ظروف سرامیکی عایق گرما هستند و پس از خاموش شدن حرارت میتونن گرما را درون خودشون نگهدارن و باعث گرم ماندن غذا میشن که این ویژگی از جمله مزایا ظروف سرامیکی است.
@rangodecorr
برای قراردادن قابلمههای سرامیکی داخل کابینت، بین آنها از فوم استفاده کنید تا پوشش رنگ قابلمه رویی و لایه سرامیکی قابله زیری دچار آسیب نشه
@rangodecorr
ظروف سرامیکی از جمله سالم ترین ظروف برای پخت و پز محسوب میشه
چون از خاک رس درست شده
@rangodecorr
این ظروف در برابر حرارت بالا از مقاومت کمتری برخوردار هستن در نتیجه برای پخت غذا با حرارت زیاد نمیتوان از آنها استفاده نمود
@rangodecorr
هرگز قابلمههای سرامیکی داغ را درون آب سرد قرار ندین. چون این تغییرات دمایی موجب ترکخوردگیهای ریز بر روی سطح ظرف میشه
@rangodecorr
اگر بخواهیم ظروف سرامیکی را با ظروف فلزی مقایسه کنیم، این ظروف طول عمر کمتری دارند اما زیبایی بیشتر
@rangodecorr
رنگ و دکور
خب حالا با این همه معایب و مزایای ظروف سرامیک تصمیم بگیرید که
سرویس غذاخوری و پخت و پز سرامیک بخریم یا نخریم😘