🔹 بعد از هشت سال ناکارآمدی و تحویل زمین سوخته به دولت بعد، «آن مرد که توهین میکرد» رفت
♻️ تیتر منتخب: پایان هشت سال نفوذ
«آن مرد که توهین می کرد رفت/ پایان هشت سال نفوذ/ استیضاحش نکردید، محاکمهاش کنید/ پایان پررویی های نجومی/ پايان اعتماد به دشمن/ پايان تجربه تلخ/ روز نجات ميهن/ پايان ماموريت/ شاه رفت/ مغضوب جمهور/ روحاني رفت/ پايان هشت سال دفاع مقدس ملت/ نقطه سر خط/ اغاز تدبير و اميد/ به وقت محاكمه/ روحاني رفت تحريم نرفت/ پاستور ازاد شد/ هشت سال هيچ/ قفل ايران باز شد/ پايان ذلت/ فريدونكنار/ پايان دنده عقب/ روحاني بالاخره مردم را خوشحال كرد/ صبح بدون تحقير/ صبح بدون توهين/ پايان يك اشتباه/ شيخ رفت/ بالاخره روحاني از روى صندلى بلندشد/ اولين اقدام خوب روحاني/ اولين اقدام روحاني به نفع مردم/ غروب غرب پرستان/ پايان هشت سال تحريم داخلي/ صبح محاكمه/ کلید عبرت/ پایان خود تحریمی/ بری دیگه برنگردی/ روحانی رفت، روحانیسم باقی است/ روحانی به برجام پیوست/ پایان دولت گرین کارتی/ پایان تدریجی یک دروغ/ سلطان قفلها رفت/ آخر هفته روحانی رفته/ مانع تولید رفت/ برای آرامش مردم محاکمه اش کنید و ...»
اینها نمونههایی ازحدود یازده هزار تیتری است که برخی لز مخاطبان صفحات مجازیام (اینستاگرام، توئیتر، تلگرام و ایتا) بعنوان تیتر این هفته ۹دی به بهانه پایان کار دولت روحانی، پیشنهاد داده بودند.
تیتر اول این هفته هم یکی ازهمین پیشنهادهاست که توسط تحریریه ۹ دی انتخاب شده است وهدیه پیشبینی شده (هزینه اشتراک یک سال هفتهنامه) تقدیم پیشنهاددهنده محترم میشود.
🔺کانال حمید رسایی در ایتا🔻
eitaa.com/rasaee
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 انتشار مجدد به مناسبت پایان دولت بیتدبیر و ناامید
♻️ پایان هشت سال نفوذ
همه آنچه درباره کلید روحانی باید بدانید. کلیدی که هشت سال پیش نمایش داده شد.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از بصائر
🔸 رهبرانقلاب: «برادران عزيز! بعضى از كارها توبه دارد، بعضى از كارها توبه هم ندارد؛ چون اصلاحش ممكن نيست. شما ببينيد در قرآن كريم بعد از «إِلَّا الَّذِينَ تابُوا»، در موارد متعدّدى دارد: «وَ أَصْلَحُوا»؛ گاهى توبه نسبت به كار شخصى ماست. در مسائل فردى، كار اشتباه و غلطى از ما سر مى زند، بعد هم به خداى متعال عرض مى كنيم: پروردگارا! اشتباه كرديم، غلط كرديم. اين تمام مى شود و مى رود. (اما) يك وقت است كه اين كار در صحنه جامعه تأثير مى گذارد؛ واقعيتى را به وجود مى آورد يا از بين مى برد؛ توبه ی اين، به اين است كه آن را اصلاحش كنيم. مگر ممكن است هميشه «اصلاح» كرد؟ مگر در همه موارد ممكن است آب رفته را به جوى بازآورد؟»(۷۹/۳/۲۹)
#حلال_نمیکنیم
@basaer_fi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آغاز مطالبه عمومی برای محاکمه حسن روحانی/ امروز قم
بسیاری از مردم برای فردا صبح که ریاست جمهوری حسن روحانی رسما پایان میپذیرد، پیشبینی مراسم جشن و پخش شیرینی در معابر عمومی کردهاند.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ وقتی روحانی از فحش سیاسی اولاند لذت میبرد
روحانی در آخرین گفتگوی تلویزیونیاش باز هم این خاطره تلخ را یادآوری و به آن افتخار کرد! این سخن اولاند در حقیقت یک فحش سیاسی بود به این معنی که ریاست جمهوری حسن روحانی برای غربیها به اندازه حمله نظامیشان دستآورد خواهد داشت...
🔹 متن کامل را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5076
.
♻️ وقتی روحانی از فحش سیاسی اولاند، لذت میبرد
🔰 حمید رسایی: حدود سال ۹۸ بود که روحانی در گیلان با آب و تاب و افتخار گفت: «رئیسجمهور فرانسه به من گفت ما در سال ۹۱ تصمیم به جنگ با ایران داشتیم، انتخاب شما تصمیم ما را عوض کرد.»
روحانی در آخرین گفتگوی تلویزیونیاش باز هم این خاطره تلخ را یادآوری و به آن افتخار کرد! اکنون در ویدیوی حمایت از مسعود پزشکیان مجددا این خاطره تلخ را با افتخار نقل کرده!
این سخن اولاند در حقیقت یک فحش سیاسی به این معنی بود که ریاست جمهوری حسن روحانی برای غربیها به اندازه حمله نظامیشان دستآورد خواهد داشت...
تکرار چندباره این سخن رییس جمهور فرانسه و افتخار به آن، اوج حقارت شخصیت حسن روحانی و وادادگی او در برابر غرب را نشان میدهد خصوصا که روحانی در برابر این ادعای بیشرمانه اولاند، هیچ پاسخ درخوری به او نداده و ظاهرا فقط کیف کرده است!
هرچند ادعای اولاند از این جهت که حمله نظامی خواهند کرد، لاف در غریبی و لاف در بازار مسگرهاست... چون بدیهی بود که در صورت چنین اتفاقی، با پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران مواجه میشدند و به همین دلیل اساسا این ادعا جز یک بلف در برابر فردی که شیفته غرب بود، ارزش دیگری نداشت.
اما بیائید فرض کنیم الان سال ۹۱ است و کشورهایی که اولاند ادعا میکرد، به ایران حمله کردهاند، آیا دشمنان ملت ایران، غیر از این اتفاقات را در سر میپروراندند:
ارزاق عمومی مانند گوشت، مرغ و... به شکل سرسامآوری گران میشد.
تاسیسات هسته ای جمهوری اسلامی را با بمب از کار میانداختند.
قیمت اجناس عمومی تا پنج برابر افزایش مییافت.
مراکز هستهای اراک، نطنز و فردو تعطیل میشد.
۱۸ میلیارد دلار ذخیزه ارزی از بین میرفت.
قیمت دلار ده برابر میشدو بالا میرفت.
بازار خرید و فروش املاک راکد میشد.
ارزش پول ملی کشور سقوط میکرد.
کالاهای اساسی کمیاب میشد.
کارخانهها تعطیل میشد.
بورس رنگ خون میشد.
در اعتراضات عمومی بیش از ۲۰۰۰ بانک، پمپ بنزین، فروشگاه بزرگ، ساختمان اداری و... در آتش میسوخت و تعدادی از مردم، نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی کشته میشدند و مردم از جهت روحی و روانی لطمه میدیدند و...
خب جناب روحانی! با رییس جمهور شدن شما همه این اتفاقات افتاد، بدون اینکه غربیها هزینهای کنند، تلفاتی بدهند و...
جسارتا فقط یک نفوذی میتواند به این ننگ افتخار کند.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
جناب آقای رییسی ضمن تبریک تنفیذ رأی ملت به دست امام خامنهای، امیدوارم اولین تصویری که از کابینه شما - درحالی که روی پلههای نهاد ریاست جمهوری ایستادهاند - مخابره میشود، سبب ایجاد امید در جامعه برای تحقق دولتی کارآمد، ضدفساد و مردمی باشد. این تصویر، موتور محرک جامعه در همراهی با شما خواهد بود.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ تعارض منافع
حمید رسایی: رییس جمهور محترم از یاد نبرند که از جمله دلایل شکست دولت حسن روحانی و گسترش فساد در آن، وحود #تعارض_منافع در مدیران دولت بود؛ یعنی در حوزهای که مدیریت میکردند، خود یا فرزندان و خویشان نزدیک ایشان تجارت هم میکردند. به طوری که عدهای معتقد بودند که در کنار هيأت دولت تدبیر و امید، #هیأت_دولتی_با_ترکیب_فرزندان و نزدیکان اعضای کابینه با رویکرد تجارت شخصی و خانوادگی هم وجود داشت!
بجاست تا آقای رییسی در راستای شعار مبارزه با فساد، مدیران و خانواده درجه یک ایشان را از هرگونه فعالیت اقتصادی شخصی منع کنند. چنانچه مدیری به این روند اصرار دارد، به جای حضور در دولت، به تجارت خود بپردازد.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔰کابینه سیزدهم با چه شاخصهایی سنجیده میشود؟
🔹در روزهای اخیر بحث و گمانهزنی درباره ترکیب وزرا و معاونین رئیس جمهور در جریان است. لیستهای متعددی نیز با ترکیبهای مختلفی منتشر شده که هر یک نسبت متفاوتی با واقعیتهای موجود دارد. اما در این بین شاید مهمتر از اشخاص، معیارهایی باشد که میتواند عکس روز اول حیاط پاستور را منشأ امید مردم قرار دهد یا آغازی بر افول سرمایه اجتماعی دولت سیزدهم باشد.
