هدایت شده از اخبار دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اهوازیها با شعار "جلیلی سرافراز خوش آمدی به اهواز" از دکتر جلیلی استقبال کردند
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ @Jalili_saeed
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
.
🔰 جلیلی؛ اصلح مقبول مثل رئیسی
🔸تحلیل ۹دی از نتایج نظرسنجیهای معتبر علمی نشان میدهد سعید جلیلی با بیشترین اقبال مردمی روبروست
🔸رهبر انقلاب: خدای متعال دلهای مردم را انشاءالله به بهترین گزینه هدایت خواهد کرد
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
.
🔰 جلیلی؛ اصلح مقبول مثل رئیسی
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰 جلیلی؛ اصلح مقبول مثل رئیسی/ بخش اول
🔸تحلیل ۹دی از نتایج نظرسنجیهای معتبر علمی نشان میدهد سعید جلیلی با بیشترین اقبال مردمی روبروست
🔸رهبر انقلاب: خدای متعال دلهای مردم را انشاءالله به بهترین گزینه هدایت خواهد کرد
🔹 كمتر از يك هفته به برگزاری انتخابات رياست جمهوری مانده است. همانگونه كه ۹دی در شماره هفته دوم خرداد (۱۳ خرداد) قبل از اعلام نتايج تاييد صلاحيتها پيش بينی كرده بود، دو جريان اصلی در اين انتخابات در حال رقابت هستند. جريان تداوم دولت خدمت شهيد رئيسی و جريان بازگشت و ارتجاع به دولت روحانی. اين روزها مساله اقبال مردمی و رایآوری مساله داغ محافل مردمی و رسانهای است.
🔹حضور جمعيت هواداران در تجمعات و ميتينگهای انتخاباتی از گذشته يكی از معيارهای تخمين ميزان هوادارن يك نامزد بوده است و البته مانور رسانه ای روی آن عاملی مهم براي القای اكثريت بودن. البته پس از كرونا و چند دوره برگزاری انتخابات با مشاركتهای نسبتا پايين در كشور، الگوی رفتار انتخاباتی مردم و نامزدها كمی تغيير كرده و ديگر شاهد تبليغات ميدانی گسترده و پرحجم نيستيم و عمده تمركز كنشهای انتخاباتی به سمت رسانه و فضای مجازی رفته است. در اين خصوص ۶ نامزد انتخابات رياست جمهوری چهاردهم طی چند روز گذشته فعاليتهای ميدانی خود را افزايش داده اند و رسانه های طرفدار هر كدام، در حال القای اكثريت بودن هستند.
🔻نظرسنجی يا نظرسازی؟ مساله اين است!
از ابتدای دهه نود تا امروز، با توجه به گسترده شدن شبكه های اجتماعی و رسانه های مجازی، مساله نظرسنجيهای انتخاباتی از پربحث ترين و جذابترين موضوعات انتخاباتی بوده است. به ويژه آنكه در مقاطع مختلفی، مساله وحدت و اجماع نامزدهای اصولگرا به نتايج اين نظرسنجيها گره زده شد. البته از چندين سال قبل نظرسنجيهای تلگرامی و مجازی هم به فضای انتخابات وارد شدند؛ نظرسنجيهايی كه هر چند وثاقت و اعتبار بسيار پايينی دارند اما از جهت القای اكثريت بودن و موج سازی برای نامزدهای انتخابات كاربرد دارند.
در اينجا كاری به اين نوع نظرسنجيها نداريم كه تقريبا ماجرا و كاركرد آنها اين روزها برای همه روشن شده و آنقدر متكثر و متنوع شده اند كه می توان گفت كاركرد اوليه خود را نيز از دست داده اند.
🔹آنچه در ادامه می آيد درباره نتايج نظرسنجيهای مراكز معتبر نظر سنجی شناخته شده است كه با يك كار علمی و تخصصی به موضوع انتخابات ورود پيدا می كنند. هر چند متاسفانه در نحوه انتشار نتايج اين نظرسنجيها نيز گرايشها و سليقه های انتخاباتی و سياسی طی سالهای گذشته دخالت داشته است.
🔹در انتخابات اخير اما با يك پديده افراطی از نظرسازی و ارائه نظرسنجی روبرو هستيم. با توجه به شرايط خاص اين انتخابات كه موجب شده تا اين لحظه، دو مرحله ای باشد و سه نامزدی كه رای بيشتری دارند، آراء نزديك به هم داشته باشند، نتيجه نظرسنجيها در مورد اين سه نامزد بسيار به هم نزديك است.
