20.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کارشناس سعودی بررسی میکند:
🔻چرا عربستان به دنبال مذاکره و توافق با ایران است؟
.
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رئیسجمهور فاسد آذربایجان در حال ساماندهی جنگ نیابتی اسرائیلیها علیه ایران بود؛ رزمایش ایران نشان داد که آنها عددی نیستند!
مجید تفرشی، کارشناس امور بین الملل ساکن لندن:
🔻آذربایجان از زمان تأسیسش تبدیل به پایگاه ایران هراسی و ایران ستیزی با محوریت آمریکا، اسرائیل و عربستان شده است؛ تصور این کشورها این بود که آذری زبانان ایران از آن ها حمایت می کنند اما این محاسبات کاملا غلط از آب درآمد؛ دولت الهام علیاف کوچکتر از آنست که در برابر ایران شاخ و شانه بکشد.
.
☘
✅ #یادداشت_کوتاه | سفر برای مردمی ماندن!
🍃🌹🍃
🔻 یکی از ویژگیهای دولت سیزدهم که در همین ابتدای راه نمود فعالی پیدا کرده است، سفرهای استانی است. حضور فعال دولتمردان که اتفاقاً از استانهای محروم هم آغاز گردیده دارای آثار و برکات بزرگی است. مردمی بودن، حضور در میان مردم و از نزدیک در جریان امور مردم بودن از توصیههای مؤکد رهبر معظم انقلاب در اولین دیدار اعضای دولت جدید با معظم له نیز بوده است و اکنون دکتر رئیسی خبر از ادامه سفرهای استانی میدهد. به عقیده رئیسجمهور، «در بسیاری از موارد، برخی طرحها که دچار وقفه بیدلیل شدهاند، با پیگیریهای مدیران ارشد در جریان بازدید حضوری، فعال میشود». بااینحال، در خصوص سفرهای استانی توجه به چند نکته ضروری به نظر میرسد؛
🔹 نکات تحلیلی: ۱- ازجمله شعارهای مهم دکتر رئیسی در ایام انتخابات، تشکیل دولت مردمی بوده است؛ یکی از مؤلفههای اصلی دولت مردمی، حضور بدون واسطه در میان مردم است. مقام معظم رهبری نیز یکی از شروط تحقق دولت مردمی را با مردم و در میان مردم بودن عنوان کردهاند. ۲- آنچه بر ارزش سفرهای استانی دولت افزوده است، اصرار معظم له بر حضور در مناطق محروم و محلهها و مناطقی است که حتی شاید مدیران محلی هم کمتر در آنجا حضور مییابند. ترجمان سخن مقام معظم رهبری این است که ایشان حضور در میان مردم را گزینشی نمیدانند و معتقدند: «مردم یعنی همه مردم؛ بدون امتیازهای طبقاتی و گروهی». ۳- وحدت و وفاق ملی یکی از بزرگترین سرمایههای اجتماعی در مواجهه با تهدیدات بیرونی و چالشهای درونی است. حضور دولت در مناطق مختلف کشور، شنیدن دغدغههای مردم و برداشتن موانع پیش رو با رأی و نظر مردم، موجب تقویت این سرمایه اجتماعی میشود. ۴- ترمیم مستمر روابط میان مردم با دولت ازجمله ضروریات هر حکومتی برای دوام و توفیق است؛ این امر حاصل نمیشود مگر با اطلاع و آگاهی از دغدغههای جامعه و برنامهریزی، اقدام و عمل بر اساس آن دغدغهها. یکی از دلایل اصلی اعتراض در کشور ما به همین حضور ناکافی مسئولین در میان مردم برمیگردد. مقام معظم رهبری راهکار نزدیکی دولت به مردم و مردمی بودن دولت را این میدانند که دولتمردان: «صادقانه با مردم حرف بزنند، مشکلات را به مردم بگویند، راهحلها را به مردم بگویند، توقّعات را از مردم ابراز کنند و کمکهای لازم را به مردم تقدیم کنند. حرف زدن با مردم یکی از کارهای مهمی است که دولت مردمی بایستی [به آن] متعهّد باشد». مردمی بودن و مردمی ماندن دولت اصل مهم و ضروری است و سفرهای استانی نیز با توجه به این اصل ارزشگذاری میشود.
✍ مصطفی برزکار
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
.
♨ نقش داعش در افغانستان
*داعش در جمعهای که گذشت، در جمع مسلمانان نمازگزار مسجد خانآباد افغانستان، اقدام انتحاری و تروریستی انجام داد که طی آن بیش از صد نفر شهید و زخمی شدند. در پی این حادثه رهبر معظم انقلاب با تأکید بر مجازات عاملان، از کشورهای همسایه و مسئولین افغانستان خواستار جلوگیری از تکرار چنین فجایعی شدند. همانگونه که معظم له اعلام کردند، چنانچه جلوی این اقدامات گرفته نشود، مطمئناً انجام چنین اقدامات تروریستی در افغانستان شدت خواهد یافت. خط فکری داعش در افغانستان بر ایجاد اختلاف بین شیعیان با اهل سنت و فراهمسازی اختلافات و درگیریهای مذهبی در آن متمرکز شده است.
👈 گزاره های تحلیلی
⬅ آمریکا از کارت داعش در افغانستان در دو جهت استفاده میکند:
الف) احیای داعش جهت درگیر کردن بازیگران دیگر همچون ایران، روسیه و چین در بحران احتمالی ایجادشده از طریق جنگ داخلی در افغانستان؛
ب) ایجاد فضای گسترده ناامنی داخلی در افغانستان به دلیل خلأهای امنیتی موجود در آن و توسعه این ناامنی به کشورهای منطقهای مخالف سیاستهای آمریکا؛
⬅ بنابراین آمریکاییها به این تحلیل رسیدهاند که تنها گروهی که هم برای طالبان و هم برای سایر بازیگران همچون ایران به صورت تهدید میتواند وجود داشته باشد و درعینحال میتواند سیاستهای این کشور شکستخورده در افغانستان را پیش ببرد، داعش است؛ به همین منظور تمام توان خود را بر احیا و حمایت از داعش قرار داده است تا از یکسو ناامنی گسترده در افغانستان در جهت راهبرد مشغول سازی پیاده شود و از سوی دیگر با توجه به ناامنی به وجود آمده و خطر داعش، زمینه اقدامات نظامی محدود و مداخله در امور افغانستان را فراهم و توجیه کند؛ تهدیدی که اگر در نطفه خفه نشود، زمینهساز ناامنی گسترده در داخل افغانستان شده و خطرات امنیتی گسترده همچون افزایش تهدیدهای داعش در منطقه را موجب خواهد شد.
⬅ این در حالی است که راهبرد جمهوری اسلامی ایران عدم حضور بازیگران فرامنطقهای در افغانستان و جلوگیری از تکرار چنین فجایعی است؛ زیرا هم حضور بازیگران خارجی و هم رشد و نمو نیروهای نیابتی آنها، هر دو زمینهساز ناامنی و بروز مشکلات تروریستی در منطقه هستند.
✍ محمدرضا فرهادی
✅ بصیرت
.
⭕️ سخنگوی وزارت خارجه: حریم فضایی و هوایی خود را هیچ وقت به روی آذربایجان نبستیم؛ مرز زمینی هم باز است.
.
☘
✅ # نظریه و تحلیل | پیام نیازمندی آمریکا به برجام
🍃🌹🍃
🔻 طی روزهای اخیر سه اقدام معنادار از سوی آمریکا رخ داده که میتوان آن را پیامهایی برای ایران مبتنی بر تسریع در آغاز مذاکرات وین و احیای برجام دانست.
1️⃣ تعطیلی میز ایران در سیا: به گزارش رسانههای آمریکایی، میزهای مستقل ایران و کره شمالی در سازمان سیا که در دولت ترامپ راهاندازی شده بودند، به کار خود پایان داده و از این پس فعالیتهای آنها تحت نظر دو مرکز منطقهای خاورمیانه و شرق آسیا ادامه خواهد یافت. این را میتوان پیامی در راستای ادعای کاهش اقدامات خرابکارانه و بحرانهای ضدامنیتی علیه ایران دانست.
2️⃣ رفع تحریم شرکت ماموت: وزارت خزانه داری آمریکا گروه صنعتی ماموت و شرکتهای زیرمجموعه آن را از فهرست تحریمها خارج کرد. اهمیت این مجموعه صنعتی در ارتباط آن با شرکتهای خودروسازی سنگین در آلمان، نقش آن در فرآیند تولید ابزار و ماشینهای فرآیند ترانزیت کالا در ایران است.
3️⃣ مذاکرات رابرت مالی با کره جنوبی: رابرتمالی نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در مذاکره با معاون وزیر خارجه کره جنوبی از این دولت خواست که به «نقش سازنده» خود در احیای برجام ادامه دهد. این میتواند چراغ سبزی به سئول برای آزادسازی بخشی از اموال بلوکهشده ایران و یا رفع برخی نیازمندیهای تکنولوژیک اقتصادی تفسیر شود.
🔸 به نظر میرسد تبعات خروج غیرمسئولانه آمریکا از افغانستان و افزایش انتقادات از آن در فضای داخلی آمریکا، کاخ سفید را به سوی کسب یک دستاورد دیپلماتیک در غرب آسیا سوق داده که در این بین، پرونده هستهای ایران میتواند از اولویت بیشتری برخوردار باشد.
🔺 در کنار آن، تلاش برای حل پروندههای منطقهای آمریکا و متحدانش در دیگر مناطق برای افزایش تمرکز بر مهار چین که در انعقاد قرارداد اخیر «آکوس» نمایان شد نیز نمود دیگری از تلاش آمریکا برای تسریع در این مذاکرات است.
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
.
‼️⚫️ فوری‼️ فوری ⚫️‼️
🚨 به دلیل استقبال کمنظیر هموطنان عزیز از مسابقه عظیم فرهنگی «شعور عاشورایی»، علاوه بر #افزایش_جوایز، مهلت ثبتنام و زمان برگزاری مسابقه نیز #تمدید_شد‼️
✍️ برای ثبتنام فقط تا #پایان_همین_هفته فرصت دارید!!
🎁 ۴۰ کارت هدیه پانصد هزار تومانی برای نفرات برتر
🎁 ۴۰ کارت هدیه ۱۵۰ هزار تومانی به قید قرعه برای کسانی که حداقل نصف نمره آزمون را کسب نمایند
📆 تاریخ برگزاری مسابقه: ۲۹ و ۳۰ مهر ماه
✅ ثبتنام در مسابقه، دانلود نسخه PDF پیامهای مکتب عاشورا و عضویت در کانال اطلاعرسانی:
🆔 zil.ink/ashoora_test