♻️چرا میگوییم این دولت ناامیدی و بیتدبیری است
مقایسه رفتار دولت دهم (احمدینژاد) و دولت دوازدهم (روحانی) در خصوص تغییر قیمت بنزین. چرا در سال ۸۹ کل حاملهای انرژی گران شد ولی مردم اعتراض نکردند، اما در سال ۹۸ فقط بنزین گران شد و مردم معترض شدند؟
سوءاستفاده دشمنان جای خود اما واقعا مشکل از مردم است یا مدیران بیتدبیر (به عبارت دیگر مدیران با تدبیر سوء)
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
سخنرانی رسایی- اشتباهات روحانی.aac
44.11M
♻️ سخنرانی حمید رسایی
🔸 دانشکده معماری دانشگاه آزاد
📚 موضوع : اشتباهات روحانی در سیاست خارجی
🔹 دو اشتباه فاحش دولت در سیاست خارجی، تمرکز وزارت خارجه بر مذاکره با ۵+۱ و گره زدن اقتصاد به نتیجه توافق بود. در این سخنرانی به ابعاد مختلف این موضوع اشاره شده است.
🔸این سخنرانی یک روز قبل از سهمیه بندی بنزین ایراد شده اما سخنران در بخشی از سخنانش به اشکالات این تصمیم دولت اشاره میکند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ تلاش ناکام خبرنگار اعتماد در
مصاحبه روزنامه اعتماد با حميد رسايی
🔹خبرنگار: در يكي، دو سال گذشته تعدادي از نمايندگان مجلس نسبت به آنچه «تحديد اختيارات پارلمان» ميخوانند، انتقاد كرده و ميكنند. مشخصاً آقاي مطهري و چند نماينده عمدتاً اصلاحطلب ديگر با اشاره به بحث ورود هياتعالي نظارت مجمع تشخيص مصلحت نظام به روند قانونگذاري با تعابيري همچون «شوراي نگهبان دوم» به اين مسئله واكنش نشان دادند. همينطور طيفي ديگر از نمايندگان با انتقاد از بعضي مصوبات شورايعالي هماهنگي اقتصادي سران سه قوه ميگويند فعاليت اين شورايعالی، بعضاً شكلي است از دور زدن مجلس و وكلاي ملت. نگاه شما بهعنوان نماينده پيشين مجلس به اين گلايهها چيست؟
🔸رسایی: مجلس هم همچون ديگر نهادهاي حاكميتي، جايگاهي قانوني دارد. در قانون اساسي براي مجلس شوراي اسلامي نيز همچون ديگر نهادها جايگاهي در نظر گرفته شده است. مجلس نيز طبيعتاً بايد در چارچوب همين جايگاهي كه قانون براش در نظر گرفته است، فعاليت و انجام وظيفه كند. اما اين به معناي آن نيست كه ديگر نهادهاي حاكميتي جايگاهي ندارند و اين تنها مجلس شوراي اسلامي است كه جايگاه دارد و داراي وجاهت قانوني است.
نكته ديگر هم اينكه به هر حال حرمت امامزاده با متولي است. بعضي اوقات نمايندگان فعلي مجلس طوري رفتار ميكنند كه شائبه ايجاد ميشود و نهادها و دستگاههاي ديگر ناچار ميشوند در امور ورود كنند. بنابراين اين بحث بهنحوي نسبي است و اين جايگاه به مسائلي بستگي دارد. در نتيجه هر دستگاه بايد در جايگاهي كه دارد، تصميمگيري كرده و در امور دخالت كند.
🔹خبرنگار: اما به هر حال قرار است مجلس در راس امور باشد؛ فكر ميكنيد در مجموع، الان مجلس داراي چنين جايگاهی است و در رأس امور قرار دارد؟
🔸رسایی: بله در رأس امور است اما چه كسي گفته كه مجلس بايد در رأس امور باشد؟
🔹خبرنگار: بنيانگذار انقلاب اسلامي گفتهاند كه مجلس بايد در رأس امور باشد!
🔸الحمدلله نظر امام برای شما مهم است ولی حضرت امام خمینی درباره نماز جمعه هم گفتهاند که نماز جمعه در راس امور است.
پس معناي سخن ایشان اين است كه نماز جمعه بايد از مجلس بالاتر باشد يا مجلس بالاتر از نماز جمعه قرار بگيرد؟! بدیهی است که سخن امام امت ناظر به جایگاهها هركدام از این نهادها در دایره فعالیت خاص خودشان بوده و مجلس هم طبعا در بعد قانونگذاری و نظارت در رأس امور است و اختیارات خیلی مهم و خاصی دارد.
