♨️ این بهتنهایی کافی نیست!
*«رابرت مالی» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران چهارشنبه گذشته در اندیشکده کارنگی گفت، اگر دولت پیشین آمریکا از برجام خارج نشده بود، ما در این نقطه نبودیم. این مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا مدعی شد، دولت بایدن پیشنهاداتی را مطرح کرد که اگر ایران وارد مذاکره میشد و به تفاهم میرسیدیم تمام تحریمهایی که با برجام در تناقض یا ناسازگار بودند، بهسرعت لغو میشدند، بنابراین ازنظر اعتمادسازی این مهمترین اقدامی بود که دولت بایدن میتوانست آن را انجام دهد.
👈 گزاره تحلیلی
1️⃣اساساً منظور مالی نسبت به نقطه موجود این است که اکنون ایران از محیط کانالیزه شدهای که توسط تیم امنیت ملی اوباما طراحی شده بود، خارج گردیده و این وضعیت نتیجه سیاست فشار حداکثری دوران ترامپ است که ایران را وادار نموده که کاهش تعهدات دهد. این اظهارات به شکلی میتواند بخشی از برنامههای تیم امنیت ملی بایدن را نمایان سازد.
⬅️جای تردید نیست که مسئله اساسی تیم بایدن در مذاکرات آتی این است که چگونه ایران را در محیطی قرار دهند که از یک سو مجدداً امتیازات برجامی، آنگونه که بوده و حتی بیشتر از آن را از ایران بگیرند و از سوی دیگر آنگونه که ایران انتظار دارد، از رفع تحریمها بهرهمند نگردد.
⬅️رابرت مالی تصریح کرده مهمترین اقدام اعتمادسازی این بوده که ما به ایران بگوییم آمادهایم تمام تحریمهای وضع شده در دولت ترامپ را که ناسازگار با برجام بودند، لغو کنیم و این مسئلهای است که امروز نیز با آن روبرو هستیم. این اظهارات مالی یقیناً به آن اندازه کافی نیست که ایران و ۵+۱ را به یک توافق برساند؛ چراکه ایران در پس یک تجربه تلخ آموخته در قبال آن چیزی که قرار است از محدودسازی در حوزه هستهای به دست آورد، باید تضمین بگیرد.
⬅️آمریکا گامهای اعتماد ساز خود را برداشتن تحریمها (البته نه همه آنها) روی کاغذ میداند و جمهوری اسلامی آن را نشانه حسن نیت آمریکا قلمداد نمیکند، چراکه مشخص نیست فردای توافق مجدداً در همان مسیری قدم بر ندارند که اوباما قدم برداشت.
⬅️به عبارتی هیچ تضمینی نیست که فردای توافق به این شکل آمریکا توافق را یکطرفه نکرده و از برداشتن تحریمها بهصورت عملی سر باز نزند. ایران خطوطی را برای یک توافق مطلوب و منصفانه ترسیم کرده که بخش اصلی آن این است که ما به ازای تعهدات هستهای، لغو تحریمها و بازگشتناپذیری آنان برای انتفاع اقتصادی پایدار است؛ چیزی که تیم امنیت ملی بایدن بهشدت از آن واهمه دارد.
🇮🇷@rahrovanevelayat2🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بررسی پشت پرده های هدف قرار دادن شیعیان افغانستان
فرجاد امین، کارشناس مسائل افغانستان:
🔻مشخص بود که توافق امریکا با طالبان، ابعاد پنهانی نیز دارد.
🔻یکی از اهداف حمله به شیعیان در افغانستان، مجبور کردن ایران به واکنش است.
🔻ایجاد سیل مهاجرت به ایران و تبدیل کردن آن به یک مسئله امنیتی برای ایران از دیگر اهداف این نقشه شوم است.این روند یک پروژه کاملا امریکایی است که در افغانستان اجرا می شود.
🇮🇷@rahrovanevelayat2🌺
یه چیز بگم غصه از دلتون بره؟ حال دلتون خوب بشه؟ 😊
امام زمان تو نامه شون به شیخ مفید فرمودند: سلام ما را به شیعیانمان برسان و بگو ما هیچ موقع یاد شما را فراموش نمیکنیم و همواره به یاد شما هستیم.
