⭕️ ما کماکان بر سر میز مذاکره هستیم
👤 محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه در گفتوگو با نشریه اشپیگل:
🔹(در پاسخ به سوالی درباره تعلل دولت برای پذیرش مسئولیت هدف قرار گرفتن هواپیمای اوکراینی توسط نیروهای نظامی ایران) این، وضعیتی پیچیده در برهه زمانی بسیار پیچیدهای بود. سایرین حتی به مدت زمان بیشتری نیاز داشتند. تقریبا 32 سال پیش بود که آمریکا یک هواپیمای مسافربری ایران را هدف قرار داد. انها هرگز بهطور رسمی عذرخواهی نکردهاند. حتی افسر آمریکایی مسئول این حمله مدال گرفت اما فردی که در ایران به اشتباه هواپیمای اوکراینی را هدف قرار داد، اکنون در زندان است.
🔹مردم حق داشتند نسبت به اینکه چرا حقیقت از آنها دریغ شده بود، معترض باشند اما دولت مسئول آن نبود. من دو روز پس از وقوع حادثه از حقیقت مطلع شدم. این زمانی بود که مقامات ارشد در نیروی نظامی ایران به این نتیجهگیری نهایی رسیدند که هواپیما به دلیل خطای انسانی هدف قرار گرفت. به محض آنکه این نتیجهگیری به رهبر انقلاب اطلاع رسانی شد، وی خواستار علنی شدن آن شد.
🔹(در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مذاکره با آمریکا پس از ترور سردار سلیمانی را غیر محتمل میدانید؟) خیر. من هرگز چنین امکانی را رد نمیکنم به شرط آنکه آنها رویکرد خود را تغییر دهند و واقعیات را به رسمیت بشناسند. از نظر ما مهم نیست که چه کسی در کاخ سفید مینشیند. چیزی که اهمیت دارد نحوه رفتار آنهاست. دولت ترامپ میتواند گذشتهاش را جبران کند؛ تحریمها را بردارد و به میز مذاکره بازگردد. ما کماکان بر سر میز مذاکره هستیم. آنها میز را ترک کردند. آمریکا آسیب بزرگی به مردم ایران زده است. روزی که آنها برای جبران کاری بکنند، خواهد آمد. ما صبر زیادی داریم./ ایسنا
@Rasad_tahlil
⭕️ از مقتدای سعودی، تا مقتدای سلیمانی تا مقتدای عراقی
✍️مهدی نیکخواه
🔹راهپیمایی عراقیها به دعوت #مقتدى_الصدر، بازتابهای فراوانی در رسانهها داشته است.
🔹اگر از بررسی نوع مواجهه کلی رسانهها به این موضوع بگذریم، شیوه برخورد مخاطبان و رسانههای داخلی، خصوصاً در اکانتهای شبکههای اجتماعی قشر حزباللهی، به خوبی میتوان دید که این دوستان، در و اطلاع درستی از ساختار سیاسی عراق، تقسیمبندیهای جناحها و شیوه حکومتداری در عراق ندارند.
🔹درست است که شعار اصلی این راهپیمایی که همان درخواست خروج آمریکاییها از عراق است، در راستای منافع جمهوری اسلامی ایران بود، ولی مرجع پیام، نشان داده که شریک صد در صد قابل اعتمادی به مانند جریان سیاسی فرماندهان حشد الشعبی مانند شهید ابومهدی المهندس نیست.
🔹شخصاً نمیدانم در ذهن مقتدی صدر چه میگذرد، ولی سابقهاش نشان میدهد که او هم در کنار پادشاه و ولیعهد عربستان مینشیند و هم در بیت رهبری، در کنار شهید سلیمانی!
🔹نباید زیاد روی حرکت جریان صدر در عراق حساب ویژه باز کرد، البته این به معنی بیتفاوتی نیست، بلکه باید با دقت و حساسیت بیشتری اوضاع را رصد و پیگیری کرد.
@Rasad_tahlil
⭕️ واکنش ها به آتش زدن کتاب هاریسون توسط تبریزیان
👤عباس تبریزیان، مدعی طب اسلامی
🔸بیشترین کسانی که از سوزاند کتاب هاریسون ناراحت می شوند مافیسای دارو داخل کشور است.
