⭕️ حضور رئیسی، حتمی است
👤 محمدجواد محمدی نوری، عضو هیئت اجرایی شورای وحدت:
🔹تاکنون تلاش بر توسعه وحدت و اهتمام در وحدت حداکثری برای تعیین نامزد واحد ریاست جمهوری و تفاهم بر سر لیست مشترک در شوراهاست که نتایج نسبتا مناسبی هم از آن حاصل شده است.
🔹بر اساس آخرین ارزیابیها و قرائن موجود، گویا حضور آیتالله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ قطعی است و این حضور میتواند باعث شکلگیری وحدت میان اضلاع اصولگرایی در کشور شود./ ایسنا
@Rasad_tahlil
⭕️ اصولگرایان به جز دوره خاتمی همیشه پیروز انتخابات بوده اند/ لاریجانی کاندیدای بالقوهای است/ لاریجانی ادامه دهنده روحانی نیست
👤 بهروز نعمتی، نماینده مجلسهای نهم و دهم و از نزدیکان علی لاریجانی:
🔹به غیر از یک دورهای که اصلاح طلبان انتخابات را در زمان آقای خاتمی پیروز شدند مابقی آن را اصولگراها بودند. چه در زمانی که مقام معظم رهبری و آقای هاشمی رفسنجانی بودند و چه در زمانی که آقای احمدی نژاد بود مجموعه اصولگرایی برنده انتخابات بود
🔹واقعا برجام فرصتی است که بالاخره نظام را در خیلی از جاها از پیچهای خطرناک نجات داد و معتقدم باید به آن عمل شود
🔹امروز موضوعاتی مثل پالرمو و CFT موضوعاتی است که کشور به آنها نیاز دارد تا مشکلاتش را حل کند
🔹اینکه علی لاریجانی برای انتخابات برنامهای دارد یا باید از خودشان بپرسید و یا دفترشان، اما میدانیم کاندیدای بالقوهای است، چون همه نگاهها چه از طیف اصولگرا، اصلاحطلب و مستقل به سمت و سوی وی وجود دارد.
🔹(آیا احتمال ائتلاف علی لاریجانی با حسن روحانی وجود دارد؟) من فکر میکنم بین تفکر حسن روحانی و علی لاریجانی خیلی فاصله است. من دوره قبل انتخابات مسئول ستاد اصولگرایان روحانی بودم. فاصله اجرایی و عملی در بین این دو بزرگوار خیلی زیاد است و بعید میدانم روندها به هم بخورد. لاریجانی بر مبنای اعتقاد ملی که داشت خیلی از موضوعات را رصد و پیگیری میکرد، اما اینکه ادامه روحانی باشد حتما نیست. لاریجانی به خودش مربوط است که میخواهد به انتخابات بیاید یا نیاید، اما در این فضا بعید میدانم لاریجانی ادامه دهنده راه کس دیگری باشد.
🔹ماجرای تایید ۲۰ دقیقهای برجام دروغ است و صحت ندارد. ۴ ماه روی این موضوع کار شده است و کمیسیونها باید کار کارشناسی انجام دهند.
🔹باید به هر شکلی شده کینه را از دل مردم دربیاوریم تا آنها در انتخابات شرکت کنند. به نظر من در انتخابات ۳۷ تا ۳۸ درصد مردم در انتخابات شرکت میکنند که نگران کننده است./ باشگاه خبرنگاران جوان
@Rasad_tahlil
⭕️ دلزدگی و فاصله مردم از مراسمات مذهبی، نتیجه سیاسی شدن مداحیهاست/ تعداد نمازخوانها درمیان دانشآموزان درحال کم شدن است
👤 سید کاظم اکرمی، نماینده اسبق مجلس و وزیر آموزش و پرورش دولت میرحسین موسوی
🔹(در رابطه با حملات اخیر مداحان به وزیر امور خارجه) چنین رفتارهایی دو نوع بازتاب دارد، سطح اول بازتاب آن در میان نزدیکان این افراد و طرفداران آنها است که در افکار و رفتار خود تند و رادیکال میشوند.
🔹بازتاب دوم آن در میان مردم است، به ویژه مردمی که آنگونه فکر نمیکنند و با آنها همنظر نیستند؛ لذا وقتی این نوع مداحی غالب میشود، نتیجهاش بدبینی این قشر نسبت به مداحی، روحانیت و مراسمات مذهبی خواهد بود.
