فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
پرستار:
"حاج آقا چقدر طی کردن رفتن جونشون رو دادن؟ منم همون قدر پول میگیرم ازتون"
فقط خواستم بگم که جامعه اونقدر هم از ارزشها دور نیست. ما چنین جوانانی هم داریم. همین
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ هر دوقطبیای به نفع دشمنه؟!
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
.
🔹️ گفتگوی حمید رسایی با فرهیختگان درباره دوقطبی
جریانات سیاسی در دوقطبیهای سیاسی به حسابهای بانکی و خانههای مجلل هم کاری ندارند!
معنای دو قطبی در شرایط فعلی چیست؟
دوقطبی سازی به معنای ایجاد تقابل بین دو مجموعه است به شکلی که رو در روی هم قرار بگیرند و هر یک به نفی مطلق دیگری بپردازد. این وضعیت میتواند در حوزه مسائل اجتماعی، مسائل فرهنگی، مسائل اعتقادی یا سیاسی ایجاد شود.
آیا باید از ایجاد هر نوع دوقطبیای پرهیز کرد؟
اولین دوقطبیها را خداوند ایجاد کرده. هر دوقطبیای باطل نیست، بلکه ایجاد دوقطبی در جریان حق، باطل است. برخی دوقطبی واقعی هستند که اساسا باید حفظ شوند مثل تقابل اسلام و کفر، یا تقابل بین سازش و مقاومت، عزت و ذلت، برخی از این دو قطبیها را امام راحل بنیان گذاشت مثل تقابل رفاهطلبی در برابر مبارزه، تقابل فقر در برابر غنا و اشرافیت. در مسائل سیاسی اخیر رهبری معظم انقلاب، فتنه را یک خط قرمز دانستند یعنی اینجا همه باید توقف کنند و مرزبندی داشته باشند.
برخی دوقطبیها کاذب هستند، مثل ایجاد تقابل بین جریانات اصلاحطلبی و اصولگرایی، یا تقابل بین محجبهها و شل حجابها یا بیحجابها و مواردی از این جنس.
مصداق دوقطبیسازی در فضای سیاسی کشور چیست؟
مصداقش این است که ما هر کار جریان سیاسی مقابل خودمان را منفی و هر کار جریان سیاسی خودمان را مثبت معرفی کنیم. الان وضعیت کسانی که اسیر گروهگرایی اصلاحطلبی و اصولگرایی شدهاند، به این شکل است. متاسفانه در اکثر موارد اگر فساد در اصلاحطلبان باشد، اصولگرایان آن را فریاد میزنند و اگر در اصولگرایان باشد، اصلاحطلبان از خجالتشان در میآیند و هر دو طرف وقتی یکی از افراد منسوب به خودشان دچار مفسدهای باشد، آن را توجیه میکنند. اگر ناکارآمدی در این طرف باشد، آن طرف فریاد میزند و اگر در آن طرف باشد، این طرف از خجالتش در میآید. اگر تصمیم خوبی در یکی از این جناحهای سیاسی گرفته شود، طرف دیگر از کنارش عبور میکند و بالعکس تصمیمات خوب خودش را در بوق و کُرنا میکند. در اکثر مواقع، دو طرف به حسابهای بانکی یکدیگر، خانههای بزرگ محلات خوشنشین و گران قیمت یکدیگر، استفاده از فرصتهای ثروتاندوز یکدیگر، فرزندان خارج از کشور یکدیگر، حضور فرزندان و خویشان درجه یک یکدیگر در گلوگاههای اقتصادی و ... کاری ندارند.
مصداقش در انتخاباتها چگونه است؟
دوقطبی سیاسی یعنی در ایام انتخابات اصلاحطلبان میگویند اصولگرایان لولو هستند و اصولگرایان میگویند اصلاحطلبان لولو هستند و هر کدام با لولونمایی طرف مقابل، تلاش میکند تا بدنه رأی خودش را بترسانند و آنها را برای رأی دادن به لیستهایی که پشت درهای بسته و در موارد متعددی بر اساس سهمیهبندی، روابط حزبی، اداری و فامیلی تهیه شده و در دقیقه ۹۰ جلوی مردم گذاشته شده، قانع کنند.
آسیبهای دوقطبیسازی سیاسی چیست؟
این دوقطبیسازیهای سیاسی نتیجه ای جز "تقدیم الاراذل بر افاضل" بالعکس! ندارد. نتیجه آن این میشود که دولت وقتی از یک جریان سیاسی با این شاخصه تشکیل میشود کارآمدی ندارد. مجلسی با اکثریت از یک جریان سیاسی برآمده از دوقطبی کاذب تشکیل میشود که لکنت دارد، نمیتواند حرف مردم را بزند.
