فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا بعضی از افراد (مهرعلیزاده)برای انتخابات مجلس رد صلاحیت شدند ولی برای انتخابات ریاست جمهوری صلاحیت آن ها تایید می شود؟
🔹دکتر دهقان عضو حقوقدان شوراي نگهبان: بعضی افراد قبلا پرونده مفتوحه داشتند و از آن زمان تا به حال مشکل پرونده حل شده، به همین علت تایید صلاحیت می شوند
@rasad_tahlil
⌛️ رصد پنجشنبه (6خرداد، 15شوال، 27می):
1325؛ انجمن روزنامه نگاران تأسيس گرديد
252ق؛ رحلت "حضرت عبدالعظیم حسنی" در شهر ری
628ق؛ كشته شدن سلطان "جلال الدين خوارزمشاه" و انقراض سلسله ی خوارزمشاهي
1926م؛ شكست قيام مسلمانان مراكش عليه استعمارگران اروپايي
1960م؛ وقوع كودتاي نظامي در تركيه و به قدرت رسيدن ژنرال "جمال گورسِل"
1964م؛ درگذشت "جواهرلَعْلْ نِهْرو" سياستمدار برجسته و اولين نخستوزير هند
@Rasad_tahlil
📰 #تیتر_یک
▪️ مرور صفحات اول روزنامه های آفتاب، اعتماد، ایران، خراسان، شرق، قدس، کیهان و وطن امروز
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️ #رصد_نامزدها | من صدای معترضان به وضع موجود هستم 👤عبدالناصر #همتی 🔹من به عنوان یک صدای سوم آمدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📮 #توییت | #رصد_نامزدها
⭕️ واکنش #زاکانی به اظهارات #همتی:
🔹جناب آقای عبدالناصر همتی!
🔹فرمودید می خواهید صدای بخش اعظم خاموش و معترض به وضع اقتصادی موجود باشید و برای حل سریع مشکلات معیشتی مردم برنامه دارید!
🔹جنابعالی را از هم اکنون به ریاست بانک مرکزی دولت منصوب می نمایم!
🔹ماموریت نخست: افزایش ارزش پول ملی
🔹#بانیان_وضع_موجود
@Rasad_tahlil
⭕️ دولت آینده نباید در 4 سال اول به سمت ایجاد یک کلان پروژه اقتصادی حرکت کند
👤 محسن زنگنه، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس:
🔹دولت آینده حداقل در چهار سال اول نباید به سمت ایجاد یک کلان پروژه اقتصادی حرکت کند، زیرا اقتصاد کشور زخم دیده است و مردم، تولیدکنندگان و فضای اقتصادی آمادگی یک اتفاق یا پروژه جدید را ندارند.
🔹اولویت رییس دولت آینده باید بر اصلاح باشد. حوزههایی وجود دارد که در صورت اصلاح گرههای کور در اقتصاد را باز خواهد کرد. حوزههایی مانند اصلاح نظام بانکی کشور و ارتباطات نظام بانکی با تولید، اصلاح نظام بودجهریزی که کسری بودجههای سرسامآور تورم را به وجود میآورد، اصلاح نظام تامین اجتماعی و صندوقهای بازنشستگی که بخش مهمی از هزینههای دولت را به خود اختصاص میدهد و نگرانیهای جدی را مدت چند سال آینده برای مجموعه به دنبال خواهد داشت.
🔹اصلاح نظام اداری و استخدامی باید مدنظر قرار گیرد زیرا نگرانی بابت بزرگ بودن دولت مطرح میشود، اما در طول این سالها مرتب به دامنه آن اضافه میکنند
🔹مورد آخر هم بهبود فضای کسب و کار است. به طور کلی این موارد به تحریمهای خارجی و تکانههای بینالمللی مرتبط نیست، مواردی به حساب میآید که در داخل کشور و با هزینههای پایین قابل انجام است.
🔹برخی شعارها که اکنون داده میشود، جای تامل دارد. بر فرض در حوزه یارانه اصلا نباید به جامعه شوک جدید وارد کرد، توان پذیرش آن را ندارد. فضای یارانه کشور را مثبت ارزیابی نمیکنم، اما اولویت نباید این مسئله باشد.