🔹جمعیت کثیری از مردم به این اختلافات سیاسی بیتوجه هستند و از گرانی، فقر، تبعیض و فساد رنج میبرند. لذا بهتر است که مداح مداحی کند و روضه بخواند، آخر چرا مداح وارد سیاست شود که حتی بخش قابل توجهی از مردم مذهبی کشور از این شرایط ناراحت هستند.
🔹متاسفانه آقایان مداح اکثراً افراد کمدانش و کممایهای هستند که یا خودشان این کارها را میکنند یا گاهی به آنها گفته میشود که اینکار را انجام دهند تا همفکران گروه سیاسی خود را تحت تاثیر قرار دهند.
🔹(در رابطه با کمرنگ شدن نقش روحانیت در مراسمات مذهبی و پررنگ شدن مداحان) یکی از اشکالاتی که در جامعه به وجود آمده، همین است. حاصل این فرآیند این میشود که اکثریت مردم از این نوع رفتارها از روضه و مراسم مذهبی فاصله بگیرند.
🔹ما یک تحقیقی را دو سال قبل برای شورای عالی آموزش و پرورش در این زمینه انجام دادیم و نتیجه این بود که درصد خیلی کوچکی از دانشآموزان نسبت به دین و فرائض دینی توجه دارند و تعداد نمازخوانها درمیان دانشآموزان درحال کم شدن است/ ایلنا
@Rasad_tahlil
⭕️ اقتصاد ایران از توسعه کمی مناطق آزاد نه تنها نفعی نبرده، بلکه زیان فراوان دیده است
➕ روایتی از تصویب هفت منطقه آزاد جدید در مجمع تشخیص
✍️ سید یاسر جبرائیلی، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹چند ماه پیش [...] (در منطقه آزاد چابهار) در یکی از خانههای کپری از یکی از ساکنان سوال کردم که چرا اینجا زندگی میکنید؟ گفت اهل فلان منطقه هستیم. آنجا کشاورزی داشتیم. با وقوع خشکسالی اینجا دنبال کار آمدیم. پرایدی خریده بود و مسافرکشی میکرد و زن و فرزندش در آن مخروبه با آن وضع... سوال کردم که اگر شرایط در منطقه خودتان برای کار فراهم شود برمیگردید./ گفت این زمینی که در آن خانه ساختهایم چه میشود. متوجه شدم به امید اینکه زمینی که تصاحب کردهاند، در منطقه آزاد قرار خواهد گرفت و بهایی پیدا خواهد کرد، آن زندگی را انتخاب کرده است.
🔹چند روز پیش نماینده شهرمان زنگ زد. گفت شنیدهایم در مجمع تو با منطقه آزاد شدن منطقه مخالفی و به ما گفتهاند تو را خاموش کنیم تا راه باز شود. استدلال کردم. گفتم من از همه دستگاهها درباره مناطق آزاد گزارش گرفتهام. تیمهای ارزیابی به مناطق آزاد فرستادهام. یک گزارش مثبت از اینکه این مناطق به اقتصاد کشور کمکی کرده باشند ندارم. دروازه واردات و قاچاق شدهاند. [...] نگذاشت حرفم تمام شود. گفت اینجا مردم محرومند. اگر منطقه آزاد شود زمینهایشان گران میشود. یاد چابهار افتادم...
🔹اقتصاد ایران از توسعه کمی مناطق آزاد نه تنها نفعی نبرده، بلکه زیان فراوان دیده است. سال گذشته از طرف مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام، یک اظهار نظر کارشناسی منتشر و اعلام کردیم که هدف بند ۱۱ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، توسعه کمی این مناطق نیست، بلکه هدف سیاستگذار، توسعه حوزه عمل مناطق آزاد و ویژه صنعتی موجود، در راستای «انتقال فناوریهای پیشرفته»، «گسترش و تسهیل تولید»، «صادرات کالا و خدمات» و «تأمین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج» بوده است.
