند و بررسی کند و کسب تکلیف کند...
🔹 البته حضور این بزرگواران هم در جایگاه ریاست جمهوری، موجب خشنودی خواهد بود، اما بحث بر سر اولویتها و انتخاب #اصلح است.
#شبهه
#سابقه_اجرایی
#برنامه
⚪️تحلیلی بر ارائه برنامه اقتصادی مسعود پزشکیان
🔴حداقل نیمچه کارشناس باشید!
🔴اولین بخش از برنامه «میزگرد اقتصادی» شبکه یک رسانه ملی میزبان مسعود پزشکیان یکی از شش کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری آتی بود. در این برنامه که با حضور یک کاندیدا به همراه دو مشاور و در سمت مقابل با حضور سه کارشناس اقتصادی برگزار شد، پاسخهای قابل تامل مسعود پزشکیان، اغلب طرفداران وی را ناامید کرد.
🔴بسیاری از منتقدان مسعود پزشکیان میگویند تاکید بیش از حد او در رجوع به کارشناسان هم جنبه مثبت دارد هم جنبه منفی. به عبارتی وی از یک طرف بهخوبی اشاره میکند که تصمیمهای اقتصادی باید برمبنای مراجعه به دیدگاههای کارشناسی، تجربیات ملی و بینالمللی و یاریجستن از دیدگاههای علمی تجربه شده باشد، اما در سویی دیگر وی بدون هیچ اشارهای به رویکردهای کلان دولت احتمالیاش، همه سوالها را به آینده و کارشناسان دولتش ارجاع میدهد.
🔴پرواضح است هر کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری هرچند هم فهم زیادی از علم اقتصاد نداشته باشد، باید یک تصویر کلان را در موضوع مورد اشاره (کسری بودجه، ناترازی انرژی، صندوقهای بازنشستگی، فساد، ناترازی نظام بانکی، رشد اقتصادی ناچیز، تورم بالا، فقر، روابط تجاری با خارج، تحریمها و...) دریافت کرده و آن تصویر کلان را بهعنوان چراغ راه دولتش اعلام کند و در جزئیات این موضوعات را به مشاوران و کارشناسان بسپارد.
🔴این درحالی است که نخبگان، دانشگاهیان و کف جامعه انتظار دارند رویکردهای کلان کاندیداها را بشنوند و برمبنای آن دست به انتخاب بزنند یعنی انتظار جامعه از مسعود پزشکیان یا هر شخص دیگری که داوطلب انتخابات ریاستجمهوری شده، این است که رویکردهای کلان خود را در موضوعاتی همچون کسری بودجه، ناترازی انرژی، صندوقهای بازنشستگی، فساد، ناترازی نظام بانکی، رشد اقتصادی ناچیز، تورم بالا، فقر، روابط تجاری با خارج، تحریمها و... بهصورت کلی اعلام کرده و جزئیات آن را به کارشناسان بسپارد.
🔴بخش قابل تامل اظهارات مسعود پزشکیان در روزهای اخیر یادآور دو اتفاق تلخ در گذشته است. اولی اینکه مهدی کروبی از اولین نفراتی بود که بهعنوان کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری سال 1388 مرتبا در هر موضوعی میگفت کارشناس نیست و ترجیح میدهد این سوالها را به کارشناسان ارجاع دهد.
🔴در سویی دیگر محمود احمدینژاد نیز مدعی بود «رئیسجمهور خودش باید صاحبنظر باشد، کارشناسارشد باشد. تا یک کارشناس حرف زد باید بتواند حرفش را رد یا تایید کند، دو کارشناس دو حرف متناقض زدند شما از کجا متوجه میشوید کدام درست میگوید» اما آنچه در ادامه مشخص شد این بود که به اذعان اغلب کارشناسان و همراهان محمود احمدینژاد، وی تنها دیدگاه کارشناسی را قبول داشت که صرفا مطابق با تصورات وی بوده، نه اینکه بهلحاظ علمی و فنی مورد قبول کارشناسان معتبر باشد./ فرهیختگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سلطان تناقض
بعضیا طوری میگن تخریب نکن انگار این حرفها رو بابای من زده با فتوشاپ چسبوندیم به کاندیدای جبهه اصلاحات🙂
بسه دیگه بیدار شید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاطره جلیلی از منصرف شدن یکی از کارگران هپکو برای خودکشی به خاطر حرکات اصلاحی شهید رئیسی در این کارخانه
🔴 دروغسازی علیه دکتر #جلیلی در فضای ایتا!