۱. مردمی باشند
🔹کابینه سیزدهم باید «مردمی» باشد. خصلتی که به تمام معنا در شخص سید ابراهیم رئیسی بروز و ظهور دارد، باید در تک تک اعضای کابینه رخنمایی کند. تصویر «دولت مردمی» باید به محض اعلام اسامی وزرا و همکاران اصلی رئیس جمهور در ذهنها تصدیق و تثبیت شود و همین تصویر پیشرانه اصلی اقدامات گسترده دولت جدید باشد. کسانی که در کارنامه خود علیرغم پستهای مدیریتی کلان، هیچ ارتباطی با مردم نداشتهاند، یک روزه نخواهند توانست به مدیرانی تبدیل شوند که دغدغه مردم را دارند. این مدیران لاجرم به جای افزایش سرمایه اجتماعی دولت، از اعتبار شخص رئیسجمهور خرج خواهند کرد بدون آن که سود و سرمایهای برای دولت به همراه بیاورند.
۲. ضدفساد باشند
🔹دولت سیزدهم به چیزی بیش از مدیران «سالم و پاکدست» نیاز دارد. سلامت و پاکدستی لازم است اما کافی نیست. این سخن بارها توسط رئیس جمهور بیان شده که در دولت با «فساد» مبارزه میشود و در قوه قضائیه با «مفسد». فرد سالم و پاکدستی که اراده «مبارزه با فساد» ندارد و کارنامه روشنی در این زمینه ندارد، هر میزان کارآمد و توانمند باشد تراز مسئولیت در دولت سیزدهم را ندارد. «فاسد نبودن» را نباید با «ضدفساد بودن» اشتباه گرفت. انتصابات گذشته افراد راهنمای خوبی برای تشخیص این خصلت در مدیران عالی دولت سیزدهم خواهد بود.
۳. تعارض منافع نداشته باشند
🔹اعضای ارشد دولت رئیسی به طور قطع باید از هرگونه تعارض منافع دور باشند. همانگونه که بستگان و منتسبان رئیس جمهور فعالیت اقتصادی و مالی ندارند، سایر اعضای دولت نیز باید این چنین باشند. درز هر روزه اخبار و اطلاعات از فعالیتهای اقتصادی و شرکتهای فرزندان و بستگان اعضای دولت در سالهای اخیر برای مردم عادت شده و اکنون این روند باید متوقف شود. پیام مردم در ۲۸ خرداد تغییر وضع موجود بود، و بخش جداناشدنی وضع موجود، رانت و منافع کلانی بود که توسط بستگان و فرزندان مسئولان بلعیده میشد.
۴. نماد تغییر باشند
🔹بسیاری از اسامی مطرح شده در روزهای اخیر، دارای سابقه و کارنامه روشنی در حوزههای مدیریتی خود هستند. هرچند طرح برخی از این اسامی بدون هیچ پشتوانه واقعی و صرفا برای سهمخواهی صورت میگیرد، اما مردم و بدنه جریان انقلابی کسانی که نماد تغییر نباشند را نمایندگان مناسبی برای تحول در دستگاه اجرایی کشور نخواهند شناخت. مدیرانی که صرفا خوب مدیریت میکنند و در دوران «پرپولی» مدیران خوبی هستند، توان تحول در دولتی با چند صد هزار میلیارد تومان کسری بودجه را نخواهند داشت. شاید در سایر دستگاهها با پول پاشی کلان بتوان از هر صد پروژه، ده پروژه موفق اجرا کرد و به عنوان گزارش ارائه داد اما در دولت که تمام امور آن مستقیما با مردم مرتبط است، چنین الگویی قطعا شکست خواهد خورد.
۵. انقلابی باشند
🔹مدیران دولت آینده باید انقلابی و اهل هزینه دادن برای تصمیمات سخت باشند. در مواقع حساس ملاحظه پست و مقام خود را نکرده باشند و برای دفاع از نظام و انقلاب هزینه داده باشند. تجربه دوران مسئولیت مدیران کارآمدی که بصیرت لازم در عرصه سیاسی را نداشته و با ذکاوت کافی عمل نکردهاند نشان میدهد که وجه سیاسی اعضای عالی کابینه را به هیچ وجه نباید نادیده گرفت. درک روشن و مشخص از «جریان غیرانقلابی درون نظام» که مورد اشاره رهبر انقلاب قرار گرفته بود، معیار مهمی برای ساماندهی ترکیب کابینه است.
۶. خوشقول باشند
🔹مردم از شنیدن وعدهها و ندیدن نتایج و خروجیها به ستوه آمدهاند. طبق گفته رئیس جمهور، پروژههای فوری این دولت متمرکز بر ساخت مسکن و واکسیناسیون عمومی و گسترده مردم است. این دو برنامه را نمیتوان با وعدهها و روشی که در ماههای اخیر پیگیری شده ادامه داد. مسکن و واکسن، پروژههایی است که دولت رئیسی روزانه با آن سنجیده خواهد شد. کارنامه درخشان در این دو حوزه، با مدیران مردود و بدقول شدنی نیست.
✅ @Rajanews
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ برداشتن موانع تولید
حمید رسایی: ملت ایران هشت سال به امید این تیم بودند تا مشکلات کشور را حل، موانع تولید را برطرف و تحریمها را دور بزنند. در حالی که این جمع حتی همت نداشتند تا شاخهای که مانع ترددشان بوده را دور بزنند یا از پیش پای خود بردارند!
روز آخر این دولت است و آنها قرار است برای عکس یادگاری کنار هم جمع شوند. تقریبا تمامی اعضای کابینه با این شاخه برخورد میکند! هیچ کدام نه شاخه را کنار میزنند نه راهشان را کج میکنند...
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ اعتباری که کمتر و بیشتر شد
مطابق تصاویر منتشر شده در سایت شورای نگهبان، آقای آملی لاریجانی اعتبارنامه رییسجمهور منتخب را امضا نکردهاند، با این کار نه به اعتبار آقای رییسی که به اعتبار خودش لطمه زده، اعتبار آقای رییسی به عبارتی بیشتر هم شده!
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ کابینه دولت رییسی با چه ویژگی موفق خواهد بود
🔰حمید رسایی: یکی از مهمترین شاخصه ها که بر اساس آن می توان عملکرد دولتها، رفتار مجالس، عیار شخصیتها و جریانات سیاسی را در سنجه قضاوت قرار داد، ملاک «پر کاری و کم خرجی» آنهاست که اهل بیت عصمت و طهارات در بیانات خود به آن اشاره کردهاند.
🔹در روایتی رسول خدا (ص) صفات و خصوصیات مؤمن را میشمارد تا به مهمترین آنها میرسد و میفرماید: «مؤمن کم خرج و کم هزینه است ولی تلاش، خدمات و برکاتش به مردم زیاد و فروان.»
🔹در جنگ جمل یکی از با ارزشترین یاران حضرت علی (ع) به نام زید بن صوحان شهید شد و آن حضرت در شهادت وی گریست. هنگامی که زید از اسب بر زمین افتاد، امام علی(ع) نزدش شتافت، بر بالینش نشست و سر او را روی زانوی مبارکش گذاشت و چنین فرمود: «رحمک الله یا زید، کنت خفیف المؤنه، عظیم المعونة؛ ای زید، خدا تو را رحمت کند که کم مصرف و پرفایده بودی.»
🔹زید بن صوحان برادری داشت به نام صعصعة بن صوحان که علی (ع) به او هم علاقه زیادی داشت. خطيب بود و سخنوری تا جایی که گاهی علی (ع) در حضور خود، او را برای خطابه بالای منبر میفرستاد. بعد از ضربت خوردن امیرالمؤمنین، صعصه به ملاقات امامش آمد اما از آنجا که حضرت حال مناسبی نداشت، امکان ملاقات با حضرت را پیدا نکرد و بواسطه یکی از اطرافیان امام برای حضرت این پیام را فرستاد: «سلام مرا به آقا برسان، بگو صعصعه میگويد: رحمت خدا در حيات و ممات شامل حال شما باشد يا أميرالمؤمنين! خداوند در انديشه تو بسيار بزرگ بود، تو عارف و شناسای ذات خدا بودی.» پيغام صعصعه به علی (ع) رسيد و حضرت در پاسخش فرمود: «از طرف من به صعصعه بگوييد "و أنت يرحمك الله، فلقد كنت خفيف المؤونة، كثير المعونة؛ خدا ترا رحمت كند ای صعصعه! تو خوب يار و ياوری برای من بودی، كمتوقع، كمزحمت، كمخرج بودی. از آن طرف پركار، خدوم و فداكار بودی.»
🔹همچنین امام صادق (ع) درخصوص ویژگیهای مؤمن میفرماید: «مؤمن تلاش و خدماتش به جامعه و مردم بسیار پربرکت، نیکو و سودمند است ولی بار مالی و هزینه او در جامعه و برای جامعه بسیار سبک و ناچیز است.»
🔹️ ادامه یاداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/5083
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee