عالیجناب خاکستری کیست؟
در تاریخ ایران فقط به یک سیاستمدار «مرد خاکستری» لقب دادهاند، زیرا نه میخواهد در منطقه سیاه بازی کند و به اپوزیسیون نظام بدل شود- و به خاطر همین به اندازه سالهای انقلاب مسئولیتهای دولتی و انقلابی داشته است- و نه میخواهد طرفدار اصیل انقلاب باشد و از عملکرد خود و یارانش که در این ۴۲ سال گذاشته در کشور داشتهاند، دفاع کند. او در همین منطقه هم نیروهای بسیاری در دامنش پرورش داده است که هم در رسانههای ضدانقلاب قلم میزنند و هم در درون حاکمیت حضور دارند. این تصویری کوتاه از موسویخوئینیهاست که هم در بین دوستان و منتقدانش معروف به مرد خاکستری است.
گزارههای خبری: 1- او پدرخوانده جناح چپ است و میتوانست از اصغرزاده تا خاتمی و عارف را دور یک میز بنشاند، اما اکنون که عارف استعفا داده و همه علیه خاتمی به خاطر تاکتیک تَکرار انتقاد میکنند، او پیکان حمله را به سمت رهبری نشانه میرود و مینویسد: «مردم نسبت به کشور و نظام بیاعتماد شدهاند.» 2- مرد خاکستری در دهه ۵۰ در مسجدی تفسیر قرآن میگفت که محبوب گروهک فرقان بود. پای منبر ایشان كسانی نظیر اكبر گودرزی، رئیس گروه فرقان و محمد كشانی، عامل ترور شهید مفتح مینشستند. در آن روزها مطرح بود كه اگر انقلاب پیروز شود، اكبر گودرزی و محمد كشانی، آقایان بهشتی، مفتح، مطهری و باهنر را خواهند كشت. فتنه ۷۸ با محوریت روزنامه سلام تحت مدیریت وی شکل گرفت. فتنه گران ۸۸ نیز او را پدر معنویات میدانستند و به تئوریهای وی برای براندازی گوش میدادند که نتیجه آن تحمیل تهدید امنیتی ۹ ماهه بر کشور بود. 3- خوئینیها به نزدیکترین دوستان خود هم رحم نمیکند و هاشمی رفسنجانی را شخصیت رادیکال دهه 60 معرفی میکند. صفارهرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در مورد یکی دیگر از ویژگیهای مرد خاکستری میگوید: «او حتی در دوران حیات امام راحل نیز مسئله ولایت مطلقه فقیه را قبول نداشته است.»
گزاره تحلیلی: سال ۹۶ که فتنه اقتصادی دیماه شکل گرفت، خوئینیها در نامهاش به آیتالله جنتی مبنی بر اینکه «برخی مقولات مشکلات اقتصادی را دردناک کرده است»! خود و دوستانش را از مسئولیت در امر مشکلات اقتصادی مبرا نمود و اکنون برای یک آشوب دیگر درصدد نشان دادن هدف آشوب و کنار کشیدن خودش است.
شکلات با آخ گفتن حل نمیشود
رئیسجمهور روحانی، دیروز (یکشنبه) طی اظهاراتی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: «سال ۱۳۹۹ سختترین سال کشور از لحاظ فشار اقتصادی دشمن و بیماری عالمگیر است.» وی تصریح کرد: «از لحاظ فشار اقتصادی، فشاری که از سال ۹۷ آغاز شد، در سال ۹۸ بیشتر شد و در سال ۹۹ هم بیشتر میشود. امروز شدیدترین فشار اقتصادی بر کشور عزیزمان وارد میشود.» روحانی همچنین میگوید: «این شرایط سخت و خطرناکی را که با آن مواجه شدیم، کمتر سراغ داریم.» امیدوار بودیم که دولت محترم از تصمیمات بدون پیوست گرانی بنزین در آبان 98 و تبعات ضد امنیتی آن درس گرفته و از کوبیدن بر طبل بیتدبیریها و سیاهنماییها دست برداشته باشد؛ اما اظهارات رئیسجمهور محترم مبنی بر اینکه سال 99 از سالهای قبل هم سختتر است! نشان میدهد که عملاً نگرش مدبرانهای بر امورات و بازخوردهای اجتماعی منتج از رفتارهای دولت، در این قوه وجود ندارد و ممکن است آقایان هرلحظه چیزی بگویند که به قول سعید حجاریان! آتش را به فرشها سرایت دهد. آیا وظیفه رئیسجمهور و اساساً شأن حضور او "بیان راهحلها و امیدبخشی" است یا همنوا شدن با مشکلات و آخ گفتن بیشتر و بلندتر؟!