🔹خبرنگار: موضوع ساده است؛ مجلس يكي از نهادها و اركان حاكميت است و طبيعتاً گفته بنيانگذار انقلاب اسلامي درباره مجلس شوراي اسلامي به اين معناست كه مجلس نسبت به ديگر نهادهاي حاكميتي در رأس قرار دارد.
🔸رسایی: عرض کردم اگر برای شما سخن امام خمینی ملاک است، چرا تفسیر میکنید؟ ایشان گفتهاند رأس امور، خب درباره نماز جمعه هم گفتهاند رأس امور، الان متولیان نماز جمعه هم باید بگویند ما در رأس اموریم. حالا تفسیر شما را بشنویم و بپذیریم یا تفسیر و نگاه قانون را؟
ببينيد مجلس خيلي مهم است، خيلي اهميت دارد. در بحث قانونگذاري و نظارت بر دستگاههاي اجرايي نيز هيچ نهادي داراي جايگاه مشابه مجلس نيست. اينها همگي نشان ميدهد كه مجلس در بعد نظارت و قانونگذاری در رأس امور قرار دارد و بايد در اين جايگاه باشد.
🔹خبرنگار: با اين حساب نظرتان درباره بحث هياتعالي نظارت مجمع تشخيص مصلحت نظام و نقش اين هياتعالي و كليت مجمع تشخيص مصلحت نظام در روند قانونگذاري چيست؟
🔸رسایی: این بخشها از حاکمیت هم هر کدام بر اساس یک ساز و کار قانونی شکل گرفتهاند. این ساز و کار قانونی یا در قانون اساسی صراحتا عنوان شده و یا بر اساس اختیارات ولی فقیه مطابق قانون اساسی بنا نهاده شده. ما نهادی خارج از چارچوب قانون نداریم اگر باشد طبعا نهاد غیرقانونی است.
🔹خبرنگار: مشخصاً در بحث مصوبه اخير شورايعالي هماهنگي اقتصادي سران سه قوه در بحث بنزين چطور؟! حتماً درجريان هستيد كه بسياري از نمايندگان مجلس اعلام كردند كه در جريان اين تصميمگيري و قانونگذاري قرار نگرفتند؛ نظرتان در اين رابطه چيست؟
🔸رسایی: هيات تدابیر اقتصادي كه تركيبي است از مسئولان سه قوه با فرمان رهبري در دوره تشدید تحریمها تشكيل شده است بنابر این نهادی قانونی است و در اين چارچوب اگر رهبري مصوبات اين هيات را تاييد كند، همه بايد تبعيت كنند. گلایه مجلس هم از دولت بجاست که چرا آنها را در جریان نگذاشتهاند.
ادامه در پست بعدی👇👇👇
ادامه از پست قبل 👆👆👆
🔹خبرنگار: اما مشخصاً در بحث برجام، زماني كه شما بهعنوان نماينده مجلس نهم عضوي از پارلمان بوديد، به اينكه بيرون پارلمان در شورايعالي امنيت ملي تصميمگيري شده، اعتراض داشتيد و مثلاً آقاي كوچكزاده مشخصاً گفتند چرا آقاي شمخاني دبير شورايعالي امنيت ملي و لاريجاني رييس مجلس بجاي مجلس تصميم گرفتهاند.
🔸رسایی: بله. آن هم همين بود. بنابر قانون اساسي هرچه توسط شورايعالي امنيت ملي به تصويب برسد و رهبري نيز اين مصوبه را تاييد كند، در حكم قانون بوده و لازمالاجراست. اما تا آن روز، رهبري چیزی را تاييد نكرده بود. بعد از آن هم که رهبر انقلاب برجام را مشروط به ۹ شرط برای اجرا تأیید كردند، دولت به آن شروط عمل نکرد.
🔹خبرنگار: اما بحث اعتراض آن روز شما ناظر بر اجراي شروط نبود. شما روز تصويب طرح اجراي متناسب و متقابل برجام در مجلس نهم اعتراض كرديد، شبيه به روز يكشنبه همين هفته جاري مجلس كه رهبري از تاييد مصوبه شورايعالي هماهنگي اقتصادي سران سه قوه گفتند.
