📊 #اینفوگرافیک | با ۵درصد صرفهجویی در بودجه دولت چه کارهایی میتوان کرد؟
🔹سهم شرکتهای دولتی از بودجه سال آینده کشور عددی نزدیک به ۱.۲۷۴.۰۰۰ میلیارد تومان خواهد بود.
🔹حالا اگر فقط و فقط ۵درصد در این بودجه صرفه جویی شود، منابع حاصل از آن به عدد قابل توجه ۶۳هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان میرسد که با درنظر گرفتن آن میتوان یارانه نقدی ایرانیان را ۲.۵ برابر افزایش داد.
🔹این میزان صرفهجویی از شرکتهای دولتی اگر صورت بگیرد برابر با ۱.۴ برابر بودجه آموزش و پرورش، کمی بیشتر از بودجه دفاعی، ۲ برابر بودجه طرح تحول سلامت، مساوی با بودجه عمرانی کل کشور و برابر با نیمی از درآمد نفتی ایران است!
🔹سهم دولت از بودجه کل کشور ۹۴درصد است؛ در حالیکه سهم بقیه دستگاهها اعم از مجلس، قوه قضائیه، مجمع تشخیص، شورای نگهبان، نیروی انتظامی، سپاه، مراکز فرهنگی و ... روی هم رفته به ۶ درصد میرسد./ مهر
#بودجه_98 | #اقتصادی
@Rasad_tahlil
⭕️ برای رسیدن بهشرایط ظهور امام زمان(عج) باید رژیم صهیونیستی از بین برود/ در کمتر از 10 دقیقه میتوانیم رژیم صهیونیستی را بگیریم
👤 مهدی طائب، فرمانده قرارگاه راهبردی عمار:
🔹انقلاب اسلامی مقدمهسازی برای ظهور امام زمان(عج) است و بسترهای ظهور امام زمان(عج) در جامعه فراهم شود، یعنی نقطهای که امام زمان(عج) میآید، باید امن شود.
🔹باید منطقه و جهان را برای حضور امام زمان(عج) امن شود، چرا که دشمنان در گذشته میخواستند امام زمان(عج) را بهشهادت برسانند.
🔹در اسلام شمشیر برای دفاع است و اگر هیچگونه هجوم و حملهای نباشد، شمشیر دیگر کاربردی ندارد.
🔹امام زمان(عج) زمانی ظهور میکند که تمامی سلاحهای علیه او از کار بیفتد و با تلاش مسلمانان جهان باید این موضوع محقق شود.
🔹مسلمانان همیشه ثابت کردهاند که با حجت الهی میتوانیم سلاحها علیه امام زمان(عج) را از کار بیندازیم.
🔹خط قرمز دنیا سوال از رژیم صهیونیستی است و متاسفانه هر غلطی که علیه مسلمانان انجام دهد، مصون است. بهبرکت انقلاب اسلامی تاکنون رژیم صهیونیستی بهاهداف خود در جهان نرسیده است، چرا که ایران اسلامی سلاح رژیم صهیونیستی را از کار انداخته است.
🔹برای رسیدن بهشرایط ظهور امام زمان(عج) باید رژیمصهیونیستی از بین برود و همچنین ارتباط میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی برای اسلام خطرناک است.
🔹رئیس جمهور آمریکا در سخنرانیهای خود اطلاعاتی را بهجهانیان لو میدهد که با کلی هزینه و سرمایهگذاری نمیتوان بهدست آورد.
🔹براساس گفتههای رئیس جمهور آمریکا، ایران اسلامی میتوانست در کمتر از 12 دقیقه خاورمیانه را بگیرد و از زمانی که ایران در شرایط تحریم قرار گرفته، درگیر کف خیابانها شده است.
🔹مقصود ترامپ از خاورمیانه رژیم صهیونیستی است، چرا که اگر ایران اسلامی با رژیم صهیونیستی درگیر شود، در کمتر از 10 دقیقه میتوانیم رژیم صهیونیستی را بگیریم./ فارس
🌐 #امور_خارجه | 📍 #غرب_آسیا | #سیاسی
@Rasad_tahlil
⌛️ رصد یکشنبه (21بهمن، 4جمادی الثانی، 10فوریه):
1357؛ شكسته شدن حكومت نظامي به فرمان "امام خميني" توسط مردم انقلابي ايران
1357؛ تصويب لايحه انحلال ساواك و محاكمه وزيران توسط مجلس شوراي ملي
1357؛ دیشب جنگ شدید و موحش بین نیروی هوائی و لشکر گارد آغاز شد و امروز این نبرد به اوج رسید
1357؛ از بامداد شهر تهران، تبدیل به میدان جنگ شد و حمله افراد مسلح به کلانتری ها و مراکز انتظامی آغاز گردید
1357؛ تیپ زرهی قزوین که برای تقویت نیروی دفاعی حکومت نظامی وارد تهران شده بود در خیابان سپه مورد هجوم قرار گرفت
1357؛ مردم چندین تانک و زره پوش را که عازم فرح آباد برای جنگ با نیروی هوائی بودند از کار انداختند
1357؛ ستاد امداد سازمان ملی پزشکان تعداد شهداء و کشته شدگان را تا 11 شب 126 تن و تعداد مجروحین را 634 نفر ذکر کرد
955ق؛ عزيمت "شاه طهماسب اول صفوي" به جنگ سلطان سليمان عثماني
1947م؛ امضاي قرارداد صلح بين دول متحد ومتفق
@Rasad_tahlil
⭕️ عربستان: جذب مهاجر یعنی توسعه اقتصادی
🔹در دنیا کشورهای مهاجرپذیر، سیاستهای مشخصی در قبال جذب مهاجران یا پناهندگان دارند. اگر به آنها پناهندگی و اقامت بدهند در کنارش خدمات شهروندی متناسب با وضعیت فرد نیز به او خواهند داد. عربستان نمونهای از این کشورهاست.
🔹تا سال ۲۰۱۷ این کشور پذیرای حدود ۱۱ میلیون نفر مهاجر و نیروی کار خارجی از ۱۰۰ ملیت مختلف بوده است. صنعت ساختوساز در عربستان جایی است که از هر ۱۰ نیروی کار ۹ نفر آنها مهاجر هستند. این مهاجران متناسب با وضعیت اقامتشان از خدمات شهروندی عربستان سعودی به خوبی استفاده میکنند.
🔹کارت الکترونیک بانکی دارند، حقوقشان را ماهانه دریافت میکنند و به راحتی میتوانند با استفاده از نرمافزارهای انتقال وجوه مهاجران (Remittance) مثل ورلدرمیت (worldremit) درآمدشان را به خانوادههایشان در کشور مبدا انتقال دهند.
🔹این کشور با استفاده از نیروی کار مهاجران از تمام ظرفیتهای اقتصاد خود برای رشد و توسعه استفاده کرد تا در برنامهای بلندمدت به اقتصادی پویا و مستقل از نفت نزدیک و نزدیکتر شود.
🔹عربستان یکی از بالاترین نرخهای بازگشت مهاجران به وطن خود را دارد. برخلاف کشورهای اروپایی و بسیاری از توسعهیافتهها، سیاست مهاجرتی این کشور به گونهای است که تمایلی به حفظ مهاجران و افزایش نرخ زاد و ولد از طریق آنان ندارد و از مهاجران فقط برای تامین نیروی کار اقتصاد خود استفاده میکند. این یعنی جذب مهاجر در راستای توسعه اقتصادی./ دنیای اقتصاد
🌐 #امور_خارجه | #اقتصادی
@Rasad_tahlil
13971121000033_Test-iranpoll.pdf
729.1K
💬 #نظرسنجی | نظرسنجی جدید دانشگاه «مریلند» با همکاری موسسه تحقیقاتی «ایرانپُل»/ فارس
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
💬 #نظرسنجی | نظرسنجی جدید دانشگاه «مریلند» با همکاری موسسه تحقیقاتی «ایرانپُل»/ فارس @Rasad_tahlil
💬 #نظرسنجی | تحقیق جدید موسسه ایرانپل و دانشگاه مریلند نشان داد؛ حمایت ایرانیها از برنامه موشکی و هستهای در نظرسنجی جدید
▪️نظرسنجی جدید دو موسسه آمریکایی
🔹نزدیک به ۹۰ درصد از ایرانیها خواستار تداوم پیشرفت برنامه هستهای کشورشان بوده و آن را امری مهم و ضروری عنوان کردند.
🔹۸۱.۲ درصد از شرکتکنندگان میگویند که برخلاف وعده سیاسیون و برخی شعارها، وضعیت زندگی مردم ایران با حصول توافق هستهای و در دوران پسا-برجام، هیچ بهبودی پیدا نکرده است.
🔹حدود ۴۲ درصد از ایرانیها در این تحقیق گفتند که اعتمادی به کشورهای اروپایی درخصوص پایبندی به تعهدات حفظ برجام، بهرهمندسازی ایران از عواید اقتصادی و مقابله با تحریمهای آمریکا، ندارند. در مقابل اما ۴۴ درصد ابراز امیدواری کردند که اروپا به وعدههایش عمل کند.
🔹۸۱.۲ درصد از شرکتکنندگان نیز معتقدند که اروپاییها عامدانه اجرای تعهداتشان را به تعویق انداخته و با سرعتی که میتوانند برای ایجاد کانال ویژه مالی (ساحات – INSTEX) پیش نمیروند. اکثر این افراد (۸۵.۲ درصد) فشارهای آمریکا و ترس اروپا از کاخ سفید را عامل این مسئله اعلام کردند.
🔹بیشتر ایرانیها (۷۲.۴ درصد) تجربه تلخ برجام و خلفوعده آمریکاییها را اثباتی بر غیرقابل اعتماد بودن آمریکاییها در مذاکرات بعدی و اینکه دادن امتیاز بیشتر موجب بهبود اوضاع نمیشود، دانستند.
🔹۴۲.۹ درصد از شرکتکنندگان معتقدند اقتصاد کلی ایران در وضعیت «بسیار بدی» قرار دارد.
🔹نزدیک به ۳۰ درصد از نظردهندگان اما وضعیت اقتصادی ایران را خوب اعلام کردهاند.
🔹۳۶.۲ درصد از مردم، تحریمها و فشارهای خارجی را باعث مشکلات کنونی در اقتصاد این کشور میدانند.
🔹نزدیک به ۹۶ درصد از نظردهندگان تاکید کردند که ارتقای توان موشکی ایران برای آنها و البته امنیت و بازدارندگی کشور حائز اهمیت است.
🔹در موضوع مبارزه با تروریسم نیز بخش از اعظمی از مردم ایران (۸۶.۶ درصد) خواستار حفظ و افزایش حمایتهای این کشور از گروههای مقاومت منطقه در مبارزه با سازمانهای تروریستی مانند داعش شدند.
▪️این نظرسنجی در ادامه از ایرانیها خواست که با شنیدن نام کشورهای خاص، میزان محبوبیت آن را بیان کنند که نتایج آن به شرح زیر است:
🔹چین: ۵۶.۲ درصد مطلوب – ۴۰.۸ درصد نامطلوب
🔹روسیه: ۶۳.۸ درصد مطلوب – ۲۴.۵ درصد نامطلوب
🔹آلمان: ۵۶.۱ درصد مطلوب – ۴۰.۶ درصد نامطلوب
🔹فرانسه: ۴۶.۵ درصد مطلوب – ۴۷.۸ درصد نامطلوب
🔹بریتانیا: ۲۵ درصد مطلوب – ۷۳.۹ درصد نامطلوب
🔹آمریکا: ۱۵.۲ درصد مطلوب – ۸۱.۴ درصد نامطلوب
🔹سازمان ملل: ۴۱ درصد مطلوب – ۵۴.۸ درصد نامطلوب
🔹بهعنوان سوال پایانی نیز ۶۹ درصد از ایرانیها تاکید کردند که برای رفع مشکلات اقتصادی، باید سیاستهای «اقتصاد مقاومتی» بهطور کامل اجرا شده تا به خودکفایی برسند. ۲۷.۹ درصد نیز گفتند که باید حجم مبادلات تجاری با دیگر کشورها افزایش پیدا کند./ فارس
🌐 #امور_خارجه | #اقتصادی
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
💬 #نظرسنجی | تحقیق جدید موسسه ایرانپل و دانشگاه مریلند نشان داد؛ حمایت ایرانیها از برنامه موشکی و
📮 #توییت
⭕️ عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان:
🔹نظرسنجي جديد دانشگاه مريلند آمریکا:
🔹نزديك به 80 درصد ايرانيها خواستار تداوم برنامه هستهاي هستند و آن را مهم ميدانند81.2 درصد ميگويند كه وضعيت زندگي بعد از برجام بهبود پيدا نكرد 72.4 درصد آمريكاييها را غيرقابل اعتماد مي دانند96 از ارتقاي توان موشكي حمایت می کنند
🔹از این نظر سنجی که توسط حکومت ایران انجام نشده است می توان فهمید که نظام با یک اقلیت پر سرو صدا که با استفاده از رسانههای غربی -سعودی و شبکههای اجتماعی "نمود"خود را چند برابر"بود"کرده است مواجه است
#سیاسی
@Rasad_tahlil
⭕️ دادستان کل کشور: ما میگوییم فضای مجازی را باید کنترل کرد، اما رئیس جمهور میگوید باید آنها را رها کنید/ گرانفروشی کار دولت نیست، کار بخش خصوصی است/ وضعیت گوشت ناشی از خیانت در توزیع و نظارت است
👤 محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور:
🔹ما میگوییم فضای مجازی را باید کنترل کرد، اما رئیس جمهور میگوید باید آنها را رها کنید، مردم آزاد هستند و باید خودشان انتخاب کنند.
🔹حرف ما به مسؤولان دولت این است که شما برای مردم و کشور جاده میسازید، آیا این وسیله نقلیه را بیشناسنامه رها میکنید؟ چطور برای اتومبیل مردم، پلاک و شناسنامه میگذارید و تخلفات را با دوربین ثبت میکنید.
🔹جادهای با عنوان اتوبان اینترنت درست شده است و پهنای باند در اختیار این فضاهای مجازی گذاشته میشود، ما میگوییم اجازه دهید این پهنای باندی که در اختیار فضای مجازی و شبکههای اجتماعی است مدیریت شود و کسی که بخواهد دادهای بگذارد، معلوم باشد کیست و کجاست؟ رها که شود وضعیت همین میشود، این چه نوع آزادی است؟
🔹بیشتر کلاهبرداریهایی که امروز در فضای مجازی صورت میگیرد از طریق تلگرام است.
🔹در سخنرانیهایمان نباید آدرس غلط به مردم بدهیم، اعتقاد ما بر این نیست که بگوییم فضای مجازی را ببندید، دولت وظیفه دارد آن را کنترل کند.
🔹(حل شدن بخشی از مشکلات اقتصادی کشور را از طریق خود مردم امکانپذیر دانست و گفت) گرانفروشی، کم فروشی، احتکار و امثال آن کار دولت نیست، کار بخش خصوصی است، این چیزها را با تعزیرات و برخورد نمیتوان درست کرد، باید فرهنگ تقوا در بین مردم رشد پیدا کند.
🔹بیش از دو هزار نفر ارز دولتی دریافت کردند که اسامی آنها را داریم و غالب آنها هم بخش خصوصی است، برخی برگرداندند، برخی معلوم نیست با این ارز چکار کردند، برخی هم کم برگرداندند، چرا در این شرایط که تحریم هستیم برخی اینچنین رفتار میکنند.
🔹(با انتقاد از وجود مدیران دوتابعیتی در کشور تصریح کرد) یکسری از این افراد خائن هستند که از کشور فرار کردهاند، به پلیس اینترپل میگوییم آنها را دستگیر کند اما این کار را نمیکند، مسؤولان امنیتی و دولتی باید مدیران دوتابعیتی را رصد کنند و ببینند که چکار میکنند، این مدیران باید رفت و آمد و هزینهشان شفاف باشد.
🔹وضعیت گوشت که شاهد آن بودهایم، ناشی از کمبود نیست، ناشی از خیانت در توزیع و نظارت است، گوشت دولتی که دیگر همه چیز آن مشخص است، وقتی چند صد تن آن را در یک انبار پیدا میکنیم یعنی ضعف مدیریت و اهمال نسبت به مردم وجود دارد./ فارس
🌐 #فضای_مجازی | #اقتصادی
@Rasad_tahlil
⌛️ رصد دوشنبه (22بهمن، 5جمادی الثانی، 11فوریه):
l1l.ir/4cb1
🚩 1357؛ پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي ايران و سقوط رژيم شاهنشاهي 🇮🇷
1303؛ آغاز دوره سوم مشروطه با ديكتاتوري رضاخان سردار سپه
1357؛ تهران صحنه جنگ خونین شد و درگیری ارتش با مردم مسلح در خیابانها شدت گرفت
1357؛ غالب خیابانهای تهران سنگربندی شد و در تصرف افراد مسلح مردمی قرار گرفت
1357؛ ستاد ژاندارمری واقع در میدان 24 اسفند (انقلاب) سقوط کرد و به دست افراد نیروی هوائی، دریائی، چریکها و مردم افتاد
1357؛ در اثر حمله به تسلیحات ارتش، کارخانجات و مخازن اسلحه به دست مردم افتاد
1357؛ شهربانی کل کشور سقوط کرد و به دست نیروی مردمی افتاد. پس از سقوط شهربانی زندان کمیته نیز به دست مردم مسلح فتح شد
1357؛ دانشکده افسری، دانشکده پلیس و دبیرستان نظام پس از چند ساعت زد و خورد به دست نیروهای مردمی فتح شد
1357؛ صدا و سیمای ایران به دست مردم تصرف شد
1357؛ صادق قطب زاده به ریاست صدا و سیمای ایران منصوب گردید
1357؛ سپهبد مهدی رحیمی فرماندار نظامی و رئیس شهربانی به دست مردم اسیر شد
1365؛ عمليات كوچك فتح 4 توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامي
656ق؛ رحلت "بن ابی الحدید" متكلم و فقیه بزرگ مسلمان و شارح نهج البلاغه
672ق؛ درگذشت شاعر و عارف شهیر "جلال الدین محمد بلخی" معروف به "مولوی"
660ق.م؛ آغاز حكومت امپراتوري و سلطنت اولين امپراتور ژاپن
1990م؛ آزادی "نلسون ماندلا" رهبر كنگره ملی افریقا از زندان آپارتاید
@Rasad_tahlil
⭕️ بودجه سال آینده فاصله های حقوقی را افزایش می دهد
👤 حمیدرضا حاجی بابایی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس:
🔹به نظر من یکی از نقدهای اساسی که به اعضای کمیسیون تلفیق بودجه سال 98 می توان وارد کند این است که مبنای 20 درصد افزایش حقوق ها را باقی گذاشتند.
🔹اگر چه کارهای مثبت در این رابطه انجام داده اند یعنی بخشودگی مالیاتی را تا دو میلیون و 700 هزار تومان بالا بردند و از آن طرف مالیات حقوق های بالا را افزایش پیدا کرد اما در هر حال وقتی به حداقل و حداکثر حقوق را می نگرم افزایش 20 درصدی فاصله حقوق ها را غیرقابل قبول خواهد کرد و حداقل عادلانه نیست.
🔹باید بودجه سال 98 را تحریمی بنویسیم، بودجه تحریمی یعنی اینکه به فکر اقشار آسیب پذیر جامعه باشیم و آنها را به نوعی تحت پوشش قرار دهیم.
🔹باید برای افزایش حقوق ها راه و روش دیگری در نظر گرفته می شد تا حداقل عادلانه باشد.
🔹(با اشاره به احکام قانون برنامه ششم توسعه کل کشور) ماده 29 و 30 این قانون میگوید که حقوق ها باید به شکلی طراحی شود که بین پایین ترین حقوق و بالاترین حقوق فاصله ها نزدیک شود، بودجه سال آینده مغایر برنامه ششم توسعه است و چرا که فاصله های حقوقی را افزایش می دهد به همین دلیل به نظر میرسد مغایر با احکام قانون برنامه ششم است.
🔹(با بیان اینکه افزایش حقوق باید همه پایه های حقوقی انجام بگیرد، بیان داشت) با این حال افزایش باید معقول باشد، به نظر من در سال 98 باید مبلغ ثابتی را برای افزایش حقوق ها محاسبه می کردیم تا این مبلغ وقتی برای حقوق 20 میلیونی حساب میشد درصد افزایش 5 درصد می شد و برای حقوق یک میلیون و دویست هزار تومان درصد افزایش 60 و 70 درصد محاسبه، اگر اینگونه محاسبه میکردیم به نظر من به عدالت و بودجه تحریمی نزدیکتر بود./ تسنیم
#بودجه_98 | #اقتصادی
@Rasad_tahlil