«سعیدیسم» عزیز!
ایتا دست اصلاحطلب نیست، دست همونایی هست که شما میگید خودی هستند!
میکید باهاشون ائتلاف کنیم، تا مبادا اصلاحطلب ها بیان...
دست اعوان و انصار قالیباف و دارنده های لابی های اصولگرایی...
چرا عصبانی میشی پس؟!
بله! ستادهای مردمی جلیلی، نباید در ایتا تبلیغ بشن، اما قالیباف چی ها، که دارند حمایت تاکتیکی میکنن از جلیلی، اونا هستن که حق دارند در ایتا پروموت بشن و بالا بیان!
اینطوریه! اینها همه چیز را تصاحب می کنند! و به نفع خودشان مصادره میکنند!
پس خیال کردی یکی مثل قالیباف میاد محض رضای خدا، یا محض مبارزه با مفسدین اقتصادی از جلیلی حمایت میکنه؟!
نخیر جانم! میخواد جلیلی رو بزنه زمین، یا اگرم موفق نشد، در دولتشون سهم خواهی کنه و نذاره کسی به باندها و لابیهای فاسد اینها دست بزنه!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
⬅️ عزیزانی میگن چقدر این همدلی جبهه ی انقلاب و آستین بالا زدن و غرور را زیر پا گذاشتن برای اقناع مردم کوچه و بازا برای رای دادن به اصلح، زیبا و پر برکت هست: یک حرکت عظیم و کم نظیر اجتماعی برای یک هدف متعالی (نه فردی، نه حزبی)...
❇️ من هم قبول دارم این تقلای جمعی ما برای یک هدف مقدس، خیلی عالیست؛
اما!
مرزبندی نکردن انقلابی ها با جبهه ی فاسد و منحرف اصولگرایی باعث میشه:
1⃣ اولا اگر خدای ناکرده آقای پژشکیان رای بیاورد، فردایش همین همدلی امروز بین مردم، تبدیل بشود به بغض و کینه و نفرت بین انقلابی ها و مردم؛ چون، اون انقلابی که امروز با هزار زحمت از آبرو و خواب و خوراکش میزنه و مثلا دویست تا رای جمع میکنه برای جلیلی، بعد میبینه مثلا شانزده میلیون نفر رفتند رای دادند به پزشکیان، دیگه دلش با مردم صاف نمیشه، هر بی حجاب و بدحجابی که میبینه تو خیابون، دلش میخواد بهش حمله کنه! در صورتیکه اتفاقا بسیاری از افرادی که با دین و نظام هم مشکل دارند، در این انتخابات به جلیلی رای میدهند برای ثبات کشور و بهبود وضعیت اقتصادی، چون متوجه هستند پژشکیان هیچ برنامه ای ندارد؛ اما اتفاقا همانطور که در مطالب قبلی اشاره کردم، این میلیونها رای پزشکیان اغلب از طرف قشر مستضعف هست، و رایشان، رای به بی نظمی و برهم زدن بازی لابی های قدرت هست (که اشتباه هم میکنند، و همانطور که قبلا گفتم، اصلاح طلبها اصولاً خودشان بازوی مردم-پسند اصولگراها هستند)؛
2⃣ در ثانی اگر ان شاء الله آقای جلیلی رای بیاورند، با وجود ادغام اصولگراها با جبهه ی انقلاب، اصولگراها به دروغ مدعی رای ایشان میشوند که اگر ما نبودیم، شما رای نمی آوردید (که واقعش برعکس هست، اکر آنها نبودند، آقای جلیلی با اختلاف خیلی بیشتری رای می اوردند)؛ و در این صورت، باز هم این همبستگی اجتماعی از بین خواهد؛ چون مثل دولت سه ساله ی شهید رئیسی میشود که باندهای قدرت و ثروت اصولگراها بهشان اجازه ی مبارزه با فساد را نمیدادند و تهدید میکردند که اگر به منافع ما نزدیک بشوی، مملکت را بهم میریزیم (مثل جریان عزل معاون سیاسی وزیر کشور در انتخابات مجلس) و دولت آقای جلیلی هم که در رای آوردن (به اشتباه البته) خود را مدیون اصولگراها میداند (که در جریان رای آوردن شهید رئیسی حتی همچین دینی گردن ایشون نبود) به طریق اولی باید تسلیم هوچیگری ها و تهدید ها و باج خواهی های لابی های اصولگرایی شود؛ و همان میزان خدمتی که با هزار خون دل شهید رییسی انجام دادند در مبارزه با مفاسد، همان هم بعید هست دولت برخاسته از تفاهم با اصولگراها، توفیق انجامش را داشته باشد؛ و اینبار، انقلابی ها هستند که شرمنده ی مردمی میشوند که با هزار ترفند و قسم و آیه، انها را به رای دادن به اصلح تشویق کرده اند! و باز هم همبستگی ملی به شدت مخدوش می شود و امید ها از جریان انقلابی قطع خواهد شد و در انتخابات های بعدی دیگر مردم تره هم برای جریان انقلابی خرد نخواهند کرد! در واقع جریان انقلابی اعتبار خودش را بخاطر همبستگی با اصولگراهای فاسد، در نزد مردم از دست خواهد داد؛
3⃣ و ثالثا همانطور که بارها گفته ام، چند برابر رایی که ما داریم با این زحمت جمع میکنیم برای جلیلی، بخاطر رای منفی که اصولگراها دارند و انتساب جبهه ی انقلاب به اصولگراها، از سبد رای ما خارج شود و به سبد رای رقیب ریخته شود. بعلاوه ی میلیونها رای خاموشی که قرار نبود در انتخابات شرکت کنند، اما با ایجاد شدن دو قطبی اصلاح طلب-اصولگرا جمعه میروند و به پزشکیان رای میدهند؛
⬅️ هر طور به قضیه ی نامبارک کوتاه آمدن انقلابی ها از مقابله با اصولگراها در این انتخابات نگاه کنیم، چه از نظر میدانی چه از نظر گفتمانی، خسارت محض هست و قطعا بدجور چوبش را میخوریم!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
احتمال داده اند پزشکیان رای نمی آورد، در ستاد رو بسته اند، به ستاد بی در و پیکر جلیلی پیوسته اند!
در این انتخابات، بجز سهمخواهی در قدرت، چیز دیگری دیده می شود؟
گفتمان ها کنار می روند، اصلاح طلب به انقلابی می پیوندد، اصولگرا ستاد انقلابی را اشغال میکند، انقلابی از مواضعش عقب نشینی می کند... چه خبر شده؟!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
حدیث داریم «عقل آن چیزی هست که خداوند با آن عبادت می شود و بهشت با آن بدست می آید»
جبهه ی انقلاب در این انتخابات خیلی زحمت کشید تا جلیلی رای بیاورد؛ اما چون «عقل» گریز بود زور زدنهایشان، شد حکایت دوستی خاله خرسه!
اگر انقلابی ها خودشان را نمی انداختند وسط و بین جلیلی و مردم حائل نمی شدند، و به مردم این فرصت داده میشد که جلیلی خاکی مردمی جدای از باندهای سیاسی و زد و بندهای قدرت، را همانطور که خودش هست، می دیدند، او با اختلاف برنده انتخابات میشد.
ای دریغ که در جبهه ی انقلاب، عقل جایش را داده به قبیله گرایی، و دین و تفکر و گفتمان انقلابی، جایش را داده به عملگرایی و تحلیل های بی مایه ی سیاسی، و در بزنگاههای حساس، اکثر انقلابی ها دین و عقل را رها میکنند و سراسیمه و چشم بسته دست و پا میزنند برای نشاندن حرف خودشان به کرسی!
امروز قربتا الی الله میروند با هزار نذر و نیاز و سلام و صلوات، برای مردم کوچه و بازار تبلیغ جلیلی میکنند، غافل از اینکه همین تبلیغشان، بیشتر مردم را ترغیب میکند به رای دادن به رقیب!
و بعد اگر نتیجه ای که دوست داشتند حاصل نشد، مردم را نفرین میکنند!
و اگر پبروز هم بشوند، چنان جلیلی را که وعده ی اصلی اش مبارزه با گعده های سیاسی بود، زمینگیر و ملحق به همان گعده های سیاسی کرده اند که قدم از قدم نمی تواند بر دارد!
و بزرگترین نقطه ضعف جلیلی همین الان و قبل از ریاست جمهوری اش مشخص شد:
مبارزه کردن با گعده های سیاسی و باندهای زر و زور و تزویر و لابی های قدرت، شهامت «نه» گفتن قاطعانه میخواهد، که او ندارد!
دربهای ستادش به روی همه باز است: اصولگرا و اصلاح طلب و احمدینژاد و بی دین و ضد انقلاب و مدافع سند ۲۰۳۰ و ... هرکی از ننه اش قهر میفرماید، به ستاد جلیلی میآید و او «نه» به کسی نمیگوید!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
سه حالت داره:
یا من رایم جلیلی هست، شیرینی را بر میدارم و میرم به جلیلی رای میدهم؛ تا اونا باشن که نخوان با تخلف رای جمع کنن!
یا رایم پژشکیان هست؛ که میگم من که رایم به هر حال پزشکیان هست، پس شیرینی اش هم حقم هست!
یا مردد هستم؛ شیرینی را بر می دارم و موقع نوشتن رای احتمال زیاد به جلیلی رای میدم به دو علت: ۱-کسی که ستادش برای رای جمع کردن پولپاشی و تخلف میکنه، اصلح نیست و ۲- عذاب وجدان نگیرم که بخاطر یه شیرینی رایم را فروختم؛
⬅️ عزیران، لازم نیست نگران تخلف های انتخاباتی باشید، حتی نیم درصد هم در نتیجه نهایی اثر ندارند؛ مسائل قبل از امروز مردم را به تصمیمگیری امروز رسانده
https://eitaa.com/rajolonyasaa
هدایت شده از موسسه مصاف
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ شورش یا رویش مسئله این است!
🔹باید دید بدنه سخت اصولگرایی، این جریان اجتماعی را شورش و اپوزیسیون خود میبیند که البته پیشفرض آن؛ با توجه به نتایج انتخابات مجلس و دور اول ریاستجمهوری، شکست از آنهاست؛ یا آن را یک رویش و مولود جدید برای پوستاندازی انقلاب در گام دوم.