🔹اما يك جريان خاص اصرار دارد با توليد نظرسنجی توسط برخی مراكزی كه سابقه چنين نظرسنجيهايی نداشته اند (مثل مركز پژوهشهای مجلس) و از اين بدتر، توليد اخبار جعلی از نتايج نظرسنجی مراكز معتبری مثل صدا و سيما، هم نامزد خود (قاليباف) را بالاتر از بقيه نشان دهد و هم آراء نامزد اصلاحطلب (پزشكيان) را بالاتر از عدد واقعی خود به تصوير بكشد.
🔹اين جريان سابقه چنين رفتاری را در انتخابات سال ۹۲ نيز دارد و دقيقا خطر اين رفتار با توجه به نتيجه آن انتخابات، بيش از پيش احساس می شود. هدف آنها از اين مدل نظرسازيها و نظرسنجيهای شب انتخاباتی اين است كه خطر رای آوری نامزد غربگرا را بزرگنمايی كنند تا ديگر نامزد اصلی جريان انقلاب (جليلی) وادار به كناره گيری به نفع نامزد مورد نظرشان (قاليباف) شود.
اين در حالی است كه همچون سال ۹۲ به تبعات اين بزرگنمايی از آراء نامزد غربگرا توجه ندارند. توضيح آنكه الگوی رای دهی مردم ايران تقريبا شب انتخاباتی است و درصد بالايی از مردم دو روز آخر منتهی به انتخابات تصميم می گيرند به چه كسی رای دهند؛ و معمولا آن فرد كسی است كه مردم احساس كنند برنده انتخابات است.
🔹امسال اين الگو با شدت بيشتری جاری است و همه نظرسنجيها نشان میدهد درصد مرددين و آنهايی كه هنوز نامزد مد نظرشان را انتخاب نكرده اند، بالا و قابل توجه است. وقتی به صورت دوپينگی و غير واقعی اينگونه القا شود كه نامزد جريان غربگرا رای آوری بالايی دارد، از آنجا كه اين جريان خود را به عنوان نماد تغيير و نه به وضع موجود معرفی كرده، عمده مردم مردد و گرفتار در مارپيچ سكوت، به سمت او گرايش پيدا خواهند كرد؛ چرا كه يك وجه مهم ديگر الگوی رای دهی مردم در ايران، رای سلبی و نه گفتن به وضع موجود است.
ادامه در بخش دوم👇
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰 جلیلی؛ اصلح مقبول مثل رئیسی/ بخش دوم و پایانی
🔸تحلیل ۹دی از نتایج نظرسنجیهای معتبر علمی: سعید جلیلی با بیشترین اقبال مردمی روبروست
🔹بخشی از جريان طرفدار قاليباف كه عمليات رسانهای نظرسازی را پيش میبرند، ناخواسته در حال تقديم دولت بعد به جريان غربگرا هستند. ماجرای جعل نظرسنجی صدا و سيما در روز جمعه كه منجر به تكذيب رسمی مركز تحقيقات صدا و سيما شد، نمونه بارزی از رفتار اين جريان طی روزهای گذشته بود.
🔹يكی ديگر از اين اقدامات، استناد به نتايج نظرسنجی مركز پژوهشهای مجلس بود؛ در حاليكه اولا وابستگی اين مركز به مجلسی با ریاست قالیباف، اعتماد به آن را دچار خدشه می كند و ثانيا اين مركز سابقه چندانی در انتشار نظرسنجی انتخاباتی را نيز ندارد.
🔹مورد ديگر استناد به نتايج تنها يك مركز نظرسنجی (دانشگاه تهران) از ميان چند مركز نظرسنجی معتبر بود كه متاسفانه روزنامه وزين و انقلابی وطن امروز دچار اين خطای مهم شد. چرا كه نتايج اين نظرسنجی با سليقه و اهداف آنها همخوان بود. در حالی كه نتايج نظرسنجی مراكز با سابقه ای مثل مركز تحقیقات صدا و سيما و ايسپا كاملا متفاوت از نظرسنجی دانشگاه تهران است. همچنين مركز متا وابسته به دانشگاه امام صادق كه در انتخابات مجلس گذشته نشان داد عيار نظرسنجيهاش بالا و نزديك به واقعيت است، نتيجه ای خلاف نظرسنجی دانشگاه تهران ارائه كرده است.
