استاد رائفی پور گفته چون سهم سیمان و فولاد در ساخت خانه ناچیز است، پس یارانه دادن، کمکی به بهبود قیمت نمی کند. و آخر توییت هم با هشتگ #فساد_تثبیت_گرایان نتیجه گیری میکنه هر کی دنبال یارانه بر کالاها باشه (که بهشون میگه تثبیت گرایان) فاسده!
جدول ضرب ایشون که اصرار داره به همه یاد بده، اینه:
دلار رو رها کن تا آب ببندن بهش و سرمایه ها رو از کشور خارج کنن، بانک و بورس رو رها کن تا هر قدر دلشون میخواد با سفته بازی و ربا و رشوه و احتکار، تولید را داغون کنند، بعد وقتی تورم ایجاد شد، مردم رو هم به حال خودشون رها کن و یارانه و ارز ترجیحی و ... نده، تا بمیرن از گشنگی!
🖋 رجل یسعی
https://eitaa.com/rajolonyasaa
سلام بر شما،
یه بار ده سال پیش رییس جمهور قبلی آرژانتین خانم فرناندز، چنان در مجمع عمومی سازمان ملل علیه امریکا و اسرائیل حرف زد و از ایران و حزب الله و مقاومت دفاع کرد که پخش سخنرانی اش را متوقف کردند!
اونم آرژانتین، کشوری تحت سلطه ی زیاد یهود و صهیونیست ها!
بعد از برجام، همین خانم فرناندز (رییس جمهور آرژانتین) شاکی شد که ما مبارزه با آمریکا و اسرائیل رو از ایران یاد گرفتیم، چقدر فحشمون دادن بخاطر طرفداری از ایران... حالا رییس جمهور ایران یه حرفای دیگه میزنه، با غرب و امریکا برجام امضا میکنه... پس چی شد؟!
چند ماه بعدش هم رئیس جمهور آرژانتین عوض شد و آرژانتینی ها برای جبران این سرخوردگی، یک صهیونیست رادیکال را کردند رئیس جمهور! اون خانومه هم بعدا در دادگاه به شش سال زندان و منع دائم العمر از مسولیتهای دولتی محکوم شد، تا دیگه از این غلطها نکنه!
***
حالا ملتها در دنیا همه علیه یهود قیام کردند و به تقلید از ایرانی ها به فارسی میگن «مارگ بار ایسرائیل»!
حالا در بحبوحه ی این قیام جهانی علیه یهود، مجلس ما یهویی طرح تعطیلی رسمی ایران در شنبه ها را تصویب میکنه!
فکر کنید چند روز دیگه که رسانه های صهیونیستی با ذوق زدگی خبر تصویب تعطیلی «شنبه ها» را در ایران می دهند، چه آب یخی میریزن رو سر ملتهای به پا خاسته!
عین همون خبر «برجام» و بستن ایران با آمریکا میشه برای آرژانتین!
🖋 رجل یسعی
https://eitaa.com/rajolonyasaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنده با بیشتر صحبتهای آقای جبرائیلی کاملا موافق هستم؛ من جمله حرفهایی که در همین برنامه شبکه افق مطرح کرد.
اما این پیشنهاد را یا درست متوجه نشدم، یا اینکه اشتباه هست به نظرم. یعنی با حرفهای خودشان متناقض هست.
چون همین کار (یعنی بیرون سپاری تحت تصدی یک شرکت بزرگ) همین الان داره توسط غول های سرمایه داری انجام میشه. مثلا آمازون، که تعداد زیادی انسان رو در سراسر دنیا به همین طریق به بیگاری گرفته الان. ملت مجبورند از سر نداری با نرخ خیلی پایین ساعتها یک متنی را ترجمه کنند مثلا و بفرستند برای آمازون که پولی دریافت کنن که در قیاس زحمتی که کار داره واقعا ناچیزه و تقریبا بیگاری حساب میشه.
بعد آمازون همینطوری با بیگاری کشیدن از افراد نیازمند، هی گردنش کلفت میشه، کسب و کارهای کوچک محلی را می بلعه، افراد بیشتری را بیکار میکنه، که اونها هم باز مجبور بشن برای یه شب تا صبح بیدار موندن و مثلا ترنسکریپت یک صوت با کیفیت زیر افتضاح، یه پول بگیرن از آمازون که از گرسنگی نمیرن! برده داری مدرن!
چرا؟ چون اینکار که آقای جبرائیلی پیشنهاد میدن، با روح مشارکت مردمی در اقتصاد تناقض داره.
مردم نباید برده و بی اراده باشند و مثل ماشین به کار گرفته بشن و هیچ حس و انگیزه ای نداشته باشن در اون چیزی که تولید میکنن.
https://eitaa.com/rajolonyasaa
رجل یسعی
بنده با بیشتر صحبتهای آقای جبرائیلی کاملا موافق هستم؛ من جمله حرفهایی که در همین برنامه شبکه افق مطر
تولیدی واقعا مردمی هست که ابتکار عمل دست خود مردم باشه، یعنی خود مردم تصمیم بگیرند با توجه به امکاناتی که دارن و نیاز بازار چی تولید کنن، با چه متریالی و چه کیفیتی، نه اینکه یه آقا بالاسر همه چیز رو بهشون دیکته کنه و مردم مثل روبوت طبق همون سفارش، یه قطعه ای مثلا تولید کنن که شاید اصلا ندونن کارش چیه و چطور طراحی شده و ... تازه اون کالا رو ملت نتونن به غیر از همون کارفرما، به جای دیگه بفروشن، یعنی ماحصل تولید نباید چیزی باشه که فقط یک کارفرما میخره، چون اینطوری خب انحصار درست میشه، ملت چراغ ماشین با اون مشخصات فنی سفارش داده شده توسط مثلا ایران خوردو تو کارگاه کوچیک درست کنن، بعد ایران خودرو قیمت پایین بخره، ملت نمیتونن جای دیگه بفروشن، مجبورن با همون قیمت غیر منصفانه بدن به ایران خودرو. و مثل آب خوردن ایران خودرو انحصار درست میکنه و همینطور رقبای دیگه رو میزنه کنار و تعداد بیشتری از مردم که بیکار شده اند، اجباراً اجیرش میشن و این چرخه ادامه پیدا میکنه.