🔸رسایی: خب شما هم در حال تایید سخن من هستید. رهبری هنوز چیزی را امضا نکرده بود مضافا اینکه اعتراض ما در آن روز یه عملکرد دیکتاتورمآبانه و غیر قانونی و خلاف آیین نامه آقای لاریجانی بود که اجازه نداد مخالف و موافق سخن بگوید و اجازه نداد طرح و پیشنهادهای جایگزین مطرح شود. یعنی دیکتاتوری تمام و اتفاقا شماها که دم از قانون میزنید از این رفتار دیکتاتور مآبانه حمایت کردید!
🔹اما شما همين امروز هم كه چندسال از ابلاغ شروط رهبري و تصويب و تاييد برجام گذشته، همچنان انتقاد ميكنيد.
🔸رسایی: بله. ما ميگوييم شروط رهبري اجرا نشده است. شما بگوييد آيا شروط ۹ گانه رهبري اجرايي شده است؟ انتقاد ما این است که باغ گلابی برجام کجاست؟ وعدههایی که اقای روحانی و ظریف میدادند چه شد؟ تیترهای دروغی که شما می زدید مثل صبح بدون تحریم، خداحافظ تحریم و... اینها کجاست؟ پس جرا هیچ کدام محقق نشده.
🔹خبرنگار: من كه متخصص نيستم اما هياتي به اين منظور فعاليت ميكند...
🔸رسایی: خير! اتفاقاً شما هم به اندازه خودتان مطلعاید و تخصص دارید، خيلي هم خوب ميدانيد كه آیا شروط رهبر انقلاب در باره برجام اجرايي شده يا نه، وعدههای روحانی محقق شده یا نه ولی مطابق مثل مشهور فارسی مثل گربه مرتضی علی هستید، هر طور شما را پرت کنند باز چهار دست و پا فرود میآیید و به روی خودتان هم نمی آورید که تیترهایتان هیچکدام منطبق بر واقعیت نبود و مردم را فریب داد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ مشاجره بنزینی روحانی و رحیمپورازغدی
در نشست شورای عالی انقلاب فرهنگی
عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس:
🔹رئیس جمهور در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با آقای رحیمپورازغدی با تندی صحبت کرده و بحث و جدلی بین آنها صورت گرفته است.
🔹مباحث مطرح شده در جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی مربوط به بنزین بوده و آقای رحیمپورازغدی اعتراضاتی را نسبت به گران کردن نرخ بنزین و این اقدام دولت داشته است و خواستار توضیح شدند.
🔹پس از این اظهارنظر آقای رحیمپور و درخواست برای پاسخگویی رئیسجمهور، مباحث تندی مطرح میشود که بعد از جدل تند صورت گرفته، حسن روحانی جلسه این شورا را ترک کرد.
🔹ادبیات آقای روحانی در این جلسه غیرقابل دفاع بوده. آقای روحانی گویا تصور کرده است که اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی کارگزاران و کارمندان دولت محسوب میشوند. رئیس جمهور باید در ادبیاتش تجدیدنظر کند.
fna.ir/dd8gt0
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ سیر صعودی و نزولی بنزین در اثر سهمیهبندی سوخت در بیست سال اخیر
🔰 حمید رسایی: ژنرال زنگنه با حذف کارت سوخت، رقم مصرف روزانه بنزین را از ۶۰ میلیون لیتر به افزایشی تا ۱۰۰ میلیون لیتر رساند که در اواخر سال ۹۷ این مصرف به سقف ۱۳۵ میلیون لیتر در روز هم رسید.
حذف کارت سوخت، به معنای فاصلهگیری از شفافیت آماری و تشدید قاچاق سوخت بود. در این مدت روزانه ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت بواسطه قاچاق بنزین از کشور رخ داد؛ یعنی ماهانه سه هزار میلیارد و سالانه ۳۶ هزار میلیارد تومان.
این را با رقم یارانه پرداختی در هر ماه که حدود ۳,۸۰۰ میلیارد تومان است، مقایسه کنید.
زنگنه از چند روز قبل هیچ حضوری در افکار عمومی نداشته است. برخی خبرنگاران نتوانستهاند به این ژنرال دسترسی پیدا کنند؟ چرا هیچ خبری از او نیست؟
واقعا در این چند روز پر التهاب و اعتراض، ژنرال کجاست؟ اگر در دفترش حضور دارد چرا پاسخگوی کسی نیست؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ جناب لاریجانی! چرا سکوت؟
🔰 حمید رسایی: بعد از اتفاقات تلخ روزهای اخیر که محصول عملکرد غلط دولت در نحوه اطلاعرسانی و اجرای مصوبه تغییر قیمت بنزین بوده است، مطابق معمول روحانی که باید پاسخگو باشد، در تلاش است تا تقصیر را متوجه دیگران کند.
برای همین در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، بعد از ارائه گزارش درباره دلایل تغییر نرخ بنزین، ادعا کرده که «مردم با این تصمیم مشکلی نداشتند و همراهی کردند تا ظهر روز شنبه که برخی مراجع تقلید بیانیه صادر کردند و برخی نمایندگان معترض شدند»!
روحانی در حالی مراجع تقلید و نمایندگان مجلس را عامل تحریک مردم و اتفاقات پس از آن دانسته که برخلاف بدیهیترین اصول مدیریتی، قبل از اعلام عمومی این تصمیم حساس، نه تنها مردم را توجیه نکرده بلکه نخبگان علمی و سیاسی را نیز در جریان نحوه اجرای این مصوبه قرار نداده است.
چنین رفتاری البته از سوی روحانی مسبوق به سابقه است. وی همواره نتایج ناتوانی، ناکارآمدی، بیتدبیری و در مواردی نتایج «تدابیر جهتدار» خود را متوجه دیگران کرده است بطوری که تا سال ۹۶ همه تقصیرها را متوجه دولت قبل میدانست و از دیماه ۹۶ همه تقصیرها را متوجه دولت بعد و در اتفاقات اخیر متوجه مراجع میداند.
سئوال اما اینجاست که نماینده شهر قم (علی لاریجانی) که همواره از حمایت مراجع تقلید بهره برده، چرا دربرابر اتهام ناروای روحانی نسبت به مراجع تقلید سکوت اختیار کرده است؟ آیا بیانیه مراجع باعث تحریک مردم به اعتراض شد یا این بیانیهها در راستای دفاع از حقوق مردم بود و بیشتر به جهتدهی درست اعتراضات مردمی کمک کرد؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ پیامهای مردمی/ محاسبه ترافیک پیامرسان داخلی به قیمت ترافیک بینالملل
سلام علیکم/ جناب آقای رسایی، علی رغم مسدود بودن اینترنت بین الملل در هفته گذشته، شرکت ایرانسل ترافیک اینترنت مصرفی در پیام رسانهای داخلی و نیز سایتهای داخلی را به صورت ترافیک بین الملل محاسبه کرده است. در حالی که قرار بود ترافیک پیام رسانها ۱/۳ و ترافیک داخلی ۱/۲ حساب شود. مستندات آن را هم میتوانید در صورتی که برنامه ایرانسل من داشته باشید در قسمت تاریخچه (بویژه کارکرد ۲ روز اخیر مشاهده فرمایید)
خواهشمندم با توجه به اینکه این مسأله دم خروس وزارت «حق الناس!» و شرکتهای تابعه را در عدم حمایت از پیام رسانهای داخلی نشان میدهد، در صورت امکان جهت احقاق حقوق عامه مردم که نشان از یک کلاهبرداری بزرگ توسط شرکت فوق الذکر دارد را در صورت امکان پیگیری رسانه ای و قضایی نمایید.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از دکتر حسن عباسی
sedayeenghelab071.mp3
4.19M
🔹حسن عباسی میگوید: جهرمی فقط مصرف کننده اینترنت هست نه مدیر آن!
مدیریت اینترنت در ایران باید به عهده چه کسی باشد؟
آیا وزارت ارتباطات صلاحیت مدیریت اینترنت در ایران را دارد؟
🔺صحبت های جنجالی حسن عباسی در خصوص خارج کردن اینترنت از مدیریت آذری جهرمی!
✅کانال نشراثار استاد حسن عباسی👇
@Drabbasi_ir
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
24.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
.
📽 حتما ببینید
♻️ شما در مرحله چهارم شوک درمانی هستید
دولت ناکارآمد است؟
خیر، اتفاقا بسيار کار آمد است!
کارآمد در شوک درمانی...
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید|
♻️ هشدار سال گذشته رهبرانقلاب به مردم درباره برنامه سوء استفاده دشمن از مطالبات و اجتماعات آرام و تبدیل آن به آشوب. (۹۷/۳/۱۴)
در آذر ماه سال گذشته نیز مجددا رهبر انقلاب اسلامی اعلام کردند که برخی حرکتهای ضدانقلاب در سال ۹۷ ایذایی است و برنامه اصلی در سال ۹۸ رخ میدهد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee