.
♻️ از مدرک تقلبی کمالخانی تا سرقت علمی روحانی
سخنگوی محترم شورای نگهبان از عدم تایید مدرک منتخب شهرستان تفرش (سینا کمالخانی) توسط وزارت علوم و عدم تایید انتخابات تفرش و فراهان سخن گفتهاند. باید از این شورا تشکر کرد که مثل انتخابات مجلس دهم، وقتی فهمید یکی از منتخبان اصفهان صلاحیت ندارد، آرای وی را باطل کرد، اینجا هم وقتی فهمید یکی از منتخبان مجلس یازدهم، شرایط را نداشته، بر انتخاب وی مهر عدم تایید زد.
اما سئوال مردم این است که تکلیف پرونده سرقت علمی حسن روحانی در پایاننامه دکتری وی چیست؟ حسن روحانی به دلیل سرقت علمی، در دادگاه ویژه روحانیت شاکی خصوصی داشته و پرونده وی با مصلحت اندیشی صورت گرفته و درخواست از شاکی، راکد است.
سینا کمالخانیها چیزی نیستند جز سایه امثال حسن روحانی....
🔺برای اطلاع بیشتر از پرونده #سرقت_علمی_حسن_روحانی پستهای بعدی را در کانال حمید رسایی بخوانید🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
.
🔻 9 دی: پایان نامه دکتری روحانی، سرقت علمی است
🔻 ریاست جمهوری: ادعای 9 دی، افترا و نشر اکاذیب است
🔻 هیات منصفه و دادگاه: مطابق مستندات، 9 دی مجرم نیست
🔹قسمت اول
🔰۹ دی: دو سال قبل هفته نامه 9 دی طی شش شماره ( 287 تا 293 ) در تاریخ 15 مهر 96 تا 4 آذر 96 گزارش های مستندی را با عنوان «گزارش یک سرقت علمی، بررسی علمی اسناد به دست آمده در موضوع دکتری حسن روحانی» که انعکاس گوشهای از یافتههای گروه بررسی اصالت رساله دکتری آقای روحانی بود، منتشر کرد.
این گزارش، حاصل تلاش جمعی از دانشجویان و دانشآموختگان برترین دانشگاههای داخل و خارج از کشور و خلاصه ای از صدها ساعت کار کارشناسی با در نظر گرفتن «مسامحهآمیزترین» ملاکهای سرقت علمی در فضای آکادمیک داخلی و خارجی بود.
به دنبال انتشار این گزارش مستند در 9 دی، معاون حقوقی رییس جمهور طی نامه شماره 34979 مورخ 22 اسفند 96 ضمن کذب دانستن مستندات 9 دی، با استنناد به بندهای 8 و 11 ماده 6 قانون مطبوعات و مواد 697 و 698 قانون مجازات اسلامی، گزارش 9 دی را مصداق افترا و نشر اکاذیب دانست و از دادگاه ویژه روحانیت خواستار مجازات مدیر مسئول این هفته نامه شد.
با شکایت حسن روحانی، مدیر مسئول هفته نامه 9 دی از سال 96 طی چند نوبت بازپرسی شد و در نهایت، دادگاه حمید رسایی در بهمن ماه سال 97 برگزار شد. در این دادگاه که بیش از سه ساعت به طول انجامید، مدیر مسئول هفته نامه 9 دی طی لایحه 200 صفحه ای، با ارائه کلیه مستندات علمی و کار کارشناسی صورت گرفته توسط اساتید دانشگاه، به دفاع کامل از مطالب منتشر شده در خصوص سرقت علمی و تقلب صورت گرفته در پایان نامه دکتری حسن روحانی پرداخت.
دفاعیات مستند و حقوقی حمید رسایی در جلسه دادگاه در کنار ناتوانی تیم حقوقی و کارشناسی معاونت حقوقی ریاست جمهوری برای رد این مستندات، در نهایت رأی تبرئه مدیر مسئول 9 دی را توسط هیأت منصفه و قاضی دادگاه به دنبال داشت.
گفتنی است که برخی از اعضای هیأت منصفه دادگاه ویژه روحانیت در این جلسه، از همفکران و حامیان حسن روحانی (از جمله محمود دعایی و محمد علی نظام زاده) بودند اما با توجه به مستندات محکم 9 دی، آنها نیز به تبرئه 9 دی رأی دادند.
با وجود اعتراض ریاست جمهوری به رأی صادره و درخواست تجدیدنظر، مستشاران شعبه اول دادگاه تجدید نظر نیز با وجود مستندات علمی و دفاعیات محکم مدیر مسئول ۹ دی، در تاریخ 12 اردیبهشت 98 رای بدوی را تایید نمودند.
در رای دادگاه ویژه روحانیت آمده است: «با توجه به مجموع محتویات و مندرجات پرونده و دفاعیات موجه و مدارک ابرازی و با عنایت به اینکه هیأت محترم منصفه به اتفاق آرای پس از مشاوره، متهم را مجرم تشخیص نداده اند، دادگاه نیز با توجه به مراتب فوق، اتهامی را متوجه متهم ندانسته و به استناد اصل 37 قانون اساسی و ماده 4 قانون آیین دادرسی میفری مصوب سال 92 به لحاظ عدم احراز وقوع بزه های انتسابی، رأی به برائت متهم صادر و اعلام می دارد.»