آیا پرهیز از دو قطبی به معنای پایان انتقاد است؟
انتقاد به معنای ایجاد دوقطبی نیست. اتفاقا جامعه ای که نخبگان سیاسی آن بر آمده از دوقطبیهای کاذب باشند، انتقادات در آن صفر یا صد میشود، آن هم نسبت به طرف مقابلش.
هر انتقادی را میتوان مصداق دوقطبیسازی دانست؟
شاید بشود ولی نباید از آن هراسید. چون همانطور که گفتم هر دوقطبی ای مذموم نیست. حتما اینطور نیست. بستگی دارد که مبنای این انتقاد شما چه باشد، اگر ریشه انتقاد از میان تفکر دوقطبی کاذب باشد حتما نتیجه آن هم دوقطبی کاذب میشود و اگر مبنای آن دو قطبی واقعی باشد، نتیجه آن اتفاقا برای جامعه مفید است.
آیا پرهیز از دو قطبی موجب سلب هویت گروه های سیاسی می شود؟
اساسا فعالیتهای سیاسی مثل انتخاباتها روی موجهای هیجانی شکل میگیرد. خصوصا در کشور ما که احزاب رنگی ندارند این فضای دوقطبی است که شکر و نشاط ایجاد میکند. منتهی مساله این است که شما میتوانید منبع و ریشه این هیجان و دوقطبیسازی را روی کسل دوقطبی کاذب مثل دعوای اصلاح طلب و اصولگرا بنا کنید، می توانید روی کسل دوقطبی واقعی مثل دعوای رفاه طلبی و اشرافیت و سازش در برابر مبارزه و مقابله با فساد و مقاومت و مصادیقی از این دست بنا کنید.
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
.
♻️ همه آنچه باید درباره زنگزور بدانیم
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
.
♻️ نظر شهید آیت الله بهشتی درباره کنترل "بی حجابی" به وسیله "قانون"
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
.
♻️ تیری که به قلب المپیک ضد فرهنگ، ضد خانواده، ضد اخلاق و ضد دین پرتاب شد...
همه دنیا دیدند که نمایش افتتاحیه و اختتامیه المپیک پر بود از نمادهای شیطان پرستی و همجنسبازی!
در این المپیک شیطانی باید هم کسی که نام سرور آزادگان رو بالا میبره مورد غضب قرار بگیره و مدال طلاش رو ازش بگیرن
ان شاءالله عاقبت بخیر بشی آقای #صادق_بیت_سیاح
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
.
♻️ پاسخ رسایی به مقدمهچینیهای دولت برای گران کردن بنزین
👈 این پست را ببینیند:
eitaa.com/rasaee/15148
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ کدام منطق!
🔰 حمید رسایی: آقای پزشکیان دنبال منطقاید؟! پس ابتدا به این دو سؤال پاسخ بدهید:
۱. کدام منطق میگوید که در زمان تبلیغات انتخاباتی سخنان قبلی خودتان که بنزین باید گران شود را تکذیب کنید و آن را دسیسه رسانهها بدانید ولی بعد از انتخابات از لزوم گرانی بنزین سخن بگویید؟
۲. کدام منطق میگوید که هزینههای زندگی مردم با دلار باشد ولی درآمدهای آنها با ریال محاسبه شود؟ کدام منطق میگوید بنزین گران شود ولی یارانه سوخت همان مبلغ ۱۲ سال قبل باشد؟!
در اینکه باید به وضعیت سوخت سامان داد، جلوی قاچاق سوخت را گرفت، عدالت را در اختصاص این ثروت ملی لحاظ کرد و ... تردیدی نیست ولی صداقت با مردم هم انتظار بجایی است که مردم از مسئولان خود دارند.
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 تعجب یه گردشگر استرالیایی از واگن مخصوص زنان تو ژاپن و پاسخ قاطع شهروند ژاپنی
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تعطیلات تابستانی نمایندگان، چاهی که باید پر شود!
🔰 حمید رسایی: مطابق آییننامه داخلی مجلس، در تابستان هر سال نمایندگان به یک ماه مرخصی تابستانی میروند که تعیین زمان آن با هیأت رئیسه مجلس است. علاوه بر این نمایندگان مثل دیگر کارکنان بخشهای اداری کشور، در هر سال ۳۰ روز مرخصی استحقاقی دارند و معمولا در هر ماه یک هفته به سرکشی حوزه انتخابیه اختصاص میدهند.
این موضوع در روزهای اخیر بعد از اینکه آقای غضنفری(نماینده تهران) از تعطیلی سه هفتهای مجلس آن هم بلافاصله بعد از رأی اعتماد به کابینه گلایه کرده بود، محل مناقشه شد و رسانههای همسو با مدیریت مجلس این انتقاد را وارد ندانستند و آقای غضنفری را به مطالعه آییننامه ارجاع دادند. در حالی که اولا زمان این تعطیلات سالانه در اختیار هیأت رییسه و سه هفته تعطیل بودن، آن هم بعد از رأی به کابینه واقعا توجیهی نداشت.