🔸نگاه کنید آنهایی که بیشتر انتقاد می کنند و هجوم می آورند این ها همان مافیای دارو که تا به حال شناخته نشده بودن و پشت پرده فعالیت می کردند.
🔸و ما با این حرکت نمادین کاری کردیم این تاجرهای مرگ را معرفی کردیم و خودشان را بر ملا کردند، نام های آنان را داشته باشید یک روزی به درد می خورد.
◾️مرکز مدیریت حوزههای علمیه
🔹حوزههای علمیه و بزرگان آن با تأکید بر جایگاه علم و اندیشه و نقد عالمانه، حرکت ناپسند و جاهلانه اخیر در تعرّض به یکی از متون مهم علم پزشکی را که در فضای مجازی انتشار یافته است ناروا میدانند
🔹حوزههای علمیه و بزرگان آن و شورای عالی و مدیریت حوزههای علمیه آن را محکوم میکنند، آشکار است که اینگونه تفکرات و اقدامات در حوزه علمیه جایگاهی نداشته و انتسابی به حوزه و روحانیت ندارد.
👤محسن اسماعیلی،عضو مجلس خبرگان رهبری و عضو شورای نگهبان
🔸آتش زدن #کتاب_پزشکی_هاریسون و انتشار وسیع تصویر آن را نباید ساده انگاشت و فقط به جهالت و حماقت یک مدعی فروکاست؛ خصوصا در این زمان.
🔸هیچ نادان فرومایه ای نمی توانست بهتر از این به #بد_نام_سازی_ایران عزیز و ترویج #اسلام_هراسی و بردن رونق مسلمانی کمک کند.
🔸مسامحه و تاخیر در محکومیت این ننگ و پیراستن دامان اسلام و روحانیت از آن جایز نیست.
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دبیر انجمن قطعه سازان خودرو:
🔹مردم به خاطر اینکه خودروی ارزان به آنها میدهیم از ما تشکر کنند !
▫️مجری: تشکر؟حداقل بگو مردم ما رو کمتر نفرین کنن
@Rasad_tahlil
⭕️تاثیر افزایش قیمت بنزین روی مصرف آن به زودی از بین میرود/ تا زمانی که تورم در اقتصاد ما پایین نیاید باقی چیزها اصلاح نخواهد شد.
👤 مسعود نیلی، مشاور اقتصادی سابق رئیس جمهور
🔹قیمت بنزین به طور نادرستی تعیین میشود به گونهای که انگار دولت باید در بالاترین سطح خود قیمت آن را تعیین کند. این در حالی است که قیمت خیلی کالاهای دیگر را که حتی مهم تر از بنزین هم هستند دولت در این سطح تعیین نمی کند.
🔸اینکه قیمت بنزین سهمیه ای را ۵۰ درصد و قیمت آزاد را ۲۰۰ درصد افزایش دهیم قاعدتاً اثر موقتی روی مصرف می گذارد اما به تدریج با تورم این اثر به لحاظ مصرفی و قیمتی از بین میرود. بنابراین اول باید سعی کنیم تورم را پایین آوریم. تا زمانی که تورم در اقتصاد ما پایین نیاید باقی چیزها اصلاح نخواهد شد.
🔹دولت دقیقا هدف و برنامه خود را در این کار توضیح نداد اما قاعدتاً تا الان حداقل می توان فهمید که برای کسری بودجه این کار را نکرد و همهاش را به مردم داد. من نمیدانم دقیقا هدف سیاستگذار چه بود، اما در مجموع اگر تغییر اساسی در بازار یک محصول ایجاد نکنید همه دستاوردها موقت خواهد بود.
@Rasad_tahlil
⭕️ احتمال ۷۵ هزار تومانی شدن یارانه نقدی/ شاید یارانه نقدی و کمک معیشتی ترکیب شوند
📣نود اقتصادی نوشت:
🔹بر اساس پیشنهاد برخی نمایندگان مجلس، احتمال دارد یارانه نقدی و یارانه معیشتی با یکدیگر ترکیب شده و مبلغ ۷۵ هزار تومان شود. یارانه معیشتی به حساب خیلی از مردم واریز نشده اما دولت میگوید به ۶۰ میلیون نفر پرداخت میکند.
🔹میانگین دریافت هر نفر از این یارانه ۵۰ هزار تومان است. برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد کردهاند یارانه معیشتی با رقم ۳۰ هزار تومان به همه مردم پرداخت شود تا اعتراضات هم پایان یابد. یارانه نقدی ۴۵ هزار تومان است که با افزایش یارانه معیشتی به میزان ۳۰ هزار تومان به ۷۵ هزار تومان میرسد.
🔹همچنین در این طرح آمده ۵ هزار میلیارد تومان از ۳۱ هزار میلیارد تومان حاصل از افزایش قیمت بنزین، در اختیار نهادهای حمایتی قرار گیرد تا یارانه افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی بیش از ۱۰۰ هزار تومان شود.
@Rasad_tahlil
⭕️در حدود ١٩٥ حوزه انتخاباتی شانس پیروزی اصولگرایان بیشتر است
👤محسن کوهکن فعال سیاسی اصولگرا
🔹تمامی کسانی که با الفبای سیاست در ایران آشنا هستند به خوبی میدانند که تضمین آرای یک شخص در انتخابات مجلس در قالب ورود به ائتلاف یکی از دو جناح اصولگرا یا اصلاح طلب است، هر جریان و حزبی که به سمت تک روی و جداییگزینی حرکت کنند به طور حتم نتیجه و برآیند منفی خواهد بود.
🔹در شهرستانها و شهرهای کوچکتر که دارای یک نماینده یا نهایتا دو نماینده هستند غالبا بحث وجهه اشخاص مهم است و جناح بندی سیاسی آنها حول اصلاحطلبی یا اصولگرایی چندان موضوعیت ندارد.
🔸باید توجه داشت اصلاحطلبان طی مدت اخیر بسیار تلاش میکنند خود را از مسئولیت پذیرش همراهی و همکاری با دولت روحانی تبرئه کنند، اما واقعیت آن است که آنها در این امر موفق نخواهند بود باید توجه داشت که اکنون حدود ٩٠ درصد استانداران و فرمانداران افراد اصلاحطلب و نزدیک به دولت هستند.
🔹پیش بینی من این است در حدود ١٩٥حوزه انتخاباتی که تک نمایندهای یا دو نمایندهای هستند شانس پیروزی اصولگرایان بیشتر است.
@Rasad_tahlil
⭕️مراجع عظام تقلید وجود طبّ اسلامی را رد کردهاند
👤حجت الاسلام «معین شرافتی» کارشناس علم حدیث
🔹 سوزاندن مرجع طب نوین و از بین بردن آن کاری برخلاف سیره عقلای اسلامی است.
🔹 طبی به عنوان طب اسلامی وجود ندارد؛ آنچه به عنوان احادیث طبی مطرح شده احادیث جعلی و ساختگی است.
🔹 آیت الله مکارم شیرازی طب اسلامی را رد شده دانسته است.
🔹 آیت الله شبیری زنجانی بیان کردند که خیلی از روایات بیان شده درباره طب اسلامی و انتساب آن به ائمه اطهار (ع) صحت ندارد.
🔹 بار علمی عباس تبریزیان از نظر حوزه علمیه رد شده است.
@Rasad_tahlil
⌛️رصد یکشنبه (6بهمن، 30جمادی الاول، 26ژانویه):
1293؛ آغاز جنگ بین قوای روس و عثمانی در "آذربایجان ایران" در جریان جنگ جهانی اول
1329؛ اجتماع بزرگ مردم تهران برای ملی شدن نفت ایران به دعوت آیتالله "كاشانی"
1340؛ "تیمور بختیار" رئیس بر كنار شده ساواك در سفری بدون بازگشت، رهسپار اروپا شد
1341؛ اعلام ملی شدن جنگلهای ایران
1341؛ برگزاری رفراندوم فرمایشی رژیم "محمدرضا پهلوی" تحت عنوان "انقلاب سفید"
1343؛ درپی مرگ حسنعلی منصور(بدلیل شدت خونریزی)،"هویدا" وزیر دارائی به حكم شاه مأمور تشكیل كابینه شد
1357؛ كلیه دیپلماتها و كاركنان سفارت ایران در اتاوا ـ كانادا ـ حمایت خود را از انقلاب اسلامی و امامخمینی اعلام كردند
1359؛ بازداشت فرمانده نیروی دریایی "تیمسار دریادار محمود علوی" توسط دادستانی به اتهام ارتباط با دولت آمریکا
1360؛ تهاجم گروهك ضدانقلاب مسلحِ "اتحادیه كمونیستها" به شهر هزارسنگر "آمل"
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️ ما کماکان بر سر میز مذاکره هستیم 👤 محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه در گفتوگو با نشریه اشپیگل: 🔹(در
📮 #توییت
⭕️ واکنش دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به اظهارات محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه:
🔹وزیر امور خارجه ایران می گوید ایران خواستار مذاکره با ایالات متحده است اما می خواهد که تحریم ها برداشته شود.