برای مردمی شدن اقتصاد و شکست انحصار، خیلی خوبه که به سمت «کوچک کردن» تولیدی ها برویم، این حرفشون درسته، اما این پیشنهادی که اینجا مطرح میکنن، اتفاقا برعکس، باعث گردن کلفت شدن اون واحد تولیدی میشه که متصدی هست.
🖋 رجل یسعی
https://eitaa.com/rajolonyasaa
رجل یسعی
تولیدی واقعا مردمی هست که ابتکار عمل دست خود مردم باشه، یعنی خود مردم تصمیم بگیرند با توجه به امکانا
اقتصاد اسلامی برعکس اونی که ما الان بهش میگیم علم اقتصاد، اصلا پیچیده نیست؛ خیلی راحته. اینطوریه که:
همه ی فعالیتهای اقتصادی را آزاد بگذاریم، فقط حکومت وظیفه داره اجازه نده کسی به خط قرمز نزدیک بشه و اگر رد کرد، مجازات کنه.
خط قرمز هم فقط ربا هست (رشوه، احتکار، پولشویی... همه حالتهایی از ربا هستند)
تنها وظیفه ی حکومت در اقتصاد اسلامی اینه که اگر کشف کرد جایی معامله ای شده که ماهیت ربوی داره، جلوش رو بگیره.
و حتی لازم هم نیست معاملات رو پایش کنه، یعنی لازم نیست همه جا سنسور بذاره که هشدار بده راجع به ربوی بودن معامله ای. بلکه این پایش هم مردم خودشون انجام میدن. فقط حکومت گوش به زنگ باشه، اگر فردی شکایت کرد از کسی بخاطر رباخواری، قوه ی قضاییه آب دستش هست بذاره زمین و به این شکایت رسیدگی کنه و ببینه اگر واقعا معامله ربا بوده، جلوش رو بگیره.
دیگه همه چیز مردمی. حتی لازم نیست حکومت تسهیلات و وام و ... بذاره در اختیار تولید کننده ها. مردم خودشون منابع رو به بهترین شکل تامین میکنند. چون هر کی فکرش رو به کار میندازه، میسنجه که مثلا چی تولید کنه، چه امکاناتی داره، چی لازم داره... حکومت لازم نیست بجای مردم فکر کنه.
فقط کافیه اون حساسیت به کار نکردن پول، باشه.
مثالش:
همین خودرو، الان هستند افرادی که میگن اگه دولت شماره کنه، ما میتونیم با نصف قیمت، پراید درست کنیم (قطعاتش رو از جاهای مختلف میخریم و سر هم می کنیم) و کیفیت هم بالاتر از پراید کارخونه!
اما دولت اجازه نمیده!
اقتصاد اسلامی یعنی چی؟ یعنی دولت اجازه بده! همین!
بعد فرضا من یه ماشین درست کردم، ایمنی نداشت، خودم ضرر میکنم.
یا اگر از سازنده ای ماشی خریدم که ایمنی نداشت، میرم شکایت میکنم. حکومت باید رسیدگی کنه. دخالت همین اندازه نه بیشتر! که بیاد
چک کنه ماشینی که ساخته شده ایمن هست یا نه... لازم نیست. ایمنی ماشین را بسپاریم به مردمی که ازش استفاده می کنند. اونها خودشون بیشتر نگران جانشان هستن. لازم نیست یکی بهشون بگه این ماشین امن هست، یا نیست.
مردم راهش را پیدا میکنن. مثلا شغل ایجاد میشه، برای کنترل ایمنی ماشین. هر کی میخواد ماشین بخره، شرط میکنه که در صورتیکه فلانی تائید کرد ایمنی ماشین را، میخرم... همه کار رو خود مردم انجام میدن.
اقتصاد اسلامی یعنی طبیعی بودن فعالیت های اقتصادی. مصنوعی نیست، پیچیده نیست. چون تولید کننده، همون مصرف کننده هست. خود مردم هستند. در اقتصاد اسلامی، دولت تقریبا هیچکاره هست، اما قوه قضاییه خیلی نقش مهمی داره، که جلوی ربا و کارکردن پول رو بگیره.
یعنی وظیفه حکومت در اقتصاد اسلامی، سلبی هست، ایجابی نیست.
#اقتصاد_اسلامی
🖋 رجل یسعی
https://eitaa.com/rajolonyasaa
دیدید حیوانات وحشی میخوان در جنگل قلمرو خودشون رو مشخص کنن، روی تخته سنگها و تنه درخت ها ادرار میکنن؟ یعنی اینجا متعلق به من هست!
«یهود» هم از این کار خیلی خوشش میاد، یه سری نماد درست میکنه، هر جایی میذاره، بعدا مدعی میشه اونجا متعلق به اونهاست!
این، توئیت نتانیاهو در تاریخ سی و یک فروردین امسال هست، روزی که چند تا ریز پرنده از سوی آدمهای اسرائیل در اصفهان به پرواز در آمدند:
«شبات شالوم» (یعنی سلام شنبه)
*شنبه نماد یهود هست، نماینده ها باید این رو در نظر می گرفتند
🖋 رجل یسعی
https://eitaa.com/rajolonyasaa
الهام چینی فروشان:
سلام خانم ***،
من چون خیلی برای انتخاب مجلس فعالیت کردم، الان بیشتر دارم مجلس را در نظر میگیذم، چون با اینکه آقای عسگری که مد نظر ما بودن انتخاب نشدن، اما کار ما میتونه ادامه داشته باشه؛ ان شاء الله تاثیر هم میذاره در آینده.