در مجلس نهم، طرحی را ارائه دادم که بر اساس آن، تعطیلات تابستانی یک ماهه حذف و زمان آن جهت سرکشی به حوزه انتخابیه اختصاص پیدا میکرد اما متأسفانه با اقبال اکثریت مواجه نشد! مخالفان میگفتند شما نماینده تهرانید و کاری ندارید ما باید در حوزه انتخابیه باشیم! برای این کار دلایلی داشتم که به صراحت عنوان کردم حتما فیلم پیوست که مربوط به اولین جلسات مجلس نهم است را ببینید.
اکنون به خودم و همکاران مجلس دوازدهم میگویم که مجلس زمانی میتواند در رأس امور باشد که چاهش را پر کند. باید از حذف برخی تصمیمات که برای خودمان منفعت دارد شروع کنیم. بسم الله
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
.
♻️ وقتی از یک پروژبگیر حرف میزنیم، دقیقا یعنی چنین چیزی! واقعا لعنت خدا بر همه نفوذیهای تپه صهیون
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
.
♻️ نه خیر! اینطوریا هم نیست، از قدیم در ضربالمثل فارسی گفتن، مال بد بیخ ریش صاحبش
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ دو حدیث تقدیم به آقای پزشکیان!
🔰 حمید رسایی: در مراسم بدرقه امروز آقای پزشکیان در سفر به عراق، دو اتفاق تلخ در حالی که میکرفون وی وصل بود و به صورت زنده پخش میشد، رخ داد:
۱. رئیس جمهور بعد از سخنرانی خطاب به حجتالاسلام قمی میگوید: "خیلی خراب نکردم که؟"
۲. وی پس از قرائت متن هم دوباره میگوید: "ما را به دیپلماسی وادار میکنند که بلد نیستیم!"
جناب آقای پزشکیان!
رسول خدا صلّی اللّه علیه و آله در مذمت افرادی که در این موقعیتها قرار میگیرند و درحالی که میدانند شایستگی ندارند، مسئولیتی را قبول میکنند، فرمود: «مَنْ تَوَلّی عَمَلا وَ هُوَ یعْلَمُ أنَّهُ لَیسَ لَهُ بِأهْلٍ، فَلْیتُبَّوَءُ مَقْعَدُهُ مِنَ النّارِ» یعنی هر که ریاست و مسئولیتی را بپذیرد و بداند که اهلیت آن را ندارد، در قبر و قیامت جایگاه او پر از آتش خواهد شد.
چنین هشداری بدیهی است چرا که قبول مسئولیت در چنین حالتی سبب بروز مشکلات اساسی برای جامعه و مردم میشود و اگر فرد با ظاهری موجه و دینی باشد، حتما پذیرش این مسؤلیت به وجه دین هم لطمه میزند. برای همین در روایات دیگر چنین رفتاری، خیانت به خدا، رسول خدا و مسلمین معرفی شده است.
رسول خدا (ص) در روایتی دیگر فرمود «مَنْ تَقَدَّمَ عَلی قَومٍ مِنَ الْمُسْلِمینَ وَ هُوَ یَری أَنَّ فیهِمْ مَن هو افضلُ منه فقد خانَ اللَّه و رسولَه و المُسلمیِن» یعنی هرکه جلودار - مسئول- عدهای از مسلمانان شود، در حالی که میداند در بین مسلمین فردی بهتر از او وجود دارد، پس خائن به خدا، رسولش و مسلمانان خواهد بود.
آقای پزشکیان! خود دانید.
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ انتقاد از بدحجابی و بیحجابی به سبک استاد قرائتی
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ از ترامپ بیبرنامه تا هریسِ مارکسیست، هر دو حامی رژیم کوککش و دشمن ایران
▫️صبح چهارشنبه به وقت ایران، نخستین مناظره کامالا هریس، نامزد دموکراتها و دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواهان برگزار شد.
▫️این مناظره نخستین رویاروییِ هریس و ترامپ بود. در مناظره قبلی، جو بایدن مقابل ترامپ قرار گرفته بود که به دلایلی، از میدان رقابت خارج شد.
▫️در ویدیوی بالا، مهمترین بخشها از این مناظره آورده شده است.
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
.
♻️ لزوم هوشیاری رئیسجمهور در اولویتهای اقتصادی یا اولویتسازیها
🔰حمید رسایی: جریان پروژه بگیر در بدنۀ به اصطلاح کارشناسی، اندیشکدهای و رسانهای وجود دارد که خود را وامدار کانونهای ثروت (عمدتا بادآورده) میدانند.