🔹نه، مرسی!
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
📮 #توییت ⭕️ واکنش دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به اظهارات محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه: 🔹وزیر
📮 #توییت
⭕️ توصیه ظریف به ترامپ: تصمیماتت در حوزه سیاست خارجی را بر پایه واقعیات اتخاذ کن، نه عناوین فاکس نیوز
🔹وزیر امور خارجه در توئیتی خطاب به ترامپ که درباره اظهارات او در خصوص مذاکره با آمریکا توئیت کرده، خطاب به رئیس جمهور آمریکا با انتشار بخشی از مصاحبه اخیرش با اشپیگل نوشت:
🔹دونالد ترامپ بهتر است به جای عناوین خبرهای فاکس نیوز و مترجم های فارسی زبانش، اظهارات و تصمیمات سیاست خارجی خود را بر اساس واقعیت ها پایه گذاری کند.
🔹برای اطلاع بهتر، او (ترامپ) می تواند مصاحبه من به زبان انگلیسی را در اشپیگل بخواند. اگر تعداد کلمات مصاحبه زیاد است می تواند فقط این بخشی که اینجا آورده شده را بخواند./ فارس
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
📮 #توییت ⭕️ توصیه ظریف به ترامپ: تصمیماتت در حوزه سیاست خارجی را بر پایه واقعیات اتخاذ کن، نه عناوین
⭕️ برخی واکنش های توییتری به اظهارات محمدجواد ظریف ، وزیر امور خارجه درباره مذاکره با آمریکا
👤 وحید یامین پور، دکترای حقوق:
🔹دلیل التماس اخیر ظریف برای مذاکره را در این تحلیل بیبیسی باید فهمید:
🔹بی بی سی: محمدجواد ظریف از معادلات سیاسی آینده حکومت ایران حذف شده است، زیرا آمریکا با بیاثر کردن برجام ، او را بیاعتبار کرد.
👤 امیرعلی ابوالفتح، نویسنده و تحلیلگر مطالعات امریکا:
🔹ظریف گفته است اگر امریکا تحریم ها را لغو کند ، ایران با امریکا مذاکره خواهد کرد .
🔹این سخن به معنی نادیده گرفتن خون سردار سلیمانی نیست ، به معنی تغییر رفتار امریکا ، کنار گذاشتن جنگ اقتصادی علیه مردم ایران و بازگشت به تعهدات بین المللی واشنگتن از جمله برجام است
🔹ترامپ با شناختی که از ایران دارد خوب فهمیده است که با تحریف سخنان وزیر امور خارجه ج ا چگونه می تواند تفرقه بیاندازد. به همین دلیل با توئیت دست به اسلحه می شود به این امید که ضربه دیگری وارد کند ؛ این بار به بخش دیپلماتیک ایران
#ظریف
👤 دانشطلب:
🔹حرفی که ظریف زده هرگز از مثل اویی بعید نیست و اساسا جایی برای تعجب ندارد، همهمان میدانیم که اینها فقط یک کار بلدند و آن هم تقلا برای مذاکره و کوتاه آمدن و امتیاز دادن است، کاری هم از دست ما برنمیآید جز اینکه یادآوری کنیم حمایت از ماندن این دولت چقدر بیمنطق و پرهزینه بوده است
👤 هادی محمدی، دکترای روابط بین الملل:
🔹وزیرخارجه در هر شرایطی نباید باب مذاکره را ببندد.همانطور که فرماندهان نظامی باید رجز بخوانند ظریف هم باید از مذاکره دم بزند. مگر خواست سردار سليماني جنگ در منطقه و ادامه تحریمها بود که حالا همان کسانی که شهید را به خاطر روابط خوبش با ظریف سرزنش میکردند کاسه داغتر از آش شده اند؟
👤 سید محمود رضوی، تهیه کننده سینما:
🔹آقای دکتر @JZarif میشه بفرمائید بعداز سخنان صریح حضرت آقا:آن جنتلمنهایی که پشت میز مذاکره هستند،در حقیقت تروریست های فرودگاه بغداد هستند که لباس عوض کردهاند مااز مذاکره البته به جز با آمریکاییها اِبائی نداریم امااز موضع قدرت وقوت
🔹سخن دوپهلو در مورد مذاکره چه معنائی دارد؟!