روایت بولتون از سفر نماینده آمریکا برای مذاکره با رهبر انقلاب
جان بولتون مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید در بخشی از کتاب خاطرات خود به موضوع سفر آبه شینزو، نخستوزیر ژاپن، به ایران در سال ۹۸ پرداخته و نوشته است: «برای شنیدن نتایج سفر آبه به تهران در یک نشست شرکت کردم. [آیتالله] خامنهای گفته بود که پاسخی [برای ترامپ] ندارد که این تقریباً توهینآمیز بود. [موضع] آیتالله خامنهای خیلی سرسختانهتر از [موضع] روحانی در روز قبل از آن بود و این مسئله بیخردی مکرون و دیگران را برای صحبت با روحانی به جای رهبر ایران نشان داد. صبح جمعه، آبه ترامپ را در جریان جزئیات سفر خود به ایران قرار داد و گفت هیچ تمایلی نه از جانب روحانی و نه از جانب [آیتالله] خامنهای برای مذاکره با آمریکا مادامیکه تحریمهای اقتصادی ادامه داشته باشند، ندیده است.» بولتون میکند: «آبه معتقد بود که روحانی خواهان مذاکره با آمریکاست و با لحنی اغراقآمیز تعریف کرد که روحانی چطور پس از پایان دیدار او با [آیتالله] خامنهای، به او گفته است که برداشتن تحریمها میتواند برای باز کردن باب چنین مذاکرهای راهگشا باشد.» بولتون به نقل از آبه نوشته، «حسن روحانی درست بعد از دیدار آبه و رهبر انقلاب به دنبال وی رفته و خواستار رفع تحریمها شده است.»
سیانان: آمریکا عزت و احترامش را در جهان از دست داده است
پایگاه شبکه CNN نوشت: «ایالاتمتحده به یک قلمروی ناشناخته و یک متحد غیرقابل اتکا برای دوستان و متحدانش تبدیل شده است. اینکه آمریکا از روشهای کشورهای فقیرتر از خود برای کنترل کرونا استفاده میکند، نشان میدهد عزت و احترامش را در جامعه جهانی از دست داده است. حکومت ترامپ، اعتبار و نقش آمریکا را بهگونهای تغییر داده که وقتی در حال ادای سوگند ریاستجمهوری بود، کمتر کسی آن را تصور و پیشبینی میکرد.» نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نیز روز یکشنبه با انتقاد از نحوه عملکرد دولت ترامپ در واکنش به شیوع ویروس کرونا و تأثیر آن بر اقتصاد گفت: «کشور ما اکنون بالاترین نرخ بیکاری را تجربه میکند.»
◄ از کشوری میآیم که افول را تجربه کرده است!/ آخرین نمایش از کشتار و خونریزی آمریکایی، نشانهای دیگر از سقوط پرشتاب یک قدرت بزرگ به دورهای از افول ملی و بینالمللی است. اندرو گلیمور معاون بریتانیاییتبار پیشین دبیرکل سازمان ملل در امور حقوق بشر، میگوید: «قدرت سیاسی و قدرت نرم آمریکا تحت ریاستجمهوری ترامپ، افولی اسفناک داشته است. من از کشوری میآیم که افول را تجربه کرده، اما این روند چندین دهه طول کشید. افول در آمریکا پرشتابتر است.» امروز ایالاتمتحده آماج سرزنشهای بینالمللی است و نهتنها به خاطر رئیسجمهورش هدف انتقاد قرارگرفته، بلکه پیشینهای از خشونت افسارگسیخته پلیس، بردهداری و جنگ داخلی، ناظران را از ژنو تا گابن به هراس انداخته است. در ژنو، یک بلوک کلیدی از دولتهای آفریقایی خواهان رسیدگی سازمان ملل به بدرفتاریهای ایالاتمتحده با شهروندان آفریقاییتبار شده است.