اماممون به یادمونن...
نگران نباشید.❤
⭕️ انتقاد کیهان از صداوسیما: آگهی های تلویزیون، هالیوودی و مروج زندگی غربی است / کار را به افراد انقلابی بسپارید
✍ کیهان نوشت: در حال حاضر بیشتر آگهیهای بازرگانی که از شبکههای تلویزیونی رسانه ملی پخش میشود در جهت اهداف ارزشی و اسلامی نیست و متأسفانه اشاعه تبلیغ سبک زندگی و فرهنگ غربی با کپیبرداری از نوع خارجی و هالیوودی است.
🔻هجمه سنگینی از آگهیهای بازرگانی غیرمتعارف و ناهنجار از شبکههای تلویزیونی صداوسیما پخش میشود که میتواند در آینده مشکلات فراوانی را در جامعه ما بهوجود بیاورد و بهخصوص تأثیرش در قشر نوجوان و جوان ما غیرقابل جبران خواهد بود.
🔻بهنظر میرسد که صداوسیما بایستی در این زمینه خط مشی و راهکارهای لازم را تدوین و در اختیار سازندگان آگهیهای تبلیغاتی قرار دهد، از طرفی بسیاری از این آگهیها از نظر ساختاری بیمحتوا و از نظر دیالوگ هم بسیار ضعیف هستند، بنابراین نیاز هست که در رابطه با تولید آگهیهای بازرگانی از افراد متعهد، متخصص، دلسوز و انقلابی بهرهگیری شود که به ارزشهای دینی و اخلاقی جامعه ما احترام بگذارند و با یک نگاه فرهنگی به این مقوله بپردازند.
🇮🇷@rahrovanevelayat2🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نقره داغ مسببان وضع موجود...
🇮🇷@rahrovanevelayat2🌺
♨️ افغانستان فتنه گری آمریکا با ابزار داعش
*برای دومین بار و تنها با فاصله ای اندک مساجد شیعیان در افغانستان هدف کینه ورزی قرار گرفت در بمب گذاری امروز و تا این لحظه شمار شهدا حداقل ۳۳ کشته نفر اعلام شده است.
👈نکات تحلیلی
⬅️ با گذشت قریب ۲ ماه از سقوط کابل در دست طالبان و اخراج آمریکا از افغانستان، به استثنای ماجراهای فرودگاه کابل و مساله پنجشیر کمتر حادثه امنیتی در این کشور گزارش شد. این در حالی است که هجمات هدفمند روزهای اخیر به کانونهای شیعی به نظر هم امنیت افغانستان را هدف قرار داده و هم بر آن است تا به این قسم از ناامنیها صبغهای عقیدتی و ایدئولوژیک بدهد.
⬅️ داعش اصرار دارد تا عهده دار ناامنیها معرفی شود. این یعنی آنکه این جماعت اساساً آمریکایی اولاً مصر است تا خود را به عنوان رقیبی جدی بازیگر عرصه افغانستان معرفی کند و ثانیاً محور جدید "شیعه هراسی" را برای حاکمان جدید افغانستان دستور سازی کند.
⬅️ گفته میشود طالبان اساساً با القاعده (دشمن آمریکا در افغانستان) سر ستیز ندارد و حتی میکوشد تا از این ظرفیت در زمان نیاز و در مقابل آمریکا بهرهبرداری کند در چنین شرایطی بدیهی است تقویت داعش از سوی آمریکا همچنان در دستور آمریکای اخراج شده از افغانستان قرار داشته باشد.
⬅️ به خاطر داشته باشیم در استراتژی آمریکاییان دشمن ایالات متحده هیچ گاه نابود نمیشود بلکه عموماً نسخه ضعیف شده آن برای روز مبادا حفظ و نگه داری میشود.
⬅️ گسترش ناامنیها در افغانستان اگر چه صبغهای ایدئولوژیک به خود گرفته اما در یک تحلیل کلان میتواند بخشی از پازل چالشهای عدیده ای باشد که حکومت افغانستان به ویژه در هفتههای پیش رو با آن دست و پنجه نرم خواهد کرد.
⬅️ بی گمان چالش حصول مشروعیت بینالمللی، بحران اقتصادی، تجاری، بانکی و مساله مهاجرت عاجلترین این چالشها خواهند بود. تجمیع بحرانهای مختلف و البته گریز ناپذیر با چاشنی ناامنی قطعا اگر موکب حکومتی طالبان را زمین گیر نکند سرعت حرکتش را به شکلی ویژه کند خواهد کرد. آمریکا با ابزارهایی مختلف و به ویژه ابزاری به نام داعش میکوشد تا آنچه را در میدان افغانستان حاصل نکرد به شکلی نیابتی و با ابزارهای واسطه ای بدست آورد.
🇮🇷@rahrovanevelayat2🌺
📸تصاویری از صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی در مسجد مقدس جمکران
🔻در این اجتماع بزرگ و صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و نیروهای مردمی عهد و میثاق خود با امام زمان(عج) را تجدید و برای زمینه سازی ظهور منجی عالم بشریت عهد سربازی به جا آورند.
🌺@rahrovanevelayat2🇮🇷
حدیث ِ دل :
مشکلی داشتید از ما حیا نکنید!
معذب نباشید و اذیت نشوید
ما پناهگاهیم برای هر کس که به ما پناه آورد...!💔
_آقای غریب(عج)_
⭐شبتون مهدوی ⭐
کودک و سه گانه تربیت رسانه ای(بخش اول)
🔹مشغول مطالعه مقاله ای با موضوع رسانه و تکنولوژی بودم که در انتهایش نوشته بود: تکنولوژی یک تقویتکننده است که خصلتهای خوب ما را پررنگ و خصلتهای بد ما را بدتر میکند. آنچه تکنولوژی انجام نمیدهد تبدیلکردن ما به آدمهایی بهتر است. این وظیفهای است که نمیتوانیم به ماشین محول کنیم.
🔸ضروری است که از نگاه یک پدر یا مادر دلسوز و مهربان و در نسبت با فرزندانمان این پاراگراف بالا را دومرتبه بخوانیم و دقیق تر بنگریم که آیا واقعا در #دهکده_جهانی به تعبیر مک لوهان که تکنولوژی فراگیر شده و اطلاعات به وفور در دسترس کودک سال و بزرگسال قرار گرفته و ارتباطات به موضوعی اینترنشنال و اپیدمیک بدل گشته چگونه باید از رسانه و تکنولوژی گوی سبقت را در تربیت کودکانمان بربابیم و به عنوان والدین کودک، تبدیل به واژه حاشیه ای و موجودی مزاحم نشویم؟
🔸در جنگ تربیت میان تکنولوژی و خانواده یا جهان حقیقی و مجازی که برای ارباب رسانه با شکار توجه کودکانمان، بودجه های هنگفت و اقتصادکلانی به دنبال دارد، چگونه می توان انسان بهتری بود و بازی را به نفع خانواده ازآب درآورد و کودک متعادل و موفق و سالمی تربیت نمود؟
🔸برای بهره برداری درست از رسانه در مسیر تربیت فرزند نه می توان دنیای مجازی اپیدمیک و فراگیر را بطور کامل پس زد و از اساس نپذیرفت و نه اینکه خیلی افراطی و بدون برنامه و #رژیم_مصرف، خود و خانواده را در اختیار تام و تحت آموزه های رادیکال رسانه ای قرار داد.
🔸آنچه که مهم و ضروری است و مسیر تربیت رسانه ای موفق و کم تنش و پرلذت را رقم می زند، شناخت صحیح #قوای_درگیر در ساحت رشد کودک است. #توجه، #تخیل،#تعقل سه عنصر اصلی برای شکل دهی شخصیت کودک هستند که اگر این زیربنا به درستی فهم و مدیریت شود، ابزار رسانه در خدمت اراده و اختیار انسان برای هرچه بهترشدن قرار خواهد گرفت.
✍️علیرضامحمدلو