نکته جالب در دادگاه این بود که نمایندگان حقوقی ریاست جمهوری چندین بار خطاب به قاضی و هیأت منصفه، تأکید میکردند که مبادا در روند بررسی موضوع و رأی صادره به تبعات این موضوع دقت نشود و رییس جمهور کشور متهم به تقلب و سرقت علمی شود!
این ادبیات مورد اعتراض مدیر مسئول 9 دی قرار گرفت و در جلسه دادگاه تأکید شد «همین درخواست حکایت از صحت ادعای ما مبنی بر سرقت علمی در مدرک دکتری آقای روحانی دارد. علاوه بر آن، ضروری است تا با توجه به اقتضای عدل الهی حکم صادر شود و مبادا برای حفظ آبروی یک فرد، حق اساتیدی که از کتب آنها سرقت شده، ضایع شود و همچنین حق جامعه علمی کشور و دانشجویانی که برای اخذ دکتری خود متحمل زحمات علمی می شوند، پایمال شود»
در نهایت رأی هیأت منصفه دادگاه که برخی از اعضای آن از حامیان و مدافعان آقای روحانی بودند و رأی قطعی دادگاه، به عدم مجرمیت 9 دی از جرم افترا و نشر اکاذیب صادر شد. اکنون شایسته است تا نهادهای ناظر و قانونی همچون مجلس و شورای نگهبان در این خصوص ورود کنند.
در لایحه دفاعیه ۹ دی آمده است: ...
🔺 قسمت دوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2350
🔺 قسمت سوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2351
🔺 قسمت چهارم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2352
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
.
🔹قسمت دوم
🔻 9 دی: پایان نامه دکتری روحانی، سرقت علمی است
🔻 ریاست جمهوری: ادعای 9 دی، افترا و نشر اکاذیب است
🔻 هیات منصفه و دادگاه: مطابق مستندات، 9 دی مجرم نیست
... در لایحه دفاعیه 9 دی آمده بود: بر پایه مقالات علمی- تخصصی، منظور از «سرقت علمی» استفاده از توليدات و نوآوریهای علمی ديگران بدون ذکر منبع و اجازه از آنها، ارائه دادن ايده يا يافته ديگری، به عنوان يک مورد جديد و اولیه، بکاربردن بدون اجازه يا تقلبی افکار يا بيانِ ديگران و ارائه آنها به عنوان يافته اصلی خود و یا دزديدن و با حيله ارائه دادنِ ايده و نوشتههای ديگران، به نام خود، میباشد.
بر همین اساس و با توجه به اسناد متقن موجود (که در لایحه قبلی مفصلاً در ۲۰۰ صفحه تقدیم شده است) تیم بررسی که شامل جمعی از دانشجویان و دانشآموختگان برترین دانشگاههای داخل و خارج از کشور است، دریافته که رساله دکتری آقای حسن روحانی، به طور غیرقابل انکاری حاوی شدیدترین نوع سرقت علمی میباشد. بر طبق این یافتهها، وقوع حداقل ۶۰ درصد «سرقت علمی کلمه به کلمه بدون ارجاع» به طور میانگین و در تمامی فصول این رساله دکتری محرز است.
شایان ذکر است که از چهار سال پيش، مكرراً ادعاهایی از جانب رسانههای غربی، با تكيه بر چكيده رساله دکتری آقای حسن روحانی در دانشگاه کلدونين گلاسگو در بریتانيا، در مورد اصالت متن رساله ایشان مطرح شده بود. ادعا کنندگان اظهار کرده بودند که آقای حسن روحانی چكيده پایاننامه خود را از یك مرجع دیگر کپی نموده و اخلاق پژوهش را رعایت نكرده است.
به دليل موجود نبودن متن کامل رساله ایشان برای عموم و رسانهها، عدم شفافيت آقای روحانی در پاسخ به این ادعاها و نيز عدم شفافيت مسئولين دانشگاه کلدونين گلاسگو (دانشگاهی تازه تاسیس و کماعتبار در دنیا و حتی در بریتانیا)، راستیآزمایی ادعاها ممكن نبود. از چند ماه پیش و با فراهم شدن امكان دسترسی به متن کامل رساله از طریق موسسات دانشگاهی دارای دسترسی کامل به سامانه پایگاه اطلاعات علمی ایران (ایران داک)، که یك نسخه از پایاننامههای دانشجویان داخل و خارج را نگهداری میکند، این امكان فراهم شد که صحت و سقم این ادعاها بررسی شده و در صورت خطا بودن آنها، از رئيس جمهور اسلامی ایران اعاده حيثيت شود.
برای این منظور تيمی از دانشجویان کارشناسی و تحصيلات تكميلی داخل و خارج از کشور تشكيل شد تا متن رساله، مورد بررسی دقيق قرار گيرد. روششناسی کار به این صورت تعيين شد که از بين انواع و اقسام مختلف سرقت علمی (ادبی)، ملاک عمل، مسامحه آمیزترین ضابطههای سرقت علمی باشد بدین صورت که کپی کردن سطور و پاراگرافها از متون مختلف به صورت کلمه به کلمه، اگر هیچگونه ارجاعی در متن به منابع اصلی داده نشده باشد، سرقت علمی تلقی شود. براساس این ضابطه ها، دو نوع مهم و متداول در وقوع سرقت ادبی/علمی احصا شده است:
• سرقت موزایيكی (Mosaic plagiarism) به معنای کپی کردن سطور مختلف از متون مختلف برای تشكيل یك پارگراف.