🔸از آنجاکه این بدنه سخت؛ تمام سرمایه اجتماعی و ظرفیتهای بالقوه و بالفعل خود را در انتخابات هزینه کرد، باید دید بهسمت بازتولید همان سرمایهها (هرچند سخت و نشدنی) خواهد رفت یا این نیروی محرک سیاسیاجتماعی جدید را از آن و فرزندِ خود تلقی خواهد نمود.
🔹باید دید دست آنها را میگیرد یا مچ آنها را! باید دید دستگیری میکند یا دستگیری!باید دید بهدنبال انتقام است یا انسجام.
🔸در هر حال من آن را رویش میدانم تا شورش.
🆔 @Masaf
رجل یسعی
👤 توییت استاد #رائفی_پور ✍ شورش یا رویش مسئله این است! 🔹باید دید بدنه سخت اصولگرایی، این جریان ا
⬆️ وقتی رائفی پور، سعی میکند با دلخوشی های الکی، از جریان انقلابی دلجویی کند و میانه ی انقلابی های شورش کرده علیه پدرخوانده های سیاسی (اصولگراها) و اصولگراها را اصلاح کند!
🔸و اجازه ندهد که انقلابی ها متوجه شوند قالیباف از اولش آمده بود تا با الصاق به جلیلی، جلیلی را زمین بزند، تا نگذارد یک فرد سلیم النفس و فساد ستیز روی کار آید!
🔸تا ما نفهمیم از کدام سوراخ گزیده شدیم...
🔸تا همچنان دو قطبی های مصنوعی اصلاحطلب-اصولگرا و رائفیپور-قالیباف بازیمان دهند؛
🔸تا سر هر انتخاباتی بتوانند با ضربآهنگ «وحدت» با اصولگراها، همه ی امیدمان را بر باد دهند،
🔸و از همه ی تلاشمهای صادقانه مان، برای بالا بردن رای اصلاحاتی ها استفاده کنند، کما فی هذة الانتخابات!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
رجل یسعی
خدا را شکر با همین دست فرمون بریم، مشارکت حدود هفتاد درصد میشود :) پس این نظر سنجی ها دقیقا چیکاره
نمیدونم چطوری اینو حساب کردم!!! خودمم شدم عین همونا!
اما خدا را شکر میگن ان شاء الله ۵۰ درصد رو رد میکنه
خوب نیست اینطوری بگیم
با اینهمه توسل و دعا و ... قطعا اگر پژشکیان رای بیاره هم خیر هست برامون، خیری بیشتر از رای آوردن جلیلی
ما بعد از انقلاب، که ضد انقلاب از هر طرف شورش کرده بود، امریکا توطئه میکرد، قوای مسلح هنوز میزون نبودن، صدام حمله کرده بود، منافقین تو کوچه و خیابون مردم رو شهید میکردند... یک سال و نیم رئیس جمهورمون بنی صدر بود که جاسوس رسمی امریکا بود! همون سالها ما چه در دفاع مقدس چه در مبارزه با ضدانقلاب داخلی معجزه میکردیم...
و لا حول و لا قوة الا بالله
https://eitaa.com/rajolonyasaa
سلام عزیزان؛
اگر بدانید چه بلایی از بغل گوشمان گذشت، بخاطر رای نیاوردن آقای جلیلی سجده ی شکر بجا می آورید!
برایتان ان شاء الله در همین کانال خواهم نوشت؛
منتها شرط کوچکی دارم:
مادامی که تعداد اعضاء کانال اقلا یک کا نشده، مطلب را پست نمیکنم؛
علتش هم اینست که در این چند ماه (چه در انتخابات مجلس، چه ریاست جمهوری) خسته شدم اینقدر که مطلب نوشتم و کسی نخواند!
برای دهها نفر خصوصی فوروارد کردم و عزیزان، توجهی نکردند؛
که اگر به بنده هم سهمی از این تریبونهای چند صد کا ای داده میشد، ای چه بسا مطالبم وایرال میشد و الان اوضاع، طور دیگری بود!
خودتان میتوانید مطالب اخیرم را مطالعه کنید و متوجه شوید که هم نتیجه را درست پیشبینی کرده بودم (حتی در یک پست، تخمین عدد رای رقیب را هم بطور اتفاقی درست گفته بودم) و علت را و راهکار هم ارائه داده بودم...
اما چون مخاطب نداشتم، توجهی نشد و اصحاب کانالهای چنانی هم مطالبی که برایشان پست کردم را تحویل نمی گرفتند...
برای همین درخواست میکنم هم خودتان عضو این کانال شوید و هم این مطلب را برای دیگران فوروارد کنید تا ان شاء الله به محض زیاد شدن مخاطبین، آن مطلب را بگذارم؛
مطلبم، مثل سایر نوشته هایم، با ادله ی عقلی و قرآنی و روایی و بر مبنای فرمایشات امامین انقلاب هست...
یا علی
https://eitaa.com/rajolonyasaa
ولو اتبع الحق اهواءهم لفسدت السماوات و الارض و من فیهن بل أتیناهم بذکرهم فهم عن ذکرهم معرضون
سوره مبارکه مومنون-آیه ۷۱
اگر حق از هواهای آنها پیروی میکرد، آسمانها و زمین و هرآنچه در آنهاست تباه میشدند؛ بلکه آنچه مایه ی تذکر (عیوبشان) بود را برایشان پیش آوردیم؛ اما آنها از تذکر (عیوبشان) اعراض می کنند
https://eitaa.com/rajolonyasaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انقلابی عزیز،
لطفاً به «مردم» فحش نده!
🔹آقا همین عید غدیر گفتند که مردم ایران تقریباً همه، متدین هستند؛ و تاکید هم کردند بعضی ظواهر مردم باعث نشود ما تصور کنیم مردم متدین نیستند... و در آستانه ی انتخابات گفتند از این ظرفیت مردم متدین استفاده کنید؛ و برای پیشبرد کارها مدام آویزان قدرتها و باندها و جبهه های معروف نشوید!
🔸اما ما گوش نکردیم؛ خیال کردیم مردم ایران به دنبال آزادیهای آنچنانی اند، پس برای رای آوردن، از مواضع برحقمان کوتاه آمدیم، برای رای، گفتیم گشت ارشاد باید جمع بشه، فیلترینگ نباشه...
🔸ما همچنین بجای ایمان مردم، رو ائتلاف با قالیبافی ها حساب کردیم! و قالیباف فاسد را چسباندیم به خودمان تا رای بیاوریم؛ که اگر او خودش رایی داشت، دور اول با ۳/۵میلیون رای حذف نمیشد! آنهم بعد از آنهمه ریخت و پاش و خط کردن منبری و مداح و سردار و ...
🔹اگر ما انقلابی ها بجای اتحاد اتحاد کردن و آویزان کردن خودمان به جبهه ی فاسد اصولگرا، روی ایمان مردم ایران حساب باز میکردیم، مردم متدین ایران، جلیلی را آنطوری که واقعا بود، ساده زیست و مردمی و فسادستیز، میدیدند و به جلیلی رای میدادند...
https://eitaa.com/rajolonyasaa
❗️چرا اینطوری نمیگید که از شدت غیرتی که روی شهید رئیسی داشتند نمی خواستند مدعیان شکمباره و فاسد اصولگرا به نام امتداد راه شهید رئیسی، بر کرسی ریاست جمهوری بنشینند؟
❗️مگر ما گذاشتیم مردم بفهمند جلیلی با قالیباف فاسد فرق دارد؟
هیس هیس، اتحاد اتحاد!
❗️خب این دهاتی بنده خدا از کجا بفهمه جلیلی راست میگه؟
تو تلوزیون و شبکه های اجتماعی و ... میبینه همه ی طرفدارای جلیلی، دارن خودشون رو هلاک میکنن که اتحاد داشته باشن با قالیباف معلوم الحال!
اونا هم که جلیلی رو نمیشناسند، اما قالیباف رو میشناسند... میرن به رقیب جلیلی رای میدن تا اینطوری نگذارند ناخلف ها، به اسم امتداد راه شهید رییسی حاکم بشن و به مردم ظلم کنند!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
رجل یسعی
سلام عزیزان؛ اگر بدانید چه بلایی از بغل گوشمان گذشت، بخاطر رای نیاوردن آقای جلیلی سجده ی شکر بجا م
هنوز با خود علت شکست ظاهری کنار نیامده ایم؛
اما مطلبی که داشتم راجع به سرانجام خیزشی بود که برای رای آوردن جلیلی داشتیم؛ اگر خدای نکرده موفق میشدیم...
هدایت شده از پونز
صمیمانه با آقا سعید
🔺من احساس ارتباط و صمیمیتم را با شما از این انتخابات و آن انتخابات کسب نکردم، از روکمکنی جبهه مقابل هم کسب نکردم، گفتمان شما را درست میدانم، عطش اصلی امروز کشور میدانم، بودنتان را در صحنه لازم میدانم، آرمانگراییتان را همراه با عقلانیت و معنویت دیدم. به همین سبب دوست دارم صمیمانه نکاتی را عرض کنم.
🔺اول آنکه سال ۹۲ که ما رای دهندگان به مسیر حضرتعالی چهار پنج ملیون نفر بودیم، از قول شما شنیدم که رهبری از شما خواسته بود این چند ملیون نفر را بمثابه یک جریان کلان اجتماعی حفظ کنید. به نظرم شما این توصیه را عمل نکردید.
🔺شما محتاج یک جریان از جنس خودتان هستید، یک گفتمان از جنس خودتان، به جای این رفتید سراغ برنامه نوشتن و گفتگوهای نخبگانی، این خوب و لازم است، ولی کافی نیست. باید هویتی حقیقی پدید میآوردید، هویت کلان اجتماعی، آنهم بر اساس گفتمان پر امید خود، تا ناچار نباشید در چنین بزنگاهی با اتکا به جریان تلخ و منفی و دوقطبی ساز آفتابی شوید. کاش در این ده دوازده سال ، تبدیل به یک جریان و گفتمان میشدید، گفتمانی که همانطور که این چند روز همه دیدیم ، بریده از فکر و اندیشه نیست، متصل به نخبگان و اراده عمومی است، نقد کننده غربگرایی است، سخن رهبران انقلاب را تبدیل به ایده و طرح و برنامه عملیاتی کرده، اینگونه در این سه سال چه مددهایی که به دولت رییسی مظلوم نمیدادید، به جای دادن چند برگه برنامه صرفا.