🔻جليلی در صدر نظرسنجيهای معتبر
جمع بندی آنكه اگر بنا به استناد به نظرسنجيهای معتبر باشد، در مجموع بايد گفت سعيد جليلی از قاليباف و پزشكيان وضعيت بهتری دارد؛ نظرسنجی صدا و سيما، ايسپا و دانشگاه امام صادق از جمله اين نظرسنجيها هستند كه تصاوير نتايج آنها آمده است. هر چند قبلا اشاره شد كه اين اختلاف ناچيز است و هر سه نامزد حركتی پا به پای هم دارند. مهم آن است كه كدام يك بتواند در روزهای پايانی موج آفرينی و رای سازی كند.
🔻خطای کنارهگیری جلیلی یا قالیباف به نفع یکدیگر
با اين اوصاف علاوه بر خطر موج آفرينی برای نامزد غربگرا بر اثر عمليات رسانه ای برخی طرفداران قاليباف، اشتباه ديگرشان هدفگذاری اجماع دو نامزد است. البته از نگاه ۹دی همان طور كه در شماره گذشته به طور مشروح بيان شد، قاليباف و جليلی در اين انتخابات دو گزينه رقيب هستند و به يك جريان انتخاباتی تعلق ندارند؛ قاليباف تلاش ميكند بينابين دو جريان گفتمانی انتخابات یعنی ادامه رئيسی و بازگشت به روحانی حركت كند. در حاليكه جليلی كاملا بر مدار ادامه و تکامل دولت رئيسی گام برميدارد. بنابراين از حيث گفتمانی، اجماع اين دو نامزد غير ممكن و غلط است.
🔹اما اگر از نظر تاكتيكی و صرفا با توجه به رای آوری هم نگاه كنيم، اين اجماع غلط است.
اولا در مجموع نظرسنجيها، تعداد آنهايی كه رای جليلی را بيشتر می دانند بيشتر است. پس اصرار بر کنارهگیری به نفع قالیباف مبنای علمی و منطقی ندارد.
ثانيا در مورد دوگانه های ميان هر يك از اين سه نامزد، با توجه به اختلاف ۱۸۰ درجه ای نظرسنجيها، نمی توان جمع بندی كرد و رای قطعب به كناره گيری يكی به نفع ديگری داد؛ مثل كاری كه وطن امروز كرده و به استناد نتايج نظرسنجی دانشگاه تهران (كه البته اين روزنامه اسم اين مركز را هم در گزارش خود نياورده است) نتيجه گرفته در دوگانه جليلی و پزشكيان، جليلی بازنده است. كافی است نتايج نظرسنجی دانشگاه امام صادق را ببينيم كه درست برخلاف اين نظرسنجی است. همينطور آرای منفی به هر نامزد، نتيجه گيری وطن امروز را رد می كند. (در تصاوير اين نتايج مشخص است)
🔹ثالثا درصد آرا در همه نظرسنجيها نشان مي دهد هر سه نامزد به هم نزديك هستند. بنابراين استناد به بالاتر بودن هر كدام از آنها استنادی محكم و قطعی نيست. چه بسا در رقابت نهايی جليلی و قاليباف به دور دوم بروند و اين كاملا محتمل است. در صورتيكه با حذف هر يك از آنها به نفع ديگری، دو قطبی شكل گرفته ممكن است موج رای آوری را به سمت نامزد غربگرا ببرد و در همين دور اول، او را برنده انتخابات كند.
🔻دلها دست خداست
در پايان بايد يادآوری كرد دلهای مردم دست خداست؛ اگر به دنبال موج آفرينی و رای سازی هستيم بايد با صاحب دلها ببنديم نه اينكه به اقدامات غير اخلاقی و نظرسازی روی آوريم. جليلی نشان داده اخلاق و صداقت را هيچگاه قربانی رقابت انتخاباتی نكرده است. خدا رحمت كند علامه مصباح را كه در گفتگو با هفته نامه ۹دی فرمود: «برای خدا كار كنيد، اصلح، مقبول می شود.» اكنون كه اصلح، مقبول هم هست و مردم به سمت او روی آورده اند؛ تنها بحث بر سر افزايش رای و موج آفرينی است. به تعبير رهبر انقلاب «خدای متعال دلهای مردم را انشاءالله هدایت خواهد کرد به بهترین گزینه و انشاءالله یک رئیسجمهور شایسته برای ملّت ایران تعیین خواهد شد»
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ آقای پزشکیان صراحتا توضیح دهد که در ماجرای قتل خانم میترا استاد توسط محمدعلی نجفی، چه موضعی اتخاذ کرد؟ میترا استاد هم زن بود، هم کُرد بود، هم به عمد و ظلم کشته شد و قاتل همپیاله پزشکیان در یک جریان سیاسی بود!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ شما هم مثل من تصور کنید لبخند روی صورت رهبرم سیدعلی را وقتی میتینگهای انتخاباتی پر از جمعیت جلیلی در میدان امام اصفهان، طرفداران پزشکیان در شیراز، هواداران قالیباف در قزوین و دیگر کاندیداها را میبیند و به یاد میآورد خیال خامی که سال ۱۴۰۱ دشمنان انقلاب اسلامی برای فروپاشی نظام داشتند. امام خامنهای طراح اصلی این پیروزی است.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از محمدعلی رامین
🌴شگفتزدگی سفیر انگلیس‼️
✅ اولین بار بود که میزبان یکی از داوطلبان ریاست جمهوری میشدم؛
بهار سال ۱۳۹۲ بود و تازه مسئولیت اداره مدرسه علمیه دزفول را بر عهده گرفته بودم که مصادف با تبلیغات ریاست جمهوری شده بود.
با درخواست از مرکز استان خوزستان، قرار شد دکتر #سعید_جلیلی میهمان علما و طلاب شهرستان دزفول باشد.
گروههای مرتبط با روحانیت را از شهرهای اقماری دعوت کرده و همه منتظر ورود ایشان بودند و بنده هم دلواپس رسیدن میهمان.
مرتب با رابط ایشان تماس میگرفتم؛
نیمههای مسیر جاده اهواز- دزفول رسیده بودند که تماسها برقرار شد و ادامه یافت تا گفتند که به ورودی شهر رسیدهاند🤲
نشانی محل جلسه را دادم و چشم به انتهای خیابان دوخته بودم و منتظر کاروان و کارناوال خودروهای دکتر جلیلی و همراهانش بودم که ناگهان یک وَن سفید رنگی جلوی مدرسهما ترمز کرد؛ ناباورانه دیدم #دکتر_سعیدجلیلی با لباسی ساده پیاده شد؛ بدون هیچ اسکورت و محافظانی که برای سایرین متعارف بود.
بله تمام همراهان دکتر از راننده و محافظ گرفته تا فیلمبردار و دستیار، همان ۶-۷نفر از جوانانی بودند که درون وَن از تهران همسفر ایشان بودند...
مجلس دیدار و سخنرانی و گفتگوهای بسیار صمیمانه با علما و طلاب شمال خوزستان بدون کمترین تشریفاتی برگزار شد.
در ورای مباحث عالمانه، سادگی و سلوک متواضعانه دکتر جلیلی که ۶سال بود مسئولیت یکی از کلیدیترین ارکان امنیتی کشور، یعنی "دبیری" «شورای عالی امنیت ملی» را به عهده داشت، همه را مجذوب خود کرده بود؛
کسیکه در همان زمان، مذاکره کننده ارشد و مقتدر جمهوری اسلامی با کشورهای 1+5 بود؛ کسیکه مذاکراتش با کاترین اشتون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، خبرنگاران تمام خبرگزاریهای معتبر جهان را ساعتها زیر آفتاب یا برف و باران نگه میداشت تا کلامی از او بشنوند...
حالا او را از آبادان تا اهواز و دزفول با یک وَن و چند جوان خوشمشرب و بیحاشیه در دزفول میدیدیم و دوستان با خود میگفتند: کاروان تشریفات و تامین امنیت اروپایی کجا و "وَنِ تنها" در جادههای خوزستان کجا؟!...
اینجا بود که به چشم خود دیدیم، اصولا بزرگان جامعه شیعه را، ابهت روحی و هیمنه معنوی در سادهزیستی، از هرنوع دبدبه و کبکبه ظاهری جذابتر و بانفوذتر میکند و جلیلی مقتدر، بیتکلفی را از رهبران معنوی شیعه آموخته بود و لابد خوانده بود که «پالیوز» سفیر انگلیس در بغداد دو سال بود که در خواست دیدار با شیخ اعظم، شیخ مرتضی انصاری، زعیم برجسته و رهبر علمی و معنوی شیعیان را به سفیر ایران در بغداد داده بود تا وساطت کند!
روزی سفیر ایران به پالیوز خبر داد که شیخ طائفه، مرجع بزرگ شیعیان، امروز به قصد زیارت قبر "سلمان فارسی" به مدائن و بغداد سفر میکند...
هر دو سفیر که تا آن روز، شیخ انصاری را ندیده بودند، به خارج از بغداد رفته و همراه با گروه کثیری از مردم منتظر رسیدن شیخ ماندند؛ چون ازدحام مردم زیاد بود، از جمعیت جدا شده و جلوتر از جماعت ایستادند تا کاروان شیخ فرا رسد؛ در این چشمانتظاری بودند که ناگهان صدای صلواتهای پیاپی، سفیران منتظر را به خود آورد و دیدند که مردم به دور "پیرمردی الاغ سوار" حلقه زدهاند...
سفیر ایران دست به پیشانی خود زد و با تاسف گفت: گویا باز هم از دیدار محضر شیخ اعظم محروم شدیم...؛ اما پالیوز سفیر انگلیس که از سادگی و بیتکلفی شیخ انصاری بُهتزده شده و به وجد آمده بود، گفت: "به خدا سوگند، این پیرمرد یا عیسای مسیح است یا نایب اوست!
(برگرفته از کتاب فاتحان اقالیم سبعه صفحه ۳۱۷)
✍و امروز دوباره بخاطر میآورم، سادهزیستی و بیتکلفی جلیلی که حاکی از غنای نفس و مناعت طبع اوست، پشتوانه روحی او در صیانت از منافع ملیما در مقابل بیگانگان و راز پاکدستی و امانتداری او نسبت به بیتالمال ما ایرانیان است.
✍منصور کیانی- خردادماه ۱۴۰۳
پ.ن:
🔺سادهزیستی امام خمینی، او را رهبر بزرگترین انقلاب دینی و بنیانگذار جمهوری اسلامی کرد؛
🔺سادهزیستی امام خامنهای، او را کوران حوادث جهان معاصر، تبدیل به یگانه دوران کرده است؛
🔺سادهزیستی مهاتما گاندی، او را برای نجات هندوستان از چنگال انگلستان، توانا کرد؛
🔺سادهزیستی نلسون ماندلا، او را منجی آفریقای جنوبی و قهرمان قاره آفریقا در برابر گردنکشان آمریکا و اروپا ساخت.
🌴سادهزیستی بزرگان، بخش جداناپذیر شخصیت آنها در عدالتخواهی، ظلمستیزی، مهربانی با مردم، مقابله با ویژهخواران، فسادستیزی و مدیریت فداکارانه و حکیمانه آنهاست که اگر عوامفریبانه نباشد، مانع جمع شدن فرصتطلبان دغلباز در اطراف آنها میشود؛ مثل شهیدرئیسی که ساده آمد و سالم رفت🤲
صفحاتمجازی محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اعلام حمایت ماموستا جلیل پور به نمایندگی از علمای اهل سنت آذربایجان غربی از دکتر جلیلی
ماموستا جلیل پور:
🔹امروز همان احساسی را داریم که در چند سال قبل در استقبال از رئیسجمهور شهید رئیسی بزرگوار داشتیم.
🔹اینبار هم افتخاری نصیب ما شده است که در خدمت کسی باشیم که با خلوص نیست ادامه دهنده راه رئیسجمهور شهید است.
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تصاویر زیبا از استقبال پرشور مردم ارومیه از دکتر سعید جلیلی
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دکتر جلیلی: جهش باید شکل بگیرد تا یک میلیون تن سیب بر روی دست کشاورزان منطقه نماند
دکتر جلیلی در جمع مردم ارومیه:
🔹جهش چگونه شکل میگیرد؟ ما ۴۰۰۰۰روستا در کشور داریم که به برکت جمهوری اسلامی عمده آنها از آب، برق، گاز، تلفن و جادههای روستایی و شبکه های بهداشت و... برخوردارند.
🔹نگاه ما این است که هر کدام از این روستاها میتواند نه تنها موجب اشتغال و ارزآوری کشور بشود بلکه موجب جهش کشور هم میشود.
🔹استان شما با سه کشور هم مرز است و باید دروازه صادرات کشور بشود نه این که یک میلیون تن سیب کشاورزانش روی زمین بماند، بلکه به بهترین شکل باید از ظرفیتها استفاده کنند.
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
هدایت شده از اخبار دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر سعید #جلیلی
شناخته شده ترین
نامزد ریاست جمهوری ایران
در جهان!
یک جهان فرصت
یک ایران جهش
هر ایرانی یک نقش پرشکوه
#سعیدجلیلی
#سعید_جلیلی
✅@Jalili_saeed
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #کلیپ| ما به عقب برنمیگردیم
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily