⭕️ برگزاری مسابقه وصیتنامه خوانی سردار سلیمانی
🔹مهلت شرکت در مسابقه تا 13 دی ماه
🔹ثبت نام و شرکت در مسابقه از طریق: http://book.yazdrasa.ir/
🔹20 کارت هدیه یک میلیون ریالی به برندگان اهدا خواهد شد
☑️یزدرسا👇
🆔 https://t.me/joinchat/AAAAADu9eGS4qz02ytHp0w
سوره 63. منافقون آيه 9
يَآ أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لَاتُلْهِكُمْ أَمْوَالُكُمْ وَلَا أَوْلاَدُكُمْ عِن ذِكْرِ اللَّهِ وَمَن يَفْعَلْ ذَ لِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْخَاسِرُونَ
اى كسانىكه ایمان آوردهاید! اموال و اولادتان شما را از یاد خدا غافلان نسازد و كسانى كه چنین كنند، آنان همان زیانكارانند.
🔰❎عوامل بازدارنده از یاد خدا بسیار است :
1- مهمترین آنها، اموال و اولاد است كه این آیه به آنها اشاره نموده است. «لاتلهكم اموالكم و اولادكم عن ذكر اللّه»
2- شراب و قمار نیز مانع یاد خداست. «یصدّكم عن ذكر اللّه»
3- تجارت و داد و ستد نیز مىتواند از موانع باشد. لذا قرآن از كسانىكه داد و ستد، آنان را از یاد خدا باز نداشته ستایش كرده است. «رجال لاتلهیهم تجارة و لابیع عن ذكر اللّه»
4- تكاثر و فزونطلبى از عوامل بازدارنده است. «الهاكم التكاثر»
5- آرزوهاى طولانى نیز مانع یاد خداست. «یلههم الامل»
6- رفاهزدگى از عوامل دیگر غفلت است. «متّعتهم و آبائهم حتى نسوا الذّكر»
7- البتّه علاقه به دنیا آنگاه خطرناك است كه انسان، دنیا را مقدمه آخرت نبینید و هدفش در تمام كارها، دنیا باشد. «فاعرض عن من تولّى عن ذكرنا و لم یرد الاّ الحیاة الدنیا»
آنچه خطرناك است غفلت از یاد خداست، نام بردن از اموال و اولاد، به خاطر آن است كه این دو قوىترین عامل غفلت هستند.
امام صادق عليهالسلام فرمودند:
🍀 لَيْسَ مِنْ نَفْسٍ اِلاّ وَ قَدْ فَرَضَ اللّهُ لَها رِزْقَها حَلالاً يَأتيها فى عافيَةٍ وَ عُرِضَ لَها بِالْحَرامِ مِنْ وَجْهٍ آخَرَ فَاِنْ هىَ تَناوَلَتْ مِنَ الْحَرامِ شَيئا قاصَّها بِهِ مِنَ الْحَلالِ الَّذى فَرَضَ اللّهُ لَها وَ عِنْدَ اللّهِ سِواهُما فَضْلٌ كَبيرٌ؛
☘ خداوند براى هر كسى روزىِ حلالى مقرّر داشته كه به سلامت به او خواهد رسيد.
از طرف ديگر روزى حرام نيز در دسترس او قرار داده است كه اگر انسان روزى خود را از آن حرام به دست آورد، خداوند در عوض، روزى حلالى را كه براى او مقدّر كرده است، از او باز خواهد داشت و غير از اين دو روزى (حلال و حرام)، روزى هاى فراوان ديگرى نيز نزد خداوند هست.
📖بحار الأنوار، ج 5، ص 147، ح 6.
✍️در آبان ماه 1397 لایحه CFT در شورای نگهبان رد شد و برای تعیین تکلیف نهایی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد. طبق قانون، مجمع حداکثر یک سال برای بررسی زوایای مختلف موضوع فرصت داشت. در مورد لایحه CFT مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از پایان دوازده ماه نیز نظری اعلام نکرد. با این اتفاق عملاً لایحه مذکور تصویب نشده باقی ماند. با موافقت اخیر رهبر معظم انقلاب به درخواست رئیسجمهور برای بررسی مجدد این پرونده در مجمع، مجدداً بحث شروط FATF و لایحه CFT در رسانهها و محافل عمومی برجسته شده است. در این خصوص توجه به چند نکته لازم است:
1- موافقت مقام معظم رهبری با بررسی مجدد لایحه موسوم به CFT به معنی موافقت ایشان با این لایحه یا پذیرش شروط FATF از سوی کشورمان نیست. به نظر میرسد ایشان برای صرفهجویی در انرژی و هزینه کشور، با بررسی مجدد این لایحه موافقت کردند. اگر این اتفاق نمیافتاد دولت باید لایحه جدیدی را به مجلس میداد و مجلس لایحه جدید را بررسی و در صورت تصویب برای تأیید نهایی به شورای نگهبان میفرستاد و ادامه مراحل قانونی آن طی میشد تا این فرآیند به احتمال زیاد در ایستگاه آخر به دست مجمع میرسید. 2- پذیرش شروط FATF به معنی رفع تحریمها و یا حل مشکلات بانکی ما نیست؛ چراکه حتی با فرض تصویب CFT و پذیرش شروط FATF، بازهم تحریمها به قوت خود باقی است و عملاً تراکنشهای مالی رسمی با سایر کشورها میسر نخواهد شد. این موضوع حتی توسط آقای ظریف در صحن علنی مجلس دهم هم تصریح شده بود و هم کارشناسان اقتصادی بارها بر آن صحه گذاشتهاند. 3- به وجود آمدن دوگانههای مختلف مانند واکسن کرونا، FATF و ... در حالی دامن زده میشود که هیچگونه پایه استدلالی برای به وجود آمدن آن وجود ندارد و کسی شرط تأمین واکسن کرونا را پذیرش شروط FATF نمیداند. در حال حاضر با فرض نیاز به ارز برای خرید دارو، هم منابع خارجی موردنیاز در بانکهای خارج از کشور وجود دارد و هم منابع غیرمالی؛ بهگونهای که هیچ ضرورتی برای تراکنش مالی بین بانکهای داخلی و بانکهای خارجی برای این موضوع مطرح نیست.
نکته راهبردی: پردازش این دوگانهها در جامعه و سیاسی سازی آن توسط جریانات داخلی، باهدف بهرهبرداری انتخاباتی و منافع حزبی، برخلاف مصالح و منافع ملی بوده و روند بررسی و تصویب قوانین در کشور را مختل میسازد. ازاینرو باید نسبت به اغراض طراحان آن و آسیبهایی که تصویب بیملاحظه اینگونه تعهدات الزامآور بینالمللی بر دوش نظام و ملت میگذارد، هوشیار بود