🔺ببینید چطور جریان پیرامونتان که در سخنرانی ها کنار دستتان میایستادند، در صدا و سیما نماینده تان بودند، باعث شدند شما هم به تخریب نامزد مقابل روی آورید برای رای آوردن، و خود میدانستید این روش اشتباه است و رهبری نمیپسندد، ببینید چطور مجبورتان کردند در مرحله اول انتخابات "تشخیص غلط" دهید و به "تجویز غلط" برسید و همه آنچه پیش بینی میشد محقق کنید. ببینید چطور باعث شدند بیانیه ضعیف و لجدرآر را در مرحله اول صادر کنید، ببینید چطور آن جریان غلط بلای جانتان شد و بسیاری از ترس آنها، سخنان و گفتمان حقتان را رها کردند و به دیگریتان رای دادند. ببینید چطور امروز دوباره وارد بازی توهین و تهمت به این و آن شدهاند به جای آنکه این جمعیت هوادار شما را قدر بدانند و از تکه تکه شدنشان جلوگیری کنند.
🔺آقای جلیلی عزیز! من شما و بسیاری از اطرافیان خوشفکر و نخبهتان را میستایم، شما را جزو مهمترین و کمیابترین ذخیرههای انقلاب میدانم، بیایید آن پیشنهاد صمیمانه رهبری را عمل کنید و این اندیشه و گفتمان را تبدیل به یک جریان پویا در کشور کنید و حقیقتا جای رییسی شهید را در عرصه سیاست پر کنید. نگذارید شما را هم در قوطی کبریت خلوصگراییشان محصور کنند. برادر بزرگوار و ارزشمندم، من میترسم بیش از آنکه شما بر این جماعت موثر باشید آنها بر شما موثر باشند. جریان متناسب با گفتمانتان را خودتان بسازید، البته این جریان مذهبی ناامید و لجن پراکن را هم حتما به این طریق ویرایش خواهید نمود.
موفق باشید.
✏️ علی مهدیان
📌 @ponezs
رجل یسعی
صمیمانه با آقا سعید 🔺من احساس ارتباط و صمیمیتم را با شما از این انتخابات و آن انتخابات کسب نکردم،
آقای مهدیان خیلی نزدیک شده به حقیقت ماجرا و جای امیدواری دارد که بالاخره صاحب نظران جبهه ی انقلاب دارند در تحلیل شکست، به جاهای خوبی می رسند؛
اما متواضعانه نظر خودم را نسبت به مطلب آقای مهدیان میگم:
1⃣ با ایشان موافقم که «جریانی» آقای جلیلی را در این انتخابات احاطه کردند و ایشان را هل دادند به سمت دو قطبی مهلک اصلاح طلب-اصولگرا؛
این درست؛ اما آن جریان چه کسانی بودند؟ واقعا انقلابی بودند یا فقط هلاک قدرت؟
⬅️ اگر این را بفهمیم، و مانع تکرار خرابکاری این «جریان» شویم؛ عالی میشود و ما از تارعنکبوت چهل و پنج ساله خارج می شویم. این «جریان» که هر بار کاندیدای مستقل و انقلابی را احاطه میکند و تا برچسب اصولگرایی روی پیشانی اش نچسبانده، بی خیال نمی شود!
2⃣ و نکته ی دیگر اینکه آقای مهدیان علاوه بر ریشه ی جریان، علت اصلی انفعال آقای جلیلی در مقابل این جریان را هم ذکر نکرده اند که به نظر من، تنها نقطه ضعف آقای جلیلی است و الان میفهمیم که کم ضعفی هم نیست:
❗️آقای جلیلی راحت نیست با «نه» گفتن!
کما اینکه در همین یکی دو هفته دیدیم خودش و برنامه هایش و تفکراتش یک طرف، و «جریانها»یی که مثل مور و ملخ دوره اش کرده بودند و ستادهایش را به تصرف خود درآورده بودند و از قول آقای جلیلی گفتمان سازی میکردند، یک طرف! و آقای جلیلی به هیچکدام «نه» نمیگفت!
❗️اینقدر این «نه» گفتن مهم است برای یک رئیس جمهور (مخصوصا کسی که در سرش هوای جنگیدن با لابی های قدرت و ثروت را دارد) که اگر این قدرت «نه» گفتن نباشد، ای چه بسا کسان دیگر بیایند و دولت و در واقع رای مردم را تصرف کنند!
⬅️ مثلا آن اقلیت پر مدعای صاحب لابی ها و موید به تایید منبری ها و سردارها و مداح ها...
❗️که دیدیم داشت این اتفاق میفتاد و دیدیم شب رای گیری، لابی های آن جریان، کانال مردمی حامیان جلیلی در ایتا را رسما مصادره کردند و ادمین اش را خلع ید کردند و خودشان اختیار کانال را تصاحب کردند! و این در حالی بود که تازه فقط بوی پیروزی آقای جلیلی به مشامشان خورده بود! وای به حالی که آقای جلیلی پیروز میشد!
❗️و آنوقت این نگرانی وجود نداشت که مثلا شانزده میلیون نفر رای به شخص جلیلی داده اند و تمام دولت و اختیارات آن شخص بعد از پیروزی، دربست درخدمت «جریانی» باشد که همین هفته ی قبل با سه میلیون رای باخت؟!
⁉️و آیا احتمالش نیست که مردم چون به درستی نتوانسته اند میان آقای جلیلی و آن «جریان» انحصار طلب تفاوتی قائل شوند از ترس همان «جریان» کذایی، در مرحله ی دوم انتخابات ، برای بار دوم به آن «جریان» مخوف «نه» گفته اند؟
❗️ یعنی رای های آقای پزشکیان، بیش از آنکه نمودار رای مردم به خود ایشان باشد، در واقع «نه» مردم به جریانی بود که یکبار در مرحله ی اول انتخابات حذف شد و بلافاصله خزید در اردوگاه آقای جلیلی و همه ی کمپین ایشان را تصرف کرد؟
❗️و در اینصورت، آیا اگر زمان به عقب برگردد، باز هم مومنین و دلبستگان جبهه ی انقلاب، به دنبال ائتلاف و اتحاد و ادغام با آن «جریان» منفور در نزد مردم می رفتند و اینقدر برای یکی شدن با آن «جریان» و اجماع بر سر کاندیدای واحد، سر و دست می شکستند؟
در آینده و انتخابات و اتفاقات آتی چطور؟
https://eitaa.com/rajolonyasaa
⬅️ می گویند: «قالیباف، چون میدانست اگر به نفع جلیلی انصراف دهد، جلیلی شکست میخورد، فداکارانه ماند تا با شکست خودش، مانع پیروزی پزشکیان شود»
❗️غلط اندر غلط اندر غلط!
1⃣ اولاً قالیباف اگر به نفع هر طرفی انصراف می داد، طرف مقابل حتما رای می آورد، و این به خاطر رای منفی قالیباف هست، و حسنی برایش حساب نمی شود؛
2⃣ در ثانی، قالیباف بعد از حذف اجباری، روغن ریخته را نذر امامزاده کرد و به ستاد جلیلی پیوست و اتفاقا اصلی ترین علت شکست آقای جلیلی همین بود: مردم در مرحله ی دوم انتخابات، بیش از اینکه به پزشکیان «آری» گفته باشند، دوباره به قالیباف «نه» گفتند؛ و حالا طرفداران قالیباف، منت این شکست را سر ما میگذارند!
3⃣ ثالثا «فداکاری» مال زمانی هست که فردی بخاطر ترجیح دیگری، از چیزی خوشایند می گذرد؛ و ما در جبهه ی انقلاب، ان شاء الله که حب ریاست نداریم و شوق خدمت داریم، پس گذشتن از ریاست جمهوری، چه «فداکاری» حساب میشود در جبهه ی انقلاب؟ مگر اینکه هدف از کاندیداتوری، چیز دیگری باشد، که بگیم گذشتن از آن «فداکاری» لازم دارد!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
سلام علیکم،
اونهایی که مطالب اینجا را کما بیش دنبال میکنند، متوجه هستند که مطلب غلط به خوردشان نداده ام، بر اساس استدلال های عقلی و قرائن قرآنی و حدیثی و تاریخی و تکیه بر کلام امامین انقلاب بوده و درستی مطالب با گذشت زمان محرز شده؛
https://eitaa.com/rajolonyasaa
0⃣
حالا می خواهم مطلبی را عرض کنم که از قبلی ها هم حتی ثقیل تر است، ظاهرش خوب، اما باطنش خیلی رعبآور هست؛
=====
اول بگذارید تحلیل کنیم رای دهندگان را:
⬅️ آنها که به جلیلی رای دادند، فقط ده درصد عاشق گفتمان انقلابی ایشان بودند؛ نود درصد بخاطر مسائل معیشتی یا قبیله گرایی بود:
⭕️ یا هیچ صنمی با انقلاب و اسلام نداشتند و فقط بخاطر ترس از تکرار دولت معیشت سوز روحانی، به جلیلی رای دادند؛
⭕️ یا بخاطر حمایت نخبگان علمی و روشنفکران اجتماعی (مثل علی علیزاده) بهشان رای دادند؛
⭕️ یا اینکه باوجودی که ادعای انقلابیگری داشتند، اما به هیچ وجه حاضر نشدند از قالیباف و اصولگراها (که دیگر در این ایام، مفاسد اقتصادی و سیاسی و مواضع متناقض با آرمانهای انقلاب شان، رسوای عالم شده بود) اعلام برائت کنند (بخاطر حرف فلان منبری و فلان مداح و فلان سردار یا مسائل دیگر) و با وجود رای منفی و دافعه ی قالیباف، باز با اصرار خواهان اتحاد و ادغام و ائتلاف با آنها بودند و هر انتقادی به آنها را وحدت شکنی تلقی میکردند؛ بله! اینها هم که در جرگه ی انقلابی ها حساب می شوند، به جلیلی رای گفتمانی ندادند، رای قبیله گرایی و عملگرایی (بالا پایین کردن درصد آراء) دادند.