نگاه دستوری چارهساز مشکل مسکن نیست/ «سلیمی» عضو هیئترئیسه مجلس اعلام کرد: «اجرای طرح مسکن گروهی و واگذاری زمین به مردم راهکار خوبی برای کنترل قیمت مسکن است. نظام بانکداری بدون ربا در مجلس کلید خورده که تصویب آن برکات ارزشمندی به همراه خواهد داشت. دستوری عمل کردن در حوزه مسکن راهکار جلوگیری از افزایش قیمتها نیست.» بهتازگی نیز خبرهایی مبنی بر اجارهنشینی در پشتبامها مطرح شده است که فرماندار تهران ان را تکذیب کرده و گفته است؛ «ممکن است در تابستان افراد خانه بخواهند شب در پشتبام بخوابند و چادر هم برپا کنند!»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- مسکن مهر ۸۰ متری قوطی کبریته!
+ راه حل شما چیه؟
- آپارتمان ۲۵ متری!
می گفتند به عقب برنمیگردیم!
#سقوط_غربگداها
رهروان ولایت بستان آباد
یادداشت اختصاصی/ اکنون وقت مذاکره است؟!
👈 همه می دانیم اولویت اول مسائل کشور فشارهای اقتصادی و نابسامانی های مدیریتی در این حوزه است، اما در موضوع راه حل ها اختلاف نظر زیاد است.
جریان سیاسی همسو با دولت علت اصلی مشکلات را در تحریم های آمریکا میداند، ما عجیب آن که از بانی مشکلات انتظار دارد مشکل را برطرف کند .اگر آمریکا اراده حل مشکل ایران را داشته باشد که مشکل را ایجاد نمی کرد. هرچند در برجام این مسیر طی شد و نتیجه هم معلوم است، اما اصرار بر پیمودن همان مسیر تعجببرانگیز است.
جریان سیاسی دیگر علت اصلی مشکلات را در نوع مدیریت اجرایی میداند، هرچند تاثیر تحریم ها را منکر نمی شود. طبعاً راهحل این جریان اصلاح روشهای مدیریتی حوزه اقتصادی است. اما انتظار از این جریان آن است که برنامه های عملی خود را برای برون رفت از این وضعیت ارائه کند و در دام شعارزدگی نیفتد .
نکته قابل تامل در فضای سیاسی و رسانهای جریان همسو با دولت، شانتاژ رسانهای برای مذاکره با آمریکاست، آمریکایی که در ۱۳ آبان انتخابات ریاست جمهوری آن است و جناب آشنا مشاور آقای روحانی خطاب به ترامپ توییت زدند که: " تو بازنده انتخابات هستی و ما این را می دانیم" خوب اگر می دانید چرا می خواهید روی اسب بازنده شرط بندی کنید؟ درخواست کمی هوشمندی از شما عالیجنابان که مدعی هستید زبان دنیا را بهتر از دیگران بلدید، انتظار زیادی نیست! ضمن آنکه بد نیست یک بار دیگر شروط ۱۲ گانه پمپئو برای مذاکره با ایران را مرور کنید، بعد منصفانه بگویید در صورت اجرای آن شروط چیزی از استقلال ایران باقی خواهد ماند؟
اگر جواب منفی است که هست، به آقایانی که مصاحبه میکنند، توییت می زنند و یا نامه سرگشاده به رهبری می نویسند و بدون پذیرش خطاهای خود استقلال کشور را به حراج میگذارند و از رهبری میخواهند مقابل آمریکا کوتاه بیاید، باید گفت برای تحقق اهداف و اغراض خود، ژست دلسوزی برای ملت را نگیرید که متهم اصلی نابسامانی های فعلی خود شما هستید.
🛑 دکتر حبیب زاده_ کارشناس مسایل سیاسی
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
💐 #امام_صادق(ع)
نیت خوب، روزی را افزایش می دهد.
کافی، ۱:۱۰۵
🍃🌸 رهروان ولایت بستان آباد
سونگ ایل گوک بازیگر جومونگ، سه تا پسر داره(سه قلو) به اسم های ته هان ، مینگوگ، مانسه. معنی ترکیب این اسمها میشه جمهوری کره زنده باد
مقایسه کنید با سلبریتیهای سگ و گربه باز ما که هیچ وابستگی به وطنشون هم ندارن!#ناصرپاشایی_الوندی
⭕️طرز ساخت پست در پیجهای سلطنت طلب!