این جریان در ابتدای شروع به کار دولتها سعی میکند به گونهای برای مسئولان اولویتسازی کند که با اجرای نسخههای اقتصادی بحرانزا و درگیر کردن دولتها با چالش معیشتیِ خودساخته، پشتوانۀ مردمی آنها را از بین ببرند. بدین ترتیب امکان اصلاح نقاط اصلی رانت و فساد در اقتصاد (سیستم بانکی و ارزی و مافیای آنها، روابط مالی غیرشفاف میان شرکتهای دولتی و قاچاق) فراهم نشود.
🔹درحالیکه اولویت اعلامی آقای روحانی در روز معارفه دکتر دژپسند (آبان ۹۷)، اصلاح سیستم بانکی بود، این جریان نسخۀ افزایش قیمت بنزین را روی میز سیاستگذار گذاشت و آشوب آبان ۹۸ را رقم زد. دولت وقت بعد از آن دیگر امکان جراحی اصلی در اقتصاد را نداشت، چون پشتوانۀ مردمی و سرمایه اجتماعی آسیب دیده بود.
🔹درحالیکه شهید رئیسی پیش از انتخابات ۱۴۰۰ از ضرورت اصلاح بانکها و سیستم ارزی سخن میگفت، این جریان نسخۀ حذف ارز کالاهای اساسی را به مسئولان دیکته و به معیشت مردم تحمیل کرد. با این اقدام معیشت سوز، سرمایه اجتماعی دولت آسیب دید و دیگر نتوانست سرشاخههای اصلی مشکلات اقتصادی را جراحی کند.
🔹اکنون نیز همان جریان به دنبال تحمیل جهش قیمت بنزین به آقای دکتر پزشکیان است تا با آسیب به معیشت مردم و پشتوانۀ اصلی دولت، بانیان اصلی مشکلات اقتصادی در مصونیت بمانند.
رئیس جمهور محترم هوشیار باشد که نحوۀ حل مساله بنزین، ایشان را همچون دولتهای گذشته از معضلات، مفاسد و رانتهای کلانتر دور نکند.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از مشفقون
آیا تبریک گفتن امامت، کاری جدید است که شیعیان انجام می دهند و سابقه نداشته است؟
🔸 برای جواب این سؤال، بیایید به همراه شیخ صدوق(ره) به ۱۱۸۵ سال قبل برویم.
🔸 یعنی آن زمانی که ابو الأدیان [خادم و یکی از یاران نزدیک امام حسن عسکری ع ]، در حکایتی نسبتا طولانی جریان شهادت حضرت (ع)، نماز خواندن حضرت حجت(عج) بر جنازه ایشان و دروغگویی ها و اذیت و آزارهای جعفر کذاب را شرح می دهد.
🔸 آنچه برای ما جالب، قابل تأمل و برای پاسخ به سؤال، راهگشا است، قسمت هایی از این حکایت است که ابو الأدیان صراحتا صحبت از تبریک گفتن شیعیان هم می کند.
🔸 به عنوان نمونه در قسمتی از صحبت هایش می گوید:
«...وارد سامرّاء شدم و در آن حال صداى ناله و فریاد و شیون از خانه آن حضرت(امام حسن) شنيدم و ایشان را در محل غسل دیدم. و در آن حال، جعفر بن علی(جعفر کذاب) برادر حضرت را دیدم که بر در خانه امام ایستاده است و {برخی از}شيعيان را در اطراف او ديدم كه وى را {در مرگ برادر} تسليت و {بر امامتش} تبريك مى گفتند. با خود گفتم: اگر اين امام است كه امامت تباه خواهد بود، زيرا او را می شناختم که شراب مى نوشد و در قصر قِمار مى كند و تار مى زند.
جلو رفتم و {مثل دیگران} تبريک و تسليت گفتم...»
🔸 در قسمتی دیگر می گوید:
«...ما نشسته بوديم كه گروهى از اهل قم آمدند و از حسن بن على(ع) سؤال كردند و فهميدند كه او در گذشته است.
گفتند: به چه كسى تسليت بگویيم؟ مردم به جعفر بن على(جعفر کذاب) اشاره كردند، آن ها بر او سلام كردند و به او تبريک و تسليت گفتند و گفتند: همراه ما نامهها و اموالى است، بگو نامهها از كيست؟ و اموال چه قدر است؟
جعفر(کذاب) ... گفت: آيا از ما علم غيب مى خواهيد؟ ... »
(کمال الدین و تمام النعمة، شیخ صدوق، باب43، ح25، ص475)
پ.ن: از این نقل می فهمیم که ظاهرا اصل تبریک گفتن در بین شیعیان وجود داشته است و کار جدیدی نیست.
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