• سرقت کامل کلمه به کلمه (Verbatim plagiarism) به معنای کپی کردن کل یك پارگراف یا چند جمله طولانی از متون دیگر بدون رعایت اصول نقل قول.
کار بررسی اصالت رساله دکتری آقای روحانی بر اساس معیارهای ذکر شده مستقیماً یا با مشاوره تیمی حداقل 20 نفره از دانشجویان نخبه داخل و خارج و فارغ التحصیلان و مدرسین دورههای عالی علوم انسانی در دانشگاههای مختلف انجام شده است.
بر مبنای نتایج حاصله، عدم اصالت این پایاننامه براساس اسنادی که بررسی آن توسط هر ناظر منصفی قابل راستیآزمایی بوده، اثبات شده است. منظور از اثبات، بررسی مستند شده بر اساس صدها ساعت نیروی تخصصی «انسانی» - علاوه بر بررسی نرمافزاری- بوده که براحتی قابل راستیآزمایی توسط سایر محققین علاقهمند به تدقیق مجدد است.
از مجموع حدود 101 /500 کلمه در کل این پایاننامه دکتری (شامل متن کل رساله به همراه ارجاعات و توضیحهای موجود در پینوشتهای فصول مختلف و بدون لحاظ فهرست مطالب و فهرست منابع)، محتوای زیر فاقد اصالت بوده و بدون ارجاع از منابع زیر سرقت شده است:
1. از آیتالله دکتر علیاکبر کلانتری (عضو محترم مجلس خبرگان رهبری و هیئت علمی دانشگاه شیراز): تقریباً 16700 کلمه....
🔺 قسمت اول متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2348
🔺 قسمت سوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2351
🔺 قسمت چهارم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2352
هدایت شده از حمید رسایی
🔹 قسمت سوم
🔻 9 دی: پایان نامه دکتری روحانی، سرقت علمی است
🔻 ریاست جمهوری: ادعای 9 دی، افترا و نشر اکاذیب است
🔻 هیات منصفه و دادگاه: مطابق مستندات، 9 دی مجرم نیست
... از مجموع حدود 101 / 500 کلمه در کل این پایاننامه دکتری (شامل متن کل رساله به همراه ارجاعات و توضیحهای موجود در پینوشتهای فصول مختلف و بدون لحاظ فهرست مطالب و فهرست منابع)، محتوای زیر فاقد اصالت بوده و بدون ارجاع از منابع زیر سرقت شده است:
1. از آیتالله دکتر علیاکبر کلانتری (عضو محترم مجلس خبرگان رهبری و هیئت علمی دانشگاه شیراز): تقریباً 16700 کلمه (20015 واژه واژه در متن فصل چهار+ 1300 واژه در ارجاعات + 200 واژه در نتیجه نهایی)
2. از مرحوم دکتر احمد حسن (پاکستانی): تقریبا 101 00 کلمه ( 10300 واژه در فصول ۱، ۲، ۳ و نتیجهی نهایی + 725 واژه در ارجاعات)
3. از دکتر هاشم کمالی (افغانستانی): تقریباً 9400 کلمه ( 8750 واژه در فصول مختلف + 650 واژه در ارجاعات)
4. از دکتر سید عباس صالحی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی): تقریباً 5400 کلمه ( 500 0 واژه از متن فصل پنج + 430 واژه در ارجاعات)
5. از دکتر جمعه مقدادی (تانزانیایی): تقریباً 3000 کلمه ( 2800 از متن فصل پنج+ 100 واژه در ارجاعات + 125 واژه در مقدمه، فصل 3 و نتیجهی نهایی)
6. از دکتر وائل حلّاق (فلسطینی): تقریباً 2250 کلمه 1002واژه از متن فصل یک + 150 واژه ارجاعات)
7. از دکتر شبلی ملّاط (لبنانی): تقریباً 2075 کلمه ( 200 0 واژه از متن فصل شش + 75 واژه ارجاعات. شایان ذکر است در فصل ۶ یعنی فصل پایانی، از بهمن بختیاری نیز تقریبا 1100 واژه سرقت بدون ارجاع شده است)
8. از استاد شهید مرتضی مطهری: تقریباً 1600 کلمه ( 1400 واژه در فصل دو+ 125 واژه در فصل چهار +110 واژه در نتیجه نهایی)
9. سایرین تاکنون حدود 10100 تا 10200 کلمه.
شایان ذکر است که آیت الله کلانتری (عضو محترم مجلس خبرگان رهبری) در تاریخ 21 اردیبهشت 1396 طی نامهای به رئیس محترم کمیسیون آموزش مجلس، از آقای دکتر زاهدی درخواست پیگیری عاجل و احقاق حق خود را نمودند و نوشتند: «احتراماً برابر گزارشهای متعدد، تحقیقات گسترده جمعی از دانشجویان ایرانی مقیم آمریکا ثابت میکند بخشهای قابل توجهی از تز دکتری منسوب به رئیس جمهور محترم جناب آقای روحانی ... کپی شده از کتابهای دیگران از جمله کتاب حکم ثانوی در تشریع اسلامی تالیف این جانب است.
برطبق این گزارشها، حدود هشتاد درصد فصل چهارم این تز، از کتاب این جانب کپی شده آن هم بدون ذکر ماخذ. چنانچه مستحضرید این عمل، در تنافی آشکار با موازین اخلاقی، شرعی، حقوقی و علمی است. از آن کمیسیون محترم تقاضا میشود با پیگیری عاجل این موضوع و بررسی دقیق آن، موجبات احقاق حق این جانب را فراهم آورده و بدین وسیله از تکرار این گونه رفتارهای نامتعارف جلوگیری نماید.»
ایشان همچنین در مصاحبه ای با خبرگزاری تسنیم در تاریخ 22 اردیبهشت 1396 از تایید مستندات سرقت علمی توسط اساتید زبان انگلیسی خبر دادند و گفتند: «من در تحقیقات اولیه و همچنین هنگامی که با برخی اساتید زبان همچون آقای جلال رحیمیان متن انگلیسی را بررسی کردیم، متوجه شدم درصد بالایی از فصل 4 رساله علمی آقای روحانی تحت عنوان «حکم ثانوی» کپی شده از کتاب این حقیر به نام "حکم ثانوی در تشریع اسلامی" است و اگر این رساله متعلق به آقای روحانی باشد این سرقت علمی صحت دارد.»
دکتر زاهدی نیز طی مصاحبه ای...
🔺 قسمت اول متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2348
🔺 قسمت دوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2350
🔺 قسمت چهارم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2352
هدایت شده از حمید رسایی
🔹قسمت چهارم
🔻 9 دی: پایان نامه دکتری روحانی، سرقت علمی است
🔻 ریاست جمهوری: ادعای 9 دی، افترا و نشر اکاذیب است
🔻 هیات منصفه و دادگاه: مطابق مستندات، 9 دی مجرم نیست
... دکتر زاهدی نیز طی مصاحبهای با خبرگزاری فارس به تاریخ 26 اردیبهشت 1396 دریافت و بررسی مستندات را تایید کرده و گفتند: «مستندات قوی به دست ما رسید، بنده وقت کافی روی این مستندات گذاشتم و آنها را مطالعه کردم.
به باور بنده به عنوان یک شخص دانشگاهی و نه به عنوان رئیس کمیسیون آموزش عالی مجلس شورای اسلامی، مدارک و مستنداتی که امروز دریافت کردم و دیدم، حاکی از این است که بخش زیادی از فصل چهارم رساله دکترای حسن روحانی از همان کتاب آیتالله کلانتری برداشته شده است.
امیدوارم این برداشتی که امروز از مستندات داشتم برداشت درستی نباشد، چراکه اگر درست باشد فکر میکنم تداوم مسئولیت ریاستجمهوری برای حسن روحانی به مصلحت کشورمان نباشد.»
آقای دکتر امین، که در رسانه ها از وی به عنوان یکی از اساتید راهنمای آقای روحانی در مقطع دکترا نام برده میشود، نیز در مصاحبه ای با روزنامه قانون در تاریخ 1 خرداد 1396 در پاسخ به سوالی مبنی بر کپیبرداری بخشی از رساله دکتری آقای روحانی از منابع دیگر تلویحاً به وقوع سرقت علمی (البته از نوع غیرعمد) اذعان کرده و گفته است:
«در هر رساله ای دانشجویان از منابع دیگر استفاده کرده و منبع آن را نیز ذکر می کنند اما نباید فراموش کرد که این ادعای کپی ممکن است تا حدی به واقعیت نزدیک باشد. البته نه اینکه بگویم رساله آقای روحانی از کتابی کپی شده، بلکه گاهی چنین اتفاقاتی به صورت غیرعمد رخ می دهد.»
در حالی که در محيط آکادميك کشورهای غربی حتی یك صفحه سرقت علمی (عمداً یا سهواً) در کل متن یك رساله چند صد صفحهای می تواند منجر به رد آن و پس گرفتن مدرک تحصيلی گردد، وقوع سرقت علمی قریب به 60 درصدی در کل فصول این رساله جای هیچگونه شک و شبهه ای را باقی نمی گذارد که مدرک حاصل، قطعاً فاقد هرگونه ارزش دانشگاهی است.
گفتنی است بر اساس مکاتبات موجود بین تیم بررسی و دانشگاه کلدونین گلاسگو، مدارک سرقت علمی آقای روحانی در چند مرحله و طی بازه زمانی 22 اردیبهشت 1396 تا 2 تیر 1396 به دانشگاه کلدونین گلاسگو واصل شده و دانشگاه طی چند فقره ایمیل، دریافت «مدارک گسترده مدعی سرقت علمی» را تایید کرده است.
در حقیقت، این دانشگاه ضمن عقبنشینی از ادعاهای قبلی خود در سال 2013 مبنی بر عدم وقوع سرقت علمی در چکیده رساله دکتری آقای حسن روحانی، خبر از بررسی مدارک و مستندات جدید سرقت علمی داده و تاکنون و با گذشت قریب به سه ماه از دریافت این مستندات نتوانسته حتی گوشه ای از این مدارک گسترده و متقن را زیر سوال ببرد.
از آنجا که درج گزارش مستند یادشده با هدف اطلاع رسانی و مطالبه از وزارت علوم و مجلس شورای اسلامی برای ورود هرچه سریعتر به این موضوع و تعیین تکلیف سرنوشت یک اتهام اساسی به شخص آقای حسن روحانی بوده است، امید داریم قاضی محترم، با توجه به اقتضای عدل الهی در این خصوص حکم صادر کند و مبادا برای حفظ آبروی یک فرد، حق جامعه علمی ای که برای این موضوع زحمت کشیده، پایمال شود.
بنابر این با توجه به مستندات و دلایل متقن، درخواست صدور رای تبرئه نسبت به اتهامات وارده را دارم. حمید رسایی/ مدیر مسئول هفته نامه 9 دی»
🔺 قسمت اول متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2348
🔺 قسمت دوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2350
🔺 قسمت سوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2351
هدایت شده از حمید رسایی
43.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#ویژه
🎥 «مدرک پر زخم»
مستند کوتاه و روایتی جذاب از مدرک تحصیلی کردان تا مدرک تحصیلی تقلبی روحانی
چرا علی لاریجانی و علی مطهری که در ماجرای مدرک مرحوم کردان نقش آفرینی میکردند، در برابر این افتضاح ساکتند؟
هفته نامه ۹ دی در سال ۹۶ طی شش شماره با انتشار این تلاش علمی، به ماجرای مدرک تقلبی حسن روحانی پرداخت. انتشار این گزارش شکایت روحانی را به دنبال داشت. حالا اما هیأت منصفه و دادگاه ۹ دی را تبرئه و گزارش او را جرم ندانستند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
Plagiarism of Rouhani Integration_Highlighted.pdf
50.01M
♻️ اسناد سرقت علمی حسن روحانی در اخذ مدارک دکترا و ارشد از کلدونین اسکاتلند
🔗 دانلود اسناد تجمیع شده سرقتهای علمی روحانی در قالب پیدیافِ سیصد و شصت و چهار صفحهای در پیوست
#نشر_حداکثری
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
RT_All.pdf
19.19M
گزارش جامع و نهایی سرقت علمی در تز آقای روحانی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ کدام مقالات ۹ دی، حسن روحانی را عصبانی و شاکی کرد
🔰 حمید رسایی: سال 96 قبل هفته نامه 9 دی طی شش شماره ( 287 تا 293 ) در تاریخ 15 مهر 96 تا 4 آذر 96 گزارش های مستندی را با عنوان «گزارش یک سرقت علمی، بررسی علمی اسناد به دست آمده در موضوع دکتری حسن روحانی» که انعکاس گوشهای از یافتههای گروه بررسی اصالت رساله دکتری آقای روحانی بود، منتشر کرد.
این گزارش، حاصل تلاش جمعی از دانشجویان و دانشآموختگان برترین دانشگاههای داخل و خارج از کشور و خلاصه ای از صدها ساعت کار کارشناسی با در نظر گرفتن «مسامحهآمیزترین» ملاکهای سرقت علمی در فضای آکادمیک داخلی و خارجی بود.
به دنبال انتشار این گزارش مستند در 9 دی، معاون حقوقی رییس جمهور از مدیر مسئول 9 دی شکایت کرد و حمید رسایی بارها بازپرسی شد. در نهایت با صدور کیفرخواست، پرونده به دادگاه ارجاع شد اما با ارائهی مستندات 9 دی، هیأت منصفه و قاضی دادگاه، به تبرئه 9 دی رأی دادند.
به پیوست، مقالات منتشره در شش شماره هفته نامه 9 دی، مجددا و برای استفاده عموم بازنشر میشود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
لطفا این👇 فایلها را به همراه این☝️ توضیحات فروارد کنید.
.
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
✍️ مطالبه ۴۰۰ استاد و طلبه از رئیس دستگاه قضا؛
❗️عاملان ولنگاری فضای مجازی کشور را محاکمه کنید
🔹شورای هماهنگی گروه های فرهنگی حوزه، مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم و بیش از ۴۰۰ نفر از اساتید، طلاب و فضلای حوزه های علمیه از ۶۵ شهر کشور طی نامهای از رئیس قوه قضائیه خواستند عاملان ولنگاری فاجعه بار فضای مجازی کشور، آقایان آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی را بازداشت و محاکمه کند.
🔻برخی از تخلفات و کوتاهیهای صورت گرفته نهادهای مذکور بدین شرح است:
◽️عدم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات به عنوان ضروری ترین زیرساخت ارتباطی کشور با وجود تصریح قانونی و تاکیدهای چند باره رهبر معظم انقلاب نسبت به آن
◽️حمایت زیرساختی عجیب از شبکه های مجازی خارجی همچون تلگرام و اینستاگرام
◽️سنگ اندازی های فراوان در مسیر رشد و توسعه پیام رسان های داخلی ۵- وابسته کردن غالب خدمات و سرویس های فضای سایبری کشور به دشمن
◽️توسعه فضای مجازی بر خلاف منافع مردم و کشور بر مدار منافع هزاران میلیاردی انحصاری خرید و فروش پهنای باند خارجی برای دولت۸- معطل ماندن فاجعه بار مطالبات و دستورات رهبر انقلاب در خصوص سامان بخشیدن به فضای مجازی کشور
◽️به مخاطره انداختن امنیت ملی از طریق بهره گیری گروه های تروریستی از شبکه های اجتماعیِ مطلقا بی ضابطه
متن کامل نامه + اسامی:👇
hawzahnews.com/news/897864
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
هدایت شده از علیرضا فقیهی راد
⭕️مکانیسم باج گیری!
🔹در حالی به ۱۸ اردیبهشت ماه ۹۹ یعنی دوسالگی خروج رسمی آمریکا از برجام، بازگشت تمامی تحریم ها و افزودن بی سابقه ترین تحریم ها علیه ایران نزدیک می شویم، که بعضی از اخبار حکایت از آن دارد که مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا ادعا دارد آمریکا می تواند از مکانیسم حل اختلاف گنجانده شده در برجام موسوم به مکانیسم ماشه استفاده کند تا به زعم خود مانع از لغو تحریم تسلیحاتی ایران براساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل بشود.
🔹براساس بند ۵ ضمیمه B قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل که برجام به عنوان سند پیوست آن صادر شد، ایران تا پنج سال از خرید تسلیحات متعارف از سایر کشورها منع شد. این بند از قطعنامه ۲۲۳۱ در ۱۸ اکتبر ۲۰۲۰ (۲۷مهر ۹۹) منقضی خواهد شد و از این تاریخ به بعد ممنوعیت فروش تسلیحات متعارف به ایران برداشته خواهد شد.
🔹هرچند پیش از این آمریکایی ها از انقضای تحریم تسلیحاتی ایران در اکتبر ۲۰۲۰ ابراز نگرانی کرده بودند، اما اکنون و بطور خاص بعد از پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نظامی نور توسط نیروی هواوفضا سپاه پاسداران آن هم در شرایط تحریمی، بیش از گذشته به تکاپو افتاده اند تا به نحوی مانع از لغو تحریم های تسلیحاتی علیه ایران بشوند و البته این اهرم فشار را برای تن دادن ایران به مذاکره ای مجدد و برجامی جدید با ترامپ وادار کنند.
🔹همین امر بود که مایک پمپئو اخیرا در بیانیه ای گفت : «کشور پیشتاز جهان در حماییت از تروریسم و ضد یهود نباید اجازه خرید و فروش سلاح های متعارف را داشته باشد.» نیویورک تایمز در گزارشی از نقشه جدید مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا علیه ایران خبر داده و گفت: پمپئو به دنبال عذر و بهانهای قانونی است که با اتکا به آن، دولت واشنگتن را همچنان یکی از طرفین برجام جا بزند آن هم با این نیت که به عنوان ذی نفع، شورای امنیت سازمان ملل را برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، تحت فشار قرار دهد.
نیویورک تایمز در ادامه اضافه کرد، پمپئو برای تحقق این مساله طرحی را تدوین کرده است که با مخالفت متحدان اروپایی واشنگتن روبرو خواهد شد و طبق آن آمریکا ذاتا یکی از مشارکت کنندگان در برجام تلقی خواهد شد و هدف آن استفاده از تهدید مکانیسم ماشه است که میتواند همه تحریمهای قبل از امضای برجام را علیه ایران مجددا اعمال کند و اگر تحریمهای تسلیحاتی در شورای امنیت تمدید نشود واشنگتن از این حق ادعایی خود به عنوان یکی از طرفهای توافق استفاده کند. این روزنامه در ادامه گزارش خود میگوید، کل این درام پاییز سال جاری و چند هفته قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا میتواند به نمایش درآید؛ یک جنگ بالقوه با ایران در بحبوحه کارزار و مبارزات انتخاباتی ترامپ.
🔹جدای از بررسی حقوقی امکان فعال سازی مکانیسم ماشه توسط آمریکا و حتی کشورهای اروپایی، آنچه اهمیت دارد این است که، در این سو در شرایطی که آمریکا تمامی تحریم را بازگردانده و تحریم های ثانویه نه تنها به قوت خود باقیست که تشدید هم شده و اروپا نیز در این مسیر راهبرد فشارحداکثری کاملا همسو و هماهنگ با آمریکا عمل می کند، فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران تاثیرات مضاعف اقتصادی برای ایران نخواهد داشت. اکنون که ایران تحت بی سابقه ترین تحریم های ثانویه آمریکا قرار گرفته که حتی امکان واردات غذا و دارو را ندارد، با تحریم نفتی و سقوط قیمت نفت هم روبرو است، دیگر بازگشت تحریم های شورای امنیت و تمدید تحریم های تسلیحاتی شورای امنیت تاثیر چندانی نخواهد داشت. وقتی به دلیل تحریم های ثانویه آمریکا امکان واردات غذا و دارو که از هر تحریمی در دنیا مستثنا هستند را نداریم، آیا در صورت منقضی شدن تحریم های تسلیحاتی شورای امنیت، امکان خرید و واردات تسلیحات را از سایر کشورها خواهیم داشت؟
🔹در حالی که ایران در همین شرایط تحریمی به موفقیت های بی نظیری چون پرتاب ماهواره نظامی نور دست پیدا کرده است، نباید از ترس مرگ خودکشی کند و برای عدم تمدید تحریم های تسلیحاتی شورای امنیت از چماق مکانیسم ماشه بترسد و تن به برجام های جدیدی بدهد. در حقیقت به دلیل عدم دقت و وادادگی تیم مذاکره کننده ایرانی و پذیرش مکانیسم ماشه در برجام امروز این مکانیسم تبدیل به اهرم باج گیری و فشار شده است تا طرف های مقابل با استفاده از این اهرم از ایران امتیاز بگیرند و او را وادار به عقب نشینی های مکرر کنند.
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ لاریجانی از چه صدایی واهمه داشت
🔰 تا چند روز دیگر با پایان عمر مجلس دهم، ریاست آقای لاریجانی بر یکی از مهمترین مراکز تصمیم گیری کشور نیز به پایان میرسد. ریاستی که همواره در طول سه دوره مجلس یر طریق عدالت نبود. کافی بود نامت در شمار یاران لاریجانی باشد آن وقت در بیان تذکرات - حتی بی ربط - با هیچ مانعی مواجه نبودی اما اگر از جمله متقدان لاریجانی به حساب میآمدی، غیر ممکن بود که اجازه داشته باشی بدون دست انداز، جملهای را منعقد کنی... فیلم را ببینید قضاوت کنید.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
🔻به نظرتان این سخنان از کیست؟‼️
🔹در مدائن، امام مجتبی «ع» مردم را در مسجد شهر جمع کرد و وقایع را برای آنها توضیح داد. خیانتها را گفت و افرادی را که در صحنه جنگ با دشمن، خیانت کرده بودند، معرفی کرد. رو به مردم کرد و اتمام حجت کرد. به مردم گفت: آیا برای ایثار و فداکاری و جانبازی و دادن خون، که برای شما عزت دنیا و آخرت است، آماده هستید؟ فرمود: اگر بایستید، خداوند شما را یاری می کند و ما پیروز میشویم و اگر آمادگی نداشته باشید، دنیای شما توأم با غم و اندوه و آخرت شما با مشکلات زیادتری توأم خواهد بود.
🔹مردم چه جوابی به امام حسن «ع» دادند؟ گفتند: ما میخواهیم زنده بمانیم و زندگی کنیم. ما آمادگی برای جنگ و فداکاری نداریم. این پاسخ مردم در مسجد مدائن در محضر فرزند رسول خدا و عقب نشینی از صحنه فداکاری و ایثار بود که دست روی دست گذاشتن امام مجتبی «ع» را رقم زد.
🔹 آنچه بعد به نام #صلح لقب گرفت، چیزی بود که به دست مردم، در مدائن حاصل شد و نه به دست امام مجتبی در کوفه. ایثار مردم و فداکاری مردم و جهاد ميتوانست سرنوشت دیگری را رقم بزند.
#برجام
#حسن_روحانی
#مقدمهای_بر_تاریخ_امامان_شیعه [سخنرانی در سال ۱۳۵۶]
انتشارات مرکز تحقیقات استراتژیک، صفحه ۲۰۵.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
📣 چه کسانی سهام عدالت را گداپروری و ضدعدالت میخواندند؟
🔹در هفتههای اخیر دولت اقدام به آزادسازی سهام عدالت کرده و به گفته مسئولان، ارزش هر برگه سهام عدالت ۵ تا ۱۱ میلیون تومان است.
🔹حسن روحانی رئیسجمهور هم در سخنرانیهای اخیر خود بر ضرورت تسریع در آزادسازی سهام عدالت تاکید کرده تا به قول وی، اقشار کمدرآمد جامعه با فروش سهامشان بخشی از افت قدرت خریدشان را جبران کنند. روحانی این را هم گفته که شرکتهای حاضر در سبد سهام عدالت، شرکتهای بسیار سودده دولتی هستند.
🔹اکنون که مسئولان دولتی درباره اعلام اخبار خوش مربوط به سهام عدالت مسابقه گذاشتهاند و اصلاحطلبان حامی دولت هم که روزگاری مخالف سرسخت این طرح بودند، سکوت کردهاند، بد نیست مواضع آنها درباره طرح سهام عدالت که در سال ۱۳۸۵ توسط دولت نهم پایهگذاری شد را به طور تیتروار بازخوانی کنیم:
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔸حسن روحانی (۱۹ بهمن ۱۳۸۸): دولت در اجرای سیاستهای اصل ۴۴ بیشتر دنبال این بود که مثلاً سهام عدالت را توزیع کند. درحالیکه هدف سیاستهای اصل ۴۴ این بود که بالاتر از بحث مالکیت مدیریت دولتی نباشد و مالکیت و مدیریت به مردم واگذار شود.
🔸 علی لاریجانی (۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱): در حال حاضر وقتی سهام عدالت به افراد پرداخت میشود حس مالکیت به کسی دست نمیدهد که ورقه سهام عدالت دارد زیرا نقشی در مدیریتش نداشته، این مردمسازی نیست. فلسفه اصل ۴۴ هم از این سنخ کارها نبود بلکه بنا بود مردم در مدیریت آن مشارکت کنند در غیر این صورت از نتیجه دور میافتیم.
🔸 محمدباقر نوبخت (۲۳ دی ۱۳۸۸): روح سهام عدالت با سیاستهای اصل ۴۴ همخوانی ندارد. شرکتهایی که تحت عنوان سهام عدالت واگذار میشوند همان شرکتهای قبلیاند فقط به جای این که سهام آن در اختیار دولت باشد، در اختیار عدهای است که با برگههای سهام آشنایی زیادی ندارند و فقط منتظرند تا بتوانند سودی از این برگهها دریافت کنند. آنها توان مدیریت این سهام را ندارند.
🔸اسحاق جهانگیری (۱۸ مهر ۱۳۸۸): استراتژی توسعه صنعتی را به تمسخر گرفتهاند که صنعتی شدن به چه کار میآید، ما میخواهیم همین چند کارخانهای را که گذشتگان ساختهاند تبدیل کنیم به سهام عدالت و به دست مردم بدهیم. بعد از چهار سال هنر ما این شده است که ببینیم در طول این سی سال چقدر فولاد ساختهشده، سهام اینها را بدهیم به مردم.
🔸محمد نهاوندیان (۸ مرداد ۱۳۸۸): اقتصاد صدقهای راه به جایی نخواهد برد باید اصلاحات ساختاری را آغاز کرد و از پول دادنهای صدقهای اجتناب کنیم و به بهینهسازی و دسترسی به بازار همزمان توجه کنیم.
🔸مرحوم هاشمی رفسنجانی (۲۶ آبان ۱۳۸۷): (با اشاره به سهام عدالت) ساختن اقتصاد کشور با شیوه گداپروری جواب نمیدهد و لذا باید در عرصه تولید قدمهای مهم و اساسی برداریم.
🔸حسن روحانی (۴ مهر ۱۳۸۷): امروز ارزیابی توانایی قوه مجریه در چگونگی اجرای مطلوب بندهای الف، ب و ج سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون انجام میشود نه فقط توزیع سهام عدالت! که تجربه نشان داده است، در شرایط کنونی اقتصاد، عدالت با اعمال و افزایش قدرت خرید طبقات کمدرآمد شکل میگیرد، کاری که با بهبود فضای کسبوکار، رشد سرمایهگذاری و تولید و نهایتاً کاهش تورم قابل تحقق خواهد بود.
متن کامل را اینجا بخوانید:
mashreghnews.ir/news/1070218
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از عصر امام خمینی (ره)
🔰دعای مهم!
💢من امیدوارم که در این ماه مبارک رمضان که ماه خداست، همه موفق بشوید به این که #دعا کنید برای #اسلام. در ادعیه تان دعای برای اسلام باشد، در #رأس ادعیه تان دعای برای #جمهوری_اسلامی و بقای جمهوری اسلامی باشد.
امام خمینی (ره) | ١۶ اردیبهشت ١٣۶۴
#رمضان_المبارک
#شب_قدر
@asremamkhomeini
شب عفو است و محتاج دعایم
ز عمق دل دعایی کن برایم
اگر امشب به معشوقت رسیدی
خدا را در میان اشک دیدی
کمی هم نزد او یادی زما کن
کمی هم جای ما او را صدا کن
بگو یا رب فلانی رو سیاه است
دو دستش خالی و غرق گناه است
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ نماینده مستقل
🔰 حمید رسایی: مجلس علاوه بر شرایط مهمی چون کارآمدی، تجربه، سلامت و صراحت به نمایندگانی احتیاج دارد که مستقل باشند. نمایندهای (اصلاحطلب یا اصولگرا) که دغدغهاش شغل و جایگاه اداری پس از دوره نمایندگی باشد، هرگز نمیتواند استقلال خود را حفظ کند و در دوره نمایندگی، تبدیل میشود به پادویی برای رئیس مجلس و نوکری برای دولت خصوصا اگر در راس مجلس و دولت، چهرههای قدرتطلبی نشسته باشند.
افکار عمومی باید پیگیری و دنبال کند که نمایندگان مجلس قبل از دوره نمایندگی، در کدام نهاد و وزارتخانه و در چه سمتی بودهاند و پس از پایان دوره نمایندگی در چه نهاد و وزارتخانه و در چه سمتی خدمت خواهند کرد. با این مقایسه بهتر میتوان مواضع و عملکرد یک نماینده را در طول دوره نمایندگی تحلیل کرد. زنکنه در خلال صحبت میگوید این روال در #قانون بوده که البته این ادعای وی #دروغ_محض است.
پ ن: حمید #رسایی قبل از دوره نمایندگی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مشاور وزیر و مدیرکل استانی بود و بعد از دوره نمایندگی نیز در همان وزارتخانه بدون مسئولیت و کارمند است.
#جیب_بسته_دهان_باز
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee