هدایت شده از بصائر
🔸 رهبرانقلاب: «برادران عزيز! بعضى از كارها توبه دارد، بعضى از كارها توبه هم ندارد؛ چون اصلاحش ممكن نيست. شما ببينيد در قرآن كريم بعد از «إِلَّا الَّذِينَ تابُوا»، در موارد متعدّدى دارد: «وَ أَصْلَحُوا»؛ گاهى توبه نسبت به كار شخصى ماست. در مسائل فردى، كار اشتباه و غلطى از ما سر مى زند، بعد هم به خداى متعال عرض مى كنيم: پروردگارا! اشتباه كرديم، غلط كرديم. اين تمام مى شود و مى رود. (اما) يك وقت است كه اين كار در صحنه جامعه تأثير مى گذارد؛ واقعيتى را به وجود مى آورد يا از بين مى برد؛ توبه ی اين، به اين است كه آن را اصلاحش كنيم. مگر ممكن است هميشه «اصلاح» كرد؟ مگر در همه موارد ممكن است آب رفته را به جوى بازآورد؟»(۷۹/۳/۲۹)
#حلال_نمیکنیم
@basaer_fi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آغاز مطالبه عمومی برای محاکمه حسن روحانی/ امروز قم
بسیاری از مردم برای فردا صبح که ریاست جمهوری حسن روحانی رسما پایان میپذیرد، پیشبینی مراسم جشن و پخش شیرینی در معابر عمومی کردهاند.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ وقتی روحانی از فحش سیاسی اولاند لذت میبرد
روحانی در آخرین گفتگوی تلویزیونیاش باز هم این خاطره تلخ را یادآوری و به آن افتخار کرد! این سخن اولاند در حقیقت یک فحش سیاسی بود به این معنی که ریاست جمهوری حسن روحانی برای غربیها به اندازه حمله نظامیشان دستآورد خواهد داشت...
🔹 متن کامل را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5076
.
♻️ وقتی روحانی از فحش سیاسی اولاند، لذت میبرد
🔰 حمید رسایی: حدود سال ۹۸ بود که روحانی در گیلان با آب و تاب و افتخار گفت: «رئیسجمهور فرانسه به من گفت ما در سال ۹۱ تصمیم به جنگ با ایران داشتیم، انتخاب شما تصمیم ما را عوض کرد.»
روحانی در آخرین گفتگوی تلویزیونیاش باز هم این خاطره تلخ را یادآوری و به آن افتخار کرد! اکنون در ویدیوی حمایت از مسعود پزشکیان مجددا این خاطره تلخ را با افتخار نقل کرده!
این سخن اولاند در حقیقت یک فحش سیاسی به این معنی بود که ریاست جمهوری حسن روحانی برای غربیها به اندازه حمله نظامیشان دستآورد خواهد داشت...
تکرار چندباره این سخن رییس جمهور فرانسه و افتخار به آن، اوج حقارت شخصیت حسن روحانی و وادادگی او در برابر غرب را نشان میدهد خصوصا که روحانی در برابر این ادعای بیشرمانه اولاند، هیچ پاسخ درخوری به او نداده و ظاهرا فقط کیف کرده است!
هرچند ادعای اولاند از این جهت که حمله نظامی خواهند کرد، لاف در غریبی و لاف در بازار مسگرهاست... چون بدیهی بود که در صورت چنین اتفاقی، با پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران مواجه میشدند و به همین دلیل اساسا این ادعا جز یک بلف در برابر فردی که شیفته غرب بود، ارزش دیگری نداشت.
اما بیائید فرض کنیم الان سال ۹۱ است و کشورهایی که اولاند ادعا میکرد، به ایران حمله کردهاند، آیا دشمنان ملت ایران، غیر از این اتفاقات را در سر میپروراندند:
ارزاق عمومی مانند گوشت، مرغ و... به شکل سرسامآوری گران میشد.
تاسیسات هسته ای جمهوری اسلامی را با بمب از کار میانداختند.
قیمت اجناس عمومی تا پنج برابر افزایش مییافت.
مراکز هستهای اراک، نطنز و فردو تعطیل میشد.
۱۸ میلیارد دلار ذخیزه ارزی از بین میرفت.
قیمت دلار ده برابر میشدو بالا میرفت.
بازار خرید و فروش املاک راکد میشد.
ارزش پول ملی کشور سقوط میکرد.
کالاهای اساسی کمیاب میشد.
کارخانهها تعطیل میشد.
بورس رنگ خون میشد.
در اعتراضات عمومی بیش از ۲۰۰۰ بانک، پمپ بنزین، فروشگاه بزرگ، ساختمان اداری و... در آتش میسوخت و تعدادی از مردم، نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی کشته میشدند و مردم از جهت روحی و روانی لطمه میدیدند و...
