حمید رسایی ✔️
♻️ آقایان به جای پاسخگویی، مدعی شده اند! منتظر انتشار خبر تفصیلی باشید. 🔺کانال حمید رسایی🔻 eitaa.co
.
.
♻️ جزئيات بیشتری از شکایت حسین فریدون، ستاد انتخاباتی روحانی و معاونت حقوقی ریاست جمهوری از حمید رسایی
🔰هفته گذشته با شکایت تیم حسن روحانی، مدیر مسئول هفته نامه ۹ دی به دادگاه ویژه روحانيت فراخوانده شد. شاکیان وی، حسین فریدون، معاونت حقوقی ریاست جمهوری و ستاد انتخاباتی حسن روحانی بودند و حمید رسایی که شخصا در جلسه بازپرسی حاضر شده بود از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح، به اعتراض شکات پاسخ داد.
ستاد انتخاباتی حسن روحانی یک سال پس از انتخابات و در حالی که پرونده تخلفات گسترده آنها در انتخابات سال ۹۶ همچنان مفتوح است، به دليل انتشار عکس نوشتی در صفحه اینستاگرام حمید رسایی از وی شکایت کرده بود.
در ابن عکس نوشت، رسایی یادآور شده بود که در صورت انتخاب مجدد روحانی، مردم باید در انتظار قراردادهای محرمانه، وزرای پیر و خسته، با ثروت هزار میلیاردی باشند. وی نوشته بود که روحانی به مديرانش حقوق نجومی خواهد پرداخت و باز مردم از نعمت برادرش حسین فريدون استفاده خواهند کرد!
ستاد انتخاباتی حسن روحانی بدون تعیین مصادیق، به صورت کلی، همه این موارد را توهين و افترا نسبت به حسن روحانی دانسته بود! حتی ادعای اینکه حسین فريدون، برادر حسن روحانی است و در صورت انتخاب مجدد، مردم از او استفاده خواهند کرد!!!
معاونت حقوقی رییس جمهور نیز انتشار مطالب مستندی در هفته نامه ۹دی درباره سرقت علمی حسن روحانی در رساله دکتریش را تشويش اذهان عمومی دانسته بود.
همچنین این معاونت به دلیل اینکه ۹دی سخنان رییس جمهور درباره مبارزه با فساد را نوعی توجیه فساد و بازی با کلمه اختلاس دانسته و خواستار جار نزدن فساد شده بود، به دليل توهين و افترا از این هفته نامه شکایت کرده بود!
یکی از موارد شکایت معاونت حقوقی رییس جمهور نیز توییتی بود که رسایی با کنار هم قرار دادن سخنان امام خمینی (ره) و حسن روحانی منتشر کرده بود. روحانی در توییت خود نوشته بود که فیلترینگ تلگرام در عالی ترین سطح نظام تصويب شده ولی وی آن را اجرا نمی کند و امام خمینی (ره) می فرمايد اگر چیزی تصويب شد و کسی آن را نپذیرید و مردم را تحریک کند، چنین فردی مفسد فی الارض است.
در ابن بین اما شکایت حسین فريدون از همه جالبتر بود. فريدون که به همراه وکیل خود در جلسه حاضر شده بود با استناد به مطالبی که در کانال "نه ده" منتشر شده بود از "هفته نامه ۹دی" شکایت کرده بود! ابن در حالی است که هفته نامه ۹دی هیچ ارتباطی با کانال نه ده ندارد.
مطابق قانون، حمید رسایی ضمن ارائه پاسخ های اجمالی در جلسه بازپرسی، طی لايحه جداگانه ای از خود دفاع خواهد کرد و در صورتی که بازپرس تشخيص دهد، پرونده به دادگاه ارجاع خواهد شد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
🔺کانال هفته نامه ۹ دی🔻
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
وطن فروشی وزیر فراری
مشمول مرور زمان نمی شود
✍ روزنامه اطلاعات اخیراً در صفحات لایی خود ستونی را به عطاءاله مهاجرانی سپرده تا این مهره لندننشین، به بهانه مرور تاریخ، در فضای سیاسی و رسانهای آفتابی شود و گذشته خیانت آلود وی از اذهان پاک شود. مهاجرانی در بحبوحه فتنه سبز، گروهی تحت عنوان «اتاق فکر جنبش سبز» را در لندن به همراه سروش و کدیور و بازرگان و اکبر گنجی راه انداخت که پس از ناکامی فتنه، از هم پاشید.
🔹ویکی لیکس 30 خرداد 94 اسناد وزارت خارجه عربستان را منتشر کرد که یکی از آنها مربوط به درخواست بورسیه تحصیلی برای فرزند عطالله مهاجرانی وزیر اسبق وفراری ارشاد دولت اصلاحات بود. این نامه که خطاب به سعود الفیصل نوشته شده بود. بورسیه درخواستی برای مقطع دکترا به مدت 4 سال از 2011 تا 2015 است.
♦️در سطور پایانی نامه عنوان شده بودکه هزینه اجاره ی خانه در شهری که دانشگاه وارویک در آن واقع شده، نیز جز بورسیه لحاظ شود. سفارت عربستان در لندن هزینه بیش از 12 هزار پوندی برای هرسال تحصیلی و هزینهای بالغ بر 4256 پوند برای هزینههای زندگی فرزند مهاجرانی تامین کرده است. http://fi9.ir/dhbb9c
🔸پیش از آن نیز مهاجرانی از سوی رژیم سعودی به عضویت یک مرکز فرمالیته گفتوگوی ادیان در اروپا درآمده بود. وی همچنین سفری به عربستان داشت و در مراسم جشن شاه سعودی در بندر الجنادربه در کنار مهرههای فاسدی مانند علیرضا نوریزاده و در کنار مقامات سعودی شرکت کرد. در حقیقت مهاجرانی به مدت چند سال، خود را به طور مطلق در خدمت رژیم انگلیس و رژیم سعودی قرار داد؛ هر چند که اکنون برای علی علیه السلام مقاله بنویسد و در روزنامه اطلاعات منتشر شود!
@IMANI_mohammad
https://sapp.ir/imani_mohamad_51
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
وزارت خارجه عربستان به درخواست مهاجرانی (وزیر فراری دولت اصلاحات) 16هزار پوند به پسر وی پرداخت. او و نوریزاده جاسوس به جشن الجنادریه رفتند. او از گماشتگان مرکز گفتگوی ادیان سعودی است.
@IMANI_mohammad
Rasaee, Hoghooghe USA.mp3
4.34M
.
♻️ سخنرانی بصیرتی - سیاسی
🔹حجت الاسلام رسایی
🔻موضوع: حقوق بشر آمریکایی
📆 ۷ تیر ۹۷
🔻مسجد فخرآباد
#گزارش_صوتی
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 320 ام می خوانید:
💠از همه مردم عذرخواهی کنید!
🔸اوضاع آشفته دلار، سکه، طلا و مسکن و لزوم عذرخواهی همه سلبریتی ها و شخصیتهایی که مردم را به رای دادن به روحانی تحریک و تشویق کردند
1⃣ پدیده «سلبریتی ها»، یعنی چهره های شناخته شده مشهور که به هر دلیلی اعم از سینمائی، ورزشی و یا حتی نخبگی علمی به شهرتی در جامعه دست یافته اند، از پدیده های نوظهور اجتماعی دهه اخیر در کشور است؛ تبدیل شدن سلبریتی ها به گروه مرجع برای بخشی از جوانان و مردم به ویژه طبقه متوسط شهرنشین، پدیده ای است که آسیبهایی هم به همراه داشته است. این پدیده متأثر از فضای فرهنگی حاکم بر دنیا و مولود سبک زندگی غربی است و مانند خیلی پدیده های جهانی دیگر، به شکلی کاریکاتوری و معیوب در کشور ما فراگیر شده است. یکی از مصادیق نقش آفرینی سلبریتی ها در فضای اجتماعی ایران، به ویژه در چند سال اخیر و با گسترش شبکه های اجتماعی مجازی، حضور پررنگ آنها در مسائل روز سیاسی و وقایع اجتماعی و تاثیرگذاری بر انتخاب مردم در انتخاباتهاست.
2⃣ «رای احساسی و هیجانی» یکی از نگرانی همیشگی نظامهای انتخاباتی بوده است. مساله ای که موجب میشود ثبات سیاسی و اقتصادی کشور درگرو تصمیم های زودگذر عدهای قرار گیرد که احتمالا از دانش سیاسی بالایی برخوردار نیستند. همین مساله، نظام های سیاسی را وادار ساخته است که با وضع «محدودیت سنی» برای رای دهندگان و «ممنوعیت فعالیت سیاسی و انتخاباتی برای برخی از مشاغل» از بروز چنین نتایجی جلوگیری کنند. اما درکنار وضع مقرارات و محدودیت ها، این مساله را نباید نادیده گرفت که، ارتقا سطح بینش سیاسی شهروندان در خلال تجربه و گاها شکست ها به وجود می آید.
3⃣ نقش آفرینی سلبریتی ها در انتخابات ریاست جمهوری 96 تفاوت آشکاری با موارد مشابه قبلی داشت. موج حمایتی سلبریتی ها از حسن روحانی در انتخابات سال گذشته شش ماه هم دوام نیاورد، و هشتگ #دوباره_ایران جای خود را به هشتگ #پشیمانیم داد؛ خیلی زود حمایت خود از روحانی را پس گرفتند و با صراحت نسبت به سیاست های اشتباه دولت حسن روحانی انتقاد کردند. اتفاقی که به جرئت در طول 40 سال از تجربه دموکراسی در ایران بی سابقه بوده است. اگرچه باید صداقت کسانی که با صدای بلند پشیمانی خود را اعلام کرده اند ستود، اما نمی توان این مساله را نادیده گرفت که حالِروز جامعه ایران زائیده خطا در دستگاه تحلیلی همین افراد است.
4⃣ اما درکنار بازیگران و ورزشکارانی که هیچ سوادی از سیاست ندارند، چهره هایی که سالها سرد و گرم سیاست را چشیدهاند هم حضور داشتند؛ کسانی که امروز بیش از همه مقصر بروز نابسامانی های سیاسی و اقتصادی در کشور هستند و اگر در قید حیات هستند باید نسبت به حمایت های خود از سیاست هایی که از سوی روحانی در این سالها اجرا شده است عذرخواهی کنند و اگر فوت شده اند خدا از سرتقصیراتشان بگذرد.
5⃣ نام این افراد را باید به خاطر سپرد. سلبریتیهایی که بدون سواد سیاسی و با حداقل تحلیل از مسائل واقعی کشور، مسببان اصلی حال و روز فعلی و دلار 9000 تومانی و سکه 3 میلیونی هستند. مرحوم هاشمی رفسنجانی گفته بود: دکتر روحانی یک هفته قبل از انتخابات ۹۲، سه درصد رأی داشت که با حمایت من به بالای ۵۰ درصد رفت.
🔸خاتمی از رئوس فتنه 88 هم گفت: شهادت می دهم دولت روحانی موفق بوده است... این دولت توانسته تورم مهارگسیخته را مهار کند... از روشنفکر تا هنرمند به عرصه می آییم تا برای اقتدار ملی، عزت بین المللی و بهبود وضعیت معیشت زندگی و حل مشکلات به روحانی رای می دهیم. رای به روحانی عزیز را برای تقویت امید به آینده بهتر تکرار می کنیم!
🔸این افراد را هم اضافه کنید: علی لاریجانی، سیدحسن خمینی، یوسف صانعی، محمدرضا شجریان، امیر جعفری، مهناز افشار، ترانه علیدوستی، باران کوثری، هانیه توسلی، محسن تنابنده، علی کریمی، حامد بهداد، فاطمه معتمدآریا، رضا عطاران، لیلا حاتمی، شیلا خداداد، بهاره رهنما، رخشان بنی اعتماد، نوید محمدزاده، تهمینه میلانی، مازیار میری، رضا کیانیان و .....
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
سرکار گذاشتن مردم توسط اداره برق.aac
691.4K
♻️ اگر گوشی برای شنیدن هست...
🔰برق منطقه 12 تهران دو روز است که درساعت گرمای شدید (15 تا 18) قطع است. نتیجه تماس با فوریتهای اداره برق هم چیزی نبست جز سرکار گذاشتن مردم!
🔺به ما بپیوندید🔻
@rasaee
هدایت شده از عصر امام خمینی (ره)
⚠️اکنون که گذشت، در آینده فراموش نکنیم!
🔴ملت در سرتاسر کشور توجه داشته باشند #رئیس_جمهور و وکلای مجلس از طبقهای باشند؛ که #محرومیت و مظلومیت مستضعفان و محرومان جامعه را لمس نموده و در فکر رفاه آنان باشند، نه از سرمایه داران و زمینخواران و صدرنشینان #مرفه و غرق در لذات و شهوات که تلخی محرومیت و رنج گرسنگان و پابرهنگان را نمیتوانند بفهمند.
امام خمینی(ره)
۲۶ بهمن ۱۳۶۱
✅ @asremamkhomeini
.
♻️ کدام روحانی را باور کنیم؟
🔰حمید رسایی: هفته گذشته برخی مواضع ظاهرا انقلابی حسن روحانی، منتقدان و مدافعان رئیس جمهور را به واکنش های متفاوت واداشت. مهمترین جملاتی که آقای روحانی در سفر به دو کشور اروپایی گفت: «تهدید به صفر رساندن صادرات نفت ایران، گزافه گویی است. در صورتی که نفت ایران از منطقه صادر نشود، دیگر کشورها هم قادر به صادرات نخواهند بود. اگر می توانید امتحان کنید تا نتیجهاش را ببینید»
وی همچنین بعد از ديدار با رئيس جمهور سوئيس گفت: «با صراحت به آقای رئیس جمهور (سوئیس) گفتم ایران رژیم صهیونیستی را نامشروع می داند و فعالیت هایش را در منطقه تجاوزکارانه میداند».
برخی از خواص این جملات حسن روحانی را با توجه به سابقه اقدامات وی، سخنانی متناقض دانستند و برخی نیز، مواضع ظاهرا انقلابی حسن روحانی را تمجید کردند.
واکنشهای متفاوت اما به آنجا رسید که سردار قاسم سلیمانی از این مواضع روحانی تا حد دستبوسی تقدیر کرد و اتفاقا بخش عمده ای از انتقادات خواص به نامه قاسم سلیمانی، ناظر به ادبیات به کار رفته درنامه وی مبنی بر دستبوسی روحانی بود.
بسیاری از خواص هم از اظهارات وی مبنی بر «این همان دکتر روحانی است که ما شناخت داشتیم و داریم و می بایست باشد.» تعجب کردند؛ بویژه آنچه که در عمل مکررا از آقای روحانی دیده شده، عدم التزام و اعتقاد به این مواضع است و به همین دلیل، اتخاذ چنین مواضعی تا حدودی سبب دلنگرانی بیشتر انقلابیون میشود!
اما چرا باید نگران بود؟
1- سفر روحانی به دو کشور اروپایی سوئیس و اتریش که بیشتر حافظ منافع آمریکایی ها هستند، حکایت از استمرار اشتباه غرب باوری وچشم امید حسن روحانی به کدخدا دارد.
دلدادگی به وعده های سرخرمن اروپا و ترس از اقدامات آمریکا نشان میدهد در نگاه رئیس دولت، درب همچنان بر همان پاشنه می چرخد و سياست دولت همچنان "التماس" است.
2- آقای روحانی در حالی به تهدید کنندگان کشورمان اعلام کرده "در صورتی که نفت ایران از منطقه صادر نشود، دیگر کشورها هم قادر به صادرات نخواهند بود" که در طول چند سال گذشته ازپشت تریبون های عمومی، بارها و بارها عناصر داخلی اجرای احتمالی این تهدید را به انواع واقسام اتهامات نواخته و تضعیف کرده است.
همین آقای روحانی بارها درسخنانی دشمن شادکن، سپاه پاسداران را دولت با تفنگ، نیروهای بسیجی را افراطی و تندرو و برخورداری ایران از موشک را عامل فشار غربی ها ودلیل ابقای تحریم ها و شکست برجام دانسته تا جایی که در روز ارتش و در سخنرانی رژه نیروهای مسلح، برد موشک را عامل اقتدار ندانست.
3- آخرین اقدام پرخطای روحانی آن است که وی در اقدامی سئوال برانگیز با ارسال نامه ای به دبیر شورای نگهبان، به تاریخ 29 خرداد 97 «تصویب لوایح چهارگانه مبارزه با پولشویی» را در اظهار نظری خلاف واقع به عنوان بند ۸ مصوبه دومین شورای هماهنگی اقتصادی که به تایید مقام معظم رهبری رسیده، جهت اجرا ابلاغ میکند!
این در حالی است که یک روز بعد (30 خرداد) رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس از پشت تریبون عمومی اعلام میکنند: «موارد پیشنهادی برای تصویب به عنوان قانون، نباید خلاف مصالح کشور باشند. البته در مجلس که عمدا این صورت نمی گیرد. این معاهدات بین المللی که در زبان لاتین، به آن کنوانسیون گفته می شود، در اصل در یک نقطه ای پخت و پز می شود. کشورهای عضو این کنوانسیونها هیچ تاثیری در ایجاد آنها ندارند.
قدرتهای بزرگ براساس منافع و مصالح خود، این معاهدات را آماده می کنند. دولتهای همسو یا مرعوب یا همراه آنها هم این کنوانسیون ها را در کشورهایشان تصویب میکنند. بعد اگر یک دولت مستقلی مثل جمهوری اسلامی پیدا شود که آن را نپذیرد، سرش میریزند که آقا 150 کشور این معاهده را قبول کرده اند، شما چطور قبول نمیکنید؟
راه حل مسأله این است که مجلس خودش قانون بگذارد، مثلا یک قانون مبارزه با پولشویی، یک قانون مبارزه با تروریسم. هیچ لزومی ندارد ما چیزهایی که نمی دانیم به کجا ختم میشود و حتی می دانیم که مشکلاتی دارد، به خاطر آن جهات مثبت قبول کنیم.»
وقتی در سوابق آقای روحانی، داستان پرابهام مک فارلین، تدارک جام زهر به امام، پذیرش تعهدات سنگین و عقب نشینی در سعدآباد و نقض خطوط قرمز رهبری در برجام که منجر به خسارت محض شد، وجود دارد، آیا باید به صرف یک موضع گیری که وظيفه ذاتی هر رئيس جمهوری است، اينطور ذوق زده شد!؟
سئوال جدی اين است که بالاخره کدام روحانی را باید باور کنیم؟! این سئوال برای غربی ها هم مطرح است و آنها هم در حال آنالیز کسی هستند که روزی در حال پذیرش شروط آنهاست و روزی در حال تهدیدشان. آنها ذوق زده نشده اند، ما چرا باید برای دست بوسی به صف شویم؟ از یاد نبردم که حمایت مشروط از دولت با تقدیر و تمجیدهای غلو آمیز تفاوت فاحش دارد.
🔻کانال حمید رسایی🔺
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 شماره 321 ام هفته نامه ۹دی؛ فردا روی دکه های مطبوعات
🔸روحانی در باتلاق برجام اروپایی
🔸همان روحانی که می شناختیم در همان مسیر غلط اعتماد به غرب
🔹روحانی به جای خرمشهر به سوئیس رفت/ کدام روحانی را باور کنیم؟
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
fatf.mp3 کم حجم.mp3
13.86M
.
♻️ سخنرانی بصیرتی - سیاسی
🔹حجت الاسلام حمید رسایی
🔻موضوع: کنوانسیون FATF دنبال چیست
📆 ۱۴ تیر ۹۷
#گزارش_صوتی
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1