⬅️ پس از این ۱۳ میلیون رای آقای جلیلی عملا فقط مثلا یک میلیون (کمی بیشتر یا کمتر) رای گفتمانی و انقلابی بود؛
https://eitaa.com/rajolonyasaa
1⃣
حالا رای های پزشکیان:
⬅️ اینها هم شاید نهایتا ده درصد رای گفتمانی به پزشکیان دادند (مسائلی مثل غربگرایی و ولنگاری های اجتماعی و طرفداری از ضد انقلاب و جنبش ززآ و آذری بودن ...)؛ ⭕️ اما بیشتر رای های پزشکیان در واقع بخاطر 🔹یکی موفقیت ایشان در عوامفریبی بود (قرآن و نهجالبلاغه خواندن و دم از علی ع زدن و خاکی و صمیمی بودن و ... که خیلی ها اشتباها خیال می کردند ایشان امتداد شهید رئیسی هست)؛ 🔹یکی بخاطر دافعه و رای منفی حاصل از ادغام ستاد قالیباف با جلیلی و عدم برائت جویی خود ایشان و اغلب طرفدارانشان از جریان اصولگرایی فاسد بود که علیرغم ادعای فسادستیزی جلیلی، بسیاری از مردم نتوانستند باور کنند که این فردی که میگویند ساده زیست و فساد ستیز و طرفدار انقلاب مستضعفین هست؛ پس قالیباف لابی باز و اصولگراهای صاحب باندهای قدرت و ثروت در ستادش چه میکنند؟
⬅️ پس نود درصد رای های پزشکیان هم گفتمانی نبود، و نهایتا مثلا یکی دو میلیون رای گفتمانی به سبد ایشان رفته است.
این از خلاصه ی تحلیل آراء، حالا چه می شود؟
https://eitaa.com/rajolonyasaa
2⃣
⬅️ اون مطلبی که میخواستم بگم و میخواستم برسد به دست خیلی ها (و الان فکر میکنم شاید بهتر هست همینقدر محدود باشد مخاطبم) اینه:
❗️❗️❗️در این دولت، اتفاق هایی خواهد افتاد که بخش قابل توجهی از افرادی که به جلیلی رای داده اند (یعنی آنها که رای گفتمانی به ایشان ندادند) و بیشتر افرادی که به پزشکیان رای غیرگفتمانی داده اند (مثلا شاید هفتاد هشتاد درصدشان) از انتخاب خود به شدت پشیمان خواهند شد!
❗️یعنی بسیاری از افرادی که به جلیلی رای دادند، میگویند اگر ما میدانستیم روی کار آمدن پزشکیان اینقدر خوب است، از اول به او رای میدادیم!
چرا؟
⬅️ چون برخلاف تصور، گشایش های اقتصادی فراوان در دولت پژشکیان واقع خواهد شد، و ایران با سرعت به سمت مدرن شدن و توسعه (البته به سبک ژاپن) پیش خواهد رفت،
⬅️ چون غرب و مخصوصاً امریکا که خود را تا یک قدمی سقوط می بینند، اینبار دست از لجاجت بر میدارند و راه متفاوتی را پیش میگیرند برای دفع خطر ایران؛ آنها به ایران این فرصت را خواهند داد تا تحت لوای اصلاحطلب ها بشود چیزی مثل ژاپن دهه هفتاد میلادی! مظهر پیشرفت و زرق و برق توسعه گرایی (اما کاملا وابسته و برده ی غرب از نظر سیاسی و اقتصادی)!
❗️اما این گشایش اقتصادی و دیپلماتیک، میلیونها ایرانی را راضی نخواهد کرد چون میفهمند که این چرب و شیرین دنیا، در واقع طعمه ایست برای دام وابستگی، متوجه می شوند که ایران دارد تبدیل به مالزی و ترکیه و عربستان سعودی میشود و دیگر از اسلام و انقلابیگری و تشیع، جز نامی نخواهد ماند و همه چیز از دست خواهد رفت...
در این موقع، این ایرانی های غیور، علیه دولت حاکم اعتراض و بعد شورش می کنند...
والعاقبة للمتقین
https://eitaa.com/rajolonyasaa
3⃣
بررسی تطابق با قرآن کریم:
وَمَا أَرْسَلْنَا فِي قَرْيَةٍ مِّن نَّبِيٍّ إِلَّا أَخَذْنَا أَهْلَهَا بِالْبَأْسَاءِ وَالضَّرَّاءِ لَعَلَّهُمْ يَضَّرَّعُونَ
ثُمَّ بَدَّلْنَا مَكَانَ السَّيِّئَةِ الْحَسَنَةَ حَتَّىٰ عَفَوا وَّقَالُوا قَدْ مَسَّ آبَاءَنَا الضَّرَّاءُ وَالسَّرَّاءُ فَأَخَذْنَاهُم بَغْتَةً وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ
از اول انقلاب، یک قشر دنیاپرست، اما به ظاهر انقلابی (معمولا اصولگرا شناخته میشوند اما هزار اسم و رسم دارند...) با ایجاد تدریجی لابی های قدرت و ثروت، بر بیشتر امور این کشور (آمد و شدهای سیاسی و مسائل اقتصادی) مسلط شده اند و هر روز بیشتر تسلط خود را تثبیت می کنند. اما جریان نخبگان انقلاب هیچ خیزی بر نمی دارند برای رفع این تسلط ویرانگر، و آنهایی هم که شورش میکنند (رویش های انقلابی) علیه پدرخواندگان سیاسی، معمولا بخاطر عدم بصیرت یا وابسته شدن تدریجی به همان لابی ها، آزادگی خود را از دست می دهند و به همان اصولگراها ملحق می شوند.