راجع به دولت هم، شخص رئیس جمهور را بسیار کاردان و قوی میدونم، اما چون با پشتوانه ی ضعیف آراء مردم روی کار امده، طبیعی هست که ضعف داشته باشه.
یادم میاد در همون انتخاب ۱۴۰۰ ریاست جمهوری، در ساعات قبل از آغاز رای گیری، حضرت آقا گفتند که «منتخب مردم، هرقدر رای بیشتری داشته باشد، قوی تر خواهد بود» که همین اشاره باعث شد آقای جلیلی کنار برن از رقابت که رای آقای رئیسی بیشتر بشه.
اما چون همه تقزیبا مطمئن بودند آقای رئیسی انتخاب میشن، تحرک و جنب و جوش نبود تا ایشون با رای بالا بیان روی کار.
بعد که ایشون دولت را تحویل گرفتند، دو تا مساله داشتن:
یکی کارهای زمین مانده و اوضاع ویران
یکی مین هایی که کار گذاشته شده بود، که هر جا رو دست بزنه، منفجر کنن و مملکت رو بری ن بهم
آقای رئیسی با توجه به ضعف پشتوانه مردمی که داشت، دید مطمئنا نمیتونه از پس بحرانهای اجتماعی در افتادن با لیبرالها بر بیاد، پس تصمیم هوشمندانه ای گرفت:
داخل رو تا حدودی شل گرفت، اما در عوض در دیپلماسی خارجی سنگ تمام گذاشت.
که موفق ترین دولت شد از این جهت، شکر خدا
ایشون قصدش این بود که از خارج،فشار وارد بشه به لیبرالهای وطنی.
مثلا در ایام کرونا، ظاهرا تمکین کزد به همون روال غلط دولت سابق (ستاد کرونا و قرنطینه و واکسیناسیون و ...) و همچنین در زمینه اقتصادی از لیبرالها هم دعوت کرد برنامه و راهکار بدن و ... که خیلی ما رو عصبانی کرد این کارشون، یا در زمینه فرهنگی همینطور... و لیبرالها خیال کردند ایشون کلا ترسیده و بازی را واگذار کرده و با خیال راحت شروع کردند به ادامه ی خرابکاری های دولت قبل.
اما آقای رئیسی در همان حال، چراغ خاموش پیگیر عضویت دائم ایران در پیمان شانگهای شد، یا کریدور اقتصادی شمال به جنوب و احیاء جاده ابریشم و دریافتن همسایه ها که در دولت قبل کامل فراموش شده بودند...
این دیپلماسی قدرتمند چنان اثر داشت که گلوبالیست ها را کاملا نگران کرد.
طوریکه کرونا را نیمه کاره رها کردند و سراسیمه جنبش ززآ را استارد زدند و به قدری بی دقتی کردند که سوتی های عجیبی هم دادند (مثلا عامل خودشون کروناهراسی رو، آقای شریفی زارچی، کردند لیدر اغتشاشات در دانشگاه ها، چون وقت ساختن و پرداختن نیروی جدید نداشتند) و به قول رهبرمون علت ایجاد اغتشاشات، نه ضعف ما، بلکه برعکس قدرت گرفتن ایران بود که دیدن دیگه نمیتونن تحمل کنند، میخواستند اینطوری سنگ اندازی کنند.
یعنی دیپلماسی این دولت اینقدر قوی هست ما شاء الله.
مثال دیگه، همین عملیات «وعده صادق» که قطعا اگر زدن کنسولگری ایران توسط اسرائیل، در دولت قبل اتفاق می افتاد، قطعا دولت اجازه یر«وعده ی صادق» رو نمیداد، نهایتا میذاشت ایران هم یه کنسولگری چیزی رو در خاک یک کشور ثالث، به تلافی بزنه. اما این کجا و «وعده صادق» کجا، که باعث شده الان ملتها در همه جای دنیا به فارسی علیه اسرائیل شعار بدن!
و البته که تنها اثر دیپلماسی قوی دولت، در خارج نبود و نیست.
مثلا کرونا هراسی، قرار بود منجر بشه به نظم نوین جهانی زیر لوای ۲۰۳۰، اما چطور شد؟ چی شد که علیرغم اینکه فائوچی و بیل گیتس و اذناب داخلی شان در وزارت بهداشت ما میگفتند کرونا دیکه با زندگی ما خواهد بود و سبک زندگی ما را برای همیشه متحول خواهد کرد، اما کرونا عملا تمام شد؟
دیدیم دیگه: اربعین ۱۴۰۱ که ما اینجا دعوا داشتیم با دولت و وزارت بهداشت و ... که چرا نمیذارن ملت برن عراق، یکدفعه دیدیم وزارت بهداشت شل کرد، ملت میلیونی رفتن عراق، بدون واکسن و ... چرا؟
چون گلوبالیست ها از خبر پیوستن ایران به شانگهای شوکه شده بودند، کرونا رو رها کردند و بلافاصله ززآ را رقم زدند. مجبور بودند چون نمیتونستن دو تا رو با هم مدیریت کنند. با قرنطینه و ... اغتشاشات خیابانی جور در نمی آمد. بعلاوه آدم هم کم داشتن، همون عوامل کروناذهراسی رو مجبور شدند در ززآ به کار بگیرند. و چون اربعین رو و بعد مراسمات میلیونی جاماندگان اربعین و شهادت امام رضا علیه السلام، بدون هیچ محدودیتی در عدم حضور کشته سازی و امواج کرونایی برگزار شد، طبیعی بود که حنای کرونا هراسی دیگه رنگی نداشته باشه در نزد مردم.
