👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ با کمترین دولتی در تاریخ انقلاب تا این میزان همراهی صورت گرفته است.
🔹همه ما از جمله رئیسجمهور محترم باید سپر رهبر انقلاب باشیم نه برعکس!
🔸مبادا عدم موفقیت دولتمردان به پای رهبری و انقلاب نوشته شود.
🔹برای کابینه محترم در امر خطیر خدمت به کشور و مردم و پاسخ عملی به حسن اعتماد رهبر انقلاب و نمایندگان مردم آرزوی موفقیت میکنم.
☑️ @Masaf
▪️▪️▪️▪️
رائفی پور در توییت اش موضع رهبری و مجلس را در برابر کابینه ی پیشنهادی، یکسان گرفته و هر دو را به «حسن اعتماد» تعبیر کرده (و نه مایه گذاشتن از رهبری برای جلب رای اعتماد)؛ و با اشاره به همراهی حداکثری با پزشکیان، آرزو کرده که حالا که رهبری اینهمه همراهی کرده اند با رئیس جمهور، مبادا رهبری را سپر بلای دولت کنیم و گند زدنهای دولت را به پای رهبری بنویسیم!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
هدایت شده از عصر بیداری🇮🇷🇵🇸
همه شاکی و عصبی هستن ...
چقدر کار مجلس سخت شد.
جامعه مذهبی داره به نقطه جوش می رسه و حس می کنه بد خیانتی به رهبری شده ...
بلایی که سر لاریجانی با برجام اومد.
توی این ماجرای رای اعتماد تکرار شد.
باید ببینیم، قدرت های پشت سر ریاست مجلس تا کجا حاضرن، قمار حمایت از ایشون رو ادامه بدن ...
حس می کنم اگر نهادها، حمایت مطلق خودشون رو از این جریان بر ندارن
اصل انقلاب با خطر از دست دادن بخشی از پشتوانه مردمی روبرو میشه.
سلام علیکم؛
چقدر عجیب و باورنکردنی!
❗️کار قالیباف و مجلس را نمیگویم، آنکه عجیب نبود!
از نظر من طبیعی ترین کنش مجلس و قالیباف، همین بود؛
🔺قالیباف که در اوج اغتشاشات ززآ آدم فرستاد دانشگاه تهران و اعلام همدلی کرد با «مردم»(!) و وعده داد به دنبال رفع فیلترینگ اینستاگرام هست؛
🔺قالیباف که بخاطر مرگ انتحاری دختر کومله در بازداشت، از نیروی انتظامی خواست عذرخواهی کند؛
🔺قالیباف که برای ریاست مجلس با پزشکیان و سایر رفقای اصلاح طلبش زد و بند کرد؛
🔺 قالیباف که برای اولین بار در تاریخ انقلاب، رسما از سپاه و امکاناتش و رسانه هایش و سردارهایش مایه گذاشت برای جمع کردن رای؛
🔺 قالیباف که طائب برایش خواب نما میشد، که طرفدارانش رای آقا را از پشت برگه رای میخواندند، که سید حسن نصرالله را هم به دروغ حامی خود معرفی کرد، که فقط یک دروغ کناره گیری جلیلی در شب انتخابات، برای ستادهایش ۱۰۰ میلیارد تومان آب خورد...
🔺و مجلسی که دستپخت مشترک قالیباف و رائفیپور هست؛
🔺مجلسی که با ۲۰۰ رای قالیباف را کرد رئیس و فردایش با جمع کردن۱۷۰ امضا از قالیباف خواست که برای انتخابات ریاست جمهوری کاندید شود؛
⬅️ برای این مجلس و رئیسش، طبیعی تر از رای دادن به کل وزرای پیشنهادی، ولو اصحاب فتنه، ولو دزد، ولو سوپر لیبرال ولو دشمن ولایت... چیست؟
❗️❗️❗️تعجبم، از بهت و تعجب انقلابی ها است!
🔺که بغیر از این آخرین شاهکار که در زمان انتخابات هنوز رخ نداده بود، بقیه را میدانستند و با این حساب، از ۸ تا ۱۵ تیر را «هفته ی وحدت» نامیدند!
🔺جبهه انقلاب که میدانستند اینها را اما ما را از گروههای شان بیرون میانداختند که شما وحدت شکن هستید؛
🔺تعجبم از این ناراحتی جبهه انقلاب است از «وفاق ملی» خواندن خیانت قالیباف و مجلس، توسط مشرق و تسنیم و احسان عبادی و رسانه های اصولگرا و اصلاحطلب؛
⁉️چرا ناراحتید؟ چرا مبهوتید؟
⁉️مگر قالیباف از این دست خیانتها کم داشت، زمانی که استاد میرباقری و استاد شجاعی و استاد فلانی و بهمانی میگفتند جلیلی و قالیباف هر دو «خودی» و «انقلابی» هستند، پس با یکدیگر کشمکش نداشته باشید تا دشمن شاد نشویم؟!
❗️❗️❗️من از این «تعجب» انقلابی ها متعجبم!!!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
شفافیت آراء نمایندگان مجلس اگر بود، میخواستند هم نمیتوانستند اینطور گند بزنند!