🔹از تصویب هفت منطقه آزاد جدید در مجمع تشخیص به شدت متاثر شدم. متاسفم که به جلسات مربوطه راه نیافتم تا بتوانم اثری بگذارم. کاش به جای تصویب این مناطق جدید و توصیه به اصلاح قانون مناطق آزاد، لااقل بررسی موضوع به اصلاح قانون فعلی مشروط میشد.../ کانال سید یاسر جبرائیلی
@Rasad_tahlil
👤سید محمدرضا حسینی، عضو کانون وکلای دادگستری مرکز:
🔹وقتی با عناوین مختلف مانند شورای هماهنگی، شورای عالی، شورای امنیت ملی، شورای انقلاب و ... #مجلس از دایره تصمیمگیری کشور حذف میشود و کسی اعتراضی نمیکند، شورایی که باید حافظ قانون اساسی باشد، خود در نقش قانونگذار ظاهر و شرایط کاندیدهای ریاست جمهوری را تعیین میکند.
@rasad_tahlil
⭕️ آمریکا خواستار تخریب سانتریفیوژهای نسل جدید ایران شد
📣شبکه خبری پرستیوی:
🔹آمریکا و اروپا در ازای توقف موقت برخی تحریمهای برجامی، خواستار تخریب سانتریفیوژهای نسلهای جدید IR-9 ،IR-6 و IR-4 و .. شدهاند.
🔹این در حالی است که آمریکا هنوز حاضر به لغو تحریمها و اجرای تعهدات خود طبق برجام هم نشده است.
🔹طرح این موضوع در شرایطی صورت گرفته است که حتی طبق برجام و در صورت نهایی شدن توافق بازگشت دو طرف به برجام، این سانتریفیوژها نباید تخریب شوند و باید صرفا تحت نظر آژانس انبار شوند.
@rasad_tahlil
⭕️ تمام دورههای انتخاباتی ایران کسانی که سخن اصلاح طلبانه داشتند پیروز شدند
👤محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی:
🔹مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ قطعا بالای ۵۵ درصد است
🔹باید از مشارکت حداکثری دفاع کنیم چون این امر یک پیامی به جهان است
🔹در طول تاریخ ۴۰ ساله ایران به نظر می رسد جز دولت آقای احمدینژاد که آن هم با هزار اما و اگر روی آن بحث میکنیم، تمام دورههای انتخاباتی ایران کسانی که سخن اصلاح طلبانه داشتند پیروز شدند. آقای روحانی اگرچه اصولگرا بوده ولی رویکرد اصلاح طلبی داشت و رای اصلاحطلبان را گرفته است و در دولت اول با همین ادبیات پیش رفت و امروز هم همین طور است و همچنان از ایشان دفاع میکنیم/ اعتمادآنلاین
@rasad_tahlil
✍ یکی از شاخصهای مهم درباره گرایش به نظم اجتماعی، شاخصی است که دیدگاه افراد جامعه را نسبت به وضعیت کشور نشان میدهد.
📊 پیمایشهای ملی وزارت ارشاد نشان میدهد، در طول سالهای ۷۹ تا ۹۶ کسانی که باور به اصلاح تدریجی وضعیت کشور دارند از ۶۶.۲ درصد به ۵۰.۵ درصد رسیدهاند.
در مقابل، ناامیدی به اصلاح تدریجی و گرایش به تغییرات اساسی از ۲۲.۱ درصد در سال ۷۹ به ۴۲.۱ درصد در سال ۹۶ رسیده است.
🟡 پیمایش ملی کیو در فروردین ۱۴۰۰ نشان داد برای نخستین بار، نسبتِ کسانی که گرایش به تغییرات اساسی دارند، از هواداران اصلاح تدریجی پیشی گرفته است.
@keyouanalytics
⌛️ رصد جمعه (17اردیبهشت، 24رمضان، 7می):
🚩 روز جهانی قدس
1309؛ وقوع زلزله شدید در سلماس و كشته شدن بیش از دو هزار نفر
1349؛ درگذشت استاد "بدیع الزمان فروزانفر" نویسنده، شاعر و ادیب برجسته معاصر
1370؛ درگذشت "محمدرضا رحمانی" معروف به "مهرداد اوستا"، شاعرانقلاب و رییس شورای شعر وزارت ارشاد
1376؛ صدور دستورالعمل اجرایی تحریم اقتصادی ایران توسط دولت آمریكا
710ق؛ درگذشت "قطب الدين شيرازی" پزشك، منجم و دانشمند بزرگ ايرانی
1808م؛ آغاز قيام مردم اسپانيا عليه "ناپلئون بُناپارت" امپراتور فرانسه
1888م؛ آغاز تجاوز استعماري انگليس به زيمبابوه در آفريقا
1945م؛ تسليم كامل آلمان در برابر متفقين و پايان جنگ جهاني دوم در اروپا
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ حسام الدین آشنا، رئیس مستعفی مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری:
🔹مگر اجازه مذاکرات خارج از برجام را دادهاید که رفع همه تحریمهای خارج از برجام را مطالبه میکنید؟
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب و رئیس هیات مدیره انجمن صنفی روزنامهنگاران استان تهران:
🔹مدیریت ارزی کشور تحت فشار عوامل غیر دولتی و مصوبه مجلس هستند که مانع کاهش قیمت ارز به ۱۵ هزار تومان شوند.