آیو خواننده کره ای را برداشته، کله بازیگر هندی را با آن مخلوط کرده.. سیاه سفید کرده! در حلق یه مشت برده شهوت می چپانیم! 😐👆
به همین سادگی .. تاریخ چهل سال پیش را جعل میکنند.. میخواید تاریخ دو هزار سال پیش را جعل نکنند؟!#ناصرپاشایی_الوندی
sedayeenghelab 152.mp3
7.81M
🔸 #صدای_انقلاب شماره: ۱۵۲
💠 پاسخ دکتر یدالله جوانی به فرافکنیهای موسوی خوئینیها
رهروان ولایت بستان آباد
99-04-09.pdf
711.8K
📰نشريه پيشخوان خبر
شماره 282 - دوشنبه9 تيرماه
#ویژه_هادیان_و_مسئولان_سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#طرح_شهیدکمالی
رهروان ولایت بستان آباد
🔺 شاید باورتون نشه.. اما هنوز یه عده خائن یا نادان هستن که دم از مذاکره با امریکا برای حل مشکلات میزنن!!
واقعا تعجب آوره که فکر میکنید قاتل بهترین گل این سرزمین، میتونه منجی کشور شما باشه.. اف بر شما..
کاش هرگز شما را ندیده بودیم آقای #ظریف .. آقای #احمدینژاد .. آقای غربگدای جهان سومی ..
🆔رهروان ولایت بستان آباد
9.doc
47.1K
نسخه word
❇️یادداشت اختصاصی/ نامهنگاری غیرمنصفانه
✅به قلم دکتر علی مرادزاده - کارشناس مسایل سیاسی
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح_شهید_کمالی
رهروان ولایت بستان آباد
9.pdf
110K
نسخه pdf
❇️یادداشت اختصاصی/ نامهنگاری غیرمنصفانه
✅به قلم دکتر علی مرادزاده - کارشناس مسایل سیاسی
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح_شهید_کمالی
رهروان ولایت بستان آباد
آشوب درمانی؛ راهکار اصلاحطلبان برای عبور از مشکلات
آیتالله هاشمزاده هریسی عضو مجلس خبرگان، طی اظهاراتی که سایت اعتماد آنلاین آن را منتشر کرد، در اشاره به نامه اخیر موسویخوئینیها به رهبر انقلاب گفته است: «قیام علیه مشکلات، همان مسئلهای است که ما امروز برای حفظ نظام به آن نیاز داریم. وضعیت امروز جامعه عملاً غیرقابل تحمل است و متأسفانه هرروز نیز بدتر میشود؛ بنابراین اینطور نیست که بگوییم صبر کنیم تا فردا یا پسفردا مشکلات حل شود.» وی همچنین در اشارهای دیگر به نامه خوئینیها میگوید: «این مشکلات و مصائب باید گفته شود و به اطلاع مردم و مسئولان عالیرتبه نظام برسد؛ اما نباید تنها به همین اکتفا کرد، بلکه گوینده مشکلات باید راهکارهایی را نیز برای حلوفصل آنان اتخاذ کند. برخی محافل تحلیلی معتقدند که این قبیل صحبتها و ماساژ عبارتهایی مثل قیام و غیرقابلتحمل بودن اوضاع؛ در کنار عدم مذمت اعتراض خیابانی و عدم اشاره به صندوق رأی بهعنوان تنها حلالمسائل موجود؛ میتواند منجر به بروز آشوب خیابانی و "فتنه اقتصادی" شود. اینکه زعمای اصلاحات و حامیان گفتمانی آنها که جملگی در روی کار آمدن دولت اعتدال شریک و سهیم هستند؛ از بیان راهحلها استنکاف میکنند و در این زمینه با یکدیگر تعارف دارند، جای تعجب است! در سالهای گذشته اصلاحطلبان تندرو برای فراموش کردن ناکارآمدی، خود نظام را به سمت آشوب کشاندهاند. گویا برای آنها عادت شده که آشوب هم بخشی از فعالیت اقتصادی، سیاسی است تا هم تشکلهای خود را سر خط کنند و هم اذهان را از ناکارآمدی خود به سمت ناکارآمدی نظام متمایل سازند.» https://eitaa.com/rahrovanevelayat2