در بسیاری از کشورهای دنیا آراء نمایندگان مجلس و کنگره و ... شفاف هست و طبیعی هم هست: مردم باید راهی داشته باشند که بفهممد افرادی که با رای آنها بر کرسی تصمیم گیری نشسته اند، تا چه اندازه در وعده های انتخاباتی خود صادق بودند؛
⬅️ برای همبن مردم انقلابی بعد از تصویب ۲۰ دقیقه ای برجام در مجلس دیگر به جد پیگیر شفافیت آراء مجلس شد؛ که حقمان هم بود؛
⁉️اصولگراها برای فرار چه کردند؟
🔺با رسانه ها و لابیگرهایشان رائفیپور را به عنوان رهبر مردمی مطالبه گر شفافیت آراء مجلسی ها جا زدند؛
❗️ما هم دنبالش راه افتادیم؛
🔺در انتخابات ۹۸ به توصیه رائفیپور به کل لیست اصولگراها رای دادیم که البته شفافیت آراء جزو اصلی ترین وعده هایش بود؛
⬅️ رای آوردند و رفتند مجلس و اولین کارشان امضا جمع کردن برای طرح شفافیت آراء مجلس شد؛ کلی امضاء جمع شد، اما موقع رای گیری، از همان مخفی بودن آراء استفاده کردند و ای چه بسا نمایندگانی که در بوق و کرنا کرده بودند امضایشان را برای طرح شفافیت آراء، خودشان به آن طرح رای ندادند و نهایتا طرح شفافیت آراء، در مجلس یازدهم رای نیاورد!
❗️بعد گفتند ضایع شد که! مردم عصبانی میشوند!
⭕️ قالیباف راهش را پیدا کرد: گره زدن شفافیت آراء مجلس به شفافیت ارکان دیگر نظام که نه منتخب مردم بودند و نه اصلا بخاطر مسائل امنیتی و سایر مصالح، شفافیت در آنها اصولا جای طرح نداشت؛ مثل قوه قضاییه و مجمع تشخیص مصلحت نظام!
⬅️ به این ترتیب، نمایندگان میتوانستند با خیال راحت به طرح دستکاری شده ی شفافیت، رای دهند، چون می دانستند قطعا شورای نگهبان رد خواهد کرد!
⬅️ پس هم نمایندگان معذور میشوند و هم بخاطر رد طرح از طرف شورای نگهبان، آراء مجلسی ها همچنان مخفی میماند!
🔺طرح آماده شد و قالیباف چشمک زد و نماینده ها هم بهش رای دادند و همانطور که پیش بینی میشد، شورای نگهبان رد کرد!
❗️اما تا قالیباف آمد نفس راحتی بکشد و روی صندلی گرم و نرم ریاست مجلس خودش را جابجا کند، سر و کله ی یک نماینده کرجی (که اتفاقا خیلی جاهای دیگر هم موی دماغ مجلس شده بود) پیدا شد: مهدی عسگری!
❇️ آقای عسگری پیشنهادی داد که شدیدا حال قالیباف گرفته شد، اما راهی جز پذیرفتنش نداشت؛ عسگری گفت ما وعده شفافیت آراء مجلسی ها را داده ایم، حالا که طرح به مشکل خورده، نباید بیخیالش شویم، بیاییم سامانه ای راه بیندازیم که طوری باشد که هر کسی عضو سامانه میشود، رایش را همه میبینند؛ البته چون قانون نشده شفافیت آراء، خب نمایندگان مجبور نیستند که عضو ابن سامانه شوند؛ فقط نمایندگانی که واقعا اعتقاد دارند به شفافیت آراء قطعا داوطلبانه عضوش خواهند شد!
⭕️ قالیباف و رفقایش، در حالیکه سعی میکردند خشم خود را در زیر لبخند مصنوعی پنهان کنند به ناچار پذیرفتند و سامانه براه افتاد و حتی امثال قالیباف هم برای جلوگیری از آبروریزی، به سامانه پیوستند (البته نه چندان داوطلبانه)!
✅ خیلی برکت داشت همین شفافیت داوطلبانه ی نصفه نیمه؛ چقدر از تصویب طرح های مضر جلوگیری شد، چقدر طرح های عالی پیش رفت...
➖مهلت مجلس یازدهم تمام شد؛
❌قالیباف با لابی ها و رسانه هایش، زیرآب آن نماینده ی کرجی را زدند؛
❌رائفیپور عسگری را که به دور دوم انتخابات مجلس رسیده بود، در لیستش نگذاشت؛
❗️عسگری دیگر رای نیاورد!
⬅️ رائفیپور (رفیق و پادوی مخفی و دشمن ظاهری قالیباف) برای ماستمالی طرح شفافیت آراء، اینبار حقه ی خیلی کثیفی زد:
🔺افرادی که در لیست انتخاباتی اش بودند باید قسم میخوردند به قرآن که پیگیر شفافیت آراء باشند اما:
نه طرح شفافیت آراء!
بلکه قول بدهند اگر به مجلس رفتند، اقلا رای خودشان را شفاف بگویند!