👤 مهدی خانعلی زاده، دکترای روابط بینالملل در دانشگاه علامه طباطبایی:
🔹همان روزی که محمدجواد ظریف به محمد البرادعی التماس کرد تا با اندکی امتیاز دادن به طیف اصلاحات، برای پیروزی در انتخابات داخلی به آنها کمک کند، قابل پیشبینی بود که به التماسِ مذاکره با روانپریشی مثل دونالد ترامپ هم میرسد.
🔹قربانی هم فقط "منافع ملی ایران" در مسیر "نه مرسی"هاست.
👤 سید یاسر جبرائیلی، تحلیلگر سیاسی:
🔹پس از ترور سردار سلیمانی به دستور شخص ترامپ، این سخن آقای ظریف که "مذاکره با آمریکا غیر محتمل نیست؛ به شرط آنکه آمریکا با تغییر رویه، تحریمها را بردارد"، هم گرای تحریم بیشتر است، هم ترور بیشتر؛ با هر نیتی که گفته شده باشد.
@Rasad_tahlil
⭕️ هر جا مشکل داشتهایم روحیه لیبرال مسلکی حاکم بوده است
👤 سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه در دیدار جمعی از فعالان تبلیغی و فرهنگی کشور:
🔹انسان امروز از سیاست منهای معنویت در رنج و عذاب است. دستاورد این اندیشه چیزی جز سلاحهای کشنده، ظلم و ستم علیه ملتهای مظلوم در نقاط مختلف جهان و نقض آشکار حقوق انسانها نبوده است اما مکتب سیاسی امام، مکتب عدالت اجتماعی، توجه به دیگران در پرتو خدا خواهی است که موجب میشود همه مستضعفان، محرومان و ستمدیدگان عالم به سوی آن جذب شوند.
🔹(رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه هر جا تفکر انقلابی باشد، کارها پیش می رود و هر جا مشکل داشتهایم روحیه لیبرال مسلکی حاکم بوده است، تاکید کرد) تفکر انقلابی به معنای بی برنامگی و دوری از عقلانیت نیست. برنامهریزی، مسئولیتپذیری، عقلانیت و آینده نگری از مهمترین مولفههای اندیشه انقلابی است، چنانکه به اذعان دوست و دشمن، شخصیتی مانند حاج قاسم سلیمانی فراتر از یک فرمانده نظامی، یک استراتژیست و دیپلمات بسیار قوی بود.
🔹روزی که آیتالله بهشتی به شهادت رسید، بر همه ما بسیار سخت گذشت اما هیچ خونی مثل خون بهشتی نمیتوانست به جریان نفاق و بنیصدر خاتمه دهد. تردید نکنید که خون حاج قاسم نیز قطعا آغازی بر پایان حضور مستکبرین در منطقه خواهد بود./ وبگاه قوه قضاییه
@Rasad_tahlil
⭕️ شورای نگهبان خطای انسانی دارد/ اصلاحطلبان میتوانند لیستی قوی ببندند/ پایداری دیگر جایگاه تعیین کننده ندارد
👤 عباس سلیمی نمین، تحلیلگر اصولگرای مسائل سیاسی:
🔹جبهه پایداری از ابتدا برای ایجاد اختلاف در صفوف اصولگرایان و توسط جریان آقای احمدینژاد راهاندازی شد که این ماهیت به تدریج برای پایگاه اجتماعی اصولگرایان روشنتر میشود. با این شفافشدن جایگاه این جریان هم به مرور در حال از دست رفتن است. جبهه پایداری در حال حاضر خیلی مهم و تعیینکننده نیست و حتی قدرت تخریبگری آنها به شدت تنزل پیدا کرده است.
🔺در مجموع خیلی مهم نیستند که بخواهند به شورای ائتلاف بپیوندند یا نپیوندند
🔹کسانی که توسط شورای نگهبان ردصلاحیت شدند هم شامل اصولگرایان میشود هم اصلاحطلبان. به این ترتیب درست نیست که این موضوع را بهانهای برای مظلومنمایی قرار دهیم. من نمیگویم که امکان خطای انسانی در شورای نگهبان نیست؛ قطعا شورای نگهبان در تعدادی که در فرصت اندک بررسی کرده خطاهایی داشته که باید با درخواست تجدیدنظر ردصلاحیتشدگان و در فرصت بررسی شکایات، آنها را اصلاح کند اما اینکه گفته شود فقط از اصلاحطلبان رد صلاحیت شدند درست نیست.
🔹اصلاحطلبان هم به دنبال مظلومنمایی هستند و هم تخریب ساختارهای نظارتی.
🔹شما سراغ دارید که اصلاحطلبان حتی در یک مورد پذیرفته باشند که فلان نماینده مشکل داشته است؟ این چه رویهای است که مسائل حزبی بر مسائل جامعه برتری داده میشود! در همین دوره بسیاری از عناصر اصولگرا هم رد صلاحیت شدند؛ اما آیا اصولگرایان این جنجال را به راه انداختند و از عناصر لغزشیافته خود دفاع میکنند؟ خیر.
🔹افراد زیادی از جناح اصلاحطلب سالم بودند و ردصلاحیت نشدند و آنها میتوانند با همان چهرهها لیستی قوی ببندند و خواهید دید که لیستی قوی خواهند بست. به نظر من افتضاحی که درمورد آقای نجفی برای اصلاحطلبان رقم خورد کافی است، وقتی آقایان نظر دستگاه نظارتی که در کنترل خودشان است را نپذیرفتند دچار آن مشکلات شدند. به هرحال وزارت اطلاعاتی که تحت کنترل اصلاحطلبانِ امروز است اعلام کرد که آقای نجفی شایسته شهرداری نیست اما آنها این موضوع را قبول نکردند
🔹آقای احمدینژاد اصلا فرصتی برای بروز و ظهور در مجلس یازدهم ندارد. او در حالِ محو شدن از عرصه سیاسی کشور است. اگر هم برخی اعضای وزرای کابینه ایشان در انتخابات ثبتنام کردند به این معنا نیست که مرتبط با ایشان هستند. اعضای کابینه نهم و دهم مدتهاست از ایشان فاصله گرفتند و هیچ قرابت فکری با او ندارند./ خبرآنلاین
@Rasad_tahlil
⭕️درس فاحشه های ایتالیا به شبه روشنفکران ایرانی!
✍️علیرضا فقیهی راد
🔹با سقوط ناپلئون و بازگشت پادشاهان قبلی در ایتالیا، اتریش تسلط و حاکمیت خود را بر ایالات از هم گسیخته ایتالیا تحکیم بخشید. در انقلاب های ۱۸۲۰ و ۱۸۳۰ هم ایتالیایی ها نتوانستند راه بجایی ببرند و سرکوب شدند.
🔹اما انقلاب های معروف ۱۸۴۸ اروپا، در ایتالیا شعله ور شد. در انقلاب ۱۸۴۸ احساسات ضد اتریشی به قدری شدید بود که مردم ایالات ونیز و لمباردی هر اقدامی را که مغایر منافع اتریش تشخیص می دادند از انجام آن خودداری نمی کردند.
🔹ازجمله کشیدن سیگار که منبع درآمد دولت های دست نشانده تلقی می شد تحریم گردید. (اتفاقی که چند سال بعد تحت عنوان واقعه رژی درایران با فتوای مرجعیت رخ داد.)
🔹در تاریخ ذکر شده که حتی فاحشه های ایتالیا نیز از جواب دادن به افسران اتریشی و آلمانی سرباز می زدند تا حداقل با این کار اقدامی در جهت مبارزه با سلطه گران اتریشی_آلمانی انجام داده باشند...