این روزها جریانی مشکوک که چند شخص معلوم الحال در رأس آن درحال کنشگری هستند، به دروغ درحال خبرسازیهای زرد و انتشار گستردهی این اخبار دروغ علیه دکتر جلیلی هستند، تا با استفاده از این ترفند جنگ روانی، دکتر جلیلی را در چشم مردم منفی جلوه دهند.
نکته قابل توجه در این اقدام بیشرمانه این است که این جریان خائن به منویات رهبری، تاکنون حتی یک اسکرین شات از حملات ساختگیِ مثلا طرفداران دکتر جلیلی منتشر نکردند و صرفا با تکنیک مظلومنمایی به دنبال تخريب دکتر جلیلی هستند.
در صورتی که اگر ادعای اينها درست باشد، حداقل با توجه به اینکه در تمامی افکارسنجیها و نظرسنجیهای معتبر و برخی هم مجازی، بیش از 80% شرکتکنندگان در ایتا، هوادار دکتر جلیلی هستند، پس باید حداقل چندهزار اسکرین شات از فحاشیها، اهانتها و بیاخلاقیهای هواداران دکتر جلیلی منتشر میکردند، که تاکنون حتی 1000 نه، 100نه، حتی 10 اسکرین شات هم از این فحاشیها در ایتا منتشر نکردهاند و این نشان استفاده از تکنیکهای بازی روانی است.
لذا هر عزیزی که هوادار دکتر جلیلی است، بدون توجه به این جنگ روانی، به دنبال افزایش مشارکت باشد و محلی به این رفتار سرشار از دروغسازی ندهد.
ضمنا چند روز قبل اسکرینشاتهایی از یک گروه منتشر شده بود که برخی افراد به دنبال تخريب دکتر جلیلی گفته بودند برویم در قالب حمایت دکتر جلیلی فحاشی کنیم و نیشآخر را روز آخر وارد کنیم و ... که مطمئنا این تخریبها توسط همینها انجام میشود.
امروز تنها وظیفه ما، حضور میدانی در روستا و شهرها برای دعوت مردم به مشارکت است ولاغیر
تحت هيچ شرایطی به هيچ کاندیدایی اهانت نکنید، تا ما از این دروغسازیها و بیتقوایی قطعی، دور باشیم.
✍مراقب حقه ی منافقین انقلابی نما باشیم.اینها از کفار بدترند!
🌀 ما کسی را میخواهیم که مصداق آیه شریفه«اشدا علی الکفار و رحماء بینهم»» باشد #مثل_ابراهیم و #مثل_حاج_قاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای آیت الله #رئیسی که میگن در بعضی جلسات از #جلیلی دعوت میکردن جلیلی هم حضور و دیدار داشته،
جالبه حرفای مستند خود آقای رئیسی رو هم این دروغگوها قبول ندارن و میگن نه!!😑
#انتخابات #اصلح_ترین
#کار_آمد_ترین #با_برنامه_ترین
#جلیلی_شبیه_ترین_به_شهید_جمهور
#شیفتگان_خدمت_نه_تشنگان_قدرت
#امام_زمان (عج)
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
♦️تحصیلات حوزوی و دینی شهید رییسی رو سواد نمیدونستن و بهش اتهام بیسوادی میزدند!
اما حالا برای قرآن و نهج البلاغه بلد بودن پزشکیان یقه میدرن!
معاویه باید بیاد پیش شما جماعتِ منافقِ قرآن به نیزه کن درس پس بده!
#انتخابات
24.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕋 فیلم کامل | پیام رهبر انقلاب به حجاج بیتاللهالحرام منتشر شد
✍ حضرت آیتالله خامنهای در پیام به حجاج بیتاللهالحرام، حج را عامل قوّت قلب مسلمانان و هراس دشمنان دانستند و تاکید کردند:
🔹️برائت از جلادان غزه، فراتر از حجگزاران و موسم حج به مسلمانان جهان تسری یابد
📣متن پیام رهبر انقلاب دقایقی پیش توسط نماینده ولیفقیه و سرپرست حجاج ایرانی در مراسم برائت از مشرکین در صحرای عرفات قرائت شد.
➕متن کامل | PDF | نسخه ویدئویی | نمودار | پوستر | اطلاعنگاشت
🖼 #حج_برائت #حج_1445هـ #پیام_حج۱۴۰۳
💻 Farsi.Khamenei.ir