حالا آقای رییسی اگر از اول با وزارت بهداشت مستقیما در می افتاد، محال بود بتونن کرونا هراسی رو خاتمه بده، اصلا براش برنامه ها داشتن که به محض اینکه ببینن چموشی میکنه در برابر ستاد کرونا، کل مملکت رو به اسم کرونا به آشوب بکشند.و هزاران نفر رو به اسم تمکین نکردن دولت در برابر پروتکل های WHO و شیوع پاندمی، به کام مرگ بکشانند و بندازن گردن دولت و نظام...
اینها نظر من هست، که ببخشید طولانی هم شد، اما چند مطلب کانالتون رو که خونده بودم، میخواستن باهاتون در میون بکذارم، که امشب بالاخره حوصله کردم و نوشتم.
اما برعکس دولت، راجع به مجلس، شک ندارم که اینها دارن زیرآبی میرن. هر حرفی و هر حرکتی میکنن هزار تا مسأله داره. اینها باید ادب بشن. ما باید براشون مزاحمت ایجاد کنیم، اینقدر اذیتشون کنیم که دیگه مثل آب خوردن مملکت رو با برجام بیست دقیقه ای به فنا ندن (مال محلس قبل بود، این مجلس هم الان بعد انتخابات تازه داره خود واقعی اش را نشان میده، مجلس بعد هم که دربست باز در اختیار خودشونه، مزاحم قبلی را هم که ندارند!).
ببخشید مطلب طولانی شد
ان شاء الله چند دقیقه وقت بگذارید مطالعه کنید و من همه رقم در خدمت هستم که به کانال خوبتون کمک کنم.
دعاگو هستم
یا علی
رجل یسعی
اینها نظر من هست، که ببخشید طولانی هم شد، اما چند مطلب کانالتون رو که خونده بودم، میخواستن باهاتون د
⬆️
دو روز پیش اینو فرستادم برای شخصی
لطفاً برای سلامت آقای رئیسی هر چی میتونید دعا کنید
هدایت شده از رجل یسعی
چرا روز عیدی، دشمن شاد شدیم؟
شاید ناسپاسی کردیم!
مشکلات اقتصادی مثل کوه بزرگ بر اثر سالها تسلط غربزده ها بر مناصب مدیریتی بود و ما انتظار داشتیم رئیس جمهور همه را یکروزه درست کند، در حالیکه حتی ساختارهای غلط همچنان پابرجا هستند و خود ما مردم هیچ حرکتی نکردیم برای اصلاح آن ساختارها.
انتخابات مجلس، به وضوح نشانگر این بود که نه سیاستمداران، نه مردم، همتی برای تغییر اساسی این ساختارهای غلط ندارند.
سیاسیون فقط درگیر حزب بازی و مردم بی تفاوت!
نه اونها از حزب بازی و بازیهای سخیف سیاسی و ایجاد دوقطبی های ساختگی و پاسگاری قدرت بین خودشون دست بر داشتند؛
نه ما مردم نهی از منکر کردیم؛ بیشترمان بی مسئولیت و بی تفاوت، با صندوق رای قهر کردیم و اقلیتی هم که شرکت کردیم، تسلیم سیاسی بازی ها و دو قطبی های ساختگی شدیم و کسی نهیب نزد که بس کنید!
رئیس جمهور با درک درستی که از ساختارهای بیمار قدرت در داخل داشت، سعی کرد تا میتواند ایران را در عرصه دیپلماسی خارجی پیش برد، بلکه بتواند با قدرت حاصل از دیپلماسی موفق، از بیرون به این ساختارهای فاسد فشار بیاورد و اصلاحشان کند.
البته در داخل هم تا جایی که دستش می رسید کوتاهی نکرد و هزاران واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل را راه اندازی کرد، پروژه های زیربنایی زیادی را تکمیل کرد... اما نمیگذاشتند دست به ساختارهای فاسد اقتصادی و سیاسی و فرهنگی بزند.
همیشه عیدی شیرین نیست، بعضی وقتها تلخ هست که آنهم نهایتا به نفع دین و دنیای خودمان هست.
عیدی ما فقدان چند نفر از بهترینهایمان بود تا بفهمیم ساختارهای داخلی سیاسی و اقتصادی و فرهنگی غلطه و تا اینها هست، از خوبان هم کاری بر نمی آید. تا همتی کنیم و انقلاب ۵۷ را در عرصه ی حیات اقتصادی و سیاسی و سبک زندگی، احیاء کنیم.
رئیس جمهور عیدی اش را گرفت و با شهادت رسید به اجداد طاهرش.
ما مردم هم عیدیمان می شود ان شاءالله عبرت و بعد حرکت
When you lose;
Don't lose the lesson
همش مثل یک روز میمونه؛
در آغاز روز، ندای آسمانی برای تجمع یاران مهدی موعود علیه السلام؛
در پایان روز، فراخوان ابلیس برای گمراهی مردم؛
➖➖➖➖
دو تا زنجیر جدا از هم که در ظرف دنیا باهم تنیده، حلقه ها در کنار هم، اما هر کدوم متعلق به زنجیر خودش، ولایت الله یا ولایت شیطان.
آخرش اینطوری ما از هم جدا میشیم که خوبها، هی خوبتر میشن؛ شهید میشن؛ سر زنجیر ولایت الله هی به سمت بالا کشیده میشه، باهاش کل زنجیر هم کشیده میشه بالا؛
و سر زنجیر بدها هم هی بدتر میشن؛ شادی کنن در مرگ اولیاء الله؛ برهنه میشن؛ هی وقیح تر میشن؛ باهاش کل زنجیر بدها هم کشیده میشه به سمت پایین، نابودی و دوزخ؛
ما ممکنه حلقه های کنار هم باشیم، اما پاسخ ما به فراخوان سر زنجیر خودمان هست. کنار هم زندگی میکنیم، اما مال یک زنجیر نیستیم لزوما.
نوجوانی که دلش پاک بوده اما قرنطینه و آموزش مجازی، ناخودآگاه پایش را به لجنزار اینستاگرام باز کرده، خودش ناراحته اما نمی تونه خلاص بشه؛ ممکنه این نوجوان به اون صحیه ی آسمانی حق، پاسخ بده؛
و اون نماینده مجلس یقه بسته که تا تونست سنگ اندازی کرد تا مانع صیانت از فضای مجازی بشه به بهانه ی کسب و کار مردم، اون سیاستمداران و ستاد کرونا و اساتید دانشگاه و پزشک ها که به پیروی از سازمانهای صهیونیستی، مملکت رو دو سال تعطیل کردند و بچه ها رها کردن در فضای مجازی؛ اون چادری که مدافع بی حجابی و بی عفتیه؛ اون هیأتی و مداح صورتی که به خیال خودش آشتی میده بی حیایی رو با دین خدا؛ اینها همگی با اینکه پیش ما هستن، ظاهرشون مثل ما هست، اما وقتی فراخوان ابلیس را میشنوند، جمع میشن دور او
🖋 رجل یسعی
@rajolonyasaa
جزئیات مراسم برگزاری نماز بر پیکر شهدای خدمت در روز چهار شنبه:
دربهای دانشگاه تهران فردا از ساعت ۵ و نیم صبح، باز و از ساعت ۷ و نیم رسماً برگزاری مراسم و برنامهها آغاز میشود ، رأس ساعت ۹ صبح مراسم اقامه نماز بر پیکر شهدای عزیز توسط مقام معظم رهبری برگزار خواهد شد.
مراسم تشییع
بعد از اقامه نماز، مراسم تشییع ابدان شهدا از دانشگاه تهران به سمت میدان آزادی برگزار و در این مسیر، خدمات لازم برای سهولت تردد مردم و خدمات جانبی ارائه میشود.
پیکر شهید دکتر امیرعبداللهیان پنج شنبه ۱۱ صبح در حرم عبدالعظیم حسنی، تشییع و خاکسپاری خواهد شد.
با توجه به اینکه اطلاع رسانی راجع به مراسم دیشب نشد در کانالها، لطفاً راجع به مراسم امروز اطلاع رسانی کنید
https://eitaa.com/rajolonyasaa
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبرنگار با برند BR که ظاهرا آلمانی است، در ابتدای خیابان نادری بعد از نماز و متفرق شدن جمعیت، از خیابان خالی فیلم می گرفت که یعنی کسی در مراسم شرکت نکرده. مردم متوجه شده اند و تا اسپیناس دنبالش آمده اند که باید نوار جعلی را پس بدهد.
@mrtahlilgar1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر چنانچه شاهدان میگویند، هیچ پدیده ی جوی خاصی نبوده، پس چرا از بین سه بالگرد، این یکی بی دلیل سقوط کرده؟ در صورتیکه ایشون میگه اصلا به نظر شرایط بحرانی نبود و اگر خلبان بالگردشان نگفته بود، سرنشینان متوجه چیز خاصی نشده بودند؛
ممکنه سه بالگرد تحت نظر بوده باشند (توسط مثلا یک ریز پرنده ی جاسوس با هویت ایرانی اما در اختیار دشمن)، تا در لحظه ی مناسب که چند ثانیه بالگرد اصلی از چشم دو تای دیگه پنهان میشه، با یک چیزی مثل انفجار مواد جاسازی شده توسط کنترل از راه دور، بالگرد رئیس جمهور و همراهانش منفجر شده و سقوط کرده باشد؟
چون چیزی که از حرفهای ایشون میشه استنتاج کرد همینه که همه چیز خوب بوده تا اینکه یک تکه ابر معمولی چند ثانیه دید رو گرفته، و بعد بالگرد رئیس جمهور غیب شده!
🤔 بعد، چرا با اینکه مکان غیب شدن بالگرد رو دقیق میدونستند، اینقدر جستجو طولانی شده؟ تا اینکه تنها فرد زنده (آیت الله آل هاشم) شهید شدند، بعد بالگرد پیدا شد؟ میتونه کار همون پهباد ترکیه ای باشه، که تیم جستجو رو گذاشته سر کار تا وقت کشی کنه؟! که دیدیم آخرشم خود نیروهای ایرانی از طریق زمین رفتند پیداش کردند. با در نظر گرفتن بیانیه نیروهای مسلح ایران که گفتند خود ترکیه و سایر همسایه ها پیشنهاد دادند برای پیدا کردن بالگرد گم شده، پهباد بدن به ایران!
راستش من همون موقع در اخبار شنیدم ترکیه پهباد داده به ایران، فکر کردم چرا باید کمک کنه؟ بعد از اینهمه دشمنی و کینه توزی و اذیت؟ و ما چرا راحت قبول کردیم؟
https://eitaa.com/rajolonyasaa
هدایت شده از ثامن سلمان ۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅خدا یکجا یهویی یجوری رسواتون میکنه که کل مردم تف بندازن تو صورتتون، مثل اینجا.👇
این سوتی که ادمین کانال اصلاحطلب بامداد نو داد
این صوت رو اشتباهی گذاشتن تو کانالشون و بعد پاک کردن، ولی دیگه دیر شده...
✔️پاسخ شهید رئیسی به این تخریبها
#رئیسی_عزیز
#سیدالشهدای_خدمت
#ثامن_سلمان_فارسی
https://eitaa.com/hadiyaresalman2
عزیزان،
شهید مرحوم رئیسی، در شرایطی دولت را تحویل گرفت که علاوه بر نابسامانی مطلق همه ی امور، همه چیز را افراد غربزده و تمام مناسبات را فرمولهای غربی تعیین میکرد. همچین نقطه ی شروعی داشت دولت ایشون.
با این حال ایشون در دولت خودش، چرخشی بدیهی از غربگرایی به اسلامگرایی داشت، بیشترین نمودش دیپلماسی خارجی بود، و در عرصه ی داخلی (اقتصاد و فرهنگ و سلامت و سبک زندگی) با احتیاط عمل می کردند چنانکه مین های کارگذاشته شده، تحریک نشوند و انفجارشان، خسارت به بار نیاورد.
زندگی اش اسلامی بود، و چنانچه بارها تاکید داشت راهی بهتر از اسلام ناب، برای اداره ی کشور در نظر نداشت؛ جاهایی که میشد، با سرعت و شدت بیشتر، جاهایی که دستش بسته بود، با احتیاط بیشتر؛
مثل یک بردار که آنچه مهم است جهت و اندازه اش هست؛ نه مکان شروع آن، ما هم برای ریاست جمهوری آینده، باید برداری انتخاب کنیم که کم از ایشون نداشته باشه، هم در جهت (که اسلام بود) هم در بزرگی (که بی وقفه و مجاهدانه تا پای جان، ایستاد بر آن عهدش).
خب بدیهی است که نقطه ی شروع بردار آینده، بخاطر اثر کارهای شهید رئیسی، بسیار متعالی تر است از نقطه ای که خود ایشان دولت را تحویل گرفته بودند.
لذا، بیجا نیست که انتظار داشته باشیم، اثر آن فونداسیون که مرحوم شهید رئیسی گذاشتند در دولت قبل، در دولت جدید دیده شود؛ رئیس جمهور آینده از جایی بهتر شروع می کند، دستش بازتر است...
برداری انتخاب کنیم که مثل آقای رئیسی باشد، و با توجه به نقطه ی شروع و رفع بسیاری از موانع اسلامگرایی در داخل، اینبار کشورمان را مخصوصا از جهت ساختارهای اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی داخلی به سمت اسلامی شدن ببرد، در غیر اینصورت، اگر بخواهد مانند وقتی عمل کند که دولت را از یک اصلاح طلب غربگرای کامل تحویل گرفته، مثل اینست که زحمات سه ساله ی دولت قبل را به فنا داده.
🖋 رجل یسعی
https://eitaa.com/rajolonyasaa
از غرب تا شرق، امریکا و کانادا و نروژ و ایتالیا و اسپانیا و ژاپن و ... ملتها علیه رژیم صهیونسیتی و علیه حکومتشان که حامی یهود هست دارند قیام می کنند؛
برعکس اینجا در ایران، ملت ما میلیونی میان تشییع جنازه ی حکومت مردانشان که بیشترین دشمنی را با رژیم صهیونسیتی دارند؛
میلیاردها دلار که صرف کردند تا به خورد ملتهای دنیا بدهند که ایرانی ها از حکومت اسلامی شان متنفر هستند، اینطوری میسوزه؛
خدایا شکرت
🖋 رجل یسعی
https://eitaa.com/rajolonyasaa
سلام عزیزان؛
اینکه گفته میشود الان تمام چشمها در دنیا به انتخابات پیش روی ریاست جمهوری ایران دوخته شده، درست است؛
چون 1⃣ اولا الان احتمالا ادامه ی موجودیت اسرائیل و به تبع آن نظم فعلی جهانی و همچنین ادامه ی قدرت تمام حکومتهای وابسته به هژمونی یهود در دنیا (که شامل قریب به اتفاق حکومتها میشود)، بسته شده به روی کارآمدن یک دولت غربگرا در ایران؛
2⃣ در ثانی این ملتهایی که الان قیام کرده اند علیه ظلم اسرائیل، گوش به زنگ وقایع داخل ایران هستند؛ کما اینکه اصولا قیامشان ملهم از ما ایرانی ها هست؛
⬅️ هیچ بعید نیست که تمدن فاسد فعلی حاکم بر دنیا که تا خرخره هم مملو از ثروتهای غارت کرده ی ملتها و سرزمینها هست، الان پول و آبروی قابل توجهی را بیاورد به پای این میز قمار بودن و نابودی، یعنی انتخابات ریاست جمهوری ایران؛
⬅️ لذا نباید تعجب کنیم، اگر دیدیم غرب، رویه ی سابق خود را تغییر داده و اینبار بجای چنگ و دندان نشان دادن و خط و نشان کشیدن برای ایرانی ها (که مثلا اگر به گزینه ی غربگرا رای ندهید چه و چه میکنیم و بلاها سرتان می آید)، وعده های چرب و شیرین میدهد.
❗️و البته برای بازی دادن سایر ملتها در انتخابات ایران، دامنه ی این وعده ها حتی میتواند ورای باجهایی مثل رفاه برای شهروندان ایرانی، باشد؛ می تواند مثلا وعده ی عقب نشینی بی قید و شرط اسرائیل از غزه باشد، یا حتی وعده ی به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان یک کشور مستقل!
⬅️ که اگر این شد، برعکس همیشه، دیگر این فقط ملت ما نیست که تصمیم میگیرد بین دنیای پر زرق و برق (البته ظاهرا) و آخرت و دین و آزادگی یکی را انتخاب کند؛ بلکه اینبار همه ی مردم دنیا (مخصوصا آنها که قیام کرده اند علیه ظلم) هستند که باید تکلیف خود را با این اساسی ترین دوگانه ی حیات انسان روی زمین، مشخص کنند: دنیا را می خواهند یا دین الهی را؟
⬅️ در واقع ما ایرانی ها در انتخابات پیش رو، به نیابت از همه ی مردم دنیا داریم در این انتخابات شرکت میکنیم، کما اینکه سایر ملتها هم سعی خواهند کرد بر انتخاب ما تاثیر بگذارند (اینبار شاید حتی بطور خود انگیخته و خودجوش نه لزوما متاثر از جریان سازی رسانه های صهیونیستی)؛
❗️شاید در این انتخابات، شعب اخذ رای که در خارج از کشور تعبیه میشود، شاهد خروش و جنجال و شور و هیجان بی سابقه ی نه ایرانی ها، که خارجی ها باشد که می آیند و التماس میکنند از ایرانی ها که به فلانی رای بده، یا به فلانی رای نده!
🔹مثلا در پای یک صندوق رای در یک کشور غربی، یا ژاپن، یا چین، یا روسیه... شاهد دعوای دو گروه شهروندان همان کشور باشیم که گروهی پرچمهای رنگین کمانی را گره زده اند به پرچم فلسطین و از ایرانی ها میخواهند محض نجات فلسطین به کاندید غربگرا رای دهند، با گروهی که چفیه و نمادهای حماس و حزب الله و مقاومت را همراه پرچم فلسطین دارند و از ایرانی ها میخواهند که فریب نخورند و راه دین خدا را که تنها راه نجات بشر از همه ی ظلمها و طاغوت ها هست، انتخاب کنند.
⬅️ اینطور که نگاه کنیم، این فقط انتخابات ریاست جمهوری ایران نیست؛ بلکه یک رفراندوم جهانی است که ملت ما بعد از صدها سال به دوش کشیدن بار غم اهل بیت علیهم السلام، بخاطر فداکاریهایی که کرده در راه احیاء دین خدا و پادشاهی صلحا بر زمین، سرانجام به این نقطه از تاریخ رسیده که باید به نمایندگی از همه ی ملتها در آن شرکت کند؛ و تکیلف خود و دنیا را مشخص کند؛
❗️ما با اماممان می مانیم یا بوی گندم ری هوش از سرمان می برد؟!
🖋 رجل یسعی
https://eitaa.com/rajolonyasaa
سلام عزیزان،
اینجا را ملاحظه کنید؛
امروز تدروس آدهانوم تشکر کرده از سعودی ها بخاطر نوزده و نیم میلیون دلار کمک موسسه ی بشردوستانه ی پادشاه سعودی (KSrelief) به سازمان بهداشت جهانی (WHO) که خرج بشه برای ارتقاع سلامت، بطور متمرکز و ویژه در سه کشور سودان (که اسرائیل جنگ داخلی راه انداخت و قسمت نفت خیز جنوبی اش را جدا کرد)، سوریه (که اسرائیل به کمک تکفیری ها میخواست حکومتش را سرنگون کند) و یمن (!)
عزیزان، الان که دیگه از شلوغی کرونا و واکسیناسیون و اون فضای ملتهب خبری نیست؛ ما میتونیم در آرامش نسبی از همین بده بستانهای WHO متوجه بشیم که این، واقعا یک سازمان بی طرف بین المللی که دغدغه سلامت مردم دنیا را دارد نیست. سعودی که تکفیری ها را مجهز کرد فرستاد سوریه، سعودی که به نیابت از اسرائیل و غرب، با یمن جنگید و جنایتی نبود که در حق مردم یمن انجام نداده باشد... الان نگران سلامت مردم سوریه و یمن و سودان شده؟
باور کنید همانقدر که تکفیری ها و سعودی ها و اسرائیل دغدغه ی اسلام و دین الهی دارند، WHO هم دغدغه ی سلامت مردم دنیا را دارد!
🖋 رجل یسعی
https://eitaa.com/rajolonyasaa
رجل یسعی
بنده با بیشتر صحبتهای آقای جبرائیلی کاملا موافق هستم؛ من جمله حرفهایی که در همین برنامه شبکه افق مطر
من خیلی از ایشون چیز یاد گرفتم؛ اما اصلا در حد ریاست جمهوری نیستند به نظرم. در صحبتهاشون و منشی که دارند، زیاد دیدم حرفهای خودشون رو نقض میکنند و به اون اصل علمی که مطرح میکنن، در عمل پایبند نیستند و وسط دعواها یکمرتبه صد و هشتاد درجه تغییر زاویه میدن و شعارگونه مسائلی را مطرح می کنن.
اما در حد همون نظریه پرداز اقتصادی خوبه که کمک دولت یا سایر واحدهای تصمیم گیری باشند.
🖋 رجل یسعی
https://eitaa.com/rajolonyasaa
کارزار دعوت از آقای مهدی عسگری جهت نامزد شدن برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
جناب آقای عسگری؛
سلام علیکم؛
🔹بعد از مدتها ما مردم توانستیم آن بخش فراموش شده ی انقلاب ۵۷ مان را که همان مشارکت دادن واقعی مردم در امورات کشور بود، در طی چهار سال نمایندگی شما بشنویم و ببینیم و تجریه کنیم؛
🔹برای اولین بار کسی از جانب ما مردم حرف از خانه های ویلایی که حق هر شهروند هست، زد. شفافیت آراء نمایندگان مجلس را با طرح ابتکاری اش پیش برد تا مردم بدانند آیا نمایندگانی که انتخاب کرده اند، در عمل هم پایبند به وعده هایشان هستند؟ برای اولین بار اختیارات بانکهای خصوصی که با سفته بازی باعث تورم میشوند، بطور جدی محدود شد و مالیات بر سوداگری در مجلس تصویب شد؛ برای اولین بار وزارت بهداشت بخاطر همکاری بی چون و چرا با سازمان بهداشت جهانی و همچنین بخاطر سوداگری و لابیگری در حوزه ی سلامت، از سوی نمایندگان مجلس مورد سوال و توبیخ واقع شد، طرح های رتبه بندی فرهنگیان و رسیدگی به امور بازنشستگان و کارگران و طرحهای پرشمار و با برکتی که در مجلس یازدهم به تصویب رسید، قریب به اتفاق بانیشان مهدی عسگری خودمان بود. برای همین هم وقتی نتوانستید از حوزه ی خودتان (البرز) برای انتخابات مجلس دوازدهم کاندید شوید، خود ما مردم بودیم که تنهایتان نگذاشتیم و در گرماگرم سیاسی بازی ها و لیست بازی ها و باند بازی ها، پای کار تبلیغ برای مردمی ترین کاندید که برای تبلیغات زیر بار دین هیچ حزبی نرفته بود، آمدیم اما متاسفانه زورمان به ساختارهای استخوان کلفت بازی جناحها نرسید نتوانستیم شما را برای بار دوم به مجلس بفرستیم.
🔶جناب عسگری به ما مردم حق بدهید که در شرایط فعلی نتوانیم بیکار بنشینیم. شما صدای ما هستید، امید ما که با نطق هایتان در مجلس، برایمان نمایندگان بی رنگ و ریا و خاکی و انقلابی و پاکباخته ی اوایل انقلاب تداعی شد.
🔶شما ملجا ما بودید در مجلس، و حالا ما مانده ایم که در غیاب شما در مجلس دوازدهم، اگر دولت بخواهد در غیبت مرحوم شهید رئیسی، کما فی سابق در دولت جناب روحانی، زیر بار معاهدات بین المللی به بهانه ی تغییرات اقلیمی و مقابله با پاندمی های ساختگی و احقاق آنچه حقوق بشر می نامند، برود و استقلال کشور و سرنوشت ایرانی ها را گره بزند به اجرای بندهای سند بردگی نوین ۲۰۳۰، دیگر کدام آزاده در مجلس بر سرشان بانگ بزند و این توطئه ای که صهیونیست ها برای مردم دنیا طراحی کرده اند، را از سر ملت ایران باز کند؟
🔶الان که مردم آزاده در اقصی نقاط عالم به مخالفت با ظلم صهیونیست ها به ملت فلسطین قیام کرده اند، همه ی ملتها چشم دوخته اند به انتخابات ریاست جمهوری ایران که طلایه دار و پرچم دار این مبارزه ی مبارک انسانی و الهی هست با ظالمان عالم. و اتفاقا همین ملت ها بودند که طی دو سه سال اخیر علیه سلطه ی سازمان ملل بر جوامع، به بهانه ی مبارزه با کرونا قیام کردند. مردم دنیا از سلطه ی یهود خسته هستند و می خواهند بدانند ما ایرانی ها ( یعنی دشمنان شماره یک یهود) موضعمان چیست در قبال خوابی که صهیونیست ها برای بشر دیده اند؛ این قفس مدرن که سازمان ملل به بانیگری یهود دارد تدارک می بیند برای بشر که خانه و خانواده و عبادت الله و هر آنچه مایه ی دلخوشی مردم در این دنیا هست از بشر سلب خواهد شد و جایشان را خواهند داد به سلول های یک شکل کوچک و حداقل شرایط برای زیست بیولوژیک افراد آنهم تحت شدید ترین کنترل های بیرونی، و در عوض زیست بشر حواله داده می شود به عالم مجازی و شبکه های اجتماعی.
🔹آقای عسگری؛ ما می دانیم که در بین افراد مطرح، کسی مثل شما نیست که آگاهانه و آزاده و فارغ از هیاهوهای نفسانی و سیاسی همچنانکه در داخل کشور به دنبال احیاء اسلام ناب در سبک زندگی و اقتصاد و فرهنگ باشد، در عرصه بین المللی مسلح به ایدئولوژی مهدوی با این آرمانشهر مد نظر سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ مقابله و علیه آن روشنگری کند.
🔹آخرین سخنرانی مرحوم شهید رئیسی در صحن عمومی سازمان ملل را شایسته تر از شما کسی امتداد نخواهد داد؛
https://eitaa.com/rajolonyasaa
🔹و اگر با توجه به شرایط سیاسی حاکم بر کشور، گفته شود رای آوردن شما در این انتخابات محتمل نیست، چه باک؛ این فرصت کاندیداتوری شما، مغتنم هست برای احیاء گفتمان شما که همان گفتمان انقلاب اسلامی ایران در سال ۵۷ هست، آنهم بسط یافته در شرایط فعلی دنیا، و شاهدی دیگر بر اینکه اسلام محمد صلی الله علیه و آله و سلم، دین جامعی است و در هر شرایطی کارامد است و برای هر دردی نسخه دارد.
🔹ان شاء الله حتی در صورت موفق نشدن در این انتخابات هم به دلیل تلاشهایی که کردیم، راه برای بسط این گفتمان در آینده باز و هموار خواهد شد و تدریجا شاهد خواهیم بود مردم بیشتری دغدغه مند خواهند شد و همچنین با توانایی که از شما سراغ داریم در دفاع از این گفتمان، با ورود شما به این انتخابات، سطح انتخابات ارتقاء خواهد یافت و از طرفی سایر ملتها هم با شنیدن دغدغه های تمدنی از زبان شما به عنوان یکی از نامزدهای این کارزار انتخاباتی در ایران، چنانکه سررشته ی رهبری قیامهای ضد ظلم اسرائیل را به ملت ایران سپردند، در عرصه ی تمدنی هم ایرانی ها را جلو می اندازند و امیدوارانه تر جویای راه حل های ابتکاری ما ایرانی ها برای مقابله با قفس تمدنی یهود که در حال ساخت و پرداختش می باشد، خواهند شد.
🖋 رجل یسعی
https://eitaa.com/rajolonyasaa
هدایت شده از ایران سیاست
49.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کلاهی به نام #وحدت
دوباره شروع شد و تکرار میکنن جلیلی وحدت نمیکنه وحدت نمیکنه؛ یکبار برای همیشه این ویدیو رو تا انتها تماشا کنید تا پاسخ این شبهه، که هر سال تکرار میشه داده بشه
#نشر_دهید
✅ @iransiasat_ir 👈