🔹شبه روشنفکران غرب پرست ایرانی باید کمی از غیرت سیاسی فاحشه های ایتالیا در برابر سلطه گران درس بگیرند و از تن فروشی سیاسی دست بردارند. آنها که روزی رسما نسخه مذاکره با داعش را می دادند و حالا بعد از ترور شهید سلیمانی با دستور رئیس جمهور تروریست آمریکا و فحاشی ترامپ حرام زاده به این شهید بزرگوار در حالی که هنوز از چهلم شهید نگذشته است و نهی صریح رهبرانقلاب مبنی برعدم مذاکره با جنتلمن های تروریست وجود دارد، کماکان پیشنهاد مذاکره می دهند.
@Rasad_tahlil
👤جمالی نوبندگانی، نایب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔹اظهارات ظریف موضع حاکمیت جمهوری اسلامی ایران است
🔹مذاکره در قالب ۱+۵ و مسائل هسته ای، نه فقط حرف ظریف که موضع حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بوده است؛ ایراد از بینزاکتی ترامپ است که عرف دیپلماتیک را بلد نیست./ ایرنا
@Rasad_tahlil
⭕️لایحه بودجه ۹۹ قدرت خرید مردم را کاهش میدهد/ تورم در سال آینده بین ۴۰ تا ۴۵ درصد است
👤حیدر مستخدمین حسینی معاون وزیر اسبق اقتصاد
🔹رئیس جمهور اعلام کرده بودجه استقامتی و معیشتی است. یعنی به معیشت مردم کمک میکند. از سوی دیگر سخنگوی ستاد بودجه نیز اعلام کرد این بودجه، بودجه امید است، یعنی امیدواری ایجاد میکند که این اصطلاح جدیدی بود.
🔹اگر بودجه معیشتی باشد باید قدرت خرید مردم را بالا ببرد. در لایحه بودجه سال ۹۹ ذکر شده است که میزان حقوق حداقل ۱۵ درصد افزایش خواهد یافت. اما باید به این توجه کرد که افزایش ۱۵ درصدی حقوق با توجه به شرایط کنونی اقتصاد و پیشبینی دولت در لایحه درمورد افزایش قیمت گازوئیل و همچنین افزایش نرخ سوخت باعث شتاب تورم میشود و آثار خود را در سال ۱۳۹۹ خواهد گذاشت.
🔹بر اساس موارد مذکور پیشبینی ما از میزان تورم در سال آینده ۴۰ تا ۴۵ درصد است، مگر آنکه مجلس آن را تصویب نکند. ما بهالتفاوت میزان تورم با ۱۵ درصد افزایش حقوق مردم همان کاهش قدرت خرید جامعه کارمندان و کارگران است. طبق بررسیهای صورت گرفته توسط کارشناسان باید گفت لایحه بودجه سال ۹۹ قدرت خرید مردم را کاهش میدهد.
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️سپاه مدل درآمد زایی حسن عباسی را رد کرد
🎥سخنان حسن عباسی پیرامون مدل درآمدزایی سپاه
▪️ واکنش سردار شریف به سخنان حسن عباسی:
🔹 ادعای فردی درخصوص "شیوه تامین بودجه سپاه" دیدگاه و برداشتهای شخصی وی و فاقد وجاهت قانونی است
🔹منطق سازمان اطلاعات سپاه در برخورد با عوامل نفوذی در چارچوب وظایف قانونی است.
🔹 کسانی که از این نهاد مردمی و انقلابی حمایت میکنند میبایست صداقت و نجابت در بیان و گفتار را که لازمه پذیرش کلام نزد مخاطب و افکار عمومی است را مورد همت و توجه قرار دهند.
🔹 خون بهای شهید سلیمانی خروج اشغالگران تروریست آمریکایی از منطقه است
🔹 اظهارات خلاف واقع و نادرست این چنینی که ثمرهای جز سوء استفاده دشمنان ملت ایران و ریختن آب در آسیاب آنان ندارد، هیچگاه مورد تایید سپاه نبوده است.
🔹 دستگاههای متولی امر اظهارات و ادبیات بکارگرفته شده توسط وی که خارج از روال منطقی است رادر چارچوب قانون و مقررات مورد رسیدگی قرار میدهند.