🔹طرحی جدید برای یارانهها یا کاهش و افزایش یارانههای انرژی درست نیست، باید با همین فضا پیش رفت و نظام فعلی را اصلاح کرد. بر فرض اینکه با ارز یارانهای خوراک دام وارد میکنیم فیالنفسه بد نیست زیرا در جهت تولید انجام میشود، اما باید توزیع آن اصلاح شود./ ایبِنا
@Rasad_tahlil
📮 #توییت | #رصد_نامزدها
⭕️ #قاضی_زاده:
🔹وقتی رئیس جمهور شدم با اولویت دستور تشکیل فوری صندوق رفاه جوانان را تا قبل از اسفند ۱۴۰۰ صادر خواهم کرد.
🔹هر زوج جوان ۵۰۰ میلیون تومان برای اشتغال، ازدواج و مسکن خود از این صندوق دریافت خواهند کرد.
@Rasad_tahlil
⭕️ جمهوریت نظام مورد تهدید جدی قرار گرفته است!
👤 سید محمد خاتمی، رئیس دولت های هفتم و هشتم:
🔹اگر دستآورد بزرگ انقلاب اسلامی، «جمهوری اسلامی» است که در آن رأی آزادانه مردم اصل و میزان است، طبعاً باید انتخابات فرصت و زمینهای باشد برای حضور هرچه بیشتر مردم با گرایشهای مختلف در صحنه، و امید و اطمینان یافتنِ مردم به اینکه با رأی خود راه رسیدن به آرمانها را کوتاهتر و امکان تحقق و برآورده شدن خواستها و نیازهایشان را بیشتر میکنند.
🔹آنچه این روزها در جریان معرفی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری رخ داده است، ناشی از رویکرد، برداشت و اقدامی است که پیش از این هم عرصه را بر انتخاب مردم تنگ کرده و اینبار بیپردهتر و بیپرواتر ظهور و بروز داشته است.
🔹مهمتر و تأسفآورتر از محرومماندن بخشهای مهمی از جامعه و جریانهای مختلف از داشتن نامزدِ مطلوبِ خود آن است که میزان بودنِ رأی مردم و مبنا بودنِ آن برای نظام سیاسی نفی میشود و در واقع جمهوریت نظام که مبتنی بر رأی آزاد ملت است و روز به روز هم کمرنگتر شده است، مورد تهدید جدیتر قرار گرفته است و هیچ جریانی با هر وابستگی و رویکردی که دارد نمیتواند و نباید نسبت به این خطر بزرگ بیتفاوت باشد!/ کانال سید محمد خاتمی
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️ #رئیسی افرادی که پیشنهاد برگزاری اولین نشست انتخاباتی با اتاق بازرگانی را دادند، از خود براند
📹 روایت وحید اشتری از فساد در اتاق بازرگانی
✍️ محمد صادق شهبازی
🔹شروع نشستهای انتخاباتی آقای رییسی با اتاق بازرگانی بود، مهمترین کانون ذینفعان واردات و خامفروشی و طبقه اصلی حاکم بر دولت روحانی که بسیاری وزرا برامده ازآن بودند و معاون اقتصادی فعلی و رییس دفتر قبلی رییسجمهور، رییس اسبق آن بوده.
🔹نودوشش هم که اصولگراها میخواستند به جنگ روحانی بروند مقابل نهاوندیان، آلاسحاق را در شورای جمنا گذاشتند که رییس اسبق اتاق بازرگانی تهران بود. دعوای ما با دولت روحانی و غربگراها، ریش پروفسوری نهاوندیان یا صورت تراشیده و کراوات پدرام سلطانی نیست؛ مشکل اولویت دادن تجارت به تولید است.
🔹تغییر وضع موجود با بانیان یا ذینفعان وضع موجود یا بیمرزبندی ممکن نیست.
🔹نمیدانم طراحی این جلسه کار چه کسی بوده ولی امیدوارم حاج اقای رییسی افرادی را که پیشنهادهایی از این دست به ایشان میدهند یا جلساتی از این دست طراحی میکنند، از اطراف خویش برانند تا امیدهای علاقمندان و طرفداران ایشان تصعیف نشود./ کانال محمد صادق شهبازی
➕ روایت وحید اشتری از فساد در اتاق بازرگانی:
🔹اتاق بازرگانی در بیش از ۶۰ «شورای حاکمیتی» عضو است و حتی درخواست عضویت در ۶۰ شورای حاکمیتی دیگر همچون شورای عالی امنیت ملی و هیئت دولت را هم داده است که با رانتهای اطلاعاتی و لابیهایی که دارند فسادهای عجیبی رقم میزنند.
🔹یک رقم کوچک فساد در اتاق بازرگانی، ۲۷ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در حوزه کارت بازرگانی است که تنها یکی از اختیارات این اتاق است!/ مستضعفین تی وی
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ ابراهیم علیزاده، سردبیر تجارت نیوز:
🔹دولت تورم ايجاد میکند و مجلس تاوان آن را از مردم میگیرد.قرار است با طرح جدید نمايندگان،هرکس بیشتر از یک مسکن و یک خودرو و به هر میزان طلا و دلار بخرد، هنگام فروش آنها مالیات بدهد.برای مسکن ۴۰٪ از محل سود و بقیه ۳۰٪ از محل سود.البته این سود برای ما اسمی است نه حقیقی.
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
📮 #توییت | #رصد_نامزدها ⭕️ واکنش #زاکانی به اظهارات #همتی: 🔹جناب آقای عبدالناصر همتی! 🔹فرمودید می خو
📮 #توییت | #رصد_نامزدها
⭕️ پاسخ #همتی به #زاکانی:
🔹آقای زاکانی! در ترم دوم دورهی کارشناسی اقتصاد، به دانشجویان میآموزیم که ارزش پول ملی چگونه تعیین می شود وچه عواملی درآن تأثیر دارد
🔹انشالله اگر تا پایان انتخابات در صحنه بودید، درخصوص این بخش از ادبیات علم اقتصاد برای شما خواهم گفت.
🔹#یارکمکی
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
📮 #توییت | #رصد_نامزدها ⭕️ #قاضی_زاده: 🔹وقتی رئیس جمهور شدم با اولویت دستور تشکیل فوری صندوق رفاه جو
📮 #توییت
⭕️ واکنش عبدالرضا داوری، دکترای اقتصادی به وعده #قاضی_زاده:
🔹پرداخت وام ۵۰۰ میلیون تومانی برای ۱۲،۰۰۰،۰۰۰ زوج جوان فعلی، ۶ میلیون میلیارد تومان اعتبار لازم است. اگر در بهترین حالت درآمد فروش نفت ایران در داخل و خارج، سالیانه ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان باشد برای تشکیل چنین صندوقی باید چهارسال کل درآمدهای نفتی برای چنین وامی اختصاص یابد.
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️ #رصد_نامزدها | #رئیسی: اگر مدیریت باشد، نه صف مرغ خواهیم داشت و نه جوجهکُشی 👤 سیدابراهیم رئیسی
📮 #توییت
⭕️ احسان سلطانی، کارشناس اقتصادی:
🔹آقای رئیسی که رئیس قوه قضائیه هستند، حاضرین در جلسه اتاق بازرگانی را فقط در ۵ مورد زیر بررسی کنند:
1️⃣ دو تابعیتی، اقامت خانواده در خارج و املاک خارج از کشور
2️⃣ معوقات و بدهکاری های بانکی
3️⃣ خروج سرمایه از کشور
4️⃣ برخورداری از رانتها و امتیازها
5️⃣ میزان افزایش ثروت و عوامل آن
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️ کسانی که نرفتن به پای صندوق را ترویج میکنند دلسوز مردم نیستند/ مسئله اصلی مردم بیکاری و معیشت و مافیای واردات است، نه فضای مجازی و سیاست خارجی
👤 رهبر معظم انقلاب اسلامی:
🔹ملت عزیز ایران! انتخابات در یک روز انجام میگیرد امّا اثر آن در چند سال باقی میماند./ به حرف این کسانی که ترویج میکنند که فایدهای ندارد، نرویم، نمیرویم پای صندوق رأی اعتنا نکنید. اینها دلسوز مردم نیستند.
🔹بحمداللّه مجلس در یک سالی که گذشت نشان داد که هم پرتلاش است، هم دارای همت بلند است، هم کارآمد است./ سفرهای استانی رئیس محترم مجلس و رؤسای کمیسیونها و بعضی از نمایندگان محترم حقیقتاً حرکت و اقدام بسیار خوبی است/ از شروع کار این مجلس یک عدهای برنامهی خودشان را این قرار دادند که یک تصویر منفی از مجلس نشان بدهند./ شما مراقب باشید که با عمل خودتان یا با گفتار خودتان به مخالفین خودتان کمک نکنید.
🔹عدم احراز صلاحیت به معنای بیصلاحیتی نیست. عدم احراز صلاحیت معنایش این است که شورای نگهبان نتوانسته تشخیص بدهد که این آقا صلاحیت دارد. نه اینکه تشخیص داده که صلاحیت ندارد
🔹درمورد مسئلهی مشارکت که بعضی نگرانند که مشارکت کم خواهد شد؛ بنده به نظرم اینجور میرسد که عامهی مردم، عموم مردم دنبال اسم این و آن نیستند، عامهی مردم دنبال اینند که ببینند چه کسی دارای یک مدیریتی است، دارای یک قوّت عملی است، یا دارای قوّت ارادهای است، دارای یک کارآمدیای است که میتواند مشکلات کشور را از میان بردارد؛ دنبال اینند.
🔹مسئله اصلی مردم فضای مجازی و سیاست خارجی و ارتباط با این دولت و آن دولت نیست، مسئلهی اصلی مردم چیزهای دیگر است؛ مسئلهی اصلی مردم بیکاری جوانها است، مسئلهی اصلی مردم معیشت طبقات ضعیف جامعه است، مسئلهی اصلی مردم مافیای وارداتی است که کمر تولید داخلی را میشکند، مسئلهی اصلی مردم سیاستهای غلطی است که فلان جوان مبتکر را که میتواند کار انجام بدهد مأیوس میکند.
@Rasad_tahlil
⭕️طرح سبد غذایی جلیلی
👤سعید #جلیلی
🔹دولت در زمینه سلامت غذایی شهروندان مسئول است. لذا در این خصوص طرحی را آماده کرده و با شروع دولت آن را پیاده خواهیم کرد.
🔹اگرچه هدف بلندمدت این است که تمام خانوارها به سطح درآمدی برسند که نیازهای خود را تأمین کنند ولی تا زمان تحقق این هدف،میبایست خانواده از حق تامین سبدغذایی برخوردار باشند.
🔹در سبد غذایی پیشنهادی سیزده قلم کالا جهت تامین حدود دو هزار و پانصد کیلو کالری انرژی در روز تعریف شده که از جمله آنها نان، برنج، گوشت سفید، گوشت قرمز، تخم مرغ، لبنیات، ماکارونی، روغن، شکر، میوه و سبزی است.
🔹در این طرح، مردم به سه دسته تقسیم میشوند. اقشار کمتر برخوردار جامعه دسته اول را تشکیل میدهند که تمام این سبد به آنها ارائه میشود.
🔹به دسته دوم بخشی از این سبد داده میشود و آن کالاهایی است که در تأمین آن مشکل دارند؛ کما اینکه در سالهای اخیر تأمین مواد پروتئینی مانند گوشت قرمز و سفید برای اقشار متوسط هم سخت بود.
🔹دسته سوم که به لحاظ کمی تعداد کمتری از جامعه هستند و از توانمندی لازم برای خرید تمام این سبد برخورداند، به آنها در این زمینه خدماتی ارائه نمیشود.
@rasad_tahlil
📊 #اینفوگرافیک | ميزان تمايل مردم به شرکت در انتخابات رياست جمهوري ۱۴۰۰
🔹۳۷.۷% کل پاسخگویان گفته اند قطعاً در انتخابات شرکت خواهند کرد، ۷.۷% گفته اند به احتمال زیاد شرکت خواهند کرد./ ایسپا
🔹۴۹.۹% پاسخگویان را مردان و ۵۰.۱% آنها را زنان تشکیل میدهند. ۲۷.۲% در بازه سنی ۲۹-۱۸ سال، ۴۷.۶% در سنین ۴۹-۳۰ سال و ۲۵.۲% در سنین ۵۰ سال و بالاتر از آن بودهاند. ۳۹% پاسخگویان این نظرسنجی در مراکز استانها، ۳۶% در سایر شهرها و ۲۵.۱% در روستاها سکونت داشتند.
🔹تمایل به مشارکت قطعی در انتخابات در مراکز استانها ۳۰.۲ درصد، در سایر شهرها ۳۹.۲ درصد و در روستاها ۴۷.۲ درصد است.
🔹۳۰.۲ درصد پاسخگویان در گروه سنی ۱۸ تا ۲۹ سال، ۳۳.۵ درصد در گروه سنی ۳۰ تا ۴۹ سال و ۵۳.۹ درصد پاسخگویان در گروه سنی ۵۰ سال به بالا تصمیم قطعی برای شرکت در انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۴۰۰ دارند.
🔹۳۴.۶ درصد مردان و ۴۰.۸ درصد زنان گفتهاند قطعاً در انتخابات شرکت خواهند کرد.
🔹۴۰.۴ درصد افراد فاقد تحصیلات دانشگاهی و ۳۳.۳ درصد افراد دارای تحصیلات دانشگاهی تصمیم قطعی برای شرکت در انتخابات گرفتهاند./ ایسپا
@Rasad_tahlil
⌛️ رصد جمعه (7خرداد، 16شوال، 28می):
1339؛ تاسیس بانک مرکزی ایران
1359؛ افتتاح اولين دوره مجلس شوراي اسلامي
1365؛ رابرت مك فارلین مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریكا پس از ۴ روز اقامت در تهران به كشورش بازگشت
🔺 هاشمی رفسنجانی ریاست وقت مجلس شورای اسلامی در این مورد می گوید: هدف آنها در اصل این بود كه بیایند آن یخ های سردی كه در روابط ایران و آمریكا ایجاد شده بود را ذوب كنند هدف نزدیك آنها این بود كه ما را شفیع كنند در لبنان. آنها خواهش كردند كه یكی از مسئولان كشور، آنها را بپذیرند ولی هیچ یك از مسئولان حاضر به ملاقات با آنان نشد. مك فارلین با عصبانیت گفته بود شانس در خانه شما آمده و مشكلاتتان را آماده ایم حل كنیم، فضای شما در تصرف هواپیماهای عراقی و چه و چه است و ما آمدیم مشكلات شما را حل كنیم. مك فارلین گفته بود من اگر رفته بودم روسیه كه پوست بخرم گورباچف روزی سه بار با من ملاقات می كرد.نماینده مخصوص رئیس جمهور آمریكا آمده و یك كلام حاضر نیستید با آن صحبت كنید. ما گفتیم با شما صحبتی نداریم، شما آتش افروز این جنگ هستید شما مسئول مسائل كشور ما هستید ... .(نشریه خبرگزاری جمهوری اسلامی، چكیده اخبار و گزارش های مربوط به شكست تلاش آمریكا برای تجدید رابطه با ایران، اسفند ماه 1365ف ص4و6)
1323ق؛ مهاجرت علمای تهران به ری، معروف به مهاجرت صغری
🔺در اثر فراگیر شدن ظلم و فساد و فقر و قحطی، در اواخر سلطنت مظفرالدینشاه قاجار، علما جهت اصلاح اوضاع و فشار به دولت، تصمیم به مهاجرت از تهران به حرم حضرت عبدالعظیم حسنی علیهالسلام در شهر ری گرفتند.
1901م؛ امضاي قرارداد نفتي "دارسي" بين ايران و انگليس
1998م؛ اولين آزمايش هسته اي پاكستان
1991م؛ روز ملي و استقلال "آذربايجان" از اتحاد جماهير شوروي سابق
@Rasad_tahlil