خب جناب روحانی! با رییس جمهور شدن شما همه این اتفاقات افتاد، بدون اینکه غربیها هزینهای کنند، تلفاتی بدهند و...
جسارتا فقط یک نفوذی میتواند به این ننگ افتخار کند.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
جناب آقای رییسی ضمن تبریک تنفیذ رأی ملت به دست امام خامنهای، امیدوارم اولین تصویری که از کابینه شما - درحالی که روی پلههای نهاد ریاست جمهوری ایستادهاند - مخابره میشود، سبب ایجاد امید در جامعه برای تحقق دولتی کارآمد، ضدفساد و مردمی باشد. این تصویر، موتور محرک جامعه در همراهی با شما خواهد بود.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ تعارض منافع
حمید رسایی: رییس جمهور محترم از یاد نبرند که از جمله دلایل شکست دولت حسن روحانی و گسترش فساد در آن، وحود #تعارض_منافع در مدیران دولت بود؛ یعنی در حوزهای که مدیریت میکردند، خود یا فرزندان و خویشان نزدیک ایشان تجارت هم میکردند. به طوری که عدهای معتقد بودند که در کنار هيأت دولت تدبیر و امید، #هیأت_دولتی_با_ترکیب_فرزندان و نزدیکان اعضای کابینه با رویکرد تجارت شخصی و خانوادگی هم وجود داشت!
بجاست تا آقای رییسی در راستای شعار مبارزه با فساد، مدیران و خانواده درجه یک ایشان را از هرگونه فعالیت اقتصادی شخصی منع کنند. چنانچه مدیری به این روند اصرار دارد، به جای حضور در دولت، به تجارت خود بپردازد.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔰کابینه سیزدهم با چه شاخصهایی سنجیده میشود؟
🔹در روزهای اخیر بحث و گمانهزنی درباره ترکیب وزرا و معاونین رئیس جمهور در جریان است. لیستهای متعددی نیز با ترکیبهای مختلفی منتشر شده که هر یک نسبت متفاوتی با واقعیتهای موجود دارد. اما در این بین شاید مهمتر از اشخاص، معیارهایی باشد که میتواند عکس روز اول حیاط پاستور را منشأ امید مردم قرار دهد یا آغازی بر افول سرمایه اجتماعی دولت سیزدهم باشد.
۱. مردمی باشند
🔹کابینه سیزدهم باید «مردمی» باشد. خصلتی که به تمام معنا در شخص سید ابراهیم رئیسی بروز و ظهور دارد، باید در تک تک اعضای کابینه رخنمایی کند. تصویر «دولت مردمی» باید به محض اعلام اسامی وزرا و همکاران اصلی رئیس جمهور در ذهنها تصدیق و تثبیت شود و همین تصویر پیشرانه اصلی اقدامات گسترده دولت جدید باشد. کسانی که در کارنامه خود علیرغم پستهای مدیریتی کلان، هیچ ارتباطی با مردم نداشتهاند، یک روزه نخواهند توانست به مدیرانی تبدیل شوند که دغدغه مردم را دارند. این مدیران لاجرم به جای افزایش سرمایه اجتماعی دولت، از اعتبار شخص رئیسجمهور خرج خواهند کرد بدون آن که سود و سرمایهای برای دولت به همراه بیاورند.
۲. ضدفساد باشند
🔹دولت سیزدهم به چیزی بیش از مدیران «سالم و پاکدست» نیاز دارد. سلامت و پاکدستی لازم است اما کافی نیست. این سخن بارها توسط رئیس جمهور بیان شده که در دولت با «فساد» مبارزه میشود و در قوه قضائیه با «مفسد». فرد سالم و پاکدستی که اراده «مبارزه با فساد» ندارد و کارنامه روشنی در این زمینه ندارد، هر میزان کارآمد و توانمند باشد تراز مسئولیت در دولت سیزدهم را ندارد. «فاسد نبودن» را نباید با «ضدفساد بودن» اشتباه گرفت. انتصابات گذشته افراد راهنمای خوبی برای تشخیص این خصلت در مدیران عالی دولت سیزدهم خواهد بود.
۳. تعارض منافع نداشته باشند
🔹اعضای ارشد دولت رئیسی به طور قطع باید از هرگونه تعارض منافع دور باشند. همانگونه که بستگان و منتسبان رئیس جمهور فعالیت اقتصادی و مالی ندارند، سایر اعضای دولت نیز باید این چنین باشند. درز هر روزه اخبار و اطلاعات از فعالیتهای اقتصادی و شرکتهای فرزندان و بستگان اعضای دولت در سالهای اخیر برای مردم عادت شده و اکنون این روند باید متوقف شود. پیام مردم در ۲۸ خرداد تغییر وضع موجود بود، و بخش جداناشدنی وضع موجود، رانت و منافع کلانی بود که توسط بستگان و فرزندان مسئولان بلعیده میشد.
۴. نماد تغییر باشند
🔹بسیاری از اسامی مطرح شده در روزهای اخیر، دارای سابقه و کارنامه روشنی در حوزههای مدیریتی خود هستند. هرچند طرح برخی از این اسامی بدون هیچ پشتوانه واقعی و صرفا برای سهمخواهی صورت میگیرد، اما مردم و بدنه جریان انقلابی کسانی که نماد تغییر نباشند را نمایندگان مناسبی برای تحول در دستگاه اجرایی کشور نخواهند شناخت. مدیرانی که صرفا خوب مدیریت میکنند و در دوران «پرپولی» مدیران خوبی هستند، توان تحول در دولتی با چند صد هزار میلیارد تومان کسری بودجه را نخواهند داشت. شاید در سایر دستگاهها با پول پاشی کلان بتوان از هر صد پروژه، ده پروژه موفق اجرا کرد و به عنوان گزارش ارائه داد اما در دولت که تمام امور آن مستقیما با مردم مرتبط است، چنین الگویی قطعا شکست خواهد خورد.
۵. انقلابی باشند
🔹مدیران دولت آینده باید انقلابی و اهل هزینه دادن برای تصمیمات سخت باشند. در مواقع حساس ملاحظه پست و مقام خود را نکرده باشند و برای دفاع از نظام و انقلاب هزینه داده باشند. تجربه دوران مسئولیت مدیران کارآمدی که بصیرت لازم در عرصه سیاسی را نداشته و با ذکاوت کافی عمل نکردهاند نشان میدهد که وجه سیاسی اعضای عالی کابینه را به هیچ وجه نباید نادیده گرفت. درک روشن و مشخص از «جریان غیرانقلابی درون نظام» که مورد اشاره رهبر انقلاب قرار گرفته بود، معیار مهمی برای ساماندهی ترکیب کابینه است.
۶. خوشقول باشند
🔹مردم از شنیدن وعدهها و ندیدن نتایج و خروجیها به ستوه آمدهاند. طبق گفته رئیس جمهور، پروژههای فوری این دولت متمرکز بر ساخت مسکن و واکسیناسیون عمومی و گسترده مردم است. این دو برنامه را نمیتوان با وعدهها و روشی که در ماههای اخیر پیگیری شده ادامه داد. مسکن و واکسن، پروژههایی است که دولت رئیسی روزانه با آن سنجیده خواهد شد. کارنامه درخشان در این دو حوزه، با مدیران مردود و بدقول شدنی نیست.
✅ @Rajanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ برداشتن موانع تولید
حمید رسایی: ملت ایران هشت سال به امید این تیم بودند تا مشکلات کشور را حل، موانع تولید را برطرف و تحریمها را دور بزنند. در حالی که این جمع حتی همت نداشتند تا شاخهای که مانع ترددشان بوده را دور بزنند یا از پیش پای خود بردارند!
روز آخر این دولت است و آنها قرار است برای عکس یادگاری کنار هم جمع شوند. تقریبا تمامی اعضای کابینه با این شاخه برخورد میکند! هیچ کدام نه شاخه را کنار میزنند نه راهشان را کج میکنند...
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ اعتباری که کمتر و بیشتر شد
مطابق تصاویر منتشر شده در سایت شورای نگهبان، آقای آملی لاریجانی اعتبارنامه رییسجمهور منتخب را امضا نکردهاند، با این کار نه به اعتبار آقای رییسی که به اعتبار خودش لطمه زده، اعتبار آقای رییسی به عبارتی بیشتر هم شده!
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ کابینه دولت رییسی با چه ویژگی موفق خواهد بود
🔰حمید رسایی: یکی از مهمترین شاخصه ها که بر اساس آن می توان عملکرد دولتها، رفتار مجالس، عیار شخصیتها و جریانات سیاسی را در سنجه قضاوت قرار داد، ملاک «پر کاری و کم خرجی» آنهاست که اهل بیت عصمت و طهارات در بیانات خود به آن اشاره کردهاند.
🔹در روایتی رسول خدا (ص) صفات و خصوصیات مؤمن را میشمارد تا به مهمترین آنها میرسد و میفرماید: «مؤمن کم خرج و کم هزینه است ولی تلاش، خدمات و برکاتش به مردم زیاد و فروان.»
🔹در جنگ جمل یکی از با ارزشترین یاران حضرت علی (ع) به نام زید بن صوحان شهید شد و آن حضرت در شهادت وی گریست. هنگامی که زید از اسب بر زمین افتاد، امام علی(ع) نزدش شتافت، بر بالینش نشست و سر او را روی زانوی مبارکش گذاشت و چنین فرمود: «رحمک الله یا زید، کنت خفیف المؤنه، عظیم المعونة؛ ای زید، خدا تو را رحمت کند که کم مصرف و پرفایده بودی.»
🔹زید بن صوحان برادری داشت به نام صعصعة بن صوحان که علی (ع) به او هم علاقه زیادی داشت. خطيب بود و سخنوری تا جایی که گاهی علی (ع) در حضور خود، او را برای خطابه بالای منبر میفرستاد. بعد از ضربت خوردن امیرالمؤمنین، صعصه به ملاقات امامش آمد اما از آنجا که حضرت حال مناسبی نداشت، امکان ملاقات با حضرت را پیدا نکرد و بواسطه یکی از اطرافیان امام برای حضرت این پیام را فرستاد: «سلام مرا به آقا برسان، بگو صعصعه میگويد: رحمت خدا در حيات و ممات شامل حال شما باشد يا أميرالمؤمنين! خداوند در انديشه تو بسيار بزرگ بود، تو عارف و شناسای ذات خدا بودی.» پيغام صعصعه به علی (ع) رسيد و حضرت در پاسخش فرمود: «از طرف من به صعصعه بگوييد "و أنت يرحمك الله، فلقد كنت خفيف المؤونة، كثير المعونة؛ خدا ترا رحمت كند ای صعصعه! تو خوب يار و ياوری برای من بودی، كمتوقع، كمزحمت، كمخرج بودی. از آن طرف پركار، خدوم و فداكار بودی.»
🔹همچنین امام صادق (ع) درخصوص ویژگیهای مؤمن میفرماید: «مؤمن تلاش و خدماتش به جامعه و مردم بسیار پربرکت، نیکو و سودمند است ولی بار مالی و هزینه او در جامعه و برای جامعه بسیار سبک و ناچیز است.»
🔹️ ادامه یاداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/5083
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
🔰کمخرجی و پرکاری، شاخصه کابینه مردمی
🔰حمید رسایی: در روایات اهل بیت علیهم السلام وقتی درباره صفات مؤمن و اصحاب امیرالمومنین سخن گفته شده، همواره بر ویژگی «کم خرج بودن در کنار پرکاری» تاکید شده است. با مروری بر عملکرد دولتهای گذشته شاهدیم که هر دولتی این ویژگی را رعایت کرده است، در خدمترسانی به مردم موفق بوده است.
🔸بعد از دولت موقت (بازرگان) و دولت خیانت (بنی صدر) که اساسا به دلیل تقابل فکری و ایدئولوژیک نتوانستند خدمترسان باشند، دولت شهید رجایی با این که شش ماه روی کار بود اما به دلیل رعایت دو ویژگی کثیر المعونه و قلیل المؤنه (پرکاری و کم خرجی) علی رغم گذشت ۳۸ سال از عمر انقلاب اسلامی، همچنان مردم از آن دوره به نیکی یاد میکنند. بعد از دولت شهید رجایی، دولت جنگ (دولت مقام معظم رهبری) نیز با وجود برخی اختلاف نظرها میان ارکان دولت اما دولتی کم خرج و پرکار به حساب میآمد.
🔸دولت سازندگی به مدیریت آقای هاشمی نیز دولتی پرکار اما متأسفانه دولتی پرخرج هم بود. مانور تجمل و مدیریت اشرافی، انحرافی بود که هاشمی رفسنجانی پایه و اساس آن را بعد از انقلاب اسلامی به کارنامه مدیران جمهوری اسلامی باز کرد. مقام معظم رهبری که مدال پرکاری را روی سینه دولت سازندگی چسباند، بارها و بارها نسبت به ریخت و پاشهای این دولت گلایه کرد.
🔸دولت سید محمد خاتمی (دولت اصلاحات) که در بخش اقتصادی و مدیریتی استمرار دولت سازندگی و در حوزه فرهنگ و سیاست، دچار افراطیگرایی شدید شده بود، دقیقا دولتی بر خلاف مدل حکومتی اهل بیت بود، دولتی کمکار اما پرخرج برای همین هم این دولت به کف خدمت رسانی رسید.
🔸دولت محمود احمدینژاد (دولت عدالت) که به تعبیر رهبر انقلاب، بازگرداننده قطار انقلاب به ریل اصلی خود بود را هم باید دولتی کمخرج و خوشبختانه پرکار بدانیم هر چند این دولت در سالهای پایانی دولت دوازدهم به دلیل پرداختن به حاشیهها از جایگاه روز اولخود فاصله گرفت و همین یکی از مهمترین عوامل آن بود که مردم به آغوش پر از فریب روحانی پناه بردند.
🔸دولت یازدهم و دوازدهم مصداق اتم و اکمل دولت کمکار و پرخرج بود و همین، یکی از عوامل مهم فاصله آن از مردم شد. رییس این دولت از همان ابتدا نشان داد که بر پایه مدل اجرایی دولت هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی بسته شده است. روحانی از همان روز نخست نشان داد که دولتش دولت «خاشمی» است و او هیچ هویتی از خود ندارد. دولت روحانی سیاستزدگی و دو رنگی را از خاتمی و ولخرجیها و بریز و بپاشها را از هاشمی در کنار هم جمع کرد و تبدیل شد به دولت «کمکار اما پرخرج» تا جایی که در این تفکر برای مدیریت، باید حقوقهای نجومی پرداخت و سفر یک روزه آقای روحانی و تیم همراهش به کرج، یک و نیم میلیارد هزینه خورد و خوراک روی دست ملت گذاشت و فقط مسواک و خمیر دندان یک روزشان شد ۴۵۰ هزار تومان!
🔸حالا این روزها در آستانه تشکیل دولت سیزدهم هستیم. آقای رییسی با شعار دولت مردمی و دولت عدالت قرار است کابینهای معرفی کند. آنچه در کارنامه و مشی شخصی ابراهیم رییسی دیده میشود، وجود شاخصههای مهم پرکاری و کمخرجی است که معصومین بر وجود آن در مدیران تاکید کردهاند.
بدیهی است که وجود این صفات در رییس دولت به تنهایی برای جاری شدن آن در رگهای دولت کفایت نمیکند و برای سرایت این ویژگی در تمام رگها و مویرگهای دولت، لازم است در انتخاب تیم کابینه، وجود این ویژگیهای مدیریتی در کارنامه چهرههای که معرفی میشوند، مورد توجه قرار گیرد.
🔹️ قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/5082
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 448 امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 دولت مردمی: کمخرج و پرکار
🔹 انتظارات مردم از دولت سیزدهم/ کابینه رییسی با چه ویژگیهایی موفق خواهد بود؟
🔻 رئیسی چگونه با مردم سخن بگوید؟
🔹 بلاغت و صداقت؛ راهبردهای گفتاری دولت با مردم
🔸 چهارمین دادگاه علنی جرم سیاسی با شکایت روحانی از رسایی
🔸 نگاهی جدید به طرح موسوم به صیانت از فضای مجازی
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
.
🔹 دوشنبه ۱۸ مرداد، دادگاهی برای پاسخ به برخی ابهامات
♻️ چهارمین دادگاه جرم سیاسی با شکایت روحانی از رسایی
حمید رسایی: در آستانه انتخابات مجلس، روحانی در توییتی با هشتک #انتخابات_تشریفاتی، نظرش را درباره انتخابات گفت! من هم در توییتی، نظرم را گفتم (تصاویر دو توییت به پیوست است). حالا او شکایت کرده و ۱۸ مرداد، ۱۴۰۰ همزمان با ایام روز خبرنگار، چهارمین #دادگاه_جرم_سیاسی به صورت علنی و با حضور هيأت منصفه در دادگاه ویژه روحانیت برگزار میشود. روحانی با تیم وکلا و من شخصا برای دفاع مستند از خودم آمادگی کامل دارم.
مخاطب توییت من مثل روحانی، شورای نگهبان است، بدون اشاره به نام یا سِمَت کسی، اینکه چرا به وی برخورده، جای سئوال است؟!
جلسه اول دادگاه برگزار و من به صلاحیت آن اعتراض کردم و خواستار برگزاری دادگاه مطابق جرم سیاسی شدم. قاضی نپذیرفت و بدون ورود درجزییات، به تجدیدنظر رفت. آنها استدلالم را پذیرفته و دادگاه جرم سیاسی شد.
برگزاری این دادگاه به سئوالات بسیاری که در ذهن شماست، پاسخ میدهد. آخرین بار به خاطر مدرک روحانی با شکایتش، ۳ساعت دادگاهی شدم و در نهایت به اتفاق آرای هيأت منصفه تبرئه شدم.
جالب اینکه توییت روحانی با بیش از ۸۰۰k عضو، ۵ هزار لایک و توییت من با حدود ۵۰k عضو، ۷ هزار لایک از مخاطب گرفت.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ داستان از این قرار است:
اگر عضو یک سامانه و حلقه خاص باشی، قانون نادیده گرفته میشود حتی اصلاح میشود تا بی ربط، ربط پیدا کند؛ بالاتر از آن، نهی علنی و صریح رهبر انقلاب به بایگانی میرود و تعریف و تمجیدهای غیرمستند و غیرعلنی جای آن را میگیرد.
#فساد_سیاسی به همین راحتی شکل میگیرد.
#شهرداری_تهران
#نه_به_قبیلهگرایی
#نه_به_باندبازی
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ گرافیستها برای شهردار شدن آماده شوند
حمید رسایی: فرض کنیم این جملات نه از زبان نایب رییس شورای شهر دور جدید که از زبان یک عضو شورای شهر قبل بیان شده بود، آن هم درباره گزینهای غیر از آقای زاکانی، واقعا امثال آقای سروری ودیگر اعضای شورای شهر و نمایندگان فعلی تهران و اصحاب رسانه چه میکردند، سکوت؟! هرگز...
جناب! با این استدلال نازل، لطفا برای اصلاح اشتباهی که در قانون صورت گرفته، در کنار رشتههای مرتبط با سلامت مثل پزشکی هستهای، دیگر رشتهها مثل نقاشی، گرافیک و... را هم اضافه کنید. بالاخره شهر همانطور که به سلامت نیاز دارد به زیباسازی هم نیاز دارد وتقریبا تمام دیوارها و میادین شهر، باید توسط طراحان گرافیست زیباسازی شود، با این استدلال شما چرا آنها شهردار نشوند؟!
آقایان #فساد_سیاسی از همین جا شروع میشود که ما برای قبیله، باند و جناح خودمان، اینطور با قوانین بازی کنیم. این نه اصولگرایی، انقلابیگری، ولایتمداری که در یک کلام باندبازی است و #باندبازی_بیبرکت_است.
تغییر این آییننامه در دولت به نفع شهرداری آقای زاکانی، اولین آزمون آقای رییسی در راه مبارزه بافساد است.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ با حیثیت مجلس انقلابی بازی نکنید!
درست یازده روز قبل، رحمانی فضلی، وزیر کشور روحانی به دلیل عدم اجرای مفاد قانونی شرایط انتصاب شهرداران، از نمایندگان مجلس کارت زرد گرفته است و حالا برخی اعضای دور جدید شورای شهر تهران یکی از نمایندگان مجلس را بدون داشتن شرایط قانونی و مدرک مرتبط به عنوان شهردار تهران انتخاب کردهاند!
بیتوجهی اعضای شورای شهر و آقای زاکانی که مسئولیت شهرداری تهران را پذیرفته به افکار عمومی و الزامات رعایت قانون، ظلم مضاعفی به امید مردم است. علاوه بر همه اینها بی توجهی به نهی رهبر معظم انقلاب مبنی بر تمرکز نمایندگان بر انجام وظیفه مهم نمایندگی و کوچ نکردن به سمت مسئولیتهای اجرایی و به نوعی بازی با حیثیت مجلسی است که رهبر انقلاب آن را به صفت #انقلابی مزین کردهاند.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
🔹 شکنجه خاموش با پیامهای جعلی:
♻️ بیسوادی رسانهای و مسئولیت اجتماعی ما
🔸واتس اپ را باز میکنم. پیامی در گروه دوستان از دوستی که اتفاقا تحصیلات بسیار عالیه هم دارد آمده است با این مضمون که بسیاری از افراد که بعد از واکسن کرونا قرصهای تقویتی مصرف کردهاند مردهاند و هشدار داده است که از مصرف مکملها بعد از واکسن خودداری کنید.
🔸این خبر هیچ منبعی ندارد. انگار کن که یک پسربچه بازیگوشی گوشه اتاقش نوشته و فرستاده است. همه این جور خبرها را تأکید هم میکنند که در همه گروههایی که هستید پخش کنید و کلی هم کلمه مهم مهم مهم اولشان دارند.
🔸دوستم است. باهاش راحتم. میپرسم منبعش کجاست؟ میگوید «مردم ایران». بیتعارف جواب میدهم: «خیر. دشمنان مردم ایران که میخواهند استرس مضاعف به مردم وارد کنند». میگوید: «سخت نگیر. حالا تو ویتامین نخور!»
🔸فردا صبح همین خبر را در یک گروه فامیلی میبینم. اینجا باید جانب احتیاط را در تذکر دادن رعایت کرد. فامیل است دیگر. زود میرنجد. با کلی احتیاط و عرض ادب و احترام مینویسم «این خبرهایی که هیچ منبع موثقی ندارند را نباید باور کرد». جواب میدهد «درست است اما باید جانب احتیاط را رعایت کرد».
🔸پیامی از دوستی دیگر که معلم است به دستم میرسد: در حالی که تمام دنیا پایان کرونا را جشن گرفتهاند ما هنوز سالمندانمان را هم واکسن نزدهایم.
🔸برایش مینویسم کجای دنیا پایان کرونا را جشن گرفته است؟ در همین استرالیا که خودم حضور دارم و از نزدیک میبینم چنین چیزی نیست. جمعیت استرالیا یک سوم جمعیت ایران هم نیست و هنوز حتی نصف مردمش هم واکسینه نشدهاند.
🔸واتس اپ که تبدیل به در دسترسترین پیامرسان و بهنوعی مهمترین شبکه خبری در میان ایرانیان شده است مملو از پیامها و خبرهای جعلی است که به نظر میرسد هدفشان ایجاد ناامیدی و استرس و بهعبارتی شکنجه خاموش است و دریغا که مردم هم بدون توجه به درست یا غلط بودن اخبار و پیامهای دریافتی، گوی سبقت را در بازنشرشان از همدیگر میربایند که پیامد آن انتشار سریع یک خبر دروغین در بین همه افراد است.
🔸اینکه بر صحت کدام خبر مهر تأیید بزنیم و کدام را ناموثق بدانیم نیاز به سواد رسانهای دارد که از انواع سواد لازم برای حضور در عصر اطلاعات است.
🔸اشاعه اخبار کذب و سوگیرانه آسیب های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و ...را بر جامعه و مردم تحمیل خواهد کرد.
🔸در واقع سواد رسانه ای ابزاری برای توانمند ساختن شهروندان در انجام تحلیل انتقادی و ارزیابی رسانه ها در بافت اجتماعی، دسترسی به رسانه ها، برقراری ارتباط به شکلهای مختلف است.
🔸افراد باسواد رسانه ای اطلاعات را از طریق رسانه ها دریافت و به صورت انتقادی تفسیر میکنند و می توانند در بین انبوه پیامها هدف پیام را تشخیص دهند.
🔸داشتن مهارت سواد رسانهای برای مخاطبان پیامرسانها و شبکه های اجتماعی مبتنی بر تلفن همراه در دنیای کنونی از ضرورت های اجتناب ناپذیر شده است زیرا با انتشار طیف گستردهای از اخبار، مخاطب باید این توانایی را داشته باشد پیامها را ارزیابی و با دیدی انتقادی آنهارا بررسی نماید تا از دامن زدن به شایعات در بین مردم جلوگیری شود.
🔸در واقع این استعدادی است که مخاطبان این شبکه ها باید در مواجه با اخبار و اطلاعات دریافتی داشته باشند و این امر منجر میشود که انتشار دهندگان اخبار و اطلاعات مخاطب را منفعل ندانسته و منتظر واکنش مخاطب در مقابل محتوایی که به او میرسانند باشند.
🔸نهادهای دولتی بسیاری در ایران متولی ترویج سواد رسانهای هستند اما به نظر میرسد هنوز گامهای اساسی در ارتقای سواد رسانهای ایرانیان برداشته نشده است.
🔸گواه آن شاید همین باشد که هنوز پیامی به زبان ساده و جذاب که مردم را به اهمیت بررسی منبع خبر توجه دهد در واتس اپ بدستم نرسیده است!
🔸اینجاست که شاید یکی از مسئولیتهای اجتماعی تک تک ما که خود را استاد، دانشجو، تحصیلکرده، کتابدار، فرهنگی، فرهیخته و باسواد اطلاعاتی (سواد رسانهای یکی از اجزای سواد اطلاعاتی است) مینامیم آگاه کردن مردم است.
🔸در مواجهه با اخباری که میرسد منفعل نباشیم. به دوستان و خویشان بگوییم به هر خبر و پیامی که میرسد اعتماد نکنند و منبع خبر از ارسالکننده خبر بخواهیم.
✍️ مریم صرافزاده
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
4_5805674595864283779.mp3
5.14M
گفتگوی شنیدنی حمید رسایی با رادیو تهران درباره انتخاب شهردار تهران
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ تشکیل گروه واتسآپی برای بازنشر مطالب
ضمن تشکر از همراهی شما عزیزان
با توجه به درخواست برخی از اعضای محترم کانال به منظور تشکیل گروه واتسآپی و انتشار پستهای کانال در آن و بازنشر سریعتر و راحتتر آن در دیگر گروههای واتسآپی (بویژه برای کسانی که در غیر از واتساپ فعال نیستند) پنج گروه زیر تشکیل شده است.
چنانچه تمایل دارید مطالب منتشر شده در کانال ایتا rasaee@ را در گروههای واتسآپی منتشر کنید، لطفا در یکی از گروههای زیر عضو شوید.
لازم به یادآوری است که در این گروهها پست جدیدی غیر از آنچه در اینج قرار داده میشود، منتشر نمیگردد و تشکیل آن صرفا جهت بازنشر مطالب در #واتسآپ است.
🔹لطفا لینکها را برای دوستانتان ارسال کنید🔹
🔸چنانچه به دلیل تکمیل ظرفیت، امکان ورود در گروهی نبود، گروههای بعدی را انتخاب کنید.🔸
۳. https://chat.whatsapp.com/DgTbCgG69qB4c3B2a31MEy
۴. https://chat.whatsapp.com/LoAn4xJZhStBIza9FxYFJZ
۵. https://chat.whatsapp.com/HBhUUnfqrIbLXzmGgWVlXQ
۶. https://chat.whatsapp.com/GiMoVkKUO4u3usdz3LuvJz
۷. https://chat.whatsapp.com/BsPtMYhBtSxGzvdTvDJy8o
۸. https://chat.whatsapp.com/KNOpVb9FTWC9IouVKqgqgG
۹. https://chat.whatsapp.com/CUTGhUmciE8CPY4PueKwtD
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ ظاهرا از این تصویر برداشت نادرستی شده. این زبون بستهها مقصود بدی نداشتند، بلکه مقصود سفیر انگلیس و روسیه از این عکس، این بوده که ما را هم مثل سفیر آمریکا اخراج کنید. :)
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
مقایسه غلط در موضوع تغییر آییننامه انتخاب شهردار با تغییر قانون اساسی درباره حذف شرط مرجعیت در معرفی ولی فقیه پس از رحلت امام خمینی(ره)
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
درباره عکس سفیر انگلیس و روسیه
آنچه قبلا بود
آنچه خیال میکنند
آنچه واقعیت دارد
جمهوری اسلامی ایران، نظامی مردمی و مستقل است. دورهای که کشورهای غربی و شرقی برای مسئولان این کشور تعیین تکلیف میکردند، سالهاست که گذشته است.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔰 تصویری که به چهار دهه صلابت جمهوری اسلامی ایران اعتراف میکند
🔹عکس منتشر شده از سفیر روسیه و انگلیس در ایران واکنشهای بسیاری را به همراه داشت. فارغ از اینکه با هر گونه شیطنت سیاسی باید از موضع اقتدار و عزت برخورد کرد، اما نکاتی که وجه تمایز این عکس با تصویر نشست سران آمریکا، انگلیس و روسیه در تهران(۱۳۲۲) را نمایان میکند ناگفتههای بسیاری دارد.
🔹۱.سفیر انگلیس و روسیه درحالی با یکدیگر دیدار کردهاند که نه تنها خبری از امپراتوری بریتانیا و اتحاد جماهیر شوروی نیست که آمریکای در حال افول بیش از چهار دهه است که در ایران سفیر و سفارتی هم ندارد.
🔹۲. شوروی که با پیشبینی تاریخی بنیانگذار انقلاب اسلامی فروپاشید اکنون با نظام سیاسی جدیدی حکمرانی میشود که مجبور به احترام متقابل به جمهوری اسلامی ایران است و در جنگ سوریه همچون نیروی هوایی کشورهای مقاومت عمل میکند و هر روز صحبتها از همکاری راهبردی دو کشور بیشتر به گوش میرسد.
🔹۳. کشورهای بیگانه که در زمان پهلوی به راحتی ایران را اشغال میکردند اکنون حتی با کمترین تخطی از حوزه وظایف خود با برخورد مواجه میشوند. نمونه این مساله را میتوان در دستگیری سفیر انگلیس یا دستگیری ملوانهای انگلیسی در آبهای خلیج فارس که هنوز در اذهان وجود دارد دید.
🔹۴. با تغییر اتمسفر فکری و سیاسی در ایران و استقلال سیاسی از قدرتهای بزرگ جهانی امروز کشور شاهد این مساله است که حتی غربگراترین افراد در کشور همچون محمدجواد ظریف نیز انتشار تصویری که گمان میرود در آن شیطنتی صورت گرفته را به واکنش وادار کند و سفرای روس و انگلیس را به وزارت خارجه احضار نماید.
🔹در نهایت امروز دیگر نه تنها سران کشورهای زورگوی دنیا نمیتوانند همچون دوره پهلوی به دخالت در امور داخلی ایران دست بزنند که حتی نمایندگان آنها در ایران زیر ذرهبین افکار عمومی و حاکمیت مقتدر ایران قرار دارند. مسالهای که نشاندهنده نهادینه شدن فرهنگ انقلابی استقلالخواهی و آزادگی در بین مردم ایران است.
✅ @Rajanews