در جریان انتخابات مجلس دیدیم که جریان رائفیپور که ساخته و پرداخته ی خود قالیبافی ها بود، با ترفندهای سیاسی توانست نقش لیدری جریانهای جوان خواهان عزل پدرخوانده ها را بر عهده بگیرد و برای قالیباف یک مجلس تقریبا یکدست درست کند؛
و در انتخابات چند روز پیش هم که دیگر این عدم آزادگی جریانهای انقلابی به اوج رسید و به هیچ وجه نتوانستند و نخواستند خود را از قید اصولگراها خلاص کنند و حتی الان هم بعد از شکست در انتخابات، حاضر نیستند حتی به ریشه ی شکست، فکر کنند و اجازه نمیدهند حتی حرفی درباره ی نقش مخرب قالیبافی ها بر رای های جلیلی زده شود و با شدت و حدت برخورد میشود به اسم برهم زدن اتحاد بین انقلابی ها!
خب حالا که بعد از سالها رنج و زحمتی که اصولگراهای فاسد بر کشور تحمیل کردند (حالا یا خودشان، یا بازوی مردمپسندشان اصلاحاتی ها) ما باز هم حاضر نیستیم علت را جویا شویم و عبرت بگیریم و جبران کنیم، وقت چیست؟
بله، رجوع کنیم به قرآن تا بدانیم، سرانجام لجاجت نخبگان انقلابی و دست بر نداشتن از قبیله گرایی و عملگرایی، چه میشود...
https://eitaa.com/rajolonyasaa
تطابق با کلام امامین انقلاب:
میدانیم که در کلام این دو رهبر فرهیخته و واصل به حقایق، ملت ایران (عامه ی مردم و نه لزوما خواص) جایگاه خیلی ویژه دارند؛
امام خمینی ره که اصلا انقلاب ما را به پاخاستن پابرهنگان و مستضعفان میدانستند و همیشه به مسئولین تشر میزدند که مبادا چرب و شیرین دنیا و منیت ها، شما را از مردم که صاحبان اصلی این انقلاب هستند غافل کند. و میگفتند ملت ایران الان از ملت حجاز در عصر صدر اسلام بهتر هستند... و هم امام خامنه ای عزیز مدام از مردم مقاوم و متدین ایران، به عنوان یک سرمایه ی کم نظیر کشور نام می برند و همیشه از بصیرت ملت ایران، ستایشها می کنند.
اما در مقابل می بینیم که الان، بسیاری از خواص و نخبگان انقلاب، مردم را به سبب انتخاب پزشکیان، سب و ذم می کنند و مثلا میگویند «خلایق، هرچه لایق»! که در تقابل آشکار با کلام امامین انقلاب هست و همانطور که گفتم، بیشتر رای به پزشکیان، نه رای گفتمانی بلکه رای سلبی بود، یعنی نه به قالیباف و اصولگراهای ریاکار که بر ستادهای جلیلی چنبره زده بودند و همه کاره بودند، که میشد راحت فهمید که بعد از انتخاب شدن ایشان هم اوضاع به همین منوال خواهد بود؛
چون ایرانی های عاشق اهل بیت علیهم السلام (مخصوصا آذری ها که خیلی روی حضرت عباس و امام حسین علیه السلام غیرت دارند)، عموما (هرچقدر که مردان خالص خدا، مثل حاج قاسم و شهید رئیسی را می ستایند اما در مقابل)، نفرت شدید نسبت به جریانهای ظاهرالصلاح سربهسجده، اما ریاکار دارند چون سالها روضه ی اباعبدالله الحسین علیه السلام به ما آموخته که آنها که امام حسین علیه السلام را شهید کردند، مسلمان و خودی بودند و کافر نبودند و تحت لوای حکومت اسلامی این جنایت را مرتکب شدند، پس ناخودآگاه شدیدا مقاومت میکنند در برابر به حکومت رسیدن افرادی که ظاهر خوب و انقلابی دارند، اما شواهد نشان میدهد، در دلشان حب دنیا، حرف اول را می زند؛
بله، نگاه خیلی از ایرانی ها، وقتی از لج اصولگراها به اصلاح طلب ها رای میدهند، نه جاذبه ی اصلاحطلبها، بلکه دافعه ی اصولگراها است، و حرفشان اینست که کافر، حاکم باشد اما منافق و ریاکار، نه!
و برای همین هست که من با اطمینان میگفتم اگر ستاد جلیلی دربست خود را تسلیم جریان اصولگرا کند، قطعا با شکلگیری دو قطبی اصولگرا-اصللاحطلب، اصلاحطلب ها رای خواهند آورد؛ که دیدیم همان هم شد!
چرا؟ چون مردم ایران (بر خلاف ظواهر بعضا غیر متشرع و غیر مقید) عموما متدین و دلبسته ی به اهل بیت علیهم السلام هستند و در دوگانه ی کافر-منافق، برای جلوگیری از حاکم شدن منافق، به کافر رای میدهند
https://eitaa.com/rajolonyasaa