❗️یعنی مثل کاری که الان تک و توک نماینده ها دارن میکنند و به خیانت بیشتر میماند اگر واقعا بدانند عمق فاجعه را! چرا؟
⬅️ چون 1⃣ اولا دیگه مکانیزم تعریف شده و منظمی وجود نداره برای اعلام عمومی رای، و بعد از چند هفته عملا همون معدود نماینده هم دیگر حوصله ی انجام این کار وقت گیر دفتری را نخواهند داشت، 2⃣ در ثانی همان سامانه ی رسمی شفافیت داوطلبانه آراء هم به محاق خواهد رفت و بساطش جمع خواهد شد و 3⃣ ثالثا چون وعده ای مبنی بر پیگیری طرح شفافیت اجباری آراء داده نشده، با توجه به فشار لابی های سیاسی، مجلس عمرا به همچین حیطه ای ورود مجدد بکنه!
⬅️ که الان هم شاهدیم که علیرغم قسم جلاله به قرآن و اینهمه سر و صدا که رائفیپور راه انداخت و ... نه تنها دیگر شفافیت آراء مجلس در دستور کار قرار نخواهد گرفت، بلکه همان سامانه ی اعلام داوطلبانه آراء هم به فنا رفت! برید ببینید یک سال هست بروز نشده!
1⃣
https://eitaa.com/rajolonyasaa
رجل یسعی
شفافیت آراء نمایندگان مجلس اگر بود، میخواستند هم نمیتوانستند اینطور گند بزنند! در بسیاری از کشوره
موفقیت بزرگی هست برای جناب رائفی پور و رفیق و اربابش قالیباف!
و الان ما مردم خسته و خشمگین، هیچ جایی نداریم که دستمان را بند کنیم! نمیدانیم برای رای دادن به وزارت دزد و فتنه گر و طرفدار براندازی و ضد نظام و ضد اسلام و ضد انقلاب، یقه ی کی را باید بگیریم...
یک خسته نباشید عرض میکنیم به رائفی پور که الان در مشایه در موکب «مع امام منصور» مصاف، شبانه روز در حال هدایت مردم هستند به راه راست!
قبول باشد برادر!
2⃣
https://eitaa.com/rajolonyasaa
هدایت شده از رجل یسعی
خب، تا الان (حدودا):
🔸۶۰ درصد مردم شرکت نکردند
🔸۱۷ درصد مردم به جلیلی
🔸۱۶ درصد به پژشکیان
🔸۵ درصد به قالیباف رای دادند
⬅️ در دور دوم، اونی که روی جلب آراء اون ۶۰ درصد کار کند برنده است و اونی که روی جلب اون آراء ۵ درصدی کار کند، قطعا بازنده است!
⬅️ آراء ۵ درصدی قالیباف از راه حرام و با زد و بند و پولپاشی و دروغ و باندبازی بدست آمد، عزیزان انقلابی در اون ۵ درصد طمع نکنید!
❗️حلال خدا (اون ۶۰ درصد) را رها نکنید، برای جلب ناچیز حرام (اون ۵ درصد)
❗️هر کدام از ستادها و طرفداران پژشکیان و جلیلی به آن ۵ درصد قالیباف طمع کند، قطعا آن ۶۰ درصد آراء خاموش را از دست خواهد داد.
❗️هر کدام، از آن ۵ درصد، اعلام برائت کند، موفق خواهد شد، قلب آن ۶۰ درصد را بدست آورد؛
❗️تا همینجا هم ببینید ما چقدر وقت و اعصاب و اعتبارمان را هزینه کردیم برای رسیدن به اجماع با آن ۵ درصد خواص لجوج که خیلی از امکانات کشور را هم غیرقانونی بسبج کرده بودند در ستادشان؟ که همین التماسهای شب و روزمان از آنها و بی اعتنایی به مردم عادی چقدر باعث دلزده شدن بی تریبون های معمولی و بی زر و زور و قهر چندباره ی آنها با صندوف رای شد! مگر امام خمینی ره نگفته بودند که وارثان انقلاب ما همین مستضعفان و پابرهنگان هستند؟
@rajolonyasaa
رجل یسعی
خب، تا الان (حدودا): 🔸۶۰ درصد مردم شرکت نکردند 🔸۱۷ درصد مردم به جلیلی 🔸۱۶ درصد به پژشکیان 🔸۵ درصد
چند ساعت بعد از پایان رای گیری مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری این مطلب را گذاشته بودم!
هدایت شده از الهام چینی فروشان
سلام علیکم
ثابتی (احتمالا ناخواسته و نادانسته) و رسایی (با توجه به سوابقش احتمالا با علم و عمد) دارند نقش سوپاپ اطمینان را برای مجلس و جریان اصولگرا و مخصوصاً رائفی پور خبیث بازی میکنند!
یک توضیح راجع به قضاوت افراد سیاسی و علمی و ...
مثلا چرا میگم آیت الله میرباقری اشتباه میکنند؛
یا آقای رسایی، یا آقای ثابتی...
اولا توجه دارید که راجع به نقشی که الان در این دنیا دارند، قضاوت میکنیم نه مقامشون پیش خدا، اون قضاوت کار ما نیست؛ نقششون را هم برای این قضاوت میکنیم که بدونیم خب تاییدشون بکنیم یا نه، راه بیفتیم پشت سرشون یا نه... من باب رفتاری که خودمون باید در قبالشان داشته باشیم...