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ روایت علی مروی، عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی از یکی از کابوس های پیش روی اقتصاد کشور در این روزها
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 علیرضا پناهیان، مدیر حوزه علمیه دارالحکمه
🔹کار نکردن جوانان ما بعد از 14 سالگی، یک فاجعه انسانی است!
🔹بیکاری در کشور ما برای جوانان ما نهادینه شده و سازماندهی شده است
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ علیرضا معزی، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور:
🔹این بار منبع آگاه به کمک دلالان ارز آمد.
🔹منبع آگاه، صدای رسای همهی دلواپسان مذاکرات وین است.
⭕️ واکنش مسعود براتی، مجری کارشناس برنامه عیار به توییت علیرضا معزی:
🔹منبع آگاه که از چند هفته پیش فعال بود، چرا الان خبرش موثر شده؟
🔹غیر از این هست که اخبار پیشرفت مذاکرات و آزاد شدن منابع ارزی در کره دروغ بود و خبر دروغ بیشتر از چند روز نمیتواند بازار را سرکار بذارد؟
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ صادق زیباکلام، استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران:
🔹در سالگرد روز جهانی قدس، میتوان پرسید که در نتیجه تمامی تلاشهای ما در جهت نابودی اسرائیل ظرف چهل دوسال گذشته، آیا امروز اسرائیل نیرومند تر از گذشته نشده؟ بهمان نسبت، آیا امکان ایجاد یک کشور فلسطینی هم کمرنگ تر از گذشته نشده؟ آیا لازم نیست یک ارزیابی از سیاست هایمان داشته باشیم؟
⭕️ واکنش عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان به توییت صادق زیباکلام:
🔹آیا نمیدانید راهبرد از نیل تا فرات به حصارهای آهنین در دور خود تغییرکرد؟نمیدانید سنگ فلسطینی به موشک نقطه زن تبدیل شد؟نمیدانید صهیونیستها که در 4جنگ همه عربها را شکست دادند در جنگ33 روزه رسما با بیانیه وینوگراد شکست را پذیرفتند؟آزادی غزه و جنوب لبنان را نفهمیدید؟
🔹#خود_فریبی
@Rasad_tahlil
⌛️ رصد شنبه (18اردیبهشت، 25رمضان، 8می):
1361؛ آزادی پادگان حمید از اشغال نیروهای عراقی در عملیات بیت المقدس
1361؛ آزادسازی هویزه از دست مزدوران رژیم بعث عراق
1398ق؛ مفقود شدن روحانی مبارز "امام موسی صدر" رهبر شیعیان لبنان در لیبی
1794م؛ اعدام "آنتوان لاوازیه" دانشمند فرانسوی و از بنیانگذاران علم شیمی نوین در جریان انقلاب كبیر فرانسه
🔺 فعالیتهای علمی لاوازیه گاه بر اثر اشتغالات فنی و سیاسی كه از طرف دولت به او ارجاع میشد وقفه و ركود پیدا میكرد. یكی از این ماموریتها، مسئولیت جمعآوری مالیات مردم فرانسه بود كه به او داده شد. اما پس از انقلاب كبیر فرانسه، بر اثر جو سازیهایى كه علیه این دستگاه صورت گرفت، مسئولان آن به صورت افرادی خونخوار و منفور معرفی شدند كه از مردم مالیات میگرفتهاند. لذا همگی را دستگیر و محاكمه كردند. لاوازیه هم كه نتوانسته بود بیگناهی خود را در این محاكمه جنجالی ثابت كند، محكوم به اعدام شد و سرانجام در روز هشتم می 1794م، در 51 سالگی به زیر تیغ گیوتین رفت. یكی از دانشمندان فرانسه، پس ازمرگ لاوازیه گفت: تنها یك لحظه وقت برای بریدن لاوازیه صرف شد و شاید تایكصد سال، زمان نتواند سر دیگری همانندش به وجود آورد.
@Rasad_tahlil
⭕️ قانون مراقبت از روان مردم در بایگانی!
▪️در سال 99، 64 درصد مردم متقاضی خدمات مشاوره و روانشناسی آنلاین بوده اند
▪️روزنامه خراسان
🔹محمد حاتمی (رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور) میگوید: در بسیاری از کشورها به موازات تعیین پروتکلهای بهداشتی، دستورالعملهایی را هم برای مراقبت از روان مردم تعیین کردهاند اما متاسفانه ستاد ملی مقابله با کرونا، توجهی به این حوزه نداشته است.
🔹نکته مهم اینکه این غفلت فقط مربوط به سال کرونایی نیست، بلکه غفلت بزرگتری هم اتفاق افتاده است. طبق برنامه ششم توسعه کشور که باید تا پایان سال 1400 اجرایی شود، دولت موظف به ایجاد مزایای بیمه برای خدمات مشاوره بوده اما تا به امروز انجام نشده است.
🔹تبعات روحی و روانی کرونا هم نیاز مردم به دریافت خدمات مشاوره را بیشتر کرده است. حاتمی میگوید: در شرایط معمول 32 درصد مردم به دنبال خدمات مشاوره آنلاین بودند اما در سال گذشته به دلیل اضطراب، وسواس و افسردگیهای ناشی از کرونا، 64 درصد مردم متقاضی این خدمات شدند. [...] متاسفانه با بالا بودن تعرفهها و بیمه نبودن این خدمات، خیلی از روانشناسنماها برای مردم دام پهن کردهاند
🔹حاتمی درباره حق ویزیتها میگوید: تعرفه سال 99 به ازای هر 45 دقیقه مشاوره توسط دکترها 156 هزار تومان و توسط کارشناسان ارشد 108 هزار تومان بود که پیشنهاد افزایش 30 درصدی آن در سال 1400 هم ارائه شده است. این تعرفهها برای 45 دقیقه مشاوره و در مقایسه با سایر تعرفههای پزشکی، زیاد نیست اما به دلیل نبود پوشش بیمهای، پرداخت آن برای بسیاری از مردم سنگین است.
🔹اینکه توجه به سلامت روان جامعه، چقدر در سایر حوزهها اثرگذار است هم نکته قابلتوجهی است. حاتمی میگوید: بسیاری از بیماریهای جسمی مثل سرطان، فشار خون، بیماریهای قلبی و ...، ریشه روحی و روانی دارد و اگر پیشگیریها و مشاورههای لازم را ارائه کنیم، قطعا تابآوری روانی مردم بالا میرود و مانع از بروز و شدت بیماریهای جسمی میشود.
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ مرتضی آقاتهرانی، نماینده مجلس:
🔹مردم ما از فقر و نداری گلایه ندارند، آن چه در این میان بسیار نفرت برانگیز است؛ تبعیض، رانت خواری و ویژه خواری است
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ۱۰ درصد ارزش شرکتهای دولتی با حجم قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین برابری میکند/ دولت از شرکتهای دولتی برای معامله با مجلس و جناحهای سیاسی استفاده میکند
👤 محمد رضا یزدی زاده، اقتصاددان:
🔹یکی از معضلات بسیار بزرگ کشور مسئله شرکتهای دولتی است
🔹ارزش این شرکتها از چیزی در حدود ۱۰ هزار هزار میلیارد تومان تا رقمهای بالاتر تخمین زده می شود
🔹اگر ۱۰ درصد این سرمایه به صورت نقد در اختیار کشور باشد، از خام فروشی در نفت، مشتقات نفت، صنایع فولاد و سنگهای ساختمانی خلاص می شویم
🔹این ۱۰ درصد چیزی در حدود ۴۰ میلیارد دلار می شود و با حجم قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین برابری می کند
🔹بزرگترین مسئله در مدیریت این شرکتها این است که پستهای موجود در این شرکتها وجه المعامله با مجالس و جناحهای سیاسی است
🔹حتی یک آئین نامه ساده برای انتخاب مدیر این شرکتها وجود ندارد./ نود اقتصادی
@Rasad_tahlil
📰 #تیتر_یک
▪️ مرور صفحات اول روزنامه های آفتاب، اعتماد، ایران، خراسان، شرق، قدس، کیهان و وطن امروز
@Rasad_tahlil