@Rasad_tahlil
⌛️رصد دوشنبه (7بهمن، 1جمادی الثانی، 27ژانویه):
1311؛ رحلت عالم مجاهد و فقیه جلیل آیت الله "سید محمدباقر حجتی بارفروشی"
1331؛ جلسه ای با هدف آشتی میان "آیتالله كاشانی" و دكتر "محمد مصدق" در منزلی واقع در دزاشیب برگزار شد
1344؛ الحاق ایران به قرارداد جهانی "آزادی تبادل افكار" یونسكو
1357؛ امام در پاسخ به درخواست ملاقات بختیار: "بختیار غیرقانونی است.تا استعفا ندهد ملاقاتی در كار نیست"
1374؛ رحلت دانشمند فرزانه آیت الله "سیدعبدالعزیز طباطبایی یزدی"
422م؛ امضای قرارداد صلح معروف به "مصالحه صد ساله" میان ایران و روم
1814م؛ مرگ "یوهان فیخته" فیلسوف شهیر آلمانی
1973م؛ امضاي قرارداد صلح ويتنام پس از شكست امريكا از اين كشور
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ عبدالله رمضان زاده، سخنگوی دولت اصلاحات:
🔹پس از شکست در جنگ اول روسیه و امضای معاهده گلستان روحانیون با تحریک مردم به انتقام در سراسر کشور شور جهاد به راه انداختند. عباس میرزا با شناخت از قوای دوطرف مخالف جنگ بود اما سرانجام مجبور به فرماندهی جنگ شد. دلیرانه جنگید اما شکست خورد و مجبور به امضای قرارداد ننگین ترکمنچای شد.
⭕️ پاسخ حسین دهباشی، تاریخ پژوه و مستندساز:
🔹سلام آقای دکتر. روایتی که فرمودید گرچه رایج اما نادرست است. عباس میرزا در جنگ دوّم با روسیه نه فقط دلیرانه نجنگید که شخصا نزدیک به میادین نبرد هم نشد! درواقع غیرت علمای ایران و نیت جبران گلستان نادرست نبود، ترس و تردید فرماندهان و کمبود ساز و برگ، سپاه ایران را به ترکمنچای کشاند!
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ مسعود براتی، کارشناس تحریم و سیاست خارجی:
🔹دو مفهوم داریم که نباید با هم اشتباه بشه.
🔹مذاکره یا همان negotiation که مقدمه ای برای رسیدن به توافق جدید است.
🔹اما زمانی که توافق حاصل شده است اگر مشکلی رخ دهد برای اجرای توافق از عبارت حل اختلاف استفاده میکنند. Dispute resolution
🔹مثل مکانیزم حل اختلاف در برجام که بند ۳۶ و ۳۷ درباره آن توضیح داده است.
🔹بازگشت آمریکا به برجام نیازمند مذاکره نیست چون قرار نیست توافق جدیدی حاصل شود.
🔹باید مکانیزم حل اختلاف فعال شود که برای ایران کارایی ندارد.
🔹لذا برداشت آمریکایی ها از حرف ظریف طبیعی است.
@Rasad_tahlil
⭕️ سه چهارم حوزهها در بحث رقابتی نیاز به تجدیدنظر دارد
👤 جمال عرف، رئیس ستاد انتخابات کشور:
🔹پیش بینی اولیه این است که ۷۵ هزار شعبه در سراسر کشور خواهیم داشت که نسبت به دوره قبل حدود ۳ هزار شعبه افزایش خواهد یافت. آمایش شعب انجام شد تا تراکم نداشته باشیم.
🔹۱۷۴ حوزه با یک نماینده، ۲۱ حوزه با دو نماینده، ۸ حوزه با سه نماینده، ۱ حوزه با ۴ نماینده، ۲ حوزه با ۵ نماینده، یک حوزه با ۶ نمابنده و یک حوزه با ۳۰ نماینده داریم، در مجموع ۲۰۸ حوزه انتخابیه داریم که ۵ حوزه اقلیت ها هم جزو این حوزه ها است.
🔹با توجه به برآورد انجام شده از این ۲۰۸ حوزه، سه چهارم حوزه ها در بحث رقابت احتیاج به تجدیدنظر دارد اگر تجدیدنظر صورت بگیرد می توانیم اتتخاباتی قابل قبول بین جناح های سیاسی داشته باشیم./ ایرنا
@Rasad_tahlil