در ثانی، وقتی نقش یک فرد بررسی میشه،باید توجه داشته باشیم که اصولا این جایگاه اجتماعی که داره، را برای چی بهش دادند، بعد مقایسه کنیم که آیا به اون هدف رسیده یا نه!
مثلا نمیشه بگیم صدا و سیما عالی هست، ببینید در مقایسه با سایر رسانه های حکومتی سایر کشور ها چقدر بهتره، اصلا صحنه های بی حجابی و رقص و ... نداره!
نه! وقتی میخواهیم صدا و سیما را قضاوت کنیم، باید بگیم مثلا امام خمینی ره فرمودند صدا و سیما باید یک دانشگاه ملی باشد؛ حالا هست؟ یا اینهمه فرصت بی نظیری که داره، اینهمه امکانات مملکت، اینهمه بودجه و ... نسبت به اینها، واقعا کارکردش مطلوب هست؟ نمیشه که مثلا با تلوزیون ایران اینترنشنال مقایسه اش کنیم، بگیم خیییلی خوبه!
الانم میگم آقای ثابتی، خیلی کمتر از حد توقع هست و حتی ضرر داره میزنه؛
شما مقایسه نکنید با مثلا قالیباف، بگید نه! این اصلا یک ابرمردی هست!!!
مقایسه کنید با جایگاهی که به این جوان داده شده، فرصت و هزینه ای که شده تا به اینجا برسه و هدفی که داشتیم از رای دادن بهش؛
ایشون قرار بود نماینده ی ما انقلابی ها بشه، علیه پدرخوانده های اصولگرا! و نماینده هم شد، و به عنوان یک جوان دهه شصتی فکر کنم یک تریبون بی نظیر در اختیارش قرار گرفت؛ چه کرد؟
در انتخابات ریاست جمهوری، چقدر سعی کرد جبهه انقلاب را از آلوده شدن به اصولگراها حفظ کند؟ هیچ! برعکس، بعضی وقتها خودش هم دم از وحدت با همان پدرخوانده ها را میزد!
یا الان در مجلس؛ مردم توقع دارند ایشون اقلا همان شفافیت آراء مجلس را به جد بره دنبالش؛ اما نرفت که هیچ، بازی رائفی پور را خورد و شفافیت آراء مجلس را با روزی یک اسکرین شات گرفتن از مانیتور خودش و گذاشتن در ایتا، سر و تهش را هم آورد! (شفافیت آراء مجلس را کم نگیرید، ای چه بسا اگر روزی قانون شود، بیشتر مشکلات سیاسی مملکت حل بشود، خیلی مهم است، که رائفی پور اینطوری خز کردش)؛
ثابتی را انتخاب کردیم که بره پدر پدرخوانده ها رو در بیاره، اما داره همش حرکات نمایشی(!) انجام میده! پدرخوانده ها هم راضی که این دو سه نفر، عین دلقک سیرک، دارن انقلابی ها را دلخوش و سرگرم میکنند و اونها هم با خیال راحت به عین نوزده وزیر که خیلی هاشون مساله دار هستند رای میدن!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
رجل یسعی
یک توضیح راجع به قضاوت افراد سیاسی و علمی و ... مثلا چرا میگم آیت الله میرباقری اشتباه میکنند؛ یا
یا اساتید حوزه و علماء؛ ما که اینها را با افراد عادی نباید قیاس کنیم؛ اینها چقدر هزینه (معنوی) براشون شده، چقدر جایگاه بالای اجتماعی بهشون داده شده، توقع میرود اینها نایبان عام امام زمان علیه السلام باشند؛
اما ببینید چه نقش بدی دارند در سیاست بازی میکنند! بجای اینکه طرف مردم باشند، شده اند حامی یک گروه ابرسرمایه دار ریش دار مال مردم خور! در برابر مفاسد این قشر فاسد سکوت محض کرده اند و حتی مدیریت مدارس علمیه را هم به این تیپ سپرده اند... چقدر ضرر کردیم برای مثلا همان بیانیه ی لحظه آخری استاد میرباقری در انتخابات ریاست جمهوری؟ اگر ایشون مثل شیخ فضلالله شهید، یک تنه علیه این جو خفقانی که اصولگراها ایجاد کرده بودند، قیام میکرد، مطمئن هستم میلیونها انقلابی با خوشحالی دنبالش میآمدند و الان اوضاع طور دیگری بود؛
اما ایشون بجایش خودش تسلیم و مرعوب آن جو مسموم شد؛ چقدر ضرر کردیم؟!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
هدایت شده از کانال رسمی کامران غضنفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ این قسمت از سخنرانی رهبر انقلاب را این روزها نه یکبار بلکه ده بار گوش کنید. بسیاری از سؤالاتی که دارید حل میشود.
ایشان گفتند: امروز فضای مجازی دیگر مجازی نیست بلکه واقعیت رو به توسعه در زندگی مردم است؛
بنابراین، در فضای مجازی باید حکمرانی قانونمند وجود داشته باشد.
ایشان تعبیر سابق خود از فضای مجازی کشور به رها و ول بودن را ناشی از نبود حکمرانی قانونمند خواندند و گفتند:
اگر در این زمینه خلأ قانونی دارید، قانون مورد نیاز را ایجاد کنید و بر اساس آن زمام کار را به دست بگیرید، همچنانکه در همه دنیا با جدیت این کار را میکنند؛ بگونهای که اکنون میبینید که فرانسویها آن فرد را بخاطر نقض حکمرانی خود بازداشت کردهاند.
حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: نقض حکمرانی قابل قبول نیست. کشور در اختیار شما است و در قبال آن وظیفه و مأموریتی دارید و نباید اجازه دهید حکمرانی شما را نقض کنند.
ایشان با اشاره به روشن بودن مبنای حرفشان درباره فضای مجازی و در عین حال اصرار برخی افراد بر سوء برداشت یا فهم غلط، گفتند:
اگر فضای مجازی در کشور قانونمند شود، تبدیل به فرصت میشود اما بدون حکمرانی قانونمند، به تهدید تبدیل خواهد شد.
۱۴۰۳/۶/۶
https://eitaa.com/rajolonyasaa
رجل یسعی
ایشان گفتند: امروز فضای مجازی دیگر مجازی نیست بلکه واقعیت رو به توسعه در زندگی مردم است؛ بنابراین،
چون فضای مجازی دیگه مجازی نیست، پس حکمرانی بر فضای مجازی هم بابد عینا باشد؛
همانطور که بیحجابی، قمار، شرب خمر، نشر مسائل ضد امنیتی... در جامعه جرم هست، باید در فضای مجازی هم جرم تلقی شود و باهاش برخورد قانونی شود؛
https://eitaa.com/rajolonyasaa
⬅️ راجع به رای اعتماد مجلس به کل وزرای پیشنهادی پزشکیان، حضرت آقا صرفا به یک کنایه اکتفا کردند و رد شدند:
بعد از اینکه گفتند بیشتر گزینه ها را نمیشناختند و نظری نداشتند، گفتند آقای پزشکیان توانست برای همه از مجلس رای اعتماد بگیرد! (البته میدانیم با انتساب همه به تایید رهبر)
✅ الان میبینم درستش هم همین هست، اگر نتوانیم جاهایی اغماض کنیم، خودمان با دست خودمان به فنا میرویم! (اتفاقی که برای شخص بنده داشت میفتاد)؛
🔹خدا را شکر، امروز از آن بن بست، نجات پیدا کردم، داشتم خفه میشدم!
⬅️ حالا اینکه کنایه بود، و شاید بعضی ها حق داشته باشند متوجه نشوند؛ اما تاکید چند باره بر حکمرانی فضای مجازی و تمرد مجلس (کسانی که میبایست قانونش را وضع میکردند و نکردند) و این عبارات صریح و کم سابقه را نمیشود نشنیده گرفت:
«من به این مناسبت فضای مجازی که من حرف خودم را، مینای خودم را گفتم؛ قبلاً هم گفته ام؛ جور دیگری بعضی ها تبیین میکنند، یا میفهمند، یا نمیخواهند بفهمند؛ اما حرف من اینست: باید قانونمند شود فضای مجازی در کشور؛ آنوقت خواهد شد یک فرصت! اگر ما توانستیم فضای مجازی قانونمند داشته باشیم، فضای مجازی برای کشور میشود یک فرصت؛ و الا ممکن است تهدید شود.»
https://eitaa.com/rajolonyasaa
سوال:
ما انقلابی ها چرا هزار بار فریب اصولگراها را میخوریم و آنها هر بار، یک طوری رنگ عوض میکنند و خود را به جبهه انقلاب عرضه میکنند به عنوان دشمن آن قبلی ها؟
که می بینیم رفسنجانی میرود، ناطق میآید، ناطق میرود، لاریجانی میآید، لاریجانی میرود، قالیباف میآید، قالیباف میرود، دیگری میآید...
چرا ما نمیتوانیم از شر اینها خلاص شویم؟
یکی از علتهایش سیاست زدگی و جوگیری مان هست؛
مثلا دقت کنید:
الان که قالیباف زهرش را ریخت و عمر سیاسی اش رو به پایان است و انقلابی ها یتیم شده اند (اینهم البته یکی دیگر از اشتباهاتمان که خیال میکنیم باید حتما به لابی های قدرت وصل شویم تا حرفمان پیش برود!)، نگاهی به نمایشهای سیاسی که لابی های اصولگرایی بدون بلیط و مجانی برایمان درست میکنند بیاندازید:
یک دوربین را هی در هوا تکان میدهد (که مثلا مخفیانه دارم فیلم میگیرم) و یکی با چهره غیر واضح میگه ما بدجنس هایی هستیم که پول گرفتیم تا فلانی را بزنیم!
یکی با ادبیات مختص و شناخته شده و مستهجن خود رائفیپور (منتها به یک اسم دیگه) یک توییت ضایع میگذارد راجع به آقای جلیلی، بعد هم خود رائفی پور قهرمان، دل ما انقلابی ها را با دفاع جانانه از آقای جلیلی و نثار چند تا فحش به توییت کذایی، میرباید...
خب، اصولگراهای بعدی که قرارست چند سال دیگر سر کارمان بگذارند دارند معلوم میشوند؛
عزیزان، اینها سحر های عالم سیاست هست و باطل السحر، فقط خود قرآن هست؛
راجع به هر فرد یا جریانی شک کردیم، اگر به امام حی و حاضر توسل کنیم و با نیت هدایت، به قرآن رجوع کنیم، قرآن تا «هم فیها خالدون» آن فرد و جریان را میآورد جلوی چشممان؛
بنده بارها امتحان کرده ام!
شما هم امتحان کنید؛
از عهده ی خرجش برآمدن هم به قول معروف سهل و ممتنع است: باید وقتی فهمیدیم حق کدام است و باطل کدام، ولو اینکه به دلمان ننشست، یا با منافعمان در تضاد بود، یا هزینه برایمان داشت، پایش بایستیم!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
ته شفافیت آراء، از دید جناب رسایی و عزیزان جبهه صبح ایران (حزب رائفی پور)؛
دل انقلابی ها را به این خوش کردند و رای ها را جمع کردند و رفتند مجلس؛
دمتان گرم که هر بار ما خیز میگیریم علیه پدرخوانده ها، یک مدل جدیدی پیدا میکنید برای سر کار گذاشتنمان!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
سلام علیکم؛
بنده این روزها خیلی زیاد میشنوم از عزیزان انقلابی که «تقصیر قالیباف بود» یا «اگر قالیباف انصراف میداد به نفع آقای جلیلی، الان دولت دست انقلابی ها بود»؛
ای عجب!
عزیزان، ما انقلابی ها تا نفهمیم از کجا داریم ضربه میخوریم، همین آش است و همین کاسه!
عزیزان؛
قالیباف اگر انصراف میداد، هم خودش قهرمان میشد، هم قطعا جلیلی رای نمی آورد (به همان علت که بعد از حذف قالیباف رای نیاورد) و هم الان طرفدارانش بیشتر مدعی بودند!
عزیزان؛ قالیباف و رفقایش و سردارها و مداح ها و منبری های حامی اش، نقش خودشان را بازی میکنند؛ معامله ای کرده اند و آخرتشان را به دنیا فروخته اند؛ تا قبل از رای اعتماد مجلس به وزراء هم معلوم بود؛ نبود؟
⁉️ولی ما چرا باید خودمان را به آنها میبستیم و با طنابشان به ته چاه میرفتیم؟!
🔺ما که اختیار داشتیم، ما که آخرتمان را نفروخته ایم ان شاء الله!
⁉️کی مجبورمان کرد در ایام انتخابات، چپ و راست دم از اجماع و وحدت و عدم اختلاف با آن گروه معلومالحال بزنیم؟ کی گفت در بیانیه های دم آخریمان (جلیلی و قالیباف) هر دو را خودی و انقلابی بدانیم؟
⁉️کی گفت آن هفته نکبت را که قالیباف برای هوار شدن دهها میلیون رای منفی اش بر سر جلیلی بیانیه ی حمایت از جلیلی داد و همزمان بیشتر ستادهایش را در اختیار پزشکیان قرار داد، هفته ی «وحدت» بنامیم و عکس پروفایل هایمان را از شهید رئیسی-جلیلی تغییر دهیم به قالیباف-جلیلی؟
❗️مجبور که نبودیم!
⬅️ اما من میگم عاملش را: شرک
1️⃣ عملگرایی (پراگماتیسم= مهم بودن نتیجه بطور مطلق) و پا پس کشیدن از تقریباً همه ی ارزشهای متعالی اسلامی و انقلابی ⬅️ طوریکه حاضر بودیم برای رای آوردن جلیلی هر کاری کنیم؛ مثلا در تقریبا تمامی کانالها و صفحات حامی جلیلی اقلا یک بار مطرح شد که جلیلی با گشت ارشاد و فیلترینگ مخالف است؛ سلفی گرفتن جلیلی در کنار یک خانم بدحجاب در یزد را همه با خوشحالی منتشر کردیم که به مردم بگوییم، ایشان اپن مایند(!) هستند...؛
2️⃣ تکنوکراسی حاکم بر ستاد دکتر جلیلی: برخلاف ادعای خیلی از انقلابی ها که ادعا میکنند بخاطر ترک بودن پزشکیان رای آورد، اتفاقا عمده رای های دکتر پزشکیان بخاطر تظاهراتش به ارزشهای اسلامی و شخصیت خاکی و به ظاهر متواضع اش بود، نه ترک بودنش؛ در مقابل دکتر جلیلی که با اطمینان از برنامه های بی عیب و تضمینی و مطابق با علم روز اش و استفاده از ابزارهای مختلف برای مهار تورم و ... حرف میزد، در عوض دکتر پزشکیان شعار بسط عدالت علوی در جامعه و مبارزه با مفسدین و ... میداد (شعارهایی که در دل تمام برنامه ها و مواضع جلیلی بود و خیلی کم به زبان میآورد (احتمالا به توصیه ی امثال پناهیان که دیگر مردم بهایی به این شعارها نمیدهند و برایشان برنامه و کارنامه مهم است)؛
3️⃣ قبیله گرایی: که ما صرف یک برچست «انقلابی» یا «اصولگرا» یا ... فارغ از عملکرد افراد، از آنها حمایت کنیم، قبیله گرایی نیست؟ میگفتیم اگر یکی از این «اصولگرا» ها و «خودی»ها رای نیاورد، آن که «اصلاحطلب» و «غیر» ما است رای میآورد! در حالیکه تمام سوابق همین «خودی» پر بود از انواع مفاسد: از حمایت از اغتشاشگران گرفته، تا سنگ اندازی برای طرح هایی مثل صیانت از فضای مجازی، تا حتی زد و بند با خود همان «اصلاحطلب» های «غیر خودی» برای تصاحب ریاست مجلس... را در آن کارنامه ی کذایی شان داشتند و باز اساتیدمان آیت الله میرباقری و استاد شجاعی و ... و همه ی اینها که از دکتر جلیلی حمایت کردند هم با وجود همچین سوابق و کارنامه ای، نه تنها خاضر به مرزبندی با قالیبافی ها نشدند، بلکه چپ و راست با آنها جلسه میگذاشتند و بیانیه میدادند و مردم را به «وحدت» با آنها فرا میخواندند! این ها قبیله گرایی نیست؟ یک مفاسدی اگر از «اصلاحطلب» سر بزند، وا مصیبتا و وا اسلاما... اما اگر بدترش از «اصولگرا» ها و «خودی» ها سر بزند، اشکالی ندارد؟
4️⃣ آرمان «ایرانشهری»: بعد از «وعده ی صادق» (که البته نمایشی بود از اقتدار نظامی ایران در مقابل اسرائیل، بدون اینکه ضربه ی مهمی بهش زده باشیم)، که مردم دنیا در اجتماعات ضد صهیونیستی به فارسی شعار میدادند «مارگ بار ایسرائیل»، ما دلمان لرزید؛ آرمان رهایی قدس برایمان کمرنگ شد و در عوض انگیزه ی ایجاد یک امپراتوری بزرگ و قدرتمند فارسی و غلبه ی تمدن ایران باستان بر تمدن (صد البته منحط غربی) برایمان شد یک آرزوی نه چندان دور... علت طغیان قریب به کودتای بسیاری از سپاهیان و نظامی ها در این انتخابات و حمایت آشکار از سردار قالیباف «تکنوکرات» همین بود؛ و همچنین علت کوتاه آمدن ما در مقابل آنهمه خلافهایی که از سردارها و قالیبافی ها دیدیم در ایام انتخابات: این سردارها قرارست به زودی آن امپراتوری ایرانی را احیاء کنند پس هر کاری میکنند، اشکالی ندارد!
1️⃣
https://eitaa.com/rajolonyasaa
رجل یسعی
سلام علیکم؛ بنده این روزها خیلی زیاد میشنوم از عزیزان انقلابی که «تقصیر قالیباف بود» یا «اگر قالیب
عزیران؛
عملگرایی، تکنوکراسی، قبیله گرایی، ایرانشهری... همگی دیدن نیرویی موثر مستقل از الله در کنار خداوند و مصادیق شرک به خداوند هستند؛
یک موحد، نمیتواند قبیله گرا باشد، چون در حمایت و رد افراد، فقط رضای خداوند را در نظر دارد؛
نمیشود آرمان «ایرانشهری» دلمان را برده باشد و باز ما خودمان را شیعه ی منتظر ظهور حکومت جهانی اولیاء الله بدانیم؛
نمیشود ما در پیمودن راه به سمت سعادت، فقط متکی به برنامه ریزی های دقیق و استفاده از ابزار مادی باشیم بدون توسل، بدون توکل، بدون در نظر گرفتن اراده ای فوق همه ی اراده های عالم؛
نمیشود یک موحد، دچار عملگرایی شود و فقط نتایج مادی را در نظر بگیرد...
ما بخاطر شرک، باختیم نه بخاطر قالیباف!
2️⃣
https://eitaa.com/rajolonyasaa
هدایت شده از رب الناس/بقلم علیرضا کمیلی
💎 آنچه در غزه رخ می دهد فقط یک معجزه است!
یکی از مشکلات تحلیلی ما، بخاطر غلبه عواطف خصوصا در فضای عربی، بزرگنمایی توان و عدم مقایسه صحیح است. مثلا طوری از توان حزب الله لبنانی و انصار الله یمنی و کتائب عراقی و.. سخن میگویند که گویی دارند درباره ارتش های چند صد هزار نفری مجهز جهان سخن می گویند، حال آنکه می دانیم همه اینها نهایتا چند گروه در کشورهای خود هستند که اتفاقا تحت فشار و تحریم، دچار مشکلات جدی هم شده اند.
همه شان ولی در نبرد «نابرابر» با ابرقدرت های جهان، پیروز بوده اند که «بقاء و تقویت» روزانه شان نشانه این موفقیت است. در میان اینها نماد کامل و ظهور تام «کم من فئة قليلة» غزه مظلوم است. در تاریخ نمی توان جایی را یافت که بیش از حجم بمب جنگ های جهانی در آن نقطه کوچک و نه در پهنه چند کشور، بر سرش ریخته باشند و باز بعد از حدود یکسال در حال دفاع و عملیات باشد.
صحنه انسانی غزه مثل همه جنگ ها، تلخ و سوزاننده است ولی عمل مجاهدین اسلام، شگفت انگیز و فوق تصور است و این نیست جز ظهور نصرت الهی که وعده ای قرآنی است. اگر توان واقعی خودمان را نبینیم و اغراق کنیم هم موفقیت که امری نسبی است دیده نمیشود هم دچار ناامیدی می شویم حال آنکه جا دارد امیدوار و سربلند باشیم.
اگر آمریکا نبود حتما قدرت مقاومت تا کنون رژیم موقت را با بحران وجودی روبرو کرده بود ولی یادمان نرود که ایران بمثابه دولت و نه گروه هم قدرت علی الاطلاق منطقه و فعال مایشاء نیست و پیشرفت مقاومت تا امروز فوق تصور بوده است. پس هر چه میتوانیم به فکر تقویت این قدرت باشیم. اقلا تصمیم بگیرید فلسطین مسأله مهمی در زندگی تان باشد.
📍 @komeilialireza
تیتر روزنامه واشنگتن پست (۱۴ ساعت پیش):
اسرائیل با توقف کوتاه عملیات نظامی در غزه به منظور اجرای واکسیناسیون فلج اطفال موافقت کرد!
در متن: ارتش اسرائیل گفته بیش از یک میلیون واکسن فلج اطفال تحویل غزه شده که یونیسف و سازمان بهداشت جهانی گفته اند به محض امکان، واکسیناسیون سراسری در غزه را آغاز میکنند!
➖➖➖
اگر خواهر و برادرای اصولگرا متهممان نمیکنند به ضدیت با ولایت، میشه بپرسیم چرا برای اسرائیل مهم شده که بچه هایی که زیر بمباران تکه تکه میکند، حتما فلج نباشند؟!
https://eitaa.com/rajolonyasaa
هدایت شده از دادشهر | حمزه شکریان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ دوگانهسازی باطلی به نام «علم و شبهعلم»!
👈 این اظهارات جناب وزیر علوم را با دقت گوش دهید! دو گزاره را مطرح میکند:
۱. در علم، بحث عقیدتی نداریم!
۲. همه باید دو واحد فلسفه علم بگذرانند!
🔹 اتفاقاً ما هم معتقدیم که در علم، بحث عقیدتی نداریم. اما به شرطی که یک موضوع به اثبات قطعی برسد. نه آنکه هر آنچه میگویید را مفروض قطعی قرار دهید و بقیه را همه «شبهعلم» بخوانید.
🔘 جناب وزیر!
اسم اینکه تمام راههای اثبات فانتزی بودن عقیده خود را ببندید، «ترویج علم» نیست، «مبارزه با علم» است!
🔸 اتفاقاً ما هم معتقدیم همه، از جمله شما باید حداقل دو واحد فلسفه علم بگذرانید. کمی با مبانی علم آشنا شوید. کمی راههای سوءاستفاده از پوششی به نام «علم» را فهم کنید. کمی درک کنید همین دوگانه باطلی که میسازید، اتفاقاً تبدیل شده است به ابزاری برای ضربه زدن به جوامع!
🔘 جناب وزیر!
پیشنهاد میدهم قبل از گذراندن دو واحد «فلسفه علم»، یک واحد «تاریخ علم» بخوانید تا بدانید همین تفکر باطلِ به ظاهر زیبای شما چه بر سر علم آورده است.
💢 این ادعای وزیر، علیرغم ظاهری زیبا، باطنی به شدت ترسناک دارد. پشت این ادعای زیبا، یک روحیه دیکتاتورمآبانه وجود دارد برای سرکوب هرگونه نظر مخالف!
@dadshahr_iranian
رجل یسعی
♨️ دوگانهسازی باطلی به نام «علم و شبهعلم»! 👈 این اظهارات جناب وزیر علوم را با دقت گوش دهید! دو گز
سلام علیکم؛
اینقدر حرفهای این وزیر جدید علوم، راجع به علم، عقلگریز و ضدعلم بود که علیرغم احساس مسئولیتی که همیشه دارم نسبت به شبهات در اینجور مباحث، واقعا در توانم نبود مطلب بذارم و پاسخش را بدهم؛
داره رسما میگه هر چی ما میگیم یعنی علم، و هر چی مخالف حرف ما باشه، خرافه هست!
بعد این مجسمه ی بیشعوری، شده وزیر «علوم»!
شکر خدا جناب شکریان، نماینده مردم مشهد در مجلس، پاسخ دادند؛
https://eitaa.com/rajolonyasaa
رجل یسعی
♨️ دوگانهسازی باطلی به نام «علم و شبهعلم»! 👈 این اظهارات جناب وزیر علوم را با دقت گوش دهید! دو گز
آقایان رسایی و ثابتی به این وزیر، رای مثبت داده اند!
خود بنده به این دو نماینده رای داده ام (رسایی شک دارم، ثابتی را مطمئن هستم)؛
بعنی چی؟
یعنی اثر خود من برای وزیر شدن این آدم، مثبت بوده!
کاش بفهمیم ایراد کارمان کجاست و زودتر جلویش را بگیریم!
اصولگراها ما را سر کار میگذارند، هر بار با یک اطوار جدید دل انقلابی ها را میربایند!
دیروز نوبت قالیبافی ها بود، پریروز اصحاب لاریجانی، قبلش ناطق و دار و دسته اش، قبلش رفسنجانی بود که بخاطرش فحش میدادند به انقلابی ها و ما ناموسی ازش دفاع میکردیم...
حالا هم که قالیباف تق اش در آمده، شده عهد رائفی پور و دار و دسته اش؛
تا فردا...
https://eitaa.com/rajolonyasaa